Le Zenith Hotel 3*– Atsauksmes

17
Novērtējums 6.410
№28 viesnīcas reitingā Hammamets
5.7 Numurs
7.0 apkalpošana
5.8 Tīrība
5.8 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 200 metru attālumā no pludmales tūrisma zonā uz ziemeļiem no Hammametas. Tas atrodas koplietošanas zonā ar viesnīcām Anais un Kinza. Viesnīca piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm ar bērniem. Viesnīca uzcelta 1993. gadā, pēdējā renovācija veikta 2019. gadā. Viesnīca sastāv no trīs četru līdz piecu stāvu ēkām.Vairāk →
аватар kaskad-ludmila
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nav slikta viesnī ca š ajā cenu diapazonā . Bet ne krieviem. Visu var saprast, un vienmuļ ais ē diens un dzē rienu trū kums joprojā m ir C pakā pe. Bet kad ienā k vietē jie iedzī votā ji, tad visiem pā rē jiem tur nav ko darī t. … Tomēr ▾ Nav slikta viesnī ca š ajā cenu diapazonā . Bet ne krieviem. Visu var saprast, un vienmuļ ais ē diens un dzē rienu trū kums joprojā m ir C pakā pe. Bet kad ienā k vietē jie iedzī votā ji, tad visiem pā rē jiem tur nav ko darī t. Tie ir kā siseņ i, kas visu slauka. Rindas ē dienam, kā.90. gados. Visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti. Viņ u ģ imenes ir daudzas. Peldē š anā s savā s tautas drē bē s un baseinos un jū rā . Personā ls nerunā krieviski. Pā rvaldnieks bez viesnī cas gida ir vienī gais, kurš lieliski runā krieviski. Bet viņ š nesteidzas palī dzē t. Ar saplī suš u gaisa kondicionieri nodzī vojā m divas dienas. Un dzirdē ju tikai vienu solī jumu. Kopumā viņ i nav priecī gi mū s tur redzē t.. .
аватар Reklamalida
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta ekonomiskuma dē ļ , lē tā kā All š ajā rajonā , un atraš anā s vieta - seš us km no Hammametas lī dz Nabeulai. Mē s ieradā mies vakarā , tā pē c tikā m sē dinā ti uzreiz. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta ekonomiskuma dē ļ , lē tā kā All š ajā rajonā , un atraš anā s vieta - seš us km no Hammametas lī dz Nabeulai. Mē s ieradā mies vakarā , tā pē c tikā m sē dinā ti uzreiz. Viņ i neprasī ja maksu par viesnī cu, bet paņ ē ma 10 USD par iespē ju izvē lē ties istabu. Parasti. Reģ istratū rā nerunā krieviski, bet menedž eris Monsieur Lofty runā tekoš i. Starp citu, tas atstā j ļ oti labu iespaidu. Atpū tnieki pā rsvarā ir mū sē jie. Vē lā k arā bi sā ka panā kt. Pā ra numuriņ i ar skatu uz dā rzu, mums bija 4059. Pā ra skaitļ i - baseins, skaļ š .
Š ķ iet, ka istaba ir tikko izremontē ta, nabadzī gajiem, tieš ā m. Kā krā sota vanna. Mū s patī kami pā rsteidza ideā lā tī rī ba, jauna veļ a un matrač i. Viņ i pat nodroš inā ja š ampū nu un ziepes. TV ar diviem Krievijas un vienu Ukrainas kanā liem. Balkons metrs pa metram, pā rā k mazs. No tā s paveras skaists skats uz jumtiem, tā lumā kalni, zem logiem kursē elektriskais vilciens. Bet viņ a mū s netraucē ja, viņ a nebrauc naktī . Gaiļ i dzied. . . Man pat patika, tik un tā cē lā s ļ oti agri, lai pirms karstuma tiktu uz pludmali vai ekskursijā . Piecas tī rī š ana. Un kreisajam dinā ram tapa tā das palagu un ziedu kompozī cijas, vienkā rš i svē tki acī m. Lifts strā dā ja labi. Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet sakopta. Skaista, tī ra, puķ es, palmas, pagalmā strū klaka(imitā cija). Peldbaseins ar tiltu tika rū pī gi iztī rī ts katru dienu. Ū dens vienmē r ir dzidrs.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar istabu, neskatoties uz tā s pieticī go izmē ru, tā bija tī ra, klusa, santehnika bija kā rtī bā , ū dens vienmē r bija karsts ar labu spiedienu. Kondicionieris nemaz nebija auksts. Tas ir centrā lais, un viņ i to ieslē dza tikai aukstumā no diviem pē cpusdienā lī dz vakaram. Pā ris dienas bija smacī gs. Seifs reģ istratū rā , trī s dinā ri dienā . Reizē m ielidoja atseviš ķ i odi. Iegū stiet pareizos lī dzekļ us.
Diemž ē l otrais baseins ar mums nedarbojā s. Kad ienā ca vairā k cilvē ku, tas kļ uva pā rā k pieblī vē ts ū denī . Ap baseinu ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet biež i vien nebija iespē jams atrast brī vu. Viesnī cā ir 300 numuriņ i! Un vē l ir sezonas sā kums.
Pirmo reizi bijā m patī kami pā rsteigti par animatoru darbu. Mū s nekad nav interesē jis š is aspekts, sava kultū ras programma, parasti tikai nakš ņ ojam viesnī cā . Karstums lika daž us ceļ ojumus atlikt, un bija laiks vē rot viņ u centienus. Š ī ir 15-20 cilvē ku komanda, gandrī z tī ņ i, neticami pozitī vi, draudzī gi, palaidni. Visu dienu viņ i kaut ko pavadī ja, aerobika, austrumu dejas, karaoke, koncerti, viņ i visi bez piepū les traucē ja, jokoja: "Uzmanieties, š odien jū rā ir haizivis. " Un viņ i bija tik bē rniš ķ ī gi sirsnī gi, bez uzmā cī bas, ne naudas dē ļ , ka kļ uva skaidrs, kā pē c daž i aizejoš i cilvē ki no viņ iem atvadī jā s apskā vuš ies un ar asarā m. Š ī ir pirmā reize, kad tas tiek novē rots.
Tagad par skumjo. Uzturs. Skaista liela zā le, tī ri trauki, liels skaits veiklu un pieklā jī gu oficiantu nepalī dz, kad praktiski nav ko ē st, ir milzī gas rindas pie gaļ as vai sī kajā m zivtiņ ā m. Un it kā ir liels daudzums ē dienu, salā tu, piedevu, bet viss atklā ti sakot bezgarš ī gs, svaigs, mitrs, acī mredzot palicis pā ri no pusdienā m lī dz vakariņ ā m. Pat daudziem pī rā giem ir nepatī kama pē cgarš a. Man vienkā rš i patika š okolā des cepumi. No augļ iem, garš ī giem arbū ziem un koka persikiem. Vakariņ ā s pagalmā tika pasniegti deserti, kaut kas tika cepts uz grila (rinda! ), Saldē jums. Skaists. Brokastī s vienmē r bija omlete, pica (bez garš as). Trī s dienas viņ i bija izsalkuš i, tad pieraduš i un sā ka ē st visu, ko vien varē ja koš ļ ā t, izņ emot no rindas. Jā , pie ieejas jū s sagaidī s burvī ga smaidī ga meitene animatore un novē lē s labu apetī ti. Jauki. Protams, par to mazo naudu, ko maksā ja ekskursija, omā rus negaidī jā m. Bet labā k bū tu samazinā t diapazonu par labu kvalitā tei, lai arī pieticī gai. Un, protams, mū sē jie, un tie bija lielais vairums, bū tu jā dod pa daļ ā m. Es neiedziļ inā š os, bet tas ir ļ oti apkaunojoš i mū su cilvē kiem.
Lielā kais mī nuss, nepieļ aujamie bojā jumi, kuru dē ļ mē s nekad vairs negribē sim š eit atgriezties, vienkā rš i nav atkarī gs no viesnī cas vadī bas. 30-40 metrus pa kreisi no viesnī cas pludmales, no blakus esoš ā s pieczvaigž ņ u viesnī cas Menar pastā vī gi plū st ekskrementu straume. Tas plū st, smarž o pē c svaigā m kakā m, daž reiz spē cī gā k, daž reiz mazā k, izplū st pludmalē un iesū cas smiltī s, nedaudz pirms nonā kš anas jū rā .
Salī dzinot ar š o, netī ra pludmale, uz kuru jā š ķ ē rso noslogots ceļ š , sauļ oš anā s krē slu trū kums, salū zuš i un veci, motorollers, kas š ausmī gā ā trumā skraida starp tiem, kas uzdroš inā jā s peldē ties, smarž o pē c benzī na - tas ir tā ds sī kums...Tajā paš ā laikā ļ oti maiga piekraste, jū ra ir skaista kā visur Tunisijā , valstī , kuru esam iemī lē juš i.
Kopē jais iespaids ir tā ds, ka tiek pieliktas ievē rojamas pū les, lai atjaunotu dzī vojamo fondu, labotu, pabarotu, uzmundrinā tu. Viss lieliski organizē ts, personā ls labi apmā cī ts (Monsieur Lofty nopelns) Brī niš ķ ī gs personā ls, arā bu valstij neraksturī ga tī rī ba, uzmanī ga, pieklā jī ga, draudzī ga attieksme. Bet. . .
Izvē le ir tava. Un, ja nepiecieš ams padoms: pievienojiet 200-300 dolā rus, ja varat atļ auties, iegā dā jieties č etru zvaigž ņ u tū ri.
Бассейн, территория отеля Двор отеля Фонтан в патио во дворе отеля Территория отеля Жалко было разрушать
аватар Snezhana206933
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ī paš s paldies man jā saka animatorei un vadī tā jai. Viesnī cā ieradā mies naktī , mū s ar bē rnu pat izsauca no rindas un pirmos izmitinā ja. Viss bija ļ oti ā tri. Mums iedeva lielisku istabu ar labu skatu. Es biju ļ oti apmierinā ta ar visu, bē rni bija sajū smā . … Tomēr ▾ Ī paš s paldies man jā saka animatorei un vadī tā jai. Viesnī cā ieradā mies naktī , mū s ar bē rnu pat izsauca no rindas un pirmos izmitinā ja. Viss bija ļ oti ā tri. Mums iedeva lielisku istabu ar labu skatu. Es biju ļ oti apmierinā ta ar visu, bē rni bija sajū smā . Ļ oti uzmanī gs un draudzī gs personā ls. Š o viesnī cu man ieteica mans operators, tač u tā arī izvē lē jā s cenas un kvalitā tes attiecī bu. Mums piedā vā ja š o viesnī cu, mē s par to lasī jā m daž ā dā s vietnē s un mums tā patika, un cena tajā laikā bija ļ oti patī kama. Tas, ko varē ja sagaidī t, ir tas, ko mē s saņ ē mā m. Viss bija labi. Viņ i ir pelnī juš i augstu uzslavu tieš i par savu attieksmi pret atpū tniekiem. Š ī ir pilsē tas stila viesnī ca, viss ir tī rs un sakopts. Blakus ir veikali un kafejnī cas, varē ja aiziet apskatī ties vietē jā s skaistules, atraš anā s vietas ziņ ā viss ļ oti ā tri. Viņ i pastā vī gi kaut ko izdomā ja, ieviesa daž us jauninā jumus, vienmē r centā s pā rsteigt. 3ki - š ī ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga viesnī ca.
аватар kravcov_dmitrij
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izlī gums noritē ja ā tri. Viesnī cu izvē lē jos pē c iegribas. Nebija nekā du mī nusu. Blakus viesnī cai veikali, diskotē ka, autobusu pietura, netā lu no jū ras, 200 metri. Blakus akvaparks. Internets bija vestibilā , ē diens bija labs. … Tomēr ▾ Izlī gums noritē ja ā tri. Viesnī cu izvē lē jos pē c iegribas. Nebija nekā du mī nusu. Blakus viesnī cai veikali, diskotē ka, autobusu pietura, netā lu no jū ras, 200 metri. Blakus akvaparks. Internets bija vestibilā , ē diens bija labs. Laba viesnī ca ģ imenē m.
аватар Elena-L
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tur pavadī ja 6 naktis. Es nevarē ju sagaidī t, kad varē š u lidot. Devos, jo neticē ju negatī vajā m atsauksmē m, man likā s, ka cilvē ki ir izvē lī gi un pā rspī lē ti. Es esmu, piemē ram, askē ts un man galvenais ir jū ra, un es dzī voju daudzas reizes un divā s zvaigznē s ar prieku, tostarp Tunisijā. … Tomēr ▾ Tur pavadī ja 6 naktis. Es nevarē ju sagaidī t, kad varē š u lidot. Devos, jo neticē ju negatī vajā m atsauksmē m, man likā s, ka cilvē ki ir izvē lī gi un pā rspī lē ti. Es esmu, piemē ram, askē ts un man galvenais ir jū ra, un es dzī voju daudzas reizes un divā s zvaigznē s ar prieku, tostarp Tunisijā.

Tā pē c, ļ audis, neļ aujiet sevi apmā nī t. Viss, kas rakstī ts negatī vajā s atsauksmē s, ir patiess. Un cilvē ki nepā rspī lē un pat nenovē rtē labas audzē š anas un delikateses dē ļ , es domā ju. Taupi savu naudu, laiku un nervus.

Š ī viesnī ca jums bū s piemē rota tikai tad, ja:

- jums ir necaurlaidī ga nervu sistē ma, un jū s nereaģ ē jat uz ā rē jiem stimuliem. Kā arī necaurlaidī ga imū nsistē ma un pilnī ga riebuma neesamī ba, nemaz nerunā jot par pilnī gu vismaz jebkā das estē tiskā s garš as neesamī bu.
- tev ir pilnī gs vismaz nekā du cerī bu trū kums no pā rē jiem, ja neskaita grub un booze (piedodiet, ka nosaucu lietas ī stajos vā rdos), neatkarī gi no to kvalitā tes.

- mā jā s jū s dzī vojat ļ oti sliktos sociā lajos un dzī ves apstā kļ os. Daž ā s kazarmā s bez "ē rtī bā m" ar kā du dzē rā ju un ķ ildnieku. Tad jā , varbū t tu atpū tī sies š ajā nelaimī gajā viesnī cā . Jo "ē rtī bas" joprojā m ir. Lipī ga, biedē još a, nož ē lojama un smirdī ga, bet ir. Un alkoholiķ i ar ķ ildniekiem ir nevis tavā istabā , bet aiz durvī m un aiz sienā m. Tomē r no kurienes tie ir lieliski dzirdami.

- pē c dabas esi mazohists un tev patī k, ja apmaiņ ā pret savu naudu tu saņ em neē rtī bas un problē mas, kā arī rupjī bas un nolaidī bu.

Un ir ļ oti vē lams, lai jums bū tu divi vai vairā k nekā divi nosacī jumi, kas atbilst š iem "ja". Tad jū s pat varat bū t apmierinā ts un rakstī t paldies š ai viesnī cai.
Visiem pā rē jiem, kuri neietilpst nevienā no augstā k minē tajā m kategorijā m, un visiem tā diem paš iem askē tiem kā es, kuri ceļ o uz ā rzemē m un ir gatavi dzī vot teltī un ē st doš iraku, ja tikai jū ra ir blakus, es teikš u - a telts un doshirak ir par kā rtu, ne par vairā kā m kā rtā m labā ki un vē sā ki par š o Le Zenith.

Jo Le Zenith:

- jū s negulē sit, jo pastā vī gs skaļ š un kaitinoš s troksnis no daž ā diem š ī trokš ņ a avotiem - č ī kstē š ana, klauvē š ana un grabē š ana vē jā paš ā viesnī cā (vaļ ī gs jumts, durvis, logi utt. ), skraidī š ana un kliegš ana gaiteņ i no 6 lī dz 2 arā bu bē rni, š o bē rnu pieauguš ie radinieki, kas pastā vī gi č ivinā t tajos paš os gaiteņ os, kliedz mū zika no diskotē kas un animā cijas, elektriskais vilciens 50 metru attā lumā no viesnī cas, gailis, kas kliedz no pulksten 4 zem logiem, dzinē ji un ģ eneratori dū ko zem logiem utt.;
- jū s cietī sit no nož ē lojamī bas un netī rī bas uz katra stū ra, no lielā kā s daļ as personā la slinkuma un rupjī bas, no sliktas kvalitā tes pā rtikas.

Un par visu iepriekš minē to jū s arī maksā jat.

Starp citu, par lielā kā s daļ as darbinieku rupjī bu un nolaidī bu - jū su smaidi, pieklā jī ba, lū gumu saprā tī gums un kompetence, valodu zinā š anas jū s no tā neglā bs, neceriet. Jo tu esi a) krievs; b) ieradā s salī dzinoš i lē tā viesnī cā , kas nozī mē piesū cekņ us. Izsmeļ oš i iemesli, lai jū s neko neliktu, uzskata lielā kā daļ a tur esoš o “strā dnieku”.

Arī pie š ī s viesnī cas normā lu jū ru neatradī si. "Viesnī cas paš a pludmale" ir dabiska atkritumu izgā ztuve. Nav vieta cilvē kiem, bet suņ iem. Burtiski. Tur dzī vo 4 vai pieci nepā rtraukti rej suņ i, daž i pat nav pie ķ ē des - vietē jā posta ī paš ums, acī mredzot. Jū rā blakus š ai "pludmalei" plū st notekū deņ i, tas ir saprotams jau pirms nonā kš anas jū rā raksturī gā "ambra" dē ļ.
Netā lu esoš ie krasti nav daudz labā ki, tač u viesnī cas pludmale ir netī rumu, atkritumu un nož ē lojamī bas apoteoze.

Es jau iepriekš bū tu zinā jis, kā da tā ir atkritumu izgā ztuve trī szvaigž ņ u viesnī cas aizsegā , es nebū tu lidojusi, pat ja man bū tu piemaksā ts.

Tas, ka Sanmara pā rdod ekskursijas š ā dā m viesnī cā m, ir kauns un negods! Kā vajag noniecinā t cilvē kus, lai viņ us iekā rtotu š ā dos apstā kļ os, nododot to par “3 zvaigž ņ u viesnī cu”? ?

Un Lotfi kungs, par kuru visi tik daudz raksta, ir ļ oti jauks un simpā tisks, jā . Kā arī vairā ki citi viņ a darbinieki. Bet bū tī bu tas nemaz nemaina.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir vienkā rš i SŪ DĪ GI veca, mirusi. Vienā viesnī cas pusē dzirdama pilsē tas diskotē kas mū zika, otrā pusē ir vistu kū ts un no rī ta jū s pamodina gaiļ i. Nakš ņ oš ana: istabā bez TV, matracī izliektas atsperes, skapī nav pakaramo; Ē š ana ir meklē jumi: atrodi karotes, dakš iņ as, gaidi glā zes un stā vi rindā pē c vairā k vai mazā k ē dama produkta un visur muš as; Peldē š anā s: pludmalē ir bardaks un nav pietiekami daudz nokarenu un vecu sauļ oš anā s krē slu, nu vai par maksu, lū dzu, baseina priekš ā tā pati bilde plus ganā s kaza un divi auni; Nu viss iekļ auts vispā r ir dziesma tavai pacietī bai, ja esi gatavs stā vē t rindā pē c atš ķ aidī tiem dzē rieniem, par nepā rtraukti beidzas alus plastmasas glā zē s (starp citu, izmazgā ts) un pē c atš ķ aidī ta skā bā vietē jā vī na. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i SŪ DĪ GI veca, mirusi. Vienā viesnī cas pusē dzirdama pilsē tas diskotē kas mū zika, otrā pusē ir vistu kū ts un no rī ta jū s pamodina gaiļ i. Nakš ņ oš ana: istabā bez TV, matracī izliektas atsperes, skapī nav pakaramo; Ē š ana ir meklē jumi: atrodi karotes, dakš iņ as, gaidi glā zes un stā vi rindā pē c vairā k vai mazā k ē dama produkta un visur muš as; Peldē š anā s: pludmalē ir bardaks un nav pietiekami daudz nokarenu un vecu sauļ oš anā s krē slu, nu vai par maksu, lū dzu, baseina priekš ā tā pati bilde plus ganā s kaza un divi auni; Nu viss iekļ auts vispā r ir dziesma tavai pacietī bai, ja esi gatavs stā vē t rindā pē c atš ķ aidī tiem dzē rieniem, par nepā rtraukti beidzas alus plastmasas glā zē s (starp citu, izmazgā ts) un pē c atš ķ aidī ta skā bā vietē jā vī na. Administrators jū s uzklausī s un vai nu izliksies, ka jū s nesaprot, vai sola visu salabot, un lī dz jū su nā kamajai pā rsū dzī bai nekas nav labots. . Vienī gais pluss ir animatori. Puiš i strā dā godī gi, pilnī bā atdodas darbam. Visas nodarbī bas notiek pē c grafika un diezgan pienā cī gas. Bet pē c visa iepriekš aprakstī tā noskaņ ojuma izklaidē ties un ar viņ iem nodarboties vienkā rš i nav.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Mekhrangez
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales, personā ls ir pieklā jī gs un smaidī gs, ir krieviski runā još ie, kas ir ļ oti svarī gi, pat starp animatoriem ir tā di, kas runā krieviski)) istabas ir tī ras, gaiš as, tī ra katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales, personā ls ir pieklā jī gs un smaidī gs, ir krieviski runā još ie, kas ir ļ oti svarī gi, pat starp animatoriem ir tā di, kas runā krieviski)) istabas ir tī ras, gaiš as, tī ra katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti. Meitenes atnes tavu fē nu! Viesnī cas teritorijā ir divi lieli peldbaseini, animatori priecē tū ristus no rī ta lī dz vakaram, daž ā di konkursi, š ovi, dejas, diskotē ka naktī , vā rdu sakot, garlaicī gi nebū s! Virtuve ir starptautiska, un ir pieejams plaš s jū ras velš u ē dienu klā sts. Atvaļ inā jums bija izdevies!
Бассейн
аватар bogdan_pestrushko_yandex_ua
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Mē s sastapā mies ar š o viesnī cu pē dē jā brī ž a ceļ ojumā . Par diviem samaksā ja 444 dolā rus (jau smieklī gi). Sā ksim ar to, ka UZMANIES no BRAVO Airways, mums bija lidojums no Kijevas (Zhulyany), lē nā m, kā parasti, lai nestā vē tu rindā , ieradā mies nevis 2 stundā s, bet stundā . … Tomēr ▾ 1. Mē s sastapā mies ar š o viesnī cu pē dē jā brī ž a ceļ ojumā . Par diviem samaksā ja 444 dolā rus (jau smieklī gi). Sā ksim ar to, ka UZMANIES no BRAVO Airways, mums bija lidojums no Kijevas (Zhulyany), lē nā m, kā parasti, lai nestā vē tu rindā , ieradā mies nevis 2 stundā s, bet stundā . Un tad ups un pā rsteigums. Informā cija vē stī ja, ka reiss izlido no Borispiļ as. Labi, ka mū su aģ ents ā tri atrisinā ja problē mu (misto. travel) un mū su taksists nobrauca 35 minū tē s. Lidojums kavē jā s, ieradā mies reģ istrē ties 10 minū tes pirms izlidoš anas. Atgrieš anā s lidojums ir tā da pati situā cija, tač u viņ i pirms lidmaš ī nas brī dinā ja, ka tā ierodas Borispiļ ā .
Sabrina (oā ze) sagaidī ja lidostā un ieradā s viesnī cā.23:00. Vakariņ as mū s gaidī ja istabā . Animatori izcili 10 no 10. Ē diens 6, principā labs, bet izvē les nav lielas. Pludmale, kad mē s vē l nebijā m normā li nosegti. Tikai gultas. Ū dens bija vē ss (sezona sā kas maija beigā s). Ekskursijas ir nesamē rī gi dā rgas. Kas grib ekstrē mos sporta veidus, labā k brauc uz Ē ģ ipti, kur viss ir 2-3 reizes lē tā ks. Kopumā esam apmierinā ti : )
аватар soloveva-zoya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ceļ ojis ar 6 gadus vecu bē rnu. Istaba atradā s 3. stā vā , katru dienu tī rī ta un tī ra (protams atstā t tē jai). Viņ i reģ istratū rā praktiski nerunā krieviski, tač u tas mani netraucē ja - viņ i vienmē r atbildē ja uz maniem pieprasī jumiem, pateicoties administratoriem, ī paš i Jasmī nai! Restorā ns - tu esi vienkā rš i super, tu tik ļ oti centies! Kad bē rns saslima, visus veda uz istabu. … Tomēr ▾ Ceļ ojis ar 6 gadus vecu bē rnu. Istaba atradā s 3. stā vā , katru dienu tī rī ta un tī ra (protams atstā t tē jai). Viņ i reģ istratū rā praktiski nerunā krieviski, tač u tas mani netraucē ja - viņ i vienmē r atbildē ja uz maniem pieprasī jumiem, pateicoties administratoriem, ī paš i Jasmī nai! Restorā ns - tu esi vienkā rš i super, tu tik ļ oti centies! Kad bē rns saslima, visus veda uz istabu. Atpū ta man ļ oti patika, Tunisijā bija pirmā reize. Mī nusu varu teikt, ka gida NAV! Bija no Biblio Globus, bija Anastasija Smirnova. Pirmajā reizē es biju tik atslā binā jies, ka nebija iespē jams ar viņ u sazinā ties, kad tas bija nepiecieš ams. Protams, komercdirektors Dmitrijs atvainojā s (viņ am ī paš s paldies). Tač u gidam vajadzē tu bū t draudzī gā kam, satiekot tū ristus un sniegt pilnu informā ciju.
аватар O_LYA
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Septembrī atpū tos ar bē rnu 2 gadi. Neiesaku š o viesnī cu ar bē rniem. Š ķ iet, ka viss tur ir labi, bet ir daž i BET. Tā tad numuri ir standarta š ai kategorijai un Tunisijai, neliels balkons, bet ir pietiekami daudz vietas lietu ž ā vē š anai un smē ķ ē š anai. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tos ar bē rnu 2 gadi.
Neiesaku š o viesnī cu ar bē rniem. Š ķ iet, ka viss tur ir labi, bet ir daž i BET.
Tā tad numuri ir standarta š ai kategorijai un Tunisijai, neliels balkons, bet ir pietiekami daudz vietas lietu ž ā vē š anai un smē ķ ē š anai. Viss strā dā , labi iztī rī ja, istabiņ ai nekas netrū ka, visu atstā ja redzeslokā un e-pastā . grā mata, fotik, telefons uz maksas palicis. Pē c lū guma mums atveda papildus pakaramos, istabu katru dienu rotā ja ar ziediem, š ajā ziņ ā te viss ir ļ oti labi.
Ē diens: izvē le laba, ne izdomā ta, protams, viss ē dams, izvē le liela. Visi ģ imenes locekļ i bija saindē juš ies, acī mredzot ar pā rtiku vai ū deni, jo saindē jā s pat bē rns. Š ī iemesla dē ļ es nevaru ieteikt š o viesnī cu.
Pludmale: Pludmale atrodas ā rpus viesnī cas, apmē ram 10 minū tes lī dz tai. Karstums tieš ā m nogurdina. Un ja iet ar mazu bē rnu, tas ir ļ oti neē rti, noteikti ņ emiet lī dzi ratiņ us. Pludmale pati par sevi patī kamas smiltis (lai gan izsmē ķ us ir pietiekami daudz), ieeja jū rā lieliska, bē rniem vienkā rš i lieliski, mums patika : ) nemitī gi vā ļ ā jā s ar ū deni. Pludmalē tualete un duš a ir š ausmī ga, labā k tur netikt, pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i. Tas pat bija slē gts uz pā ris dienā m.
Pludmales bā rs: Ū dens, fanta, sprite par brī vu, viss pā rē jais par naudu.
Blakus viesnī cai daudz veikalu un restorā nu, taksometri.
Viesnī cas teritorija liela, 2 baseini, viens ar sekciju bē rniem, rotaļ u laukums, volejbola tī kls, minigolfs. Animā cija ir jautra pieauguš ajiem, neskatoties uz to, ka nav tulkojuma krievu valodā , bet viss ir skaidrs, nav bē rnu animā cijas, kū trie animatori negribī gi dejo ar bē rniem. Kopumā atmosfē ra viesnī cā ir draudzī ga. Atpū ta galvenokā rt krievu, franč u un britu.
Vispā r, ja nebū tu saindē š anā s, es to ieteiktu kā budž eta variantu jaunieš iem bez bē rniem. Pats tur neieš u.
Parādīt vairāk »


iemiesojums parnuss
vari iet? Paņēmu biļeti uz 15 dienām! Vai arī ir vērts pārrezervēt viesnīcu?
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в 200 метрах от пляжа в туристическом районе к северу от Хаммамета. Находится на общей территории с отелями Anais и Kinza. Отель подойдёт как для молодежного, так и для семейного отдыха с детьми. Отель был построен в 1993 году, последняя реконструкция проходила в 2019 году. Отель состоит из трёх четырёх-пятиэтажных корпусов.

Atrašanās vieta 6 км от центра г. Хаммамет. 65 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Пляж в 250 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Сувенирный магазин, круглосуточная стойка регистрации ,камера хранения багажа.

Calypso Restaurant — главный ресторан, шведский стол: завтрак (07:00-10:00), обед (12:30-14:30), ужин (19:00-21:00)

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports К услугам гостей ночной клуб, салон красоты, а также 2 бассейна и тренажёрный зал.
  • galda teniss
  • golfs
  • volejbols
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 135 номеров в 7-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija $
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Zone Touristique B.P.64–Hammamet– TUNISIE, 8050, Hammamet, Tunisie
Tālruņi: 0021672278488
Tīmekļa vietne: Le Zenith Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, гольф (платно), волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).