Topkapi Beach 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.410
№7 viesnīcas reitingā Mahdia
6.0 Numurs
7.3 apkalpošana
6.5 Tīrība
8.0 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Mahdijā, 1 km attālumā no pilsētas centra. Atvērts 1996. gadā, pēdējo reizi renovēts 2012. gadā. Sastāv no 4 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар wightnight82
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja Tunisijā ieradā ties pirmo reizi, bet pirms tam paspē jā t paviesoties tajā paš ā Turcijā , tad, protams, Tunisijas viesnī cas jums š ķ itī s pilnī gas muļ ķ ī bas. Tač u fakts ir tā ds, ka Tunisijas salī dzinā š ana ar citā m valstī m ir pilnī gi nepieņ emama. … Tomēr ▾ Ja Tunisijā ieradā ties pirmo reizi, bet pirms tam paspē jā t paviesoties tajā paš ā Turcijā , tad, protams, Tunisijas viesnī cas jums š ķ itī s pilnī gas muļ ķ ī bas. Tač u fakts ir tā ds, ka Tunisijas salī dzinā š ana ar citā m valstī m ir pilnī gi nepieņ emama. Tunisija ir savā dā ka! Un tas ir jā mē ra savā dā k.
Pirmais iespaids par viesnī cu: kur es nokļ uvu, ļ aujiet man to neredzē t! Bet jau treš ajā dienā jū s sā kat novē rtē t savu uzturē š anos š eit ar pilnī gi citiem standartiem un koncepcijā m. Negaidiet greznas istabas, pat negaidiet vairā k vai mazā k pieklā jī gas telpas un komfortu. Š ī viesnī ca nepavisam nav laba. Jā , gan numuriņ iem, gan paš ai viesnī cai jau sen ir nepiecieš ams kā rtī gs remonts, mē beļ u un santehnikas maiņ a, un tas, protams, ir mī nuss.
Bet atpū tas š arms š eit ir pavisam cits! Pirmkā rt, tā ir satriecoš a daba, pludmale un jū ra. Otrkā rt, viesnī cas personā la teicami saskaņ otais darbs. Tā ir absolū ti brī niš ķ ī ga, sirsnī ga attieksme pret katru viesi. Ar smaidu un laba vē lē jumiem. Numurs tika uzkopts katru dienu, ieskaitot ikdienas dvieļ u nomaiņ u. Paš ā viesnī cā pastā vī gi tika veikta tī rī š ana, savā kti un izvesti atkritumi. Lai gan paš ā Tunisijā atkritumi ir milzī ga problē ma.
Ē diens nav sliktā ks kā Turcijas vidē jā č etriniekā . Lai arī sortiments ir krietni mazā ks, izsalcis noteikti nepaliksi. Apbrī nojami garda dabī gā kafija, svaigas bulciņ as un kruasā ni brokastī s. Un pavisam pā rsteidzoš as franč u bagetes maizes vietā . Daudz zivju, garš ī gi pagatavota gaļ a, riekstu halva, garš ī gi krē mi un pudiņ i, un vē l daudzi cienī gi garš ī gi nacionā lā s un Eiropas virtuves ē dieni.
Animatori ir pelnī juš i ī paš u uzmanī bu. Puiš i smagi strā dā . Viņ i vadī s un izklaidē s pat miruš os! Visas dienas garumā viņ i nemitī gi izklaidē , vilina, rī ko š ovu vai vienkā rš i pļ ā pā ar viesnī cas viesiem.
Vē l viens pluss ir tuvu vieta pilsē tai, var staigā t, ir ko redzē t paš ā Medī nā (Magdijā ).
Vairā k mī nusu:
- fē nu trū kums istabā s;
- vienota gaisa kondicionē š anas sistē ma, turklā t tā ir diezgan veca un vā ja, tā pē c neglā bs no liela karstuma;
- muš as un odi;
- wi-fi ir ļ oti vā jš un tikai vestibilā ;
- cieti matrač i un veca gultas veļ a;
- visa santehnika ir beigta, tualetes var noplū st.
Lai gan katrā istabā ir paciņ a ziepju un divas burciņ as ar š ampū nu (tas ir pluss)
Главный фасад отеля Выход на бассейн Пляж Вход на пляж Вид на отель со стороны пляжа Вид а отель со стороны пляжа Территория возле бассейна Вид на столовую
аватар Drechevych12
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pieticī ga neliela viesnī ca. Priekš rocī bas: garš ī gs ē diens, tī ra pludmale un bā rs). No veco nolietoto telpu mī nusiem bū tu nepiecieš ams remonts. Tī rā m reizi 2-3 dienā s, kas arī ir mī nuss, dvieļ i tika mainī ti pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru. … Tomēr ▾ Pieticī ga neliela viesnī ca. Priekš rocī bas: garš ī gs ē diens, tī ra pludmale un bā rs).
No veco nolietoto telpu mī nusiem bū tu nepiecieš ams remonts. Tī rā m reizi 2-3 dienā s, kas arī ir mī nuss, dvieļ i tika mainī ti pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru.
Par budž eta brī vdienu normā m. Rekomendē jam lidostā paņ emt septiņ us, jo internets š eit ir saspringts.
аватар Sacha-
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par savu 3 * laba viesnī ca. Viņ iem nav problē mu ar agro reģ istrē š anos, bet izrakstī š anā s ir stingri pulksten 12.00. Lī dzi vē lams ņ emt š ampū nus, ž elejas, ziepes. Kopš reģ istrē š anā s viņ i visu reģ istrē š anā s laiku izsniedz vā rglā zi ar š ampū nu un vienas mazas ziepes. … Tomēr ▾ Par savu 3 * laba viesnī ca. Viņ iem nav problē mu ar agro reģ istrē š anos, bet izrakstī š anā s ir stingri pulksten 12.00. Lī dzi vē lams ņ emt š ampū nus, ž elejas, ziepes. Kopš reģ istrē š anā s viņ i visu reģ istrē š anā s laiku izsniedz vā rglā zi ar š ampū nu un vienas mazas ziepes. Lī dzi jā ņ em arī pludmales dvieļ i. Ē diens ir izcils. No viesnī cas lī dz vecpilsē tai ir labi aiziet pa promenā di. Pa ceļ am uz pilsē tu jū s varat satikt vietē jos iedzī votā jus, piemē ram, š efpavā ru no jū su viesnī cas. Pastā sti man, kur pilsē tā ir lē tā kie veikali. Veiciet savu punktu apskati, iepriekš piezvanot un brī dinot tū ristus par ieraš anos, lai viņ i paaugstinā tu cenas. Vienkā rš i ignorē jiet tos. Lī dzi paņ ē mā m tē jkannu un nelielu katliņ u. No rī ta var pagatavot kafiju. Laika starpī ba kopš rī ta ietekmē . Un zivju tirgū ir lieliskas, svaigas garneles. Jū s nevarat pretoties. No š ī s viesnī cas ir ē rti nokļ ū t lī dz vietē jiem mikroautobusiem. No kurienes paš i varat lē ti doties uz El Dž emu vai ar vilcienu uz Monastiru ekskursijā .
аватар Ksunys1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neskatoties uz to, ka š ī ir tikai 3 zvaigž ņ u viesnī ca, es biju patī kami pā rsteigts. Viesnī cā vienmē r tī ra, garš ī gi ē dieni, animatori no rī ta lī dz vakaram izklaidē gan pieauguš os, gan bē rnus. Tī ra privā tā pludmale ar baltā m smiltī m, draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Neskatoties uz to, ka š ī ir tikai 3 zvaigž ņ u viesnī ca, es biju patī kami pā rsteigts. Viesnī cā vienmē r tī ra, garš ī gi ē dieni, animatori no rī ta lī dz vakaram izklaidē gan pieauguš os, gan bē rnus. Tī ra privā tā pludmale ar baltā m smiltī m, draudzī gs personā ls. Vienī gais, kas nav ē rti, ir tas, ka ā rpus viesnī cas ir maz veikalu, un augļ us nav iespē jams atrast. Kopumā iesaku doties uz Tunisiju laikā , kad viņ iem ir RAMADAN brī vdienas. Uz ielas nav neviena arā ba, ir kluss un mierī gs.
аватар savchenko51
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Septembrī atpū tos pie sievas. Naktsmī tnē gā ja ar piemaksu par skatu uz jū ru, bet pē c nedē ļ as diskotē kas trokš ņ a dē ļ pā rvā cā mies uz citu istabu, pie baseina skanē ja mū zika lī dz vieniem naktī . … Tomēr ▾ Septembrī atpū tos pie sievas. Naktsmī tnē gā ja ar piemaksu par skatu uz jū ru, bet pē c nedē ļ as diskotē kas trokš ņ a dē ļ pā rvā cā mies uz citu istabu, pie baseina skanē ja mū zika lī dz vieniem naktī . vestibilā , istabā s neņ em. Ledusskapis par papildus samaksu. Pludmale netī ra, vispā r netī rī ja. Vietē jie dzē rieni slikti. Vispā r viduvē ji.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielā mošeja
Tunisija, Mahdia
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в г. Махдия, в 1 км от центра города. Открыт в 1996 году, последняя реновация была проведена в 2012 году. Состоит из 4-х этажного здания. Отель подойдет для семейного отдыха, романтической поездки или путешествия в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель расположен в городе Махдия в 1 км от центра. Расстояние до аэропорта Монастир составляет 50 км.
Pludmales apraksts Собственная зона песчаного пляжа, расположенного в пешей доступности от отеля. Пляжные полотенца — депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистарции, Wi-Fi (в лобби), 2 ресторана — главный ресторан Le Pacha, A la carte ресторан Bosphore, 2 бара — снек-бар Caraibes, бар Izmir.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Пляжный волейбол, петанк, настольные игры, массаж.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 105 номеров.

Istabās

Ванна/душ, фен, кондиционер, телевизор, телефон, мини-холодильник (платно), мини-бар (по запросу), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Route de la corniche 5100 Mahdia, Tunisie
Tālruņi: Tel: +216 73 671 435 Fax: +216 73 671 428
Tīmekļa vietne: Topkapi Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).