Jautājums o Puketa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
818 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Iesakiet parastās aģentūras/vietnes bez 1,5 stundu gaidīšanas, bez pārpildītām laivām, bez pārpildītām VECĀM laivām, kas triec uz viļņiem, bez 60 cilvēku grupām, bez šķiršanās
Iesakiet parastās aģentūras/vietnes bez 1,5 stundu gaidīšanas, bez pārpildītām laivām, bez pārpildītām VECĀM laivām, kas triec uz viļņiem, bez 60 cilvēku grupām, bez šķiršanās
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-03-065 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар moy_contakt
To sauc par privātu ceļojumu. Jebkura aģentūra jums nodrošinās šādu pakalpojumu, nevis lēti, bet jūs pats, bez pūļa utt. 2018. gada novembrī sadarbojāmies ar tautiešiem, bijām trīs (satikāmies izejot no lidmašīnas, ar dažiem pat dzīvojām vienā viesnīcā), bet tā nu ir, jo nesakrita dzīves ritms (Viņi naktī tusējās pie Bangla klana un gulēja līdz Un mēs cēlāmies agri, tāpēc ar šo kompāniju devāmies tikai divas reizes, un tā, mēs devāmies individuālajās ekskursijās).
аватар Pachok
Iepriekš teiktais ir pareizi.
Tas viss ir atkarīgs tikai no izmaksām. Nav nevienas brīnišķīgas aģentūras, kas noorganizēs jums labu ceļojumu par sliktu cenu.
аватар JeryLee
Atvainojiet, lūdzu. KUR TIEŠI tu tūlīt brauksi vienatnē, jaunā, klusā laivā bez šķiršanās? Pa jūru uz Similanu, Krabi, Pipu? Vai gar saldūdens Cheo-Lan?
аватар moy_contakt
Un piebildīšu, ka kuģītis būs pie jums vienatnē (ar individuālu ekskursiju), bet, ierodoties nākamajā salā, sagatavojieties ķīniešu, japāņu (pārējie ir nedaudz mazāk) pūlim pašā salā. Lai kā mēs centāmies laicīgi izbraukt, tas ir neizbēgams process.... Mūs aizveda arī uz dažām salām, kur joprojām ir maz apmeklētāju, bet populāriem tūristiem vienkārši ir tumsa un no tā nevar izvairīties. Cilvēki apkārt un visur.
аватар Elenka-ja
Chip Town - iesaku, atbildīgi puiši un uz 3 ekskursijām krekliņš ar kapuci bija pārsteigums dāvanā.
аватар Ir.lusina
Mēs šeit paņēmām phuketplus.ru, laivas nav vecas, grupa bija 27 cilvēki uz Phi Phi 2 dienas un 7 uz sauszemes Khao Lak.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Puketa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl