Le Paradis Palace 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.010
№36 viesnīcas reitingā Hammamets
6.0 Numurs
6.6 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.8 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca Le Paradis Palace atrodas Hammametā, dažu simtu metru attālumā no restorāniem un lielveikaliem. Uzcelta 1973. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan pludmales, gan ekskursiju brīvdienām.Vairāk →
аватар Dm1tr1y
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labdien. Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā kā ģ imene ar 2 bē rniem (3 gadi un 1 gads). Bijā m 2016. gada augusta beigā s - septembra sā kumā , tikko atgriezā mies un visas atmiņ as ir svaigas. Pirms Tunisijas tā s bija daž ā dā s valstī s un daž ā dā s viesnī cā s, ir ar ko objektī vi salī dzinā t. … Tomēr ▾ Labdien.

Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā kā ģ imene ar 2 bē rniem (3 gadi un 1 gads). Bijā m 2016. gada augusta beigā s - septembra sā kumā , tikko atgriezā mies un visas atmiņ as ir svaigas. Pirms Tunisijas tā s bija daž ā dā s valstī s un daž ā dā s viesnī cā s, ir ar ko objektī vi salī dzinā t. Uzreiz pē c ieraš anā s man daudz kas nepatika, bet tad pieradu, tā pē c aprakstī š u sauso atlikumu.
Ī sā k sakot, var teikt, ka viesnī cai ir liels potenciā ls, kas neattī stā s. Nevar vai negrib.

1. Jū ra un pludmale
Jū ra un pati pludmale ir lieliska. Daba ir brī niš ķ ī ga, tī rā kais ū dens un brī niš ķ ī ga smilš u pludmale. Nav nepatī kamas jū ras smakas. Kad jū ra ir mierī ga, boju dibens ir redzams - ū dens ir dzidrs.
Bet! ! Viesnī ca nerū pē jas par pludmali. Varbū t tas ir saistī ts ar to, ka pludmale ir paš valdī bas, bet tā patieš ā m ir slikti tī rī ta. Galvenā problē ma ir netī rumi no kamieļ iem un zirgiem, kuri nemitī gi tiek dzī ti gar krastu vizinā ties tū ristiem.
Dzī vnieki izkā rnā s tieš i krastā , un tas viss tiek izskalots jū rā . Cilvē ks, kurš ir atbildī gs par pludmales tī rī š anu, ir vairā k aizņ emts ar savā m lietā m - viņ š.10 minū tes uzkopj pludmali, tad pusi dienas remontē laivu un pā rdod bungas. Krastā guļ aļ ģ es, kas sajauktas ar dzī vnieku kakā m. UN TAS IR TIK DAUDZ! DAUDZ! ! Kad jū ra ir nelī dzena un sā kas viļ ņ i, tas viss tiek izskalots jū rā . Tā pē c jū rā nav nekas neparasts atrast kamieļ u izkā rnī jumus. Nav jauki. 11 dienu laikā , ko bijā m viesnī cā , neviens neizvā ca krastā izvestā s aļ ģ u kaudzes. Dabai - plus, tī rī š anai - mī nus.

2. Ē dinā š ana un viss iekļ auts sistē ma
Tas ir otrais mī nuss viesnī cā . Pilnī ga taisnī ba bija tam, kurš š eit rakstī ja, ka š ajā viesnī cā nav restorā ns, bet ē damistaba. Viesnī cā ir galvenais restorā ns, kurā tiek pasniegtas brokastis un vakariņ as, un netā lu no pludmales ir arī.2 restorā ni, kuros tiek pasniegtas pusdienas. Diemž ē l viesnī cā nav a la carte restorā nu.
Ē diens tieš ā m ir garlaicī gs un vienmuļ š.
Ē dienkartē ē dieni mainā s tikai vietā m. . Piemē ram, brokastī s necep pankū kas, bet gatavā s pankū kas uzkarsē . Pusdienā s galvenais ē diens ir uz uguns cepta zivs vai vista. Pie kaut kā vairā k vai mazā k normā la, piemē ram, kartupeļ iem, ir milzī ga rinda. Viss ir apdedzis, taukains, smaka ir pa visu viesnī cu. . Nekā das sulas, tikai pulverveida dzē rieni. Bē rnu ē diena nav vispā r.
Starp brokastī m-pusdienā m-vakariņ ā m praktiski nav ko ē st. Izvē le ir minimā la, un patiesī bā tas ir saistī ts ar saldumiem, kas palikuš i no pusdienā m un picas. Tač u arī par picu to grū ti nosaukt, patiesī bā tā ir jau gatava mī kla, uz kuras uzklā ta tomā tu pasta un uzkarsē ta cepeš krā snī.
Netī ri trauki ir izplatī ti. Visa barī ba tiek atklā ta, tai pā ri lido daudzas muš as, kuras pastā vī gi sē ž uz ē diena. . Paš ā ē dienā pat atradā m beigtas muš as un kā da matus. . Ļ oti nepatī kami.
Galvenais trū kums ir tas, ka viss tika saindē ts ar pā rtiku vai ū deni.
Ar pā rtiku jā bū t ļ oti uzmanī giem. Pie mums atpū tā s sieviete ar 3 bē rniem, kurai no saindē š anā s temperatū ra paaugstinā jā s lī dz 40 grā diem. Turklā t saindē jā s ne tikai bē rni, bet arī pieauguš i spē cī gi vī rieš i.
Alkohols viesnī cā ir atseviš ķ s jautā jums. Tas ir vietē ji raž ots, un to dzert bija vienkā rš i briesmī gi, pat alu. Pirmajā dienā izdzē ru 1 š otu viskija, pē c tam saindē jos un nogulē ju 2 dienas.
Esi uzmanī gs.

3. Istaba, teritorija, baseini un pati viesnī cas ē ka
Š is ir labā kais punkts. Pati viesnī ca gan atraš anā s vietas, gan konstrukcijas ziņ ā ir brī niš ķ ī ga. Viesnī cai ir milzī gs potenciā ls un, ja vadī ba pievē rstu lielā ku uzmanī bu ē dienam un pludmalei, viesnī cai bū tu visas iespē jas kvalificē ties 5*.
Man jā saka, ka viesnī ca ir milzī ga. Pludmale un ē damistabas acī mredzami nav paredzē tas 100% noslogojumam. Izstaigā jā m teritoriju, pamanī jā m, ka viesnī cas tā lā kajā daļ ā vairā k nekā puse istabiņ u ir tukš as, turklā t ļ oti ilgu laiku. Visas ē kas ir tukš as.
Istabas ir atvē rtas, tajā s glabā jas matrač i, bē rnu gultiņ as un vē l daž as lietas. .
Tomē r, neskatoties uz visu tā s plaš umu, pastaigai nav paredzē tas teritorijas. Starp ē kā m ir celiņ i, bet viss ir ļ oti pā rpildī ts, tā pē c nav kur staigā t.
Mū su istaba bija objektī vi laba. Galvenajā ē kā.1. stā vā , izeja uz pagalmu, kluss un mierī gs. Sveš inieku nav, un vakaros mū zika no animā cijas nav tik ļ oti dzirdama. Ejiet lī dz jū rai un ē damistabai - tuvu. Istabā bija LCD televizors, kopē ja kondicionē š anas sistē ma, viss darbojā s, viss kā rtī bā . Vienu dienu karstais ū dens tika atslē gts gandrī z uz dienu, bet tas bija kaut kā ds globā ls negadī jums. . Televī zijā nebija krievu kanā lu. Kā ds š eit rakstī ja, ka bungalo bija nepā rtrauktas problē mas ar kanalizā ciju, aizsē rē jusi smilš u dē ļ . Mums tā nebija.
Istaba tika tī rī ta katru dienu, viss ir diezgan tī rs. Katru dienu lika š ampū nus un duš as ž eleju, bet gultas veļ a netika mainī ta. . Man jā saka, ka netī rumi telpā tiek uzklā ti ļ oti ā tri.
Galvenais iemesls tam ir smilš u pludmale.
Viesnī cā ir ļ oti neparasta sistē ma ar dvieļ u nomaiņ u. Tos savā c rī ta tī rī š anas laikā un tī rus izsniedz tikai pē c pusdienā m. Tas nav ē rti, jo atbraucot pirms vakariņ ā m no jū ras un ieejot duš ā , nav ar ko nož ū t. Problē ma ir atrisinā ta vienkā rš i, 1 vai 2 dvieļ us paslē pā m koferī.
No tā , kas mums nepatika, problē mas ar brī vā laika pavadī š anu bē rniem. Rotaļ u laukumu atradā m tikai uz svē tku beigā m. Viņ a izskatā s skumja – viens slidkalniņ š un š ū poles. . Runā jā m ar cilvē kiem, viņ i stā sta, ka uz vietas vairā kas dienas gulē jusi beigta ž urka. Sū dzē jā s par uzņ emš anu, nulles atbildes reakcija. Galu galā viņ i paš i to noņ ē ma.
Viesnī cā ir daudz bā ru, tač u visi ir slē gti. . Potenciā ls ir liels, bet neizmantots. .

4. Animā cija un dienas aktivitā tes
Dienas izklaides viesnī cā vismaz. Ū dens aerobika un reizē m volejbols. .
Vakara animā cija ir diezgan bē dī ga, drī zā k atgā dina amatieru izrā des drā mas pulciņ ā . .
Pā ris animatoru cenš as iekā rdinā t publiku. . Bē rniem vakara animā cija ilgst apmē ram 10 minū tes. Tā s ietver klasiskus "hitus" no sē rijas "YUPI Ya Ya, YUPI E E" un iegaumē tu kustī bu deju. . Bez kostī miem, bez priekš nesumiem. . Nav nekā tā da. .
Turklā t viesnī cā bē rniem nav gandrī z nekā . Skumjš rotaļ u laukums, 1 ū dens slidkalniņ š ar bradā jamo baseinu un viss. .

5. Kontingents viesnī cā
Galvenais kontingents viesnī cā - arā bi no Alž ī rijas un Lī bijas, ap 80%. Krievu ir maz, pie mums bija 6-8 ģ imenes, ļ oti jauki cilvē ki. Ukraiņ u nav.
Irina, Anatolijs, Saņ a no Belgorodas, Jura no Orenburgas - sveiki visi! : )
Starp viesnī cas viesiem - visi ļ oti pieklā jī gi cilvē ki. Nav lopu, rupjī bas un rupjī bas - nē.
Mulsina arā bu attieksmi pret baltajiem bē rniem. Tas ir pilnī gi normā li, ka viņ i pieskrien bē rnam klā t, sā k viņ u apskaut, skū pstī t, fotografē ties ar viņ u. Uzmā cī gs…
Viesnī cas personā ls kopumā ir normā ls, tač u ir vairā ki cilvē ki, kuri nav apmierinā ti ar dzī vi. .
Viņ i kaut ko kurn zem deguna arā bu valodā , un krievi acī mredzami neciena. Un, ja tuvumā stā v francū zis vai vā cietis, tad paklanī sies viņ u priekš ā , ieliks svaigu ē dienu, pasmaidī s un uzreiz kļ ū s pieklā jī gi. .

6. Klimats un laikapstā kļ i
Bē rniem augusta beigas - septembra sā kums ir ļ oti ē rts laiks. Silts, saule maz cepina, jū ra silta.
Vē l viena iezī me ir ļ oti augsts mitrums. Mums visu laiku bija slapja gulta, drē bes istabā . . Bet tas nerada lielas baž as.
аватар ollavrova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos ar ceļ ojumu aģ entū ras Elena-Tours, Maskava, darbinieku palī dzī bu. Tad palasī ju atsauksmes internetā , tobrī d tā du bija ļ oti maz, bet nebija sliktas. Kopumā viesnī ca man patika. Krievu ir ļ oti maz. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos ar ceļ ojumu aģ entū ras Elena-Tours, Maskava, darbinieku palī dzī bu. Tad palasī ju atsauksmes internetā , tobrī d tā du bija ļ oti maz, bet nebija sliktas. Kopumā viesnī ca man patika. Krievu ir ļ oti maz. Saziņ a galvenokā rt notiek franč u valodā , reģ istratū rā ir zinā ma angļ u valoda. Bē rnam nebija animā cijas valodas barjeras un 3 stundu laika starpī bas dē ļ . Bet tad viņ š bija mazs un viņ am tas nebija vajadzī gs. Un tur bija viss nepiecieš amais - baseins, ū dens slidkalniņ š , pludmale ar dzeltenā m smiltī m, milzī ga vannas istaba istabā , normā ls ē diens. Bijā m apmierinā ti.
аватар alya-mak
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kotnē jie dati: brauciens 2013. gada 6. -16. augusts, viss iekļ auts, tū risma firma "Koral". Viesnī ca. Es izvē lē jos š o viesnī cu galvenokā rt, pamatojoties uz atsauksmē m. Atradu labas atsauksmes – meklē ju viesnī cu ar operatoru. Es nekļ ū dī jos. … Tomēr ▾ Sā kotnē jie dati: brauciens 2013. gada 6. -16. augusts, viss iekļ auts, tū risma firma "Koral".
Viesnī ca.
Es izvē lē jos š o viesnī cu galvenokā rt, pamatojoties uz atsauksmē m. Atradu labas atsauksmes – meklē ju viesnī cu ar operatoru. Es nekļ ū dī jos. Viesnī ca ir tikai 2 gadus veca, jo tika nodota pā rdoš anai Krievijā . Lielā koties tur atpū š as vā cieš i/franč i/itā lieš i. Ļ oti maz poļ u/krievu. Attiecī gi plusi: laba apkalpoš ana, lielisks ē diens, brī niš ķ ī ga viesnī ca ar savu balto smilš u pludmali. Mī nusi: neviens nerunā krieviski. Lai gan, kā es vē lā k atzī mē ju, praktiski neviens valstī nezina krievu valodu. Un to var norakstī t arī uz plusiem - ir laba iespē ja praktizē ties angļ u valodas zinā š anā s (vī ram ir franč u valoda). Mū su viesnī ca atrodas starp Yasmine (Jasmine) Hammamet un Old Hammamet, tā sauktajā "Hammamet dā rzos". Š o atraš anā s vietu es attiecinu arī uz plusiem - tā lu no galveno tū risma rajonu burzmas, ja iespē jams, nokļ ū stiet 5-10 minū tē s par 4-7 dinā riem (80-140 rubļ iem) vienā virzienā . Man nepatika viesnī cu atraš anā s vieta, piemē ram, paš ā Yasmine Hammamet - visā m viesnī cā m "pirmā " piekrastē ir pludmale pā ri ļ oti noslogotam ceļ am.
Par lidojumu nerakstī š u, mani atveda uz viesnī cu ap 8 no rī ta. Zinot, ka viņ i varē tu neiedot istabu lī dz pulksten 14, es savā koferī ieliku kurpes / peldkostī mus / š ortus / T-kreklus. Reģ istratū rā aizpildī ja kartiņ u, mums uzreiz uzlika rokassprā dzes, teica, lai nā kam 12. Pā rģ ē rbā mies tualetē , pā rē jā s lietas salikā m koferī . Vispirms devā mies brokastī s. Brokastis kā visur citur. Pē c tam devā mies pastaigā pa viesnī cu. Viesnī cu (sakarā ar to, ka tā ir viena no vecajā m) ieskauj apstā dī jumi, jau ļ oti lielas palmas, daudz puķ u, laba kopš ana par teritoriju kopumā .
Tad devā mies uz spa. Mē s devā mies uz hammam un masā ž u. Un tā laiks paskrē ja.
Numurs.
Pulksten 13 nonā cā m reģ istratū rā un mū s aizveda uz istabu. Mē s rezervē jā m bungalo. Mū su bungalo teritoriā li atradā s tieš i aiz reģ istratū ras. Ļ oti ē rti. Numurs ir standarta. Pirms tam biju redzē jis bildes, tā pē c visu zinā ju. Pjedestā ls ar vannu ir forš s. Bet vienī gais, pē c mū su peldē m ū dens nepā rtraukti plū da uz grī das pie izlietnes. Noslaucī ju to ar kā ju dvieli un atstā ju uz grī das. Viņ i to pareizi mainī ja. Un vispā r viss mainī jā s pareizi. Katru dienu ledusskapī ieliekam 2 litrus ū dens. Katru dienu zem spilvena atstā ju 2 dinā rus. Viņ us aizveda. Tī ra kā parasti (zem gultas neskatī jos). Figū ras no dvieļ iem nav savī tas, ja kā ds gaida. : ))
Nav ū dens/gaismas/gaisa kondicionē š anas pā rtraukumu. Ziepju komplekti tiek novietoti savlaicī gi. Balkona durvis darbojā s labi. Pati spuldzī te uz balkona nestrā dā ja, bet mums arī nevajadzē ja. Noteikti paņ emiet lī dzi veļ as auklu. Mums tā das nebija, tā pē c visu izž ā vē jā m uz margā m. Pa nakti viss izž uva, bet daž kā rt vē jš kaut ko nopū ta zemē . Bet to, kas nokrita, neviens nepaņ ē ma - tā gulē ja, lī dz nokā p un paņ em. Seifs netika izmantots. Viss tika atstā ts koferī zem slē dzenes. Neviens neko nav nozadzis.
Personā ls.
Personā la attieksme mū su viesnī cā bija vienkā rš i brī niš ķ ī ga - darbinieki vienmē r sveicina un smaida. Es jau rakstī ju par krievu valodas nezinā š anu. Bet visi darbinieki cī tī gi cenš as saprast, ko tu saki vidusskolas angļ u vai franč u valodā . : ) Vienī gais, kas man nepatika, bija bā ra personā ls - vienmē r drū ms un neapmierinā ts.
Restorā nā atradā m sev tī kamus viesmī ļ us, kuriem reizi dienā iedeva 1-3 dinā rus (20-60 rubļ us) un viņ i bija vē l pretimnā koš ā ki, nokā rtoja galdu ar ziedu ziedlapiņ ā m un svecē m un jau zinā ja, ko dzersim. Ļ oti jauki cilvē ki.
Par restorā nu un ē dienu sī kā k nerakstī š u - visa kā ir daudz, daudzveidī gs, garš ī gs. Mans nervozais vī rs vienmē r atrada ko ē st. Un tas jau ir ļ oti labi!
Animā cija.
Animā cija viesnī cā ir paredzē ta lielā kajai daļ ai kontingenta - francū ž iem / vā cieš iem / itā ļ iem. Un, godī gi sakot, daž reiz tas man atgā dinā ja ciema amatieru priekš nesumus. Š eit, iespē jams, ir jautā jums par valodas barjeru daudziem un humora izpratnes trū kumu mū su mentalitā tes dē ļ . Tā pē c vakaros vai nu aizbraucā m uz pilsē tu, vai bijā m ekskursijā s, vai pasē dē jā m internetā (runā jā m ar radiem).
Laikapstā kļ i un pludmale.
Laika apstā kļ i mū su uzturē š anā s laikā bija lieliski. Pā ris reizes rakstī ja, ka gaiss ir + 38C, bet nav skaidrs - ē nā vai saulē . Nemelojā m kā lī ķ i – daudz peldē jā m, peldē jā m, kustē jā mies. Bet jā - ja vienkā rš i ilgi guli (pat ē nā ) kļ ū st karsti.
Ū dens uz sajū tā m reizē m sasniedza +32C. Man - tas ir lieliski! Un tī ra jū ra!
Tiesa, vē tras laikā krastā sā k nagloties aļ ģ es, kuras nā kamajā dienā neviens neredz. Droš i vien noņ emts. Daž reiz, jā , daž reiz ir atkritumi. Pieņ emu, ka tas ir tas, ko viņ i izmet no tā saucamo "pirā tu" kuģ u malā m.
3 dienas pacē lā s vē jš un mainī ja virzienu - sā ka pū st no Sahā ras, tā pē c lidoja daudz smilš u. Bet esiet pacietī gi. Vienā no š ī m dienā m mē s tikko bijā m ekskursijā , tā pē c tas bija pat uz labu - vieglā k izturē t karstumu prom no jū ras.
Vē ja maiņ a izraisī ja jū ras atdziš anu, iespē jams, lī dz 25-26C. Likā s daudz vē sā ks.
Vispā r pirms pusdienā m - jū ra mierī ga un var peldē ties. Pē c pusdienā m sā kas vē tra, un tad jau jautrī ba ir pilnā sparā - kā pt viļ ņ os un vizinā ties ar tiem. Ļ oti forš i un jautri! Tik daudz prieka un pozitī visma! Jū s varat viegli palikt bez biksī tē m. : )) Tiesa gan, ū dens ir ļ oti sā ļ š , tā pē c iekļ ū š ana acī s vienmē r nav ī paš i patī kama.
Daž kā rt peldē ja medū zas, 20 centimetru diametrā . Bet ne pā rā k biež i. Kā du dienu mans vī rs nejauš i iespē ra vienu. Saņ ē ma nelielu apdegumu, kas ā tri pā rgā ja.
Kamieļ i un zirgi staigā pa pludmali. Jā , sū di, nepatī kami. Kopumā pludmale ir tī ra.
Attiecī bā uz gultā m. Jā , viņ i ir veci. Viņ iem noteikti jā ņ em porolona vai matrač i (pludmalē ir). Mē s ieradā mies pludmalē pulksten 9-10, vienmē r var atrast sauļ oš anā s krē slus. Ja atstā jat pludmali, bet plā nojat atgriezties, atstā jiet daž as lietas uz sauļ oš anā s krē sliem, izņ emot dvieļ us. Pē dē jā dienā bija nepatī kams atgadī jums - atstā jā m tikai dvieļ us, nā cā m pē c vakariņ ā m, un citi cilvē ki atradā s mū su sauļ oš anā s krē slos, un mū su dvieļ i tika uzmesti uz sē nī tes. No paskaidrojumiem ar š iem cilvē kiem (ā rzemniekiem) sapratā m, ka pludmales darbinieki tā dā veidā atbrī voja viņ us mū su sauļ oš anā s krē slus. Kā š is. Es negribē ju zvē rē t (tas nebija noskaņ ojums), un mē s vienkā rš i atradā m citus sauļ oš anā s krē slus netā lu. Lai gan es biju ļ oti dusmī ga.
Es nevaru pateikt pietiekami daudz par baseinu. Pagā jā m garā m - cilvē ku ir daudz, visi sauļ oš anā s krē sli, š ķ iet, aizņ em kā du brū ci. Bet mē s nonā cā m pie jū ras, tā pē c mū s neinteresē ja.
Valsts. Ekskursijas.
Kā paš i sevi dē vē Tunisijas iedzī votā ji – jā , mē s esam treš ā s pasaules valsts. Ā rpus viesnī cā m viss kā Ē ģ iptē un Turcijā - netī rs, atkritumi. Mū s tas vairs nepā rsteidz. Nepatī kami? Jā . Bet, ja atceraties, ka, braucot prom no Maskavas 500 kilometru virzienā , viss ir ļ oti skumji, jū s vairs nekoncentrē jaties uz to. Tas ir viss. Telpas, horizonti, reljefs, visa valsts ir ļ oti interesanta. Ja vē las, katrs var atrast kaut ko, ko viņ am bū s interesanti skatī ties.
Nolē mā m, ka pavē rosim valsti. Tā pē c izvē lē jā mies 2 ekskursijas. Pirmā ir Tunisija, Kartā ga, Sidi Bou Said, Zingvanas kalns. Otrais ir divu dienu brauciens uz Sahā ru.
Ekskursijā devā mies ar privā to gidu, tunisieti, kas labi runā krieviski, kuras sieva ir krieviete. Mē s viņ u satikā m internetā . Viņ š veic ekskursijas ar ī rē tu automaš ī nu, paņ em divus pā rus un brauc pa valsti.
Plusi - viņ š var apstā ties gandrī z jebkur, lai nofotografē tu ainavas vai ko interesantu, viņ š nobildē s tevi (pā rī ti), viņ š daž reiz piegā dā vietā s, kur tū ristus neņ em, viņ š cenš as tevi aizvest uz apskates objektiem pirms ieraš anā s no visiem ekskursiju autobusiem.
Mī nusi - sedans, nav paredzē ts lielizmē ra pasaž ieriem (tomē r mums ar š o problē mu nebija), gids nav ī paš i labs - kamē r nepajautā , viņ š daudz nesaka, ceļ ojuma beigā s uz Sahā ru viņ š bija problē mas ar auto nomu, tā pē c š ī s ekskursijas beigas bija nedaudz sabojā tas. Bet mē s viņ u bombardē jā m ar jautā jumiem par dzī vi Tunisijā , ļ oti interesanti klausī ties.
Vakaros vairā kas reizes devā mies uz Jasmī nu. Taksometrs ir lē ts. Gā ja pa ielā m, gā ja uz veikaliem. Ī paš i man patika fiksē to cenu veikali. Tajos viss ir lē tā ks, piemē ram, magnē tus tur var nopirkt par 1-1.5 dinā riem. Uz ielā m ir rijē ji, kuri uzreiz nosaka, ka esi krievs un dzirdi: "Ienā c, paskaties, tas ir lē ti! ". Bet neviens nevienam nepieskaras ar rokā m, nepietiek. Patī kami (pē c Ē ģ iptes, piemē ram) : ) Paš ā Jasmī nā , kā jau minē ts, ir daudz zirgu pajū gu un tū ristu pajū gu. Tā pē c jā - pilsē ta pē c rozē m nesmarž o. : (
Spa.
Apzinā ti nolē mā m savu brī vo laiku veltī t atpū tai spa. Mū s jau pirmajā dienā uzrunā ja spa menedž eris, kurš diezgan pacieš ami runā krieviski. Apmeklē jā m kursus. Mans vī rs "pretstress" 6 dienas (notirgoju 650 dinā ru 700 vietā ), es "svara zudumu un elastī bu" 6 dienas (notirgoju 870 dinā ru 930 vietā ). Krievu meitene Jū lija strā dā paš ā spa. Ļ oti patī kams. Jū s varat viņ ai uzdot visdaž ā dā kos jautā jumus.
Man patika - ļ oti jauks personā ls, labi masieri. Mana vī ra kursos bija viena veida masā ž a, tač u pē c vienoš anā s viņ š katru reizi pā rgā ja uz jaunu masā ž as veidu, tā pē c ikdienas Kalifornijas masā ž u vietā viņ š izmē ģ inā ja ķ ī nieš u, ā jurvē das, indieš u, golfa un akmens masā ž as.
Ļ oti nepatika karstā ū dens trū kums (nebija spiediena) paš ā spa mū su uzturē š anā s laikā . Tā pē c ar auto mū s aizveda uz citu viesnī cu ū dens procedū rā m (tur 10 min. ). Tas kopumā prasī ja daudz laika.
Spa plā nojā m apmeklē t karstumā (no 11 lī dz 14), lai vē lā k varē tu papusdienot. Bet š ā du braucienu dē ļ viņ i periodiski tuvojā s pusdienu beigā m. Tas nebija tik kritisks (jo gandrī z uzreiz pē c pusdienā m viņ i ē da pē cpusdienas uzkodas : ) ), bet tomē r. . .
Kopsavilkums. Mans personī gais viedoklis ir, ka valsts ir interesanta. Ir ko skatī ties. Vienreiz tur ir jā apmeklē !
Nepalieciet viesnī cā . Nekoncentrē jieties uz negatī vā m lietā m.
Ja plā nojat gultas rež ī mu, viesnī cas izvē le ir jā uztver ļ oti nopietni, jo. Tū ristu informā cija par viesnī cā m ir ļ oti daž ā da.
Mums paveicā s ar viesnī cu. Mums viss ļ oti patika. Ī paš i tī ra un silta jū ra.
Vispā r esmu cilvē ks, kuram nepatī k divreiz atgriezties vienā un tajā paš ā valstī un viesnī cā , bet š eit es atgrieztos. Un problē ma ar viesnī cas izvē li, visticamā k, nebū tu pastā vē jusi.
Ja jums ir kā di jautā jumi, lū dzu sazinieties.
аватар Stella73
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es apmeklē ju vairā k nekā pirms gada un nolē mu tagad uzrakstī t atsauksmi. Tad viss likā s normā li, bet š ogad biju arī Tunisijā , citā viesnī cā , un bija sabojā ts atvaļ inā jums, tā pē c Paradise Palace ir lieliska viesnī ca, es to sapratu tikai tagad. … Tomēr ▾ Es apmeklē ju vairā k nekā pirms gada un nolē mu tagad uzrakstī t atsauksmi.
Tad viss likā s normā li, bet š ogad biju arī Tunisijā , citā viesnī cā , un bija sabojā ts atvaļ inā jums, tā pē c Paradise Palace ir lieliska viesnī ca, es to sapratu tikai tagad.
Pirmkā rt, dež uranti, skaidrs, ka viņ i ir izgā juš i Eiropas apmā cī bu, ir mē reni pieklā jī gi, bez ž ē labas un pazī stamī bas, prot izrā dī t labas manieres - smaids, daž i vā rdi par tē mu vai viss jums der, vē lme laba atpū ta, nekā du personiska rakstura jautā jumu - un - attā lums, kā cieņ a pret personī go telpu.
Dabū ju labu istabu 3 stā vā , ar balkonu un skatu uz jū ru. Puika palī dzē ja nest koferi, rā dī ja kas un kā istabā , pē c padoma parā dī ja kā jā rī kojas ar kondicionieri -
nu it kā ja auksts tad arī silda spied š eit un te. . Un vispā r ja es pē kš ņ i kaut ko nesaprotu, nu piemē ram, kā televizors strā dā : ) tad vienmē r zvani (vā rds), es pazvanī š u nā c un priecā jies palī dzē t. Man nebija Tunisijas dinā ru, un es viņ am iedevu mazā ko, kas man bija - 5 eiro. Iespē jams, tā pē c viņ š nolē ma, ka esmu stulba un man ir vajadzī ga palī dzī ba pogu nospieš anā ))
Istaba ļ oti plaš a, tajā paš ā viesnī cā redzē ju mazā kus, mē beles nav ī paš i jaunas, bet matracis ē rts, vannasistaba guļ us, duš a un tualete tī ra. Tī rī š ana katru dienu un kvalitatī vi (viņ a atstā ja dzeramnaudu, Tunisijā pieņ emts likt zem spilvena, ja neņ em uz galda vai naktsgaldiņ a, aizliegts, tiek uzskatī ts par zā dzī bu)
Dzē rieni bez maksas, katru dienu istabene ieliek ledusskapī minerā lū deni un kolu (es gā ju uz viss iekļ auts sistē mu)
Raugoties uz priekš u, ka seifā glabā jā s tikai pase un kredī tkarte,
un liela nauda.
Tunisijas dinā ri, eiro (kopā pā ris simti), telefons, portatī vais dators, fotoaparā ts, dā rgas lietas, firmas brilles - viss sabā zts naktsskapī š os vai nolikts uz galda - nekā netrū ka.
Tā nu pē c reģ istrē š anā s devos uz reģ istratū ru un palū dzu noī rē t seifu (tas ir istabā , bet par to ir jā maksā ). Samaksā ju, pateicos reģ istratū rā par labu istabu, iedevu arī dzeramnaudu 5 eiro
(parasti pasē raksta, ka vajag 20, bet es domā ju, ka ja 10 cilvē ki iedod 5 eiro dienā , tad Tunisijai tā ir laba nauda). Viņ a sejā es nemanī ju vilš anos, ar ko bija par maz, tieš i otrā di, viņ š bija sajū smā .
Tagad par viesnī cu: teritorija liela un sakopta. Ir peldbaseins,
bet tā kā jū ra ir netā lu, un jū s varat elpot hloru mā jā s.
Viesnī ca bija pustukš a, marta sā kums tā pat. Ū dens +15 gaiss +20 un nedaudz augstā k. Nopeldē ju, un atpū tas beigā s peldē ju jau 15 minū tes, sajū tas pē c š ā das peldes ir nolaistas.
Ē diens: tā kā nav sezona, gaidī ju sliktā ku. Bet nē , izvē le ir milzī ga, viss ir garš ī gs, viss ir svaigs.
Par ekskursijā m nerakstī š u, par tā m ir tik daudz informā cijas. Sahara ir tā vē rta, bet ar 2 dienā m ir par maz, tas ir garš brauciens ja esi grupā , ī rē auto (labā k dž ipu un brauc pats ), vismaz 3 dienas.
Ja jums ir daudz laika, tad ir viena lieta, par ko man stā stī ja kamienieks. Periodiski tiek organizē tas nakš ņ oš anas tuksnesī - tas ir, viņ i brauc pietiekami tā lu, uzceļ nometni, teltis. . . bet š is izdomā jums, protams, ir amatieris, protams, viņ i brauc grupā .
Es aprakstī š u neatkarī gu lidojumu uz Tunisiju un Kartā gu (protams, es izskatī ju nelielu daļ u). Aizbraucu ar taksi uz staciju (lē ti, daž i dinā ri), bija vilciena biļ ete (turp un atpakaļ apmē ram 10 dinā ri), braucu uz Tunisiju (galvaspilsē ta). Man bija tā ds plā ns kā metro (tas vairā k izskatā s pē c tramvaja vai piepilsē tas vilciena)
nokļ ū t stacijā , kur ir ieeja Kartā gas drupā s.
Bet, tā kā vilciens kavē jā s un laiks beidzā s, es ņ ē mu taksometru.
Tas izrā dī jā s dā rgs pē c vietē jiem standartiem, apmē ram 50 dinā ri, mē s braucā m 30-40 minū tes un, manuprā t, braucā m pē c iespē jas tā lā k)) Mē s ieradā mies.
Taksists uzstā ja uz "pagaidi", bet es atteicu, jo mani brī dinā ja, ka gaidot ieslē dz skaitī tā jus un rezultā tā ļ oti labi. tas bū s dā rgi.
Izstaigā ju drupas, uzkā pu pā ri sarkanajai lentī tei, ieeja aizliegta, apstaigā ju tur. Tika ā rā . Vectē vs apsargs, kurš vē roja visu š o negodu, kad es uzkā pu atpakaļ , noraidoš i pakratī ja galvu, "dā ma, ļ oti nauda. "
Tad viņ š jautā ja: "Raš ien? " Es pamā ju ar galvu. Viņ š arī pamā ja ar galvu, piemē ram: "Jā ,
Tagad viss ir skaidrs"))
Gā ju atpakaļ , tur bija zī me, kur atrodas pilsē tas centrs. nedaudz klejoja apkā rt, tad atrada staciju. Nopirku biļ eti (dinā rs ar asti uz Tunisiju), jā brauc 20-25 minū tes.
Nedaudz pastaigā ju pa Tunisiju, tad devos uz staciju, atradu savu vilcienu (ar grū tī bā m). Bariņ š dzelzceļ nieku un policistu man palī dzē ja atrast ī sto peronu, un visi bija ļ oti draudzī gi, centā s palī dzē t, atrada tur uz perona kā du cienī jamu puisi, uzvalkā un ar portfeli un palū dza mani ielikt. labajā vilcienā viņ am vajadzē ja doties pie viņ a. Papildus viņ am mani nekavē joties aizbildinā ja vairā kas studentes un studentes, kuras diezgan pieļ aujami runā angliski.
Nu piezemē š anā s tas bija kaut kas ar kaut ko. Vilciens tika paziņ ots uz citu peronu. Viss pū lis, tieš i gar sliedē m, sā ka kā pt uz otru pusi. Tie kā pa pā ri. Vilciens nebija tas pats. Viņ i atkal paziņ oja citam, pū lis metā s atpakaļ , par laimi vestibili tika atvē rti un nevajadzē ja lē kt uz sliedē m. puisis ar portfeli nomurminā ja: "Apkaunojoš i. Jums tas noteikti ir dī vaini, vai ne? " Nu jā , patiesī bā . ))
Skolē ni smē jā s un teica, ka te biež i tā notiek, piemē ram, neuztraucieties, mē s visi nokļ ū sim tur, kur mums jā iet.
Galu galā ieradā s. No stacijas uz viesnī cu braucu ar taksi.
Papildus iepriekš minē tajam sagadī jā s, ka es runā ju arī ar tunisieš iem. gan ar musulmaņ u dā mā m lakatos, gan musulmaņ u bez.
Arī zē ni un vī rieš i. Tie galvenokā rt bija studenti un studenti,
jaunie strā dnieki (ne fiziski), darbinieki, medicī nas darbinieki.
Nu ko lai saka - Tunisieš i ir laipni, simpā tiski un dziļ i pieklā jī gi cilvē ki. Daž i vī rieš i ar interesi paskatī jā s uz mani, kā uz sievieti, bet atļ aujas vairā k
kaut kur uzaicinā t, vai tuvā k iepazī t - nevarē ja atļ auties, pē c etiķ etes tā nedrī kst bū t, tas var sievieti aizskart. Un vispā r Tunisijā sievietes ir ļ oti cieņ ā .
Tirgotā ji, kas audzē ti ap viesnī cā m un pilsē tā , satver jū su rokas, mē ģ inot ievilkt jū s veikalā , kurā viņ i strā dā , un citi tamlī dzī gi...nu atcerieties Padomju Savienī bu, tā s sabrukumu, bombardē ja taksometru vadī tā jus stacijā , augstprā tī gie cilvē ki kū rorta rajonos, uzpirksteņ i, meta, audzē ja...nu visu krievu tautu pē c tiem nespriedī si, vai ne? Nu, vai atcerieties tirgu, to, kas ir tagad. Arī tur reizē m uznā k nekaunī gas un ne pā rā k kā rtī gas tantes un onkuļ i, vai ne?
Nu, Tunisijā kaut kas lī dzī gs. Tie cilvē ki, kuri ir specializē juš ies uz tū ristiem, ir pā rdevē ji vai krā pnieki, zemā kais negodī gais sabiedrī bas slā nis.
Kas attiecas uz viesnī cu darbiniekiem, tā diemž ē l ir taisnī ba par viņ u algā m. Tā s jau ir vidē ji zemas valstī , un viesnī cā s -
vairā kas reizes mazā ka, un dzeramnauda ir daļ a no viņ u algas, piemē ram, strā dā jiet labi, un jums tiks pateikties. Jā , un tā nav taisnī ba, ka krievi ir skopuli. Pie kaimiņ u galdiņ iem vairā kas reizes dzirdē ju sarunas - vienreiz vā cieš i, reiz beļ ģ i. Nozī me bija "mē s neatstā jam dzeramnaudu, jo viņ i saņ em samaksu, tas ir, viņ u darbs jau ir samaksā ts".
Vienmē r atstā ju 2 dinā rus, ja nebija sī kumu un biju ļ oti apmierinā ta ar apkalpoš anu - 5 dinā ri.
Treš ajā dienā mani aizveda uz vī na stendu (liela izvē le),
Viņ i man pastā stī ja par katru, jautā ja par manā m vē lmē m, sniedza ieteikumus, ļ ā va man izmē ģ inā t vairā kus vī nus. Es izvē lē jos vienu
un lū dza viņ u vienmē r man kalpot. Magonu it kā sauc, raž a jā ņ em nepā ra gadā .
Man nebija laika ieiet zā lē , pusdienā s, pauzē , kur bija kū kas, vakariņ ā s, viņ i uzreiz steidzā s pie manis ar pudeli mana mī ļ ā kā vī na, domā ja, vai es to izdzerš u, atgrū da krē slu ka varē ju apsē sties un atvē ru vī nu.
Viņ i arī uzzinā ja, ka es dzeru minerā lū deni bez gā zes ar citronu un otrs, ko viņ i nesa, bija sasmalcinā ts citrons un minerā lū dens. Tika ieliets vī ns un pudele atstā ta uz galda.
Papildus galam uz galda ir kaķ is. viesmī ļ iem ir tipbox. Tas ir uz atslē gas, un tā saturs ir paredzē ts vadī tā jiem, viņ i nedalā s ar viesmī ļ iem. Tur arī pā ris reizes noguldī ju naudu, burtiski 2 vai 3 reizes, pa 10 dinā riem. Nu, tas nenā ktu par ļ aunu vadī tā jiem.
Efekts ir brī nums. Man teica, ja gribu, varu aiznest vī nu, augļ us un kū kas uz istabu, paš i atnesī s, par velti (tas ir, par apkalpoš anu numurā nav jā maksā ). Bet pē c noteikumiem , tas ir aizliegts)). Es atteicos, man bija beznodokļ u un eksotisku augļ u konjaks, ko iegā dā jos tirgū savā istabā . Daž as nekad neesmu mē ģ inā jis, viena garš oja pē c mū su jē lbietē m, proti, visticamā k, tas nebija auglis, bet kaut kā ds dā rzenis.
Tač u cilvē ki, kuri neatstā ja dzeramnaudu – arī viņ i tika labi apkalpoti. Nu, viņ iem bija jā gaida 2-3 minū tes, lī dz viesmī lis ieradā s. ja viņ iem nepatika vī ns, viņ iem piedā vā ja ko citu. Vienī gais, ka viņ i neatstā ja pudeli uz galda.
Tiesa, tiklī dz bija tukš a glā ze, viesmī lis uzreiz tuvojā s.
Nu, ne uzreiz, pē c 2 minū tē m)). Attieksme pret visiem viesiem ir vienā da – neatkarī gi no dzeramnaudas – pieklā jī ga un draudzī ga.
Lai gan varbū t mani tik ā tri apkalpoja un ne jau dzeramnaudas dē ļ .
Esmu demokrā tisks un neuzskatu sevi par labā ku vai augstā ku par personā lu. Viņ i ir tā di paš i cilvē ki kā es, es vienkā rš i esmu atvaļ inā jumā un viņ i ir darbā . Varbū t viņ i to juta.
Un darbs viņ iem ir smags, pat nezinu, cik stundas nedē ļ ā , laikam 80.6 jau kā jā s, un 12 vakarā arī , un nā kamajā dienā atkal, un tā vairā kas dienas pē c kā rtas. , un tad acī mredzot viena brī va diena .
Tā , nu ko lai vē l saka par viesnī cu. . . spa procedū ras ir dā rgas, un es neesmu š o lietu cienī tā ja, uz tā m vajag speciā li braukt, vismaz uz mē nesi. Masiere izcila, diemž ē l vā rdu aizmirsu. Viņ š jū t ar rokā m problē mzonas, visus punktus, zina, kā aprē ķ inā t spē ku, ar kuru jā spiež . plusi, tā dus manā dzī vē satiku daž i.
Resns (nevis resns), kad veic masā ž u, ir jū tams, ka viņ am patī k darbs.
Ir arī puisis, kurš vā ra izcilu turku kafiju, telpā , kur atrodas ū denspī pe, viņ š arī mā ca š o ū denspī pi uzpī pē t tiem, kas vē las. arī strā dā jot ir skaidrs, ka viņ am patī k savs darbs, viņ š ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs, atvē rts, vienmē r labprā t palī dz.
Animā cija - tā ir, atkal redzē ta vienreiz. Vē derdejas (nav slikti), triki, instrumentu spē le, vē l kaut kas tur bija.
Tautai patika.
Viesnī cas kontingents tajā laikā , kad es tur atrados, bija vairā ki krievi, kuri spī tī gi izlikā s, ka viņ i nav krievi. Vā cieš i, grupa, veci, smaida, vienmē r ar visu priecā jas, sveicinā s, nez kā pē c visu dienu sē ž ap baseinu. Vairā ki arā bi. Sejas izteiksmes ir augstprā tī gas, it kā mē s bū tu zemes naba un jū s visi sarkanie. Viesmī ļ i palika augš ā – viņ i tikpat pieklā jī gi, kaut arī nedaudz stī vi smaidī ja.
Beļ ģ u iemī lē jies pā ris - š ie neko nepamanī ja un bija ar visu apmierinā ti. Beļ ģ u grupa meklē , par ko sū dzē ties (tie kaķ i no principa neatstā ja dzeramnaudu). Viņ i ilgi meklē ja, bet manē jo neatrada. Nē , viņ i to atrada. Tagad, ja izej no viesnī cas, tur izrā dā s netī rs un neglī ts.
(Nu jā , piekrī tu, bet viesnī cai ar to ir sakars). Bet par š o trū kumu viņ iem pietika runā ts veselā m divā m dienā m. . Bija arī cilvē ki, pā rsvarā eiropieš i, bet atbrauca uz ilgu laiku, kā uz 4 nedē ļ ā m,
palika vienu dienu un pē c tam brauca ekskursijā s.
Bija arī franč i, un ne tik maz, bet kaut kā neuzkrī toš i...
Viņ i nā ca, yum-yum un kaut kur devā s - vai klī st gar jū ras krastu,
vai uz savu istabu. Nu, tas ir, viņ i atradā s viesnī cas teritorijā ,
bet reti nonā ca redzeslokā . Kaut kā ds noslē pumains
Es teiktu, ka viesnī cas noslogojums bija 20 procenti,
bungalo neviens nedzī voja, tikai istabā s.
Galu galā ar visu biju apmierinā ts. Kopumā visiem. Lieliska uzturē š anā s,
viens no labā kajiem manā dzī vē (un es apceļ oju pusi pasaules, un tā bija tikai otrā reize, izmantojot sistē mu "viss iekļ auts", tač u Tunisijā š ī ir vienī gā iespē ja, jo aviobiļ etes cena pā rsniedz ceļ ojuma izmaksas (lidojums + viesnī ca))
Tiem, kam patī k meklē t trū kumus: mē beles istabā s nav pā rā k jaunas, bet matrač i ir labi un ē rti gulē š anai,
kas gultai ir vissvarī gā kais. Un jā , tā das paš as ne pā rā k jaunas mē beles ir vairā k nekā.70 procentos Eiropas viesnī cu.
Un jā , ir vē l viena ē rtī ba: lietas var nodot mazgā š anai, skapī ir iepakojums, mazgā š anas cena ir lē ta, un kvalitā te ir laba,
piemē ram, man pat kaš mira dž emperi nesabojā ja (pats izmazgā tu, nā ktos izmest : )) Tikai soma ar veļ u jā atstā j pie skapja, citā di never vaļ ā skapji un tas tur arī paliks.
Vairā k par naudu: Ja jums ir eiro, papī ra, un jums tiek lū gts tos apmainī t pret monē tā m (Tunisijā eiro monē tas netiek pieņ emtas apmainī tā jos), mainiet tikai tiem, kurus pazī stat - kaķ is viesmī ļ iem.
tevi apkalpo, tū ristu autobusa š oferis, š veicars
viesnī cā utt. Viņ iem š ī s monē tas tieš ā m nav kur likt, vai arī nā ksies tā s nodot melnajā tirgū par puscenu.
NEKAD nemainiet banknotes pret monē tā m lidostā pē c ieraš anā s.
Kad jū s dodaties uz autobusu vai jau esat atnā cis uz to, jums noteikti pienā ks nabaga_nomocī ts_puika ar_skumjā m acī m un ar asarā m sā ks bā zt jums eiro monē tas ar lū gumu iedot rē ķ inu. Labā kais scenā rijs
par saviem 10 eiro dabū si 4-6, un sliktā kajā gadī jumā prasī s uzrā dī t 20 eiro un tad "kā pē c tu man neko neiedevi"
ak, viņ i sā pinā ja mazo, es nesaprotu...bla bla bla
situā cija un daudzums ir muļ ķ ī bas, bet iespaidojamais var sabojā t garastā vokli, un tu esi atnā cis atpū sties.
---
Jauku atpū tu un pozitī vus iespaidus!
аватар akridiy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tas ir pilns ar vā cieš iem un franč iem. Laba alternatī va noguruš ajai Turcijai un Ē ģ iptei. Nav Tagil lopu, skaistums. 12 dienas pavadī ja vietā netā lu no Hammametas, viesnī cā Paradise Palace. Bija apmierinā ts. Viss ir vienkā rš i un pā rdomā ti. … Tomēr ▾ Tas ir pilns ar vā cieš iem un franč iem. Laba alternatī va noguruš ajai Turcijai un Ē ģ iptei. Nav Tagil lopu, skaistums. 12 dienas pavadī ja vietā netā lu no Hammametas, viesnī cā Paradise Palace. Bija apmierinā ts. Viss ir vienkā rš i un pā rdomā ti. Ē diens ir pieklā jī gs, darbinieki ietur distanci un saprot savus pienā kumus. Pludmale ir tī ra, jū ra silta. Tiesa, pie mums oktobris joprojā m nav sezona, pē c trijiem kļ ū st vē sā ks un svaigs vē jiņ š no jū ras, tomē r tieš i volejbola spē lē š anai. Ideā li piemē rots relaksē još ā m brī vdienā m bez dā rgiem tautieš iem. Valsts kopumā neko nepiesaistī ja. Otrreiz neieš u.
аватар Intolceva
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi pē c mē neš a. Atcerē jos, kā cietu ar viesnī cas izvē li, tā pē c varbū t mans ī sais opuss kā dam palī dzē s izlemt. Atpū tā s no 24.06. 10 lī dz 05.07. 10. ģ imene: es, vī rs un meita 8 gadi. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi pē c mē neš a. Atcerē jos, kā cietu ar viesnī cas izvē li, tā pē c varbū t mans ī sais opuss kā dam palī dzē s izlemt.
Atpū tā s no 24.06. 10 lī dz 05.07. 10. ģ imene: es, vī rs un meita 8 gadi.
Pirms doš anā s ceļ ā es analizē ju daudzas viesnī cas Tunisijā . Atsauksmes bija pilnī gi pretrunī gas. Par to paš u viesnī cu, pilnī gi polā ri viedokļ i un atsauksmes, kas mani ļ oti nobiedē ja. Š ķ iet, ka viņ i skatā s uz Tunisiju, mē s lasā m kaut kā das blē ņ as un vairs nezinā m, vai doties uz š o mums nezinā mo Tunisiju. Ļ oti biedē subjektī vi izteikumi, kas, lieki piebilst, ļ oti iespaido mū s – tū ristus. Bet ģ imenes padomē tika pieņ emts lē mums - izpē tī t jaunus apvā rš ņ us, nevis braukt 100 reizes uz vienu un to paš u valsti. . Tā tad - vienī gā.4 * viesnī ca, par kuru neatradā m nekā du negatī vu - š ī bija Paradis.
Lai nemocī tu, uzreiz teikš u - pā rē jais bija izdevies !! !
Protams, ja jū s meklē jat trū kumus, jū s tos atradī sit visur. Esam atnā kuš i atpū sties.
Viesnī ca ir liela, labi uzturē ta un zaļ a. Mū s iekā rtoja bungalo. Kad reģ istratū rā prasī ja par maksu pieš ķ irt istabiņ u galvenajā ē kā , mums atbildē ja, ka š odien tā das iespē jas nav. Nu neej rī t. Padzī vojuš i pā ris dienas, vē rī gi apskatot, sapratā m, ka bungalo ir labā ks. Tā kā terases priekš ā ir zaļ umi, var staigā t basā m kā jā m, gulē t uz dī vā na, klausī ties putnu dziedā š anu. Kur to var izdarī t rosī gā pilsē tā ?
Daž ā s vietnē s viņ i raksta, ka viesnī cā ir 300 numuri. Izstaigā jā m teritoriju un galvenajā ē kā ieraudzī jā m numuru zī mes ar cipariem virs 2200. Viesnī ca milzī ga un pie 300 nevelk.
Ē diens ir lielisks. Tī ra Eiropa. No specifiskā - tikai nacionā lais ē diens KUS-KUS, amatierim. Ja Turcijā bija garš ī gi, bet bija jā skatā s vē rī gi, tad š eit viss, ko neņ em, ir GARŠ Ī GI! ! ! Liellopu, vistas, tī tara, jē ra gaļ a, pat pludmales restorā nā bija cū kgaļ a! Vī ns, balzamiko, sojas mē rces utt. Piedevas un kartupeļ u biezeni un makaroni un dā rzeņ i. Ļ oti labi pā rstā vē ta itā ļ u valoda. stū rī tis - spageti, makaroni, pica, lazanja utt. Nekur neesmu redzē jis tik lielu zivju produktu pā rpilnī bu, ceptas, sautē tas, ceptas, pildī tas zivis, karaliskā s garneles, mī dijas, kalmā ri utt. . Visu jau nevar saskaitī t. Nā ciet jebkurā laikā - un vienmē r bū s pā rtikas kalni. Ja kaut kas sā k beigties, uzreiz atnes jaunu paplā ti. Daudz konditorejas izstrā dā jumu: kruasā ni, franč u konditorejas izstrā dā jumi, kū kas, konditorejas izstrā dā jumi, milzī gi krē juma kalni - š okolā de, kafija, zemenes, olu krē ms, putukrē jums. Visu nevar aprakstī t - ir tikai viena problē ma, ko izvē lē ties, jo. acis izpleš as. Ir ko izvē lē ties gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Par pā rtiku, nevilcinieties.
Pludmale...Pie baseina viņ i aizņ em agri - stundas 6.30 - 7 no rī ta kustī ba sā k notikt. Nu, tā tad, prom no baseina un pludmalē vienmē r ir vieta. Smiltis ir krā š ņ as, kafijas ar pienu krā sā . Katru rī tu brauca traktors un to sijā ja. Es neredzē ju smiltī s gobijus un atkritumus. Jū ra tī ra, aļ ģ u nebija. Jū ras dzī vajā m radī bā m ir maz. Bet es uzliku masku, atradu ū denī medū zu (tā s ir ļ oti skaistas un lielas) un peldē ju virs tā s, aizsū tī ju.
Personā ls vispā r nerunā krieviski. Š ajā viesnī cā bija tikai pā ris krievu ģ imenes. Bet mē s to uzskatī jā m par pozitī vu faktu. Darbā ļ oti noguram – gribu parunā ties ar ģ imeni, nevis ieslī gt dialogos ar tautieš iem. Visvairā k atpū tnieku ir Itā lija, Francija, Vā cija, Polija, serbi. Visi uzvedas labi. Mū su gids strā dā ja citā viesnī cā (jo bijā m vieni no tū roperatora), tač u iedeva mums telefona numuru un lū dza zvanī t, ja rodas jautā jumi jebkurā laikā . Bet kopš Es pats varu izteikt savas vē lmes un centienus personā lam angļ u valodā , tad problē mu nebija, un viņ i viņ u nepievilka.
Mē ģ inā ju saprast, cik stundas guļ personā ls - nesapratu. Viņ i strā dā lī dz vē lam laikam - un nedaudz gaismas - viņ i jau ir kā jā s. Viņ i vienmē r smaida (bet ne ar piespiedu smaidu, bet no sirds), dzied dziesmas, cenš as kaut ko pateikt krieviski. Un tas viss no sirds! Un no š ī pozitī vā jū s paš i sā kat viņ iem smaidī t kā atbildi - un arī no visas sirds.
Animā cija. Visu dienu ir pastā vī ga kustī ba. Bet es nevaru pateikt neko saprotamu, jo. Mums par kaunu vakarā neapmeklē jā m nevienu pasā kumu. Mums kā ģ imenei gā ja labi, visi jau esam darbā - tā pē c vienī gais veids, kā bū t kopā , ir atpū sties. Bē rns arī nepiedalī jā s animā cijā , jo. viņ a bija samulsusi, ka viņ i apkā rt runā sveš valodā . Peldē jos baseinā , bet vakarā rotaļ u laukumā - š ū polē s.
Apmeklē jā m 2 dienu ekskursiju uz Sahā ru, bijā m zoodā rzā , Zulu izstā dē . Viss ir vienkā rš i lieliski! ! ! Pē c Sahā ras viņ i ieradā s tik noguruš i, ka tos nevarē ja izteikt vā rdos – lai ko teiktu, viņ i nobrauca 1300 km pa visu valsti. Un es nevaru nobraukt vairā k par 60 km Baltkrievijā . Iespaidi par jū ru - un seno pilsē tu Keirovan ar milzī gu moš eju, un ralliju pā ri Sahā rai, un oā zi tuksnesī , un kamieļ u braucienu Sahā rā , un seno amfiteā tri El Dž emā , un berberu alā s. Tas viss ir ļ oti krā saini un iespaidī gi! Než ē lojiet naudu - brauciet pa valsti.
Š eit ir mans ī ss apskats. Varbū t kā dam apnika š o visu lasī t, bet varbū t kā ds pateiks paldies. Kopumā nevilcinieties, dodieties uz Tunisiju. Mū su ģ imene nenož ē lo, ka izvē lē jā s š o valsti un š o viesnī cu. Vienī gi ž ē l, ka tuvā ko piecu gadu laikā mē s š eit vairs neatgriezī simies – jo. Es vē los apceļ ot pē c iespē jas vairā k vietas uz zemes un par visu man ir savs viedoklis, nevis kā da cita subjektī vs viedoklis.
Lai Jums lieliskas brī vdienas Paradis Palace! ! !
Пляж
аватар dgdf
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uz Tunisiju devos maija beigā s - jū nija sā kumā . Pamatojoties uz atsauksmē m internetā , mē s jau iepriekš izvē lē jā mies Paradise *** viesnī cu. Cerī bas apstiprinā jā s. Ī paš i atmiņ ā palika komfortabli laikapstā kļ i, lieliska pludmale, lieliska virtuve, absolū ts apkalpotā ju godī gums. … Tomēr ▾ Uz Tunisiju devos maija beigā s - jū nija sā kumā . Pamatojoties uz atsauksmē m internetā , mē s jau iepriekš izvē lē jā mies Paradise *** viesnī cu. Cerī bas apstiprinā jā s. Ī paš i atmiņ ā palika komfortabli laikapstā kļ i, lieliska pludmale, lieliska virtuve, absolū ts apkalpotā ju godī gums.
Varu atzī mē t sekojoš o: ieraš anā s dienā mums iedeva atslē gas no istabas pirmajā stā vā divstā vu bungalo. Apstā dī jumu pā rpilnī bas dē ļ telpa bija mitra un smarž oja pē c mitruma. Nā kamajā dienā mū su gids palī dzē ja pā rvā kties uz istabu 2 stā vā - pavisam cita lieta.
Padoms:
1. noteikti dodieties ekskursijā uz Sahā ru (2 dienas)
2. Droš i izsakiet savas prasī bas attiecī bā uz solī to komfortu (protams taktiski un vē lams vā cu vai franč u valodā ).


iemiesojums Stella73
Sakiet, lūdzu, Ukrainas tūroperatoru, pie kura var iegādāties tūri uz augstāk minēto viesnīcu, uz martu vai aprīli, ja nē, tad uz 2014. gada maiju. Izbraukšana no Kijevas vai Ļvovas. Vēlos uzdāvināt kādam radiniekam un kopā atpūsties šajā viesnīcā (man pašam ir kur iegādāties ekskursiju). Ilgi meklēju, neatradu, tagad ekskursiju uz Tunisiju šobrīd nav, vai arī ir, bet šīs viesnīcas nav.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Le Paradis Palace расположен в городе Хаммамет, в несколько сотен метров от ресторанов и супермаркетов. Построен в 1973 году, последний ремонт проводился в 2015 году. Этот отель подойдёт как для пляжного, так и для экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от аэропорта Enfidha и в 500 м от автобусной остановки.
Pludmales apraksts Собственный пляж на территории общественного, первая береговая линия. Протяженность пляжа – 100 м.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 открытых бассейна (250 и 120 кв. м.), терраса для загара, крытый бассейн с подогревом (90 кв. м), ресторан Barbecue, лобби-бар, снэк-бар, бар у бассейна, диско-бар, кафетерий, конференц-зал (макс. вместительность 450 человек).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн, мини-клуб (возраст 5-12 лет), водная горка, развлекательные программы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Категории номеров: Room MainBuilding, Room MainBuilding SeaView, Bungalow, Apartment.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Avenue de la Paix 8050 Hammamet, Тунис.
Tālruņi: +(216) 72226300
Tīmekļa vietne: Le Paradis Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).