Mediterranee Thalasso Golf Hotel 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 8.510
№2 viesnīcas reitingā Hammamets
9.2 Numurs
8.9 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.9 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus smilšu pludmalei netālu no Hammametas. Uzcelta 1970. gadā, pēdējo reizi renovēta 2005. gadā. Uz vietas darbojas Thalasso centrs, konferenču zāle, restorāns un vairāki bāri. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Anna105551
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir tī ra! Man tas bija svarī gi) Smaids pie ieejas viesnī cā atbruņ oja ar savu sirsnī bu un es gribē ju palikt. Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs, saprotoš s un brī niš ķ ī gs. Vadī tā js ir savā vietā - ļ oti patī kama paziņ a (paldies par sapratni). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tī ra! Man tas bija svarī gi)
Smaids pie ieejas viesnī cā atbruņ oja ar savu sirsnī bu un es gribē ju palikt.
Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs, saprotoš s un brī niš ķ ī gs.
Vadī tā js ir savā vietā - ļ oti patī kama paziņ a (paldies par sapratni).
Ē diens: daudzveidī gs. Es pievienotu dā rzeņ us
Es esmu ī paš i pateicī gs par korporatī vo ? la carte - tu esi super
Spa ir atseviš ķ a tē ma: noteikti izmantojiet pakalpojumus - procedū ras ir neaizmirstamas.
Teritorija: botā niskais dā rzs. Prieks
Animatori: Galva, maigi izsakoties, ar dī vainī bā m! Tač u situā cija tika glā bta, divas viņ a palā tas, animators un dī dž ejs - ī paš s paldies viņ iem par pozitī vajā m nogulsnē m pē c atpū tas.
Man patī k jaunas vietas. Bet es labprā t atgrieztos š ajā viesnī cā .
аватар Lyuri
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sā kš u ar pē dē jo, jo aizbraucot par to domā ju: nebija ko uzlabot, izņ emot WiFI signā la stiprumu. Nepilnus 100 metrus no jū ras pludmale tiek regulā ri uzkopta, teritorija ir ļ oti zaļ a un mā jī ga un atrodas pastā vī gā policijas aizsardzī bā , ir baseini ar saldū deni un jū ras ū deni, kā arī "baleins" ar slidkalniņ u! Numuri ar bezmaksas gaisa kondicionē tā ju un balkonu, uzkopš ana katru dienu! Iekā rtojā s ā tri un bez problē mā m, kaut gan parā dī jā s viesnī cā. … Tomēr ▾ Sā kš u ar pē dē jo, jo aizbraucot par to domā ju: nebija ko uzlabot, izņ emot WiFI signā la stiprumu.
Nepilnus 100 metrus no jū ras pludmale tiek regulā ri uzkopta, teritorija ir ļ oti zaļ a un mā jī ga un atrodas pastā vī gā policijas aizsardzī bā , ir baseini ar saldū deni un jū ras ū deni, kā arī "baleins" ar slidkalniņ u! Numuri ar bezmaksas gaisa kondicionē tā ju un balkonu, uzkopš ana katru dienu! Iekā rtojā s ā tri un bez problē mā m, kaut gan parā dī jā s viesnī cā.7 no rī ta! Ē diens ir diezgan daudzveidī gs un bagā tī gs (zviedru galds) - piemē ram, katru dienu bija iespē ja izvē lē ties no 4-5 gaļ as ē dieniem, plus vistas vai tī tara gaļ a, vē lē tā jiem tiek piedā vā ts vī ns (bez maksas! ). Tī rī ba ē damistabas zonā ir pelnī jusi vislielā ko atzinī bu!
Ī sā k sakot, brī vdienas izvē rtā s bez problē mā m!! !
WiFi reģ istratū rā , iespē jams, ir vienī gais vā jais punkts, lai gan viņ š pats to izmantoja vairā kas reizes dienas laikā !
аватар Mila50
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies no 1. lī dz 8. septembrim. Pirmo reizi Tunisijā nezinā jā m, ko sagaidī t, cerē jā m tikai uz pieredzē juš u cilvē ku atsauksmē m, tiem, kuri jau bijuš i Tunisijā un devuš i labus padomus un atsauksmes. . . Lidojā m ar UIA aviokompā niju, visu laiku nav pretenziju, ka turp un atpakaļ. … Tomēr ▾ Mē s devā mies no 1. lī dz 8. septembrim. Pirmo reizi Tunisijā nezinā jā m, ko sagaidī t, cerē jā m tikai uz pieredzē juš u cilvē ku atsauksmē m, tiem, kuri jau bijuš i Tunisijā un devuš i labus padomus un atsauksmes. . .
Lidojā m ar UIA aviokompā niju, visu laiku nav pretenziju, ka turp un atpakaļ...paņ ē mā m biļ eti tū risma aģ entū rā Oasis. .
Man patika tas, ka lidmaš ī nā izdalī ja migrā cijas kartes, kuras mē s turpat aizpildī jā m, jo ​ ​ tad, kad iebraucē ji skatī jā s, kā cilvē ki tā s aizpilda, kurš stā v, kurš kur iekā rtosies, tad saproti to priekš rocī bu, jums jau tas ir piepildī ts...lidosta pā rsteidza ar savu izmē ru no lidmaš ī nas lī dz reģ istrā cijai bija vismaz 600 metri, un rindas uz reģ istrā ciju ir kaut kas, lidmaš ī nas nolaiž as ik pē c 5 minū tē m, un rindas ir kilometru garas, bet tas viss reiz beidzas...tū risti - mū su viesnī ca ir pē dē jā.... viņ i uzlika rokassprā dzes iekā rtojā s 3023 istabā , ...istaba bija pilnī bā sakā rtota - tī ra, maza, bet kompakta, viss ir tī rs, visa santehnika strā dā ja, ko vē l vajag, ja nā kam tikai gulē t, vienī gais, ka balkons izgā ja uz Talasso iekš ē jo pagalmu, un bija vē lme mainī ties starp citu tiekoties ar gidu nā kamajā dienā , viņ š pats teica, ja kā dam nepatī k numurs, sakiet, ka mē ģ inā sim mainī t, bet lietas jau bija noliktas, un nebija vē lē š anā s tē rē t laiku. par pā rvietoš anos, ī paš i nenā ca istabā sē dē t, ....
gulta tika mainī ta ja ne katru dienu, tad katru otro dienu, dvieļ i katru dienu, tī ra normā li, negā ju un nemeklē ju putekļ us, spoguļ i tī ri, grī das noslaucī tas, gultas saklā tas, ko citu darī t tev vajag?
ē diens ir neslavē jams - un cepts tuncis, un garneles, liellopu gaļ a, kas kū st mutē , vista, tī tars un daudz kas cits, kam nezini nosaukumu un ko nesasniedzā t, saldē jums, alus, vī ns , ī si sakot, ē diens mums bija brī niš ķ ī gs, nezinu kā citiem, BET ir rindas, kad kaut ko cep un ir daudz cilvē ku, bet kaut kā visiem pietiek ē st un vietas, apsē dā s gandrī z pie plkst. tas pats galds, viesmī lim iedeva vai nu dinā ru vai dolā ru, un viņ š vienmē r tevi atpazī s, un uz sekundi un galdiņ š atradī s un rezervē s, un noliks, ko tu tur dzersi - alu vai vī nu. .
bā rs reģ istratū rā un pie baseina - dzert - negribu, viss un alkohols un alus un tē ja, kafija ir viss - bet pie jū ras ir tikai bezalkoholiskie dzē rieni, tikai dzē rieni..., teritorija ir zaļ š , kompakts, viss kaut kā tuvumā , ī paš i patika bass ar solo ū dens kur sauļ oš anā s krē sli ir tieš i zā lienā un lietussargu vietā slejas palmas....animā cija neslavē jama, tā da notriekta, jautra komanda, kas neļ auj garlaikoties ne mirkli, visi tik pozitī vi, harizmā tisks un profesionā ls, man ļ oti patika viesnī ca, es vē lē tos š eit atgriezties vē lreiz.
Jā , un jū ra? Pludmale ir tī ra, kad ieradā mies, bija viļ ņ i, paspē jā m nopeldē ties tikai trī s dienas, bet ar pā rē jā m bijā m apmierinā ti.
Vā rdu sakot, man ļ oti patika atvaļ inā jums. Lielisks serviss! Ļ oti iesaku viesnī cu visiem!
Saldajā medū nav liela muš a !!! ! ! bijā m burvju vecpilsē tā . Ģ enerā lis ar fiksatoru. cenas - visdrī zā k brauksiet - nopirku turku prieku dā vanā kartona kastes ar daž ā dā m garš ā m - vē l nolē mā m tā du atvē rt, vē l nevienam neesam uzdā vinā juš i. . . - un smiekli un grē ks - kastī tē iekrita pū dercukurs, kad celofā ns tika norauts (kā es naivi domā ju - pilna kaste cietes un tikai 6 gabaliņ i mazi gardumi. . . tā ka nepieļ auj kļ ū das, esiet modri. . . tagad ir bail iedomā ties, kas var bū t burkā s ar olī veļ ļ a? cerē sim, ka vē l ir olī veļ ļ a. . .
аватар Tancha23
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š is ir mū su pirmais ceļ ojums uz Tunisiju - ī si ļ oti patika - teritorija, pludmale, animā cija. Pats galvenais - manai meitai, kurai ir 5 gadi - viesnī cā interesē ja viss, un ā rpusē , kur mē s ceļ ojā m - zoodā rzs, karteņ u zeme. … Tomēr ▾ Š is ir mū su pirmais ceļ ojums uz Tunisiju - ī si ļ oti patika - teritorija, pludmale, animā cija. Pats galvenais - manai meitai, kurai ir 5 gadi - viesnī cā interesē ja viss, un ā rpusē , kur mē s ceļ ojā m - zoodā rzs, karteņ u zeme
аватар Malika530
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ ojums man bija negaidī ts. Radinieki piedā vā ja aizbraukt kaut kur atpū sties. Un, godī gi sakot, Tunisija sā kumā pat netika apsvē rta, neviens no maniem draugiem tur nebija, un es ī sti negribē ju iet kā atklā jē js. Jā , un atsauksmes internetā atstā ja daudz vē lamo. … Tomēr ▾ Ceļ ojums man bija negaidī ts. Radinieki piedā vā ja aizbraukt kaut kur atpū sties. Un, godī gi sakot, Tunisija sā kumā pat netika apsvē rta, neviens no maniem draugiem tur nebija, un es ī sti negribē ju iet kā atklā jē js. Jā , un atsauksmes internetā atstā ja daudz vē lamo.
Bet tagad es pats zinu noteikti, es iemī lē ju š o vietu no visas sirds, un nā kamreiz man nebū s jā domā , kur doties)) Tur palika gabaliņ š no manas dvē seles, š ajā brī niš ķ ī gajā vietā , ko sauc par Mediterranee. Thalasso-Golf, kur, sā kot no tikš anā s ar gidu lidostā , reģ istratū ru un beidzot ar mā jkalpotā ju, pilnī gi visi bija vē rī gi pret mums, tū ristiem, mū s izbraucot un sagaidī t ar smaidiem. Esmu pateicī gs mū su "Paradisetime" menedž erim Krusam Olgai par padomu izvē lē ties tieš i š o valsti, š o konkrē to viesnī cu, kurā lieliski pavadī jā m laiku. Tā bija pā rsteidzoš a sajū ta, ka, pirmo reizi viesojoties š ajā valstī , es jutos kā mā jā s. Ī paš a cieņ a pret mū su animatoriem: Imedu Benali, Amine Gharbi, Houde Weslati, Asme, Talel Tabai - š iem brī niš ķ ī gajiem puiš iem, kuri mū s izklaidē ja visu mū su uzturē š anā s laiku. Puiš i, mē s novē rtē jam jū su darbu. Gribu pateikties viesnī cas personā lam par laipno attieksmi pret saviem tū ristiem. Un es vē lē tos jums pastā stī t, kas mani iespaidoja visvairā k. No mū su Mediterranee Thalasso-Golf viesnī cas ar taksometru devā mies uz otru pilsē tas galu, lai veiktu procedū ras talaso centrā . Un tā vienā no š iem braucieniem paņ ē mu lī dzi portatī vo datoru, pē c procedū rā m arī ar taksi atgriezā mies mā jā s viesnī cā . Tas bija kaut kur ap 16:00. Ap pulksten 20.00. Man vajadzē ja sazinā ties ar ģ imeni, izmantojot internetu. Sā ku meklē t portatī vo datoru, bet nevarē ju atcerē ties, kur to varē tu atstā t. Es devos ar mā su uz reģ istratū ru, lai zvanī tu uz talaso centru, tā kā mā sa zinā ja franč u valodu, viņ a zvanī ja, talaso centrs atbildē ja, ka viņ i visu izskatī juš i un neko neatraduš i. Mū su reģ istratū ra prasī ja manai mā sai, kas par lietu, viņ a paskaidroja viņ am situā ciju, ka esam kaut kur atstā juš i savu portatī vo datoru. Es jau garī gi atvadī jos no portatī vā datora, jo biju pā rliecinā ts, ka tas netiks atrasts. Bet tad administratore pē kš ņ i teica, ka pirms apmē ram 2 stundā m te bija ieradies taksists un jautā ja, vai kā ds no tū ristiem nav aizmirsis savu portatī vo datoru. Uz ko viņ š atbildē ja, ka neviens ar viņ iem nav sazinā jies. Taksists atstā ja savu telefona numuru gadī jumam, ja kā ds uzradī sies. Un burtiski pē c pusstundas es laimī gi apskā vu savu portatī vo datoru! Tik brī niš ķ ī gi cilvē ki dzī vo tik brī niš ķ ī gā Tunisijas valstī ))) Paldies par lieliski pavadī to laiku!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ļ oti laba. Bet ja grib labu istabiņ u (ar skatu uz jū ru), tad jā dod "dzeramnauda" recepcijā , samaksā jā m 10 dolā rus. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, virtuve ir laba. Tī ra, kopta pludmale, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, laivas, katamarā ni, sē rfings pludmalē . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba. Bet ja grib labu istabiņ u (ar skatu uz jū ru), tad jā dod "dzeramnauda" recepcijā , samaksā jā m 10 dolā rus. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, virtuve ir laba. Tī ra, kopta pludmale, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, laivas, katamarā ni, sē rfings pludmalē . Vienī gais, kas man nepatika bija animā cija sveš valodā s, bet jau no 2011. gada sola krievvalodī go. Un vē l viena ļ oti liela plus ir tas, ka teritorijā ir daudz apstā dī jumu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms Tunisijas izvē les mē s apkopojā m informā ciju no daž ā diem cilvē kiem, aģ entū rā m, tū ristiem. Rezultā tā ar sintē zes un analī zes metodi nolē mā m: jā iet. . . , bet izvē lē jā mies Hammametu, kur ir mierī gā k. … Tomēr ▾ Pirms Tunisijas izvē les mē s apkopojā m informā ciju no daž ā diem cilvē kiem, aģ entū rā m, tū ristiem. Rezultā tā ar sintē zes un analī zes metodi nolē mā m: jā iet. . . , bet izvē lē jā mies Hammametu, kur ir mierī gā k. Un viņ i to nenož ē loja: pat ar "cieto" turku "4" nav iespē jams salī dzinā t. Radā s iespaids, ka viesnī cai ir kategorija "3" vecā istabu skaita dē ļ , bet. . . Pludmale ir vislabā kā , pat salī dzinot ar kaimiņ os esoš o "Sultā nu", kur atrodas prezidenta apartamenti; teritorija ir vislabā kā , virtuve ir vairā k nekā . Jā , kontingents pā rsvarā ir gados veci, bet cik viss ir aizkustinoš i, pieklā jī gi, cē li, mierī gi. Nav ā rprā tī gi iereibuš u radī jumu, kas ieslī gst mini diskotē kā (franč u valodā diskotē ka), apkalpoš ana izcila, veļ a tika mainī ta katru dienu, neskaitot "dzeramnaudu". Ideā li piemē rots ģ imenē m ar bē rniem (bet bez slidkalniņ iem), pā riem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар juli.36-77
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika gandrī z viss, super atpū tā mies no 28.05-11.06. 2010 no NTC Intourist Izkā pjot no lidmaš ī nas ir silta jū ras gaisa sajū ta ar jasmī na smarž u (smarž as, ziepes, krē mi uz jasmī na bā zes - var pirkt visur), laiks pirmajā s dienā s stiprs vē jš un lietus, atpū tuš ies ar ģ imeni - es, vī rs un mū su 2 gadus vecā meita, viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, piesaistot milzī gā zaļ ā zona un klā tbū tne. … Tomēr ▾ Man patika gandrī z viss, super atpū tā mies no 28.05-11.06. 2010 no NTC Intourist Izkā pjot no lidmaš ī nas ir silta jū ras gaisa sajū ta ar jasmī na smarž u (smarž as, ziepes, krē mi uz jasmī na bā zes - var pirkt visur), laiks pirmajā s dienā s stiprs vē jš un lietus, atpū tuš ies ar ģ imeni - es, vī rs un mū su 2 gadus vecā meita, viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, piesaistot milzī gā zaļ ā zona un klā tbū tne. no baseina ar jū ras ū deni, vieglas smiltis pludmalē un sekls no krasta, kas ir lieliski piemē rots bē rniem, (viesnī ca ir orientē ta pā riem ar bē rniem un vecā kiem cilvē kiem), numurs ir lielisks jau no treš ā s reizes, uz treš ais stā vs ar gultiņ u un divguļ amo gultu (viens matracis), dzirdamī ba ļ oti laba, bet pierod un tad nepamani, bet vienkā rš i atpū š as.
Laba animā cija - pludmalē un baseinā , kā arī vingroš ana pirms pusdienā m, vakaros klubā katru dienu daž ā di priekš nesumi, sveicam dzimš anas dienā , arī mū su meita tika ļ oti labi apsveikta uz skatuves un uzdā vinā ja dā vanu sertifikā tu ar apsveikumiem daž ā dā s valodā s - super, viss baseini ir labi, personā ls atnesī s lielisku sauļ oš anā s krē slu kur vajag un pacels muguru, uzmetī s dvieli - mums patika, viesnī ca skaista un mierī ga, ir daudz ziedoš i koki un daž ā das palmas ar zī mē m (aug, vecums utt. )
Istabu uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, bet tikai pē c nedē ļ as nomainī ja pasteli, un tad ja salika kopā , bet istabā grī da un vē l jo vairā k uz balkona un stū riem tā netika tī rī ta. vispā r mē s neesam apmierinā ti, bet, ja ar bē rnu tas ir ļ oti pamanā ms, pē dē jā dienā tika nozagts dā rgs melns acu zī mulis, kas arī nav ī paš i patī kami - viņ i nedeva dzeramnaudu - ne par ko !! !
SOFT ir ē dinā š anas sistē ma, kurā tikai pusdienā s un vakariņ ā s vietē jais vī ns vai alus ir par brī vu, pusdienā s un vakariņ ā s netiek pasniegta tē ja un kafija, tikai minerā lū dens un apelsī ns (apelsī nu limonā de), kā arī viesnī cas bā ros var iegā dā ties alkoholiskos dzē rienus. , pie pludmalē visu maksā , izņ emot ū deni, kolu, tē ju, š okolā des un kafijas kalnus un pat bē rnu sī rupi ir garš ī gi, bet vietē jā kola ir ļ oti briesmī ga, ā tri izplū st un tad viskiju nav ī paš i interesanti audzē t .
Ē diens 5, tikai zivis ne vienmē r cep, mī dijas garneles, frī visu laiku un spageti, gaļ a vienmē r mī ksta, trusis un cū kgaļ a, Tunisijas briks ir garš ī gs produkts kā č ebureks tikai ar kartupeļ iem, olu un tunci ar zaļ umiem un kuskusu ar daž ā di gaļ as pildī jumi, daudz visā du saldumu un saldē juma, mū su ceļ ojumu sezonai tie ir arbū zi, zemenes, plū mes, persiki, apelsī ni, vī ģ es, dateles, melone. Brokastis normā las un arī ar zemenē m vai arbū zu, fabrikas jogurtiem, izcili garš ī gu mī ksto biezpienu, nav sagrieztu tomā tu kā Turcijā - tikai salā tos nepietiek, ņ ē mā m veselus, kas tikai gulē ja. galdiņ i pie salā tu ē dieniem, izcilas mē rces (keč upi vai tomā tu pasta kā paš am garš o pē c McDonalds garš as) rezultā ts ir ē diens ar blī kš ķ i, katrs atradī s kaut ko garš ī gu sev, ļ oti ē rti tiem kam pusdienā s bē rni un vakariņ as, var nā kt pusstundu ā trā k, labi, ka var dabū t ē st pirmajā s rindā s, kamē r cilvē ki nenā k ē st, rindas neveidojas labi, lai gan, kad kopē jā cilvē ku masa nā k nogarš ot kaut ko garš ī gu ē st, rindu arī nav, tikai uz tikko pagatavotu tunisieš u ē dienu, bet bē rnam no 1-1.3 mē n, piemē ram nav biezeņ i vai tvaicē tas kotletes, ē dienu vajag ņ emt lī dzi burciņ ā s un bē rnam 2 gadi gadi, kā , piemē ram, varē jā m ē st desiņ as un spageti, manai meitai patika ē st ar tomā tu mē rci, ļ oti garš o , kotletes nav ceptas un nav asas, ļ oti garš ī gas kartupeļ u biezzupas, zirņ i ar makaroniem, kas ir raksturī gi visur arā bu valstī s, ir speciā li bē rnu krē sliņ i, kas ir ē rti rudenī , kam tas interesē , mē s iztikā m bez krē sla, lai gan sā kumā mums iedeva, bet mē s pieklā jī gi atteicā mies un ē dā m uz parasta krē sla (krē sli mī ksti ar zilu polsterē jumu - ē rti).
Ekskursijā s bijā m tikai vienā un tad ne caur gidu, ī paš s paldies Alī nai par palī dzī bu mū su fotogrā fiju apskatī š anā caur portatī vo datoru, viņ i apskatī ja nevajadzī gā s, izdzē sa, atvē lē ja vietu tā lā kā m fotogrā fijā m, patī kami un sabiedriski. meitene.
Aizbraucā m uz FRIGUIA parku - paš i - ar taksi 60 dinā ri-1300 rubļ i turp un atpakaļ taksists mū s gaidī ja 2 stundas stā vvietā , man ļ oti patika, un ī paš i patika manai meitai, fotogrā fs bildē plkst. pie ieejas un pā rdod par 4 dinā riem par 1 gab. , viesnī cā ir arī bildes 4 dinā ri maksā gabalā - 88 rubļ i.
Bija centrā - Medina un General veikals - vī ni, liķ ieri, alus.
Brauciet ar princeses karieti uz centru un atpakaļ .
Un arī uz pedā ļ iem atklā tā jū rā pusstundu - ļ oti patika.
Ū dens kuģ is ir kajaks, katamarā ns ar buru un Tunisijas pedā ļ i (mū su katamarā ns) tiek izsniegti no 9-30
Netā lu no viesnī cas ir veikali suvenī ri drē bes ū dens limonā des maisiņ i vispā r dod atlaidi, bet ne labprā t. Kafejnī cas un restorā ni, zvaniet 1 dinā ru ar monē tu apmē ram 3-4 minū tes ir lieliski un vienkā rš i, automā ti ir tuvumā
Kam jā izmet fotogrā fija no kameras, tad zibatmiņ as disks viesnī cā nav nolasā ms (caur disku, bet gan klē pjdators lī dzi)
Ā tri satumst un piekļ uve pludmalei ir slē gta, baseins ir lī dz 19, bet brokastis ir no 5 lī dz 10 no rī ta.
Medusmē nesis citur ir labā ks, un pā riem kopā ir garlaicī gi! Viesnī cā no 23:00 lī dz 02:00 ir diskotē ka ar bā ru katru dienu un deju vakari uz terases - valsi utt. , bē rniem, mū zika ar animatoru dejā m vakarā pusstundu pē c vakariņ ā m, ir slots. maš ī nas, biljards, loka š auš ana un volejbols uz ū dens un pludmalē .
Pludmalē tiek tirgoti koš u ziedu un palmu pareo, un, protams, augļ i un cigareš u kluč i piedā vā fotografē ties ar kamieļ iem.
Kopumā mums gā ja ļ oti labi - patika!
аватар barbaryska
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti mierī ga. Es ceļ oju ar savu vī ru un 2.6 gadus vecu bē rnu. Bē rns bija sajū smā . Bē rniem ir radī ts viss: rotaļ u laukums, mini klubs, izklaides dienas un vakaros, bē rnu baseins, spē ļ u istaba, neliels "zoodā rzs", kas sastā v no daž ā diem putniem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti mierī ga. Es ceļ oju ar savu vī ru un 2.6 gadus vecu bē rnu. Bē rns bija sajū smā . Bē rniem ir radī ts viss: rotaļ u laukums, mini klubs, izklaides dienas un vakaros, bē rnu baseins, spē ļ u istaba, neliels "zoodā rzs", kas sastā v no daž ā diem putniem. Bē rnu ir daudz, tā pē c tiem, kam viņ i nepatī k, labā k tur neiet. Viesnī cā pā rsvarā uzturas ā rzemnieki (itā lieš i, vā cieš i, franč i), krievu ir maz, tač u, no vienas puses, tas ir labi, jo nav kliedzienu un piedzē ruš os deju, rupjī bas un skaļ as mū zikas. Un viss ir pieklā jī gs un cē ls, kā Eiropā . Ja jums ir nepiecieš ama naktsdzī ve, diskotē kas un pastā vī ga animā cija, labā k š eit neiet, tas bū s garlaicī gi. Jaunieš u ir maz, pā rsvarā pusmū ž a cilvē ki. Krieviski neviens nerunā , tā pē c nav iespē jams ar kā du papļ ā pā t krieviski, pā rsvarā franciski, vā ciski. , itā ļ u vai ā rkā rtē jos gadī jumos angļ u valodā . Mums bija 3-vietī ga istaba, š ī ir liela istaba, kas sadalī ta divā s daļ ā s ar sienu ar durvī m un logu, tuvā k balkonam bija dī vā ns un gultiņ a bē rnam, un tuvā k vannai bija divguļ amā gulta, bija vanna, fē na nav, labi iztī ru. Mums bija FB, brokastī s kruasā ni, kaut kas lī dzī gs virtuļ iem, vā rī tas olas, olu kultenis, augļ i, dā rzeņ i, biezpiens, jogurts, ievā rī jums, siers, desa, sulas, tē ja, kafija utt. , katru dienu ar nelielā m variā cijā m. Pusdienā s un vakariņ ā s zviedru galds, daudzveidī gs, bet liellopu gaļ u pagatavot neprot, bet ļ oti salds, noliek uz galda ū dens pudeli un vī na pudeli, neatkarī gi no samaksas, uzlej Coca-Cola , fanta u. c. . Pludmalē bez maksas var braukt ar visiem nemotorizē tiem transporta veidiem (katamarā ni, vindsē rfings u. c. ), var spē lē t volejbolu vai bumbu, labos laikapstā kļ os ū dens aerobiku jū rā un ja ir ir viļ ņ i, tad baseinā . Pati pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli, matrač i un saulessargi par brī vu, dvieļ us nedod, var ī rē t par 1 dinā ru, bet vieglā k nopirkt par 2-5 dinā riem. Pie baseina pa dienu tiek rī kotas visā das spē les bē rniem, vairā kas dienas lija lietus, tā pē c mū s izklaidē ja vestibilā pretī bā ram. Mini klubiņ ā bē rnu var atstā t no 4 gadiem, ja mazā k, tad tikai pie vecā kiem, darbojas no 10-12.30 un arī vakarā , bet neatceros kad, jo tajā laikā mans bē rns gulē ja. Ir jū ras ū dens baseins, tā pē c, kad ir spē cī gi viļ ņ i vai vē tra, varat ļ auties jū ras ū denim. Jū s varat spē lē t golfu, tenisu, galda tenisu un loka š auš anu, animatori pastā vī gi rī ko turnī rus š ajos sporta veidos un svinī gi apbalvo vakarā . Pē c vakariņ ā m bē rni dejo ar animatoriem uz terases, bet pē c tam dzī vā s mū zikas pavadī bā tiek dejots valsis, tango, lambada un citas dejas. Izskatā s jauki. 21.30 katru vakaru priekš nesums, pā rsvarā bez vā rdiem, lai visiem viss skaidrs, ļ oti smieklī gi. Bija Tunisijas deju vakars un faķ ī ru vakars, ne ī paš i krā sains, bet var redzē t. Pē c uzstā š anā s ir diskotē ka, bet mē s tur nebijā m, tā pē c neko nevaru pateikt. Ja vē laties mierī gas, mē renas un klusas brī vdienas, tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Skatī t fotoattē lus.
Хороший и спокойный отель Хороший и спокойный отель Хороший и спокойный отель Хороший и спокойный отель Хороший и спокойный отель Хороший и спокойный отель Хороший и спокойный отель Хороший и спокойный отель
аватар dimbim
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
рай где-то в саду Фото отеля Фото отеля Фото отеля национальный цветок-жасмин Фото отеля Фото отеля
Parādīt vairāk »


iemiesojums chertihina
Man tagad ir 15, es vēlētos uzzināt, cik gadu jūs varat strādāt par animatoru, cik ilgi un kas tam ir nepieciešams? (Es ļoti vēlos doties uz šo viesnīcu)
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums cool.polozova
Vēlos oktobrī doties uz Hammametu, bet domāju, vai tur ir iespējams nopeldēties bez aukstuma?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums bukashkos
Sakiet, lūdzu, vai alkoholiskie dzērieni un alus dienas laikā ir maksas vai bezmaksas, ja viss iekļauts?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums lanasn
Es lidošu marta otrajā pusē. Skatījos laika prognozes no dažādiem avotiem. Padalieties iespaidos, kurš atpūtās martā.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums iri17283130
Es gribu iziet talasoterapijas kursu, bet nezinu, vai tas ir tā vērts
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен рядом с песчаным пляжем недалеко от Хаммамета. Построен в 1970 году, последняя реновация проведена в 2005 году. На территории работает Thalasso-центр, конференц-зал, ресторан и несколько баров. Отель прекрасно подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 2 км от центра г. Хаммамет. 60 км от международного аэропорта Энфида.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн с пресной водой: 258 кв.м.

Открытый бассейн с соленой водой: 200 кв.м (бесплатно).

Крытый бассейн с подогревом: 170 кв.м, зарыт в июле, августе, сентябре.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн: 88 кв.м, 60 см глубина. Мини-клуб (возраст 4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Шоу-программа (с июня по сентябрь). Спортивно-развлекательная программа (растяжка, водная гимнастика, аэробика, петанк, дартс). В анимационной команде есть русскоязычный персонал. Талассо- и Оздоровительный центр BIORIVAGE: платно.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 339 номеров в 3-этажном здании отеля.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение, телефон, балкон, ванна/душ.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese BP 30, 8050 Hammamet, Tunisie
Tālruņi: Tel: +216 72 280 433,
Fax: +216 72 281 476
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).