Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Pirmo reizi Taizemē. Kurp doties?
Labdien.Novembra beigās pulcējāmies Taizemē.Te es sēžu pie datora,mācījos,galva griežas.
Lūdzu iesakiet kur braukt,kuru kūrortu(viesnīcu).No vienas puses gribu apskatīt,izstaigāt pilsētu.No otras puses gribu tikt prom no pilsētas(tuvāk dabai).Lasu atsauksmes. - daudz negatīvisma - netīrs, mitrs, skudras.
Par cenu, labi, kaut kur no 2 līdz 3 tūkstošiem dolāru (par diviem, atvainojiet, es nezinu cenas un rakstu nejauši).
Un vēl milzīgs lūgums-varbūt kāds ir devies uz Taizemi un Vjetnamu (piemēram,vai kādu citu alternatīvu Taizemei)-kur labāk doties?Gribu dzirdēt Jūsu viedokli (cena,serviss,daba,ekskursijas).
Ar cieņu Viktors.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2012-07-1612 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар veroni-87
Pagājušogad bijām Taizemē, šogad brauksim atkal!! Valsts ir tikai super emociju jūra)) Mēs palikām Pataijā, viesnīcā nebija ne skudru, ne netīrumu! Pie smakas pilsētā pierod, un es neteiktu, ka tas ir tik briesmīgi, kā saka! Devāmies uz salām peldēties – tur ūdens ir kristāldzidrs! Uztura ziņā pusdienas un vakariņas manuprāt nevajadzētu vest uz viesnīcām! ir kafejnīcu jūra un ēdiens nav dārgs! Nu, ja izvēlaties starp citām valstīm, tagad es izvēlos tikai taju !!! ļoti eksotiska un skaista valsts! Brīvdienas Turcijā vai Ēģiptē nevar salīdzināt ar Taizemi!
аватар 4yuka
Pataijā ir ļoti laba ekskursija.Var veikt kombinēto tūri:Pataja-Kohčana.No kuras pilsētas lidojat?
аватар mihaylova8
Taizemē bijām pirms diviem gadiem.Dzīvojām Jomitienā Natural Park Hotel.Viesnīcai ir jauka zaļa zona,diezgan liela.Paņēmām vienas brokastis.Diezgan pieklājīgs,produktu komplekts kā vienmēr.bahts(ap simts rubļiem ) var paēst kopā un izdzert divas pudeles vietējā alus.Ekskursijas pirkt tikai uz ielas, tieši divas reizes lētāk.Maskava ir diezgan nogurdinoša.Tas ir vienīgais mīnuss!
аватар 4yuka
Nu kādi 100 bati, tu, protams, atteicies!Lētākais alus maksā 45 batus viena pudele.Pat pirms 2 gadiem.
аватар veroni-87
Jā, piekrītu, nopirkām Heineken alu par 100 batiem
аватар veroni-87
un lētākais bija chang par 60 batiem
аватар panchenko5
Vai jūs gatavojaties atpūsties vai redzēt, izlemiet? Cik dienas? Ja paskatās, tad viesnīca ir lētāka.Atpūtieties, viesnīca ir dārgāka. Mēs bijām Pataijā. Viesnīca maksāja tikai par brokastīm, pusdienām un vakariņām jebkur. Parastas pusdienas un vakariņas no zivju ēdieniem +2 alus mums izmaksāja no 400 līdz 700 batiem. Rūgtās pieredzes mācīti, ekskursijas tika ņemtas no viņu aģenta no Sayama Travel. Kwai, Bangkoka, jahta (pērtiķu sala) mums izmaksāja 700 USD. Ekskursija uz Kambodžu ir nogurdinoša. Labi atpūties.
аватар tasya_abel
Esmu bijis Taizemē 5 reizes, visas Pataijā, pēc dažām dienām lidoju uz Puketu, bet iesaku vispirms doties uz Pataiju, esmu bijis Garden Sea View 4 * viesnīcās (blakus, starp citu, tur ir Zign 5 * viesnīca skaista iekšpusē) viņi atrodas ziemeļos, bet tālu no centra, cik atceros, man Balitaya viesnīca vispār nepatika, es dotu mazāk par 3 * teritorijas trūkuma dēļ pilnībā, tikai ēka un mazs baseins, bet atrodas pašā centrā, viss ir ļoti tuvu un no viesnīcas katru dienu brauc ar bezmaksas autobusiem uz molu, biju arī Botānikas pludmalē viesnīca,ļoti laba viesnīca,liela skaista teritorija,bet ļoti tālu no centra,ar tuk-tuk brauc apmēram pusstunda,varbūt vairāk,ar maiņu protams nepatika Man patika Island View 3 * viesnīca, biju tur 2 reizes, tā atrodas pilsētas dienvidos uz kalna, netālu no centra un no mola, no kuras visi dodas uz tuvāko Koh Lan salu, jo pašā Pataijā daudziem nepatīk jūra, lai gan šī viesnīca (Island View) ir diezgan laba pludmale, daudz kafejnīcu uz ielas, vispār tur viss ir kārtībā, no ekskursijām iesaku Kwai upi 2 dienas, Nong Nooch Garden un kādu salu, Samet piemēram. Es jums apliecinu, ka jūs iemīlēsit Taizemi! Tāpēc dodieties drosmīgi!
аватар tasya_abel
un par cenu, mēs divatā vienmēr braucam par aptuveni vienādu summu - 2000 USD, ņemam tikai brokastis viesnīcā, Taizemē ir ļoti garšīgi un lēti ēst ielu kafejnīcās vai iepirkšanās centros, viņi arī labi runā Vjetnama, viņi tur ir pulcējušies vairākkārt, bet pēdējā brīdī kaut kas salūza un atkal aizlidoja uz Taizemi, bet es arī gribu apmeklēt Vjetnamu, vispār pēc Taizemes man personīgi zuda vēlme atpūsties kaut kur citur, nevis kūrortā Āzijas. valstīm, novēlu jums patīkamu uzturēšanos un ceru, ka mana informācija jums kaut kādā veidā palīdzēs)
аватар Oleksii64
Pirmo reizi Pataijā apvieno gan pilsētu, gan dabu – ekskursijas. Varat apmeklēt Pataju un Koh Chang (salu-pludmales filcēšana). Ekskursiju kombinācijas ir ļoti daudz, bet šis jau nākamajam ceļojumam :) Ja labāk patīk aktīva atpūta, Pataijā ņem viesnīca centrā, brokastis. Kas netīrs, mitrs un skudras, lai brauc uz Turciju. Cena diviem 2000 ir tikai no Maskavas, bet protams var sanākt 3000 (cik dienas?).
Alternatīva Taizemei... Ej, paskaties...
аватар Blazniha
Nebrauciet uz Pataiju,nebojājiet savus iespaidus par Taizemi.Dodieties uz ziemeļiem.Un tad uz salām.Ieteikšu Chiang Mai un Koh Chang.Un noteikti dariet to pats.
аватар Oleksii64
Blazniha ir vismaz dīvains padoms cilvēkam, kurš pirmo reizi pulcējies Tai un mēģina izdomāt kūrortus.
аватар Blazniha
Lai izskatās īstā Taizeme.Un pēc tam nekad uz Pataiju.Jāsāk ar labu.Un kristāldzidru ūdeni Kolipes salā.Bet noteikti ne Patajas apkaimē
аватар kovyazina
Kur jūs ieteiktu apmesties ar bērnu? Kādā valodā ir ēdienkarte kafejnīcās?
аватар 4yuka
Kafejnīcas ēdienkarte ir dažādās valodās Cik vecs ir bērns?
аватар kovyazina
6 gadi. Mēs ļoti slikti zinām angļu valodu.
аватар 4yuka
Jā, angļu valoda Taizemē īsti nav vajadzīga.Un ko tu gribi no viesnīcas?
аватар kovyazina
Lai viesnīca būtu tīra, viņi nezaguši. Netālu no jūras, prom no burzmas
аватар 4yuka
Apskati SEA BRIZZE 3 * viesnīcu Jamtienā.Otrpus ceļam no pludmales un ļoti jauks,liels bērnu baseins.Labi 3* brokastīm.Ar tuk-tuk (10bati) var nokļūt 15 minūtēs. .
аватар ivanov175
Piedāvāju jums noorganizēt neaizmirstamas brīvdienas Taizemē.
Jebkurus jautājumus par mājas īri, pārvietošanos smaidu valstī un brīvā laika organizēšanu pārņemu. Turklāt jūs saņemat personīgo krieviski runājošo gidu - fotogrāfu uz visu jūsu uzturēšanās laiku.
Varu piedāvāt gatavus maršrutus vai sastādīt individuālu programmu. Tas viss ir atkarīgs no jūsu vēlmēm un iespējām.
Kāpēc jums vajadzētu sazināties ar mani:
1. Jo es apceļoju visu Taizemi. Es zinu vietējos noteikumus un noteikumus. Dzīvo šeit
2. Jo es tevi nevedīšu uz rūpnīcu vai aptieku, kā tas ir pieņemts tūrisma aģentūrās.
3. Jo es neņemu naudu avansā. Jūs pats maksājat par visiem trešo pušu pakalpojumiem un redzat to patiesās izmaksas. Mana maksa tiek apspriesta atsevišķi.
4. Jo man patīk ceļot un fotografēt. Ne tikai tas, es to varu!
5. Jo palīdzēšu samazināt izdevumus cienīgam atvaļinājumam.
6. Jo es izmēģināju visus maršrutus uz saviem draugiem un radiem, un tagad esmu gatavs par jums rūpēties!
[email protected]
аватар SVET2
ar māsu braucam pirmo reizi, uz 12 dienām cik maksā tavi pakalpojumi?
аватар huraskin
Taizeme ir savādāka. Man ļoti patika Koh Phangan. Esmu bijis dažādās valstīs Indijā, Malaizijā, Laosā, Kambodžā kontinentālajā daļā un uz salām. Taču, visu nosvēris, viņš Taizemē izvēlējās Koh Phangan salu Taizemes līcī. Mani gida pakalpojumi maksā 100 USD nedēļā vienai personai. Man ir video bāze par pludmalēm, viesnīcām, ekskursijām pa salu. Ja neplānojat noslēgt visas brīvdienas, sazinieties ar mani skype(dangeranimal1), e-pastu ([email protected]), un jūs redzēsiet salas interesantākās vietas. Ūdenskritumi, pludmales, apstādījumos apmaldījušies bāri, akvaparks, izjādes ar ziloņiem, paraseilings, ūdens motocikli, koraļļi, niršana, ballītes pludmalē un džungļos + privātas ballītes, tempļi: daudz kas cits.
аватар huraskin
Šeit ir vietne, kurā ir daļa no video materiāliem: visi iespējamie maršruti uz Koh Phangan salu Taizemes līcī Taizemē, izklaide uz salas, viesnīcu veidi joyphangan.ru
аватар Irina_29
Taizeme, manuprāt, ir lieliska vieta, kur atpūsties ar mīļajiem vai bez tiem. Bija vēlme apmeklēt Taizemi, un tagad nolēmu īstenot savu plānu. Un Patajas pilsēta atrodas tieši jūras krastā. Nezināju, kur uzzināt par ekskursiju un visu to. Es nokļuvu Krievijas tūrisma dienesta vietnē Pataijā. Man likās, ka vietne ir diezgan laba, ērti lietojama, tur var atrast visu, kas nepieciešams ekskursijai, visu atpūtai Pataijā. Es ieteiktu jums uzzināt par ekskursiju šajā vietnē.
Tiešo linku nelikšu, neuzskatu par reklāmu. Video no youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=3H8omQFiHi4
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl