Splash Beach Resort 5*– Atsauksmes

17
Novērtējums 8.110
№13 viesnīcas reitingā Puketa
8.2 Numurs
8.2 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.0 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Pieczvaigžņu videi draudzīga viesnīca, kas atrodas Mai Khao pludmalē. Uzcelta 2009. gadā. Pēdējā renovācija notika 2011. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 190 200 kv.m.Vairāk →
аватар MAGAZKA
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ai viesnī cai ir MILZĪ GA teritorija! 9 ē kas ar numuriem, katra atš ķ iras no sevis un virkne villu netā lu no pludmales Blakus atrodas lielisks, skaists, labi uzturē ts ū dens atrakciju parks. Viesnī cas viesiem ieeja no 01.01. 2019. gads ir bez maksas - piezvani uz istabu un dodies. … Tomēr ▾ Š ai viesnī cai ir MILZĪ GA teritorija! 9 ē kas ar numuriem, katra atš ķ iras no sevis un virkne villu netā lu no pludmales
Blakus atrodas lielisks, skaists, labi uzturē ts ū dens atrakciju parks. Viesnī cas viesiem ieeja no 01.01. 2019. gads ir bez maksas - piezvani uz istabu un dodies. Viesnī cas viesiem ekskursija no pulksten 8 lī dz 16 diviem maksā.11 000 rubļ u.

Un tā pē c, izvē loties viesnī cu, viena labi zinā ma ekskursija. operatore nolē ma taisī t lure "HOTEL + AQUAPARK par brī vu" un pā rdod standarta numuru ar balkonu un bez balkona.
Es izvē lē jos 13/14 naktis diviem standarta par 17.000 rubļ u. (istaba 30 m2)
Gandrī z pasū tī ju (gaidī jā m trī s dienas viesnī cas apstiprinā jumu, teica, ka ir ķ ī nieš u Jaunais gads, daudz pieteikumu), bet man kaut kas lika sirdij raustī ties un nolē mu paskatī ties uz citu operatoru un lū k...viņ š pā rdod istabas.
par 30 m2, par 49 m2, par 65 m2 un villas
Es paņ ē mu ģ imenes istabu 65 m2 par 1.000 rubļ u.

Tur vajadzē ja bū t Boeing 777, bet to nomainī ja divi AIRBUS 321, kas lidoja ar degvielas uzpildi Indijā.
Lidojums izdevā s ideā li, sē dē ju pie izejas, ar savu 193 cm augumu, maģ isks variants.

Viņ i ielidoja...Pegazs bija liels resns divnieks - lidostā neviens nesanā ca, tikai paš i pie izejas pa kreisi atrada bariņ u mū su tū ristu, kas gaidī ja autobusus. Ievietoš ana autobusos notika 1.5 stundu laikā . Mū s savā ca neliels minivens - bijā m tikai 6.
30 minū tes un esam viesnī cā . Reģ istratū ra vairā k atgā dina caurbraukš anas pagalmu...Es to redzē ju pirmo reizi.

Viņ i paņ ē ma mū su pases, talonu un 200 USD depozī tu. Nosē dē ju kā das 20 minū tes, pienā ca kā da kundze un izdalī ja aploksnes. (lasī ju no atsauksmē m par 9. korpusu) un saņ em
numurs 9710. Nu ko darī t, ejam skatī ties.
Pie reģ istratū ras izskatā s skaista ē ka - ar liftu braucā m uz 7. stā vu - koridors balts, kā slimnī cā , nav ē rts.
Mē s iegā jā m istabā - istaba ir milzī ga 65 m2.
Viesistabā - dī vā ns, ledusskapja galds TV. guļ amistaba, tualete ar duš u un istaba bez logiem un durvī m, bet ar divstā vu gultu bē rniem. Bē rni pā rgā jienā , kaut kas sodī ts.
Un istabā nav balkona...un mē s esam smē ķ ē tā ji. Nav ē rti.
Uz reģ istratū ru negā ju, 30 minū tes mē ģ inā ju paskaidrot noslē pumam, ka vē los nomainī t numuru, tas neizdevā s. Bet, tad notika brī nums, pienā ca skaista skaista sniegbalta meitene Jū lija - viņ a runā lielkrievu valodā labā k par mani, es izskaidroju situā ciju - bē rnu nav, bet es ļ oti gribu balkonu - vai ir kā di varianti ????
5 minū tes klausī jos, ka viesnī ca ir pilnī bā apdzī vota. atgriezies pē c 4 dienā m un redzē s...bet pē kš ņ i viņ ai sarā vā s sirds un viņ a teica, tagad taechka parā dī s citu numuru, bet mans padoms ir piekrist - š ī ir uzlabotas kategorijas istaba. 1306. kabinets. Aizbraucā m apskatī ties.... joprojā m iespaidā - milzī gs skaits. viesistabā ir 60 collu viedtelevizors, milzī ga guļ amistaba ar apaļ u balkonu, balkons 2 metrus plats un 8 metrus garš un divi balkoni!! ! Milzī ga vannas istaba, duš a, vanna, divas izlietnes. seifs, kurā lieliski iederas 15 collu klē pjdators.
Istaba mani pā rsteidza ļ oti mā jī ga un ē rta, mā jī ga! Treš ais stā vs, lifts. Viesnī cā ir elegants WI-FI ā trums, kas mani pā rsteidza. Jū s skatī jā ties 4K kvalitā tē bez nevienas bremzes. Internets pieejams visā viesnī cā un pat jū rā!!!

Mums bija iekļ autas tikai brokastis - ļ oti ļ oti garš ī gas un daudzveidī gas - ē diens nav paredzē ts acī m. Viss ir garš ī gs un labi sagatavots. Daudz augļ u, konditorejas izstrā dā jumu, gaļ as, zivju - Eiropas, Indijas. Taizemes virtuve.

Vakars atstā ja viesnī cu - ir divas izejas vestibilā un restorā nā
vestibilā.100 metri ir laba vieta ar dzī vo mū ziku - no vē dera ar alkoholu pasē dē t un ē st 1000 batu
restorā nā - kafejnī ca ar 3 ziloņ iem - tur ir lē tā k, bez mū zikas, bet daudz garš ī gā k.

Izeja no vestibila uz galveno ceļ u, pa kreisi 150 metri 7 septiņ i Eleven - visu diennakti atvē rts pā rtikas veikals
alus CHANG 0.33 maksā.35 batus - pludmalē.80 bati.
un ja aiziet mazliet tā lā k par 250 metriem, tad nokļ ū si vietē jā Taizemes Pyaterochka - pā rtikas veikalā , tur ir nabadzī gā k, cenas vē l zemā kas un daudz interesanta.

Braukš ana ar motocikla ratiem ir lē ta, vakarā varat doties ekskursijā , lai brauktu gar krastu 30 minū tes, 100 bati.
Dodieties ceļ ojumā uz MAY TAY KHOU, ļ oti krā sainu viesnī cu, lai iegū tu fotoreportā ž u.

Bezmaksas golfa autobusi nepā rtraukti braukā pa viesnī cu pa apli - viņ i apstā jā s un teica Restorā na, Beach vai ē kas numuru - ļ oti ē rti.

No vestibila lī dz pludmalei ar kā jā m 5-7 minū tes.
Ir galvenais baseins, bā rs, jū s varat ē st, dvieļ i ir bez maksas
un pieeja jū rai. Jū ra ir tikai pasaka - skaista, skaista savā mež onī gajā skaistumā . Mē s gā jā m peldē ties visu diennakti un no rī ta un pē cpusdienā un vakarā . Neaizmirstamas sajū tas.
Apmē ram 200 metrus pa kreisi - lidmaš ī nas ielidoja nosē š anā s laikā - ļ oti iespaidī gi.

Mums ļ oti patika!
Это спальня Это гостинная . Обратите на размер телевизора и он смарт - ютуб на русском Вид при входе Ванная компната Рабочее место вид у бассейна корпуса отеля Главный бассейн
аватар Chekusovavika
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pē c uzturē š anā s viesnī cā radā s nepatī kami iespaidi. ieradā mies reģ istrā cijā.17:00, reģ istrē joties nedarbojā s karte, kas slē dza istabu, mainī jā m lē nā m 2 stundas, kā rezultā tā tika slē gts akvaparks, kur gribē jā m doties ar bē rnu, un kamē r gaidī jā m, dabiski sē dē jā m istabā , ne lai izietu paē st, ne lai apskatī tu teritoriju pagaidā m gaiš a, nav peldē š anā s jū rā un izbraucam jau no rī ta. … Tomēr ▾ Pē c uzturē š anā s viesnī cā radā s nepatī kami iespaidi. ieradā mies reģ istrā cijā.17:00, reģ istrē joties nedarbojā s karte, kas slē dza istabu, mainī jā m lē nā m 2 stundas, kā rezultā tā tika slē gts akvaparks, kur gribē jā m doties ar bē rnu, un kamē r gaidī jā m, dabiski sē dē jā m istabā , ne lai izietu paē st, ne lai apskatī tu teritoriju pagaidā m gaiš a, nav peldē š anā s jū rā un izbraucam jau no rī ta. Paš ā istabā nebija sejas dvieļ u, lai gan esam 3 cilvē ki, un viesnī ca sevi pozicionē kā.5 zvaigznes. Bet vispā r viesnī ca ar lielu teritoriju, lielu ē dienu izvē li un labu pludmali
аватар nadezdauru
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ir gan plusi, gan mī nusi, kā arī jebkurā citā viesnī cā . Mums bija trī s galvenā s priekš rocī bas - š ī ir pludmale ar lidmaš ī nā m) Tas ir ļ oti neparasti un skaisti, kad lidmaš ī na nolaiž as un lido ļ oti zemu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir gan plusi, gan mī nusi, kā arī jebkurā citā viesnī cā . Mums bija trī s galvenā s priekš rocī bas - š ī ir pludmale ar lidmaš ī nā m) Tas ir ļ oti neparasti un skaisti, kad lidmaš ī na nolaiž as un lido ļ oti zemu. Otrais treknais plus ir akvaparks labi slaidi slinks upe. Nu, treš ais pluss ir transfē rs vismaz piecpadsmit minū š u braucienā lī dz viesnī cai. Pā rskatos daudzi sū dzas par personā la attieksmi. Te gan nedaudz nepiekrī tu, labi iztī ra istabu, apkalpoš ana kopumā ir nedaudz lē na, bet par nelielu dzeramnaudu viss paā trinā s. Ē diens kopumā , brokastis ir labas un daudzveidī gas, bet nepietiek augļ u. Pusdienas un vakariņ as ir daudzveidī gas, bet jū ras veltes par maz, bet kopumā , ja tas nav pā rā k svarī gi, tad viss ir. Saņ emiet visu iekļ auto. Tā tad bū s lē tā k un, izvē loties viesnī cu, par to tikā m brī dinā ti, pretē jā gadī jumā tas bū s dā rgi un tuvumā nav saprā tī gu kafejnī cu. Vietē jo zī molu alkohols labi vai par maksu. Labs vī ns tiek pasniegts pusdienā s un vakariņ ā s. Marš ruts dodas uz pilsē tu, bet par maksu, un taksometrs ir nedaudz dā rgs, tā pē c, ja plā nojat biež i izbraukt pilsē tā , tas nav labā kais risinā jums. Ir spa un labas kvalitā tes, bet nedaudz dā rgas procedū ras. Ir bezmaksas sporta zā le, bet mē s tur pat negā jā m. Un cenu zī me uz tā , kad viņ i to iegā dā jā s, bija vienkā rš i lieliska. Par numuru varu dot tikai izcilu. Plaš s ar labā m mē belē m. Viss ir darba kā rtī bā . Gultas veļ as aizkari kopumā ir lieliskā stā voklī . Ļ oti ē rta gulta. Ir viss nepiecieš amais lī dz gludinā majam dē lim un gludeklim. Jū s varat izlemt, vai izvē lē ties mums š o viesnī cu.
аватар violettarek
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kotnē ji mums patika tas, ka viesnī ca atrodas netā lu no lidostas. Braucā m tikai minū tes 15. Ieradā mies no rī ta. No mū su lidojuma uz viesnī cu devā s kā di 10 cilvē ki, neskaitot bē rnus. Viesnī ca atrodas paš ā krastā , protams, visvairā k piemē rota ģ imenē m. … Tomēr ▾ Sā kotnē ji mums patika tas, ka viesnī ca atrodas netā lu no lidostas. Braucā m tikai minū tes 15. Ieradā mies no rī ta. No mū su lidojuma uz viesnī cu devā s kā di 10 cilvē ki, neskaitot bē rnus. Viesnī ca atrodas paš ā krastā , protams, visvairā k piemē rota ģ imenē m. Lielā kā daļ a viesu bija ar bē rniem, arī mē s. Ja plā nojat ierasties agri, es ieteiktu rokas bagā ž ā ņ emt lī dzi peldkostī mus. Jū s varat atstā t č emodā nus reģ istratū rā un doties pastaigā vai peldē ties, kamē r telpa tiek sagatavota. Reģ istrē š anā s notiek stingri pulksten 15, iespē jams, par papildmaksu. maksā jums iepriekš , bet mē s vienkā rš i pā rģ ē rbā mies un devā mies peldē ties. Reģ istratū rā ir krieviski runā još as meitenes no personā la, bet mē s viegli sazinā jā mies ar taizemieš iem, ja viņ i bija aizņ emti. Attieksme patī kama, neviens nekad nav atteicies palī dzē t, centā s izpatikt. Mē s rezervē jā m parastu Deluxe numuru, nevis ģ imenes, bet ar balkonu, jo bē rns vē l ir mazs, tikai 1 un 7, un viņ š gulē ja pie mums vai gultiņ ā . Viņ i ievietoja gultiņ u mū su istabā pē c mū su pieprasī juma. Istabā ir nodroš inā ti visi sī kumi, halā ti un č ī bas, seifs, TV. Vannas istabā ir duš as kabī ne un duš as komplekts pilnā komplektā cijā . . Tī rī š ana laba, neteikš u, ka super, bet grī das noslaucī tas, ū dens atnests, tē ja un kafija papildinā ta. Viesnī cu rezervē jā m ar brokastī m + vakariņ ā m, negribē jā m visu laiku ar bē rnu iet uz kafejnī cu un nemaz nenož ē lojā m. Mē s devā mies pusdienot daž ā dā s kafejnī cā s, kas atrodas blakus viesnī cai, jo to ir daudz un ir daudz, no kuriem izvē lē ties, katrs atradī s kaut ko savai gaumei un cenai. Ē diens viesnī cā bija ļ oti labs. Laba augļ u izvē le, ļ oti garš ī gi gaļ as ē dieni un piedevas daž ā du veidu rī su veidā , pagatavotas garš ī gas zivis, dā rzeņ i un salā ti, mē rces un daudz kas cits. Brokastī s viņ i vienmē r nā ca nedaudz vē lā k par pā rē jiem, lai nestā vē tu rindā pie ieejas restorā nā . Es nesaprotu, kā pē c visiem vajadzē tu ielauzties pū lī , ne visi ir tik izsalkuš i pulksten 7 no rī ta))). Pat ja atnā cā t brokastu beigā s, vienmē r bija izvē le, tā pē c nebija pamata uztraukties. Daž kā rt vakariņ as tika mainī tas pret pusdienā m, bet visbiež ā k tomē r gā ja vakariņ ā s, jo bē rnam vajadzē ja agri iet gulē t un vakaros negribē ja tā lu iet. Nu, pludmale ir tikai sapnis. Peldē ties ar bē rnu ir prieks. Viļ ņ u gandrī z nav, smiltis un pludmale, un pati jū ra ir ļ oti tī ra. Tā pē c mē s ļ oti iesakā m viesnī cu, un jo ī paš i ar bē rniem.
аватар olgaureniva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cai ir ļ oti liela zaļ ā zona ar iekoptu tropu dā rzu un saldū dens lagū nā m. Golfa rati brauc biež ā k no rī tiem un pē c tam retā k dienas laikā . Ir divi peldbaseini, no kuriem viens atrodas tieš i pludmalē , ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un dvieļ iem. … Tomēr ▾ Viesnī cai ir ļ oti liela zaļ ā zona ar iekoptu tropu dā rzu un saldū dens lagū nā m. Golfa rati brauc biež ā k no rī tiem un pē c tam retā k dienas laikā . Ir divi peldbaseini, no kuriem viens atrodas tieš i pludmalē , ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un dvieļ iem. Garlaicī gi nebija ne mums, ne bē rnam. Liela izklaides daž ā dī ba. Ir pieejams akvaparks Splash Jungle ar baseiniem, mā kslī gi peldoš u upi un ū dens slidkalniņ iem. (viesnī cas viesiem apmeklē jums par maksu atlaide) miniklubs ar animā cijas programmu un bē rnu laukumu, volejbola laukumi teritorijā un pludmalē . Pludmale ir tī ra ar č ī kstoš ā m smiltī m. Tī rs ū dens tī rs pagā juš ajā gadā bija Patongā . Un ļ oti ž ē l. Ekskursija tika iegā dā ta neatkarī gi un neņ ē ma vē rā pludmales ī patnī bas. Netā lu no pludmales ir skrejceļ š , un jū s varat pastā vī gi skatī ties lidmaš ī nas)) Uz nolaiž amo lidmaš ī nu fona uzņ emsit lieliskas bildes. No viesnī cas lī dz jū rai ejiet no 50 lī dz 500 metriem, labi, viņ i netika ar mē rlenti) ir atkarī gs no istabas veida. Tuvā kā s ir villas, bet tā s ir dā rgā kas, mums bija parasta istaba. Istaba ir plaš a, viss nepiecieš amais tiek iztī rī ts katru dienu, bet gultas veļ a ir jā maina iepriekš un jā maina vai nu tajā dienā , vai nā kamajā dienā . Reģ istratū rā ir krieviski runā još i darbinieki, lai atrisinā tu visas problē mas, darbinieki saprot angļ u valodu, daž as frā zes krievu valodā . Ē diens ir normā ls. Labas brokastis, var paņ emt daž ā dus ē dienus, bet pie brokastī m apstā jā mies. Netā lu no viesnī cas atrodas vairā kas kafejnī cas, siltummainis, aptieka, mini tirgus. Kopumā , tā pat kā citur Taizemē , ir grū ti palikt izsalkuš am, ja neesat izvē lī gs ē dienam) Starp citu, mums viesnī cā vairā kas reizes bija labi restorā ni, mums ļ oti patika, bet izmaksas bija pā rā k augstas. Vispā r gribē jā m dabū t labu viesnī cu atpū tai ar bē rnu par normā lu cenu. Un tā arī notika!
аватар radmilagirniak
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es devos uz š o viesnī cu ar divā m ģ imenē m, mans vī rs un mā sa ar vī ru un bē rniem. Viņ i apmetā s villā , kurā mē s atrodamies ē kā . Kopumā par istabā m sū dzī bu nav, viss ir labā stā voklī , uzkopš ana laba un personā ls strā dā labi. … Tomēr ▾ Es devos uz š o viesnī cu ar divā m ģ imenē m, mans vī rs un mā sa ar vī ru un bē rniem. Viņ i apmetā s villā , kurā mē s atrodamies ē kā . Kopumā par istabā m sū dzī bu nav, viss ir labā stā voklī , uzkopš ana laba un personā ls strā dā labi. Tagad par teritoriju ir akvaparks, jo tas daļ ē ji ietekmē ja mū su izvē li. Teritorija ir liela zaļ a skaista. Teritorijā ir kur pastaigā ties š ajā sakarā , mē s ietekmē jā m izvē li) Viņ i pā rvadā automaš ī nas pa teritoriju, ja viņ iem ir slinkums staigā t. Ir bē rnu un pieauguš o baseini, baseini ir tī ri, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ir vē rts paņ emt brokastis, lai gan viesnī cā var ieturē t maltī tes ar pilnu pakalpojumu servisu, bet nav jē gas) Pie viesnī cas ir pietiekami daudz vietu, kur paē st. Veikali utt. . Viesnī cā ir diezgan pieklā jī gas brokastis, izvē le laba, vienī gais, ka augļ u bija maz, bet nebija problē mu iegā dā ties tuvumā . Pā rē jā s brokastis ar parastu ē dienu izvē li. Bē rnu ē dinā š ana nav problē ma. Par piemaksu var pusdienot viesnī cā , bet, godī gi sakot, tas izrā dā s krietni dā rgā ks, tā pē c nav tā vē rts. . Bē rniem ir bē rnu istaba, rotaļ u laukums un viesnī cā vairs nav izklaides, tā pē c, ja izvē lē sieties to, tad tikai relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Tas ir tas, ko mē s vē lē jā mies. Nevienu lē tā k neatradī siet, un pat speciā lists ir izcils. Mē s turpmā k pirksim tikai no viņ a. Internets viesnī cā darbojas diezgan ā tri, bet nez kā pē c labā k ķ eras teritorijā nevis iekš telpā s, bet patiesī bā mums nebija svarī gi atbraukt atpū sties) Viesnī cā ir arī neliela sporta zā le. Pludmale ir normā la, bet ir viļ ņ i, kas netraucē peldē ties, bet pē c Turcijas, kur mē s bijā m vasarā , nedaudz neparasti. Iesaku š o viesnī cu, ja plā nojat atpū tu ar bē rniem klusā vietā . Nu tas, ka lidlauks ir blakus, nekā di netraucē .
аватар viktoriazih
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar bē rnu, izvē loties viesnī cu, uzmanī ba tika pievē rsta tam, ka ir labs ē diens. Un viesnī cā ar š o viss ir ok) Man viss ļ oti patika vismaz brokastis, vismaz pusdienas vai vakariņ as. Liels vienmē r jū ras veltes klā sts. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rnu, izvē loties viesnī cu, uzmanī ba tika pievē rsta tam, ka ir labs ē diens. Un viesnī cā ar š o viss ir ok) Man viss ļ oti patika vismaz brokastis, vismaz pusdienas vai vakariņ as. Liels vienmē r jū ras veltes klā sts. Daudz dā rzeņ u un augļ u. Tie, kas neņ ē ma all inclusive, to paš u ē da viesnī cā . Uz ielas tik garš ī gi negatavo. Teritorija ir liela, tač u š eit to var uzskatī t par mī nusu, jo lī dz pludmalei jā staigā apmē ram 7 minū tes, bet brauc ar bagijiem, tā pē c tā ir neliela problē ma. Pati pludmale tī ra, laba ieeja, viss patika. Viesnī cā ir divi lieliski peldbaseini. Plus ū dens parks, kas Taizemes viesnī cā s nav izplatī ts. Turklā t netā lu no lidostas. Var fotografē t uz nosē š anā s lidmaš ī nas fona, galvenais ir izvē lē ties pareizo vietu. Un netā lu no viesnī cas. Un troksnis nekā dā veidā netraucē ja mū su brī vdienā m. Iesaku apmeklē t arī spa viesnī cā , procedū ru ir daudz un viss ļ oti kvalitatī vs masā ž as bumba! Netā lu netā lu no viesnī cas atrodas veikali, kafejnī cas, apmaiņ as iekā rtas utt. , tā pē c nav nost) Kopumā viesnī cu var droš i saukt par zelta vidusceļ u it visā ! Un izmaksas ir pieejamas, un, ja jū s to gudri lietojat, izmantojot internetu, tas iznā ks vē l lē tā k. Numuri ir lieliski, mē s palikā m vienkā rš ā , bet cilvē ki ļ oti slavē ja forš ā s villas. Tas ir optimā li, ja dodaties ar lielā m ģ imenē m vai uzņ ē mumiem. Mū su istaba mū s vairā k nekā apmierinā ja. Tī rs glī ts. Viss kā rtī bā , labas mē beles. Personā ls strā dā par 5 plus. Plusi ir krieviski runā još ie darbinieki. Kas ir ē rti. Tī rī š ana ir laba, viss tiek darī ts ā tri un labi. Visi draudzī gi cilvē ki. Bē rnam ir bē rnu animā cijas klubs. Bē rnam nebija garlaicī gi! Bijā m ar visu apmierinā ti un š ī viesnī ca ir pelnī jusi tajā atgriezties vē lreiz!
аватар Vlodek
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Taizeme ir paradī ze! ! ! !! Viesnī ca no lidostas bija ne vairā k kā divdesmit minū tes. Atbrauca agrā k, bet ilgi negaidī ja norē ķ inā ties. Apmetā mies villā , jo tā ir milzī ga, tī ra, skaista, ar panorā mas logiem uz jū ru. … Tomēr ▾ Taizeme ir paradī ze! ! ! !!
Viesnī ca no lidostas bija ne vairā k kā divdesmit minū tes. Atbrauca agrā k, bet ilgi negaidī ja norē ķ inā ties.
Apmetā mies villā , jo tā ir milzī ga, tī ra, skaista, ar panorā mas logiem uz jū ru. Kad kā du nakti bija tropisks lietusgā zes, bija kaut kas apgulties un skatī ties tā du skaistumu. Un mans individuā lais baseins, kas sā kā s katru dienu. Izkā pjot no gultas, mē s atvē rā m durvis un vienkā rš i iekritā m baseinā.
Tie, kas dzī vo ē kā s - sasniedza jū ru ar bagiju. Ar kā jā m - 10 minū tes.
Jū ra / pludmale Jū ra ir tī ra, pludmale ir skaista. Aiz restorā na pastā vī gi bija redzamas lidmaš ī nas! Pludmalē ir vieta, kur var nofotografē ties ar lidojoš ā m lidmaš ī nā m. Viņ i biež i piezemē jas no jū ras!
Viņ u spa ir krā š ņ s, viņ i slepeni zina savu biznesu masā ž as jomā.
Lieliska sporta zā le. Viesnī cas teritorija kopumā ir lieliska. Baseins ar skatu uz jū ru ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Kopumā ir 2 skaisti baseini.
Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem.
Personā ls ir ļ oti jauks.
Tī rī š ana katru dienu, veļ as maiņ a ik pē c trim dienā m. Numurā ir tē jkanna, kas katru dienu tiek papildinā ta ar tē ju un kafiju. Internets ir, bet vā jš.
Teritorija ir labi kopta, baseini ir tī ri. Ir pat akvaparks un bē rnu klubiņ š , kas strā dā lī dz vē lam vakaram, bet mē s to neizmantojā m, tikai redzē jā m tur Taizemes aprū pē tā jus.
Pludmalē ir vieta pie viļ ņ lauž iem, kur ir mazā k viļ ņ u. Pati pludmale ir gara un tī ra.
Ē diens š iks, katru dienu kaut kas jauns, tad meksikā ņ u virtuve, grils vai kas cits. Bija daudz jū ras velš u, dā rzeņ u un augļ u. Tie, kuri neņ ē ma "viss iekļ auts" rezultā tā , ē da viesnī cā . Uz ielas tik garš ī gi negatavo.
Animā cijas nav vispā r. Bet š im reģ ionam tas nav raksturī gi. Kas attiecas uz mani - tā ir labā k. Man nepatī k uzmā cī ga apkalpoš ana. Kā pē c jums š ie klauni ir vajadzī gi, ja apkā rt ir tā da daba.
Netā lu no viesnī cas ir veikali, kafejnī cas, apmainī tā ji.
аватар raisagrysak
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Centī š os bū t nedaudz kā rtī gā ks. Norē ķ ins. Lī dz viesnī cai pagā ja nepilnas divdesmit minū tes. Ieradā mies agrā k, bet ilgi nebija jā gaida, piedā vā ja negaidī t 4 stundas, bet uz š odienu mū s iekā rtos citā istabā , un nā kamajā dienā mū s mierī gi pā rcē la. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Centī š os bū t nedaudz kā rtī gā ks. Norē ķ ins. Lī dz viesnī cai pagā ja nepilnas divdesmit minū tes. Ieradā mies agrā k, bet ilgi nebija jā gaida, piedā vā ja negaidī t 4 stundas, bet uz š odienu mū s iekā rtos citā istabā , un nā kamajā dienā mū s mierī gi pā rcē la. Par ko liels paldies viesnī cas personā lam, ka ieradā s mū s sagaidī t. Reģ istratū rā ir krieviski runā još i pā rstā vji, tā pē c tas bija ļ oti ē rti. Personā ls ir jauki cilvē ki. Vienmē r sveicini ar smaidu. Numurs ir plaš s ar balkonu, tas ir tas, kurā mē s tikā m uzlaboti nā kamajā dienā . Tī rī š ana katru dienu veļ as maiņ a ik pē c trim dienā m vai, ja nepiecieš ams, pē c pieprasī juma. Mū su bē rns notraipī ja palagus ar š okolā di un stundas laikā tā s nomainī ja. Istabā ir tē jkanna, katru dienu tiek papildinā ts tē jas un kafijas komplekts un tiek atnests ū dens. Vannas istaba ir plaš a un tī ra. Labs vannasistabas piederumu komplekts, pat cepurī tes un vates kociņ i. Viss tiek regulā ri atjauninā ts. Internets istabā , lai gan ķ er, bet lē ns. Teritorija ir labi kopta, un baseini ir tī ri. Ir pat neliels ū dens atrakciju parks. Ir bē rnu klubs, kas atvē rts lī dz vē lam vakaram. Ir neliels dī ķ is ar zivī m, volejbola laukums. Lai nokļ ū tu pludmalē , nav ilgi jā iet apmē ram simts metru. Pludmalē ir vieta pie viļ ņ lauž iem, kur viļ ņ i ir mazā ki. Pati pludmale ir gara un tī ra. Lai gan viņ š ir pilsē tnieks, viņ i rū pē jas par kā rtī bu. Viesnī cas cenu kvalitā te ir ideā la. Uzturs. Brokastu bufete ir ļ oti laba, un brokastu izvē le ir ļ oti laba. Un ē diens vienmē r ir garš ī gs un svaigs. Nu, vakariņ as vai pusdienas nav problē ma. Netā lu no viesnī cas ir pilnas kafejnī cas-restorā ni daž ā dā m cenu zī mē m un gaumē m. Viesnī cā vienī gais ir spa un lieliski veic masā ž u, bet tā maksā trī sreiz vairā k nekā uz ielas, bet ticiet man, tas ir tā vē rts. Netā lu no viesnī cas atrada valū tas maiņ as punktu ar normā lu likmi. Viesnī ca mums bija ideā li piemē rota. Mē s š eit atgriezī simies nā kamgad!
аватар angelingyr
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labs variants atpū tai ar bē rnu! Ir akvaparks, lai arī pieticī gs, bet pastā v. Ir bē rnu istaba, kur var atstā t bē rnu strā dā t lī dz deviņ iem vakarā . Teritorija skaista, zaļ a, tī ra un kopta. Ir zivju dī ķ is. Tī ri baseini. … Tomēr ▾ Labs variants atpū tai ar bē rnu! Ir akvaparks, lai arī pieticī gs, bet pastā v. Ir bē rnu istaba, kur var atstā t bē rnu strā dā t lī dz deviņ iem vakarā . Teritorija skaista, zaļ a, tī ra un kopta. Ir zivju dī ķ is. Tī ri baseini. Tikai mazliet lī dz pludmalei. Simts metri un tu esi klā t) Pludmale ir gara, un pie viļ ņ lauž iem var atrast vietu, kur nav viļ ņ u, jums bū s jā iet pa pludmali, bet tas jau ir atkarī gs no sezonas. Pludmale gan paš valdī bas, bet tiek tī rī ta. Mē s braucā m divdesmit piecas minū tes lī dz viesnī cai. Ā tri un vienkā rš i iekā rtojā mies reģ istratū rā ir tā di, kas saprot un runā krieviski. Tā tad, ja ir kā da problē ma, nebū s problē mu, ko atrisinā t. Kopumā darbinieki ir draudzī gi cilvē ki. Istabā ir viss nepiecieš amais. Labas mē beles nav miruš as. Gultas veļ a, aizkari utt. Viss kā jauns. Viņ i ļ oti labi uzņ em. Viņ i atnes ū deni, papildina tē jas un kafijas komplektu. Veļ as maiņ a ik pē c divā m vai trim dienā m. Vannas istaba tī ra un sakopta. Nav rū sas vai citu defektu. Vannas komplekts labs, ir viss un duš as cepures un ausu nū jas utt. Liels paldies personā lam par viesmī lī bu. . Arī brokastis mums bija labas. Bufete ar labu izvē li un garš ī gi pagatavotiem ē dieniem. Daudz augļ u. Ē dienu izvē le ir pieklā jī ga. Nu, vakariņ ā s un pusdienā s izvē lieties, kur ē st no kā . Apkā rtnē ir pietiekami daudz restorā nu. Netā lu ir arī valū tas maiņ as punkts ar parastu kursu. Tā tad mī nusu kā tā du nav. Kopumā viss ir lieliski! Nu, cena ir pieņ emama.
Parādīt vairāk »


iemiesojums anastasiansk54
Pastāsti man, vai istabās ir čības. Kravāju koferi un šaubos. Meli vai nē..... Paldies!
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Пятизвездочный отель экологический отель, расположенный на пляже Mai Khao. Построен в 2009 году. Последний ремонт проводился в 2011 году. Общая площадь территории отеля 190 200 кв.м

Atrašanās vieta в 15 км от международного аэропорта о. Пхукет, на пляже Май Кхао Бич.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 50 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит променад.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Магазины, 2 открытых бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports 12 водных горок
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Номера расположены в 5-ти и 7-этажных корпусах и тридцати семи 1-этажных виллах. Всего 287 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese 65 / 47 Moo 4, Mai Khao Soi 4, Thalang, Phuket, 83110 Thailand
Tālruņi: + 66 7637.2000
Tīmekļa vietne: Splash Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.