"Dīvainā un noslēpumainā Taizeme" 2.daļa "Viesnīca un pludmales"

18 Janvāri 2019 Ceļošanas laiks: no 01 Janvāri 2019 ieslēgts 13 Janvāri 2019
Reputācija: +1262.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es sapņ oju. . . putni dzied, kas tas ir? paradī zes putni? Nē - tie ir ī sti putni, katrs trills ievelkas, pasaka...nē , nav sapņ a, nav nekā da pasaka...

Rī ts! ) 2019.  gada 1.  janvā ris, urrā ! labi izgulē jies, atceries rī tu, atpū ties un bez paģ irā m! )

Ejam brokastī s, kur ir cilvē ki? un nē ! cilvē kiem nav 1. janvā ris, viņ iem uzreiz ir 2)))

Restorā ns ir kluss, ē rts, tī rs (svarī gi! ). Ē diens ir daudzveidī gs, svaigs (ne mazā k svarī gi! ) un garš ī gs. Augļ i ir garš ī gi un bagā tī gi. Pē c daž ā m dienā m redzē jā m vienu no zvaigž ņ u tantē m, un tad viņ a izcē lā s - pamē ģ inā ja zupu ar kopē ju karoti no kopī ga katla! (((Labi, ka brokastī jā m. . .

Viesnī cas teritorija ļ oti tī ra, zaļ a, pie baseina uz sauļ oš anā s krē sliem pā rsvarā tikai ā rzemnieki,

Diamond Cottage Resort & Spa teritorija

un es apmetos viņ iem blakus, lai iedziļ inā tos savā grā matā . Ļ oti gribē jā s, lai vietē jā s "zvaigznes" netraucē to lasī t atvaļ inā jumā .


Un ziemā gozē ties saulī tē nav lieki! ) Sasildī jusies....pirmajā dienā apcepu seju (Saule un vē jiņ š savu darbu darī ja ļ oti ā tri, pē c klimata pā rmaiņ ā m.

Tikš anā s ar gidu. Viņ am atgā dinā ja (aizmirsu vai nezinā ja), ka mums bijuš as maksas ekskursijas (tā s bū s manā stā stā.3. daļ ā ): aptauja (izrā dī jā s bezmaksas), vakara izrā de "Fantā zija" un salas Phi Phi Don (Phi Phi) un Bambo (kā es pareizi uzrakstī ju nosaukumu) 1 diena ar pusdienā m. Nu, mē s arī nolē mā m pievienot ekskursiju ar nosaukumu Khao Lak, arī ar pusdienā m uz visu dienu.

Un galvenā doma mani sā ka mocī t, tā pē c saņ ē mu ekskursijas, bet kā ir ar manu sapni par taju masā ž u? Kad es atpū š os? Bet dvē sele kā roja iespaidus! Darbs padarī ts, mums bū s laiks, bet vē lā k izdomā sim kā .

Viesnī cā laba, miers un klusums, bet jā dodas uz pludmali. . . izvelkot savus vī rus, sabā zt rokā s maisu kaudzi ar pludmales munī ciju, vienā failā , ar lā pstu š ķ ū rē t pa ielu uz pludmali....

Ohhhh. . . atkal tā sajū ta, atkal gribu saukt "MAU", kliedzot ved mani prom no š ejienes !! ! ! Pē c sniegotā s, salnā s Poltavas smacī gā , putekļ ainā iela š ķ ita pā rā k trokš ņ aina un pā rpildī ta, visur haoss un juceklis, visā das smakas nā k no katra veikala, bā ra, kafejnī cas, aptiekas - sajaukti.

ielu kafejnī cas

pa kreisi ir ceļ š uz Kata pludmali

Ietves praktiski nav. Satiksme uz ceļ a - braukš ana pa kreisi bez noteikumiem, braucu kā gribu. Tuktuki un skrejriteņ i steidzas kā traki!

uzlabots tuk-tuk

Vakara knock-knock

Bet š eit ir mū su glā biņ š , puika formas tē rpā ar svilpi un zizli,

Gudri aptur satiksmi tiem, kas š ķ ē rso ceļ u, tas ir ē rti.

Un tā pa kreisi — Katas pludmale,

Katas pludmale

pa labi — Karonas pludmale.

Karonas pludmale


Mē s nezinā mu iemeslu dē ļ izvē lē jā mies pa labi! (un ne velti) Pē tot visu, kas mū su ceļ ā kustas, pē c 10 minū tē m lē nā m ieraudzī jā m jū ru, ī sto jū ru! nevis kā Pataijā , bet skaista, dzidra jū ra. Pludmale plata, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi 200 bati par 1 dienu (redzē ju cenu zī mi) ļ oti bē dī gā stā voklī , bet tas nav tik slikti, tie ir tik tuvu viens otram, acī mredzot, lai ietaupī tu vietu. Rezultā tā puse no viņ iem savu naudu nesagaidī ja.

Karonas pludmale

Smiltis č ī kst zem kā jā m, jū ra ar seklu ieeju, bet silta un maiga, un galvenais, ar tik daudz tū ristu - visur ir tī rs!

Karstā saule ilgi neļ ā va riet, pietika ar pā ris stundā m....

Un š eit ir tū ristu zona bez elementā rā m ē rtī bā m, cilvē ki! - Kur ir tualete? un kur ir duš a pē c jū ras, labi, iedodiet vismaz mazu jaucē jkrā nu, var pat ar jū ras ū deni...noskalojiet kā jas no smiltī m - bet NĒ ! )))

Eee, cilvē ki un masā ž a? kur ir mana masā ž a? un te viņ š ir! - uzcē la nedaudz augstā k...hm...kā lai pieklā jī gā k, bet par telti to nevar nosaukt...vagoni, nojume...no tā , kas bija pa rokai, protams, skats ir ne pā rā k labi, bet ē na un vē sums radī ja labu .

Taizemes masā ž a ar eļ ļ u 400 bati, bet mums patī k kaulē ties. . . nu protams! esam trī s, tā tad vajag pa 900, vī rs uz pirkstiem rā dī ja trī s pa trī s, noslē pumus saprata un negribī gi piekrita. Khokhlyatsky pē c bū tī bas) Un rezultā tā masā ž a sanā ca laba, relaksē još a, bet ne ļ oti kvalitatī va, tas ir, 100 bati nepabeigti))) bet mē s to sapratā m nā kamajā dienā , kad taju sievietes (60 gadus vecas un mazas un tā lvadī bas pults) atteicā s darī t 3 par 300. Man bija 3 par 400 un kvalitā te ir augš ā ! viņ i spieda katru punktu, izvilka katru muskuli, saplaisā ja katru kaulu no galvas augš daļ as lī dz lielajam pirkstam, un tas ir super sē rfoš anas skaņ ai! ) Es ļ oti neiesaku jaunieš iem — jū s izskatī sities par 20 gadiem jaunā ka, un tas ir zī daiņ a vecumā , bet vai jums tas ir vajadzī gs? )))

masā ž as cena, bet pludmalē cena atš ķ iras

Atpū tuš ies sapratā m, ka jā domā par ē dienu, jo nekas nav jā meklē , ir daudz kafejnī cu, bā ru, visdaž ā dā ko veikalu. Apmē ram Karonas pludmales vidū ir neliels tirdziņ š , kurā var iegā dā ties daž ā das lietas.

Jū ras velš u cienī tā jiem

Jū ras veltes

Jū ras veltes

Jū ras veltes

Ananā si tiek iekrauti kā kartupeļ i)

(es runā ju par savu mī ļ oto) Taizeme ir tikai paradī ze!


Mē s atradā m kafejnī cu tieš i iepretim pludmalei, tī ru, kā rtī gu, daudz un garš ī gu, Tom - nam, vispā r yum-yum) un ē dā m tur visas dienas. Trijiem sanā ca no 600 lī dz 1000 batiem ar sulā m un alu vī ram.

"padevē ji")

Otrpus ceļ am tika nopirkti daž ā di augļ i,

augļ u paradī ze

praktiski viesnī cas priekš ā . Pā rdevē ji visu iztī ra un iepako. Jā pamē ģ ina arī saldē jums - sasmalcina augļ us, izlej pienu, viss sasalst, satin tū biņ as un bauda)

Maiņ as punkti uz katra soļ a, tū res pat krievu valodā , aptiekas ar taizemieš u burciņ ā m, pudelē m, suvenī riem viens labā ks par otru, viss pieejams un viss skaidrs.

3. janvā ris, tajā paš ā rī tā , tajā paš ā dienā.... un tad kā pē rkons skaidrā dienā SMS Viberā no draudzenes no Kijevas, tad no draudzenes no Poltavas, tad no viņ as vecā kā dē la...

Š OKS! Taifū ns Pabuk tuvojas Taizemes kū rortiem! ! !

Tuvojas taifū ns Pabuk

Ko jū s darā t? mē s neesam ne sapnis, ne gars! Tā bija panika! tas ir nervus kutinoš i! Bet mums tomē r paveicā s, tikai drū ma diena, tikai sarkanais karogs, tikko stiprs lietus, kaut kā ds Paduks? mē s neko nezinā m, mē s esam š eit - tā tad tas nevar bū t)))) Pagā ja garā m...

Nu, es gribē ju pabeigt 2. daļ u, mana galva bija pilna ar caurumiem.... bet kā ar Kata Beach apskatu? Tas ir jā redz, jā dzird un jā sasmarž o!

Kā dā jaukā dienā mē s nolē mā m pagriezties pa kreisi, tas ir, doties pastaigā uz Kata pludmali. Iet pa kreisi izrā dī jā s vē l jautrā k un ekstrē mā k (vai varbū t mums tā likā s) Mē s arī to sasniedzā m, apmē ram 10 minū tē s, lē nā m, apskatot visu interesanto apkā rt.

Lū k, ko piedā vā ju pasmarž ot. . .

Upe ar notekū deņ iem gar Kata pludmali

plaš a smirdī ga upe ar notekū deņ iem, gar viesnī cā m un ietvi! ! ! tie ir aromā ti! (((. . . fuuuu. . . kā das piecas minū tes gā jā m ar saspiestiem deguniem, nonā cā m pludmalē , un te aromā ti nav labā ki.

Labajā pusē nav tirgus, ne kafejnī ca...netī rumi, smird, dū mi, muš as...

Katas pludmale

"Feeders" Kata Beach

Viņ i gatavo ē dienu (sveiki tualetē ) visbriesmī gā kajos apstā kļ os. . . un kas interesanti - cilvē ki š ā dos apstā kļ os ē d Š O!

Pie katras nobraucienas uz pludmali ir izmestu atkritumu kaudzes.


Pirmie, kas iekrita manā acī s, bija pā ris liellopu vī rieš u, kas maigi un atklā ti apskaujā s visu priekš ā , un "dā ma-puika" vienā peldkostī mā ar ļ oti spilgtu grimu, acī mredzot meklē , meklē (kā pareizi? ) Piedzī vojumus, izliekoties uz š o un uz to pusi. Kur mē s nokļ uvā m?

Pa kreisi promenā de gar jū ru, viesnī cas aiz ž oga un ar apsardzi (pē c izskata nav slikta)

Pludmale nav slikta, plaš a, maiga ieeja jū rā.... un tad jū ra,

Katas pludmale

un jū rā , pie enkura, nolaistas laivas, š ķ ietami tū ristu izpriecu vai zvejas laivas. Un tik skaistas varavī ksnes krā sas uz viļ ņ iem - eļ ļ a un petroleja. Ī si noš ņ ā ca, runā jot.

No mū su viesnī cas lī dz Patongas pludmalei jā brauc 30-40 minū tes, mē s to redzē jā m tikai pa mikroautobusa logu. Man š ķ ita, ka viņ š ir ļ oti, ļ oti pā rpildī ts. Lai gan Hangouts sesijas ir visas.

Un visas pā rē jā s pludmales un masā ž as dienas bija veltī tas tikai Karonas pludmalei.

saulriets Karonas pludmalē

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Ананасики грузят, как у нас картошку)
Seafood
фруктовый рай
мороженое
Seafood
Seafood
кафе
минимаркет Bamboo
налево дорога к пляжу Ката
на пляже више ценник
надвигается тайфун
закат на пляже Карон
Макашников очень мало
пляж Карон
пляж Карон
продвинутый Тук-тук
Вечерний тук-тук
река с нечистотами вдоль пляжа Ката
пляж Ката
пляж Ката
пляж Ката
дорога направо до пляжа Карон
территория отеля Diamond Cottage Resort & Spa
komentāri (56) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums