Club Cedriana Djerba 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.410
№7 viesnīcas reitingā Džerba
7.1 Numurs
7.4 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.3 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Džerbas salā, 4 km attālumā no Midounas centra un 18 km attālumā no Houmt Souk centra. Viesnīca tika uzcelta 1992. gadā, un pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai, vienatnē vai brīvdienām draugu lokā.Vairāk →
аватар anfis.semenova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir pilnī bā mainī jusies, un visas sliktā s atsauksmes izdzē š Guest Relation Irina, kas š im objektam dzied slavas no daž ā dā m lapā m un viesnī cas vadī bai vajadzē tu pievē rst uzmanī bu tā s attieksmei pret krievu viesiem, pretē jā gadī jumā jū s zaudē sit visus tū ristus. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pilnī bā mainī jusies, un visas sliktā s atsauksmes izdzē š Guest Relation Irina, kas š im objektam dzied slavas no daž ā dā m lapā m
un viesnī cas vadī bai vajadzē tu pievē rst uzmanī bu tā s attieksmei pret krievu viesiem, pretē jā gadī jumā jū s zaudē sit visus tū ristus.
Pludmale ir 25 minū tes ar kā jā m karstumā vai pē c izvē les zirga pajū gā , ja ir pietiekami daudz vietas un nav iespē jams to sasniegt ar mazu bē rnu.
.
Ē diens katru dienu ir vienā ds un barojam mazus bē rnus ar tukš iem makaroniem. Zivs ir kaulaina, gaļ a ir pikanta, augļ i ir sagriezti, un skats atstā j daudz vē lamo.
Visneveiksmī gā kie skaitļ i tiek noslī dē ti uz krieviem.
Animā cija ir paredzē ta francū ž iem.
Es runā ju ar cilvē kiem, kuri š ajā viesnī cā atpū š as vairā k nekā gadu, un visi ir vienisprā tis, ka viesnī ca ir zaudē jusi savas pozī cijas un nauda, ​ ​ ko tā prasa, nav tā vē rta.
аватар totosha2004rus
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi atpū tusies kopā ar vī ru un bē rnu citā valstī . Viesnī ca super, ieradā s 20:00, uzreiz iekā rtojā s, bija laiks vakariņ ā m. Personā ls jauks, animatori lieliski. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, telpas tika uzkoptas katru dienu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tusies kopā ar vī ru un bē rnu citā valstī . Viesnī ca super, ieradā s 20:00, uzreiz iekā rtojā s, bija laiks vakariņ ā m. Personā ls jauks, animatori lieliski. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, telpas tika uzkoptas katru dienu. Viesnī cas ceļ vedis no Anex tour Yousef ir mī ļ š , mierī gs un saprā tī gs. Ī paš s paldies viesnī cas krievvalodī gajai gidei-administratorei Irinai - ja radā s jautā jumi, viņ a nekavē joties palī dzē ja un iesaistī jā s problē mu risinā š anā .
аватар sigushinamasha
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nesen atgriezā mies no Dž erbas! Viesnī ca brī niš ķ ī ga! Atpū tos ar mazu bē rnu, ļ oti uztraucos par ē dienu. Vē los atzī mē t, ka ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte, nepavisam ne trekns, ne smags ē diens, plus krieviem pielā gots galds (putra, zupa) - bē rns ē da ar prieku! 2 reizes dienā dod saldē jumu (par ko arī ļ oti patī k)!! ! Istabas ļ oti ē rtas, katru dienu tī ra un maina gultas veļ u un dvieļ us. … Tomēr ▾ Nesen atgriezā mies no Dž erbas! Viesnī ca brī niš ķ ī ga! Atpū tos ar mazu bē rnu, ļ oti uztraucos par ē dienu. Vē los atzī mē t, ka ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte, nepavisam ne trekns, ne smags ē diens, plus krieviem pielā gots galds (putra, zupa) - bē rns ē da ar prieku! 2 reizes dienā dod saldē jumu (par ko arī ļ oti patī k)!! ! Istabas ļ oti ē rtas, katru dienu tī ra un maina gultas veļ u un dvieļ us. Numuros ir kondicionieris, fē ns, TV (ar krievu kanā liem), katrā numurā ir balkons. Viesnī cā ir 3 peldbaseini, no kuriem viens ir iekš telpu un viens ar jautriem slidkalniņ iem. Man ļ oti patika izklaides programma - animā cijas komanda, vienkā rš i vakariņ as: ū dens aerobika, stepa, loka š auš ana, š autriņ as, volejbols, ū denspolo, jautras spē les, dejas, diskotē kas (lī dz 12 naktī ). Ir bē rnu klubiņ š - bē rnu animatori ir ļ oti vē rī gi un atbildī gi. Liels PALDIES viņ iem par to! Lī dz jū rai jā iet 3 minū tes ar kā jā m, nemaz nav nogurdinoš i. neskatoties uz to, ka 2 lī nijas no jū ras. vienmē r pietiek ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem, pludmale tiek attī rī ta no aļ ģ ē m pat vē tras laikā . Ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, iesaku doties uz š o viesnī cu! ! !
фасад отеля
аватар _991445
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies 5os no rī ta. Uzreiz uzvelk rokassprā dzes, pabaro brokastis. Un, te mū s iekā rtoja tikai ap pulksten 13, tā kā aizbraucē jus nevē lē jā s izlikt un pievilkt lī dz pē dē jam, piemaksā jot. Rezultā tā pirmā diena bija izniekota. … Tomēr ▾ Ieradā mies 5os no rī ta. Uzreiz uzvelk rokassprā dzes, pabaro brokastis. Un, te mū s iekā rtoja tikai ap pulksten 13, tā kā aizbraucē jus nevē lē jā s izlikt un pievilkt lī dz pē dē jam, piemaksā jot. Rezultā tā pirmā diena bija izniekota. Bet nā kamajā dienā.6os no rī ta jau peldē jā mies jū rā . Lī dz jū rai uz kā dā m 5 minū tē m nav tā lu, lai gan tiek apsvē rta otrā lī nija. Pludmale laba, smilš aina, bet sauļ oš anā s krē slu nepietika. Ieeja jū rā ir lieliska, dibens lī dzens un bez akmeņ iem. Tiesa, piekrastē ir daudz aļ ģ u, tač u tā s mums netraucē ja, saka, ka tas pat nā k par labu veselī bai. Baseinā peldē jā s daudzi, jo to ir pietiekami daudz - centrā ir liela, blakus bē rnu. Nedaudz malā ir baseins ar slidkalniņ iem, un ir arī iekš telpu baseins. Uz pā rtikas rē ķ ina ne katrs piecinieks tā tiek pabarots. Neuzskaitī š u visu, bet brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s bija visdaž ā dā kā gaļ a, izņ emot cū kgaļ u. Katru dienu bija arbū zi un melones lielos daudzumos, daž ā di salā ti un visā di saldumi. Atseviš ķ i, bet par animatoriem. Es domā ju, ka viņ i nemaz negulē ja. No astoņ iem rī tā lī dz divpadsmitiem vakarā notika daž ā das izklaides. Puiš i visi ļ oti labi, ī paš i Tika, viņ š visur tika galā gan pie jū ras, gan baseinā . Un pat tad, kad izbraucā m divos naktī , es viņ u redzē ju reģ istratū rā . Kopumā mums bija lieliska brī vdiena un, iespē jams, nā kamreiz uz turieni dosimies vē lreiz. Es aizmirsu pieminē t telpas uzkopš anu. Ī sā k sakot, izcili.
Бассейн с горками
аватар seawoman
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem! Lidojā m uz Dž erbu no Pē terburgas ap 5 no rī ta, 7 jau atveda uz viesnī cu, ap 10 no rī ta bijā m iekā rtojuš ies. Numuri ir lieli un tī ri. Uzreiz paē dā m brokastis. Ē diens ir lielisks! Viņ i gatavo garš ī gi. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Lidojā m uz Dž erbu no Pē terburgas ap 5 no rī ta, 7 jau atveda uz viesnī cu, ap 10 no rī ta bijā m iekā rtojuš ies. Numuri ir lieli un tī ri. Uzreiz paē dā m brokastis. Ē diens ir lielisks! Viņ i gatavo garš ī gi. Apkalpoš ana ir brī niš ķ ī ga. Viesnī ca tī ra, viesmī ļ i pieklā jī gi un draudzī gi. Arī ne uzņ emš anas, visi jauki jaunieš i un meitenes. Tiesa, ne visi runā krieviski, bet daudzi runā angliski. Un mē s viņ iem arī nedaudz pamā cī jā m krievu valodu. No rī ta ceļ as brokastī s - klusi, mierī gi....tikai krievu gaiļ u nepietika. Ē d uz jū ras vai pie baseina. . . sper!...un apgulies. Baseins ir tī rs. Ī paš i iesaku sievietē m veikt masā ž as, un pirms tam doties uz hammam. Zagač iks bū s - super!
Animatori ir lieliski, pieklā jī gi, smieklī gi, gudri, trū kst vā rdu, tā pē c mē s to iedegā m! Un vingroš ana ar viņ iem no rī tiem un ū denspolo, un arā bu dejas, un loka š auš ana, vispā r, ko vien gribi. Vakarā animā cija, š ovi, priekš nesumi, tu nomirsi no smiekliem, kā dus skaitļ us izdarī ja Mamadū , kā visi dejoja - Lila, Dora, Duda, Fidi, Suma, Jam, Susu. Piedod man, kurš nenosauca vā rdu)))) DJ Alex - cieņ u!
Esmu atpū tusies daudzviet, daž ā dā s valstī s - Turcijā , Grieķ ijā , Kiprā , Bulgā rijā , Ungā rijā , pat Korejā . Es biju Nabeulā Tunisijā , š ī ir kontinentā lā daļ a. Tač u Dž erba mani apbū ra un ī paš i viņ as cilvē kus viesnī cā . Es iesaku š o viesnī cu. Tiesa, jū ra brī ž iem vē tra, tač u tas ne vienmē r liedza krieviem peldē ties. Dodieties droš i uz viesnī cu, jū s to nenož ē losit.
аватар JIen4ik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Reģ istrē š anā s notika ā tri, aizpildot anketas uzreiz piedā vā ja dzē rienus. Istaba bija ļ oti laba, bet bija arī ne pā rā k pazī stami. Patiesī ba ir nedaudz smaga, lai saprastu un atcerē tos telpu atraš anā s vietu. Ē diens labs: gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, saldumi. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s notika ā tri, aizpildot anketas uzreiz piedā vā ja dzē rienus. Istaba bija ļ oti laba, bet bija arī ne pā rā k pazī stami. Patiesī ba ir nedaudz smaga, lai saprastu un atcerē tos telpu atraš anā s vietu. Ē diens labs: gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, saldumi. Pludmale atrodas pā ri ceļ am, ejiet 3-5 minū tes. Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir bez maksas. Arī š ai viesnī cai kajaku un vē jdē ļ u nomas pakalpojumi tiek nodroš inā ti bez maksas, bet tie dod uz 20 minū tē m, lai visiem pietiktu ekipē juma.
Wi-Fi darbojas reģ istratū rā bez maksas. katru vakaru priekš nesums no animatoriem.
Vienī gais, kas mani pievī la, bija laikapstā kļ i. Visu laiku lija lietus un bija vē tra. tikai pē dē jā dienā bija 2 stundas saules, t. i. Iedegties neizdevā s, un arī peldē t nevarē ju, jo vē tra izskaloja tik daudz aļ ģ u, ka bija nepatī kami ieiet ū denī . Lai gan es nevaru teikt, ka man viņ i nepatī k, bet tā dos skaitļ os tas ir murgs. Turklā t, pat ieejot, jū s joprojā m nevarē tu normā li peldē t.
Viesnī ca varē ja to notī rī t no krasta un nedaudz izvilkt no ū dens, bet ak vai. . .
аватар shevczova4
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man bija prieks tur atpū sties vairā k nekā vienu reizi, ja viņ i pieņ ems.. . … Tomēr ▾ Man bija prieks tur atpū sties vairā k nekā vienu reizi, ja viņ i pieņ ems.. .
аватар NVAndreevasl
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki ! ! ! Sā kš u ar to, kā izvē lē jā mies ekskursiju, sieva meklē ja atsauksmes, Dž erbas salā Tunisijā atradā m viesnī cu Cedriana, ielidojā m, mū s sagaidī ja gids Riats, devā mies uz viesnī cu ar autobusu, pavadī bā krieviski runā još ais gids Anuā rs. … Tomēr ▾ Sveiki ! ! ! Sā kš u ar to, kā izvē lē jā mies ekskursiju, sieva meklē ja atsauksmes, Dž erbas salā Tunisijā atradā m viesnī cu Cedriana, ielidojā m, mū s sagaidī ja gids Riats, devā mies uz viesnī cu ar autobusu, pavadī bā krieviski runā još ais gids Anuā rs. Ieradā mies viesnī cā , mū s ļ oti labi sagaidī ja ar aukstajiem dzē rieniem animā cijas komanda (ne kā dos 5k sanā k tā ), ā tri saņ ē mā m istabiņ as atslē gas. Istaba gaiš a un vienmē r tī ra, uzkopta katru dienu, veļ a mainī ta katru dienu. Ieradā mies no rī ta, bija laiks brokastī m, ļ oti patika ē diens, pat brokastī s bija daudzveidī gi, pieklā jī gi viesmī ļ i (krieviski gan nerunā ja, bet vienmē r bija draudzī gi), atvaļ inā juma beigā s , daudzi jau saprata krievu runu)))))))))))). Man ļ oti, ļ oti, ļ oti patika animā cijas komanda, puiš i darbam atdod visu savu dvē seli, neļ auj garlaikoties, pē c vakariņ ā m animatori vienkā rš i super izklaidē no visas sirds, uzliek katru vakaru jauns uzvedums, ļ oti patika, lai gan krieviski nesaprata, bet tas nemaz netraucē ja , dienu pē c ieraš anā s pie animatoriem parā dī jā s krieviete MAŠ A, tā tad valodas barjera pazuda pavisam, tu ar viņ u varē ja sazinā ties jebkā da iemesla dē ļ - viņ a vienmē r palī dzē ja, tas bija viņ as spē kos, mū su abi gidi Riats un Anuā rs bija ļ oti izpalī dzī gi, abi lieliski runā krieviski, Riat pat bez akcenta. Sā kš u par pā rē jo, pludmale vienmē r ir tī ra, tī ra katru dienu (blakus ir 5 zvaigž ņ u viesnī ca, viņ iem visa pludmale ir aļ ģ ē s, nedod Dievs, viņ i to tī rī ja divas reizes nedē ļ ā ), ir bā rs pludmalē , bā rmenis ir bez problē mā m kā Kalaš ņ ikova triecienš autene)))))), vienmē r smaidot, man ļ oti patika brauciens ar kuģ ī ti, man patika ekskursija uz Sahā ru, mū su gids Riats visu izstā stī ja ļ oti labi pieejams un interesants veids, ceļ ojumā bijā m divā s 4 zvaigž ņ u viesnī cā s, bet mū su 3 dos viņ iem tā du priekš rocī bu, vā rdu sakot, viesnī ca man ļ oti patika, ē diens vienmē r garš ī gs un daž ā di pavā ri garš ī gi viņ i gatavo , pusdienā s un vakarā gatavo grilē tu gaļ u vai zivis, starp pusdienā m un vakariņ ā m gatavo pankū kas, ir bā rs, jebkuri dzē rieni, baseins ir tī rs, liels, ir liels iekš telpu baseins, darbojas talaso terapija, es rakstu , bet dvē selē ļ oti atceros ANIMĀ TORU puiš u draudzī go attieksmi SUPER SUPER SUPER, neviens netika pavadī ts kā krievi pie mums kā radiem un draugiem, iznā ca visa ANIMatoru komanda, nenož ē losiet, ja atnā ksiet tur atpū ties, nav vā rdu, tikai SUPER, ir vē lme vienmē r tur atgriezties


iemiesojums Vanekk
Jums būs nepieciešamas trīs divvietīgas istabas
8 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Midounas pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Houmt Souk pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Reliģija, Stats, iepirkšanās

Отель расположен на острове Джерба, в 4 км от центра г. Мидун и в 18 км от центра г. Хумт-Сук. Гостиница была построена в 1992 году, а последний ремонт был произведен в 2015 г. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха, индивидуальных поездок или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Ближайший международный аэропорт Djerba-Zarzis расположен в 25 км от гостиницы.
Pludmale
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории есть магазин. К услугам гостей камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. По запросу еда и напитки доставляются в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф. Предоставляется оборудование для занятий спортом.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

Отель предлагает гостям 176 комфортабельных номеров Standard.

  • vanna/duša
  • fēns $
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Zone Touristique Midoun BP 157 Djerba 4116 Tunisie, 4116, Djerba, Tunisie
Tālruņi: +216 75 733 505
Tīmekļa vietne: Club Cedriana Djerba
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.