Lieliska, krāsaina viesnīca vecpilsētas centrā

Rakstīts: 30 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 12 — 19 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Apmetā s pie drauga š ajā viesnī cā . Man ļ oti patika mū su istaba, plaš a un gaiš a. Pa logiem pavē rā s skats uz brauktuvi, bet es personī gi ceļ a trokš ņ iem ī paš i netraucē ju. Ar aizvē rtiem logiem to gandrī z nav dzirdams.
Ē diens, ko ē dā m, bija brokastis un vakariņ as. Brokastī s vienmē r ir standarta tē ja/kafija/sula maize, ievā rī jums un siers. Tač u vakariņ as vienmē r ir daudzveidī gas un garš ī gas, desertā bija daudz jū ras velš u, augļ u vai saldē juma. Viesnī cas bā rā pasū tī jā m vietē jo vī nu, diezgan garš ī gu un ne pā rā k dā rgu.
Lī dz pludmalei, ejiet min. 5, š ķ ē rsot ceļ u ā tri sapratu. Jū ra ir krā š ņ a, tī ra, silta, lai gan sekla, dziļ ums apmē ram lī dz kaklam, un, lai tiktu dziļ ā k, ir kā rtī gi jā nopeld. Mū su uzturē š anā s laikā nebija medū zu un aļ ģ u. Pludmale tiek tī rī ta katru rī tu un apsargā ta dienas laikā .

Sakarā ar to, ka viesnī ca atrodas pilsē tas vecajā daļ ā , vakarā devā mies kā jā m lī dz Medī nai vai vienkā rš i pa pilsē tu.
Kopumā man patika uzturē š anā s viesnī cā un izpalī dzī gais personā ls. Vienī gais negatī vais ir tas, ka ne katrā istabā ir ledusskapji, un par to izmantoš anu ir jā maksā . Tā kā viesnī cā bijā m sezonas laikā , tad visiem numuriņ iem to nepietika, un mums pat nepiedā vā ja.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu