Jautājums o Puketa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
818 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Cik maksā pārtika Puketā vai Koh Chang?
Cik maksā pārtika Puketā vai Koh Chang?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-07-267 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар bozhko.1985
Mani interesē arī augļu cenas, lai būtu kāda naudas summa
аватар leola32
vietējā virtuve atkarībā no attāluma līdz jūrai, tom yam kun 80-250 bati, rīsi ar ceptu malto gaļu olā 50-180 bati, arbūzs 1/8 10-60 bati, mazie ananāsi 20-50 bati, svaigi 30 -90 bati, dažādi mizoti augļi, litra glāze pretī bangly 60 bati, garneles mīklā 180-250 bati. Dzīvoja Patong Maya Patong rezidencē (3. līnija)
аватар JeryLee
Augļi uz ielas ir lēti. Noteikti par pieņemamu cenu jebkuram tūristam. Bet ir daudz dažādu veidu, kā ēst. Makashnitsa - 60-150 bati vienai personai. Ielu kafejnīca - 150-400 bati. Restorāni (piemēram, japāņu) ir vēl augstāki. Lietojiet kopā ar brokastīm, ja neēdat pats. No rītiem ielās ir grūtāk atrast ēdienu, jo vietējie guļ līdz vēlam rītam. Brokastis tad ir blīvas un "bezmaksas". Pusdienās var iztikt ar augļiem, savukārt vakariņas kafejnīcā vai makaronā, atkarībā no maciņa stāvokļa. Manuprāt, šis ir "budžetam ērtākais" variants. Nepaliec izsalcis Tai... Lai tev veicas!
аватар bozhko.1985
Paldies
аватар bozhko.1985
kā laikapstākļi novembrī?vai ir vērts braukt vai izvēlēties kādu citu mēnesi lai sanāk lēti
аватар JeryLee
Nekad neesmu bijis novembrī. Esmu bijis decembrī, janvārī, februārī un aprīlī. Es neatceros, ka pārtikas cenas būtu bijušas atšķirīgas. Aprīlī jūra ir nedaudz "nemierīga". Ir mazi viļņi. Bet peldēt var vienmēr. Man viņi pat tik ļoti patīk. Ziemā viļņu parasti nav vispār. Jūra ir kā ezers. Un pavasarī ir vēl karstāks. Gan gaiss, gan ūdens.
аватар 4yuka
Ja atrodaties Patongā, ir ļoti izdevīgi pasūtīt zivis Big C. Paiet 20 minūtes, gatavošanai naudu neņem. Zivis no 30 batiem un vairāk. Pēc pulksten 19:00 ir lielas atlaides pārtikas precēm. Ja esi citās pludmalēs, tad divas reizes nedēļā strādā importa tirgi, kur ir pieejama lēta pārtika, augļi un lietas.
аватар lysenko.lau1
Par cenām piekrītu leola32.
Pirms divām nedēļām atgriezāmies no Patajas, bijām tur 2014. gada jūnija beigās un 2016. gada martā Puketā. Kas mani pārsteidza salīdzinājumā ar 2014. gadu: manuprāt, lētās augļu cenas ir pagātne, cenas pat Pataijā ir salīdzināmas ar cenām Puketā sezonas laikā. No iepriekšējām cenām tikai ananāsu cenas palika 20-40 bati par 1 gabalu. Mangostāns, pasifloras auglis, ličī, longans 80-100 bati uz kg. Un 2014. gadā mangostāna cena jūnijā bija 45 bahti. Mango tagad ir no 50-60 batiem līdz 80 (2014. gadā - 40 bati), novembrī noteikti būs vismaz 80 bati uz kg, 1 kg 3 vidēji mango. Papaija 50 bati par kg. Dažādi sagriezti augļi 30-50 bati par paplāti. Vispār jau ok, bet tā par informāciju par lētajām augļu cenām tūrisma vietās. 11.07.veikalos var redzēt arī paplātes ar gatavu pārtiku ledusskapjos (pie kases uzsildīs), gardos rīsus ar dārzeņu maisījuma piedevu un pīles vai citas gaļas gabaliņiem sezama mērcē, lielas porcijas 37 bati.
аватар Waldi
lysenko.lau1, mango lasīšanas sezona aprīlī - tad zemākās cenas. Ir naivi gaidīt mango decembrī tādas pašas cenas kā tagad. Paši vietējie iedzīvotāji novembrī, teiksim, par 150-200 batiem kilogramā pērk "nam dokmai" šķirnes mango, tas ir, tradicionāli dzelteno saldo mango. Augļu cenas mainās atkarībā no sezonas. Ja iekrīt savākšanas sezonā, tad cena ir smieklīga. Ja nesezonā - tad cena brīžiem augstāka.
аватар lysenko.lau1
Valdi, es atbildē nerakstīju par decembri, bet salīdzināju cenas šobrīd, tas ir, 2014. gada jūnija beigas - jūlija sākums ar 2017. gadu. Galu galā aprīlis-augusts Taizemē tiek uzskatīts par daudzu augļu nogatavošanās sezonu. Tātad, izskatās, ka taizemieši tūrisma vietās nesteidzas samazināt cenas atkarībā no sezonas, jo 2014. gadā laikam tik un tā visu labi pārdod. Bijām uz tirdziņu vietējiem, piemēram, Wat Bun Pataijā, izvēle maza (jūnijs), augļi mazāki, karsti iet (ja vien pats nebrauc ar riteni), tāpēc nepūlies, bet ņem. tūristiem paredzētās vietās (mēs tad viņi vienkārši ēda visādus augļus, neskatoties uz cenām).
Un uz tūrista jautājumu atbildēju, ka līdz novembrim nebija jāgaida zemas cenas augļiem, īpaši situācijā ar dolāru un mūsu naudu.
Ja viņi izvēlas viesnīcu ar brokastīm, viņi vienmēr brokastīs dod ananāsus vai arbūzus (vai abus).
аватар bozhko.1985
Paldies visiem par atbildēm, jūs man ļoti palīdzējāt
аватар vipapril11
mans tālruņa numurs ir +66 924470430 viber vatsap - es pastāvīgi dzīvoju Puketā. Zvaniet, rakstiet, atbildēšu uz visiem jautājumiem, palīdzēšu ar naktsmītņu rezervēšanu, tikšanos lidostā - kontaktu par taksometra pakalpojumiem. UZREIZ teikšu - šo gadu nevajag salīdzināt ar iepriekšējiem, šodien jau 1. augusts - un lietus joprojām nav, lai gan agrāk no maija līdz septembrim bija applūdis. Līdz ar to, visticamāk, lietus sāksies vēlāk, un tāpat kā 07. janvārī temperatūra būs +24 grādi. Tāpēc nāciet tagad - nebaidieties, jo īpaši tāpēc, ka Anex tagad ir ļoti zema cena.
аватар galina-7454
Un oktobrī Puketā jūra ar spēcīgiem viļņiem? būs iespējams peldēt
аватар Waldi
Tēma ir par ēdienu, nevis par viļņiem. Internetā jau ir tik daudz detaļu par gandrīz katru gada dienu =) oktobrī ir viļņi un brīžiem bīstami. Pastāstiet mums, uz kuru pludmali dodaties, lai zinātu, cik daudz jums vajadzētu uztraukties vai neuztraukties
аватар galina-7454
Vēl neesmu izlēmusi.Gribu nopeldēties vai atlikt uz aprīli
аватар Kolhoznic
lysenko.lau1, mango oktobrī jau maksāja 100 un vairāk batus!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Puketa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl