ONE Resort El Mansour 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 8.210
№2 viesnīcas reitingā Mahdia
8.3 Numurs
8.4 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.7 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca ONE Resort El Mansour atrodas 3,5 km attālumā no Mahdijas centra, jūras krastā un netālu no tirdzniecības centriem. Atklāšana notika 1997. gadā, pēdējais remonts veikts 2010. gadā. Viesnīca piemērota gan ģimenēm ar bērniem, gan biznesa tikšanās.Vairāk →
аватар natalia91155
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esmu tū riste ar pieredzi. 3 valstis -6 viesnī cas. Ir ar ko salī dzinā t. Tagad par viesnī cu. . Nedaudz kaitinā ja bā ra trū kums pludmalē , bet tas bija zinā ms jau no sā kuma. Jā , kaut kur var kaut ko atjaunot, notonē t, bet pā rē jo tas nekā di neietekmē ! ! Restorā nā galdi vienmē r tī ri. … Tomēr ▾ Esmu tū riste ar pieredzi. 3 valstis -6 viesnī cas. Ir ar ko salī dzinā t. Tagad par viesnī cu. . Nedaudz kaitinā ja bā ra trū kums pludmalē , bet tas bija zinā ms jau no sā kuma. Jā , kaut kur var kaut ko atjaunot, notonē t, bet pā rē jo tas nekā di neietekmē ! ! Restorā nā galdi vienmē r tī ri. Ē dienu ir daudz. Cilvē ki ir pā rsteigti, kad vienā š ķ ī vī zivs, vista, liellopa gaļ a, tas viss noklā ts ar picu! Pie baseina ir animā cija. Es nevarē ju to novē rtē t. Un, protams, jū ra un pludmale. Pludmale ir tī ra un liela! Jū ra ir maiga un silta! Š ajā laikā atpū tā s 85% vā cieš i, 10% arā bi un 5% krievi. Ja vē laties relaksē još as brī vdienas, labu pludmali un brī niš ķ ī gu jū ru, tad esat š eit
 Ресторан 7.30 Завтрак -никого
аватар Amor-viki1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā juš ajā gadā bijā m kopā ar mammu un trī sgadī go meitu, un es gribu š eit atgriezties vē lreiz. Viesnī ca ir stabils č etrinieks! Mē s lidojā m 2017. gada jū lija vidū . Pirmkā rt, es ļ oti mī lu Tunisiju, š ī nav pirmā reize, kad tajā atpū š os). … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā bijā m kopā ar mammu un trī sgadī go meitu, un es gribu š eit atgriezties vē lreiz. Viesnī ca ir stabils č etrinieks! Mē s lidojā m 2017. gada jū lija vidū . Pirmkā rt, es ļ oti mī lu Tunisiju, š ī nav pirmā reize, kad tajā atpū š os). Š ajā viesnī cā personā ls ir draudzī gs, mū su nav tik daudz kā Ē ģ iptē vai Turcijā , kas ir ā rprā tī gi patī kami), klimats ir lī dzī gs pie mums, un nav tik mitrs kā Turcijā ), un jū ra ir nenormā li skaista , es pat nevē los fotoattē lus apstrā dā t Photoshop). Telpas ir tī ras un visa tehnika darbojas. Virtuve normā la, bez greznī bas, bet izsalcis nebū si, tiesa, ka bē rniem neko daudz nevar dot, bet tā ir vairumā viesnī cu (jū ra super, pludmales baltas smiltis, bez medū zā m un aļ ģ es, bē rniem tā ir klase, jo ieeja ir ļ oti sekla , dziļ ums sā kas apmē ram 30 metrus no krasta, un pirms tam dziļ ums ir lī dz viduklim) ar bē rnu var trakot un nebaidā s, ka bū s soli dziļ umā ), viena lieta ir tā , ka krasta lī nija ir gara, bet ne pā rā k plata 25-30 metri, bet sauļ oš anā s krē slu pietika visiem)) Vienu vā rdu sakot, es iesaku adekvā tus cilvē kus, kas vē las atpū sties normā li. cena labā viesnī cā ) un izbaudi superjū ru! Kas meklē izrā des un omā rus, jū s noteikti nenā ciet š eit)) Viena lieta, es ļ oti iesaku visiem neekonomē t naudu un, reģ istrē joties, lū gt istabu ar skatu uz jū ru un baseinu. par papildus samaksu (nav trokš ņ ains, un ne pirmais stā vs, vismaz man tas nepatī k), ticiet man, 20-30$ par istabu padarī s Jū su uzturē š anos skaistā ku, jo Jū su rī ts sā ksies ar skatu uz ! traki! skaista jū ra, kuru jū s neredzē sit ne Turcijā , ne Bulgā rijā , ne Ē ģ iptē . .
Es arī biju Vinci Noza pludmalē.2012. gadā (tas ir viens tī kls) tikai Hammametā , arī labs č etrinieks, nedaudz mazā ks par š o, bet arī superī gs)) Iesaku!
Lai visiem laba atpū ta.
аватар donina
Viesnī ca ir diezgan pieklā jī ga. Tī rs. Raksturī gs interjers. Ē diens lielisks, daudzveidī gs. Publika ir mierī ga. Jaunieš iem nav ko darī t. Atvaļ inā jums ģ imenei bez maziem bē rniem. Par sevi es to atzī mē ju kā lielu plusu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan pieklā jī ga. Tī rs. Raksturī gs interjers. Ē diens lielisks, daudzveidī gs. Publika ir mierī ga. Jaunieš iem nav ko darī t. Atvaļ inā jums ģ imenei bez maziem bē rniem. Par sevi es to atzī mē ju kā lielu plusu. Ekskursijas tiek piedā vā tas pietiekami daudz. Apkalpoš ana numurā ir laba. SPA procedū ras iesaku veikt ar valodas zinā š anā m (angļ u, franč u), lai gan menedž ere neslikti runā ja krieviski. Masā ž a tiek veikta labi. Teritorija tī ra, kopta. Jū ra, pludmale patī kama, ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija. . . bet mans vī rs, š ķ iet, ir kaut ko samaksā jis par š o komfortu. . . Viens nepatī kams brī dis ir pē c vē tras, pludmale netika tī rī ta vairā kas dienas. Nez kā pē c krasts bija nokaisī ts ar aļ ģ ē m tikai pie mū su viesnī cas...citas viesnī cas steidzā s ā tri atbrī voties no atkritumiem krastā . . Mē s visas š ī s dienas negā jā m uz pludmali...bijā m apmierinā ti ar baseins. Pludmale bija vienkā rš i neizbraucama lī dz jū rai! ! Apmē ram 3-4 dienas. Par pā rē jo man viss patika. Modes cienī tā jiem vietē jos veikalos ir daudz zī molu kopiju par ļ oti zemu cenu.
Starp citu, viesnī cu izvē lē jos ar aizrautī bu un koncentrē jos tikai uz 5*. Tač u viesnī cas izvē lē nebiju vī lusies. ES iesaku.
аватар JustRelax
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tiem, kam nepiecieš ams viss iekļ auts, š eit nav ī stā vieta, tā nav š eit)) Bet viss pā rē jais ir pilnā apjomā . Atpū tā mies daudzos pieciniekos, arī Tunisijā , bet Riu pā rspē ja visus. Izcila ē diena un apkalpoš anas kvalitā te. … Tomēr ▾ Tiem, kam nepiecieš ams viss iekļ auts, š eit nav ī stā vieta, tā nav š eit)) Bet viss pā rē jais ir pilnā apjomā . Atpū tā mies daudzos pieciniekos, arī Tunisijā , bet Riu pā rspē ja visus. Izcila ē diena un apkalpoš anas kvalitā te. Paldies par pā rē jo!
аватар iriskaaa25
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir lieliska, ē diens ir viens no labā kajiem Tunisijā ! Telpas labas un tī ras. Viesnī cā ir diskotē ka, bet ne uz ilgu laiku. Jū s varat staigā t lī dz tuvē jai viesnī cai, tā nav problē ma. Internets ir tikai reģ istratū rā un ne vienmē r grib darboties. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, ē diens ir viens no labā kajiem Tunisijā ! Telpas labas un tī ras. Viesnī cā ir diskotē ka, bet ne uz ilgu laiku. Jū s varat staigā t lī dz tuvē jai viesnī cai, tā nav problē ma. Internets ir tikai reģ istratū rā un ne vienmē r grib darboties. Kopumā no š ī s viesnī cas bija tikai pozitī vi iespaidi!
аватар Leka-Yalta
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau ilgu laiku meklē jā m klusu, mā jī gu vietu, kur bū t romantiskā , ne trokš ņ ainā , tuvu jū rai un prom no pilsē tas centra – š ī viesnī ca pilnī bā attaisnoja visas mū su cerī bas! Krā š ņ a zaļ ā zona, tī ra pludmale, mā jī ga viesnī ca un ļ oti draudzī gs, smaidī gs personā ls! Es biju ļ oti gandarī ts, ka nebija daudz tautieš u! ))) Restorā ns mani katru dienu pā rsteidza ar daž ā diem ē dieniem, un tas ir ā rpus sezonas! Animatori ir vienkā rš i lieliski - viņ i pastā vī gi izklaidē ja cilvē kus, vienlaikus neuzkrī toš i strā dā jot, un vakaros sarī koja interesantas programmas, kas neļ ā va garlaikoties nevienam viesnī cas iemī tniekam, lai arī kā dā valodā viņ š runā tu! Nobeigumā varu teikt, ka Tunisija kopumā un Riu El Mansour viesnī ca ī paš i iekaroja manu kā pieredzē juš a ceļ otā ja sirdi! Man un maniem draugiem viņ š pā rliecinoš i ieņ ē ma vadoš o pozī ciju starp viesnī cā m Turcijā un Ē ģ iptē . … Tomēr ▾ Jau ilgu laiku meklē jā m klusu, mā jī gu vietu, kur bū t romantiskā , ne trokš ņ ainā , tuvu jū rai un prom no pilsē tas centra – š ī viesnī ca pilnī bā attaisnoja visas mū su cerī bas! Krā š ņ a zaļ ā zona, tī ra pludmale, mā jī ga viesnī ca un ļ oti draudzī gs, smaidī gs personā ls! Es biju ļ oti gandarī ts, ka nebija daudz tautieš u! ))) Restorā ns mani katru dienu pā rsteidza ar daž ā diem ē dieniem, un tas ir ā rpus sezonas! Animatori ir vienkā rš i lieliski - viņ i pastā vī gi izklaidē ja cilvē kus, vienlaikus neuzkrī toš i strā dā jot, un vakaros sarī koja interesantas programmas, kas neļ ā va garlaikoties nevienam viesnī cas iemī tniekam, lai arī kā dā valodā viņ š runā tu! Nobeigumā varu teikt, ka Tunisija kopumā un Riu El Mansour viesnī ca ī paš i iekaroja manu kā pieredzē juš a ceļ otā ja sirdi! Man un maniem draugiem viņ š pā rliecinoš i ieņ ē ma vadoš o pozī ciju starp viesnī cā m Turcijā un Ē ģ iptē . Pilnī gi droš i iesaku, ja dodaties uz Tunisiju!
Вид из номера Номер для молодоженов
аватар Jolka1283
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Priekš rocī bas: Kluss, mierī gs, neuzbā zī gs, pieklā jī gs ē diens, ļ oti, ļ oti draudzī gs personā ls. Es pat nož ē loju, ka nepaņ ē mu pā ris suvenī rus no Krievijas, piemē ram, viņ iem matrjoš ka joprojā m ir kuriozs. … Tomēr ▾ Priekš rocī bas:
Kluss, mierī gs, neuzbā zī gs, pieklā jī gs ē diens, ļ oti, ļ oti draudzī gs personā ls. Es pat nož ē loju, ka nepaņ ē mu pā ris suvenī rus no Krievijas, piemē ram, viņ iem matrjoš ka joprojā m ir kuriozs.

Trū kumi:
pē c 1. jū lija Tunisijā un arā bu kaimiņ valstī s bē rniem sā kas brī vdienas. Daudzas arā bu ģ imenes tū lī t pē c 1. jū lija

Tunisijā esmu pirmo reizi, pirms tam biju Eiropā (nevis pludmales brī vdienas) un Turcijā un Ē ģ iptē . Ceļ oja no Maskavas, operators Elite-travel, Prospekt Mira, 11. mā ja. Viss ir labi organizē ts. Un es burtiski savā cu 2 dienu laikā un nopirku biļ eti.
Tiesa, viņ i lidoja ar Tunisijas aviokompā nijā m, viņ i barojas ļ oti slikti, jū s varat nomirt no bada! Tā pē c paņ emiet banā nus vai pā ris sviestmaizes ceļ am.
Un, kad lidoju atpakaļ no Tunisijas, es paņ ē mu lidmaš ī nā ū dens pudeli (no viesnī cas), jū s varat pā rvadā t ū deni viņ u lidostā . Un labi, ka paņ ē mu, citā di nevarē si nopratinā t stjuartes un ū deni!

Viesnī cā ir labi tenisa korti.
Es dzī voju galvenajā ē kā , nevis bungalo, istabā , no kuras paveras skats uz laukumu. Drī zā k tā lumā bija bū vlaukums un ceļ š . Tomē r es nedzirdē ju nekā du bū vniecī bas troksni. Bet man piedā vā ja skatu uz jū ru, bet es negribē ju, jo izrā dā s, ka tas ir skats uz baseinu, un tur ir troksnis un troksnis, es negribē ju. Istaba liela. Paš ā istabā ir seifs, bez maksas, tomē r ar atslē gu, nevis ar pirmo numuru. Nedaudz apmulsinā ja, ka istabā nebija kaut kā da aizbī dņ a, proti, istabene varē ja ienā kt ar savu atslē gu. Pludmalē visiem bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Tiesa, daž i vienojā s ar apsardzi pludmalē par 1 dinā ru dienā un viņ š viņ iem atstā ja sauļ oš anā s krē slu pirmajā rindā pie jū ras.
Š ī ir pensionā ru viesnī ca, proti, man tur jaunieš iem bū s garlaicī gi. Animā cijas praktiski nav. Ā rpus viesnī cas nav kur iet.
No Tunisijas atvedu daudz dabī gu krē mu, kuru pamatā ir jū raszā les un mā li. Pat aptiekā nopē rciet ž eleju no dabī gā s alvejas, tas maksā.9 dinā rus.
Brī niš ķ ī gs lī dzeklis, gan pret apdegumiem, gan mā jai, dziedē brū ces, nobrā zumus. Kopumā viņ u produkti pē c sauļ oš anā s uz olī veļ ļ as un alvejas bā zes ir simtreiz labā ki par jebkuriem Garnier, Nivea utt.
Viesnī ca netā lu no reģ istratū ras pā rdod kosmē tiku uz alvejas bā zes. MD Naturkosmetik Vā cieš i man teica, ka Vā cijā š ī kosmē tika ir daudz dā rgā ka, jo tā ir dabiska un ļ oti laba.
Vecā kā m dā mā m vislabā k ir ņ emt liftinga krē mu, tas ir 62 dinā ri.
Paš ā viesnī cā personā ls runā franciski, vā ciski, angliski praktiski nerunā ! Bet viņ i mā cā s krievu valodu ar lielu uzcī tī bu, es pat nož ē loju, ka nepaņ ē mu lī dzi frā ž u grā matiņ u, uzdā vinā š u, lai pamā ca...Ja nerunā sveš valodā s, tad paņ em frā ž u grā matiņ u ar jums, jū s varat arā bu-krievu, jū s varat franč u-krievu. Pretē jā gadī jumā bū s problē mas, š ī nav jums Turcija, kur visi jau runā krieviski ...

Minerā lū dens netiek ienests istabā , bet to var paņ emt reģ istratū rā pats.
Protams, istabenes gaida dzeramnaudu, bet uzkopj diezgan pieklā jī gi arī bez dzeramnaudas. Biju pā rsteigta, ka istabenē m nebija putekļ u sū cē ju. Viņ i slauka ar slotu ...viesmī lim atvaļ inā juma beigā s iedevu dzeramnaudu 10 dinā ru, beigā s atstā ju arī istabeni, ja vē laties, atstā jiet nelielu naudas summu č alim, kurš nesa sauļ oš anā s krē slus jū s esat pludmalē katru dienu.
Man par pā rsteigumu, mū su degvī ns, jebkura veida, bū s laba dā vana. Alkohols Tunisijā ir dā rgs.

Ar pā rē jo esmu apmierinā ta, bet tas ir tā pē c, ka atradu to, ko meklē ju. No rī ta 6 no rī ta devos uz jū ru un gā ju gar krastu, 2 kilometri vienā virzienā un atpakaļ . Rī ts pilns ar tā diem tū ristiem un vietē jiem, kā ds skrien gar jū ru, kā ds staigā . Klusums un miers. Un kā dam tas var likties garlaicī gi... un vakarā nav ko darī t... ā rpus viesnī cas ir tuksnesis un pā ris suvenī ru veikaliņ i. Vispā r, kurš meklē mieru un vientulī bu (arī no mū su krieviem) - jū s esat š eit. Bē rniem bū s garlaicī gi. Jaunatnei arī nav ko darī t.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Absolū ti droš i. Visur kā rtī ba un disciplī na. Serviss labā ks par 5* turku. Seifs, teniss, trenaž ieru zā le par brī vu, lai gan labi, ka abiem tenisiem paņ ē mā t lī dzi raketes. Blakus viesnī cai ir pā rsteidzoš s zoodā rzs. … Tomēr ▾ Absolū ti droš i. Visur kā rtī ba un disciplī na. Serviss labā ks par 5* turku. Seifs, teniss, trenaž ieru zā le par brī vu, lai gan labi, ka abiem tenisiem paņ ē mā t lī dzi raketes. Blakus viesnī cai ir pā rsteidzoš s zoodā rzs. Mazliet vā ja animā cija, brī ž iem vakaros garlaicī gi, daudz daž ā du eiropieš u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Plusi: Kluss, mierī gs, neuzbā zī gs, pieklā jī gs ē diens, ļ oti, ļ oti draudzī gs personā ls. Es pat nož ē loju, ka nepaņ ē mu pā ris suvenī rus no Krievijas, piemē ram, viņ iem matrjoš ka joprojā m ir kuriozs. … Tomēr ▾ Plusi: Kluss, mierī gs, neuzbā zī gs, pieklā jī gs ē diens, ļ oti, ļ oti draudzī gs personā ls. Es pat nož ē loju, ka nepaņ ē mu pā ris suvenī rus no Krievijas, piemē ram, viņ iem matrjoš ka joprojā m ir kuriozs. Trū kumi: pē c 1. jū lija Tunisijā un tuvē jā s arā bu valstī s bē rniem sā kas brī vdienas. Tieš i pē c 1. jū lija daudzas arā bu ģ imenes brauca no Maskavas, operatora Elita-travel, uz Prospekt Mira, 11. namu. Viss ir labi organizē ts. Tiesa, viņ i lidoja ar Tunisijas aviokompā nijā m, viņ i barojas ļ oti slikti, jū s varat nomirt no bada! Tā pē c paņ emiet banā nus vai pā ris sviestmaizes ceļ am. Un, kad lidoju atpakaļ no Tunisijas, es paņ ē mu lidmaš ī nā ū dens pudeli (no viesnī cas), jū s varat pā rvadā t ū deni viņ u lidostā . Un labi, ka paņ ē mu, savā dā k nevarē si stjuartes un ū deni nopratinā t! Viesnī cā ir labi tenisa korti. Es dzī voju istabā , no kuras paveras skats uz tiesā m. Istaba liela. Paš ā istabā ir seifs, tomē r ar atslē gu, nevis ar pirmo numuru. Pludmalē visiem bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Š ī ir pensionā ru viesnī ca, proti, man tur jaunieš iem bū s garlaicī gi. Animā cijas praktiski nav. Un ā rpus viesnī cas nav kur iet. No Tunisijas atvedu daudz dabī gu krē mu, kuru pamatā ir jū raszā les un mā li. Pat aptiekā nopē rciet ž eleju no dabī gā s alvejas, tas maksā.9 dinā rus. Brī niš ķ ī gs lī dzeklis, gan pret apdegumiem, gan mā jai, dziedē brū ces, nobrā zumus. Kopumā viņ u produkti pē c sauļ oš anā s uz olī veļ ļ as un alvejas bā zes ir simtreiz labā ki par jebkuriem Garnier, Nivea utt. Kosmē tika uz alvejas bā zes tiek pā rdota paš ā viesnī cā , netā lu no reģ istratū ras. MD Naturkosmetik Vā cieš i man teica, ka Vā cijā š ī kosmē tika ir daudz dā rgā ka, jo tā ir dabiska un ļ oti laba. Vecā kā m dā mā m vislabā k ir ņ emt liftinga krē mu, tas ir 62 dinā ri. Paš ā viesnī cā personā ls runā franciski, vā ciski, angliski praktiski nerunā ! Bet krievu valodu viņ i mā cā s ar lielu uzcī tī bu, es pat nož ē loju, ka nepaņ ē mu lī dzi sarunvā rdnī cu, iedoš u, ļ ā vu mā cī ties. . . Ja jū s nerunā jat sveš valodā s, tad ņ emiet lī dzi frā ž u grā matu, varat arā bu-krievu, varat franč u-krievu. Un tad bū s problē mas, š ī nav jums Turcija, kur jau visi runā krieviski. . . Minerā lū dens netiek ienests istabā , bet to var paņ emt reģ istratū rā pats. Es gribu teikt, ka visas problē mas tika ā tri atrisinā tas. Piemē ram, mans ledusskapis nedarbojā s, viņ i to nomainī ja pē c 10 minū tē m. Tad pē c pā ris dienā m galda lampā izdega spuldzī te, un es teicu reģ istratū rā , ka man nav steidzami jā maina, tā pē c nomainī ja uzreiz, pē c 10 minū tē m. Protams, kalpones gaida dzeramnaudu, bet labi tī ra arī bez dzeramnaudas. Viesmī lim atvaļ inā juma beigā s iedevu dzeramnaudu 10 dinā rus, beigā s atstā ju arī istabeni, ja vē lies, atstā j nelielu naudas summu č alim, kurš tev pludmalē katru dienu nesa sauļ oš anā s krē slus. Bet tas viss nav vajadzī gs, viņ i labi dara savu darbu arī bez dzeramnaudas. Man par pā rsteigumu, mū su degvī ns, jebkura veida, bū s laba dā vana. Alkohols Tunisijā ir dā rgs. Ar pā rē jo esmu apmierinā ta, bet tas ir tā pē c, ka atradu to, ko meklē ju. No rī ta 6 no rī ta devos uz jū ru un gā ju gar krastu, 2 kilometri vienā virzienā un atpakaļ . Rī ts pilns ar tā diem tū ristiem un vietē jiem, kā ds skrien gar jū ru, kā ds staigā . Klusums un miers. Un daž iem tas var š ķ ist garlaicī gi. . . un vakarā nav ko darī t. . . ā rpus viesnī cas ir tuksnesis un pā ris suvenī ru veikaliņ i. Vispā r, kurš meklē mieru un vientulī bu (arī no mū su krieviem) - jū s esat š eit.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Kungi, tikko atbraucā m no Tunisijas. viss, kas rakstī ts iepriekš ē jos apskatos, ir ABSOLŪ TA PATIESĪ BA. 1. Pensionā ri no Vā cijas. Tie ir 99.9%. Tie ir tī ri, draudzī gi cilvē ki. Ar lielisku noskaņ ojumu, ar uguni acī s un "aizdedoš ā m" dejā m dzī vā s mū zikas š ovā . … Tomēr ▾ Kungi, tikko atbraucā m no Tunisijas. viss, kas rakstī ts iepriekš ē jos apskatos, ir ABSOLŪ TA PATIESĪ BA. 1. Pensionā ri no Vā cijas. Tie ir 99.9%. Tie ir tī ri, draudzī gi cilvē ki. Ar lielisku noskaņ ojumu, ar uguni acī s un "aizdedoš ā m" dejā m dzī vā s mū zikas š ovā . Š eit jū s saprotat, kas ir laimī gas vecumdienas. 2. Animā cija. 6 cilvē ki. Labi padarī ts. Izrā de ilgst apmē ram 1 stundu pē c katrā m vakariņ ā m un katru reizi ir kaut kas jauns (viņ u programmu starpī ba ir 2 nedē ļ as). Novembrī ar spē lē m baseina tuvumā nav jā rē ķ inā s - ū dens temperatū ra ir 18 (max 20 grā di), tač u to klā tbū tni jū ti pilnī bā . Un mē ra "BOCHA" un loka š auš anu, un staigā š anu ar speciā lā m nū jā m staigā š anai pa smiltī m, un vienkā rš i sarunā m. VIŅ I IR NEPATĪ KAMI! ! ! Un ļ oti draudzī gs. Izdariet labojumu - animatori nav profesionā li mā kslinieki, viņ i ir tikai cilvē ki ar motoru. . . un ar š uhariki galvā . 3. Kā rtī ba teritorijā ideā la. 4. Kā rtī ba istabā s. Kā pie mums: viena maiņ a - 5! , cita maiņ a - 3+, un tur neko nevar darī t. BET! TELPAS LABI! Viss aprī kojums strā dā ! Problē mas? Tie neeksistē ! 6. Restorā ns. Brokastis un pusdienas - sē di, kur gribi. Vakariņ as - galds tiek pieš ķ irts jums. Atpū š aties divatā , pie galda bū siet tikai divatā utt. Ļ oti tī rs, vā cieš i neļ auj atpū sties. Sortiments PIETIEK. Jū s neesat GOURMET TOUR! 7. Dzē rieni bā rā . Pā rsteidzoš a joslu karte. NEKAS NAV ATŠ Ķ Ī DĪ TS! Kafija - atseviš ķ a saruna - 5! pieci! pieci! . Ir vienmē r. Š okolā des liķ ieris (cream di cocoa) un bā rbeļ u liķ ieris - lieliski! Lobby bā rs - lī dz 24 stundā m! Katru vakaru 8. Padomi. 1-2 dinā ri (99.9% - 1 dinā rs) - un viņ i ir laimī gi (saglabā jot savu cieņ u, viņ i nenobruž ojas, tā pat kā mū su "dzimums"), un jū s pamana un pamana. Viņ i uzreiz apgū st mū su vā rdus un ir Ļ OTI draudzī gi! VISS PERSONĀ LS - Ļ OTI DRAUDZĪ GS! Viņ i uzvedas cienī gi un sagaida to no jums. ZINĀ T! Viņ i skatā s uz "krieviem" ar zinā mu izbrī nu. Droš i vien no mums sagaida nesavaldī bu, rupjī bu un Dievs zina vē l ko, Bet tiklī dz nezaudē si savu cieņ u, pakļ aujoties NORMĀ LĀ M audzinā š anas normā m, tevi uztvers ar blī kš ķ i! Viņ i ar prieku tiekas, komunicē , vecmā miņ as flirtē un viss ir tā pat kā pie mums, bet NE KĀ "MĀ JĀ.2". Saglabā jiet jums pā ri visā m bē dā m š o kliedzoš o, rupjī bu un lumpenisma tē lu. Vai tu mani saproti. deviņ i. Personā ls par jums rū pē jas un vienmē r ir gatavs jums palī dzē t. Š ī nav Ē ģ ipte, ar savu "tagad" un pilnī gu vakuumu darbī bā . Uzņ emš ana - labi darī ts! 10. Pilsē ta. Pietiekami interesanti. Varu - atmetī š u bildes. Ja vajag papildus info - rakstiet uz ziepē m. NOTEIKTI atbildē š u, jo ar š ā du atsauksmju palī dzī bu izvē lē jos š o viesnī cu. pā rē jā s viesnī cas, un 4 un 5 zvaigznes - BRIESMĪ GI !!!!!! ! ! Ne visi, protams, paldies Dievam! , bet no lielā kā s daļ as, ko piedā vā mū su tū roperatori. Jevgeņ ijs. Sheptunov@ergotech. dn. ua vai Elena E_sheptunova@mail. lvLabu atpū tu. Un ziniet - jo mazā k "krievu! ", jo augstā ks standarts. Diemž ē l.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums NataDali
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums e5ppmcnu
Cena?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums e5ppmcnu
Nepieciešams internets viesnīcā.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Sveta1010
Man ir atvaļinājums no 22. jūlija līdz 18. augustam, plānojam no 1. līdz 15. augustam uz Mahdia. Kāda tur ir dienas un nakts temperatūra, kāda ir ūdens temperatūra, vai karstuma dēļ ir bīstami doties uz Sahāru un vai var staigāt ārpus viesnīcas, staigāt pa Mahdijas pilsētu, vai Mahdijā kož medūzas ? Diviem pieaugušajiem un 9 gadus vecam bērnam plānojam tērēt 110 tūkstošus, esam jau bijuši Krētā un Turcijā. Ja šobrīd Tunisijā ir neizturami karsts, kādu valsti vēl var apmeklēt ar tādu budžetu
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Sveta1010
Mēs ar meitu, 9 gadi, no nākamā gada 17. augusta dosimies uz Tunisiju, interesējos, vai tiešām medūzu pārošanās laiks ir augustā un tās stipri kož. Kāda ir jūras un gaisa temperatūra, vai ir iespējams doties uz Sahāru un vai tas ir bīstami lielā karstuma dēļ, kāds ir Sirroco vējš
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielā mošeja
Tunisija, Mahdia
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель ONE Resort El Mansour расположен в 3,5 км от центра города Махдия, на берегу моря, недалеко от торговых центров. Открытие состоялось в 1997 году, последняя реновация проводилась в 2010 г. Отель подойдет как для семейного отдыха с детьми, так и для бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Монастира составляет 50 км, Энфиды – 125 км, Туниса – 219 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн с пресной водой (1600 кв. м. на двух уровнях), терраса для загара, 2 крытых бассейна ( 55 и 100 кв. м.), рестораны Meridian, Pasta Follia и L’Express, бар у бассейна, снек-бар, лобби-бар.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские клубы и клубы для подростков: Kids (3-7 лет), Maxi (8-12 лет), Teenagers (13-17 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Центр Талассотерапии (платно), дартс, бочча, пляжный волейбол, аквааэробика, аэрохокей, уроки танцев (платно), моторизованные водные виды спорта (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 307 комфортабельных номеров: Single room, Double room, Family room, Junior suite sea view, Presidential suite sea view, Single room sea view, Double room sea view, Family room sea view, Bungalow sea view.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, кондиционер, мини-холодильник, ТВ, сейф (платно), балкон или терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Route Touristique, B.P. 98, Махдия,Тунис.
Tālruņi: +216 73 68 26 96
Tīmekļa vietne: ONE Resort El Mansour
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).