TUI Magic Life Penelope Beach 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.010
8.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 4 km attālumā no Midounas centra. No šejienes ir viegli nokļūt līdz galvenajām pilsētas apskates vietām. Viesnīcas kopējā platība ir 120 000 m2. Houmt Souk atrodas 19 km attālumā no viesnīcas. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар irina.kmlv
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi Tunisijā . Pirms tam viņ i viesojā s Turcijā , Ē ģ iptē , Spā nijā . Pā rsteidzoš ā kā rtā Tunisija mani pā rsteidza un iekaroja. Un lielais nopelns š ajā ir Magic Life Penelope 4 * viesnī ca. Ekskursija tika veikta Pegasus, viesnī ca tika atrasta uz wondertour ru. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Tunisijā . Pirms tam viņ i viesojā s Turcijā , Ē ģ iptē , Spā nijā . Pā rsteidzoš ā kā rtā Tunisija mani pā rsteidza un iekaroja. Un lielais nopelns š ajā ir Magic Life Penelope 4 * viesnī ca. Ekskursija tika veikta Pegasus, viesnī ca tika atrasta uz wondertour ru. Viss bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Tī rī ba visur, gan teritorijā , gan istabā s un pludmalē . Apkalpojoš ajam personā lam var likt pamatī gu 5. Jū ra pie krasta ir sekla un ar aļ ģ ē m, bet nedaudz tā lā k tirkī za krā sas ū dens ir ļ oti silts un tī rs. Vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Ir iekš telpu un ā ra peldbaseins ar savu bā ru. Animatori ir lieliski, viņ i ļ oti cenš as izklaidē t gan bē rnus, gan pieauguš os. Vakaros noteikti tiks sarī kots priekš nesums. Mums arī patika ē diens. Brokastī s garš ī gi piena produkti. Pusdienā s un vakariņ ā s gaļ a un zivis. Diezgan daudzveidī gs. Kas attiecas uz alkoholu. Mums š ķ ita, ka ievestais alkohols ir stipri audzē ts, tā pē c iesakā m vietē jo degvī nu, kas gatavots no datelē m, ir ļ oti labs. Kopumā mums bija lieliska uzturē š anā s lieliskā viesnī cā !
аватар biv414
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska. Diezgan liela un ļ oti zaļ a teritorija. Tiesa, krievi ir apmetinā ti kā dā tā lā ē kā . Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs. Visas jū su problē mas tiek atrisinā tas uzreiz. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska. Diezgan liela un ļ oti zaļ a teritorija. Tiesa, krievi ir apmetinā ti kā dā tā lā ē kā . Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs. Visas jū su problē mas tiek atrisinā tas uzreiz. Host Express Tour. Pā rstā vis Maliks. Es tieš ā m gribu kaut ko pateikt par viņ u. Tas ir tū lī tē js risinā jums visā m jū su problē mā m jebkurā diennakts laikā . Patī kamā kā pieredze. Un tie nav tikai vā rdi. (Apceļ ojā m visu Dienvidaustrumā ziju un Ā friku, vairā k kā.10 braucieni. ) Gan viesnī ca, gan mī tnes valsts_ ir vienas no labā kajā m. Animā cija nav slavē jama. Katru vakaru priekš nesums. Varbū t jaunieš iem bū s mazliet garlaicī gi, lai gan katru dienu ir diskotē ka. Viesnī cā nebija daudz jaunieš u. Bet viss ir priekš bē rniem. Un atseviš ķ s spē ļ u klubs (kā bē rnudā rzs) un atseviš ķ i baseini un akvaparks. Ē diens arī lielisks. Svaigas sulas katru dienu apmē ram 5 veidi. Atseviš ķ s bā rs ar š ī m sulā m iekš telpu baseinā . Sava pludmale. Cenā iekļ auta nemotorizē ta izklaide. Atnā cu uz pludmali daž ā dos laikos bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, vienmē r. Par saimnieku.
Divu dienu braucienā pa cukuru, braucot ar dž ipiem, bē rns atstā ja diezgan dā rgas saulesbrilles. Viņ i pieķ ē rā s tikai nā kamajā dienā . Sū dzē jā s š ī brauciena saimnieka pā rstā vim Ziyad. Viņ š nekavē joties izsauca dž ipa vadī tā jus un brilles tika atrastas un pē c nedē ļ as atgrieztas. Ceļ ojuma laikā uz Sahā ru apmetā mies viesnī cā Palmry. Arī.4 zvaigznes. Salī dzinot ar Magic, pat 2 zvaigznes ir daudz. Tā tad gan viesnī ca, gan saimnieks ir pamatī gi piecinieki. Es atbildē š u uz visiem jautā jumiem
аватар GirlaNKa
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Magic Life Penelope Beach Hotel 4* Aplausu vē rta viesnī ca. Tik kvalitatī vs 4ku vē l jā meklē . Mē s varam teikt, ka š ī viesnī ca var pretendē t uz 5 *. Personā ls valdzina ar savu draudzī gumu un profesionalitā ti. Gandrī z visi runā franč u un vā cu valodā . … Tomēr ▾ Magic Life Penelope Beach Hotel 4*
Aplausu vē rta viesnī ca. Tik kvalitatī vs 4ku vē l jā meklē . Mē s varam teikt, ka š ī viesnī ca var pretendē t uz 5 *. Personā ls valdzina ar savu draudzī gumu un profesionalitā ti. Gandrī z visi runā franč u un vā cu valodā . Ļ oti maz runā angliski. Tomē r, pat nezinot valodu, kurā runā jat, viņ i centī sies jū s saprast. Viesnī ca ir ļ oti labi uzturē ta un tī ra. Ap zaļ o zonu. Ir numuri galvenajā ē kā un bungalo. Numuri ir ļ oti tī ri ar balkonu. Noņ emiet kvalitā ti. 2 reizes taisī ja puķ u rotā jumus uz dobes. Pirmajā stā vā (š eit tiek uzskatī ts kā Eiropā - 1. un 2. stā vs) ir diezgan trokš ņ ains, labā k ir ņ emt telpas augstā k. Vē l viens padoms ir paņ emt lī dzi ziepju gabaliņ u (pilsē tā tieš ā m var nopirkt), jo te ir tikai š ķ idrā s ziepes. No galvenā s ē kas lī dz jū rai ir nepiecieš ams 3 minū š u gā jiens. Jū ra nav ī paš i mierī ga. Viļ ņ i bija gandrī z 2 nedē ļ as. Aļ ģ es ir, bet to nav daudz un tā s vairā k atgā dina nopļ autu zā li. Viesnī cas pludmale tiek pastā vī gi attī rī ta no aļ ģ ē m un gruž iem. Smiltis ir tī ras - balti zeltainā krā sā . Izstaigā jā m gandrī z visu piekrasti – Magic Beach izskatā s vislabā k. Programmā Viss iekļ auts. iekļ autas visas izklaides bez motora: katamarā ni, sē rfoš ana, banā ni, slē poš ana. Viesnī cā ir vairā ki baseini. Visi no tiem ir paredzē ti noteiktam mē rķ im. 2 aktī vi - ū dens aerobikai, ū dens polo un vienkā rš i peldē š anai. 1 atpū tai mierā un klusumā , 1 ar ļ oti siltu ū deni, 1 ļ oti maziem bē rniem, 1 ar slidkalniņ iem ģ imenē m. Starp citu, bē rni ir pastā vī gi iesaistī ti un pievē rš viņ iem uzmanī bu. Lai gan vairumā broš ū ru rakstī ts, ka š ī viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem, tač u iemī lē juš ies pā ri vai veci cilvē ki bē rniem nemaz netraucē , jo vienmē r ir ar kaut ko aizņ emti. Ē diens ir ļ oti garš ī gs un bagā tī gs. Papildus brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m ir arī uzkodas, sviestmaizes utt. Viesnī cā ir 4 restorā ni: 1 - bufete (katru dienu š ajā restorā nā vakariņ ā s kā da noteikta tē ma - Itā lija, Taizeme, Havaju salas....). 2 Vidusjū ras restorā ni - ļ oti garš ī gs un ļ oti kvalitatī vs serviss. 3 taizemieš u restorā ni - uz mazajiem š ķ ī vjiem tiek atnestas uzkodas, lai visu nogarš otu, no ē dienkartes izvē laties pamatē dienu (jē ra gaļ u pasniedz ļ oti interesantā krū zē ), arī desertus atnes visus uzreiz. 4 restorā ni - Taizemes virtuve. Visas uzkodas arī tiek nogarš otas uzreiz, pamatē dienu un desertu izvē laties paš i. Tematiskajos restorā nos pie reģ istratū ras ir jā pierakstā s pie meitenē m zilos T-kreklos.
Viesnī cā ir daž ā das aktivitā tes: vairā ku veidu aerobika, ū dens sporta veidi, teniss un galda teniss, loka š auš ana, š autriņ as un daudz kas cits. Lī dzi jā ņ em skrieš anas apavi.
Uz vakaru jā ņ em lī dzi dž emperis (tā ds, kā du velkam rudenī - plā ns, bet silts). Vakari ir diezgan vē si, it ī paš i, ja pusdienojat uz terases vai ejat skatī ties izrā des vai filmas.
Spa centrs ir mazs. Hamam (sausā turku pirts) un sauna par brī vu, citi prieki par naudu. Muguras masā ž a maksā.50 dinā rus. Valū tas kurss ir 1 dolā rs - 1.8 dinā ri. Pedikī rs - 45 dinā ri.
Tuksneš a tū re bija ļ oti patī kama. Karsts nebija – karstumā bijā m vai nu autobusā ar kondicionieri, vai dž ipā . Ekskursijā var iegā dā ties dateles - ļ oti garš ī gas un lē tā kas nekā Dž erbā . Viesnī ca, kurā viņ i nakš ņ o, ir 4 zvaigznes, bet knapi velk 3ku. Jū s varat izdzī vot vienu nakti, bet aizlikts. No ekskursijas ir daudz pozitī vu emociju: saulriets un rī tausma tuksnesī , kamieļ u izjā des, ū denskritumi, mirā ž as, oā zes, ekstrē mi dž ipi u. c.
Ekskursija pie pirā tiem bija tā lu no labā kā s. Organizā cija uz paš a kuģ a ir ļ oti slikta. Daž i netī ri un kaitinoš i pirā ti. Tualetes uz kuģ a ir netī ras. Sala ir tik tā . Vienī gais iemesls, kā pē c varat tur doties, ir mierī gā zilā un seklā jū ra. Ē dinā š ana un izklaide ir spontā na. Pludmale ir pamesta un klā ta ar nesaprotamu zā li, aļ ģ ē m un kaiju ekskrementiem. Lietussargi tiek apmaksā ti. Ekskursija nav laika vai naudas vē rta.
Tagad par pilsē tā m netā lu no viesnī cas:
Hum Suk - liela pilsē ta - 2 reizes nedē ļ ā bazā rs - trako nams. Vienreiz var aiziet uz tirgu. Galvenais nepakļ auties viņ u cenā m. Labā k ir vispirms doties uz lielveikalu ar fiksē tā m cenā m iepriekš un apskatī t š ī s paš as cenas. Tirgū cenu var palielinā t 5 reizes. Labā k pirmo reizi pastaigā ties un pajautā t cenu. Nepē rciet neko uzreiz. Labā k atgriezties. Ceļ š uz š o pilsē tu maksā s 6 dinā rus vienā virzienā par 1 automaš ī nu. Taksometru ir viegli noķ ert. Viņ i iekasē.400 milimetrus par nosē š anos. Kopumā izrā dā s, ka tas nemaz nav dā rgi. Visizdevī gā k olī veļ ļ u iegā dā ties VISPĀ RĒ JĀ veikalā - to zina visi vietē jie.
Meduna ir 2. pilsē ta. Kluss un mierī gs.
Zvans uz Krieviju pa fiksē to tā lruni maksā.1 dinā ru - apmē ram 2 minū tes, pa mobilo tā lruni - 1 minū ti. Labā k zvanī t no telefona pa ceļ am uz pludmali - pa kreisi.


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Midounas pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Houmt Souk pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Reliģija, Stats, iepirkšanās

Отель расположен в 4 км от центра г. Мидун. Отсюда легко добраться до главных достопримечательностей города. Общая площадь территории гостиницы составляет 120 000 м2. Город Хумт-Сук находится в 19 км от отеля. Гостиница подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Джербы – Зарзис составляет 24 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. К услугам гостей открытая терраса.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Мини-футбол. В 2 км от отеля расположено поле для гольфа.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 289 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Zone Touristique B.P. 257, 4180 Houmt-Souk, Djerba, Tunesien
Tālruņi: тел. 00216 75 731 45 4
факс. 00216 75 732 59 4
Tīmekļa vietne: TUI Magic Life Penelope Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.