Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kur labāk atpūsties ar bērniem - Ēģiptē vai Taizemē?
Vairākas reizes bijām ar bērniem 7 un 10 gadus veci Ēģiptē, domājam šogad Taizemē. Pastāsti man, vai ir vērts mainīt atpūtas vietu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2017-06-077 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  92
аватар logvinova
Šīs ir tik atšķirīgas brīvdienas! Taizeme - krāsu sacelšanās, brilles, ekskursijas. Parasti ekskursijā tiek iekļauti pāris gabali. Atkal Bangkoka! Bērniem būs grūti. Un uz slavenajiem transvestītu šoviem kopā ar viņiem neiesi. Un vienkārši doties uz pludmali - šim nolūkam Taizeme, manuprāt, ir dārga un tālu.
аватар ollennka
Skatieties, kā jūs atpūšaties. Ja pludmale un dārzeņi viss ir iekļauts ar minimālu iziešanu no viesnīcas, tad starp Hurgadu un Puketu principiālas atšķirības nav, neredzu jēgu tik garam lidojumam, it īpaši ar bērniem.
аватар Kolhoznic
Ekskursijā iekļautās ekskursijas nav ekskursijas! Šī ir "trušu šķiršanās vecmāmiņām". Viņi jūs aizvedīs uz veikaliem. Papildus shemale šovam Taizemē ir daudz ko redzēt! Bērniem nebūs grūti. Klimats ir daudz maigāks nekā Ēģiptē. Tā pati slavenā ekskursija "River Kwai" (tikai vajag ņemt no "Pegaza", jo viņš noīrēja interesantāko upes posmu un šī ekskursija ir dārga, bet interesanta! Un var vienkārši "peldēties"! Vispiemērotākais vieta šim ir viesnīcu komplekss "Ambassador City" Privātā pludmale ar skaidru jūru, bezmaksas sauļošanās krēsliem, saulessargiem, guļamkrēsliem... Milzīga zaļā zona ar baseiniem... Viesnīcas katrai gaumei un budžetam... Izklaides komplekss "Mimoza" ".. Daudz kafejnīcu... Masāžas saloni... Un tā tālāk un tā tālāk!!!
аватар Kolhoznic
Atkal - no Taizemes nav problēmu aizbraukt uz Kambodžu apskatīt Angkor Wat. Ukraiņiem ir nedaudz grūtāk šķērsot robežu uz Kambodžu, bet tas ir tā vērts! Jūs varat lidot, lai apskatītu "Zelta trīsstūri".
аватар natalka_kyiv
Lidot tālu. Tai pilsētā nav viesnīcu ar All inclusive un animāciju - bērniem būs garlaicīgi. Lai peldētu tīrā jūrā, jāatpūšas salās – Samet, Koh Chang, Koh Samui. Pataijā nemaz nevar peldēties - tur kanalizācija no viesnīcām nonāk jūrā, par to jau pirmajā dienā pastāstīs tikšanās tūroperators! Vasarā ir ļoti karsts un lietains. Lai gan šī ziema bija neraksturīgi lietaina un jūra vētraina.
Un pats galvenais – nav tik bagātas zemūdens pasaules kā Ēģiptē. Ir labi lidot uz Taizemi ziemā un sadalīt ekskursiju 2 daļās: Pataja - ekskursijas, sala - pludmales brīvdienas. Bet, lai bērni būtu lielāki, pagaidām viņiem tas būs saspringti un neinteresanti.
Izmēģiniet Turciju, lielu viesnīcu ar labu bērnu animāciju. Tikai ne Marmarisa un Ičmelera - visu vasaru ir 19-20 grādu auksta jūra, jo jūrā ieplūst kalnu straumes.
аватар logvinova
kolhoznieka atbildes aizkustinošas: lidot uz Zelta trīsstūri, uz Kambodžu !!!!!!!!!!!!!!! Tas ir ar bērniem 10 un 11 gadus veciem! Es nerunāju par izmaksām
аватар Kolhoznic
logvinova, viņi nelido uz Kambodžu. Viņi brauc ar autobusu. uz Siem Reap. Divu dienu ekskursijas izmaksas ir aptuveni 8000 rubļu. diviem. Un "Zelta trīsstūris" nav daudz dārgāks. Un stāsti par to, ka "kanalizācija no viesnīcām iet jūrā" neiztur! Jā, Taizemē jūs nevarat nirt, lai izpētītu zemūdens pasauli - ūdenī ir smilšu suspensija ... Taizemē ir karsts tikai aprīlī-maijā.
аватар logvinova
Aaah, rashatoudey!! Ko tu šeit dari? nav pietiekami daudz vietņu?
аватар larisa_murashov
Bangkokā - ir milzīgs Oceanarium un Sky Bayok.(paskatieties uz Taizemi no 87. stāva un brauciet ar stikla liftu). Šī ir vienīgā interesantā vieta bērniem Bangkokā.
Pataijā ir arī Nong Nooch dārzs bērniem, jauns ūdens atrakciju parks Pataijā, zvejas katamarāns, krokodilu ferma un miljoniem akmeņu dārzs, skaists khao kheo zoodārzs, kur var noglāstīt un pabarot jebkurus dzīvniekus. Ziloņu ciemats - tur var vizināties pa ziloņiem (iekļauts cenā) un koka templis bez nevienas naglas. Mini Siam brīvdabas muzejs (miniatūras pasaules atrakcijas) un vēl viena 3D galerija. Visas šīs ekskursijas nav dārgas un nav garas (1000 rubļi vienai personai un aptuveni 3-4 stundu ilgums), es domāju, ka tas nav dārgi. Domāju, ka bērniem tas viss būs interesanti. Un tāpēc ir daudz interesanta un aizraujoša arī pieaugušajiem. Tāpēc es nepiekrītu iepriekšējai atbildei. Pēc, manuprāt, būs daudz iespaidu
аватар ollennka
natalka_kyiv, mani neinteresēja animācija, bet viesnīcas Puketā diezgan labi darbojas uz AI. Pataijā viņi droši vien arī strādā, bet kaut kā dīvaini tur iet ar bērniem.
аватар larisa_murashov
Ēģipte vairs nav vēlama. Un lidmašīnās, lai nebūtu garlaicīgi, uz katra sēdekļa ir televizori. Tur var skatīties multfilmas un filmas, ir pat datorspēles. Līdzi jāņem TIKAI austiņas (piemēram, no mobilajiem telefoniem), tās tur nedod, un bez austiņām televizoros nebūs skaņas. Un laiks lidos. Man arī bija bail no garā lidojuma pulksten 13. Bet laiks aiz monitora paskrēja ātri. Iesaku lidot. Iespaidi paliks visu mūžu.
аватар Kolhoznic
Pattaevkā nav iekļaujošas un animācijas! Jā, ar to nepietiek! Ir okeanārijs, ir šiks akvaparks un viss, par ko bija rakstīts augstāk. Pietiek iegādāties ekskursiju uz Kvai, lai pāris dienu laikā radītu nelielu iespaidu par šo noslēpumaino valsti. Starp citu, brauciens ar ziloņiem pa džungļiem un raftings pa upi ir iekļauts Pegasus Kwai upes tūrē.
аватар natalka_kyiv
Par jūru Pataijā. Mēs atpūtāmies 2017. gada februārī Pattaya Park Beach Resort, piekto reizi Taizemē. Ierodoties mums teica, ka trešdiena ir sanitārā diena, visas pludmales būs slēgtas, jo kanalizācija tiek izlieta jūrā. Un tā arī bija. Bet citās dienās jūra bija ļoti netīra. Peldēties devāmies uz Militāro pludmali (to ņēmām no vietējās tūrisma aģentūras), kā arī uz pāris dienām devāmies uz Sametu, kur jūra ir skaidra.
Ambassador City ir liela viesnīca, taču tā atrodas ļoti tālu no Patajas, taču arī tur nevar peldēties. Kāda recenzijā lasīju, ka nav tālu caurule ar notekām jūrā.
аватар Kolhoznic
Neklausieties "sanitārajās dienās" un "pludmales slēgšanas" un "netīrās jūras" blēņās! "Ambassador City" nav tik tālu no Patajas centra. Piecpadsmit minūtes ar tuk-tuk. Un nekādas "caurules ar notekām jūrā" tur nav! Vēl viena laba iespēja ir Naklua apgabals. Tas pats "Zaļais parks". Eleganta un lēta viesnīca klusā vietā netālu no "delfīniem". Jūra ap viesnīcu ir vistīrākā! Līdz centram - piecpadsmit minūtes nesteidzīgas pastaigas pa "bičku".
аватар JeryLee
Atpūta ir ļoti atšķirīga. Tā ir taisnība. Taizemē katrs meklē izklaidi pēc savas gaumes. Viesnīcās nav ko darīt. Izņēmums ir iepriekš minētais Ambassador City komplekss ar dažādu kategoriju viesnīcām vienā plašā teritorijā ar saviem tirgiem, veikaliem, pludmali utt. Gandrīz viss iekļauts. Taizemē ir daudz vairāk apskates objektu nekā Ēģiptē, Turcijā un Tunisijā kopā. Ja Pataja, tad noteikti tas pats vēstnieks. Viesnīcas kategorija – atbilstoši finansiālajām iespējām. Ja pludmale Phuket - es ieteiktu Karon Bay. Tikai vienu brīdi. Tai ir lielisks ZIEMAS kūrorts. Kad citi aukstā laika dēļ vienkārši atkrīt. Vasarā ir karstāks un mitrāks. Un skaistās salas Andamanu jūrā ir slēgtas sabiedrībai. Dzīvās būtnes jūrā ir daudzveidīgākas nekā Turcijā un Tunisijā, bet daudz sliktākas nekā Ēģiptē. Pārtika (īpaši jūras veltes) ir daudz garšīgāka nekā Ziemeļāfrikas kūrortos.
аватар Kolhoznic
Džerijs Lī, un kas - Ēģipte jau ir atvērta tūristiem ?!
аватар natalka_kyiv
Cienījamais Kolhoznic, vai jūs noteikti esat bijis Pataijā? Vai arī jūs vienkārši vēlaties izlutināt pārējo ģimeni ar maziem bērniem? Vai arī jūs vienkārši nekad neesat redzējis tīru jūru, un tāpēc tā jums šķiet tīra Pataijā. Es ļoti mīlu Taizemi un esam bijuši dažādās vietās, tāpēc rakstu patiesu un objektīvu atsauksmi. Pēc Sarkanās jūras Pataijā cilvēki būs ļoti vīlušies jūrā. Viņiem tagad ir augsta latiņa jūras novērtēšanā.Tae kaut kas līdzīgs ir tikai Phi Phi salās vai mazās salās netālu no Koh Chang. Bet tas ir nesamērīgi dārgs salīdzinājumā ar Ēģipti.
аватар Kolhoznic
natalka_kyiv, teikšu vēl: kopš 1997. gada ne tikai regulāri trīs reizes gadā braucu uz Taizemi, bet arī ziemoju tur trīs līdz četrus mēnešus. Un es savā garajā mūžā esmu redzējis dažādas jūras...
аватар romaburako
Skaidrs, ka ar bērniem Ēģiptē ziemā tomēr būs labāk. Un mēs baidāmies būt sarūgtināti pēc Sarkanās jūras.
Bet mēs joprojām gribam kaut ko jaunu.
аватар logvinova
natalka_kyiv, tie visi ir tūrisma aģentūru darbinieki. Viņi slavē savu purvu kā bridējputni un ne mazākās uzmanības konkrēta cilvēka konkrētajam jautājumam)))) Esmu sajūsmā par Tai un upi Kwai 2 dienu super un Kambodža ir tā vērta, bet cilvēks jautāja par atpūtu ar divi bērni!!!! Jēdziens Ēģipte (ēdiens, infrastruktūra) un Tai (brokastis, pilsētas pludmale) ir pilnīgi nesalīdzināmi.
аватар JeryLee
Kolhoznic. Ēģiptē var lidot dažādos veidos. Būtu vēlme. Esmu bijis vairāk nekā vienu reizi. Es vairs negribu - iemīlējos Tai. Jau 10 gadus. Bet mainīt Ēģipti pret Turciju vai Tunisiju, no mana viedokļa, ir ārprāts. Esmu bijis tur un tur... Es publicēju tikai personiskus iespaidus. Un ne tā, kā te notiek: "... lasīju kāda recenzijā...." Kūtī vienkārši visu raksta. Un malkas tur jau sen nav... Ar cieņu visiem...
аватар Kolhoznic
Džerijs Lī, Tai ir debesis!
аватар Kolhoznic
romaburako, tavi bērni jau lieli! Un, ticiet man, Taizemē ar viņiem problēmu nebūs! Lidojiet uz Tai, lai iegūtu jaunu patīkamu pieredzi! Un neklausiet nevienu!
аватар ollennka
Taizeme ir Sibīrijas un Tālo Austrumu Ēģipte, no Eiropas daļas un no Ukrainas, ne visi izlemj par ilgu lidojumu. Un ar bērniem maz ticams, ka jūs varēsit novērtēt visas Taizemes un jo īpaši Kambodžas debesu skaistules.
romaburako, jums tagad ir bezvīzu Eiropa pie jums, tur varat izmēģināt kaut ko jaunu. Grieķija, Spānija – tradicionāli ģimenes galamērķi.
аватар Kolhoznic
ollennka, Patajovkā pagājušā gada beigās un šī gada sākumā ukraiņu bija daudzkārt vairāk nekā sibīriešu un primoriešu! Tomēr jebkurā Dienvidaustrumāzijas valstī vienmēr ir bijis daudz ukraiņu.
аватар larisa_murashov
Nedodiet padomu Grieķijai, tur vispār nav ko darīt un cenas sasodīti augstas. Mēs esam tikai no turienes.
аватар natalka_kyiv
romaburako, iesaku arī Maldivu salas relaksējošai atpūtai ar bērniem. Izvēlieties atolu salu ar mājas rifu, jo ne visās salās ir rifi. Rudenī un pavasarī atpūsties ir lēti, vasara nav sezona, un ziema ir laba, bet dārga. Bagāta zemūdens pasaule un skaista daba. Nav animācijas, ja tam ir nozīme. Protams, lidot daudz tālāk par Ēģipti. Es iesaku Bandos, Biyadhoo salu, Vilamendhoo salu.
аватар JeryLee
ollennka, par to, ka Taizeme ir Ēģipte priekš Sibīrijas un Tālajiem Austrumiem - ne gluži pareizi. Precīzāk, nemaz. Tiešais lidojums no Irkutskas - vairāk nekā 6 stundas. No Krasnojarskas - 7. Un tiešo ir ļoti maz. Viņi pat lido caur MASKAVU 25 stundas !!! Es nezinu nevienu tiešo lidojumu no Habarovskas, bet tie galvenokārt lido caur Seulu vai Pekinu, vismaz 10 nepāra stundas. Tātad viņiem nav vieglāk nokļūt Tai un dažreiz pat grūtāk nekā mums no Eiropas puses. Pateicoties Krievijas aviopārvadātāju "gudrajai" plēsonīgajai politikai. Cita lieta, vai mērķis attaisno iztērēto naudu. Manuprāt, ziemā - noteikti. Vasarā var tuvināties.
аватар ollennka
JeryLee, es lidoju no Novosibirskas uz Bangkoku, 7 stundas, tikpat, cik uz Hurgadu. Pilsētām uz austrumiem no Novosibirskas jau tuvāk lidot uz Taizemi nekā uz Ēģipti. Protams, es runāju par tiešajiem lidojumiem (ne tikai par regulāro sezonu, bet arī par čārteriem). Jau pirms lidojumu atcelšanas ar Ēģipti Taizeme bija populārāka sibīriešu vidū. No Habarovskas Sibir bija tiešs regulārs reiss uz Bangkoku, kas, šķiet, tika izņemts krīzes dēļ.
аватар JeryLee
Man nav nekas pretī. Tikai šī nav "Ēģipte Sibīrijai"... Bet gan laba atpūta ziemā, kad Šarmā iet jakās un urinē apsildāmā baseinā. Atpūta Tai uz Sibīriju, Tālajiem Austrumiem un visu Krieviju SEZONĀLĀ. 80 procentos gadījumu. Un vasarā un no Sibīrijas viņi brauc uz Eiropu un Āfriku ... Jebkur ... Lieta ir izvēlē, kas ziemas sezonā ir ļoti ierobežota ...
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl