Vincci Nour Palace 5*– Atsauksmes

35
Novērtējums 5.510
№10 viesnīcas reitingā Mahdia
6.7 Numurs
5.5 apkalpošana
5.8 Tīrība
5.7 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca pieder Spānijas viesnīcu ķēdei Vincci. Uzcelta 2002. gadā.Vairāk →
аватар raum67
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ļ oti netī rs, ē diens nav paredzē ts cilvē kiem, restorā nā rindas, nav apstā dī jumu un atpū tas zonu, viesmī ļ i neapkalpo, gatavo ē dienu netī rā s drē bē s, galdi un solā riji ir ļ oti netī ri. Tā da sajū ta, ka ē dienu negatavo profesionā lis, bet gan cilvē ks no ielas. … Tomēr ▾ Ļ oti netī rs, ē diens nav paredzē ts cilvē kiem, restorā nā rindas, nav apstā dī jumu un atpū tas zonu, viesmī ļ i neapkalpo, gatavo ē dienu netī rā s drē bē s, galdi un solā riji ir ļ oti netī ri. Tā da sajū ta, ka ē dienu negatavo profesionā lis, bet gan cilvē ks no ielas. Augstajā sezonā augļ u vienkā rš i nav. Viesnī ca ir sliktā ka nekā ē ģ iptieš u trijotne.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tas nav piecinieks!! ! Galvenā s problē mas ir netī rī ba restorā nā , ē diens nav paredzē ts cilvē kiem, gaļ a bez gaļ asmaš ī nas nav ē dama, nav augļ u, rindas, š efpavā rs neprot gatavot (zupa ir pā rvā rī ti milti, kartupeļ u biezeni no pulvera u. … Tomēr ▾ Tas nav piecinieks!! ! Galvenā s problē mas ir netī rī ba restorā nā , ē diens nav paredzē ts cilvē kiem, gaļ a bez gaļ asmaš ī nas nav ē dama, nav augļ u, rindas, š efpavā rs neprot gatavot (zupa ir pā rvā rī ti milti, kartupeļ u biezeni no pulvera u. c. ) teritorijas vienkā rš i nav, izņ emot golfa laukumu). Atraš anā s vieta arī ir milzī gs mī nuss. Masā ž as salonā visur ir rindas. Labā k nekā ē ģ iptieš u trijotne.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар atmann
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atvaļ inā jumā ar sievu un meitā m. Brī niš ķ ī ga smilš u pludmale, patī kams siltuma trū kums. Par 20$ reģ istratū rā jauka plaš a istabiņ a ap 40 kvm Laba virtuve, ī paš i lī dz viesnī ca bija pilna - kvalitatī vi sieri (pat baltie un zilie), teļ a gaļ a, jē ra gaļ a, jē ra gaļ a, augļ i, ceptas austeres, kvalitatī vi deserti , brī niš ķ ī gi konditorejas izstrā dā jumi. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar sievu un meitā m. Brī niš ķ ī ga smilš u pludmale, patī kams siltuma trū kums. Par 20$ reģ istratū rā jauka plaš a istabiņ a ap 40 kvm Laba virtuve, ī paš i lī dz viesnī ca bija pilna - kvalitatī vi sieri (pat baltie un zilie), teļ a gaļ a, jē ra gaļ a, jē ra gaļ a, augļ i, ceptas austeres, kvalitatī vi deserti , brī niš ķ ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Labu alu neizdzersi – ļ oti labs sausais vī ns. Kvalitatī vs dzē riens. Visur jā dod dinā ri, no Vinstona pakas berberu sejā parā dā s mirdzums. Un tad ar jums tiks atvē rts atnestais vī ns pudelē , jauns sauļ oš anā s krē sls pludmalē , jums patiks austrumnieciska viesmī lī ba. Viesnī ca pā riem ar bē rniem un tiem, kas vecā ki par 40. Jaunieš iem bū s garlaicī gi - animā cijai var teikt nē . Nacionā lais sastā vs ir franč u, vā cu, bet pē dē jā s dienā s ir sā cis ierasties daudz tautieš u - kas, kā likums, pat negatī vi ietekmē virtuves kvalitā ti. Muš a ziedē - atgrieš anā s lidojuma kavē š anā s par 13 stundā m, bet tas neattiecas uz viesnī cu. Par naudu - ļ oti kvalitatī vi svē tki jū nijā !
аватар Finik_68
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ogad ir mainī jies viesnī cas ī paš nieks un, pamatojoties uz to, visas no tā izrietoš ā s sekas. Viesnī ca ir stabila 3 * nekas vairā k. Viesnī ca ir veca: 11.05. 2012. viņ am bija 10 gadi, un š ķ iet, ka š ajā laikā tur nekas nav atjauninā ts. … Tomēr ▾ Š ogad ir mainī jies viesnī cas ī paš nieks un, pamatojoties uz to, visas no tā izrietoš ā s sekas.
Viesnī ca ir stabila 3 * nekas vairā k. Viesnī ca ir veca: 11.05. 2012. viņ am bija 10 gadi, un š ķ iet, ka š ajā laikā tur nekas nav atjauninā ts.
Sā kš u ar reģ istrē š anos: atbraucā m naktī , bet nebija vietas, solī ja iedot istabu pē c 12-13 stundā m nā kamajā dienā . Tikai pē c 80 USD samaksā š anas (summa tika norunā ta reģ istratū rā - nodoklis) viņ i iedeva istabu (un mē s nebijā m vieni). Istaba nav slikta 0 stā vā (pē c mū su 3, vienā stā vā ar reģ istratū ru) ar balkonu uz golfa laukumu un jū ru. Mē beles visas vecas (kā.10 gadi), viss č ī kst un brū k, TV vecs, manuprā t lampas, rā da vienu krievu kanā lu-1. Santehnika ir sena.
Dzī voklis ir kopī gs un darbojas ļ oti interesanti, un tas ir ne tikai istabā , bet visā viesnī cā - tas vienkā rš i pū š bez dzesē š anas. Tas ir ī paš i pamanā ms naktī vairā k nekā vienu reizi pamodies no aizlikts. No balkona nav jē gas, jo. ļ oti mitrs klimats un pat naktī , kā tvaika pirtī , labā k neko než ā vē t uz balkona - bū s vē l mitrā ks. Tikai no rī ta no 3-4 stundā m uz ielas svaigs gaiss.
Pludmalē (pludmalē ļ oti š aura no jū ras malas lī dz smilš u pludmales galam (sievieš u) 30) solā riji no tī kla visi izspiesti cauri, nedod matrač us, stā v tepat blakus viens otram. Pludmalē smiltis ir mazā kā s, kā milti, un visi, kas iet jums garā m, noteikti berzē s smiltis.
Mē s atradā mies uz zā les (mī kstais segums, velmē ts zā liens) zem lietussargiem netā lu no sporta laukuma (lī dz jū rai 50 soļ i). Ir plastmasas sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, kā pie baseina, bet vietas bija jā ieņ em lī dz 6-00. Jā , starp citu, par sporta laukumu - visa aizsargsē ta ap futbola laukumu ir vienā da ar š ķ embā m un ne reizi vien futbola bumba atpū tniekiem ielidoja galvā vai mugurā vā rtu vietā . Prieks ir virs vidē jā un mē ģ inā jā m no 16-30, kad sā kā m spē lē t futbolu, lai bē gtu. Dvieļ i tiek doti pret droš ī bas naudu 10 dinā ri par vienu (nauda tiks atgriezta pirms izbraukš anas), var mainī t pret svaigiem tik reiž u, cik vē laties.
Vakarā piekļ uve jū rai tika bloķ ē ta. Viesnī cas teritorija ir niecī ga, atpū tas zonas platums (lietussargi ar sauļ oš anā s krē sliem, peldbaseins, bā ri) ir aptuveni 120-150 metri, un tur ir ļ oti daudz cilvē ku, papildus "iedzimtajiem" viesiem. ir arī pā rmē rī ga ekspozī cija no citā m viesnī cā m. Visi burtiski sē ž viens otram virsū . Mums stā stī ja par milzī gu teritoriju, jā eksistē , bet tā no visā m pusē m nož ogota ar sē tu un ē rkš ķ ainiem krū miem - tur ir golfa laukumi un tur nokļ ū si tikai tad, ja uzspē lē si golfu. Bet š ī spē le nav ī paš i pieprasī ta (mans balkons vienkā rš i paskatī jā s uz š o lauku), ļ oti reti vai agri no rī ta vai vakarā tur dodas 2-3 cilvē ki.
Ē diens ir vienkā rš i pretī gs. Vā rī ts kaut kā dā briesmī gā eļ ļ ā , smirdī gs. Grils - ī paš i gaļ a un zivis pusceptas un dedzinā tas. Es neesmu pretenciozs cilvē ks uzturā , varu ē st visu, bet š ī s viesnī cas virtuve ir tikai murgs (labi, ka man bija lī dzi tabletes). Kuņ ģ a cieš anas, visi, ar kuriem viņ i sazinā jā s (caureja, grē mas un vē dera uzpū š anā s). Viesnī ca nav gatava uzņ emt tik lielu cilvē ku skaitu: stā v rinda pē c ē š anas (vakariņ as divā s maiņ ā s - nesanā ca lī dz 19-30, pagaidi 30 min), galdus netī ra ( drupatas un ē diena pā rpalikumi), viņ i arī paš i apkalpoja un paņ ē ma naž us un dakš iņ as un glā zes, salvetes ir deficī ts, nav zobu bakstā mo, muš as burtiski lido mutē . Augļ i vienmē r ir bijuš i: melone, vī nogas, apelsī ni, persiki un nektarī ni. Cepš ana ir tikai vienai gaumei (izņ emot brokastis - tur viss ir bez krē juma, piemē ram, mafini un pufi - ļ oti garš ī gi) un visur, pat krē mā , ir š o tauku garš a. Darbinieki (vairā k nekā vienu reizi biju š okē ts) ar rokā m ņ em ē dienu (tur bija sautē jums) no kopē jā m paplā tē m (norauj labā kus gabalus) un ņ em to mutē...
Animā cija franč u un daļ ē ji vā cu valodā . Puiš i nav slikti, viņ i cenš as.
Talasoterapija par izspiedē jcenā m (kaimiņ os esoš ā viesnī cā uz pusi lē tā ka), un kvalitā te atstā j daudz ko vē lē ties. Mums kā Ultra vajadzē tu vienreiz apmeklē t sporta zā li, turku pirti un divus restorā nus (itā ļ u un tunisieš u virtuvi). Hamam pē c turku hamam ir zeme un debesis, š eit ir tikai tvaika pirts. Par 25 dinā riem (1 dinā rs apmē ram 22 rubļ i) hammamā pasū tī jā m arī pī lingu. Man izdevā s aizbē gt, bet draudzenes cieta: veica š o procedū ru sausā veidā , mani sita lī dz zilumiem.
Itā ļ u un tunisieš u restorā nu ē dienkarte ir tā da pati kā vispā rē jā restorā nā , tikai cita telpa un porcijā s tiek pasniegtas tikai Tunisija vai Itā lija. Tunisijas vakariņ ā s kā da pazī stama dā ma ļ oti (lī dz pat drebuļ iem) saindē jā s (viņ i grē ko uz nefiltrē ta alus), ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m.
Visur viesnī cā izspiež laupī jumu: istabenei jā bū t 1 dinā ram, citā di tev nebū s ziepes (š ampū ns, duš as ž eleja), š oferim jā brauc ekskursijā (par maksu) 2-3 dinā ri no katra, vajag. atstā t dinā rus restorā nā , tad jums tiks pasniegts galds.
Vienī gais pluss un balzams brū cē m no mū su svē tkiem, protams, ir JŪ RA. Tas ir ī paš i mī ksts, piemē ram, samts, un krā sa ir pā rsteidzoš a, smaragda zila un dzirkstoš a.
No vietē jiem suvenī riem iegā dā jā mies daž ā da blī vuma un izmē ra palagus (kā mū su zirgu gultas pā rklā jus), vietē jā s ā das somas, aromā tiskā s eļ ļ as (amatierim), olī veļ ļ u, austrumu saldumus, š ampū nu un maskas ar tfala mā liem.
Pā rē jais atstā ja ļ oti nepatī kamu pē cgarš u. Domā ju, ka tuvā kajā laikā uz Tunisiju nebraukš u
аватар goncharenko8
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
No pirmā acu uzmetiena uz viesnī cu un to apmeklē jot, jū s uzreiz varat redzē t, ka lī dz 5 zvaigznē m ir diezgan vā ja ! ! ! Ļ oti, ļ oti slikti 4! Iekā rtojā mies 2-vietī gā istabiņ ā , lai gan bijā m 3 cilvē ki!! ! divi pieauguš ie un bē rns, bija jā noskaidro un jā pieprasa nosacī jumi. … Tomēr ▾ No pirmā acu uzmetiena uz viesnī cu un to apmeklē jot, jū s uzreiz varat redzē t, ka lī dz 5 zvaigznē m ir diezgan vā ja ! ! ! Ļ oti, ļ oti slikti 4! Iekā rtojā mies 2-vietī gā istabiņ ā , lai gan bijā m 3 cilvē ki!! ! divi pieauguš ie un bē rns, bija jā noskaidro un jā pieprasa nosacī jumi. Piegā dā ja bē rnam gultu, bet ne. nedod dvieli, jo istabiņ ā bija 2 darbinieki un palika. . . Protams dvieļ us prasī jā m reģ istratū rā un tikai pie istabenes, bet bez rezultā tiem. Recepcijas darbinieki ir ļ oti nepatī kami cilvē ki, noteikti krā psies kad mainot naudu, labā k nejautā t. Palī dz noskaņ ojumā , ne vienmē r dzeramnauda palī dz, var pē kš ņ i pā rstā t saprast krievu runu vai tevi nemaz nepamanī t!! ! Istaba bija parasta, gulta laba, viena rozete strā dā , mē beles vispā r lē tas, nevis 5 zvaigznes !! ! Fē ns knapi velkas. bija nepatī kami! Istabā saplī sa seifs un ledusskapis gandrī z nesasala un durvis tajā cieš i neaizvē rā s. Viesnī cas teritorija nav kopta, acij tī kamas tikai palmas. hlors ē d ā rā acis!! !
Batoniņ i ir kaut kas!! ! Pasniedziet lē nā m, nav sulas, kas aizstā tu UPI, var dzert kolu, spritu, fantu un ļ oti zemas kvalitā tes alkoholu!
Galvenais restorā ns ir netī rs, daudz muš u, garas rindas un viss ā tri beidzas. Tā ds skrē jiens pē c ē š anas ā tri paliek garlaicī gi. Galdiņ i tiek pasniegti ē dienreizes sā kumā , pē c 20-30 minū tē m tī ru neatradī siet galds un bezmaksas viesmī lis, tikai saviem spē kiem atradā m tī rus galda piederumus un glā zes! ! Trauki netī ri !!! ! Ē diens vienmuļ š , jū ras velš u gandrī z nav, lai gan ļ oti dī vaini jo jū ra blakus ! ! ! ! . No rī ta brokastī s nav gā zes dzē rienu. Viesnī cā ir tunisieš u un itā ļ u restorā ns-visiem viens š efpavā rs, tā pē c bijā m š okā par ē dieniem un to pasniegš anu!! ! Palikā m izsalkuš i! Bē rniem nav ko ē st vispā r!
Pludmale nav tī rī ta, var redzē t daudz cigareš u izsmē ķ us un augļ u sē klas. Sauļ oš anā s krē sli ir veci, tie sanā ca saplī suš i un gandrī z visi sablī vē ti, ir ļ oti neē rti gulē t! viņ i to nomazgā un nā kamajā dienā mū s izlej. atkal ū dens! Jū ra ļ oti silta, dzidras ū dens zivis peld pa dibenu, bet reizē m uzpeld sadzī ves atkritumi, pieņ emam, ka tie ir izmesti no apskates kuģ a kas nemitī gi peld gar krastu!
Ekskursiju gids-profesionā ls pā rdoš ana! ! ! Neaizmirsti, ka ir ļ oti karsts!! ! Bijā m uz Zoo. Domā jā m, ka no karstuma nomirsim, aplē jā mies ar dzeramo ū deni.
Personā lam nepatī k tie, kas runā krieviski, ja gribi, lai tevi pieskata, 2-3$ palī dzē s!
Un aizmirstiet par krievu runu, jū s to nedzirdē sit no darbiniekiem, viņ i necentī sies jū su vietā , jū s skatī sities vakara animā cijas izrā di itā ļ u, vā cu, angļ u, franč u valodā .
Protams, mē s neesam apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu!
Uzticieties atsauksmē m! ! !
аватар Uliana--bel
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tikko atgriezā s. Steidzu dalī ties iespaidos. Nevienam neieteikš u š o viesnī cu. Pats galvenais – slikts ē diens un š ausmī ga apkalpoš ana. Ē st praktiski nav, vienmuļ a ē dienkarte, milzī gas rindas pie visa, viesmī ļ i netiek galā , dakš iņ as un trauki netī ri utt. … Tomēr ▾ Tikko atgriezā s. Steidzu dalī ties iespaidos. Nevienam neieteikš u š o viesnī cu. Pats galvenais – slikts ē diens un š ausmī ga apkalpoš ana. Ē st praktiski nav, vienmuļ a ē dienkarte, milzī gas rindas pie visa, viesmī ļ i netiek galā , dakš iņ as un trauki netī ri utt. UALL - viens vā rds. Vī ns - kaut kā da burda, jupi un citi š ausmī ga izskata dzē rieni, kola, fanta, alus un citi vietē jie dzē rieni (tos nevar dzert). Stulbums ar pludmales dvieļ iem - jā iet uz reģ istratū ru un tie jā maina noteiktā laikā . Sauļ oš anā s krē sli pludmalē visi saplī suš i, nokarā juš ies. Pludmale ir pilna ar gobiem. Cilvē ku ir daudz, viesnī ca acī mredzot nevar tikt galā ar tā du skaitu. Galvenais restorā ns velk tikai uz ē dnī cu. Istaba ir tik tā , mē beles ir vislē tā kā s, tualete nenolaiž . Š ī ir mana treš ā reize Tunisijā , es biju š ajā Mahdijas rajonā , bet citā s viesnī cā s. Vai tā bija revolū cija, kas ietekmē ja pakalpojumu, vai tā bija viesnī ca. Es tur vairs neieš u. Ž ē l gan. Tā bija ideā la vieta, kur palikt kopā ar bē rniem.
аватар oksana_griko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Neticot atsauksmē m, mē s tomē r devā mies. Lī dz viesnī cai bija nepiecieš amas 2 stundas. Ā tri nokā rtojā s. Istaba laba, stā vs "-2" (pirmais stā vs) ļ oti pieklā jī gs. Jū ra ir apbrī nojama, bet sekla: pie bojā m lī dz kaklam, aiz bojā m ir laivas un skrejriteņ i utt. … Tomēr ▾ Neticot atsauksmē m, mē s tomē r devā mies. Lī dz viesnī cai bija nepiecieš amas 2 stundas. Ā tri nokā rtojā s. Istaba laba, stā vs "-2" (pirmais stā vs) ļ oti pieklā jī gs.
Jū ra ir apbrī nojama, bet sekla: pie bojā m lī dz kaklam, aiz bojā m ir laivas un skrejriteņ i utt. Pludmale ir bieza (kā siļ ķ ē m). Brī ž iem jutos kā filmas "Esi mans vī rs" varone (tā , kuras titullomā ir A. Mironovs). Tī kla zviļ ņ i bez matrač iem (nav ē rti). Vietē jie iedzī votā ji klī st pa pludmali, piedā vā jot daž ā das mantas (veļ as lupatas, kleitas, gliemež vā kus u. c. utt. ), mē ģ ina tā s izdzī t, bet ne vienmē r veiksmī gi.
Restorā ns, kas bū tī bā ir ē damistaba, ir liels ar niecī gu ē dienu izvē li un pastā vī gā m rindā m. Lī dz atvaļ inā jumam Tunisijā man nebija ne jausmas, ka esmu liela picas cienī tā ja (viena no retajā m, kas bija garš ī ga).
Bija ar bē rniem 9.12 gadus veci - viņ i ne vienmē r atrada, ko viņ iem ē st.
Liela augļ u izvē le: arbū zi, melones, persiki, vī nogas, nektarī ni, plū mes, apelsī ni. Viss ir svaigs un garš ī gs.
Apkalpoš ana š ausmī ga: nokrituš ā s karotes nolika atpakaļ uz bufetes, alu varē ja uzpildī t no paplā tes, kokteilis tika uzliets, ledus nederē ja, un, lai pievienotu ledu, bā rmenis dzē ra pā rā k daudz. . .
Kontingents: trokš ņ ainie arā bi ar bē rniem, emocionā li trokš ņ aini itā ļ i un franč i, krievi, vā cieš i, kā arī daž i citu valstu pā rstā vji.
Par sevi es secinā ju, ka Tunisijā ielikā m lodes punktu.
аватар jin83
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ja izvē laties š o viesnī cu, jums ir jā saprot, ka jū s dodaties uz 3 *, nevis 5 *, un tad jū s bū siet apmierinā ts ar visu, jo par cenu tas ir tā vē rts. Bijā m iekā rtojuš ies 1 stā vā plus uzreiz pieeja baseinam, mī nus istaba bija ļ oti mitra un nebija ko elpot. … Tomēr ▾ Ja izvē laties š o viesnī cu, jums ir jā saprot, ka jū s dodaties uz 3 *, nevis 5 *, un tad jū s bū siet apmierinā ts ar visu, jo par cenu tas ir tā vē rts. Bijā m iekā rtojuš ies 1 stā vā plus uzreiz pieeja baseinam, mī nus istaba bija ļ oti mitra un nebija ko elpot. Mū su tualetē bija noplū de, un mums vajadzē ja 3 dienas, lai to salabotu. Visas 14 dienas ē du brokastis ar jogurtu un pankū kā m ar š okolā di, tā s tiek gatavotas uz ielas, nav viegli uzreiz iet. Sā kumā mē s pusdienojā m galvenajā restorā nā , un tad sapratā m, ka restorā nā uz ielas viss ir vienā ds un daž reiz pat labā k. Ē diens nav ī paš i labs, bet pusdienas un vakariņ as varē tu paē st ar arbū zu, meloni, vī nogā m, persikiem. Vakaros reizē m bija saldē jums, ļ oti garš ī gs. Izsalkuš i nebijā m, bet ar bē rniem š o viesnī cu neieteiktu, nav ne jausmas, ko viņ i te var ē st.
Aizņ ē mā m sauļ oš anā s krē slus pie baseina, te tie ir ar matrač iem, jo ​ ​ pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir no stiepta sieta un uz tiem nav iespē jams apgulties. Pati pludmale un jū ra ir jaukas baltas smalkas smiltis.
Tunisiju ir vē rts apmeklē t 2 dienu ekskursijā uz Sahā ru - nenož ē lojiet 2 dienas, tas ir tā vē rts - 90% manu atmiņ u. Droš i var klausī ties visu, ko ceļ vedis iesaka, tas tieš ā m bū s lē tā k un izdevī gā k. Vē los pateikties arī gidei Irinai, visi viņ as padomi bija ļ oti noderī gi, pirmajā dienā uzmanī gi klausieties.
Taksometrs uz Mahdia pilsē tu maksā.3 dinā rus par automaš ī nu.
Iesaku pirkt Tunisijā : š ampū nu uz mā lu bā zes, dabī gā s olī vu ziepes (lī dzī gi kā sadzī ves) dž insus.
Махдия
аватар mtaranchuk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Jū ra ir super BET ar smirdī gu pī pi. Briesmī gs, š ausmī gs serviss, sauļ oš anā s krē sli ir š ausmī gi, labā k pagulē t smiltī s, mugura bū s veselā ka. Ē diens-salā ti no jauktas burdas, sapuvuš i dā rzeņ i. … Tomēr ▾ Jū ra ir super BET ar smirdī gu pī pi. Briesmī gs, š ausmī gs serviss, sauļ oš anā s krē sli ir š ausmī gi, labā k pagulē t smiltī s, mugura bū s veselā ka. Ē diens-salā ti no jauktas burdas, sapuvuš i dā rzeņ i. Rinda pē c maizes. . . un ē dnī cas darbinieki netī rā s drē bē s. No augļ iem arbū zi super. Un š ogad viesnī ca nepieder VINCCI viesnī cu ķ ē dei, tā ir tikai NOUR PALACE 5 * Talasso
аватар avtobirza
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Jū ra super, pludmale super (tikai jā ieņ em vieta 5 no rī ta), viesnī ca sū da, apkalpoš ana nav, cilvē ki ir jū ra, trauku un ē diena darbinieku skaits nav paredzē ts apdzī votajam skaitam gribas redzē t poļ us kā tarakā nus, pusstundu stā vē t rindā pē c ē diena, iedzert alu ar balinā tā ju, redzē t dvieļ u trū kumu istabā pē c pludmales esi š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Jū ra super, pludmale super (tikai jā ieņ em vieta 5 no rī ta), viesnī ca sū da, apkalpoš ana nav, cilvē ki ir jū ra, trauku un ē diena darbinieku skaits nav paredzē ts apdzī votajam skaitam gribas redzē t poļ us kā tarakā nus, pusstundu stā vē t rindā pē c ē diena, iedzert alu ar balinā tā ju, redzē t dvieļ u trū kumu istabā pē c pludmales esi š ajā viesnī cā . Mans atvaļ inā jums bija sabojā ts.
Parādīt vairāk »


iemiesojums fatima81
Labdien, es vēlētos uzzināt, vai šajā viesnīcā ir bērnu galds, rotaļu laukums, bērnu klubs (no kāda vecuma) ??? Ja kāds ir ceļojis ar maziem bērniem, labprāt uzklausīšu jūsu atsauksmes! Paldies jau iepriekš!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielā mošeja
Tunisija, Mahdia
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель принадлежит к испанской сети отелей Vincci. Построен в 2002 году.

Atrašanās vieta Центр г. Махдия - 6 км, аэропорт г. Монастир - 50 км, г. Тунис - 195 км.
Pludmales apraksts Полотенце выдается бесплатно под залог.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан «Ezzahara» (тунисская, французская кухня), ресторан ala cart «Le Andalous» (средиземноморская кухня), ресторан BBQ «El Bahr» (работает только в летнее время возле бассейна), лобби-бар «Bar Azure», пиано бар, бар у бассейна работает только в летнее время, бар на пляже работает только в летнее время, диско бар «Le Palace», 2 бассейна (открытый бассейн площадью 2'000 кв.м., подогреваемый крытый бассейн), конференц-залы (от 30 до 1300 чел), магазины, сейф на ресепшн.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский ресторан.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Центр талассотерапии. Бесплатно: стрельба из лука. Платно: сауна, турецкая баня, водные виды спорта и развлечения, игровые автоматы, 3 теннисных корта (освещение платно), гольф (9 лунок).
  • biljards  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

5-этажное здание, 508 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Zone Touristique Hiboune B.P. 79, 5111 Mahdia
Tālruņi: 00 (+216) 73 682 500
Tīmekļa vietne: Vincci Nour Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.