Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Es redzu, ka šeit ir Taizemes eksperti, iesakiet, ko varat ņemt līdzi ceļojumā? Izņemot banālas lietas
Nu, piemēram: vai ir vērts pirms izbraukšanas uzkrāt medikamentus, vai arī tie tur ir pieejami bez receptes? Vai visur pilsētās veikalos var norēķināties ar karti? Vai jums ir nepieciešama apliecība, lai vadītu velosipēdu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2020-02-144 gadā atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар Slav_na
tiesības ir vajadzīgas. Cik atceros, bez licences īrēt nevar.
Var norēķināties ar kartēm, ja ņem skaidru naudu, paņem lielus rēķinus
Līdzi paņēmām zāles. bija aptiekas, bet vēstules nav krievu valodā)))
аватар vezha2
Labāk ir ņemt līdzi zāles, pārbaudītas un pazīstamas.
Tiesības ir vajadzīgas.
Maksāt var ar karti, izņemot mazos suvenīru veikaliņos nepieciešama skaidra nauda
аватар ollennka
Par zālēm: ja pastāvīgi lieto kādus medikamentus, labāk ņem līdzi, hroniskas slimības nav tā situācija, kad gribas skraidīties pa aptiekām īstās zāles meklējumos. Ja nav īpašu veselības problēmu, tad kūrorta vietās visu var nopirkt uz vietas. Taizemē nebūs nepieciešama antibiotiku, pretsāpju vai pretdrudža līdzekļu recepte.
Veikali, viesnīcas un kafejnīcas-restorāni pārsvarā pieņem kartes. Tirgos un mazos veikalos skaidra nauda.
Velosipēda apliecība ir nepieciešama, bet bez tām tiks iznomāts skrejritenis. Lielākā daļa tūristu brauc bez tiesībām, taču paši riskējot un riskējot, jo viņus jebkurā brīdī var apturēt vietējā ceļu policija. Un diemžēl es pat nezinu soda mēru. Varbūt naudas sods, varbūt sliktāk.
аватар Pachok
Jā, šķiet, viss ir, nevajag neko īpašu ņemt :))
Tiesības ir vajadzīgas.
Medikamenti ir tikai pastāvīgi medikamenti, ko izrakstījis ārsts, lai neskraidītu tur pa aptiekām un netērētu laiku. Pēkšņas nepieciešamības gadījumā Taizemē varat iegādāties jebkuras zāles vai saņemt tās somā slimnīcā apdrošināšanas gadījuma gadījumā. Starp citu, apdrošināšana! Tas ir tas, kas tūristam ir jābūt. Labi, pareizi - bez pašriska un pienācīgs segums. Šajā jautājumā nepaļaujieties uz ceļojumu aģentu, izlasiet komplektā esošās nosacījumus un, ja kaut kas neder (un parasti kompleksā apdrošināšana ir ļoti vāja), iegādājieties to pats no apdrošināšanas kompānijas.
Noteikti paņemiet skaidru naudu. Apmēram trešajā dienā jūs sapratīsit, ka labākais ēdiens Taizemē ir ielas ēdiens, un viņi tur neņem kartes. Rati ar augļiem un kokosriekstiem uz katra stūra arī nepieņem kartes :) Busik un masāžas pārdevēji arī pludmalē.
аватар moy_contakt
Ir arī karšu maksājumu punkts. Mums bija izkārtojums bez problēmām, un 11.07. no 300 batiem maksāja ar karti, un ja ir mazāk, tad karti nepieņem. Tāpēc mēs ar to samaksājām 50/50.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl