El Mouradi Hammamet 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.210
№42 viesnīcas reitingā Hammamets
6.8 Numurs
7.7 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.3 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 8 km attālumā no Hammametas centra, Yasmine rajonā. Viesnīca pirmo reizi durvis viesiem vēra 2000. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2012. gadā. Viesnīcas viesi var izmantot El Mouradi El Menzah viesnīcas teritoriju (izņemot restorānus un bārus). Daļa no El Mouradi viesnīcu ķēdes. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai, romantiskai atpūtai vai relaksējošai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар risikot1979
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nekad neesmu bijis Tunisijā . Es izvē lē jos nejauš i. Tā pat kā.5 *, tas ir lē ts. Apmetā s 12. Telpas sanatorijas lī menī PSKP biedriem ar tā du paš u interjeru tajā paš ā gadā . Brokastis ir š ausmī gas. Pusdienas un vakariņ as vairā k vai mazā k. … Tomēr ▾ Nekad neesmu bijis Tunisijā . Es izvē lē jos nejauš i. Tā pat kā.5 *, tas ir lē ts. Apmetā s 12. Telpas sanatorijas lī menī PSKP biedriem ar tā du paš u interjeru tajā paš ā gadā . Brokastis ir š ausmī gas. Pusdienas un vakariņ as vairā k vai mazā k. Nedzeriet alu bā rā ! Man vairā k vai mazā k patika ē diens un teritorija. Serviss ir š ausmī gs. Bet pludmale ir vissliktā kā . Ļ oti netī rs. Lī dz ū denim aiziesiet pa 3 metru aļ ģ ē m, kuras neviens neizņ em
Peld ū denī : aļ ģ es (aļ ģ ē s tu iznā ksi no jū ras), pudeles, prezervatī vi, izsmē ķ i un citi netī rumi. Viesnī ca ir aptuveni 20% no "mū sē jiem". Š ie deģ enerā ti ņ em sauļ oš anā s krē slus pie jū ras ap 5.7 jau viss ir aizņ emts. Jums vienkā rš i ir jā peld un jā guļ baseinā . 60% viesu ir arā bi ar saviem inkubatoriem (savā dā k nevar nosaukt viņ u sievietes) un mazuļ u: 3-5 daž ā da vecuma bē rni. Tā tad š ie cilvē ki ir ļ oti augstprā tī gi un trokš ņ aini. Ja esi gatavs apklusinā t arā bu ar perē jumu, lai tie nekliedz virs galvas, tad š ī viesnī ca ir domā ta tev. Ja jums patī k Jū ra, tad jebkurā gadī jumā neiesaku š eit doties. Tā pat es neiesaku visiem alekvatny cilvē kiem š eit doties. Ar š o naudu jū s atradī sit skaistu Turciju vai Ē ģ ipti.
Пляж 7.00 Найди свободный лежак Чистейший пляж Ребята из Москвы забрали грабли и прогребли тропинку через водоросли Белоснежный пляж Путь из воды будет лежать через ЭТО Это я вышел из моря
аватар gomzhev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ļ oti netī ra viesnī ca (5 zvaigznes). Telpu uzkopš ana praktiski nenotiek. Pietiek pateikt, ka visas uzturē š anā s laikā viņ i nekad nemainī ja veļ u un nesū cē ja paklā ju (veco un netī ro). Ierodoties istabā nebija ziepju. Jū s ienesat dzeramo ū deni savā istabā no bā ra. … Tomēr ▾ Ļ oti netī ra viesnī ca (5 zvaigznes). Telpu uzkopš ana praktiski nenotiek. Pietiek pateikt, ka visas uzturē š anā s laikā viņ i nekad nemainī ja veļ u un nesū cē ja paklā ju (veco un netī ro). Ierodoties istabā nebija ziepju. Jū s ienesat dzeramo ū deni savā istabā no bā ra. Tualetes telpā , pie vannas vī lē m, sē nī te. Gaisa kondicionē tā ju ir bail ieslē gt, jo. no atdzesē tā gaisa izplū des atveres ir nezinā mas izcelsmes ieslē gumi (izaugumi), kuriem ir tendence izkļ ū t ieelpotā gaisā !
Istabā m (lielā koties) ir savienojoš as durvis ar citu istabu un blakus istabā notiekoš ais dzirdams kā mā jā s.
Pludmale ir netī ra, izsmē ķ i utt. jū s pats meklē jat sauļ oš anā s krē slu un tam arī matraci.
Pozitī vi, ka š ī ir jū ra un normā la virtuve.
Красивый вид на море из номера отеля Пляж отеля Номер и его старая мебель
аватар Krigolam
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kopā ar sievu atpū tos 2017. gada jū lija otrajā pusē . plusi Laba atraš anā s vieta. Privā tā pludmale 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas pa lī dzenu ceļ u (bez kā pumiem un kritumiem), labi piemē rota gados vecā kiem cilvē kiem. … Tomēr ▾ Kopā ar sievu atpū tos 2017. gada jū lija otrajā pusē .
plusi
Laba atraš anā s vieta. Privā tā pludmale 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas pa lī dzenu ceļ u (bez kā pumiem un kritumiem), labi piemē rota gados vecā kiem cilvē kiem. Ceļ š uz pludmali ved cauri š osejai, tač u tā nav smagi noslogota ar transportu. Lielisks un daudzveidī gs ē diens. Neskatoties uz lielo cilvē ku skaitu ē damzā lē , darbinieki ā tri tika galā ar trauku tī rī š anu un gandrī z vienmē r viegli atrada brī vu galdiņ u. Ē damzā lē cilvē ki uzvedas kulturā li, arī atvaļ inā jumā esoš ie arā bi un imigranti no bijuš ā s PSRS, protams, bija gadī jumi, kad viņ i bija "ar rokā m ē dienā ", bet tas bija retums franč u un arā bu bē rnu izpildī jumā . . Pludmalē ir nodroš inā ti matrač i sauļ oš anā s krē sliem - ļ oti ē rti un viss bez maksas. Pludmalē ir bezmaksas bā rs, lai gan tajā ir tikai ū dens, tē ja, kafija, kola, sprite un fanta. Ļ oti labs baseinu komplekss, saldū dens un sā lsū dens, atrodas viesnī cas iekš ē jā teritorijā , animatori organizē aerobiku uz sauszemes un ū denī , volejbolu ū denī . Uzvedī bas un ģ ē rbš anā s normu ievē roš anā nav islā ma fanā tisma (kā , piemē ram, AAE. Lē ti un kvalitatī vi: olī veļ ļ a, ā das izstrā dā jumi, krē mi un citi ķ ermeņ a kopš anas lī dzekļ i (seviš ķ i, ja nepē rkat lē tā kais).
Mī nusi
Jū ra netī ra (peld atkritumi, daudz dubļ u, pē c vē tras guļ krastā un pū t, bet peld pie krasta), ū dens neskaidrs (varbū t esam nonā kuš i tā dā periodā ), zemū dens pasaule ir praktiski ne ar ko nepā rstā v. Peldvietas nož ogotas ar laukumiem, vietas maz, ī paš i tur, kur kā jas nesniedzas lī dz apakš ai. Tieš i aiz š iem laukumiem brauc ū dens transports, agri no rī ta mē ģ inā jā m peldē t aiz bojā m, lī dz sā ka rū kot dzinē ji un griezā s dzenskrū ves. Vē tras laikā laukums saš aurinā s, š ajā aplokā joprojā m var ievietot motorlaivu, un, lai peldē tu, jums jā iet prom no pludmales un sauļ oš anā s krē sla. Principā tas ir raksturī gi visai Jasminai, un, ja jums patī k jū ras skaistums, jū s š eit neesat (piemē ram, salī dzinot ar Kipru - debesis un zeme).
Vietē jais. Vietē jo vidū ir daudz normā lu, patī kamu, pieticī gu un labi audzinā tu cilvē ku, bet dupš u ir pietiekami daudz un diemž ē l tie ir labi izvietoti un ilgi atmiņ ā paliek. Viesnī cā daudzi darbinieki uzvedas než ē lī gi, biež i izrā da savu aizkaitinā jumu, nemitī gi gaida dzeramnaudu, pieļ auj sev nepiedienī gu humoru un pazī stamī bu, normā lu attieksmi pret sevi uztver kā vā jumu, kamē r viņ us absolū ti neuztrauc viesnī cas reputā cija un klientu viedoklis par to. Piemē ram, pē c mū su tū roperatora ieteikuma viņ i reģ istratū rā nodeva numura atslē gas. Pirmajā s reizē s viss bija kā rtī bā , bet tad, kad tu atnā c paņ emt atslē gas, reģ istratū ras darbinieki tevi demonstratī vi pamet, lai zvanī tu, sarunā tos un pasmieties ar draugiem, tu sā c stā stī t, ka viņ i ir aizņ emti utt. Protams, viņ i pā rtrauca atstā t atslē gas sev lī dzi. Š is nav vienī gais gadī jums, nav vē lmes visu aprakstī t. Lī dzī ga situā cija ir arī ā rpus viesnī cas. Pamatā lopus tur pā rstā v tirgotā ji. Atkal vē los atzī mē t, ka fiksē to cenu veikalos strā dā normā ls un draudzī gs personā ls, citā s tirdzniecī bas vietā s ir daudz adekvā tu pā rdevē ju, tač u no sastapš anā s ar bojā tu ģ enē tisko materiā lu nevar izvairī ties. Viņ i var kliegt pē c jums kaut ko aizvainojoš u, ja jū s neapmeklē jat viņ u veikalu vai atsakā ties sazinā ties un iegā dā ties augļ us pludmalē . Ieejot veikalā , nevis uzreiz iegā dā joties to, ko jums iesaka “gudrā kais”, jū s ļ oti nopietni aizvainosit vietē jo iedzī votā ju, pē c kā izjutī sit viņ a dusmas un nicinā jumu. Turklā t, kas ir raksturī gi gandrī z visur: ja esi nopircis preci, tad: “Putins ir labi darī ts”, “Putins ir mans draugs”, “Es cienu Putinu”, ja neesi iegā dā jies preci: “Putins ir kanibā ls ” un citu necieņ u. Uz frā zi, ka esam no Ukrainas un it kā ar to nav nekā da sakara, sā kumā iesaucā s: “Ak! Š evč enko! Kļ ič ko! ”, bet galu galā viss beidzā s atkal runā jot par Putinu pē c iepriekš aprakstī tā s shē mas.
Tī rī tā ji ir neparedzami. Daž as sievietes labi un ā tri tī rī ja, mainī ja gultu, un nā kamajā dienā bija pilnī gi pretē ji, turklā t varē ja paņ emt gandrī z visus dvieļ us un neizdot tī rus. Viņ i nezina angļ u valodu (tikai dzimtā un dzimtā franč u valoda), bet, kad jū s paskaidrojat ar pirkstiem un ž estiem, viņ i pamā j ar galvu, ka viņ i visu saprata un tagad visu sakā rtos, jū s aiziet apmierinā ts un apmierinā ts, ka spē jā t atrisinā t situā ciju, un viņ i uzreiz aizmirst par saziņ u ar jums (laiks 3 tā tas bija).
аватар Olga8Oksa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
BIJA Š OKĒ TS!! ! ! Pē dē jā dienā pirms izlidoš anas viņ i kļ uva par zā dzī bas upuri! Turklā t viesnī cas darbinieki kategoriski atteicā s izsaukt policiju! Tū risma operators ICS Nizar uz lū gumu nā kt palī gā zā dzī bas fakta noskaidroš anā kopumā teica "viņ a darba diena ir no 9. … Tomēr ▾ BIJA Š OKĒ TS!! ! ! Pē dē jā dienā pirms izlidoš anas viņ i kļ uva par zā dzī bas upuri! Turklā t viesnī cas darbinieki kategoriski atteicā s izsaukt policiju! Tū risma operators ICS Nizar uz lū gumu nā kt palī gā zā dzī bas fakta noskaidroš anā kopumā teica "viņ a darba diena ir no 9.00" Tomē r viņ i uzstā ja uz savu . . Maskavā vē rsā s dienestos, gaidā m rezultā ti...Viesnī ca ir forš a, viss ir super...BET REĀ LI TAS TAGAD IR BĪ STAMI!
ВОТ В ТАКОМ ВИДЕ МОЖНО ОБНАРУЖИТЬ ДВЕРЬ СВОЕГО НОМЕРА...
аватар yanusya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s rezervē jā m uzturē š anos oktobrī . Par diviem samaksā ja 45 tū kstoš us rubļ u. Man patika Transaero lidojums. Lidostā viss bija operatī vi, ā tri sasniedza viesnī cu, uzreiz iekā rtojā s. Viesnī ca bija puspilna, tā pē c mums piedā vā ja izvē lē ties no 3 numuriem. … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m uzturē š anos oktobrī . Par diviem samaksā ja 45 tū kstoš us rubļ u. Man patika Transaero lidojums. Lidostā viss bija operatī vi, ā tri sasniedza viesnī cu, uzreiz iekā rtojā s. Viesnī ca bija puspilna, tā pē c mums piedā vā ja izvē lē ties no 3 numuriem. Izvē lē jā mies istabiņ u 4. stā vā ar skatu uz jū ru un blakus esoš o viesnī cu.
Nā kamajā dienā mē s pierakstī jā mies spa, samaksā jā m $ 900 par 4 dienā m ī paš ajā kursā , 4 procedū ras dienā un iedevā m mums 5. dienu. Š ā ds bonuss ir visos spa. Katru dienu ē dā m brokastis, gā jā m uz spa uz 3 stundā m, tad devā mies uz pludmali, ē dā m jū ras veltes kafejnī cā un gozē jā mies saulē , tad gulē jā m istabā , gā jā m vakariņ ā s, tusē jā mies viesnī cā (lē ts biljards, bā rs, ū denspī pes istaba). Saule riet agri ziemā pulksten 18:00, ļ oti tumš i. Braukt ar kvadracikliem kalnos - ļ oti forš i un lē ti! Pats smieklī gā kais bija tas, ka mums solī ja: bū s tikai krievi, un mē s bijā m tikai divi. Aizbraucā m uz Kartā gu, fantastisks skats, bet paš ai Kartā gai tika dota tikai 1 stunda laika.
Pateicoties spa, kurā strā dā augstas klases profesionā ļ i, atpū tas nedē ļ ā atpū tā mies tā , it kā bū tu atpū tuš ies 2 nedē ļ as. Spa cenas nav lē tas, bet apkalpoš anas lī menis un kvalitā te kā labā kajos Eiropas kū rortos. Masā ž as ir super profesionā las!
аватар marinatunis
Sā ksim ar to, ka cilvē ki mē s gatavojamies atpū sties un nav izvē lī gi. Ekskursija tika veikta ar agru rezervā ciju, cena ir pasakaina 41 tr diviem, ultrabez. Un ar ieraš anos sā kā s pasaka "Ā frika". Transaero lidoja (ī paš s PALDIES), agrs rī ts, esam atvaļ inā jumā , silti. … Tomēr ▾ Sā ksim ar to, ka cilvē ki mē s gatavojamies atpū sties un nav izvē lī gi. Ekskursija tika veikta ar agru rezervā ciju, cena ir pasakaina 41 tr diviem, ultrabez. Un ar ieraš anos sā kā s pasaka "Ā frika". Transaero lidoja (ī paš s PALDIES), agrs rī ts, esam atvaļ inā jumā , silti. Viesnī cā bijā m 10 no rī ta, ā tri iekā rtojā mies, bez papildus maksā jumiem, istabiņ a ar skatu uz baseinu. Starp citu, mē s par to vē lā k priecā jā mies, jo jū rā nemitī gi vē tra un pū ta vē jš , tā pē c tikai uzvarē jā m. Vienī gais, kas mū s visu laiku sarū gtinā ja, bija sveš valodu nezinā š ana. valodas (vainī gi paš i). Un viss ir vienkā rš i lieliski. Lielisks serviss visur, kā arī restorā ns un baseins un bā rs. Animā cija darbojas ļ oti labi, puiš i ļ oti centā s mū s (visus tū ristus) uzmundrinā t un uzmundrinā t. Viņ i zina, kā jokot paš i un mī l jokus par sevi. Tunisijas galvenais rā dī tā js ir tī rī ba un noziedzī bas trū kums, un jū su atvaļ inā jums ir atkarī gs tikai no jū su garastā vokļ a. Tā tad, Kungs, mā cī simies atpū sties paš i. Un nolē mā m atkal doties uz Tunisiju, bet ar citiem mē rķ iem un citā laikā , lai iepazī tu Ā frikas pavasari.
аватар Akasha
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Es paliku š ajā viesnī cā.2010. gada jū lijā . Mums ar vī ru nepatika viesnī ca. Tas noteikti nav pelnī jis savas 5 zvaigznes. Par numuriņ iem. . . kopumā nav slikti, bet ir tā di, no kuriem paveras skats uz kaimiņ u viesnī cu, kur animatori ir nepā rprotami kurli =))) Bet tie nav visi burvī bas, viņ i strā dā ja ar ā muru gandrī z lī dz naktij, jo tuvumā cē la veikalu. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā.2010. gada jū lijā . Mums ar vī ru nepatika viesnī ca. Tas noteikti nav pelnī jis savas 5 zvaigznes. Par numuriņ iem. . . kopumā nav slikti, bet ir tā di, no kuriem paveras skats uz kaimiņ u viesnī cu, kur animatori ir nepā rprotami kurli =))) Bet tie nav visi burvī bas, viņ i strā dā ja ar ā muru gandrī z lī dz naktij, jo tuvumā cē la veikalu. Bet to visu nevar dzirdē t, ja nesē di istabā . Bet, lai tiktu lī dz izejai, ir jā pā rvar ļ oti garš koridors, un tas nav vienā virzienā , kas ved uz DIViem liftiem. Un turklā t š ie lifti nemaz nesteidzas, mē dz salū zt arī tā s nedē ļ as laikā , kurā esam bijuš i ne reizi vien!
Ē dinā š ana: paņ ē mā m biļ eti ar brokastī m un vakariņ ā m, bet mū s pat nebrī dinā ja, ka viesnī cā ir tā da sistē ma kā "viss iekļ auts". Dabiski, ka viņ i baroja tikai pē c iespē jas vairā k, bet galvenais ir vairā k. Augļ u bija maz, piemē ram, arbū zu neredzē jā m. Bet tur bija melone, lai gan ne pā rā k garš ī ga...Es vispā r nevē los runā t par zaļ ajiem persikiem, tur ir jā atrod ē dami augļ i, bet jū s varat tos atrast. Ē diens piecā m zvaigznē m atkal nevelk. Pludmale ir kā pludmale, tur, tā pat kā visiem, ir jā š ķ ē rso ceļ š , tā pē c ar š o nav nekā da nozieguma. Kopumā bijā m ļ oti priecī gi, ka paņ ē mā m biļ eti tikai uz nedē ļ u, nevis uz 12 dienā m, kā sā kotnē ji gribē jā m.
Salī dzinā jumam, mana mā te tajā paš ā laikā atpū tā s ar draugu citā Hamametas vietā . Viesnī cai ir 3 zvaigznes. Tā viņ i tur pavadī ja 2 nedē ļ as, viņ iem viss ļ oti patika, pabaroja garš ī gi, daudzveidī gi, paš i redzē ja un bija pā rsteigti, atbrauca pie viņ iem ciemos un ī sti negribē ja braukt prom. Kā pē c mū su 5 zvaigznes izvē lē jā s?
аватар nutsworld
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izcila viesnī ca. Patika telpas un apkalpoš ana. Mū su ē diens bija ultra viss iekļ auts, kas nodroš inā ja 24/7 ē dinā š anu. Bezmaksas internets istabā . Priecē Ekskursijas uz zoodā rzu, lā zerš ovu. Jū ra ir lieliska. Pā rē jie bija apmierinā ti. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Patika telpas un apkalpoš ana. Mū su ē diens bija ultra viss iekļ auts, kas nodroš inā ja 24/7 ē dinā š anu. Bezmaksas internets istabā . Priecē Ekskursijas uz zoodā rzu, lā zerš ovu. Jū ra ir lieliska. Pā rē jie bija apmierinā ti.
аватар GSIUA
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies 2010. gada maijā. Kompleksā ietilpst 2 viesnī cas - El Mouradi Hammamet un El Mouradi Menzahi. Mū su viesnī cas numuriņ i bija pat lielā ki nekā fotoattē lā . Mums bija liela guļ amistaba ar lielu gultu (sabī dī tas vienvietī gā s) un divā m atseviš ķ ā m vienvietī gā m gultā m, kā arī divi mazi atzveltnes krē sli un divi galdi. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2010. gada maijā.
Kompleksā ietilpst 2 viesnī cas - El Mouradi Hammamet un El Mouradi Menzahi. Mū su viesnī cas numuriņ i bija pat lielā ki nekā fotoattē lā . Mums bija liela guļ amistaba ar lielu gultu (sabī dī tas vienvietī gā s) un divā m atseviš ķ ā m vienvietī gā m gultā m, kā arī divi mazi atzveltnes krē sli un divi galdi. Papildus guļ amistabai bija arī priekš nams ar dī vā nu un diviem atzveltnes krē sliem, televizors, galds, minibā rs. Un tur pat bija atseviš ķ a telpa drē bē m! Ž ē l, ka dī vā ns un krē sli bija saplē sti. Vannas istabā ir vecs fē ns. Citā di viesnī ca man patika. Ē ka ir pamatī ga, zā les lielas. Sienas stipras, kaimiņ us nedzird
Baseins atrodas kompleksa vidū divā m viesnī cā m, bet vietu ir daudz. Tie, kam jā nes matrač i, cenš as jū s nepamanī t, lai vē lā k pateiktos paldies par matrač a atneš anu. Ū dens baseinā maijā ir pietiekami silts, lai varē tu peldē ties. Ir iekš telpu baseins ar dž akuzi. Silts ū dens.
Vienī gā problē ma, ka ventilā cija kaut kā nav tā labā kā un ir spē cī ga hlora smaka.
Teritorijā ir daudz restorā nu. Bet es gribē ju pastaigā ties pa pilsē tu. Netā lu no ostas ir ļ oti plaš a kafejnī cu un restorā nu zona.
Internets viņ u interneta centrā ir bezvadu un dā rgs. Bet netā lu no El Mouradi Menzahi izejas uz jū ru atrodas bā rs. To sauc par angļ u krogu. Viņ iem ir pieejams bezmaksas bezvadu internets tiem, kas no viņ iem kaut ko pasū ta. Pie ieejas ir daudz karogu - jū s nevarat kļ ū dī ties. Pā rtika tur ir lē ta. Viņ i gatavo labu kapuč ī no. Personā ls ir neuzkrī toš s. Var pasū tī t klasisku ceptu kartupeļ u komplektu, vistas eskalopu (karbonā des) un salā tus (7 dinā ri). Porcija liela. Vakaros tur tiek pā rraidī ts futbols. (Tunisieš iem ļ oti patī k š is sporta veids).
Atpū tuš ies galvenokā rt franč i, vā cieš i, poļ i, itā ļ i. Krievu ir maz.
Ē diens ir labs. Skaidrs, ka valsts ir arā bu, tā pē c negaidiet cū kgaļ u un liellopu gaļ u . Salā ti ir vienkā rš i.
Desertā bija augļ i ā bolu, apelsī nu un persiku veidā (vē l nav saldi). Pā ris reizes bija dateles un vietē jā augļ u krelle (kaut kas lī dzī gs mū su ķ irš u plū mei). Kū kas, putas, saldē jums un cepumi vienmē r ir bijuš i lī dzī gi. Kā du vakaru viņ iem bija animā cija par nacionā lu tē mu, un tajā dienā viņ iem tika pasniegti vietē jie saldumi. Noteikti izmē ģ iniet to, lai vē lā k varē tu izlemt, ko pirkt mā joklim. Man ļ oti patika nuga veikalos.
Mums bija divas ē dienreizes dienā , tā pē c vakariņ ā m dzē rieni tika pirkti par savu naudu. Kola - apmē ram 1.5-2 dinā ri, vietē jais alus - apmē ram 3 dinā ri, mazo pudeles vī ns - 8 dinā ri, tē ja un kafija - 2.5 dinā ri. Dzeramnaudas atstā jā m maiņ u veidā , jo parasti visi dzē rieni maksā santī mu.
Nopirkā m kaut ko Bravo lielveikalā . Vispirms jā iet pa ielu, uz kuras atrodas viesnī ca, kas ved no jū ras uz pilsē tu un tad pa pirmo ielu, kas iet paralē li jū rai, jā griež as pa kreisi.
Pagriež ot pa labi un š ķ ē rsojot ceļ u, jū s nokļ ū sit Medinā.
Animatori vienmē r cenš as viņ us ievilkt uz kā diem pasā kumiem, it ī paš i katru reizi, kad tika aizskarts aicinā jums uz “Aquagym”. Vakaros arī kaut ko sarunā ja, bet negā jā m, tā pē c nevaru ieteikt.
No kaitinoš ajiem ir tikai pā rdevē ja pie veikala, kas atrodas pie izejas no ē damzā les uz baseinu, un draugs, kurš taisa hennas tetovē jumus.
Pludmale lieliska, tī ra bez aļ ģ ē m. Labas baltas smiltis. Jū ra ir pā ri ceļ am. Tač u ceļ š netiek aktī vi braukts. Pa to kursē vilciens uz Hammametu. Starp atseviš ķ u viesnī cu pludmales zonā m nav starpsienu. Katras viesnī cas teritorijā ir zaļ ā zona, pā rsegumi, kaut kā da ē ka ar tualeti. Domā ju, ka mū su ē kā sezonas laikā ir kafejnī ca. Maijā ū dens bija auksts, bet sauļ oties jū rā ir patī kami. Mā kslī gi radī ts sauļ oš anā s krē slu un matrač u trū kums.
Un š ie pludmales zē ni atnes matraci un gaida dzeramnaudu. Turpat blakus mums bija ū dens aktivitā tes. Bet mē s no rī ta gā jā m pa pludmali, un puisis no tā lā punkta pā rdeva divreiz vairā k izpletņ a minū š u nekā tie, kas atrodas netā lu no El Mouradi. Acī mredzot viņ iem tur ir mazā k klientu.
Divas dienas atpū tā mies, uz divā m dienā m ī rē jā m maš ī nu. Izī rē no Actif Auto. Viņ iem ir 2 punkti. Pirmais atrodas iepretim lielveikalam Bravo. Bet tur pā rdevē js ir tirgotā js. Un otrs - ja jū s dodaties no viesnī cas pa jū ras krasta ceļ u un sasniedzat ceļ a noapaļ oš anu, izrā dā s, ka jū s dosities no jū ras pa perpendikulā ru krastmalas ceļ u uz ielu, uz kuras atrodas Medī na. Kaut kur š ī s ielas posma vidū ir novietots balts, nokrā sots mazais Volkswagen Beetle. Un viņ am priekš ā ir sludinā jums un ieeja aģ entū rā . Es domā ju, ka š ī ir SAFA viesnī ca. Ir mierī ga pā rdevē ja. Par Renault Simbol 1 diena 60 dinā ri. Par 2 dienā m samaksā jā m 110 dinā rus. Maš ī na tiek dota bez benzī na. Aizpildiet tik daudz, cik nepiecieš ams.
Lī gums ir vienkā rš s papī rs. Mē s nedevā m pasi. Viņ i man iedeva vī zas karti, kuras kopiju izveidoja. Vakarā maš ī nas atslē gas atstā jā m viesnī cas reģ istratū rā . Viņ i paņ ē ma automaš ī nu un atdeva kartes kopijas.

Yasmine Hammamet ir atseviš ķ i apbū vē ta vieta atpū tniekiem netā lu no Hammametas ar 20-30 viesnī cā m, veikaliem, iepirkš anā s centriem, ostu un baru kafejnī cu, ū dens izklaidē m (banā nu, izpletni u. c. ). Š ķ iet, ka teritorija ir droš a. Ļ oti tī rs un civilizē ts salī dzinā jumā ar citā m pilsē tā m (daudzā s braucā m ar nomas auto).
Medina (vecpilsē ta) ir kļ uvusi par izklaides un iepirkš anā s centru. Ir nepatī kami staigā t pā rdevē ju rindā s - visi mē ģ ina jū s uzaicinā t uz savu veikalu, un tad viņ i ir aizvainoti, ka nav devuš ies. Ir arī daudzas kafejnī cas, piemē ram, Carthage Land atrakciju parks. Pretī atrodas parks ar piepū š amiem slidkalniņ iem bē rniem.
пляж отеля набережная холл отеля пляж внутренний двор отеля отель со стороны моря
аватар nirvana
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man viņ š kopumā patika. nu, ņ emot vē rā , ka par diviem samaksā ja 52 tū kstoš us. Viesnī ca izvē lē jā s lē tā ko no 5*. uz e ti nauda Turcijā vilktu tikai 4 *. kad devā mies tur, lasī jā m atsauksmes un baidī jā mies no medū zu iebrukuma, duš ā m un zā dzī bā m istabā . … Tomēr ▾ Man viņ š kopumā patika. nu, ņ emot vē rā , ka par diviem samaksā ja 52 tū kstoš us. Viesnī ca izvē lē jā s lē tā ko no 5*. uz e
ti nauda Turcijā vilktu tikai 4 *. kad devā mies tur, lasī jā m atsauksmes un baidī jā mies no medū zu iebrukuma, duš ā m un zā dzī bā m istabā . bet viss bija ok. nevienas medū zas. un istabā katram gadī jumam bagā ž a bija aizvē rta ar piekaramo atslē gu. vē l prezhivaya par tarakā niem - arī nebija. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, bet paklā js netika izsū kts. Pluss ir arī bezmaksas minibā rs numurā . viesnī cas pludmale pā ri ceļ am. Pludmale ir tī ra un jū ra arī . to dabū tikai tirgotā ji pludmalē , kuri piedā vā visā das blē ņ as - cigaretes, rotaslietas bez biksē m utt. , nepietiek ar puikā m nogalinā t puikas. izlasi daž ā das atsauksmes par viesnī cā m Tunisijā un sapratī si, ko es domā ju. reģ istratū rā viņ i nezina krievu valodu - frā ž u grā mata palī dz. karstums normā ls, jo viesnī ca atrodas Hamametā - Tunisijas ziemeļ u daļ ā . dienvidos jū tami karstā ks. Mē s bijā m 2 dienu ekskursijā pa Sahā ru. godī gi gaidī ja vairā k. nogurdinoš s ceļ ojums, Tunisijā nav nekā ī paš a ko redzē t. senais amfiteā tris, sā ls ezers, niecī gs ū denskritums, izbraucieni ar dž ipu un viss. Man likā s, ka ieraudzī š u gabaliņ u savvaļ as cukura. un viņ i mū s uzsē dinā ja uz kamieļ iem un gā ja nelielu gabalu. . Turklā t š o vietu sauc par vā rtiem cukurā - tas ir pats sā kums. Ī paš i nesajū sminā jos, lai gan cukuru dē ļ lidoju uz š o valsti. un ekskursija saucā s "Ceļ ojums cukurā ". cukurā bijā m 1 stundu un nakti viesnī cā . Jā , un kamieļ i maksā ja papildus. lai gan ekskursija nav lē ta. un viņ i barojā s ļ oti slikti - maz gaļ as un ar lielā m pauzē m. Zao apturē ja autobusu kafejnī cā s, kur par saviem lī dzekļ iem nopirkā m picu par 400 rubļ iem, kas ir uzmanī ba! ! bez gaļ as. pica bija tā da: maizes tortilja, pa virsu siers, keč ups. visi. pienā kot pie kases saprata, ka ir apmā nī ti. bet tur kaut ko medī . Tā das mazas lietas kā š is sabojā kopē jo pieredzi. ceļ ojuma beigā s mani atveda uz Kairouan, kur ir lē ti suvenī ri. Tur tie tieš ā m ir lē ti, bet tik maz. tā viņ i spiež , š ausmas. Suvenī ri nav lē ti, jo tie ir roku darbs. Ā das izstrā dā jumi nav modē .
Neskatoties uz visu augstā k minē to, man š ī valsts patika vairā k nekā Turcija. Tur ir labā ka attieksme pret krieviem. Un serviss viesnī cā labā ks. Iedzī votā ji nabadzī gi, bet ne tik pretī gi kā Turcijā . Gluž i otrā di, pat mī ļ i (izņ emot pā rdevē jus).
нормальный отель


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums incentives
‹ Viesnīca El Mouradi Hammamet 5*

Отель расположен в 8 км от центра г. Хаммамет, в районе Ясмин. Отель впервые распахнул свои двери гостям в 2000 году, а последняя реновация проведена в 2012 г. Гости отеля могут пользоваться территорией отеля El Mouradi El Menzah (кроме ресторанов и баров). Входит в сеть El Mouradi Hotels. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель находится в 40 км от международного аэропорта г. Энфида.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 110 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории есть магазины. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Водные горки
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-футбол, мини-гольф, освещение теннисного корта (платно), солярий, стрельба из лука, дартс, петанк, каноэ.
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 377 номеров.

Istabās

ванна, телефон, мини-бар, кондиционер, ТВ, фен, сейф и подключение Wi-Fi, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Zone touristique Yasmine Hammamet , 8050, Hammamet, Tunisia
Tālruņi: Tel: +(216) 72 24 41 00
Tīmekļa vietne: El Mouradi Hammamet
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).