Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūdzu, iesakiet, kur ir labākā vieta atpūtai Taizemē marta sākumā? Interesē pludmales brīvdienas, atpūta, pirmo reizi lidojam uz Tai
Lūdzu, iesakiet, kur ir labākā vieta atpūtai Taizemē marta sākumā? Interesē pludmales brīvdienas, atpūta, pirmo reizi lidojam uz Tai
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2019-01-085 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  28
аватар Marina-V
Martā-aprīlī Taizemē, karstajā sezonā, šajos mēnešos jums nav jādodas uz turieni.
аватар JeryLee
Es saprotu atvaļinājumu. Tae tiešām ir "samta" laiks – mūsu ziema. Kukaiņu nav vispār un temperatūra ir 28/28. Bet pavasarī parādās tauriņi, nu, ļoti skaisti un lieli. Gaisa temperatūra paaugstinās virs 30 un ievērojami palielinās mitrums. Elpot ir nedaudz grūtāk nekā ziemā. Ja "brīvdienas" jums ir kā "viss iekļauts", tad jābrauc uz Puketu, Koh Chang vai Koh Samui... Paņemiet "tikai brokastis", no rītiem taizemiešiem ir grūti. kaut ko pacelt kaut ko pagatavot. Pusdienas un vakariņas varat baudīt daudzās kafejnīcās. Vispār ir jānorāda vecums, tajā skaitā bērnu vecums, cik liels uzņēmums ir un tā tālāk... Ieskaitot to, kur bijāt iepriekš un kas patika/nepatika. Nebaidieties no sezonalitātes, bijām martā un aprīlī. Viss būs ļoti labi, kad jau zināsi, ko beigās iegūsi. Taizeme ir skaista valsts. Mums būtu viņu klimats - mēs nemaz netiktu ārā no ciema... ;-)
аватар andrew.aborigine
Principā šajā laikā jūs varat doties jebkur, taču ņemiet vērā, ka marta otrajā pusē var būt pamatīgs karstums. Un tā, atbilstoši savām vēlmēm, izvēlieties Pataju (lētākais variants, draiskas pludmales), Koh Samui, Krabi, Puketu utt.
аватар Daria-travel
Es piekrītu JeryLee par Puketu, Koh Chang un Koh Samui. Viņi ir vislabākie. Jūs varat doties uz Pataiju tikai tad, ja jums patīk naktsdzīve! Martā Taizemē beidzas sezonas sezona, bet laikapstākļi gadu no gada mainās, iespējams, ka jūs varat noķert labu))
Es biju Puketā. Un pēc dažām dienām es lidoju uz Koh Samui. Puketu noteikti iesaku, īpaši ar bērniem. Izvēloties salu un pludmales, ar Puketu var sīkāk iepazīties manā emuārā - http://www.quitntravel.com/polnyj-relaks-na-more-v-tailande-ostrov-phuket
Un es rakstīšu par Koh Samui pēc pāris nedēļām)
аватар vikodin
Brauciens plānots marta pirmajā pusē, divas sievietes, bez bērniem, 45 gadi)
аватар Apyatka
aprīlis - maijs - Koh Samui.
аватар Apyatka
Un marta visur hlrosho.
Brīnišķīgi Phi Phi
Pattajā sliktākajā gadījumā jums ir jādodas uz turieni)
аватар Apyatka
Pattajā sliktākajā gadījumā jums ir jādodas uz turieni)
Es gribēju teikt, ka nevajag iet.
Kāpēc es nevaru rediģēt vai izdzēst ziņas?
аватар Kleo3569
Jūs varat doties uz jebkuru vietu Taizemē, tas viss ir atkarīgs no jūsu vēlmēm. Ja nu vienīgi pludmales brīvdienas, tad Puketa, Koh Samui vai Krabi. Ja vajag ballīti, dažādas ekskursijas - Pataja. Bet jūra nav īpaši laba.
аватар vikodin
paldies par atbildēm)
аватар vikodin
Mēs izvēlējāmies Phuket) Man patika divas viesnīcas: SUGAR MARINA RESORT-SURF-KATA BEACH 3 * un DEWA PHUKET 4 *. Es lasīju daudz dažādu atsauksmju) Varbūt kāds nesen tur atpūtās, vai varat kaut ko ieteikt? Tiek apsvērti arī citi varianti
аватар JeryLee
Katja ir mierīgāka izmērītu pludmales brīvdienu ziņā. Cilvēku ir mazāk. DeWa atrodas ziemeļos, ļoti tuvu lidostai. Trakie cilvēki tur brauc fotografēties ar lidmašīnām, kas nolaižas uz galvas. Blakus nolaišanās laineriem nekā laba nav, ja neskaita indīgās degvielas paliekas. Tiesa, pastaigas attālumā no akvaparka, taču tā ir apšaubāma priekšrocība. Man no visām vietām, kur esam bijuši, Karons ir vislabākais. Ja interesē ballītes un lieli veikali, tad Patong. Bet jūra tur ir sliktāka par Karonu un Kata.
аватар kozlova.n
Cukurs ir parasta viesnīca Puketā, mēs paši neatpūtāmies, BET VISAS KAFEJNĪCIJAS IR VAIRĀK MAZĀK TAS VISS IR ZEMĀS ŠĪS VIESNĪCAS, NEMELOS, BET PLUDMA REDZĒJAM CILVĒKUS, KAS NĀK AR PAKLĀJIEM KOPĀ AR SAVU FIRMU PARAKSTIES, VAI DOD PAR BRĪVU, VAI NOMA. VISUR PĀRDOD NO 50-100 BATH.) CEĻŠ UZ PLUDMU TIEŠI Pāri ceļam Viesnīcas priekšā Gar slaveno smirdīgo upi, uz pludmali Iet uz Razvalochka MIN 15- 20 (BET PĀRĒJĀS UPES SMIRDĪŠANAI, UN TAD UZ BRIEŠU!!!) PIE KAIMIŅU IELAS OTRDIENĀS UN CETURTDIENĀS NAKTS TIRGUS, UN VAKARA ĒDINĀŠANA VISU NEDĒĻU ir nedaudz augstāk. CENTRĀLĀ IELA IR CATA.LAPA IR VIENKĀRŠA UN IR RAKSTĪTA GANDRĪZ AR ROKAS VALŪTAS KURSI, VAR MEKLĒT UN ATRAST DESMIT LABĀKU.
аватар kozlova.n
Mums ļoti patika IBIS 3 * viesnīca ielas centrā, ērti izpētīt Kata no abām pusēm.Viesnīca ir Eiropas ķēde, numuriņi nav lieli, bet ar labu apdari, viens trūkums ir mazs skapītis veļu, bet jūs ejat pašā karstumā - vismaz drēbes!
аватар vikodin
paldies par atbildēm), un no atsauksmēm es secināju, ka DEWA ir klusāks nekā SUGAR MARINA, un tāpēc tur ir lidmašīnas ...
аватар lysenko.lau1
Kata pludmalē esam kopš 2016. gada 5. marta, ja plānojat lidot - lidojiet, viss ir kārtībā, lai gan ūdens baseinos, kur saule ir sekla un uzspīd saule, vakarā bija vienkārši karsts. Atpūtāmies Kata Sea Breeze 3 * viesnīcā, izvēlējāmies to kā viesnīcu ar teritoriju un baseiniem, kur vakarā ir atļauts peldēties, bet kā jau augstāk teikts, ūdens bija ļoti silts, pa dienu diezgan normāli. Starp citu, es iesaku šai viesnīcai, ja tā nav dārgāka par jūsējo, kā arī 4 * PGS HOTELS CASA DEL SOL un Kata Palm Resort & Spa 4 * viesnīcas. Šīs viesnīcas atrodas tuvāk Kata Beach kreisajai pusei, no tām aiziet uz pludmali arī nav problēma, kā no SUGAR MARINA viesnīcas, bet ne pa smirdīgo upi, bet garām strūklakai ar ziloņiem un pašvaldības ēkai.
Lai gan, ejot gar upi, jūs nokļūsit pludmales centrā, tur aug kazuarīnu koki, zem tiem var atrast nelielu ēnu, bet tiem ir gari ērkšķi smiltīs, kas nav īpaši ērti. Ibis viesnīca, kuru jums ieteica, arī ir laba, tāpēc apskatiet savu budžetu.
аватар lysenko.lau1
Galvenais ir lietot krēmu ar aizsardzību 50, jo marta saule ir ļoti aktīva ādai, kura jau pa ziemu ir paspējusi atradināt sevi no vasaras iedeguma, pusdienās gandrīz izdegām, kamēr meklējām kafejnīca un tūrisma aģents. Jūnijā Pataijā sauli nejutu, kā martā Puketā. Garnier un Nivea krēmi darbojas labi. Mēs jau nopirkām Nivea šeit, aptiekā Puketā, šie krēmi nav lēti gan Krievijā, gan Taizemē, bet jums ir nepieciešams tieši koeficients 50. Jūsu SUGAR MARINA viesnīca atrodas uz ielas, kas ved no jūras uz tirgu, un tātad iepretim tirgum redzēsiet zaļu kafejnīcu, nogaršojiet tur brīnišķīgo Tom Kha zupu ar kokosriekstu pienu ar vistu, šīs zupas dēļ mēs tur devāmies (ja, protams, 3 gadu laikā nekas tur nav mainījies).
аватар JeryLee
Par ēdienreizēm. Tom Yum un Tom Kha, kas ir obligāts Tai apmeklētājs pirmo reizi. Bet ... Pēdējo reizi Karons bija aprīlī Taizemes Jaunajā gadā. Pirmajā dienā mēs devāmies uz tuvāko kafejnīcu pie mūsu iecienītā Tom Yum. Un .. Saimnieks izrādījās itālis. Viņš uztaisīja picēriju, un taju ēdieni tika pasniegti VISPĀRĒJĀM negaršīgi. Ikviens, kurš ir ēdis šo ēdienu, iedomājas, kā tas garšo vispār bez garšvielām. Nekādā gadījumā ... Blēņas-blēņas. Un es sapratu, cik pārsteigts es klausījos atsauksmi: jā, es ēdu Tom Yum - nekas īpašs, un tas nav nekāds pikants un nav garšīgs. Tāpēc uzmanieties, kur ņemat pārtiku. Eiropas šefpavāri dažkārt noved vietējos ēdienus līdz ārprātam.. Pajautājiet tiem, kuri ir bijuši vairāk nekā vienu reizi, kur viņi gatavo gardus taju ēdienus. Ne visur. Pretējā gadījumā jūs iegūsit izkropļotu priekšstatu par lielisku, pikantu taju ēdienu. Ja mēs nebūtu bijuši Dienvidaustrumāzijā 10 gadus, mēs arī teiktu: cik pretīgi, itāļu picērijā pamēģinājuši Tom Yum. :-(
аватар vikodin
Paldies par atbildēm) Man ir vēl viens jautājums par tualešu pieejamību sabiedriskās vietās, tajā skaitā pludmalēs...
аватар JeryLee
Kafejnīcās.
аватар Kleo3569
Pludmalē ir, bet maksā
аватар Stepanova_SD
Sugar Marina viesnīcām ir laba cenas un kvalitātes attiecība. Bijām caron viesnīcā Sugar Marina Resort Art. Man patika viesnīca ar pakalpojumiem, personālu, ēdināšanu, jūras tuvumu. Vairākas šīs līnijas viesnīcas atrodas uz kaķa. Es tās izvēlētos. Pagājušajā gadā bijām viesnīcā netālu no Puketas lidostas, pilnīga vilšanās, lai gan viesnīca ir 5 zvaigznes. Nepārtraukta gaisa dārdoņa dienu un nakti, jūras nav, ūdens akvaparkā ir netīrs. Pēc divām dienām lidojam uz Puketu, izvēlējos viesnīcu Surin Beach, domāju, ka būsim apmierināti.
аватар JeryLee
Pagājušajā gadā apmeklējām arī Sugar Marina Resort Art. Centra vieta. Karonas "apdzīvotās" daļas sākums, blakus aplim. Uz ziemeļiem gar pludmali ir skaistas kafejnīcas bez pūļa, un tālāk aiz zvejnieka statujas priedes sajaucas ar palmām un "dziedošajām smiltīm" Karon .... Cilvēku praktiski nav, ēna un krāšņs , tīra pludmale ... Un viesnīca ir ļoti laba . Tikai baseinā dienas laikā ir pārāk karsts. Bet mēs to īsti neizmantojām. Tikai vienu reizi, gaidot ekskursijas. Šeit, izejot uz ielas, labajā pusē ir tikai picērija, kurā tiek gatavots bezgaršīgs Tom Yum. Bet, paldies Dievam, tur ir tūkstošiem kafejnīcu ...
аватар lysenko.lau1
Tirdzniecības centros ir tualetes, bet Katja un Karonā nav iepirkšanās centru.
Vairāk vai mazāk lielās kafejnīcās.
Ja pa ceļam uzduraties ne pārāk foršai viesnīcai, bet, piemēram, 3*, nekavējieties doties uz reģistratūru, tur ir tualetes, ieeja ir gandrīz bez maksas tieši no ielas, dodieties tā, it kā jūs tur dzīvotu vai Pirmajā dienā, kad ieradāties, neviens neteiks ne vārda.
Vispār dēļ karstuma biežāk nemeklē tualeti, bet 7/11 veikalu, kura uz katra soļa ir daudz, lai paņemtu vēl vienu pudeli ūdens, iesaku pamēģināt ledus tēju iekšā. tur plastmasas pudeles.
аватар vikodin
paldies par atbildēm)
аватар PolikSVT
Ja jums ir nepieciešams Relax, noteikti Khao Lak! Nekrāsošu, lasi internetā. Dabas nacionālais parks, Eiropas Tai, tīrs un stilīgs. Viesnīcas 1. līnijā. Ar elegantām zonām un lielisku servisu. Kam nav vajadzīgas “sarkanās gaismas ielas” - noteikti šeit) mēs ar draugu lidojam aprīlī)
аватар Gelenka_1
Vakar pabeidzām atvaļinājumu no 30.12 līdz 13.01.19, atpūtāmies Karon Beach, atsauksmes rakstīšu vēlāk. Katu kā pludmali nemaz neiesaku, proti, smirdīgās upes dēļ, tā ir milzīga, un smirdīgi teikts maigi un mīļi!atkritumu ķīpas, tirgus.....šausmas...šausmas... šausmas...mušas, smird un netīrumi. Jūrā ir laivas un ļoti "skaisti" eļļas plankumi uz ūdens, vienkārši zaigojoši(
Karonā ir tīra pludmale, vairāk vai mazāk kārtība, nav tādu vietējo un "lady-boys" pūļu, un ir daudz tīru un pieklājīgu kafejnīcu)))
Iesaku rūpīgāk izvēlēties viesnīcu, lai nesabojātu atvaļinājumu)
Vispār Taizeme ir brīnums!) Mūsu tūristam tur viss ir lēts un vienkāršs.
Labu atpūtu!)
аватар
ALEKSS
JŪSU PRIVĀTAIS CEĻVEDIS TAIZEMĒ!
Tikšanās lidostā! Parādiet Taizemi!
Pataja, Krabi, Rayong, Kanchanaburi, Koh Sichang, Koh Kood, Koh Samet!
Palīdzība ar izmitināšanu.
Visi pakalpojumi individuālajām ekskursijām!
Jūs redzēsiet Taizemi ar manām acīm!
• Kāpēc Taizeme?
103 noderīgi padomi neatkarīgiem ceļojumiem uz Taizemi!
Pataja - laba vai slikta. Kā satikt meiteni Taizemē.
Ko redzēt un apmeklēt Bangkokā un Pataijā.
Atrodi eskortu un satiec Bangkokas lidostā.
Tīras pludmales netālu no Patajas. Uzvedības noteikumi Taizemē.
Taizemes virtuve. Kur un kā pareizi ēst.
Uz visiem šiem jautājumiem ir viegli atbildēt.
Lai to izdarītu, jebkurā meklētājprogrammā ievadiet vaicājumu: Thaiman2006!
#Taizeme# Pataija#gids# vadītājs#ekskursijas# Jūsu personīgais ceļvedis Taizemē#
Vai rakstiet uz: [email protected]
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl