Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Vai uz Taizemi lidojot ar iekšējo Ukrainas pasi ir iespējams izbraukt uz Krievijas Federācijas robežas, bet uz Taizemes robežas ieceļot ar ārzemju pasi?
Esmu Ukrainas pilsonis. Esmu Krievijas Federācijas teritorijā ar iekšējo (Ukrainas) pasi. Viņam ir patents darbam, līgums ar darba devēju. Bija vajadzība lidot uz 10 dienām uz Taizemi. Saskaņā ar Krievijas Federācijas tiesību aktiem man jāizbrauc no valsts ar to pašu pasi, kurā iebraucu, un es iebraucu ar iekšējo Ukrainas pasi. Bet uz Taizemi varu lidot tikai ar ārzemju pasi. Jautājums: vai izbraucot uz Taizemi pie Krievijas Federācijas robežas ir iespējams uzrādīt Ukrainas pasi un, ierodoties Taizemē, uzrādīt pasi saviem robežsargiem. Un attiecīgi situācija ir pretēja - ierodoties no Taizemes atpakaļ uz Krievijas Federāciju pie Krievijas Federācijas robežas, uzrādiet robežsargam Ukrainas iekšējo pasi, jo man ir pienākums palikt valstī sakarā ar to, ka dokumenti pie darba devēja tiek izsniegti iekšējai pasei un arī es varu atjaunot reģistrāciju tikai uz tās. Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi. Apelācijas Ukrainas konsulātā, zvani uz atsauces lidostām nedeva nekādus rezultātus. Robeždienesta tālruņa numurs ir pastāvīgi aizņemts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-07-067 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  35
аватар AnVas70
Jūs pērkat biļetes uz Taizemi, izmantojot savu starptautisko pasi, tāpēc izbraukšanas brīdī jums būs jāuzrāda starptautiskā pase. Visticamāk, jums jādodas uz Ukrainu un no turienes uz Taizemi.
аватар Kolhoznic
Nav visdrīzāk, bet tam būs jābūt: aizbraukt uz nesakārtotu, un no turienes - uz Taizemi. Kā var "uz Krievijas Federācijas robežas robežsardzei uzrādīt Ukrainas iekšējo pasi"?! Atzīmes par Taizemes apmeklējumu liek pasē, nevis Ukrainas!
аватар ollennka
denys.koshkin, Ja tas neapgrūtina, ierakstiet tā Krievijas Federācijas likuma nosaukumu, saskaņā ar kuru "Man jāizbrauc no valsts ar to pašu pasi, kurā es iebraucu." Par šo dzirdu pirmo reizi.
Godīgi sakot, jūs no zila gaisa esat izdomājis sev problēmu. Paņemiet abas pases, un robežsargs izdomās, kuru laist ārā. Jums ir jābūt arī migrācijas kartei, kas saistīta ar jūsu iekšējo pasi, tāpēc robežsargam būs nepieciešamas abas jūsu pases.
аватар ollennka
AnVas70, Kolhoznic, kādi joki par atgriešanos Ukrainā?
аватар denys.koshkin
ollennka, problēma var būt tāla :) bet es labāk to noskaidrošu pirms izlidošanas, nevis lidostā mūs apgriezīs robežsargs un apsegs ar vara baseinu sapņiem par ilgi gaidīto atvaļinājumu.
Attiecībā uz likumu pārformulēšu - loģiski, ka es iebraucu Krievijas Federācijā caur ukraiņu valodu, un migrācijas kartē ir norādīti Ukrainas pases dati (sērija, numurs), loģiski, ka izbraucot jābūt piesietam dokumentam. uz migrācijas karti, vai es kļūdos?
Kas attiecas uz lidošanu no laukuma: es pats esmu vairākkārt redzējis, kā cilvēki brauc ar autobusu no turienes uz Maskavu, un no Maskavas lido lētāk uz Taizemi.
аватар ollennka
denys.koshkin, nu, tas ir, jūs personīgi neesat redzējis likumu, kas aizliegtu ieceļot un izbraukt pēc dažādiem dokumentiem?
Pilnīgi pareizi, ka jūs uztraucaties par dokumentiem PIRMS izbraukšanas, nevis uz robežas))) Un loģika ir pareiza - robežsargs gribēs redzēt pasi, pie kuras migrants ir "piesiets". Bet viņš vēlēsies redzēt arī tavu ārzemnieku, jo viņam ir "pielikta" biļete uz Taizemi.
Bet par kādu pasi tiks izsniegta izceļošana, lems pats robežsargs. Ceru, ka vēlāk atteiksieties no abonēšanas, izstāsiet jūs ārzemniekam vai vienkārši ielaidīsiet caur iekšējo.
аватар andreyvip
Galvenais dokuments izceļošanai un ieceļošanai Taizemē jums būs pase. Abās valstīs tas tiks apzīmogots ar izbraukšanas un ierašanās zīmogu. To šur tur pārbaudīs robežsargi.
Nav visiem jāstāsta pa labi un kreisi, vai tu strādā Krievijā vai nē, tu vari būt vienkārši tranzīta pasažieris. Kurš varēja atbraukt uz Krieviju ar autobusu, vilcienu, lidmašīnu, bet caur citu lidostu utt.
Bet es ļoti iesaku ņemt līdzi savu dzimto pasi ar migrācijas karti. Vēlreiz nesagrieziet šo dokumentu komplektu. Jums tas būs katram gadījumam. Ja pat pirms muitas (metro, vilcienā, tieši pie ieejas lidostā) policija nolemj jūs pārbaudīt. Pēc tam jūs varat apstiprināt savas atrašanās Krievijas Federācijā likumību. Viņus vienkārši neinteresēs, kur jūs lidojat. Vai jūs šeit esat likumīgi?
аватар ollennka
andreyvip, nu kā var nepagriezt civilo pasi, ja uz robežas noteikti prasīs uzrādīt migrācijas karti?)))
аватар andreyvip
ollennka Lūdzu nejaukt FMS, Iekšlietu ministrijas un robeždienesta funkcijas.
Teorētiski viņiem ir tiesības pārbaudīt, bet patiesībā tas ir vairāk izņēmums. Tā nav robežsargu atbildība.
Bet šiem dokumentiem ir jābūt līdzi, kā jau rakstīju iepriekš.
аватар kolyan_cat
Problēma ir izdomāta.
Viņi nevar izlaist cilvēku no valsts tikai tad, ja viņš ir izdarījis noziegumus vai pārkāpis kādus likumus.
Ja cilvēks ir likumpaklausīgs un valstī atrodas legāli (ko apliecina iekšējā pase un migrācijas karte), tad nevienam nekad nav tiesību cilvēku nelaist ārā.
аватар ollennka
andreyvip, tu kaut ko sajauci. Izbraucot no Krievijas Federācijas, ārzemniekam robežsargiem jāuzrāda migrācijas karte.
аватар Kolhoznic
denys.koshkin, un neizņemt savu migrācijas karti Krievijas Federācijā, izejot robežkontroli?! Ejam, ņem ārā!
аватар ollennka
Tātad pie ieejas izdos jaunu, kāda problēma?
аватар denys.koshkin
Jā, viņi iedod jums jaunu pēc ierašanās. Šeit drīzāk jautājums ir par to, ka, ja es lidoju uz Taizemi ārzemēs, uz Krievijas Federācijas robežas viņi uzliek zīmogu par izbraukšanu (izceļošanu no valsts), BET ieceļojot ārvalstī, zīmoga nav, jo es iebraucu teritorijā Krievijas Federācijas ar Ukrainas pasi. Izrādās, ka viņš no kaut kurienes parādījās Krievijas Federācijā) un pēc tam lidoja uz Taizemi.
Es nestrīdos, 90% ka problēma tiešām ir tāla, varbūt ir daži no tiem, kas lasa ar tādu pašu situāciju, galu galā Krievijas Federācijā ir vairāk nekā 2 miljoni ukraiņu, jo viņi kaut kā lido atvaļinājumā :)
аватар ollennka
Denis, tev ir ieceļošanas zīmogs migrācijas kartē, ko tu iedod robežsargam. Tātad visi saprot, kas, kad un no kurienes ir nācis.
Vienīgais, kas mani interesē, ir tas, pēc kuras pases tevi izlaidīs no Krievijas Federācijas, vai ieliks zīmogu ārzemniekam.
аватар denys.koshkin
Plānoju lidot augustā, ielikšu atgādinājumu atrakstīties ierodoties no Taizemes;)
аватар Olgaolga153
Un tomēr piekrītu andreyvipam, zīmogs tiks likts šurpu turpu ārzemniekā.
аватар kvi2007
Jautājuma autoram - ekskursija uz Taizemi, vai biļetes uz Taizemi, jūs varat izsniegt Krievijas Federācijā tikai ar datiem no jūsu pases, nolaižoties un attiecīgi šķērsojot valsts robežu, jums būs jāiesniedz pase, kuras datiem jāatbilst ceļošanas dokumentu datiem - ceru, ka šī darbību secība ir atbilde uz Jūsu jautājumu! Brauciet ar vilcienu uz Harkovu vai Konotopu un brauciet atpakaļ cauri ārzemei, tādā pašā secībā lidojot atpakaļ uz tvaika lokomotīvi un iebraucot Krievijas Federācijā uz vispārējiem civiliem pamatiem.
аватар ollennka
Humora joks no kvi2007 ir vēl foršāks par pirmajām divām atbildēm. Tie vismaz vienu reizi piedāvāja aizbraukt uz Ukrainu, bet šeit jau divi ...
аватар kvi2007
ollennka, kāds joks?- cilvēks vēlas atrasties Krievijas Federācijas teritorijā ar Ukrainas kopējo civilo pasi, lai izpildītu visus formālos jautājumus - derēs tikai tāda notikumu gaita.
аватар Olgaolga153
kvi2007___ Vai varbūt viss ir daudz vienkāršāk?
Neesmu nianšu pazinējs šajā jomā, tikai mēģinu loģiski spriest. Pirms pāris gadiem es satiku pāri brīvdienās. Viņš ir brazīlietis. Viņa ir Baltkrievijas pilsone (pilsonība netika mainīta). Viņi apprecējās, īsu laiku dzīvoja Brazīlijā, no turienes aizbrauca uz Lielbritāniju, kur viņu vīram piedāvāja darbu. No Londonas ieradās atpūsties Turcijā. Tāpēc es domāju, kā viņiem izdevās ārzemniekam no Londonas ierasties Fethiye, sākotnēji neizbraucot uz savu dzimto zemi-pilsētām, lai no turienes iekļūtu atpūtas valstī?)))
Domāju, ka pilsonim vajadzētu izbraukt un atgriezties, izmantojot ārzemju pasi, kā arī apdrošināšanai līdzi jāņem iekšējie Ukrainas dokumenti: pase, termiņuzturēšanās atļauja (vai kas tur ir) kā pierādījums atrašanās Krievijas Federācijā likumībai. (IMHO)
аватар denys.koshkin
Varbūt kādam noderēs: radinieki bija uz Krievijas Federācijas robežas un uzdeva šo jautājumu tieši robežsargiem - teica, ka visam jābūt ok, atbrīvos bez problēmām, līdzi ir abi dokumenti. Vēl neesmu testējis, bet guļu daudz labāk :)
аватар kvi2007
Olgaolga153 tavs piemērs ir nedaudz no citas operas, tie cilvēki, par kuriem tu raksti, pārvietojas pāri robežām, izmantojot starptautiskās pases un viņiem nav nekādu problēmu, šajā konkrētajā situācijā cilvēks šķērsoja robežu no Krievijas Federācijas ar Ukrainas iekšējo pasi un atrodas Ukrainas teritorijā. Krievijas Federācija saskaņā ar uzrādīto dokumentu, viņam ir Ukrainas pase, saskaņā ar kuru viņš nav šķērsojis robežu, bet viņš var doties uz Taizemi tikai uzrādot pasi, par kuru viņam tiks izsniegta ekskursija, vai lidmašīna biļetes ...., cilvēks nepārkāpj likumu, bet ir birokrātisks konflikts, es novietotu (miera labad) brauktu uz Harkovu un atgrieztos uz ārzemēm ...
аватар kvi2007
denys.koshkin robežsargi teica radiem uz robežas ... - uzticieties, bet pārbaudiet;) Es vienkārši aizbrauktu uz lidostu Maskavā un noskaidrotu situāciju personīgi ar robežkontroles pārstāvjiem ...
аватар ollennka
Nu, tas jau ir vieglāk: vienkārši brauciet uz lidostu vienu reizi, nevis divas reizes uz Harkovu un atpakaļ)))
Nekādu konfliktu nav, tikai atvaļinājumā jāņem līdzi abas pases.
аватар agent_borabora
Šobrīd Ukrainas-Krievijas robežu šķērsot iespējams tikai ar starptautiskajām pasēm.
аватар ollennka
agent_borabora, kādā nozīmē? Ukraina pārtrauca izsniegt iekšējās pases?
аватар agent_borabora
Jā, pagājušajā mēnesī mūs informēja, ka turpmāk robežu šķērsot iespējams tikai ar starptautiskajām pasēm. Ja Ukrainas pilsonim nav pases un viņš atrodas Krievijā, tad jums jāsazinās ar Ukrainas konsulātu, lai iegūtu pasi.
аватар denys.koshkin
agent_borabora 07/07/17 izveda savus vecākus uz Ukrainu (pie manis palika 2 nedēļas). Viņi bez jebkādiem jautājumiem iebrauca un izbrauca ar Ukrainas pasēm. Pirms gada pati braucu šķērsot robežu - autobusā dzirdēju daudz tādas pasakas :) Viena sieviete speciāli taisīja iebraukšanu-izkāpšanu, jo draudzene teica, ka patentu darbam veic tikai uz ārzemju pases (uzziņai : tas tika izgatavots toreiz un tiek izgatavots tagad jebkurā no divām pasēm ) pēc pilsoņa ieskatiem. Varbūt jums ir taisnība, un burtiski pēdējo pāris nedēļu laikā kaut kas ir dramatiski mainījies, bet es ļoti vēlētos redzēt saiti uz likumu vai vismaz uz jaunumiem. Pats googlē - neatradu, viss tāpat kā iepriekš, ienāc ar kādu no pasēm.
аватар denys.koshkin
Apjuku un uzrakstīju pieprasījumu robeždienestā. Man par pārsteigumu, pēc 2 nedēļām saņēmu šādu atbildi - http://prntscr.com/fyfffp. Tur nav skaidru norādījumu, bet starp termiņiem ir skaidrs, ka saskaņā ar starpvalstu līgumiem var iebraukt iekšēji un izbraukt starptautiski.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl