Caribbean World Hammamet 3*– Atsauksmes

38
Novērtējums 7.210
№10 viesnīcas reitingā Hammamets
7.4 Numurs
7.6 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.8 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīcai Caribbean World Hammamet 3 * + ir sakopta teritorija, kas atrodas gleznainā līča krastā.Vairāk →
аватар vodolei124
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atbrauca no Tunisijas. Ar laikapstā kļ iem bez problē mā m, peldē š anā s, sauļ oš anā s. Cilvē ku pieplū dums bija liels (daudz ā rzemnieku), no rī ta bija jā ņ em sauļ oš anā s krē sli. Viesnī cai ir liela teritorija, 2 lieli baseini ar slidkalniņ iem, mazdē ls guva lielu prieku, pastā vī gi steidzā s tur. … Tomēr ▾ Atbrauca no Tunisijas. Ar laikapstā kļ iem bez problē mā m, peldē š anā s, sauļ oš anā s. Cilvē ku pieplū dums bija liels (daudz ā rzemnieku), no rī ta bija jā ņ em sauļ oš anā s krē sli. Viesnī cai ir liela teritorija, 2 lieli baseini ar slidkalniņ iem, mazdē ls guva lielu prieku, pastā vī gi steidzā s tur. Normā la bē rnu animā cija (mazdē lu nevarē ja aizvest), un pē c tam bija interesanti arī pieauguš ajiem, saimnieks Dino ar komandu mē ģ inā ja, volejbols, teniss, minigolfs, kajaki, loka š auš ana un viss ir bez maksas, animatori jau ir no rī ta pludmalē . Ē diens nav izcils, bet 3 zvaigznē m atbilst, maziem bē rniem problē ma ir daudz asu ē dienu. Pludmale tī ra, aļ ģ u maz, cenš as sakopt, jū ra tī ra, ja nav stiprs vē jš no jū ras. Alus, Bukha degvī ns, muskatrieksts, vermuts, kokteiļ i, kafija un tē ja, piens, kakao, saldē jums, bez ierobež ojumiem. Viesnī cas gide Yana palī dzē ja atrisinā t problē mas, ieteica, kur labā k doties uz pilsē tu. Apmeklē jā m atrakciju parku (ū dens - super! ), Ostā.... Lidojā m no "Biblio Globus" - nekā du problē mu, ieraš anā s, izbraukš ana, viss laicī gi. Bē rns ir sajū smā par braucienu, man arī patika, sieva nedaudz neapmierinā ta (sievietes visā meklē nepilnī bas).
аватар natalya058
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies no 17. -27. septembrim. Pirms tam atpū tā mies Ē ģ iptē , labā.4. Lidoja Transaero-viss super, ļ oti patika!! ! Ieradā mies 12 pē c vietē jā laika (3 pē c Maskavas laika) un tad tas sā kā s... 1) Norē ķ ins Sē ž ot autobusā no Biblioglobusa, noklausī jā mies pā rstā ves uzrunu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 17. -27. septembrim. Pirms tam atpū tā mies Ē ģ iptē , labā.4. Lidoja Transaero-viss super, ļ oti patika!! ! Ieradā mies 12 pē c vietē jā laika (3 pē c Maskavas laika) un tad tas sā kā s...
1) Norē ķ ins
Sē ž ot autobusā no Biblioglobusa, noklausī jā mies pā rstā ves uzrunu. Mums stā stī ja, ka Ē ģ iptes sarež ģ ī tā s situā cijas dē ļ daudzi cilvē ki pā rrezervē ti uz Tunisiju un mū su viesnī cā nav vietas. Viss autobuss tiek aizvests uz citu viesnī ca. Ir daudz labā k. -Esmu piekrastē . Atlī dzī bā -bezmaksas ekskursija, telpas rezervē š ana lī dz 18h(izbraukš ana 23.45). Abu viesnī cu teritorijas izmantoš ana. Istabā augļ u plate. Kad mū s tur atveda. , biju vienkā rš i š okā ! ! ! pagalmā ir nakts. bez rokturiem. netī ri dvieļ i un gultas veļ a. bez fē na. ļ oti mitrs un augļ ains š ķ ī vis - 1 mazs bumbieris un melones š ķ ē le. Noskaņ ojums bija zem grī dlī stes. nolē mā m pagaidī t lī dz rī tam. neizkravā t koferus. Liels paldies Irinai par palī dzī bu. Paņ emot koferus acs aizgā ja citos veidos. lai neviens neredz. .
2) Skaitlis
Uzreiz iekā rtojā mies. 119. kabinets. Viss tī rs, lai gan dvieļ i š okā (labā k ņ em savus). dzī vā s radī bas nelido un nerā po. Tī ra katru dienu.
3) Uzturs
Ļ oti vidē ji, vista un tī tara. Ļ oti garš ī gi - jogurts, smalkmaizī tes, dā rzeņ u kastroļ i, desa un siers. Bija ā boli no augļ iem. Bumbieri, melones, arbū zi un ļ oti garš ī gas vī nogas. Izsalkuš i nebijā m. Dutika krā jumi bija izsmelti) viņ i nopirka alu pudelē s-2.5 din. -normā ls Bija rindas pē c traukiem un ierī cē m.
4) Pludmale un baseini
Jū ra super. Pē dē jā s 2 dienas Prada ir vē trains, bet lē kā jā m viļ ņ os! 2 min gā jiens un baseins ar slidkalniņ iem, tā pē c pie baseina bija sauļ oš anā s krē sli. Pulksten 9 varē ja viegli atrast brī vu viens (bet Maskavā jau ir 12.
5) Animā cija
Vienkā rš i BOMBA!! ! Liels paldies, man patika ļ oti, ļ oti vē rī gi puiš i. Visas dienas izklaides-lā dē š anā s pludmalē . Ū denspolo, loka š auš ana. Lielais un galda teniss. Basketbols. Badmintons, bekgemons, ū dens aerobika. un austrumu dejas Joga un aerobika Un, protams, vakara š ovs!
6) Secinā jums
Kopumā pā rē jais izdevā s. Ja neskaita atseviš ķ us momentus. Paldies Biblio pā rstā vei viesnī cā Yana. tā bija laika tē rē š ana (2 dienas lija lietus un apmā cies)varbū t apskate izvē rtā s haotiska , bet rakstī ju no sirds! !
аватар turik1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tagad š ajā viesnī cā es sā kš u kā rtī bā Ā tri nokā rtojā s Visas istabas ir vienā das, vienī gā atš ķ irī ba ir balkona klā tbū tne Tuvumā jū ra Laikapstā kļ i ļ oti mainī gi, brī nos, ka augustā lī st lietus, jū ra jau nedē ļ u vē traina, pē cpusdienā grū ti peldē t, jo ir pienagloti atkritumi un problemā tiska iekļ ū š ana ū denī . … Tomēr ▾ Tagad š ajā viesnī cā es sā kš u kā rtī bā
Ā tri nokā rtojā s
Visas istabas ir vienā das, vienī gā atš ķ irī ba ir balkona klā tbū tne
Tuvumā jū ra
Laikapstā kļ i ļ oti mainī gi, brī nos, ka augustā lī st lietus, jū ra jau nedē ļ u vē traina, pē cpusdienā grū ti peldē t, jo ir pienagloti atkritumi un problemā tiska iekļ ū š ana ū denī . Apkā rt peld somas, glā zes, aļ ģ es un daž ā di atkritumi, uz kuriem labā k neskatī ties.
Ē diens ir atseviš ķ a saruna, š ķ iet, ka ir, bet pē c gaļ as ir kā das č etrdesmit minū tes, vispā r pie jebkura normā la ē diena ir rinda, dod porcijas, ja grib piedevas, stā vi vē lreiz.
Atradā m izeju, jā iet lī dz vakariņ u vai pusdienu beigā m, ē diens vē l ir, un rindas minimā las, bet daž ā dī bas vairs nav.
Sauļ oš anā s krē sli ir veci, tie jā ņ em 6-7 no rī ta, bet var vienkā rš i gulē t uz dvieļ a. Jū ra ir silta un patī kama vislabā kajā veidā . Viesnī cā ir daudz cilvē ku, pā rsvarā arā bi, attieksme pret krieviem ir viduvē ja, nebrī nieties, ja jū s apkalpos sliktā k vai vē lā k nekā vietē jie iedzī votā ji.
Vispā r, ja vē lies labi atpū sties, bez pastā vī gas spriedzes, kur apgulties, kur sē dē t, ko ē st, tad tevis te nav. Lai gan viņ i runā ja ar tū ristiem no citā m viesnī cā m, daudzā s viņ i to darī ja. Vooschem mē s jau esam š eit, tā pē c nav izvē les, bet es š eit vairs nebrauktu.
аватар Lucy16
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties ar bē rniem 20 un 12 gadus veciem maija brī vdienā m Dā rzā . Pludmale bija slē gta lī dz maija beigā m. Patiesī bā bū tu pareizi tā s uzskatī t par divā m neatkarī gā m viesnī cā m. Viesnī cas teritorija ir sakopta, tī ra (ko gan nevar teikt par galvaspilsē tu Tunisiju), kompakta. … Tomēr ▾ Atpū ties ar bē rniem 20 un 12 gadus veciem maija brī vdienā m Dā rzā . Pludmale bija slē gta lī dz maija beigā m. Patiesī bā bū tu pareizi tā s uzskatī t par divā m neatkarī gā m viesnī cā m.

Viesnī cas teritorija ir sakopta, tī ra (ko gan nevar teikt par galvaspilsē tu Tunisiju), kompakta. Viesnī ca atrodas starp abā m Hammametas daļ ā m, lī dz kurā m var nokļ ū t ar taksometru, kas viesnī cā pastā vī gi dež urē . Izmaksas ir 4-5 dinā ri. Ā rpus viesnī cas vispā r nav ko darī t. Netā lu atrodas naktsklubs, kurp devā s jaunieš i no viesnī cas animatoru pavadī bā . Viss ir labi.

Istabas ir diezgan apdzī vojamas, izņ emot duš u, jo nepareizs plā nojums, ū dens visu laiku sakrā jā s uz grī das, tā pē c naktsmī tnes ir 3.

Ar ē dienu viss bija kā rtī bā . Ī paš i brokastis: daž ā da veida kruasā ni, bulciņ as, omletes, cepti dā rzeņ i, desiņ as, smalkmaizī tes u. c.

Pusdienā s un vakariņ ā s obligā ti 2-3 gaļ as veidi, zivis katru dienu, garš ī gi deserti. Atš ķ irī ba no Turcijas nav zā le, dā rzeņ i ir ierobež oti. M. b. jo pavasaris.
Kas man ī paš i patika: vī ns bija pildī ts pudelē s, kafija ļ oti pieklā jī ga, garš ī gs kakao.

Mauritā nijas ū denspī pes kafejnī cā eksotisku 2.5 dinā ru cienī tā jiem.

Atpū tnieki: 50% - franč i (ģ imenes), pā rē jie - krievi un poļ i. Jā saka, ar franč iem atpū sties Pts. nu viņ i ir dzī vespriecī gi, dzī vespriecī gi, aktī vi animē . Kad viņ i visi aizgā ja 06.05. uz viņ u prezidenta vē lē š anā m uzreiz kļ uva garlaicī gi vakaros pie animā cijas, kļ uva redzamas tautieš u drū mā s sejas.

Darbinieki runā franciski, angliski un arā bu valodā runā par mums, tū ristiem. Visi ir ļ oti korekti un pieklā jī gi. Atcerē jā mies skolas angļ u valodu, iemā cī jā mies nedaudz franč u frā zes. Animā cija, attiecī gi, ir arī franč u valodā . un angļ u valodā.

Dā rzam nav savas pludmales, vilciens aizveda lī dz Venē rai, un tur viņ i devā s cauri teritorijai uz pludmali. Ejiet 5-10 minū tes. Varbū t karstumā , trū kums, maijā , tieš i tā . Pludmale dzeltenas smiltis, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, peldē jā s no 04.05, ū dens kā vē sā duš ā.
Suvenī ri: Man patika prieka veikals Yasmine Hammamet. Fiksē tas cenas (magnet-1 din. ), etniskie tē rpi ir lē ti, olī vu ziepes, tam-tams 2.5 din. utt. Salī dziniet cenas ar cenā m Medī nā (norā dī tas zemā k). Kas brauks uz Sahā ru, tur labā k pirkt suvenī rus, brī ž iem lē tā k.

Nopirku alkoholu duty free: Buha (vī ģ u degvī ns), Tibarin-dateļ u liķ ieris, garš vielas vecajā Medī nā.

Ļ oti patika ekskursija Tunisa-Kartā ga-Sidi Bou Said-Bardo muzejs. Gids Aleksejs pā ri visam ir uzslavas. Stā sts ir interesants, aizraujoš s un izglī tojoš s. Tas izlī dzinā ja pā rā k dā rgo Biblio Globe ceļ ojumu. Tā pē c, ja dzirdat, ka ekskursiju vada Aleksejs, droš i piedalieties tajā.

Vispā r pā rē jais mierī gs, izmē rī ts. 150 gadus vecais Francijas protektorā ts atstā ja savas pē das: ir droš i staigā t pa pilsē tu, ieiet Medī nā .
аватар doktorsem
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š odien atbraucu no Tunisijas. Ar laikapstā kļ iem bez problē mā m (tikai 2 ļ oti vē jainas dienas), kā vienmē r Tunisijā . Atpū tieties no kategorijas "lē ti un nedaudz virs vidē jā lī meņ a". Viesnī cā ir liela teritorija, 2 lieli baseini ar slidkalniņ iem (bē rns iemā cī jā s peldē t un ļ oti izklaidē jā s), normā la bē rnu animā cija, pastā vī gi spē lē ja volejbolu ar poļ iem, tenisu, minigolfu un viss bez maksas. … Tomēr ▾ Š odien atbraucu no Tunisijas. Ar laikapstā kļ iem bez problē mā m (tikai 2 ļ oti vē jainas dienas), kā vienmē r Tunisijā . Atpū tieties no kategorijas "lē ti un nedaudz virs vidē jā lī meņ a". Viesnī cā ir liela teritorija, 2 lieli baseini ar slidkalniņ iem (bē rns iemā cī jā s peldē t un ļ oti izklaidē jā s), normā la bē rnu animā cija, pastā vī gi spē lē ja volejbolu ar poļ iem, tenisu, minigolfu un viss bez maksas. Ē diens nav lielisks, bet par 3 zvaigznē m tas ir. Pludmale tī ra, aļ ģ u maz, jū ra tī ra, ja nav vē tras, braucā m ar kajakiem (ļ oti patika), bez benzī na viss bez maksas. Nav ierasta alkohola (negarš oja vietē jais š ņ abis), bet alus pieklā jī gs, viegls, bez ierobež ojumiem, var vermutu, kafija un tē ja pacieš . Vestibilā bija wi-fi, pat e-grā mata nonā ca tieš saistē .
Ar lidmaš ī nā m nebija nekā du kavē š anos (pirms 3 gadiem tā s lidoja ar Tunisijas č arteru, bija daudz sliktā k).
Ī sā k sakot, par 66200, viss iekļ auts, 2 pieauguš ie un bē rns 8 gadi, 2 nedē ļ as - grē ks sū dzē ties.
Ir jē ga nodarboties ar BIBLIOGLOBUS, nebija nekā du pā rklā jumu.
Starp citu, mē s atpū tā mies pirmajā rindā , Dā rzam laikam bū tu sliktā k
аватар olgapash9
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uz Tunisiju devā mies pē c jauniem piedzī vojumiem, draugi ļ oti krā saini stā stī ja par superī go ceļ ojumu uz tuksnesi, baltajā m smiltī m pludmalē un lielisko jū ru. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c tū risma operatora ieteikuma. … Tomēr ▾ Uz Tunisiju devā mies pē c jauniem piedzī vojumiem, draugi ļ oti krā saini stā stī ja par superī go ceļ ojumu uz tuksnesi, baltajā m smiltī m pludmalē un lielisko jū ru. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c tū risma operatora ieteikuma. Trī s pirmo reizi. Tā tad viesnī cas teritorija ir milzī ga, zaļ a, diezgan kopta. Divi lieli skaisti baseini, viens mierī gā ks, blakus otram - ar slidkalniņ iem - nemitī gi fascinē ja animatori, dā rdē ja mū zika. Jautri, bet daudz bē rnu, jo š is baseins ir sekls. Ar jū ru neveicā s, 2 dienas no 9 bija mierī gs un tī rs. Bet š eit, es saprotu, pretenzijas uz dabu. Sauļ oš anā s krē sli jū rā ir jā aizņ emas pulksten 7:00. Labā k neatstā t viesnī cas dvieļ us, tie var pazust un pē c tam maksā t 10 USD par vecu dumiņ u, nav vē lē š anā s. Ē diens - viss ir ļ oti pikants, nav liela daudzveidī ba. Kas attiecas uz skaitļ iem - ar to viss sā kas. Nož ē lojami! Spuldzes, kuras ir ieskrū vē tas 3 lampā s, jaudas ziņ ā atgā dina sveč u gaismu. Viss ir ļ oti vecs un nobruž ā ts. Vannas istabā bija slikta noteka - viņ i katru dienu par to runā ja reģ istratū rā - atbildot - protams - un tad - klusums. Tā pē c viņ i aizgā ja. Mū su istabiņ a tika iztī rī ta precī zi pē cpusdienā , kad karstuma dē ļ nā cā s tajā uzturē ties, gribē jā s atpū sties, bet bija jā izvē las - vai nu izkā rt zī mi "netraucē t", vai gaidī t istabeni. Dzeramnaudu laika apstā kļ i nebija. Divu dienu ekskursija uz Sahā ru ir diezgan nogurdinoš a, bet interesanta! Lū k, esi uzmanī gs iekā pjot dž ipā , mū su kondicionieris nestrā dā ja, un laiks 20 minū tes lī dz pirmajai pieturai mums likā s kā mū ž ī ba, arā bu š oferis izlikā s, ka nesaprot angliski, domā ju, ka vī rs nogalini gan gidu, gan viņ u. Tas tieš ā m aizē noja ekskursiju, maš ī na tomē r tika nomainī ta, bet mā sai bija karstuma dū riens. Nakš ņ ojā m viesnī cā , ļ oti pieklā jī gā , tuksneš a vidū , no rī ta 3os cē lā mies - un tad - sagaidī t saullē ktu. Skaists skats, otrā diena bija daudz interesantā ka par pirmo.
Animā cija ir viena no viesnī cas priekš rocī bā m, puiš i cenš as, vienmē r ir kaut kā da izklaide, starp citu, kas trijotnei pat pā rsteidz - tenisa korti, futbola laukums un vē l kaudzi sporta laukumu. Tā tad - izvē lies paš i, ir plusi un ir mī nusi, labā k ī paš as gaiš as cerī bas necel un tad viss bū s kā rtī bā . No izziņ as viedokļ a viņ i paskatī jā s uz valsti, un tas arī viss - es vairs nevē los š eit atgriezties.
аватар hypyk
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labvakar vai pē cpusdienā jums. Man bija iespē ja apmesties š ajā viesnī cā š ī gada jū lijā . Izkā pā m no autobusa viesnī cas priekš ā . Iegā jā m iekš ā lielā zā lē uz grī das, zā lē flī zes, zaļ umi, pī tie krē sli rada iespaidu par nesen veiktu remontu. … Tomēr ▾ Labvakar vai pē cpusdienā jums.
Man bija iespē ja apmesties š ajā viesnī cā š ī gada jū lijā .
Izkā pā m no autobusa viesnī cas priekš ā . Iegā jā m iekš ā lielā zā lē uz grī das, zā lē flī zes, zaļ umi, pī tie krē sli rada iespaidu par nesen veiktu remontu. Pieejam pie reģ istratū ras.
Paskaidroju gidam, ka atbraucu ar ģ imeni un mā su, mums ir 2 istabas 2 un 3 cilvē kiem, lū dzu novietojiet tuvā k vienu otrai. Iedo atslē gas, saprotu, ka telpas pat nav vienā stā vā . Tevi noteikti mainī s. ES TIKU un aizej.
Ieejot vienā istabā , kas atrodas pirmajā stā vā , degunā trā pī ja balinā tā ja un mitruma smaka, lū dzu nomainī t istabu, saka RĪ T.
Bijā m noguruš i no ceļ a, ī paš i tā pē c, ka vietē jais laiks ir 21-30, vajag bē rnus nolikt gulē t un paš iem atpū sties.
RĪ TS.
Pē c peldes jū rā pabrokastoju un dodos uz reģ istratū ru. Lū dzu atrisinā t jautā jumu ar numuru. Atbild pē c 12-00 nā k klajā un visu atrisina.
12-30 Atkal esmu pie letes, man saka, ka nav istabu JAU, RĪ T. Braucu pie gides pē c situā cijas skaidrojuma. Gide mierina viss atrisinā sies, jā gaida.
Nā kamajā dienā.12-00 gaidu pie letes. . .
Es gaidu stundu, otrajā saka TU ej pie miera, tiklī dz parā dī sies numurs, mē s piezvanī sim. Es gaidu, es sā ku vā rī ties...
Pē c pusstundas viņ i cienī jā s atbildē t uz manu jautā jumu, un vē l pē c piecā m minū tē m saka: piedodiet. . . , es uzstā ju, es pieprasu direktoru, kurš nekad nav parā dī jies. Vē l pē c 15-20 minū tē m piedā vā ja samainī t mū su 2 istabiņ as 2 un 3 vietē jā s pret vienu divistabu. Man liekas, ka tā tomē r ir labā k, mums neko nepiedā vā s, ejam skatī ties. Nevis "strū klaka", bet labā k nekā bija.
Vispā r teritorija laba, pieskata zaļ u, dā rznieki laista un kopj katru rī tu.
Ē diens ir tik restorā nam, vairā k kā paš apkalpoš anā s ē dnī cai. Daž reiz cilvē ku ir vairā k nekā vietu.
Ē diens vienmuļ š un daudz garš vielu, problē ma bē rnus pabarot. Ar ū deni atš ķ aidī tiem dzē rieniem nav garš as, bet viss ir klā t. 16-00 bā rā pie kalniem cep virtuļ us un pankū kas, bet tev ir stā vē t pusstundu garā rindā pie viņ iem.
Jū ra tī ra, caurspī dī ga, silta, pludmale smilš aina, bet slikti tī rī ta. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli bez maksas.
Vispā r liekas, ka viņ i neatbalsta KRIEVU, ir vē ss, un alu bā rā lej tikai plastmasā , un vā cieš iem un franč iem stikla krū zē s, ja pludmalē nozagts pludmales dvielis, tas notiek. , tā tad jums depozī tā palika 10 dolā ri, bet vā cieš i depozī tu neatstā j.
Padoms: izmantojiet savus dvieļ us pludmalē .
Es nolē mu, ka Tunisija nav priekš manis.
аватар nastena03
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar vī ru un meitu 1 gads 4 mē neš i. Pasū tī jā m atseviš ķ u transfē ru, tā tad pē c stundas sasniedzā m viesnī cu. Mē s atpū tā mies Garden ē kā , kas atrodas 2. lī nijā . Ļ oti ā tri tikā m apsē duš ies. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru un meitu 1 gads 4 mē neš i. Pasū tī jā m atseviš ķ u transfē ru, tā tad pē c stundas sasniedzā m viesnī cu. Mē s atpū tā mies Garden ē kā , kas atrodas 2. lī nijā . Ļ oti ā tri tikā m apsē duš ies. Reģ istratū rā iedeva 20 USD un lū dza klusā ku istabu. Mums bija skats uz dā rzu. Ļ oti plaš s numurs. Lieliski sakopta, vienmē r sū tī jā m 2 dinā rus.
Baroja restorā nā , lai tikai nogalinā tu. Vienmē r bija gaļ a, vista un zivis. Vakariņ ā s š efpavā rs jū su priekš ā pagatavoja spageti vai citus makaronus pē c jū su izvē les. Liela saldumu izvē le. Augļ i nav ļ oti daudz: melone, ā boli, bumbieri, vī nogas, persiki un daž reiz granā tā boli.
Pludmale ir vienkā rš i lieliska. Smalkas baltas smiltis, kuras ir patī kami rakt kopā ar bē rnu. Daž kā rt pē c vē tras krastā bija daudz dubļ u. Kamieļ i un zirgi staigā tieš i gar ū deni, kur var jā t.
No animā cijas mē s gā jā m tikai uz bē rnu diskotē ku. Pa dienu cilvē ki nodarbojā s ar ū dens aerobiku un daž ā diem sporta veidiem.
Вид с балкона Бар на пляже Сад Холл отеля Бассейн и ресторан Пляж
аватар persikk
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi Tunisijā . Konsultē ja š ī viesnī ca un ceļ ojumu aģ entū ra un draugi bija. Un tad pienā ca svē tki. Viesnī cā ieradā mies 2010. gada 14. septembrī . Es un mana ģ imene (es, sieva, meita) un manas sievas draudzene Dabiski, ka mums visiem ir divi numuri. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Tunisijā . Konsultē ja š ī viesnī ca un ceļ ojumu aģ entū ra un draugi bija. Un tad pienā ca svē tki. Viesnī cā ieradā mies 2010. gada 14. septembrī . Es un mana ģ imene (es, sieva, meita) un manas sievas draudzene Dabiski, ka mums visiem ir divi numuri. Kad ieradā mies viesnī cā , mums lika pagaidī t, jo vē l nav nevienas istabas. Es klusi piegā ju klā t un iedevu 10$ un palū dzu nokā rtot, lai istabas bū tu tuvumā . Š eit mē s bijā m apmetuš ies. Pā rē jie palika gaidī t. Seifi istabā , bet tas ir cits stā sts. Par seifiem samaksā jā m, un nevis reģ istratū rā , bet kaktā , kur atrodas banka. Viņ i mums iedeva atslē gu, bet manai draudzenei atslē gu neatrada (tad viņ a divas stundas skrē ja no istabas uz banku ar vienu jautā jumu, kad uztaisī s viņ ai seifu) Rezultā tā viņ ai iedeva. elektronisko atslē gu, bet pirms tam ar parastu skrū vgriezi atvē ra seifu. PĀ RSTĀ VĒ T. Starp citu, pē c divā m dienā m arī mums bija problē ma, atslē ga netika izvilkta, tā pē c mums iedeva to paš u kodu un seifs manā acu priekš ā ar skrū vgriezi tika atvē rts 2 minū š u laikā . (Es biju š okē ts) Turklā t kods tika runā ts franč u valodā un par visu koridoru. Kopumā viesnī cā nav daudz vē rtslietu glabā š anas. Seifi drī zā k kalpo paš apmierinā tī bai.
Naudu bankā viesnī cā nevajadzē tu mainī t bez ā rkā rtē jas nepiecieš amī bas, likme ir nedaudz zemā ka nekā bankā s, kas atrodas Hammametas vecajā s un jaunajā s pilsē tā s. Brauciens ar taksometru no viesnī cas uz veco un jauno pilsē tu maksā.5 dinā rus vienā virzienā . Attiecī gi tā da pati summa un atpakaļ uz viesnī cu. Lī dz tirgum jā dodas apmē ram 10 minū tes, nav jē gas iet uz tirgu kaulē ties, jo tik un tā nezini vidē jā s cenas un vari tē rē t daudz nervu. Ī paš i daudzi iepē rkas tā dā s frā zē s kā makimal (cena, ko vari piedā vā t), krievu mafijas sabotā ž a utt. Tu domā , ka tas ir lē ti un tad veikalā ar fiksē tā m cenā m saproti, ka tomē r maksā ji vairā k. Patiesī ba ne vienmē r ir. Tā pē c mans viedoklis ir suvenī rus pirkt tikai veikalos ar fiksē tā m cenā m.
Alkohols tikai valsts veikalos. Hammamedā jaunajā pilsē tā ir divi Bravos, bet vecajā – ģ enerā lis. Ja jū s dodaties, labā k ir bravo. Un labā k, tī rā k un daudzveidī gā k. Alkoholisko produktu nodaļ ā alus 1 dinā ra skā rdenes stingri 250 gr. Vī ns sā kot no 4 dinā riem bet to dod arī viesnī cā , un ņ ē mā m dā rgā ku un garš a tā da pati. Vietē jo š ņ abi nevar dzert, bet normā li no 30 dinā riem, bet neņ ē mu, tā pē c nezinu.
Ē diens viesnī cā principā nekad nebija izsalcis, bet pā rsteidza tas, ka tika izdoti daž i veidi (gaļ a, tī tars, pankū kas utt. ). Viņ i ielej bez problē mā m. Tiesa, kad sā kumā gā ju pē c treš ā s alus porcijas (porcija 3 glā zes-250g. ) man iedeva tikai divas. Un viņ i uz tevi skatā s, maigi izsakoties, nelaipni. Nā kamajā dienā , kad situā cija atkā rtojā s, es pateicu burvju vā rdu PROBLĒ MAS? un uzreiz nebija nekā du problē mu lī dz atvaļ inā juma beigā m.
Animā cija ir diezgan interesanta gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, un pats galvenais - neuzbā zī ga. Daž reiz man pat patika.
Tī rī š ana istabā s ir normā la lieta, kad atstā ja dinā ru, kad nē , nu, vispā r, apmē ram tas pats. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Kopumā arī pā rē jiem viesnī ca patika, ja nepievē rš uzmanī bu sī kumiem.
Mums kopumā viss patika.
Nevaru teikt, ka ļ oti iesaku viesnī cu, bet klusā m relaksē još ā m brī vdienā m tā ir diezgan piemē rota.
аватар Gennady31
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi bijā m uz Tunisiju. Agrā k atpū tā mies Turcijā Ē ģ iptē Taizemē . Viesnī ca arī vidē js ē diens. Jū ra un pludmales atstā ja labu iespaidu. Arā biem mazliet labā k kā Ē ģ iptē . Gā ja mā jā s š ortos !. … Tomēr ▾ Pirmo reizi bijā m uz Tunisiju. Agrā k atpū tā mies Turcijā Ē ģ iptē Taizemē . Viesnī ca arī vidē js ē diens. Jū ra un pludmales atstā ja labu iespaidu. Arā biem mazliet labā k kā Ē ģ iptē . Gā ja mā jā s š ortos !
И радость и грусть. И радость и грусть.
Parādīt vairāk »


iemiesojums yulia.tarasckin
Sveiki! Nopirku jūlija biļeti uz Caribbean World Hammamet 3 * + (burtiski nokopēts no rezervācijas lapas).Bet tagad sāku lasīt, izrādās, ka Hammametā ir šīs ķēdes viesnīcas: pludmale, dārzs, ciemats.. Viņi aģentūrā izmeta saiti uz viesnīcas akvaparku, kāpēc tika izvēlēta šī viesnīca (bērni sapņo par akvaparku). Un tagad es šaubos, kur viņi mūs ved? vai būs akvaparks?
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
iemiesojums 71LERA
Nekad iepriekš neesmu bijis 3*. Vai ir fēns?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums shurapshenina
vai ņemt portatīvo datoru
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums vodolei124
Braucam 19. septembrī, es, mana sieva un mazdēls (6 gadi). Pastāsti man, kurā ēkā labāk ņemt numuru, un kas ir "jāizdara", lai iegūtu labu numuru?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Caribbean World Hammamet 3*+ имеет ухоженную территорию, расположен на самом берегу живописной бухты.

Atrašanās vieta В 75 км от аэропорта г.Монастир, в 7 км от центра г.Хаммамет.
Pludmales apraksts Первая береговая линия, широкая полоса пляжа.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн, 5 ресторанов: основной и 4 тематических ресторана (китайская кухня, индийская кухня, мексиканская кухня и рыбное меню), 5 баров: центральный бар, бар у бассейна, снек-бар у бассейна, витамин-бар и бар на пляже.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • veļas mazgāšana
Bērniem Детская секция в бассейне, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Бесплатно: аквапарк (бассейн с семью водными горками), 2 теннисных корта, мини-гольф, водное поло, стрельба из лука, дартс, катамаран, байдарки, виндсерфинг. Платно: хамам, прогулки на лошадях и верблюдах, видеоигры. Напитки на дискотеке не входят в систему «Всё включено».
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Отель представляет собой 3-этажный корпус и 12 бунгало. Всего 370 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Avenue de la Paix -Zone Touristique Sud - BP 224 – Hammamet, 8050, Hammamet, Tunisie
Tālruņi: Tel: + 216 72 31 02 24
Fax: 00 216 72 31 01 99
Tīmekļa vietne: Caribbean World Hammamet
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.