Jautājums par viesnīca Thalassa Mahdia 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
17 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Es vēlos atpūsties ar nelielu budžetu Mahdijā ar bērniem 2 un 9 gadus veciem. Es izvēlējos Thalassa Mahdia 4 * viesnīcu. Pastāstiet man visus plusus un mīnusus. Vai arī ieteikt labu viesnīcu par saprātīgu cenu
Es vēlos atpūsties ar nelielu budžetu Mahdijā ar bērniem 2 un 9 gadus veciem. Es izvēlējos Thalassa Mahdia 4 * viesnīcu. Pastāstiet man visus plusus un mīnusus. Vai arī ieteikt labu viesnīcu par saprātīgu cenu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2017-04-267 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар musja7
Pati viesnīca Tunisijai nav slikta.Nav jauns,ēdiens-nu Tunisijā "visi" nemaz neatbilst ierastajam turku vai pat ēģiptiešu. Viss ir daudz pieticīgāk. Jauka privātā pludmale.
Viesnīca atrodas civilizācijas nomalē. Ārpus tā nav nekas cits kā citas viesnīcas. Un pašas viesnīcas teritorija ir maza, nav kur staigāt.
Lieta ir atšķirīga: Tunisija nav labākā vieta, kur atpūsties kopā ar bērniem. Tīrība ir liels pluss. Tur neviens baseinus netīra tā, kā to dara pat Turcijā; neviens neapgrūtinās ar kārtīgu telpu un restorānu uzkopšanu, bērniem nav īsti piemērots ēdiens.
аватар Magic_
Es biju Tunisijā un varu iedomāties, kāda ir situācija tur. Ārpus viesnīcas ir netīrumi un atkritumi, bet teritorija ir tīra, kā man likās.
Aptuveni 2+2 viesnīca maksā apm. 140 000 rubļu.
Kur doties? Mazs budžets...
Turcija ir šausmīgi ... terorisms un politiskā nestabilitāte, Bulgārija, Melnkalne mums ir par dārgu.
аватар musja7
Turcija - šausmīgi... terorisms un politiskā nestabilitāte
_________________________________
Vai Tunisijā nav biedējoši? Ja jau skatāties no šī skatu punkta, jūs neesat imūna pret teroristu uzbrukumiem pat Azūra krastā.
Un pat nav iespējams salīdzināt drošības līmeni un pat vienas un tās pašas policijas darbu Turcijā un Tunisijā. Tātad drošības ziņā Tunisija ir daudz bīstamāka.
аватар Veronika7081
musja7, es tev pilnībā piekrītu.
аватар Magic_
musja7 , konsultējieties ar viesnīcu Turcijā, ar savu smilšu pludmali un lētu
аватар Veronika7081
Maģija, labāk izveidojiet atsevišķu tēmu Turcijai: uzrakstiet budžetu, atpūtas periodu, nakšu skaitu, vēlamo reģionu un prasības viesnīcai. Un tad jūs iegūsit maksimālu informāciju.
аватар musja7
Maģija_, lēti, katram ir sava koncepcija. Cik cilvēku, kurā laika posmā, no kurienes ir lidojums, kāds ir budžets, kādas prasības ir papildus smilšu pludmalei?. Šeit forumā principā katru dienu parādās tāda tēma. Jūs izlasiet iepriekšējos. Un tad sašauriniet līdz konkrētām prasībām un viesnīcām ar budžetu, un jūs varat jautāt, kas ir labākais
аватар Magic_
Augstāk norādīti 2 + 2 (2 un 9 gadi), apm. 140 000 rubļu... Pieņēmu tavu ziņu.... Paskatīšos... Paldies!
аватар vredina357
Es ieteiktu. labākais bērniem! baseini tika tīrīti katru dienu, telpas tika tīrītas katru dienu, restorāns bija tīrs! tā nav taisnība, ka viņi tur sasprindzinājās ar tīrību! animatori izklaidēs jūsu bērnus dienu un nakti! un jūra ir vienkārši ārkārtēja: smilšaina pludmale, pakāpeniska dziļuma rašanās jūrā, kas ļaus jūsu bērniem izbaudīt peldēšanu.
аватар dooda58
Maijā ar bērnu bijām apmēram. Džerba, ak egle 4 * maģiskā Džerbas ķēve. Bērnam pārējie superanimatori ir mēģinājuši !!!. Katru dienu zagļi pulcējās un izklaidēja viņus, kā arī vakarā mini diskotēka. Barotājs bija neslavējams (manuprāt, viņi pārspēja Turciju). Attieksme ļoti laba. Telpas ir nedaudz vecas, remontētājs atjauninās. Ieteikt. Mēs braucām 2+ bērns maksāja 86000
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Thalassa Mahdia 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl