Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pirmo reizi šajā nometnē.Sakiet ne dārgu viesnīcu ar ūdens slidkalniņiem vai akvaparku.Bērnam 8 gadi.
Pirmo reizi šajā nometnē.Sakiet ne dārgu viesnīcu ar ūdens slidkalniņiem vai akvaparku.Bērnam 8 gadi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-03-077 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  49
аватар JeryLee
Sarežģīts gadījums. Tai nav Turcija. Kur tu dosies? Kūrorts?
аватар ninok54
Vēl ne kur. ES izvēlos. Es gribu Taizemi.Bijām Turcijā 2 reizes,mums ļoti patika.Tagad gribu taju.Manai meitai vienkārši patīk slidkalniņi,jūra kaut kā bail
аватар JeryLee
Esam tur bijuši jau 10 reizes. dažādos kūrortos. Tas, ko jūs mēģināt formulēt, nesakrīt. Taizemē lielākā daļa viesnīcu ir gandrīz bez teritorijas, un tās, kurām ir teritorija un tādas izklaides kā slidkalniņi, nemaz nav lētas. Par akvaparku nemaz nerunājot. Tur atpūta ir pavisam savādāka nekā Turcijā, Tunisijā vai Ēģiptē. Viesnīcās vispār neviens neuzturas. Arī jūra ir jāmeklē, īpaši Patajas centrā. Bet labās vietās tas ir lieliski. Kurā mēnesī plānojat atvaļinājumu?
аватар Kolhoznic
Dažās Taizemes viesnīcās ir baseini ar ūdens slidkalniņiem. Tas pats Patajas parks. Salīdzinoši lēta naktsmītne. Pattaevkas apkārtnē ir RamaYana akvaparks.Bet tas ir ļoti dārgi! Viesnīcā Grand Mirage ir neliels ūdens atrakciju parks. Tur tsyriku noskaņās ielaida arī cilvēkus, kuri nedzīvo šajā viesnīcā. Uz Turciju vai uz Vjetnamu ar tās slaveno Winpearl. Lai gan ... Lētuma un augstās izmaksas jēdzieni katram ir atšķirīgi.
аватар JeryLee
Tas ir skaidrs. Vecākiem var nepatikt Pat Park pludmale. Tad Colan katru dienu? Un Puketā ir viesnīcas ar slidkalniņiem. Atpūta ir savādāka. Nevis bērnu kalniņš. Un tiek uzdots galvenais jautājums vasarai. Kas nav īpaši savlaicīgi.
аватар Kolhoznic
Joprojām nav skaidrs, kurš ir vairāk par Koljanu: ķīnietis vai medūza? Puketa mūsdienās ir ļoti dārga. Un, jā - no marta beigām līdz oktobra beigām Taizemē ir drūms. Vispirms mežonīgs karstums, pēc tam - musonu lietusgāzes. Un vasarā un Krievijas Federācijā tas nav slikti!
аватар JeryLee
Par to ir runa. Tai ziemas brīvdienām, un tāpēc tas ir skaists. Ziemā mūsu puslodē ir daudz mazāk vietu pilnvērtīgai pludmales atpūtai. Vasarā ir daudz iespēju "tuvajai Vidusjūrai", Vidusjūrai un Sarkanajai jūrai.
аватар ninok54
Brīvdienas mums ir tikai vasarā. Turcija, Ēģipte un Kipra bija.Un kur vēl? Tunisija ??????Un par lietavām...... lasīju, ka tās ir tikai pa nakti ??????
аватар JeryLee
Nē. Līst ne tikai naktī un tas nav tikai lietus. Jo tuvāk vasaras vidum, jo ​​"vēsāks". Atkal dažādās vietās kūst dažādos veidos. Jo tuvāk ekvatoram, jo ​​mazāk intensīvas lietus, taču tās ir biežākas. Tas ir par Puketu. Salas Andamanu jūrā (similāni u.c.) ir slēgtas tūristiem vētru dēļ. Saule silda nežēlīgāk. Temperatūra un mitrums ir daudz augstāki nekā ziemā. Arī klimats tur mainās. Var pabūt labiem laikapstākļiem, bet noteikti līs. Tātad tā ir loterija. Šogad es došos aprīlī, lai redzētu viņu jauno gadu. Bet ziema joprojām ir labāka. Jūs varat sabojāt iespaidu par brīnišķīgu valsti kopumā.
аватар V.A.S.
Pataja vasarā ir diezgan pieļaujama, lēta, Pataijas parks ar slidkalniņiem, arī lēts - labākais variants!
аватар V.A.S.
Mēs, protams, "smīkņājām", bet cilvēks, kurš pirmo reizi ceļoja uz Taizemi, atradīs sev patīkamas ekskursijas, interesantas arī bērniem. Neaizmirsīsim par ekskursiju uz Kvai!
Viens draugs jūnijā devās uz Pataiju, joprojām priecājoties.
аватар 4yuka
Mēs bijām pagājušā gada maija beigās. Laiks bija skaists - tikai viens lietus un vējš nepārtraukti pūta no jūras puses, nebija svelmains karstums. Pataijas parka izvēle ir piemērota. Varbūt jums vajadzētu redzēt Koh Samui!?
аватар abalakov
Pagājušajā gadā mēs palikām Phuket Orchid Resort Karon Beach. Augusts. Atpūtnieki ar bērniem, gandrīz nokomplektēta viesnīca. Ir divi neslikti slidkalniņi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Teritorija skaista. Vairāki peldbaseini gan pieaugušajiem, gan bērniem. Nevarētu teikt, ka ēdiens ir daudzveidīgs, taču viss ir garšīgs un izsalcis noteikti nebūsi. Jūra piecu minūšu gājienā. Blakus visiem veikaliem, tostarp septiņiem vienpadsmit, kafejnīcām un bankomātiem. Laikapstākļi: mitrums ir klāt, lietus īslaicīgs, bet bagātīgs, silts gandrīz katru dienu.Ja godīgi, lietus iespaidu par Tai nesabojāja! Bet taizemieši, ļoti draudzīgi un pozitīvi cilvēki, nemitīgi smaida! Katrs var ēst un izklaidēties pēc savas kabatas. Jā, ne visi laivu braucieni ir pieejami lietus sezonā, taču joprojām ir atsevišķi laivu braucieni. Ir ekskursijas, tā teikt, zemes šovi "Fantāzija", "Siam Niramid", parki un citas vietas Taizemē. Taizemes daba ir kaut kas! Lai jums jauks ceļojums!
аватар droptop
Medūzas Pataijā (ieskaitot Kolānu) tagad (februāris-marts) NĒ !!! No šīs puses jūs noteikti varat neuztraukties. Pievienojos iepriekš minētajam viedoklim par Pattajas parku, budžeta variantu un milzīgu teritoriju ar baseiniem un slidkalniņiem, un jūra atrodas 10 metrus no vārtiem. Šeit dzīvo krievi un ķīnieši.
аватар droptop
Jā, es aizmirsu piebilst, ka runa manā ierakstā ir par Pataiju,
аватар JeryLee
Pat Park šajā gadījumā patiešām ir budžeta un optimālākais risinājums. Koh Samui nemaz nav lēts. Noteikti apmeklējiet Kolānu vismaz vienu reizi. Netālu atrodas osta. Tawaen līcī kafejnīcās tiek pasniegti brīnišķīgi "dzīvnieki". Izvēlnē tie ir norādīti kā Rock Lobsters. Tie nav īsti, bet garšo pārsteidzoši. Neko garšīgāku jūras veltes Pataijā neesmu ēdusi. Ņem ceptu ar ķiploku. Ir arī citi varianti "tvaicēti" un "grilēti", bet šī ir visgardākā. Agrāk tā bija vienīgā vieta Pataijā, kur tos varēja atrast. Tagad tiek baumots, ka viņi ir parādījušies Jomtien Ambassador, bet Kolans būs jums tuvāks un patīkamāks. Priecīgus Jums svētkus! :-)
аватар droptop
Šīs? )) Kolānas molā tos tādā veidā tirgoja par 500 batiem kilogramā, mums bija slinkums ņemt, bet pilsētā varēja palūgt pagatavot uz jebkura makarona uz grila. Kad viņi saprata, citreiz tā vairs nebija
аватар JeryLee
Jā, šīs. Satriecoši garšīgas lietas. Tās apcep ķiploku mērcē un pārgriež gareniski uz pusēm. Abas pusītes ir vienkārši pilnas ar garšīgu gaļu bez vēnām un apvalkiem, kā krabji. Es viņu nejauši satiku pirms 10 gadiem. Tagad, apmeklējot Pataiju, tos ēst pats un pacienāt draugus. , Šķiet, ka kāds tos audzē pie Kalanas. Un pirms tam viņi bija tikai Tavjenā. Nevienā Pataijas restorānā tādas nebija - es meklēju, lai vairs nebrauktu uz salu. Taču šķiet, ka draugi šā gada februārī ziņoja, ka ēduši tos netālu no Džomtienas vēstnieka. Tas ir labi! Tūristi tās neņem "dīvainā izskata" dēļ. Un velti!
аватар Kolhoznic
Tikko satiku radus lidostā. Viņi atradās Patajevkā. Pēc mana ieteikuma. "Zaļajā parkā" (rajons "delfīni"). Tātad: medūza uz Koljana brāli un viņa sievu grauza ne vāji! Man bija jādodas uz slimnīcu. Savedējs iedūra roku uz sava veida samiem, peldoties Tsentara viesnīcas rajonā... Tas bija šokējoši. Viņa arī devās uz slimnīcu. Turklāt visi šie gadījumi nav apdrošināti. Daudz naudas tika iztērēts ārstēšanai. Un vēl 2010. gadā Rock Lobsters tika pārdoti netālu no ieejas pašreizējā "Mimosa" un "Ambassador City" teritorijā ... Tiešām, dievišķa garša!
аватар droptop
Nu nifiga pats!! Un mēs paši peldējām bez bailēm, arī pa Kolānu. 14. gadā oktobrī Cozy pludmalē medūza mani pārāk stipri iesita ((. Toreiz tas nešokēja, bet bija kaut kas līdzīgs. Jā, un vietējie sniedza pirmo palīdzību nepareizi - izlēja saldūdeni no kāda šļūtene,kas bija absolūti neiespējami izdarīt kā vēlāk izlasīju!Uzreiz ielejiet kaut ko skābu-vāju etiķi,vai izspiediet kaļķi.Sasodīts,man likās,ka vismaz februārī tās nebija.Starp citu,par apdrošināšanu mēs apdrošinājām bruņurupuci , aizmirsu apdrošinātāju, bet lētākais tur ir papildus punkts par visādu rāpuļu kodumiem, tas apdrošināšanai krietni pieliek... Bet gājām paši, bet ceļojumu aģentūrām laikam ir visvienkāršākā standarta apdrošināšana iepakojums?
аватар droptop
Starp citu, pluss vasaras brīvdienās Pataijā ir tas, ka vasarā un rudenī parastajam komplektam (mango-papaija-ananāss-banāns-durian) tiek pievienots daudz sezonas eksotisku augļu, un cenas tiek samazinātas. Tagad ziemā mangostānu nopirka par 180-200 batiem un pat dažās vietās pārdeva, nācās meklēt
аватар ninok54
Paldies visiem
аватар ninok54
Jā dabūju uz jūliju.....Puketas orhideja.Forša viesnīca,ko vajag.Un cena laba 3 132000.Tagad šaubos par lietu.Un cik ņemt pārtikai
аватар agent_borabora
Vienlaikus ar slaidiem un lēti Tae neeksistē.
аватар Marina-V
Taizeme nav Turcija, tur nav milzu viesnīcu ar animāciju un viss iekļauts, cilvēki brauc uz Taizemi atpūsties un spa. Es neiesaku jums paļauties uz slaidiem, izvēloties viesnīcu Taizemē. Apskatiet jauku pludmali bez spēcīgiem paisumiem, medūzām un labu infrastruktūru netālu no viesnīcas - restorāniem, veikaliem. Viesnīcas darbojas pēc gultas un brokastu principiem, tas ir, tikai brokastis. Vasarā iesaku Koh Samui.
аватар JeryLee
Laba vietas izvēle. Karonas līča ziemeļu daļa, manuprāt, ir labākā Puketas pludmale. Tur smiltis dzied zem kājām. Nevis visā līcī, bet ziemeļu daļā pie makšķernieka. Paskaties pats. Un mierīga vieta. Patongā esmu bijis 3 reizes. Mēs apceļojām visu salu un bijām visās ekskursijās. Tagad arī aprīlī došos uz Karonu. Taizemes Jaunais gads, ko svinēt... :-)
аватар JeryLee
Similans jums būs slēgts. Laipni lūdzam Phi Phi, Khao Sok un citur. Jūs varat lidot uz Kualalumpuru vai Singapūru.
аватар abalakov
Nebaidieties no lietus, lietus Tae ir lietusgāzes, bet nav ilgstošas ​​un siltas. Netālu no Puketas orhidejas ir daudz kafejnīcu katrai kabatai. Ja paceļaties nedaudz uz augšu no viesnīcas, nevis dārgi augļi, katrai gaumei. Tur, pa ielu pa kreisi, Seven Eleven, nedārgas pirmās nepieciešamības preces. Ja ej pa šo ielu 500 metrus pa labi uz Kata pusi (ej pāri kalnam), tas nav slikts lielveikals! Augļi nav īpaši dārgi, jogurti, sulas, gaļas produkti, sieri. Tikai viena lieta, jūs nevarat norēķināties ar karti tikai skaidrā naudā batos.
аватар abalakov
Kas vēl labs, ja ej pa promenādi uz Kata pusi, lēti kafejnīcu veikaliņi. Dino parks! Pret Dino parku tiek pasniegts ļoti labs steiks. Buffalo steiku nams. Tad dodamies lejā no kalna, sazarojumā nogriežamies pa labi un esam Kata pludmalē. Arī labi. Ja sazarojumā nogriežaties pa kreisi. nokļūsiet Kata tirgū, tur arī ir ko redzēt. Es neatceros, vai viņu tirgi darbojas, kad katru otro dienu Karonā un Kata (dienu tur, dienu tur). Pats Karonas tirgus ir mākslas darbs, tikai ejiet tālāk. Netālu no viesnīcas atrodas krievu virtuves restorāns, bet mēs, godīgi sakot, nedevāmies uz to, izmēģinājām vietējo virtuvi. Dažreiz tas ir patiešām pikants, bet, ja pasūtot sakāt “zini pikantu”, jūs pasmaidīs un netiks pasniegts pikants. Makašnicā nepirkām, baidījāmies! Bet pankūkas paņēma, sievai garšoja, man likās par saldu.
аватар JeryLee
Pankūkas tur ir foršas no dažādiem augļiem. Jā, mazliet saldi, bet tomēr.... Smaržo... Neēdiet krievu restorānos, ja nav alerģijas pret jūras veltēm. Tur viss ir tik svaigs un garšīgs... Pie burvju vārda "Tom-yum" uzreiz izdalās siekalas. Tāpat kā Pavlova suns ... Garneles mīklā, ķemmīšgliemenes, to mērces ir pārsteidzošas ....
Droši sakiet "ZINI pikanto", vienalga, ēdiens būs gan pikants, gan sāļš. Un pārsteidzoši svaigs un garšīgs. Uz galdiem vienmēr ir daudz mērču un garšvielu. Makašnits nebaidās ne grama. Jau 10 gadus. Nekad nekas nav bijis. Pāris reizes manai sievai bija īslaicīga neapmierinātība, bet ne jau topu dēļ, noteikti, jo tad mēs pusdienojām restorānos. Visticamāk elementāras pārēšanās dēļ... Minimārketos pārdod baltus flakonus ar stipru mentola patīkamu šķidrumu. Tajā attēlots zaķis ar spārniem. Tas ļoti palīdz ar traucējumiem. Vai jebkurā aptiekā. Parole - DayarEya. :-)))
Iesaku tur iegādāties tabletes. Viņi ir labāki un efektīvāki nekā mūsējie. Minimārketi strādā 24/7, aptiekas ne.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl