Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Pastāsti man, ko noteikti vajadzētu apmeklēt Taizemē? Lidojums uz Pataiju caur Bangkoku
Pastāsti man, ko noteikti vajadzētu apmeklēt Taizemē? Lidojums uz Pataiju caur Bangkoku
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-05-225 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар Alex714
Ja neplāno palikt Bangkokā dažas dienas, tad iesaku doties uz Bangkoku ekskursijā ar debesskrāpja apmeklējumu - Baiyoke Sky Tower, noteikti pusdienot restorānā augšstāvā, 83. stāvs, Karaļa pils arī ir apskates vērta, pa Chao Phraya ir vērts izpeldēties ar izpriecu laivu.Okeanārijs arī skaists, man patika vairāk kā Stambula. Tas ir atkarīgs no tā, cik ilgi lidojat atpūsties un cik daudz laika vēlaties pavadīt ekskursijās, ja nav pietiekami daudz laika, tad labāk iegādājieties ekskursiju Pattaya street aģentūrā un jūs aizvedīs uz apskates vietām ar transfēru , ja laiks atļauj, tad uz Bangkoku var aizbraukt patstāvīgi, pēc tam ar sabiedrisko transportu uz apskates vietām , taču jābūt gatavam pašam atrast dārgu, jo no tiem var nokļūt tādos rajonos, kur neviens nezina angļu valodu. apkārt tev. Life hack - ja apmaldies, brauc ar taksi līdz tuvākajai metro stacijai un iekāpjot metro jau vari orientēties, ir trīs atzari divi virszemes un viens pazemes, katrs patstāvīgs
аватар Alex714
Nu krokodilu čūsku akciju šovi utt. Es neieteikšu, es biju dažādās vietās - tas pats. Netālu no Patajas ir divi zoodārzi, iesaku apmeklēt.Pataijā pašā ir lielā Budas statuja un tempļi, var gavēt.
аватар Alex714
"Debesu un elles" templis, Taizemes stila ķīniešu templis Patajas apkaimē.Var jāt ar ziloni.
аватар Alex714
Ja ir pietiekami daudz laika, tad var aizbraukt ar autobusu uz Kombodžu un Kwai upi, ja vēl ir nauda, ​​papildus laikam var apmeklēt avioekskursijas uz kaimiņvalstīm.Var aizbraukt arī uz veco galvaspilsētu Ajuthaju, bet tas ir amatieris, braucām ar mašīnu, jā tempļi un statujas, bet nekas cits nav ko redzēt, bija tur uz salas upes vidū ar Āzijas tirgu, var apbraukt salu ar riteni vai motociklu .
аватар Gelenka_1
Nong Nooch dārzs Pataijā ir noteikti jāapmeklē. Teritorija ir milzīga. Ir arī putnu parks, orhideju dārzs, kaktusu dārzs un daudz, daudz kas cits. Varat skatīties ziloņu šovus un ar tiem jāt. Viss ir ļoti neparasti skaisti un informatīvi. Ir autostāvvieta ar virkni unikālu automašīnu.
Iet uz krokodilu fermu. Pataijā viņa mūs pārsteidza, atšķirībā no Puketas. Ja jums ir pietiekami daudz laika eksotiskām lietām, tad, protams, jums vajadzētu doties uz Kwai upi uz 2 dienām. Tur nakšņošana viesnīcā pie upes un raftings pa to uz milzīgiem plostiem. Peldieties karstajos avotos, pabarojiet pērtiķus no rokām.
Bangkokā noteikti uzkāpiet Baiyoke Sky Tower. Pa dienu skata nav... bet vakarā - super! :)
Un uz Karaļa pili var paskatīties, ja nav karsts, tur ir daudz cilvēku.
Taizeme ir noslēpumaina valsts, tur viss ir interesants un neparasts! :))
аватар veritasana
Kwai upe..bez šaubām..Īpaši raftings pa Kwai upi.. Iesaku...
аватар Oleksii64
allapyliuta520, cik dienu ir ceļojums?
аватар lysenko.lau1
Visi bija labi konsultēti. Obligāti: Nong Nooch dārzs ar ziloņu šovu, Khao Kheo zooloģiskais dārzs, kur var tuvoties un glāstīt dzīvniekus. Neiesaku doties uz aptauju, ja vēlaties redzēt tikai čūsku šovu šīs ekskursijas ietvaros.
аватар
https://ok.ru/your.gid.v.thailande
#Taizeme# Pataija#gids# vadītājs#ekskursijas# Jūsu personīgais ceļvedis Taizemē#
Mana pamatnodarbošanās ir individuālas ekskursijas vai transfēri Taizemē.
Es neesmu ceļojumu aģents. Varat sazināties ar mani un vienoties par ekskursiju vai transfēru. Iespējams, iezīmēsi savu interešu loku un kopīgi izstrādāsim tieši Tev interesantu maršrutu.
Ir viens ne lētākais, bet ērts un interesants veids, kā ceļot pa Taizemi - ar personīgo krievu gidu. Tie, kuriem patīk “izpētīt teritoriju” saviem spēkiem, vienmēr var atrast daudz interesantas informācijas par objektu, taču ne vienmēr ir ērti nokļūt ar sabiedrisko transportu vai Taizemes taksometru. Auto var īrēt pats, bet, ja parēķināsi īres izmaksas, degvielu un pieredzes trūkumu vadīt auto ar stūri labajā pusē, tad domāju, ka mans piedāvājums tev būs interesants.
Šis nav tas ceļošanas veids, ko tagad modē dēvēt par "budžetu". Bet ja ir izvēlēta cilvēku grupa ar līdzīgām interesēm, tad var likt
аватар alenazik
Vai ceļojat ar bērniem vai bez tiem?
Ja Bangkokā pēc nobraukuma, tad noteikti brauciet augšā uz Baijoku un ir laiks iepirkties, tur ir daudz visādu iepirkšanās centru) Ja ir vairāk laika, tad varat apbraukt muzejus (piemēram, Džims Tompsons) un izstāžu centriem
Pataijā, ja ceļojat ar bērniem, dodieties uz zooloģisko dārzu un ziloņu izstādi Nong Nooch — tā ir mūža pieredze! mūsu dēls joprojām pastāvīgi atceras, lai gan ir pagājuši divi gadi)
Ja bez bērniem, tad var iet uz klubiem un pa nakti staigāt pa ielām, jautrība garantēta))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl