Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Es dodos atvaļinājumā no 10.maija. Izvēlos vietu: 1. Nebija lielu viļņu un bīstamu bēgumu 2. Jūra ir dziļa, netālu no krasta 3. No lidostas ir viegli nokļūt viesnīcā
Es dodos atvaļinājumā no 10.maija. Izvēlos vietu: 1. Nebija lielu viļņu un bīstamu bēgumu 2. Jūra ir dziļa, netālu no krasta 3. No lidostas ir viegli nokļūt viesnīcā
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2016-04-028 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар Waldi
Principā, kas attiecas uz Puketu, lidostā no jebkuras vietas ir viegli nokļūt. Bet viļņi varbūt būs lieli. Pamatojoties uz statistiku, tie būs ar lielu varbūtību. Tāpēc padomājiet par citām vietām, izņemot Puketu. Galu galā arī jums ir svarīgi, lai dziļjūra būtu tuvu krastam. Paskaties uz Koh Samui.
аватар g.belova1993
Domāju, ka Puketā Kata pludmale ir piemērota, tur ir ļoti mazi viļņi, un dziļums sākas, protams, vienmēr dažādi, bet kādi 100-150 metri.
аватар Waldi
Nē, Kata nestrādās. Tā kā neviena no salas rietumu puses pludmalēm, izņemot Traitrangu, nav piemērota. Bet pie krasta ir koraļļi un nav dziļi.
аватар Burevestnik
paskaties uz Rajongu
аватар helen.panina
Man šķiet, ka Kata Puketā tev piestāvēs. Tomēr jūra ir visdziļākā un bez bēguma.
аватар Marina-V
Koh Samui derēs, viļņu nav, lidosta tuvu, jūra tīra, ekskursijas interesantas.
аватар Pachok
Puketa nav piemērota - pat ja nebūs lietus, jūra būs nemierīga.
Samui darīs. Tur, gluži otrādi, sezona tikai sākas, un pēc aprīļa karstuma temperatūra pamazām sāk kristies. Lamai un Maenam ir pludmales ar labu dziļumu tūlīt no krasta un bez bēguma. Uz Lamai ir kustība un cilvēki :) Bāri, tirgus, Tesco pastaigas attālumā. Uz Maenam - klusums un vientulība, ļoti "ciema" atmosfēra. Arī Čavengas dienvidu daļa ir laba, taču šeit plūdmaiņas ir izteiktākas. Nav bīstami, vienkārši jūra attālinās.
No Koh Samui lidostas nav svarīgi, uz kuru pludmali doties, viss ir tuvu. Un lidosta tur ir pelnījusi atsevišķu mīlestības apliecinājumu :)
аватар Comet182
Labdien. Mani sauc Maksims, un es esmu Puketas salas eksperts. Es dzīvoju un strādāju Taizemē.
Mēģināšu atbildēt uz jūsu jautājumiem sīkāk:
1) Nebija lielu viļņu un bīstamu bēgumu
Daudzi jau šeit ir rakstījuši, ka Kata Beach tev piestāvēs, piekrītu. Nav lielas bēguma un ne īpaši lielas vilnis, īpaši maijā, vēl var padomāt par pludmali un Tri-Trang viesnīcu, viļņu gandrīz nemaz nav, bet ir nelieli bēgumi.
2. Jūra ir dziļa netālu no krasta
Jūs varat teikt atbildi iepriekš.
3. Viegli nokļūt viesnīcā no lidostas
Katrā ziņā līdz normālām viesnīcām un pludmalēm ir vismaz stunda. Taču viesnīcas, kas atrodas netālu no lidostas, liks par sevi manīt augstās taksometru izmaksas uz atrakcijām un centrālajām ielām.
P.S Ja ir interese, varu atbildēt uz visiem jautājumiem personīgā vai VKontakte, saite uz manu profilu ir norādīta manā ailē "vietne"
аватар Waldi
Maksim, visu cieņu, jūsu atbilde pilnībā atspēko jūsu apgalvojumu, ka esat eksperts. Pludmales rietumu pusē nav ieteicamas klusajā sezonā, jo viļņi ir visur. Citā atbildē jūs teicāt, ka jums ir savs uzņēmums. Kāds ir jūsu uzņēmuma nosaukums, vai drīkstu jautāt?
аватар Comet182
Labdien, Vladi.
Es nedomāju, ka ir svarīgi cilvēkus konsultēt par viesnīcām, kas būs ļoti tālu no svarīgākajām un interesantākajām vietām Puketā. Kopš tā laika liela distance sabojās atpūtu daudz vairāk nekā vilnis.
Un tu, cik es saprotu, arī dzīvo un strādā uz salas, vai ne?
аватар Pachok
"Drīzāk nekā vilnis" atpūta nekas nesabojās! Ja jautājuma autors jautāja par viļņiem. Maksim, vēlmei pārdot savus pakalpojumus nevajadzētu pārvērsties par tūristu dezinformāciju.
аватар Waldi
Maksim, lai saprastu, kāpēc cilvēki dodas uz viesnīcu Trisara, vai, teiksim, JW Marriott, nemaz nav jādomā, ka cilvēkiem ir svarīgas "salas svarīgākās un interesantākās vietas". Cilvēki, pirmkārt, dodas atpūsties. Un katram ir savs redzējums par kvalitatīvu atpūtu. Vai tu piekrīti?
аватар Comet182
Pačok,Valdi Es tev piekrītu, bet tomēr, pēc sevis spriežot, es izvēlētos viesnīcu kaut kur tuvāk centram un visam, kas notiek, nevis paliktu salas nomalē un tad brauktu ar taksi.
аватар Pachok
Maksim, no 10. maija jums tikai jāizvēlas cits reģions.
аватар dydkakv
Atpūtās no 24. līdz 3. aprīlim viesnīcā Naitonburi. Pludmale ir arī Naithonburi. Lieliska viesnīca ar smilšu dibena baseinu bērniem. Pludmale ir gandrīz divi kilometri. Ja gribi, kur gribi, ir daudz zivju. Gribas uz pludmali. Baltas smiltis. debeszila skaidra jūra. Viļņi var parādīties mazi tikai saulrietā. Lētākie tirgi nekā tur, kur Kata, Patong utt. lieliskas priedes, zem kurām dienas laikā var paslēpties no saules. Tuvumā ir pieejamas ekskursijas. No lidostas 20-25 min brauciens un tad tobrīd viņus veda no citām viesnīcām. Pirmajā reizē paveicās, visiem patika. Istabas ir lielas ar 2 divguļamām gultām, pusotru guļamistabu un lielu dīvānu. Guli, ko vēlies. Istaba atradās 4. ēkā.
аватар dydkakv
Naithonburi
аватар
Jūs esat nolēmis patstāvīgi doties uz Taizemi!
Kurš gan vēl labāk parādīs smaidu valsti, ja ne cilvēks, kurš ir iemīlējies šajā valstī un tajā dzīvo.
Jūs redzēsiet Taizemi ar manām acīm. Palīdzēšu samazināt izdevumus cienīgam atvaļinājumam. Varu piedāvāt gatavus maršrutus vai sastādīt individuālu programmu. Tas viss ir atkarīgs no jūsu vēlmēm un iespējām. Ērts auto TOYOTA HiLux 2014.g Iespēja iekraut jebkuru bagāžas daudzumu. Iespēja īrēt auto ar šoferi.
Jūs pats maksājat par visiem trešo pušu pakalpojumiem un redzat to patiesās izmaksas. Mana maksa tiek apspriesta atsevišķi. Jums būs iespēja apskatīt Taizemē netūristu vietas. Jūs varat labot maršrutu laikā
braucieni.
Es tevi sagaidīšu lidostā. Rezervējiet lētu viesnīcu.
Es atbildēšu uz visiem jūsu jautājumiem. Palīdzība pensijas vīzas noformēšanā. Pārsniegts uzturēšanās laiks, problēmas ar policiju, kā satikt meiteni Taizemē
Sazināties ar mani ir ļoti vienkārši!
Lai to izdarītu, jebkurā meklētājprogrammā ievadiet vaicājumu: Thaiman2006!
аватар Waldi
Cienījamais tēmas iesācējs un visi pārējie, tieši tādi cilvēki palīdzēja, piemēram, sash2008ru, un jums vajadzētu baidīties. Labāk uzticēties taizemiešiem. Un pat ne tāpēc, ka šis kungs strādā par taksometra vadītāju. Bet tāpēc, ka palīdz "atrisināt" problēmas ar policiju. Pārāk daudz līdzīgu stāstu ar ne pārāk laimīgām beigām
аватар
Tu raksti muļķības! Tiešām stulbi! Izlasi manas atsauksmes!
Un es neesmu taksists!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl