Jautājums par viesnīca ONE Resort El Mansour 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Atpūta viesnīcā RIO EL MANSOUR UN LAIKA LAIKA JŪNIJĀ
Ar meitu plānojam jūnija beigās šajā viesnīcā. Interesē ēdiens, apkalpošana, apkalpošana, pludmale. Interesanta ir pati Mahdia pilsētiņa, vai tur jūra ir vētraina, kāda ieeja jūrā. Vai tā ir taisnība, ka smiltis ir baltas un jūra ir tirkīza? Un vispār kāda ir situācija Tunivā, no kura tūroperatora labāk doties. Pateicos jau iepriekš
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2012-10-0811 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Pachok
Es neko neteikšu par šo viesnīcu, es biju citā - Vinci Nor Palace, bet man ir daži komentāri par Mahdia:
smiltis nav baltas, bet pelēkas, līdzīgas upei. Jūra nav tirkīza, parasta, kā mūsu Azova. Jūra jūlija sākumā nebija vētraina, bija daudz aļģu un medūzu. Visas pludmales ir publiskas, bezizmēra arābu ģimenes nāk no Mahdijas, lai atpūstos viesnīcu pludmalēs. Tirgotāji skraida apkārt.
Mahdijas pilsēta ir skaista, austrumu tirgus ir diezgan autentisks.
Es nekad vairs nebrauktu uz Mahdiju. Cilvēki raksta, ka Hammametas ziemeļos ir baltas smiltis un laba jūra.
аватар NatashaS
Baltas smiltis Hammametā neesmu redzējis. Tirkīza jūras arī nav.Tirkīzai jūrai jābrauc uz Grieķijas salām.
аватар yana-spb88
Septembrī atpūtos viesnīcā Primasol El Mehdi 4 * Mahdijā: patika, pludmale super: baltas smiltis ir labi! Jūra arī super, tīrs, caurspīdīgs ūdens, medūzu nav, aļģu nav, ieeja jūrā laba, ej, ej ilgi sekla, tad pamazām dziļāk, dibens labs smilšains. Iesaku, nenožēlosiet! Ģimenes ar bērniem ir vislabākās) Pludmalē apsargi raugās, lai kreisi cilvēki nebrauktu!) Lidojām ar tūroperatoru Express Tour - starptautisku tūroperatoru. visā Tunisijā. Lai iegūtu lielisku pludmali un jūru, jums jādodas uz šo viesnīcu))
аватар Sveta1010
Izrādās kaut kāda nesaprotama situācija: kāds raksta, ka nav tirkīzzilas jūras un baltu smilšu, ka pilsēta ir parasta kā Anapa, un jūra ir kā Azova, kāds raksta, ka smiltis ir baltas, smalkas! Jūra arī super,tīrs,dzidrs ūdens,nav medūzas,nav aļģu,iebraukšana jūrā ir laba.Varbūt Tenerife ir labāka,skaistāka?????
аватар Pachok
Sveta1010, pieņemu, ka smiltis baltas un jūra caurspīdīga tiem, kas nav labāk redzējuši, bet bija kaut kā nelīdzens... Varbūt jūra ir atkarīga no gadalaika. Bet smiltis nav baltas - tas ir skaidrs. Jūs varat to google meklēt, meklējot "Mahdia beach photo". Vienkārši filtrējiet fotoattēlus no tūristiem, pretējā gadījumā aģentūrām ļoti patīk veidot fotogrāfijas no Taizemes vai Vjetnamas Tunisijas piedāvājumos. Un viesnīcas apsardze nevienu neizdzen no pludmalēm, tie ir izgudrojumi, jo saskaņā ar likumu absolūti visas Tunisijas pludmales ir publiskas.
Z.Y. Es nerakstīju, ka pilsēta ir kā Anapa :) Normāla austrumu pilsēta. Ikvienam, kam patīk krāsas, tas patiks. Ļoti garšīgi dateles, ļoti laba un lēta olīveļļa.
аватар Pachok
Tenerifē vēl neesmu bijis, bet, kas attiecas uz Tunisiju, tad šī ir viena no divām apmeklētajām valstīm, kurā jūra un pludmale mani pievīla. Otrā ir Bulgārija.
аватар panterablak
Aiz tirkīza jūras, ar labu saulrietu un, lai arī ne baltām, bet dzeltenīgām, bet tīrām smiltīm, jādodas uz Susu. Tiesa, uzmanīgi pārbaudiet, vai ir pirmā rinda.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par ONE Resort El Mansour 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl