Jautājums o Hammamets

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
390 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
CIK VAR MAKSĀT DEŅVKAS PUDELE?
Milzīgā kompānijā ir dzimšanas diena a la rus. Cik var maksāt degvīns Tunisijā? (Ar beznodokļu samaksu visiem nepietiek)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2009-05-2915 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар 123456s
Precīzi neatceros, bet noteikti nav dārgāks kā Krievijā, vismaz tā bija 2007. gadā
аватар NatashaS
2006. gadā jebkura stiprā alkoholiskā dzēriena (degvīna, viskija, džina u.c.) pudele Hammametā maksāja ekv. 100 USD. Viņiem ir savs vīģu degvīns.
аватар NatashaS
Atvainojiet, aizmirsu precizēt, 100 dolāri - par nevietējiem dzērieniem.
аватар elinika
Ir lielveikali Generale, kuru varat uzkrāt.
аватар Svet81
no 70 līdz 200 dolāriem
аватар DegusT
Nevarētu teikt, ka esmu eksperts šajā jautājumā.. ar tādām problēmām nesaskāros, lai gan dzimšanas dienu pavadu Hammametā jau 4 gadus.sārti, skābi.Tikko naudu izmetu. Un vietējais Bukha vīģu degvīns ir dabisks mēness!, teica tie, kas to saprot... Biju tur Bizertē un uzzināju, ka tie ir krievu jūrnieki, kuri šajās vietās izkāpuši gandrīz pirms 100 gadiem un sāka taisīt mēnessērdzi no vīģēm, kas šeit ir pilns. Vēlāk viņi ieviesa šo biznesu un sāka liet produktu, līmēt etiķetes. Bet tā kā vietējie nevar izrunāt TH (testa labad var nosaukt vārdu viņiem - joprojām neizrunā), tad paliek tikai BUKHA, bez TH. Pārdod vispār (Hammamet centrā, nevis netālu no Medīnas!), Ir īpaša vīna un degvīna nodaļa. Pastāstiet taksometra vadītājam: "General, pre de maison bleu, pur boo" (vispārīgi netālu no zilās mājas, aiz boo). Cenas par 100 gr. pudele - 1 dolārs. Apsveriet. Un man izdevās pārdot mūsu 0,5 vietējo par 10 $. Gribēju pirkt vairāk, nākamreiz atvedīšu.Bija pasūtījums, un palaidu garām klientu. nenesīsi mājās?
Un vēl ir citi alkoholiskie dzērieni...
аватар ghjhtrnjh
Vietējais alkohols nav dārgs. Pārdod tikai specializētos veikalos. Piekrītu, ka viņu Bukha ir moonshine, bet man patika vietējie vīni
аватар zarazka
par alkoholu, vārds pa vārdam, kā saka ceļveži... =))
vietējais alkohols ir lēts, bet importētais ir dārgs un ne vienmēr to var nopirkt Generale .....
viņu Dutikā cenas ir hoo ....
par viņu vīniem... Man arī ļoti patika, tie ir tik viegli.
Man ļoti patika pelēkais vīns, tieši otrādi, tas bija visgaršīgākais...
viesnīca bieži saskārās ar skābu vīnu, ļoti skābu ...
аватар alruane
Par Hammametu nevaru pastāstīt, ir informācija par Džerbu, bijām 2009. gada 9.-22. maijā. Visā salā vispār ir viens veikals ar alkoholu (Aljazeera), un cenas vispār nav adekvātas ( 3-5 reizes lielāks nekā mūsējais).
аватар DegusT
jā, dažreiz gidi stāsta tiem, kas zina (galvenokārt krievi), un tunisieši zvēr, ka alkohols ir viņu produkts. Tikai nav skaidrs, kāpēc viņi vēl nav pārstrādājuši agavu??? kas ir pilns ar...
Pelēks vīns Gris - skābs, šķebinošs... nu, kam tas interesē.. man ļoti garšo saldi sarkanie, piemēram, Bastardo.. Man patika vienīgais baltais, neatceros tieši kā sauc, deserts zilā glāzē pudele. Nu, Tibarin, mazliet. Pamēģini, varbūt patiks... Jā, gandrīz aizmirsu... piektdien alkoholu nemedi - pat vispār nodaļa slēgta. Piemēram, Monastirā viņi uzmeta segu virs ledusskapja un paņēma to ķēdē, zem slēdzenes un atslēgas. Bet mēs teicām, ka rīt no rīta lidmašīnu mums pārdeva no apakšas (lai Allāhs neredz). Viņi to paņēma kā suvenīru, 100 gr. daži. Visi bija apmierināti. Un es nezinu par dutikām, mēs parasti ņemam koferus - un, izejot ārā, mēs nekad neķeramies šajos dutikos. Atceļā - jā, un te piekrītu - cenas iet cauri. Nu, mūsu Borispolē - tas pats - lētāk ir nopirkt Kijevas centrā, lielveikalā.
аватар giga62
Paldies visiem! Krievu šņabi, cik saprotu, tur principā nevar nopirkt?
аватар sevgilim
mierīgi krājos Krievijā (bagāžā) vai dežūrdaļā, pārliecinājos, ka ar to kontroli ir iespējams izvest vismaz visu Kristāla rūpnīcu.
аватар zarazka
ar viņu kontroli var ne tikai kaut ko un cik importēt, bet arī izņemt =)
mierīgi pagājām vaļā viskija pudelē (par to aizmirsa, ka guļ ar somu)
аватар DegusT
3 dienas kopš atgriezos .... Vienā lielā koferī vedu 5 0,5 litrus šņabja kā dāvanu vietējiem. Tāpēc viņi izlaiž šeit un tur. Kam tiešām vajag, var vest kontrabandu. Vai tas ir tikai aizraušanās karstumā piedzerties ???
аватар genanika
Duty free Tuvnī BUHA maksā 8 eiro pudele...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hammamets
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl