Zodiac Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.410
№5 viesnīcas reitingā Hammamets
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.8 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Yasmine Hammamet kūrorta zonā, 300 metru attālumā no pludmales. Viesnīca tika uzcelta 1998. gadā un atjaunota 2009. gadā. Piemērots ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар Irina244830
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es devos no 9. lī dz 16. septembrim. Izvē lē jos viesnī cu kopā ar tū risma aģ entū ru, nosaucu summu un viņ i man izvē lē jā s vairā kus variantus, un es izvē lē jos no š iem variantiem. Es apmetos uz Zodiaka. Viesnī cā bija ē damzā le – restorā ns. … Tomēr ▾ Es devos no 9. lī dz 16. septembrim. Izvē lē jos viesnī cu kopā ar tū risma aģ entū ru, nosaucu summu un viņ i man izvē lē jā s vairā kus variantus, un es izvē lē jos no š iem variantiem. Es apmetos uz Zodiaka. Viesnī cā bija ē damzā le – restorā ns. Liels plaš s numurs. Daudz daž ā du ē dienu. Gardas kū kas, pankū kas, bija franč u, vietē jā virtuve un Eiropas virtuve. Numurs tiek uzkopts reizi dienā . Numurā nav interneta, tikai reģ istratū rā . Ja gribas super komfortu vai super servisu, tas tur nav, viesnī ca ir vidē ja, bet ir ko redzē t. Hammametas centrā ir kur pastaigā ties, daudzi veikali. Š oferi labi. Pludmale ir jauki tī ra, sauļ oš anā s krē sli nav ī paš i ē rti koka.
аватар sergijdok
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Reģ istrē š anā s bija normā la, viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma. Istaba nav lieliska, bet nav slikta, nedaudz veca, regulā ri tī rī ta. Ē diens un apkalpoš ana diezgan laba. Teritorija ir liela un skaista. Nebija slikti slaidi. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija normā la, viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma. Istaba nav lieliska, bet nav slikta, nedaudz veca, regulā ri tī rī ta. Ē diens un apkalpoš ana diezgan laba. Teritorija ir liela un skaista. Nebija slikti slaidi. Ar pā rē jo kopumā esmu apmierinā ts. Tirgus tuvumā nebija, bija jā brauc ar taksi.
аватар natatitarenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ai viesnī cai ir trū kumi, tač u tie nav tik briesmī gi. Š o viesnī cu izvē lē jos nejauš i. Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Istabai bija daž i trū kumi, bet es biju diezgan apmierinā ts ar visu. Numurs atbilda viesnī cas klasei, uzkopš ana vienmē r notiek laicī gi. … Tomēr ▾ Š ai viesnī cai ir trū kumi, tač u tie nav tik briesmī gi. Š o viesnī cu izvē lē jos nejauš i. Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Istabai bija daž i trū kumi, bet es biju diezgan apmierinā ts ar visu. Numurs atbilda viesnī cas klasei, uzkopš ana vienmē r notiek laicī gi. Viesnī cas teritorija neliela, kopta un tī ra. Bija akvaparks, viss bija ļ oti kompakts. Arī ā rpus teritorijas viss tī rs un kopts, netā lu no jū ras, burtiski 5 min gā jiens. Ē diens bija labs, daudzveidī gs, ļ oti apmierinoš s. Internets ķ ē rā s labi, bet lidojā m ā rpus sezonas, tad nebija spē cī ga cilvē ku norē ķ inā š anā s un internets strā dā ja bez neveiksmē m. Bet atvaļ inā juma beigā s jau neizdevā s. Viesnī ca ir laba. Bet, izvē loties š o viesnī cu, jā ņ em vē rā fakts, ka ierodoties ir jā maksā nodoklis. Un tad par š o brī di viņ i brī dina, ierodoties jau autobusā .
аватар zheved
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labi č etri. Ē diens bija lielisks, alkohols bija labs. Apkalpoš ana ir lieliska. Man patika viesnī ca. Iereģ istrē š anā s arī bija normā la, bez problē mā m ieč ekojā s, tī ri labi. Teritorija skaista, vidē ja, ir baseini, slidkalniņ i. … Tomēr ▾ Labi č etri. Ē diens bija lielisks, alkohols bija labs. Apkalpoš ana ir lieliska. Man patika viesnī ca. Iereģ istrē š anā s arī bija normā la, bez problē mā m ieč ekojā s, tī ri labi. Teritorija skaista, vidē ja, ir baseini, slidkalniņ i.
аватар Elena_Kurilova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tos viesnī cā Zodiac Hotel 4 * Tunisijā , iekā rtojos normā li, bet istabā man nebija gaismas. Vakarā devos uz reģ istratū ru un teicu, ka man nav elektrī bas, bet š ī problē ma tika novē rsta jau nā kamajā dienā. … Tomēr ▾ Atpū tos viesnī cā Zodiac Hotel 4 * Tunisijā , iekā rtojos normā li, bet istabā man nebija gaismas. Vakarā devos uz reģ istratū ru un teicu, ka man nav elektrī bas, bet š ī problē ma tika novē rsta jau nā kamajā dienā.11:00 pē c tam, kad no rī ta vē lreiz atgā dinā ju, ka manā istabā nav elektrī bas. Tie. no 19:00 lī dz 11:00 biju bez elektrī bas. Turklā t man nestrā dā ja televizors, nestrā dā ja tā lvadī bas pults, duš a tecē ja. Istaba tika iztī rī ta, viss tika mainī ts, š ajā ziņ ā viss bija kā rtī bā . Izvē lē jos š o viesnī cu, jo to man ieteica aģ entū ras menedž eris. Viņ a man teica, ka viesnī ca atrodas pirmajā rindā , patiesī bā - otrajā . Ē diens, apkalpoš ana - normā li. Teritorijā bija akvaparks, animā cija bē rniem bija, neteikš u, ka super, bet normā li. Teritorija nav ne liela, ne maza. Veikali, kafejnī cas bija ļ oti tuvu. Viesnī cā gids piedā vā ja ekskursijas, bet es to neizmantoju, jo atpū tos viena un negribē ju iet viena. Viesnī ca ir 4 *, bet patiesī bā tai var dot tikai 3 *. tie ir griesti. Š ajā viesnī cā nav č etru zvaigž ņ u!
аватар bilenka3
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Daudz nerakstī š u, jo viesnī ca lieliska. Istaba 4 stā vā gaiš a, tī ra, viss jauns. Tī rī š ana katru dienu, 7 dienas gulta mainī ta 2 reizes. Ē diens izcils, vienmē r daudz vistas, teļ a, jē ra gaļ as. Pat 20 minū tes pirms vakariņ u beigā m ē diena paplā tes tika papildinā tas. … Tomēr ▾ Daudz nerakstī š u, jo viesnī ca lieliska. Istaba 4 stā vā gaiš a, tī ra, viss jauns. Tī rī š ana katru dienu, 7 dienas gulta mainī ta 2 reizes. Ē diens izcils, vienmē r daudz vistas, teļ a, jē ra gaļ as. Pat 20 minū tes pirms vakariņ u beigā m ē diena paplā tes tika papildinā tas. Kad cilvē ki saka, ka viss ir vienā di un vai nav nekā - es nesaprotu, ko viņ i ē d mā jā s? ! ! . Ē dienu vienmē r bija daudz un ļ oti garš ī gi). Dzeramais ū dens dzesē tā jā un 1 litra pudelē s - bez ierobež ojumiem. Alkohols ir daudz labā ks nekā Turcijā un Ē ģ iptē . Personā ls ir draudzī gs. Jū ra atrodas 5 minū š u attā lumā . Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas. Vienī gais, kas viesnī cā ir ļ oti vā jš , ir vakara animā cija, bet puiš i ļ oti centā s. Animatori visi ir laipni un draudzī gi. Pā rsvarā atpū š as franč i un krievi. Un ukraiņ u ir ļ oti maz. Iespaidi par viesnī cā m ļ oti labi. Viesnī cai lieku 9 balles no 10.
Array
аватар genanika
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta bija veiksmī ga. Viesnī ca ir laba. Mē s palikā m no 2017.  gada jū nija vidus lī dz beigā m. Pirmā istabiņ a 429 nebija ī paš i veiksmī ga, prasī ja pā rģ ē rbt. . . iedeva 412 - labi, viss strā dā , tī rs un ē rts. … Tomēr ▾ Atpū ta bija veiksmī ga. Viesnī ca ir laba.
Mē s palikā m no 2017.  gada jū nija vidus lī dz beigā m. Pirmā istabiņ a 429 nebija ī paš i veiksmī ga, prasī ja pā rģ ē rbt. . . iedeva 412 - labi, viss strā dā , tī rs un ē rts. Tikai spilveni mazi un cieti. Bet kopumā istaba ir laba.
Ē diens ir lielisks: augļ i: persiki, plū mes, aprikozes, arbū zi, melones. Arbū zi un melones trī s reizes dienā . Daudz dā rzeņ u. Vakariņ ā s grils.... gaļ a, vista, tī tars, vista....
DAUDZ GARŠ Ī BU UN Ļ OTI GARŠ Ī GI!!!! !
Kvalitatī vi un neatš ķ aidī ti alkoholiskie dzē rieni: vī ns, degvī ns, dž ins, liķ ieri, randiņ os mē nessē rgas....Paģ iru nebija. . .
Personā ls ir draudzī gs un kulturā ls.
Droš s reģ istratū rā . Apmaksā ts.
Atraš anā s vieta: blakus veikali un blakus MEDINA....lī dz pludmalei trī s minū š u gā jiens, nu, č etras....pludmales smiltis, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Es iesaku peldē ties no rī ta un agri...civilizā cijas pazī mes parā dā s vakarā...somas, papī rs un citi motloh...
Laiks bija lielisks, nebija karsts. . .
Iesaku viesnī cu.
аватар knopa13_ukr.net
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba, mā jī ga viesnī ca! Mū s sagaidī ja menedž eris, kurš runā krieviski. Mū s uzreiz nosē dinā ja un pabaroja. Iereģ istrē jā mies ap 23:00, viņ i mū s sagaidī ja un atstā ja mums vakariņ as, bija jauki. Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, tač u katrs var atrast sev omulī gu vietu. … Tomēr ▾ Laba, mā jī ga viesnī ca! Mū s sagaidī ja menedž eris, kurš runā krieviski. Mū s uzreiz nosē dinā ja un pabaroja. Iereģ istrē jā mies ap 23:00, viņ i mū s sagaidī ja un atstā ja mums vakariņ as, bija jauki. Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, tač u katrs var atrast sev omulī gu vietu.
Pie baseina vienmē r ir tukš as vietas. Lī dz pludmalei jā iet apmē ram 5 minū tes. Pludmale ir jū su ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem. Jū ra ir skaista un ar gludu smilš u ieeju jū rā . Ē diens ir daudzveidī gs, bet ne viss atbilst jū su gaumei, bet jū s nebū siet izsalcis. Arī izlikš ana bija ē rta, viņ i brauc uz tikš anos. Paldies par pā rē jo.
аватар olgasamir
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss vienkā rš i lieliski! Ā tri iekā rtojā s. Vienmē r dodieties, lai apmierinā tu klienta vē lmes. Ē diens ir izcils. Ī paš i iepriecinā s jū ras velš u cienī tā ji. Animā cija ir brī niš ķ ī ga. Viņ i rū pē jas gan par pieauguš ajiem, gan par bē rniem. … Tomēr ▾ Viss vienkā rš i lieliski! Ā tri iekā rtojā s. Vienmē r dodieties, lai apmierinā tu klienta vē lmes. Ē diens ir izcils. Ī paš i iepriecinā s jū ras velš u cienī tā ji. Animā cija ir brī niš ķ ī ga. Viņ i rū pē jas gan par pieauguš ajiem, gan par bē rniem. Puiš i ir vienkā rš i lieliski!
Территория отеля. Все очень уютно. Как дома. Территория отеля. А здесь можно отдыхать после купания в бассейне. Территория отеля. Уютные уголки в холле отеля. А это я на балконе. Вид с балкона номера.


iemiesojums s.kosta
Tagad atpūšamies Tunisijā. Gribam doties cukura tūrē. Atsevišķa rokasgrāmata nav. Domājam, ja nav privāto tūrisma aģentūru, tad var braukt ar citu operatoru. Vai kādam ir pieredze ar šāda veida praksi?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится в курортной зоне Ясмин Хаммамет, в 300 метрах от пляжа. Отель построен в 1998 году, отреставрирован в 2009 году. Подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 10 минут от центра г. Хаммамет. 90 минут от аэропорта г. Монастир.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, сувенирный магазин, доставка еды и напитков в номер.

Блюда подаются в главном ресторане, а летом рядом с бассейном работает кафе-барбекю и кафе-мороженое.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости отеля Zodiac могут посетить фитнес-центр с крытым бассейном с подогревом, хаммамом и душем Виши. Также в отеле есть парикмахерская, где гостям предлагаются косметические процедуры и сеансы массажа.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 172 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Zone Touristique Yasmine Hammamet 8050, Tunisia
Tālruņi: Phone : (+216) 72 244 085
Fax : (+216) 72 244 134
Tīmekļa vietne: Zodiac Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.