Jautājums o Džerba

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
103 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kas ceļoja no tūroperatora "OASIS TRAVEL UKRAINE"?
Pastāsti man, kurš novembrī bija Tunisijā, kādi tur ir laikapstākļi? Kas ceļoja no tūroperatora "OASIS TRAVEL UKRAINE"?
Vai varat uzticēt savu brīvdienu organizēšanu šim tūrisma operatoram?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2011-10-0712 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар enters
Pastāsti man, kurš novembrī bija Tunisijā, kādi tur ir laikapstākļi? Kas ceļoja no tūroperatora "OASIS TRAVEL UKRAINE"?
Vai varat uzticēt savu brīvdienu organizēšanu šim tūrisma operatoram?
аватар poplavskih
Es nezinu par operatora tūri, bet novembrī Tunisijā ir forši.
аватар galeb
Mēs ar sievu devāmies 2007. gada jūnijā ar Oasis - nebija nekādu problēmu. Viss ir vislabākajā veidā :)
аватар tragladito
Novembrī ir auksti braukt uz Tunisiju un izpūtīs siroku ar smiltīm, nekāda bauda pat braukājot pa valsti.Labāk ir Marokā, Dubaijā, Spānijā, Kubā utt.
аватар dimonlubik
Mēs devāmies ar Oasis 28.04.2011. Nav problēmu, viss ir lieliski!
аватар komerk1
Tā nav patiesība!!! Oasis ir sapuvusi tūrisma operatore. Atpūta no 29.07.2012-09.05.2012. Vietnē esošās viesnīcas fotogrāfijas neatbilst realitātei! Viesnīca Caribbean World Venus Garden pat uz 1 zvaigzni nevelk (pat viesnīca, teritorija skaista) Netīrs, smird pēc slapjuma, barots ar skābiem tomātiem un vēl kaut ko nesaprotamu. Express Tour (Oasis) nerūp tūristus un viņu sūdzības. Pilnīgi visa viesnīca apgalvoja, ka cilvēkiem no visas pasaules ir ekskursijas! šeit netika pirktas. Rezultātā kāds samierinājās, kāds par piemaksu pārcēlās uz Pludmale, kādu pārcēla tūrisma aģentūra! NEIESAKU AR BĒRNIEM!!!
аватар more22
Oāze, labs tūroperator, ja reiz nepaveicās, tas nenozīmē, ka jālej dubļi, jālej dubļi, tā notiek arī ar lielākiem operatoriem, nu vienreiz nepaveicas, ko te darīt... bet mēs paveicās,gaidījām sliktāko,braucām pa fartuni,bet viss sanāca super,ēdiens super!Un novembrī saka baigi auksts,nākamreiz gribam oktobra sākumā bijām maija vidū , arī nebija karsti..
аватар svet-lana77
Atpūtāmies ar Oasis jūnijā Hamammetā.Problēmu nebija. Pēc mūsu novērojumiem un atpūtnieku atsauksmēm par citiem tūroperatoriem secinājām, ka Oāze ir labākā Tunisijā.
аватар Natalia12
labs operators
Viss ir kārtībā
Tikai novembrī Tunisijā ir vēss
аватар Irina_1988
Nesen atbraucām no Turcijas un viss patika! Esam diezgan apmierināti ar Oasis Travel Ukraine.
аватар Irina_1988
Arī pagājušajā gadā atpūtāmies Tunisijā, viss kārtībā, pateicoties Oasis Travel Ukraine.
аватар feenoord
Tunisija ir lieliska valsts, bet oāze ir sūdi, nevis tūrisma operatori. Lidojums aizkavējās par vairāk kā 15 stundām!!!! 300 cilvēki gandrīz diennakti bija iestrēguši lidostā. Mēs ne tikai zaudējām visu dienu, par kuru maksājām!!! daudz naudas,tāpēc arī solīto kompensāciju gaidām jau otro nedēļu.Izlidot 15.07.2017 6-00 no rīta, un izlidoja tikai 07/00-40 16/2017. Tunisijas oāzes pārstāve, kāda Anna, mūs apliecināja, ka ierodoties noteikti saņemsim kompensāciju, taču, kā jau varēja nojaust, neko nesaņēmām. Stingri iesaku nekādā gadījumā neizmantot oāzes pakalpojumus!!!!
аватар KlapkivViktor
Sveiki! Mēs lidojām no Oasis septembra beigās uz Tunisiju (Port El Cantanoui), Hotel El Mouradi pils 5 *. Mums patika viss – no brīža, kad iekāpām lidmašīnā un satikāmies Tunisijā – līdz brīdim, kad mūs pārveda atpakaļ uz lidostu. Lai gan es lasīju sliktas atsauksmes par OASIS Travel Ukraine un Bravo Airways, un tas pat bija nedaudz biedējoši. Patiesībā – viss ir visaugstākajā līmenī! No viņiem paņēmām trīs ekskursijas (Sahāra, Kartāga un lāzeršovs) - bijām apmierināti. Lidmašīnas ir pabarotas un diezgan garšīgas. Par cenu ekskursijas pa Oāzi ir izdevīgas, mēs saņēmām lētāk nekā Pegasus un Annex. Īsāk sakot - vēlos tikai pateikties kompānijai un manam tūroperatoram par lieliskajām brīvdienām! Paldies!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Džerba
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl