El Mouradi Mahdia 5*– Atsauksmes

23
Novērtējums 5.910
№8 viesnīcas reitingā Mahdia
7.0 Numurs
6.6 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.8 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
El Mouradi Mahdia atrodas pludmalē Vidusjūras piekrastē, 5 km attālumā no Mahdijas un 40 km attālumā no Monastiras. Viesnīcas ēka celta 1997. gadā, pēdējā renovācija veikta 2009. gadā. Daļa no El Mouradi viesnīcu ķēdes. Šī viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskai atpūtai vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар dimarto
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū risma aģ entū ras "ZaPutevkoy. rf" ieteikuma. Pē c aģ entū ras Smirnova vadī tā jas Tatjanas Sergeevnas (Sanktpē terburga) domā m, tai vajadzē tu bū t brī niš ķ ī gai viesnī cai pirmajā lī nijā . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū risma aģ entū ras "ZaPutevkoy. rf" ieteikuma. Pē c aģ entū ras Smirnova vadī tā jas Tatjanas Sergeevnas (Sanktpē terburga) domā m, tai vajadzē tu bū t brī niš ķ ī gai viesnī cai pirmajā lī nijā . Patiesī bā tikai pē dē jā - pirmā rinda, sava brī vā pludmale un samtaina jū ra. Viss pā rē jais ir postpadomju laika drupas.
Gaisa kondicionē š ana telpā s, vestibilā un restorā nā ir ļ oti slikta. Ir vietas, kur gaisa kondicionieris nedarbojas vispā r. Santehnika istabā veca, izskatā s, ka ne reizi vien remontē ta. Visa pamatā ir godī gums. Vannas istabā nav spuldž u, viesistabā griestu lampas izkausē tas. Salauztas rozetes vai to pilnī ga neesamī ba ar tukš iem vadiem. Netī rs ar traipiem, slapjš ar smilš u gultas veļ u. Ledusskapis tikai dū ko, bet nesalst. Piesā tinā juma un vecuma smarž a.
Ē diens vienmuļ š , izvē le ļ oti maza. Visi karstie ē dieni un aukstā s uzkodas ir pikanti vai ar vietē jā m garš vielā m. Viņ i var dot vakar sajaucot ar jauniem produktiem. Ē dienu sastā va apraksta nav. No Eiropas virtuves tikai pica un olu kultenis. Gaļ a vai zivs tiek pagatavota jū su priekš ā uz netī ras plī ts ar dū miem no degoš as eļ ļ as. Pati zivs pē c garš as ir skā ba, iespē jams, ir mē rcē ta etiķ ī . Augļ u izvē le ir ļ oti ierobež ota. Vienī gā lielā izvē le starp konditorejas izstrā dā jumiem. Galdi klā ti ar netī riem galdautiem, var nepietikt galda piederumu un trauku.
Ā ra baseins ir liels ar siltu ū deni, tač u pavadoš ie ceļ ojumu aģ enti neiesaka tajā peldē ties, lai nesaslimtu ar kā du infekcijas slimī bu. Plus brī dina par iespē jamu vē rtī gu ī paš umu zā dzī bu no istabā m.
Pludmales zona ir maza, š aura, netī ra. Sauļ oš anā s krē sli atrodas tuvu viens otram, lai izmitinā tu visus viesnī cas viesus, kuri vē las baudī t jū ru. No trim duš ā m pie jū ras strā dā divas, un dienas laikā tā s var salū zt.
Animā cija ir gausa, nesteidzī ga, tā da pati kā pā rē jam viesnī cas personā lam.
Pats viesnī cas personā ls ir smaidī gs, draudzī gs, lī dz sā c neatlaidī gi lū gt kaut ko salabot, palī dzē t. Pakalpojumi nemaz nevar gaidī t. Augstā kie vadī tā ji aktī vi instruē savus padotos, tač u viņ i ar to nesteidzas. Sajū ta, ka viesnī cai vispā r nav saimnieka.
Viesnī ca neatbilst 5 zvaigž ņ u vē rtē jumam. Š ī viesnī ca noteikti nav ieteicama atpū tai!
аватар Igor_Turist
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s lidojā m ar Join Up, izmantojot funkciju Let's go with us. Biļ ete tika izņ emta steidzami. Tā pē c nebija lielas izvē les. Lidojā m turp un atpakaļ normā li, lai gan ar izlidoš anas aizkavē š anos. Patī kams bonuss - bezmaksas bezalkoholiskie dzē rieni uz kuģ a. … Tomēr ▾ Mē s lidojā m ar Join Up, izmantojot funkciju Let's go with us. Biļ ete tika izņ emta steidzami. Tā pē c nebija lielas izvē les. Lidojā m turp un atpakaļ normā li, lai gan ar izlidoš anas aizkavē š anos. Patī kams bonuss - bezmaksas bezalkoholiskie dzē rieni uz kuģ a.
Pati viesnī ca atgā dinā ja padomju viesnī cu. Telpas platī ba liela, bet vecas mē beles, aizsē rē jusi izlietne (kura, neskatoties uz lū gumu, tā arī netika iztī rī ta), jaucē jkrā ns, kas tek no visā m pusē m. . . Bet tajā paš ā laikā ū dens spiediens ir labs. , vienmē r bija karsts ū dens, katru dienu tī rī ja un mainī ja dvieļ us.
Ar ē dienu bijā m pilnī bā apmierinā ti – ē dieni daudzveidī gi un garš ī gi. Jums tikai jā saprot, ka sasmalcinā tie dā rzeņ i ir "jā piepilda" ar eļ ļ u un sā li pē c jū su gaumes. Ī paš i vē los atzī mē t augļ us pā rpilnī bā - arbū zus, melones, persikus, nektarī nus, vī nogas. Liels saldumu sortiments. Un saldē jums vispā r nav slavē jams.
Mē s personī gi vienmē r atradā m vietu gan restorā nā , gan pludmalē jebkurā laikā (nekad neņ ē mā m 6 no rī ta, lai gan tā das bija). Ī paš i vē los atzī mē t animatorus - labi darī ti puiš i! Izklaidē s no pulksten 10, lai "pieturē tu" gan pieauguš ie, gan bē rni. Futbols, volejbols, loka š auš ana, sacensī bas baseinā...
Vē l viens neliels mī nuss, kā man, ir pludmale. Tas pats par sevi ir š aurs (no jū ras lī dz mā la sienai divi sauļ oš anā s krē sli kļ ū st no gala lī dz galam). Un arī peldvieta ir ļ oti ierobež ota ar bojā m. Daudzi, protams, to atstā ja novā rtā , bet es kaut kā nevē lē jos, lai laiva brauc pā ri manai galvai.
Mē s devā mies ekskursijā tikai uz vienu - uz Kartā gu. Pati tū re mums ī sti nepatika – bija vajadzī gs ilgs laiks, nebija gandrī z nekā , ko redzē t. Tač u situā ciju izglā ba gids Sabri, par ko viņ am liels paldies! Viņ š stā stī ja visu par valsti – no vē stures lī dz tradī cijā m. Tajā paš ā laikā viņ š ir Doņ eckas apgabala Makejevkas dzimtais, lai gan visu mū ž u nodzī vojis Tunisijā . Un viņ š acī mredzot ieguva atbilstoš u humoru un slengu no savas mā tes. Tā pē c arī mē s smē jā mies.
Bijā m arī uz Turcijas ā das izstrā dā jumu fabrikas veikalu. Bet tas ir arī bezjē dzī gi. Ja mē s zinā tu, ka lī dz turienei bū s nepiecieš ama pusotra stunda, mē s nebrauktu.
Kas attiecas uz naudu, tad viesnī cā mainī jā mies pamazā m pē c vajadzī bas. Kurss visur ir gandrī z vienā ds. Mē s mainī jā m par 2.85 par dolā ru. Tie, kas ceļ o uz AAE, ā tri pieradī s pie kursa. Lai gan ir viena neliela iezī me: dinā rā ir nevis 100, bet 1000 "kapeikas", tā pē c nebrī nieties par nullē m aiz komata. Nauda jā maina pakā peniski, jo dolā rus par dinā riem atkal var nopirkt tikai lidostā ar neizdevī gu kursu un ar nosacī jumu, ka ziedo vismaz 30 dinā rus.
Vē l viens nepatī kams pā rsteigums bija vakariņ as restorā nā pirms lidojuma. Jums ir iepriekš jā piesakā s, ko mē s arī izdarī jā m. Bet visa atš ķ irī ba no ikdienas "bufetes" bija tā , ka jums rezervē ts galds, uz kura tiek iedegta svece. Ē diens ir tas pats, bet viesmī lis to jums atnes bez izvē les tiesī bā m. Un visa procedū ra tiek izstiepta vairā kas stundas. Tomē r telpā nav gaisa kondicionē š anas.
Beigā s, neskatoties uz sī kajā m piezī mē m, tomē r labi atpū tā mies un labā noskaņ ojumā izbraucā m. Es nevienu ne par ko nepā rliecinā š u. Izvē le joprojā m ir jū su ziņ ā . Tā pē c es ar prieku atbildē š u uz jautā jumiem, bet nepievē rš u uzmanī bu tā diem komentā riem kā “es tev nepiekrī tu” un neiesaistī jos diskusijā s. Es ceru, ka mans pā rskats kā dam palī dzē s izdarī t izvē li.
у бассейна холл отеля ресепшн макет отеля оливки зеленое ограждение плоды кактуса улочки бело-голубого города
аватар lomishe16
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kas nav bijis, tas bū s. Kas bija, tas neaizmirsī s. 12 dienas miskastē . Vē lies uzkrā t negatī vismu un sabojā t savu nopelnī to atvaļ inā jumu? TĀ DĀ VEIDĀ!! ! Tā da sajū ta, ka Krievijā par kaut ko nepiemaksā ju (pē c pā ris dienā m sapratu, ka maksā ju tikai par lidojumu). … Tomēr ▾ Kas nav bijis, tas bū s. Kas bija, tas neaizmirsī s. 12 dienas miskastē .
Vē lies uzkrā t negatī vismu un sabojā t savu nopelnī to atvaļ inā jumu? TĀ DĀ VEIDĀ!! !
Tā da sajū ta, ka Krievijā par kaut ko nepiemaksā ju (pē c pā ris dienā m sapratu, ka maksā ju tikai par lidojumu). Lai gan š ie cienī jamie viesnī cas ī paš nieki paš i nosauc cenu par 5 zvaigznē m.
1 Santehnika telpā s ushatannaya un parasti pilna. Kam domā ti visi š ie pagā juš ā gadsimta sastrē gumi? Tas ir tā pat kā es izmazgā š u zeķ es izlietnē , iztī rī š u zobus un, lai iegū tu pilnī gu kompresi, nomazgā š u seju ar š o visu. Ū dens joprojā m praktiski neizplū st pat ar atvē rtu spraudni. Tā tad, ja jū s gatavojaties apmeklē t š o brī niš ķ ī go izgā ztuvi, uzglabā jiet santehnikas tī rī š anas lī dzekli.
2 istabas netiek iztī rī tas vispā r, kamē r jū s spā rdat. Kolonizā cijas laika gultas, uz tā m gulē ja pat franč u kolonisti, krī tot no kajakiem. Ī sā k sakot, tie ir stingri un dī vaini izspiesti cauri. Ja kā dam patī k gulē t uz vē dera, uzglabā jiet pacietī bu un izturī bu. Vē l labā k, paņ emiet matraci vai saplā kš ņ a loksni.
3 Ē damzā lē nepā rprotami ir trī s reizes mazā k vietu nekā atpū tnieku. Viesmī ļ iem patī k izspiest naudu galda klā š anai. Jebkurā normā lā viesnī cā galdiņ us apkalpo gandrī z uzreiz pē c klienta aizbraukš anas, un par apkalpoš anu dod naudu: ja slinkums aiziet pē c vī na, kolas utt. Un š ajā brī niš ķ ī gajā vietā man tieš i jā pierunā viesmī lis noņ emt no galda kā da pā rpalikumus un uzklā t galdu man, kura neš aubā s. Viņ u (viesmī ļ u) ir ļ oti maz. Man 7 par visu miskasti. Bet divi no viņ iem ir ļ oti draudzī gi un pozitī vi, lai gan puiš i ir pā rguruš i lī dz galam. Viņ iem vienkā rš i neizdodas. Ē dienu š eit vispā r var saukt par pā rtiku. Nekad neesmu saindē jies, laikam tā pē c, ka ē du praktiski tikai olī vas, kaperus, sarkanos piparus, adž iku un nekad neē du sarež ģ ī tus ē dienus. Jo domā ju, ka visi salā ti un citi plovi ir taisī ti no tā , ka vakar bija apnikuš i. Ar produktiem kopumā tā nav problē ma, bet gan GUARD. PENICILĪ NA GRUPAS SĒ NES, vai daž as citas grupas, arī bija MET. Un vietē jo restorā nu forš ā kais izgudrojums ir trauku izkā rtojums tā , ka vienmē r ir rinda, kamē r neviens nezina, kā pē c tie stā v. Un visu laiku bļ aujot vienam uz otru, ir jautri skatī ties no malas. Vietē jie gomdrily arī par to pasmejas.
4 Ar pludmali, atseviš ķ u operas namu. Sauļ oš anā s krē slu ir 3-4 reizes mazā k nekā istabā s, un katrā istabā ir vismaz 2 cilvē ki ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m. Tie. viņ i lec augš ā.5 no rī ta un, grabinot nū jas, steidzas uz pludmali, kur gandrī z vai kautiņ ā ieņ em vairā kus sauļ oš anā s krē slus, pa ceļ am zem jū su logiem spē lē jot galda tenisu, pē c tam aizbraucot piepildī t vē deru. Lī dz 10 stundā m pludmalē nevar redzē t nevienu roni, tikai sauļ oš anā s krē slus ar dvieļ iem. Un ko lai dara parastie, normā lie cilvē ki, kuri jau 10:3.11 dodas prom no pludmales sakarā ar to, ka saule pā rā k spē cī gi silda. Lai gan, ja esi vā cietis, francū zis vai kā ds cits xs, tad apzinī gs glā bē js tev atradī s gultas. Visi ā rzemnieki, izņ emot krievus, š ajā viesnī cā tiek laizī ti starp kā jā m un aiz un priekš ā .
5 Animā cija vispā r, kaut kā da hlamī dija. Trī s invalī di cepti. Bet daž i elliš ķ ī gi ā muri visu dienu tā , ka jū s diez vai varē siet gulē t no 10 lī dz 17. Un ja tavi logi nav vē rsti uz pagalmu, tad tur kaut kā di mehā nismi trokš ņ o un baigi smird.
6. Pirmo reizi redzē ju viskiju š ņ ā ktam. Dē pļ i vestibila bā rā mī ca vietē jos (un tā tad bez alkohola) ar spraitu, fantu. Tā pē c, ja ņ emsiet tī ru rumu, viskiju, alkoholu, tas bū s vienā das garš as. Un tad piedā vā par 50 saviem tugrikiem aizkorķ ē ts, nevis atš ķ aidī ts. Izskatā s, ka zog no ī paš niekiem uz atpū tnieku rē ķ ina. Turklā t, ja vā cieš i pasū ta š os dzē rienus, franč i tos lej no citā m pudelē m.
Saprotu, ka uz krievu tū ristu rē ķ ina te visi nobaro. Es esmu par to, ka jā pā rtrauc ceļ ot uz š o valsti, lai kucē m redz, kas tā s baro, aizveriet š eit sasodī tā izeju un atveriet Ē ģ ipti. Un lai viņ u Eiropa laiza.
аватар tatjana_yar
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es devos atvaļ inā jumā pē c visu atsauksmju izlasī š anas un biju š ausmā s. Bet biļ ete jau bija nopirkta, un nekas cits neatlika, kā visā meklē t pozitī vo, un sā kš u ar to. Jū ra septembra beigā s bija ļ oti silta un ļ oti tī ra, aļ ģ es un medū zas nekuģ oja. … Tomēr ▾ Es devos atvaļ inā jumā pē c visu atsauksmju izlasī š anas un biju š ausmā s. Bet biļ ete jau bija nopirkta, un nekas cits neatlika, kā visā meklē t pozitī vo, un sā kš u ar to. Jū ra septembra beigā s bija ļ oti silta un ļ oti tī ra, aļ ģ es un medū zas nekuģ oja. Pludmale arī diezgan tī ra, tur ir miskastes. Ja paš i tū risti neizmet izsmē ķ us un serdes, tad citu atkritumu nav. Mahdijā vienmē r ir viļ ņ i, ū dens nekad nav gluds, bet pat vē trā ū dens bija dzidrs. Ja izskaloja kā dus atkritumus, tad nā kamajā dienā tos jau aizvā ca.
Un tagad. . . Bijā m ā tri iekā rtojuš ies, bet, kamē r gaidī jā m savu kā rtu, pamanī jā m, ka krievu tū risti ir izmitinā ti ekskluzī vi pirmajā stā vā . Es nezinu, kā ir paš ā istabā , bet, ja balkona durvis slikti aizveras (un tā tas bija pie mums), tad ikviens var ienā kt jū su istabā no ielas, pat naktī . Un man nav ne jausmas, kā tur izž ā vē t peldkostī mus. Mitrums ir augsts, un saule gandrī z neskar pirmo stā vu. Ē ka atrodas ar burtu "p" un labs skats no istabas un saule ir tieš i š ī burta "p" galos, kas ir tuvā k jū rai. Un mē s jau bijā m rezervē juš i istabiņ u ar skatu uz jū ru un attiecī gi viss bija apmaksā ts. Mums iedeva 4. stā va atslē gas, sā kumā bijā m sajū smā , bet ieejot istabā konstatē jā m, ka tā atrodas ē kas stū rī , jū ra bija redzama, bet galvenais skats bija uz "ē damistabu un daļ ē ji no baseina. Uz mū su saš utumu atbildē ja: "Visi numuri aizņ emti, jū ru var redzē t, ja gribas mainī ties, tad tikai pē c divā m dienā m. " Kopumā š ajā viesnī cā , ja ir kā das problē mas, atbilde ir viena: "Nā c rī t. " Kā š ie numuri ir aizņ emti? Par biļ eti samaksā jā m 4 mē neš us! ! ! Kad mū s aizveda uz viesnī cu, pavadoš ais gids atklā ti piedā vā ja uzlabot mū su dzī ves apstā kļ us tieš i viesnī cā par maksu, un kā ds nopirka mū su jau apmaksā to frontā lo skatu uz jū ru. Un varbū t tur apmetā s vā cieš i, viņ iem viesnī cā ir ī paš a attieksme. Krievu tū risti ir otrā s klases. Otrs š oks reģ istrē š anā s dienā tika piedzī vots, kad iegā jā m vannas istabā . Mans vī rs ienā ca pirmais un man jautā ja: "Vai jū s domā jat, ka viņ i š eit pā rdod komē tas? " Vanna bija netī ra, visur karā jā s mati, no š ī skata gandrī z izvē mu (es nemeloju! ). Pat mana pozitī vā attieksme nedarbojā s. Bija netī ri spoguļ i, kas nekad nav noslaucī ti, bet tie jau ir sī kumi. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, nepievē rsu uzmanī bu tam, cik reizes veļ a tika mainī ta, pie mums tik un tā bija tī rs. Pā ris reizes viņ i iedeva kalponei dinā ru, un vienreiz viņ a pat iztī rī ja vannu. Kaut kā pirms laika atgriezā mies no pludmales, un istabene ar mopu slaucī ja paklā ju, mums paskaidroja, ka saplī sis putekļ u sū cē js. Š ī ir piecu zvaigž ņ u viesnī ca! ! ! Viesnī cas iekš puse ir netī ra un nobruž ā ta. Pirts nestrā dā ja.
Ē diens manai gaumei bija garš ī gs, deva daudz augļ u un konditorejas izstrā dā jumu, arī gaļ u, zivis, daž reiz arī jū ras veltes. Varbū t ne pā rā k daudzveidī ga ē dienkarte, bet vienu dienu ē d vienu, otru citu. Neē diet to visu uzreiz, jū s pā rsprā gsit. Es arī izbaudī ju vī nu un alu. Bet, lai tevi ā tri apkalpotu: atnes vī nu, uzklā j galdu, vajag “pabarot” oficiantu, citā di paies tev garā m it kā pa tukš u vietu un apkalpos vā cieš us un itā ļ us, sē dē ja pie blakus esoš ajiem galdiņ iem. Kopumā krievu tū ristu diskriminā cija jū tas lieliski, lai gan tunisieš i apgalvo, ka mī l krievus. Lai katru dienu pusdienā s nejustos kā "aizmirstā klizma" iedevā m viesmī lim dinā ru.
Tas pats stā sts pludmalē . Š eit par to jau rakstī ja. Viss ir patiesī ba! Ja nedosi naudu pludmales strā dniekam, tu gulē si guļ amvietā un zem lietussarga bū s tukš as vietas. Viņ am jau ir dvieļ u paka (un tū ristiem dvieļ u nepietiek), viņ š tos seš os no rī ta izklā j un ieņ em visas labā s vietas, un, ja atnā ksi uz pludmali kaut pirmais, vietas nebū s, visi jau paņ emti, ja netī š ā m kabatā neguļ dinā rs. Mē s viņ am katru dienu maksā jā m dinā ru, un viņ š mums rezervē ja vietu zem lietussarga.
Secinā jums: viesnī ca ir tā lu no 5 zvaigznē m, labā k bū tu, ja nopirktu biļ eti uz 3 zvaigznē m un arī piemaksā tu par visu, tad nebū tu kauns. Un tad tika pā rmaksā ta tikai papildu nauda. Runā ju ar tū ristiem no citā m viesnī cā m, tā das izspieš anas nebija. Protams, visiem patī k dzeramnauda, ​ ​ bet, ja tas patī k vai nē , pakalpojums ir tā ds pats.
Viņ a arī auroja, ka, ja telpas atrodas ē kas iekš pusē , tad iemigt var tikai tad, kad beidzas animā cija, skaļ i skan mū zika. Un, ja ē kas ā rpusē , tad atkal labā k burta “p” galos, pretē jā gadī jumā centrā lā gaisa kondicionē tā ja troksnis visas dienas garumā mani kaitinā tu.
Stā stu beigš u ar to, ka kopumā tunisieš i ir dzī vespriecī gi, draudzī gi cilvē ki, un visas viesnī cas problē mas, manuprā t, ir no tā s vadī bas. Vai nu ī paš nieks ir mantkā rī gs un nevar nolī gt labus darbiniekus, kā arī vadī tā ju, vai arī viņ am ir vienalga, nauda plū st un labi, cena nav augsta pret pieczvaigž ņ u, tū risti brauks vienalga.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š obrī d atpū š as no 6. lī dz 17. jū lijam. Ko visur saniknot, visu vajag izsist, kā teikt krieviski, 6dien beidzot nomainī ja pludmales dvieļ us, visu laiku ciet, bet reģ istratū rā nemainā s, TV nav noskaņ ots uz krievu kanā lu, vairs neprasā m. … Tomēr ▾ Š obrī d atpū š as no 6. lī dz 17. jū lijam. Ko visur saniknot, visu vajag izsist, kā teikt krieviski, 6dien beidzot nomainī ja pludmales dvieļ us, visu laiku ciet, bet reģ istratū rā nemainā s, TV nav noskaņ ots uz krievu kanā lu, vairs neprasā m. Sauļ oš anā s krē slus vajadzē tu aizņ emties 6 no rī ta, tik agri nebraucam, lai varē tu dabū t, vakar gulē jā m uz dvieļ iem zā lī tē pie baseina. Visur rindas, restorā nos bā ros, vakariņ ā s liek galdā , nemitī gi aizņ emts, apsē ž amies pie cita, pretenzijas. Ē diens viss puscepts, stipri piparots, tikai saldē jums garš ī gs. . Vispā r no visā m valstī m, kurā s esmu bijusi, š ī man nav paticis. Cilvē ki nav nekā di, draudzī gi. Jū ra pastā vī gi vē traina, jū s nevarat peldē t. Jū tas forš i, tač u ir ļ oti viegli apdedzinā ties
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Daba, pludmale (ja neskaita atkritumus pludmalē ) lieliska. Ē diens pretī gs!!!!!! ! ! Tē ja, kafija, kakao, tas ir, karstie dzē rieni tikai brokastī s pā rē jā laikā , vai arī dodieties uz bā ru vai iedzeriet ū deni, vī nu, alu. Viesmī lis atnes alu no bā ra uz restorā nu. … Tomēr ▾ Daba, pludmale (ja neskaita atkritumus pludmalē ) lieliska. Ē diens pretī gs!!!!!! ! ! Tē ja, kafija, kakao, tas ir, karstie dzē rieni tikai brokastī s pā rē jā laikā , vai arī dodieties uz bā ru vai iedzeriet ū deni, vī nu, alu. Viesmī lis atnes alu no bā ra uz restorā nu...lū dza tē ju, lai atnesa teica iet uz bā ru. Restorā ns ir netī rs, uz galdiem galdauti nav mainī ti, nav salveš u un pat pietrū kst deserta karotes. Dzeramajam ū denim paš am jā dodas uz reģ istratū ru. Gultas veļ a istabā s slikta, dvieļ i notraipī ti. Pludmales dvieļ us nemainu..... dvieļ i ir pretī gā stā voklī ar specifisku smaku..... liekas, ka nav mazgā ti. . . Izklaides pasā kumiem var teikt nē . Viesnī ca ir nozagta. Iziet ā rpus viesnī cas nav droš i, vietē jie vī rieš i apmā na sievietes. Krieviem neiesaku iet uz š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lyusia60
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca man ļ oti patika, teritorija nav liela, bet tī ra un sakopta. Patī kams, draudzī gs personā ls. Palū dza mainī t istabu, mainī ja nā kamajā dienā , iedeva ar balkonu. Kalpones ir jaukas sievietes, lai arī ne pilī tes krievu valodas, bet ar angļ u, franč u valodas un ž estu palī dzī bu mē s sapratā mies. … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika, teritorija nav liela, bet tī ra un sakopta. Patī kams, draudzī gs personā ls. Palū dza mainī t istabu, mainī ja nā kamajā dienā , iedeva ar balkonu. Kalpones ir jaukas sievietes, lai arī ne pilī tes krievu valodas, bet ar angļ u, franč u valodas un ž estu palī dzī bu mē s sapratā mies. Restorā nā viss ir garš ī gs. Ī paš s paldies viesmī lim Sabiram (garam, izskatī gam jauneklim) par vē rī go un patī kamo apkalpoš anu. Kopumā viss ir lieliski. Visu to labā ko visam viesnī cas personā lam. Un š ī brī niš ķ ī gā miera un labklā jī bas valsts. Ar mī lestī bu uz Tunisiju.
аватар OljaOk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Galvenais viesnī cas trū kums ir menedž era trū kums, jo ne ar ko citu nevaru izskaidrot š o jucekli. Absolū ta nevē rī ba pret personā la relatī vā s tī rī bas uzturē š anu. Mū s iekā rtoja 23.00 - standarta istabiņ as nav, liksim uz vienu nakti pseido suite (glā zē bija kaltē ts š ķ idrums, uz bē rnu pā rtinamo galdiņ a bija matiņ i no daž ā dā m ķ ermeņ a daļ ā m, aizkari bija taukaini un notraipī ti), bet ar stā vokli: plkst. … Tomēr ▾ Galvenais viesnī cas trū kums ir menedž era trū kums, jo ne ar ko citu nevaru izskaidrot š o jucekli. Absolū ta nevē rī ba pret personā la relatī vā s tī rī bas uzturē š anu. Mū s iekā rtoja 23.00 - standarta istabiņ as nav, liksim uz vienu nakti pseido suite (glā zē bija kaltē ts š ķ idrums, uz bē rnu pā rtinamo galdiņ a bija matiņ i no daž ā dā m ķ ermeņ a daļ ā m, aizkari bija taukaini un notraipī ti), bet ar stā vokli: plkst. 10 . 00 Lū dzam sazinā ties ar reģ istratū ru. Mū s dauzī ja lī dz 16:00, sakot, ka telpas ir brī vas, bet vē l nav iztī rī tas (vienā istabā , kas tika parā dī ta, pat tualetē nebija noskalota "lielā "). Viņ i iedeva uz ķ epas - viņ i apmetā s. Ar mums bija vē l divi pā ri, tā pē c naktī iedeva ķ epu, bet situā cija ir tā da pati kā mums. Acī mredzot standarta shē ma. Š ampū ns tika dots vienu reizi: divas mazas pudelī tes. Gultu un dvieļ us biež i aizveda un neatnesa, viņ a pati gā ja pie istabenes un aplieta ar sviedriem. Ē diens bija labs, ū deni vienmē r var dabū t reģ istratū rā bez problē mā m. Jū s nevarat ieliet alu un vī nu pats - viss ir viesmī ļ u ž ē lastī bā , viņ i var pat nesanā kt. Daudz atvaļ inā jumu arā bu! Nagļ uč i, tas ir tikai kapets! Ē dnī cā galdi nav labi tī rī ti, netī ros traukus nā cā s izgā zt uz blakus galda paš iem. Pludmalē pludmales puika paņ em sauļ oš anā s krē slus un prasa naudu par brī vas vietas nodroš inā š anu zem saules. Tunisija pati par sevi ir š ausmī gi netī ra valsts! Bet š ķ iet, ka tas netraucē visiem. Esmu ļ oti pā rsteigts par lielo pozitī vo atsauksmju skaitu.
Макет отеля, но из запланированных трёх бассейнов оставили один, второй замурован в цемент, третий забит досками (см. на фото с балкона) Внутренний двор - элитный вид, тк на внешнюю сторону стройка и подсобные помещения соседнего отеля Практически все номера хоть чуть-чуть но море захватывают Псевдолюкс Результат уборки в псевдолюксе Попытка № 5 или 50 баксов делают чудеса Мебель сносная, русского канала нет, холодильник не работает. Всё старое
аватар SonyM
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena. Esmu atgriezies no atvaļ inā juma un noteikti atstā š u savu atsauksmi, varbū t kā dam noderē s. Pā rē jais izdevā s, par resno mī nusu rakstī š u personī gi ar mani nedaudz zemā k. Viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Laba diena. Esmu atgriezies no atvaļ inā juma un noteikti atstā š u savu atsauksmi, varbū t kā dam noderē s. Pā rē jais izdevā s, par resno mī nusu rakstī š u personī gi ar mani nedaudz zemā k. Viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Lielā kā daļ a pā rē jo ir dziļ ie pensionā ri no Eiropas. Ir pieejams arī naktsklubs, kā arī bezmaksas ū denspī pe un alkohols. Iesaku noteikti nogarš ot vietē jo vī ģ u degvī nu 36 grā dos ar nosaukumu BukaBukha. Vietē jie to sauc caur burtu K. Un es ak. Man patika Tibarin dateļ u liķ ieris. Daž ā di kokteiļ i. Telpa liela, darbojas viens krievu kanā ls ORT. Ar pā rtiku nav problē mu. gaļ a klā stā , zivis ir daž ā das, bet tas viss jau 7. dienā ir apnicis. Pludmale laba, visur ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Un tagad par manu aizvainojumu un vilš anos. Mē s esam ekskursiju cienī tā ji, mē s ar vī ru vienmē r dodamies vē rienī gā kajā s un interesantā kajā s ekskursijā s. Š oreiz plā ns bija Sahā ra uz 2 dienā m. Pirms aizbraukš anas palasī ju atsauksmes un š ausmī gi gribē ju braukt pa kā pā m ar dž ipu un cauri bezgalī gajam tuksnesim braukt ar kamieļ u karavā nu. Ekskursija no mū su operatora Prima Tour! ! ! kuru pā rstā v Irinas pā rstā vis, tika iegā dā ts ceturtdien. Viņ a mums uzrakstī ja laiku, sniedza ieteikumus un mē s regulā ri gaidī jā m, kad pienā k ceturtdiena, ceļ ojuma diena. . . 7.15 esam ar mugursomu reģ istratū rā emociju gaidā s. Laiks iet un sē ž am no 7.00! ! ! puslaikā sā kam zvanī t Irinai, bet ar numuru nesazinā s. Viņ i reģ istratū rā meitenei iedeva č eku par ekskursiju, viņ a zvanī ja no pilsē tas. . . arī bez rezultā tiem. 8.00 sazinā sies Irina, skaidrojam situā ciju un pieprasā m paskaidrojumu. Sā kumā viņ a jautā ja, kā pē c viņ i nezvana, kas mani saniknoja, es mē ģ inā ju tikt cauri 10 reizes ! ! ! Mū su prasī bu rezultā tā , tomē r sū tiet mū s ekskursijā , jo tā bija mū su pirmā un pē dē jā iespē ja pē c uzturē š anā s datumiem, atbrauca taksometrs, nobrauca 100 metrus, vī rs zvana Irinai un prasa, kas maksā par taksi. , un viņ a mū s atdod atpakaļ , neviens no autobusiem mū s negaidī s. Es biju š ausmī gi apbē dinā ts, lai nā ktu ar domu par Sahā ru un nenokļ ū tu tur ne savas vainas dē ļ ! Visu dienu biju nomā ktā stā voklī , vismaz gatavojies mā jā s! ! ! Jā , izrā dā s, ka viņ i mū s nepaņ ē ma, jo apstā jā mies citā viesnī cā . Protams, mums piedā vā ja braukt uz Kartā gu bez maksas, bet mani tas neinteresē , ne mans. . Viss beidzā s ar braucienu ar kvadricikliem pa olī vu birzi par 40 dinā riem diviem. Suvenī rus visi iegā dā jā s suvenī ru veikalos netā lu no viesnī cas. Nobeigumā varu teikt, ka uz š o viesnī cu var doties, tač u ar relaksē još u brī vdienu cerī bā m. laikapstā kļ i bija lieliski. Viss ir labi, bet es nevaru piedot savai tū risma kompā nijai! ! ! Irina, protams, bija nomā kta par situā ciju, bet es nebraucu uz Tunisiju katru mē nesi un neatgriež os valstī divas reizes. Lai visiem laba atpū ta. Es atbildē š u uz visiem jautā jumiem)))
аватар anfisa1980
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies jū nija beigā s, mums viss ļ oti patika. . . protams, ka ne pieci plus, un ne viss ir ideā li, bet viesnī ca mums patika. . . ī paš i patika animā cija un brī niš ķ ī gā , siltā , dzidra jū ra ! ) … Tomēr ▾ Atpū tā mies jū nija beigā s, mums viss ļ oti patika. . . protams, ka ne pieci plus, un ne viss ir ideā li, bet viesnī ca mums patika. . . ī paš i patika animā cija un brī niš ķ ī gā , siltā , dzidra jū ra ! )
Parādīt vairāk »


iemiesojums Mikheeva1
Pastāstiet man lūdzu .. vai viesnīcā El Mouradi Mahdia ir wi fi un cik maksā stunda ..,? vai tas fiksē wi fi istabā vai tikai uz atpūtas ... paldies jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums denisyuk4
atpūtos 2 nedēļas šajā viesnīcā un ļoti patika viens no animatoriem, gribu atrast sociālajos tīklos, bet nestrādā, ceru, ka varēsiet palīdzēt meklēšanā
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums dumlav
Vai standarta numurā ir seifs, skats uz jūru?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 9 atbildes
iemiesojums dumlav
El Mouradi Mahdia 5 vai Golden Tulip Mahdia Palace Resort?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums i.kalina
Labdien!Pastāstiet lūdzu kādas ir ekskursijas no viesnīcas Tunisijā un cik tās maksā!Vai ir vērts braukt ar sabiedrisko transportu pa valsti?Vai viesnīcā ir WiFi bez maksas? Liels paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielā mošeja
Tunisija, Mahdia
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель El Mouradi Mahdia расположен на пляже на средиземноморском побережье, в 5 км от Махдии и в 40 км от города Монастир. Здание отеля было построено в 1997 году, последняя реновация проведена в 2009 году. Входит в сеть El Mouradi Hotels. Этот отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 45 км от аэропорта г. Монастир.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн с пресной водой (800 кв. м), крытый бассейн с пресной водой (180 кв. м), основной ресторан Diamant, пиццерия Citrine, ресторан у бассейна Le Corail, лобби-бар, снек-бар на пляже, бар у бассейна, салон-бар L`Emeraude, мавританоское кафе.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-футбол, мини-гольф, освещение теннисного корта (платно), дартс, стрельба из лука, каноэ.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 364 комфортабельных номера.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, телефон, кондиционер, Wi-Fi (платно), спутниковое ТВ, мини-бар, сейф (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese B.P .106 - Mahdia -Tunisie, 5111 Махдия, Тунис.
Tālruņi: +216 73 682 111
Tīmekļa vietne: El Mouradi Mahdia
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).