Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Janvārī plānojam vest 9 gadus vecu bērnu uz jūru. Vai Taizemē būs ērti vai man vajadzētu izvēlēties citu valsti? Kas?
Janvārī plānojam vest 9 gadus vecu bērnu uz jūru. Pastāsti man, vai Taizemē būs ērti, vai man ir jāizvēlas cita valsts? Kas? Paldies visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2017-08-017 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  62
аватар Kolhoznic
Es domāju, ka tas nav tā vērts! Īpaši periodiem, kas mazāki par 15 dienām. Organismam nebūs laika aklimatizēties tropu klimatā un ir jāatgriežas aukstumā! Tas neietekmēs bērna imūnsistēmu vislabākajā veidā! Labāk "panākt vasaru" un doties oktobrī-novembrī.
аватар Pachok
Taizemē ir daudz svarīgāki mīnusi nekā aklimatizācija - Denges drudzis un zemādas parazīts. Drudzi nes dienas ods, Taizemē tas nav saindēts, atšķirībā no tās pašas Malaizijas, pret šo laimi nav vakcinācijas. Zemādas parazīts dzīvo pludmales smiltīs, ko pārnēsā suņu ekskrementi. Es neesmu redzējis nevienu Tai pludmali bez klaiņojošiem suņiem. Ir nereāli piespiest bērnu nestaigāt basām kājām, nerakties un nelaisties smiltīs. Tāpēc mēs paši uz 10 gadiem slēdzām jautājumu ar Taizemi.
аватар JeryLee
Jā, jāiet uz divām nedēļām, ne mazāk. ES piekrītu. Nav jēgas lidot 9 stundas uz īsāku laiku. Bet pats janvāris ir lielisks apmeklējuma mēnesis. Jūs to nenožēlosiet, es to garantēju. Ja vien nav specifisku alerģiju pret jūras veltēm (faktiski satiku cilvēku, kurš nevarēja ēst NEVIENAS jūras veltes). Bet šī iespēja, iespējams, ir mazāka par vienu no miljona. Jūs gaida Puketa vai Krabi Indijas okeāna Andamanu jūrā vai Pataja, Koh Chang, Koh Samui Taizemes līcī Klusajā okeānā. Tas viss ir atkarīgs no tā, kāda veida brīvdienas jums patīk. Laikapstākļi visur būs lieliski. Tai ir ziemas paradīze. :-)
аватар andreyvip
Visur cilvēki slimo, iekļūst negadījumos, dažreiz tiek aplaupīti un notiek citas nepatikšanas. Tas viss var notikt mājās. Piesardzība un zināšanas par uzvedības un uztura īpatnībām jebkurā jaunā valstī vienmēr ir nepieciešamas.
Runājot par ziemu, atpūtai ir piemērota jebkura valsts, kas atrodas tuvu ekvatoram: Tai, Vjetnama, Fr. Bali, Kuba, Dominikānas Republika utt.
Visur ir savas nianses, ar kurām jāiepazīstas pirms ekskursijas iegādes. Nu, ņem vērā temperatūras starpību.
Jaungada brīvdienās, aptuveni no 20.12 līdz 15.01, cenu zīme neveikli steidzas kalnā.
аватар mihaylova14
Kādas šausmas tev ir uzrakstītas...
Mēs bijām viens bērns, tad ar diviem, un tagad ar trim esam bijuši šajā valstī ne reizi vien! Mēs dzīvojam centrālajā Sibīrijā, kad tad vēl, ja ne ziemā, varam aizbēgt uz brīnišķīgu vasaru? Bērni mierīgi pacieš lidojumu, ja paši pieaugušie pieiet šim lidojumam pareizi (pozitīvs noskaņojums, uzkodas un izklaide gaidīšanas laikam lidostā un lidojumam. Mūsu bērni labi izturēja 8-8,5 stundu lidojumu , protams, ne bez pieaugušo līdzdalības.Ziemā Taizemē sezonas virsotne!Lai atpūta,patīkami iespaidi un pārsteidzošas fotogrāfijas!Veiksmi!
аватар JeryLee
Kas attiecas uz iepriekš minētajām valstīm "tuvu ekvatoram". Izņemot pašu Tai. Vjetnama nepavisam nav paredzēta janvāra bērnu svētkiem. Jūra ir vēsa, vētrains vējš un lietus. Pārbaudīts Nha Trang. Bali - jā, bet dārgi. Es neieteiktu jums jaukties ar bērnu Kubā. Nepareizie cilvēki dodas tur un nepareiza iemesla dēļ. Dominikānas Republika, jā, bet dārgāka nekā Tai. Un ekskursijas Dominikānas Republikā ir daudz dārgākas nekā Taizemes. Un šeit ir vēl kaut kas. Attieksme pret vietējiem tūristiem, ja vien, protams, neuzvedies kā cūka, ir ļoti silta un draudzīga. Un, ja jūs iemācīsities 50-100 vārdus un jums joprojām ir daudz laika, saziņa ar vietējiem iedzīvotājiem radīs daudz patīkamu atmiņu. Un tas var pat palīdzēt ietaupīt naudu. Piemēram, kafejnīcā, kurā iemīlējāmies vakariņās, beidzās svaigi marakujas augļi. Un no tā es iemīlējos smūtijos un pat izdomāju brīnišķīgu alkoholisko kokteili ar SANSANYCH. Tātad viesmīle acumirklī uzlec uz sava mopēda un pēc 5 minūtēm atnes režģi, kas ir pilns ar šo pašu marakujas augli par cenu, kas ir 2 reizes zemāka, nekā viņi mums pārdod ielās. Veiksmi tev!
аватар ollennka
Piekrītu, ka vasarā un rudenī bērnu labāk vest uz jūru. Bet, ja janvārī atpūsties ir tik nepanesami, tad varbūt pamēģini Ķīnu? Janvārī Sanijā nav siltuma.
аватар Kolhoznic
Vjetnama kopumā atpūtas ziņā nav īpaši veiksmīga valsts. Īpaši Nha Trang ar saviem viesnīcas numuriem ar logiem uz koridoru un koncepciju: "Gērbētava - vanna pāri ceļam"! Viesnīcas pie jūras nav. Dessole neskaitās. Tālu no civilizācijas. Un laika apstākļi ir neparedzami: viļņi var būt jebkurā gada laikā. Un arī milzīgas medūzas. Tā ir taisnība par viļņiem un medūzām un par Mui Ne.
аватар ollennka
Vjetnamā Phu Quoc janvārī vajadzētu būt bez viļņiem.
аватар Kolhoznic
ollennka, nav fakts! Es jau sen pamanīju, ka viļņi tajā reģionā nav atkarīgi no gada laika!
аватар JeryLee
Pludmale Ķīna (lasi Hainan) nav paredzēta janvārim. Vēji ir spēcīgi. Ūdens var būt 25 vai varbūt 21 un zemāks. Un vakarā var būt 16-19. Stiprā vējā ir staigāt jakā. ZIEMEĻI viņš. Pat Vjetnama.
аватар Polanskaya1955
Ja neesi tur bijis, ej, nenožēlosi! Uz Koh Samui to droši vien nevajag, pie izejas no Taizemes līča ir tuvāk, pūtīs vēji. Arī uz Pataiju nav jābrauc, tur ir atkritumu izgāztuve un seksa industrija. tā dariet tev Priecīgus svētkus! Izlasi saraksti un paskaties institūtā.Uzraksti viņai vēstuli,viņa rezervēs tev dzīvokli.Lēti un jautri.

No: Aleksandra Žeribora
ar laba vēlējumiem,
Aleksandra Žeribora
CENTURY 21 Pro Real Estate Hua Hin
33 vienības Nr. 2 Hilton viesnīca
Naresdamri iela, Huahina
Prachuap Khiri Khan 77110
Mob: +66 85 704 6731
E-pasts: [email protected]
Vietne: www.pro-real-estate.com
27.06.2014 11:58, Yandex raksta:
Aleksandra laba pēcpusdienā!Braucam uz Huang Hin no 2. līdz 24.augustam.Vai ir iespēja Saan Bao.Es domāju, ka dzīvoklis ir 39,kur mēs bijām aizpagājušogad.Ar cieņu Elena,Serg
аватар Pachok
Nu tu jau piebilst, ka Huahinas "seklā jūra" patiesībā ir pusotra kilometra bēgums, peldēšana vispār. Visu piekrasti 40 km apstaigājām abos virzienos, lai vismaz tiktu ūdenī.
аватар JeryLee
Puketa. Ideāla vieta atpūtai janvārī ar bērniem. Dodieties uz Karonas līci un iegūstiet perfektu pludmali ziemeļu daļā. Un jūra un citas ekskursijas. Kopumā, ja Phuket, Krabi, Kochang vai Pattaya, jūs varat doties iespējamās ekskursijās. Lai "īrētu mājokli", vispirms ir jālido lēti. Un tas ne vienmēr ir reāli augstajā sezonā.
аватар ollennka
Es esmu par Langkawi
аватар Polanskaya1955
Puketā ideāla pludmale ir Naithon.Atkal augstāk kartē.Zaļā zona.
аватар Kolhoznic
Džerijs Lī, "Lai "īrētu māju", vispirms ir jālido lēti. Un tas ne vienmēr ir reāli sezonas laikā." Tas vienmēr ir nereāli "augstajā sezonā"!
аватар Pachok
Piekrītu Elikai.
аватар JeryLee
Malaizijā esmu bijis divas reizes. Viņai tas patika. Pat tas, ka viņa ir musulmane, netraucēja. Neesmu bijis salās. Tikai šeit ir jautājuma cena. Cik cenas ziņā Langkavi ir salīdzināma ar Taizemi? Vai arī jārunā tikai "vispārīgi"? Vai jūs personīgi esat tur bijis? Ja jā, tad lidojuma, transfēra, nakšņošanas, ēdināšanas, ekskursiju cena - uz studiju! Mēs visi ar prieku klausīsimies un varbūt arī iesim paši. Pastāstiet, lūdzu, par salām!
аватар Pachok
Protams, Malaizija ir dārgāka. Bet arī tīrāks.
Langkawi - izcilas baltās pludmales uz dienvidiem no Koh Samui :))) Tikai bez kašķainiem suņiem.
Jums jālido uz Kualalumpuru, no turienes jūs varat Air Asia. Ja pērkat tagad, decembrim, tad KL-Langkawi-KL no 25 dolāriem, vairāk datumu par 50 dolāriem turp un atpakaļ. Lidojums no Bangkokas uz Puketu vai Koh Samui būs dārgāks.
Viesnīcas ir dārgākas nekā Taizemē un ir vairāk augstas klases viesnīcu. Parastās cenas sākas no aptuveni 50 USD dienā, bet labas — no 100 USD.
Pārtika ir dārgāka.
аватар Pachok
Kļūda attiecas uz janvāri. 25. decembrim nav lidojumu, tie sākas no 50.
аватар JeryLee
No Koh Samui tie atrodas dažādos okeānos. Uz Puketu no Bangkokas? Priekš kam ??? Kurš šādi lido? Tātad, cik ilgs ir lidojums turp un atpakaļ? Varbūt tad Maldīvija vai Boro-Boro? Budžeta brīvdienas izrādīsies ... :-)
аватар ollennka
Es biju Langkavi 2011. gada janvārī. Jautājuma autors budžetu neizteica, tāpēc es priekšlaicīgi neiekāpju kāda cita makā. Malaizija, protams, ir dārgāka par Taizemi, bet divreiz patīkamāka (manai personīgajai gaumei).
Lidojums no Novosibirskas ar Uzbek Airlines uz Kualalumpuru caur Taškentu, nezinu, cik izdevīgi orientēties pa 33 000 rubļu cenu (bija Jaungada brīvdienas, cenas virs vidējās, bet kurss vecs) . Bija arī tiešie reisi, bet tad nolēmām nedaudz ietaupīt uz "uzbekiem". Viesnīca tika izvēlēta pie jūras, trīsvietīgs numurs dienā ir ne vairāk kā 3500 rubļu. Ekskursijās nebraucām, paši braucām ar taksi (sala maza, taksometri lēti).
Es paliku cūciņa sajūsmā no balto koraļļu pludmalēm, no garšīgiem augļiem un garnelēm, un no izklaides. Ūdenskritumi, okeanārijs, zoodārzs ar eksotiskiem putniem un dzīvniekiem, eksotiskas fermas, princeses Mahsuri pils, tilts debesīs, termālie avoti. Pārsteidzošs klimats, karstums nav jūtams.
аватар ollennka
Bet Pataja ir izvirtības citadele)))) Nav labākā vieta bērnu atpūtai.
аватар Pachok
Aizzīmogots. uz dienvidiem no Puketas.
Kā tas ir, kurš lido uz Puketu no Bangkokas? Tie, kuriem nav tiešo lidojumu. Mēs tā lidojām. Lidojumi bija tikai uz Bangkoku, no turienes lidoja uz Koh Samui, Puketu un Krabi.
Un, jā, es arī nesapratu, kāpēc tu pieķēries lētumam. Tāda jautājuma nebija. Jautājums bija "vai tas būs ērti".
аватар JeryLee
Es ne pie kā nepieķēros. Vai pats esat bijis Langkawi? Ja jā, kad, kurā viesnīcā un cik viss maksāja? Kāpēc, ja jautājums ir tikai par komfortu, es neesmu piedāvājis iepriekš minēto? Un arī Karību salas, Havaju salas, Seišelu salas.... Pasaulē ir daudz ērtu vietu, ja neskatās uz cenu...
аватар Polanskaya1955
No Bangkokas uz Koh Samui - 6000 rubļu turp un atpakaļ. Plus taksometrs 500 bati līdz viesnīcai
аватар JeryLee
Paldies Olena. Lai iegūtu informāciju par Langkawi. Es jau paskatījos pašreizējās cenas un speciāli tur neiešu. Ja nu vienīgi uz pāris dienām atteikties no Puketas. Lidojumi ir lēti. Divas reizes lidoju uz Malaiziju, bet uz kontinentu. Kas attiecas uz izmaksu jautājumu, tie, kas neskaita naudu, šajā vietnē neparādās. Un viņi lido uz Tai tikai seksa dēļ. Jautājuma autors izvēlējās Tai. Es nedomāju, ka "ar pirkstu uz zemeslodi". Tātad kāds viņiem jau teica. Un arī par cenām. Iepriekš esmu uzskaitījis daudzas vietas, kur ziemā ir ļoti ērti. Bet tie netiek piedāvāti. Pamatoti argumentējot, ka cilvēki ir pāri saviem līdzekļiem. Normāliem cilvēkiem vienmēr ir augšējā latiņa. Virs kuras viņi paliks mājās.
аватар JeryLee
Es rakstīju, ka Malaizija mani netraucē, neskatoties uz dominējošo reliģiju. Jā, GANDRĪZ nesasprindzinājās. Bet tomēr, kad gribēju dzert alu bez jūras veltēm, devos uz ķīniešu kvartālu. Par laimi, es dzīvoju netālu. Un tur es jutos lieliski, kā zivs ūdenī. Un ne jau pannā, citu skatienā sūcot koku un pepsi kolu ar varenību.... Tur arī var pasūtīt alu, bet jūties kā "svešais". Lai gan neviens neapgalvo. Bet arvien "nopietnāk" vai kā. Un Kualalumpuras ķīniešu kvartālā tas ir bez maksas, un dzīve rit pilnā sparā, kā Bangkokā. Visi smaida. Un tas mani iepriecināja. Un tur viņi gatavo daudz labāk nekā citviet pilsētā.
аватар V.A.S.
Kā cilvēks, kurš apmeklējis arī Langkavi, varu teikt: tur ir labi, ziemeļu pusē labāk nekā dienvidaustrumos, nez kāpēc putnu un dzīvnieku pasaule ir bagātāka nekā Puketā, lai gan kartē tie ir gandrīz blakus; )) jūra ir daudz sāļāka .
Bet atgriežoties mēs ļoti gribējām atgriezties Puketā! Mans vīrs cieta no pastāvīgas vistas diētas, ķīniešu restorāni mūs izglāba - ak, nacionālā malajiešu virtuve mums šķita cukurota un bezgaršīga. Un nekādas cūkgaļas! Un tantes, ietītas šallēs, nedaudz izturēja nervus, lai gan mēs arī plikas negājām. Lidojām no Novosibirskas uz Bangkoku, no turienes uz Kualalumpuru, trīs dienas tur pļāpājām - sajūta, ka cilvēku bija daudz mazāk nekā Taizemē, bija ļoti zaļš, neskatoties uz pamatīgajiem debesskrāpjiem.
Un par nemierīgajiem suņiem. Mēs viņus neredzējām, tikai kaķus, viņiem visur ir bļodas ar "krekeriem".
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl