Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Aprīlī plānojam pirmo reizi uz Taizemi, 2 pieaugušie. Kur jūs iesakāt?
Gribu skaistumu, dabu un ekskursijas. Cik naudas nepieciešams nepieciešamajam minimumam (ēdināšana, ekskursijas)?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2016-12-097 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  27
аватар galiya1962
uz kuru vietu tu dosies? Taizeme ir ļoti liela, ceru, ka Pataijā netaisāties meklēt "dabas skaistumu"?
аватар Svetik23
Puketa - skaista, eksotikas jūra, ekskursijas utt. Naudas izteiksmē, atkarībā no tā, cik ekskursijas vēlaties apmeklēt, viss pārējais tur ir lēts.
аватар Svetik23
Ēdienu labāk ņemt līdzi viesnīcā, vismaz brokastis, jo. ēdiens ir specifisks un ļoti pikants, ir ļoti grūti atrast kaut ko piemērotu sev.
аватар 4yuka
Puketā aprīlī būs ļoti karsts – viņiem tur ir vasara. Un ekskursiju nav tik daudz. Pirmo reizi labāk doties uz Pataiju. Ļoti aizņemta tūre. Jūs varat apmeklēt džungļus, salas un dažādus šovus. Un ekskursiju izmaksas Pataijā ir lētākas nekā Puketā.
аватар kotman59
Dodieties uz Lantu - tā ir krāsaināka, bet budžeta (viesnīcu izmaksas) Puketa. Noteikti dodieties no turienes ar ekskursiju uz pirātu līča pazemes ezeru un uz salu, kur dzīvo ķirzakas (piemēram, Rock).
Ja esat salīdzinoši jauns, dodieties no Koh Chang uz Kud - tur ir gleznainākais.
Ideāls variants ir, ja ceļojat uz ilgu laiku (20-30 dienas): palieciet Krabi, un no turienes dodieties ārā, kur vien vēlaties - uz Podu, Railay, Phi Phi, Lantu utt.
аватар volgaa
Puketa ir lieliska vieta atpūtai, satriecošas pludmales katrai gaumei. Mēs palikām Karonas pludmalē, un atvaļinājuma laikā mēs pārcēlāmies pa salu uz citām pludmalēm))) Iesaku apmeklēt apmēram. Phi Phi ir pārsteidzoša vieta ar savu unikālo enerģiju ... ir iespēja ar laivu nokļūt interesantās vietās un pamestākām skaistajām pludmalēm
аватар katico65
Bangkokā iesaku palikt 2-3 dienas, ir daudz ekskursiju, iepirkšanās, un tad noteikti uz salām! Tur ir skaistākās pludmales!
аватар salut0805
Cik cilvēku, tik viedokļu. PHUKET Karon beach, Kata beach. Mēs jau rakstījām. Es neatkārtošos. Šis ir iesākumam. Un turpmāk jūs zināt daudz labāk.
аватар Marina-V
Varu ieteikt Koh Samui, viss ir labi un jūra, daba un ekskursijas lieliskas, jūra mierīga, nav medūzu, daudz viesnīcu dažādām gaumēm un budžetam, ņemiet tikai brokastis viesnīcā, jo ir daudzas vietas, kur var paēst garšīgi un lēti, taizemiešu virtuve pikanta, bet ļoti garšīga.
аватар andreyvip
Aprīlī atvaļinājumā Taizemē nav nekā briesmīga. Auksti nebūs, tas ir skaidrs.
Un, lai kaut ko ieteiktu, ir vismaz minimāli jāsaprot, kas jums vispār garšo, cik aktīvs esat un izturat garas pastaigas ar kājām vai aprobežojas ar braucienu ar autobusu vai laivu, kā jūtaties pret pikantu ēdienu, utt.
Pievienošos tiem, kas iesaka Pataju. Es arī domāju, ka pirmo reizi tas būs labākais variants.
Ideālā gadījumā dodieties uz 2-3 dienām Bangkokā un 10 dienas Pataijā.
Vairāk par 3 dienām Bangkokā nav ko daudz darīt. Visas apskates vietas ir diezgan labi sagrupētas pilsētas vēsturiskajā daļā. Ja kusties ļoti aktīvi, tad visu var redzēt vienā dienā. Bet diez vai jūs gūsit prieku no šādas nodiluma iespējas.
аватар andreyvip
Kas attiecas uz Pataiju:
- Bagātīga un daudzveidīga ekskursiju programma un tā ir lētāka nekā salās
- Lielākā daļa ēdināšanas vietu ir pielāgotas eiropiešiem, tostarp krievu virtuvei, lai gan cenas tai ir nedaudz pārspīlētas. Ar pārtiku nebūs nekādu problēmu.
- Protams, Pataijā jūs neredzēsiet normālas un tīras jūras pludmales, taču jūs varat viegli aizpeldēt uz tuvākajām salām patstāvīgi vai, ja vēlaties, izmantojot ceļojumu aģentūru.
Dodieties uz visām ekskursijām uz ielas, nepievērsiet uzmanību visiem tikšanās ballītes trikiem un baisiem stāstiem. Tas maksās vismaz par 30% lētāk, un ar aktīviem braucieniem caur vienu aģentūru un līdz 50%. Kvalitāte ir tikpat laba un bieži vien labāka. Atšķirībā no viesnīcu gidiem, cilvēki tur ir tieši ieinteresēti viņu reputācijā.
аватар andreyvip
Visas mazās salas nozīmē pludmales brīvdienas, izklaides būs minimālas, ekskursiju ir maz.
Personīgi es sākotnēji neuzskatu ekskursijas:
- braukšana pludmalē ar kvadracikliem vai dažādas iespējas Panda parkiem vai dažādas iespējas - Gibbon lidojums.
- kā arī dažādas spa iespējas
Ja šie priekšlikumi tiks izmesti, tad uz salām paliks 2-3 ekskursijas
Puketa ir kaut kas pa vidu, cenas augstākas nekā Pataijā, jūra tīrāka, saprātīgu ekskursiju mazāk nekā Pataijā, bet vairāk nekā salās.
аватар lysenko.lau1
Lūdzu, ņemiet vērā, ka aprīlī taju Jaunais gads tiek svinēts no pulksten 12, ne mazāk kā 5 dienas. Problēmas ir šādas: uz šiem datumiem viesnīcas var būt dārgākas, pludmalēs daudz vietējo cilvēku, ne visas ekskursijas šajā laikā būs pieejamas. Pēc tradīcijas mūsdienās vietējie iedzīvotāji nežēlīgi lej virsū ūdeni, daži ir eksotiski, un kādam tas var nepatikt. Viņi pārpludina fototehniku, ar ļoti spēcīgu strūklu var nokļūt sejā, gāzē. Tūristi, kas izgāja no viesnīcas uz lidostu, kopā ar koferiem tika aplieti ar ūdeni no galvas līdz kājām.
аватар lysenko.lau1
Uz 2 nedēļām (mazāk par 10-12 naktīm nevajadzētu braukt) pārtikai, ekskursijām un suvenīriem, ņemiet augļus par 1000 dolāriem no personas. Ja gribas daudz ekskursiju katru otro dienu un vairākas no tām ar nakšņošanu, tad varbūt 1200$ no cilvēka, īpaši Puketā. Pirmajai vizītei vai nu Pataja vai Puketa, un Čangas, Lantas, Koh Kood salas – ja esat pieredzējuši ceļotāji un labi runājat angļu valodā (šos maršrutus varat izstrādāt līdz aprīlim). Ja vēlaties skaistas pludmales, tīrāko jūru, tad šī ir Puketa, bet tur būs nedaudz dārgāk, ja vēlaties redzēt un saprast, kāda veida atpūta ir Taizemē un nedaudz ietaupīt, tad izvēlieties Pataiju. Ekskursijas šur tur ir ievērības vērtas un daudzveidīgas, pirmo reizi acīm pietiks visur. Izvēlieties 3 * vai 4 * viesnīcas, lai gan Taizemē pietiek ar 3 * viesnīcu ar baseinu un labām atsauksmēm, kas atrodas labā vietā.
аватар 4yuka
Uzskatu, ka nav obligāti jāpaliek Bangkokā 2-3 dienas. Pamatoju savu viedokli - Taē ir sēras un tās būs līdz 2017. gada oktobrim. Šajā sakarā Karaliskā pils ir slēgta sabiedrībai, un tā ir galvenā Bangkokas atrakcija. Pat ja viesnīcu ceļveži saka pretējo, neticiet viņiem. Viņi tevi aizvedīs ar laivu gar pili, un viss! Bijām novembrī Pataijā, un daudzi tūristi lidoja garām ar šo ceļojumu. Iesācējiem varat apmeklēt 2-3 ekskursijas. Tāpat kā Nong Nooch orhideju dārzs, kur notiek etniskais šovs un lielisks ziloņu šovs, kurā tiek prezentēta visa Tai veģetācija. Jūs varat doties uz 2-3 dienām uz salu, piemēram, Koh Kood. Ļoti laba ekskursija uz Khao Kheo zoodārzu, kas aizņem 8 kvadrātmetrus. km un atrodas džungļos.
аватар 4yuka
Jā, visas ekskursijas notiek tikai ielu aģentūrās! Kad esat jau izlēmuši par viesnīcu, rakstiet un jūs konsultēs vietējā TA.
аватар lysenko.lau1
Es vēlreiz izlasīju jautājumu, tomēr par Puketas skaistumu un dabu. Noteikti dodieties 2 dienu ekskursijā pa Khao Sok + Cheow Lan ezeru, tikai noteikti pasūtiet mājas ar tualeti un dušu pašā mājā, kā arī dodieties 2 dienu ekskursijā pa 11 salām un noteikti apmeklējiet Similānas salas (starp citu, tās tiek barotas ar ekskursijām Taizemē, ēdināšana ir iekļauta). Atrodiet youtube kanālu "Mūžīgā vasara (Dzīve Taizemē)", kurā puišiem ir daudz video no ekskursijām Pataijā un Puketā, kā arī par ēdienu Taizemē. Šeit, vietnē Turpravda, skatiet atbildes uz jautājumiem par Puketu 3. lappusē. Ja izvēlaties Puketu, tad meklējiet viesnīcas (gājiena attālumā no pludmales) trīs rajonos: Patog Beach, Kata Beach, Karon Beach, tur ir visa darbība, ir vairāk nomaļu pludmales un luksusa viesnīcas, bet tās būs tādas kā "viss iekļauts" ", jūs tur ēdīsit galvenokārt viesnīcā, jo uz kafejnīcu jums būs jābrauc ar taksi, un Puketā tas ir aptuveni 500 bati vienā virzienā, un jūs nejutīsit visu garšu.
аватар andreyvip
Tā ir problēma, lai izbaudītu dabas skaistumu un relaksācijas klusumu, no visām aktīvajām apdzīvotajām vietām ir jāizvēlas attālākas viesnīcas. Tas noteikti ir saistīts ar diezgan augstu viesnīcas cenu un uzsvaru uz pludmales brīvdienu iespēju. Jūs kļūstat par viesnīcas ķīlnieku, jo izkāpšana no viesnīcas nav lēta un prasīs daudz laika. Un jāsaprot, ka tā nav Turcija vai Ēģipte, viesnīcu teritorija nav īpaši liela un ēdiens tur ir daudz nabadzīgāks, lai gan izsalcis nepaliksi. Brokastu bufete parasti ir iekļauta komplektā, bet pusdienas un vakariņas jau izskatīsies pēc pulcēšanās kafejnīcā, turklāt par pieklājīgi pārcenotu cenu, salīdzinot ar kafejnīcu pilsētā.
Tāpēc jums nekavējoties jāizlemj, ko likt stūrī: pludmale un atpūta vai ekskursijas ar vienreizējiem braucieniem uz savvaļas pludmalēm.
аватар andreyvip
Gluži pretēji, uzsvaru liekot uz ekskursijām, jums ir jāizvēlas lēta viesnīca ar ērtu atrašanās vietu neatkarīgiem ceļojumiem. Bet tajā pašā laikā, lai tuvumā nebūtu nakts diskotēkas. Un istabu skaitam viesnīcā jābūt pienācīgam, lai pa nakti varētu vienkārši gulēt pirms jaunas aktīvas dienas.
Tāpēc izlemiet, uz ko koncentrēties: Pataja vai Puketa
Mazākas salas var apmeklēt vēlāk, ja jums kopumā patīk valsts, klimats, vietējo iedzīvotāju mentalitāte utt.
Man personīgi ļoti patīk valsts, lai gan neesmu ideāliste un atvaļinājumā vienmēr atrodu kaudzi plusu un mīnusu.
Un, ja jums patīk valsts, tad jūs varat redzēt valsts centru un ziemeļus. Šī ir pilnīgi atsevišķa tēma sarunai, vismaz nedēļu atsevišķai brīvdienai bez jūras.
аватар Marinap-a
Nav taisnība, Karaliskā pils Bangkokā ir atvērta un neviens to nav slēdzis. Vienkārši "aizvēršana" ir vietējo ceļvežu elektroinstalācija. Tūristi nevarēja apmeklēt Lielo karaļa pili 1. un 2. decembrī, kā arī 5. un 6. decembrī. Par to ziņo valsts Tūrisma pārvalde.
Atrakcijas slēgšana saistīta ar notikumiem mirušā Taizemes karaļa piemiņai. 1 un 2, Karaļa pilī notika pasākumi, lai atzīmētu 50 dienas kopš monarha nāves. Karaļa dzimšanas diena tika svinēta 5. un 6. decembrī.
Pārējās Bangkokas apskates vietas ir atvērtas un pieņem tūristus standarta režīmā.
Ja pirmo reizi Taizemē, labāk ir doties ekskursijā uz vairākām vietām, lai redzētu visu: skaistumu, dabu un morāles brīvību. Piemēram: Bangkoka – Pataja – Čanga. Trīs dienas - Bangkoka, 5. diena Pataja un 7. Čanga (Koh Kood, Samet, t.i., jebkura sala no Taizemes līča). Salas pārsvarā ir dabiskas, nevis cilvēka radīts skaistums un viens ar to. Ir maz atrakciju.
Un jau otro reizi var doties uz Puketu.
аватар Marinap-a
Ar vidējām angļu valodas zināšanām ceļojumu labāk organizēt pašam. Transfērs Taizemē ir diezgan attīstīts un nav dārgs, tāpēc Pataija - Čanga - Pataja (turp un atpakaļ) ir ap 750 batiem, bet Bangkoka - Čanga - Bangkoka 900 bati. Pārvietoties pa valsti ir viegli. Viesnīcas tiek rezervētas daudzās vietnēs. Izlemiet, ko vēlaties, izvēlieties viesnīcas un Ejiet.
Tas izrādīsies daudz lētāk un interesantāk nekā ar tūroperatoru.
Apsveriet šo iespēju. Tas izrādīsies daudz lētāk un interesantāk nekā pie tūroperatora.Un tērējiet no tūroperatora ietaupīto naudu ekskursijām, kuras uzņemat ielu tūrisma aģentūrās.
аватар 4yuka
Kā var ieteikt tūristiem, kuri uz valsti lido pirmo reizi, ceļot patstāvīgi!? Viņi ir no Taganrogas, nav zināms, vai viņiem ir regulārs lidojums uz Bangkoku, vai tas būs lētāks par cenu kā kompleksais ceļojums. Maz ticams. Pirmo reizi jālido kompleksajā ceļojumā, jāpaskatās apkārt un nākamreiz (ja tāda ir, protams) jādodas pašam.
аватар Marinap-a
Šādas ekskursijas ir pieejamas arī komplektos, tas ir tikai par izmaksām. SUV ir 2 reizes dārgāks. Un no Tagonrogas gandrīz nav čarterreisu. Visticamāk, ka tā ir Krasnodara vai Rostova. Un ir lieli transporta mezgli, kur ne tikai čarterreisi, bet arī regulāri reisi.
аватар Marinap-a
Patiesībā, protams, pirmo reizi, droši vien biedējoši mums pašiem.
аватар 4yuka
Kāpēc uz zemes paketes, čarteri, tūres ir DIVAS reizes dārgākas!? Pilnīgi neloģiski! Biļetes uz čarteru vienmēr ir lētākas nekā uz parasto lidmašīnu.Protams, ja lido ar diviem pārsēšanās gadījumiem, tad jā, ir lētāk. Bet šis brauciens prasīs daudz laika, līdz pat dienām. Ir izdevīgi lidot ar regulārām lidmašīnām, kaut arī ar diviem pārsēšanās gadījumiem, ja lidojat atpūsties mēnesi vai ilgāk.
аватар agent_borabora
Kompleksās ekskursijas vienmēr ir lētākas.
аватар galiya1962
Pirmo reizi lidojām uz Taizemi bez tūroperatora! Pati par sevi! Loģistikas ziņā ļoti vienkārša valsts!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl