Manas brīnišķīgās brīvdienas Puketā novembrī ar Anex Tour

19 Novembris 2018 Ceļošanas laiks: no 06 Novembris 2018 ieslēgts 18 Novembris 2018
Reputācija: +3365
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sagadī jā s tā , ka vasarā mani nekur nevelk atpū sties. Nu, varbū t maijs-jū nijs uz Turciju ar bē rniem...Bet tas ir tad, ja aprī lī viņ i nekur neaizbrauca ar pā reju uz maiju. Un š eit ir 2018.  gads, vasaras kulminā cija, jums jā domā par eksotiskā m ziemas brī vdienā m. Tiek apsvē rti daž ā di virzieni, vairā k ir likmes uz izdevī gā m biļ etē m. Psemu, aviobiļ eš u rezervē š anas vietnē ievietoju brī dinā jumus daž ā dos virzienos, kas nosū ta uz pastu visas variā cijas par biļ etē m, akcijas utt. Parasti jū lijā -augustā sā k veidoties aina un nā k izpratne par vē rtī bu, vai akcijas bū s (ja, piemē ram, tirgū ienā ks jauna aviokompā nija, kā.2017. gadā Qatar Airlines) un tiek pieņ emts gala lē mums. kā , ko un kur dosimies atpū sties. 2018. gads kaut kā neiepriecinā ja ar interesantiem piedā vā jumiem, cenas nebija labas un nolē mā m, ka lidosim uz Taizemi ar dislokā ciju Puketā . Kā pē c ir tā , ka?

Tā kā Anex nolē ma uzsā kt tieš os lidojumus Kijeva-Puketa un, neskatoties uz to kavē š anos un pā rsē š anos, nolē mā m riskē t, jo š oreiz nolē mā m lidot kopā ar vī ru, bez bē rniem. Piedā vā tā s cenas bija labas, no piedā vā tajā m viesnī cā m tika izvē lē ta viesnī ca netā lu no Kata Beach, glī ta, tī ra, ar labu reputā ciju un bez depozī ta iemaksas reģ istrē joties, kas patiesī bā nespē lē ja ī paš u lomu, bet bija patī kams bonuss . Uzreiz teikš u, ka iepriekš esam bijuš i Taizemē , bet ar citu programmu un ar Bangkoka-Pattaya-Krabi-Ko Chang-Bangkok izvietoš anu. Tas ir, Puketu mē s nepā rvaldī jā m, un tieš i š ajā ceļ ojumā mē s nolē mā m š o plaisu novē rst. Ekskursija bija apmaksā ta, pē c nedē ļ as noskatī jos, kā Anex mū su randiņ ā paaugstinā ja cenas par 500-700, un priecā jos, ka mums bija laiks. Un kā ds bija mans pā rsteigums, kad trī s nedē ļ as pirms X stundas es mū su randiņ ā redzu sliktu lidmaš ī nas noslogojumu. . . un ko dara Anex . . jā , tas pazemina cenu ...


tik ļ oti, ka cena paliek par kā diem 200 dolā riem mazā ka par to, kas bija Baltkrievijā . . protams, ka biju sarū gtinā ts, bet tad...kā ž ē l! cenas un kvalitā tes attiecī ba mū su gadī jumā bija optimā la. Kas par izlidoš anu. . Pirmajam Anex reisam no Azur bija jā bū t 26.10 (mē s otrie lidojā m 6.11) un lidojums notika ar pusstundu vē lu 23-30, kas kopumā nav bū tiski. Bet mū su lidojums bija sā kumā.18-00, tad 22-00 un rezultā tā tika pā rcelts uz 23-20 ....jautā jums kā pē c uzreiz nenolikt tā du laiku, lai bū tu redzams. . . sarež ģ ī ts jautā jums, bet rezultā tā ieraš anā s diena pa kanalizā cijā.... kas, protams, apbē dinā ja. . . Ieradā mies Kijevas starppilsē tā un....Laiks ir lielisks, bet tad staigā lī dz paš am vakaram. Izbraukš ana un apmē ram 15 stundas Puketa mū s sagaidī ja ar 31 grā du un ļ oti augstu mitrumu. Vī zas saņ emš ana ierodoties, protams, ir meklē jumi.... Vispirms samainī t naudu, tad vienā logā nodoš u pasi ar aizpildī tā m anketā m 2000 no cilvē ka un mē ģ inā š u dabū t ar vī zu citā logā...

Kur darbinieks vienkā rš i rā da fotogrā fiju un tur vajag sevi identificē t un paņ emt. . . Š ķ iet, nekas sarež ģ ī ts, bet kad š is logs ir nervozs pū lis, kas gaida savas pases....Tas ir cits notikums. Tad jau gan gids, gan transfē rs, gan nakš ņ oš ana ir standarta, bet ar taizemieš u mirkļ iem : ) ieradā mies viesnī cā lī dz 18h....Gribi ē st, un tad otrs meklē jums ir kur normā li paē st? Pirmajā kafejnī cā bijā m vī luš ies par ē dienu, bet otrpus ceļ am pamanī jā m Taizemes jū ras velš u ē stuvi, kur mums bija lieliski pagatavota vesela zivs ar rī siem un divā m daž ā dā m mē rcē m par 200 batiem ! ! ! Mē s nopirkā m rumu un notiesā jā m š o brī numu istabā . Atradā m vietu kā rtī gā m vakariņ ā m.

Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi un rū pī gi. Galvenie kritē riji ir ne dā rgi, bet tajā paš ā laikā labi komfortabli apstā kļ i, ē rta atraš anā s vieta un tuvums pludmalei. Es rezervē ju vienu viesnī cu Puding Holiday World 3 *, un rezultā tā viesnī cai izdevā s mainī t nosaukumu un tagad tā ir Melissa.

Tā s jaunie ī paš nieki ir slavenā s Turcijas viesnī cas Long Beach Resort Hotel & Spa5 * & Harmony5 * ī paš nieki (tā s ir divas viesnī cas kopē jā teritorijā ). Viņ i to tikai nopirka, bet š eit ir daž i turku servisa punkti jau uz sejas. Paš as telpas ir mā jī gas, tī ras (ir brī ž i, piemē ram, duš as aizkara veidā , ko gribē ju noņ emt un izmest. . ). un viss pā rē jais ir lieliski. Balkons ar ž ā vē tā ju, kondicionieris, kas nav vē rsts pret gultu un tā pē c visu laiku ieslē gts, ir televizors, darbojas, bet vienu reizi ieslē dzā m, pā rbaudī jā m, ka darbojas un viss. mazs ledusskapis. Seifs istabā ir bez maksas. Liela ē rta gulta. Tī rī š ana ir lieliska! Duš ā ir caurplū des ū dens sildī tā js, un jū s pats regulē jat ū dens sildī š anas pakā pi, kas ir ļ oti ē rti. Lielisks wi-fi istabā s un visā tā s teritorijā (skatī jā mies filmas, nepalē ninā jā s! ! ) Reģ istrē joties nav jā iemaksā depozī ts, kas arī ir lieliski. Peldbaseins, labi, mē s lī dz tam netikā m...mē s negā jā m peldē ties baseinā .


Pati viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā . Tieš i uz Femelimarket stū ra! Jū s varat maksā t ar karti bez ierobež ojumiem. Piemē ram, 11.  septembri maksā jumu kartē no 300 batiem. Uzreiz ir veikals ar visā diem krē miem, lateksa spilveniem (nejauš i ieraudzī ju, nopirku pa 900 batiem, citur tirgo tā dus paš us no 1000 un vairā k). Š ajos divos veikalos ir pilnī gi viss dzī vei un sev un dā vanā m, un tajā paš ā laikā cenas ir lieliskas. Masā ž a! Viņ i to izdarī ja turpat, viesnī cas teritorijā par 300 batiem - viss ir ļ oti tī rs, ē rts, kvalitatī vs - meitenes zina savas lietas ! ! Ē diens! Brokastojā m kafejnī cā uz vietas. Kas attiecas uz rī tu, galvenais, ka tika pagatavots pē c pasū tī juma un pasniegts karsts. Ja jums nebija pietiekami, tad pa ceļ am uz pludmali vai tajā paš ā ģ imenes tirgū varat iegā dā ties visu, kas jums patī k, lai nebū tu izsalcis. Tieš i pā ri ielai no viesnī cas atrodas maza zaļ a mā ja, kas tiek atvē rta pulksten 17:00 un vienmē r ir pā rpildī ta! Š ī s ir ģ imenes jū ras veltes!

š ī ir jū ras velš u kafejnī ca par lieliskā m cenā m, pā rbaudī ta! Izvē le, tā pat kā citur, ir ierobež ota - 2, maksimums 3 veidu zivis, divu veidu č aumalas, kalmā ri, garneles, krabji. Tas viss tiek ā tri sagatavots un, ja ir vē lē š anā s, var ņ emt lī dzi, ko arī darī jā m katru vakaru. Un istabā viņ i sarī koja ģ imenes mielastu komfortā , klusumā .

Vakariņ as! !

Pa dienu ē dā m divā s vietā s - ja stā vat pretī zaļ ajai kafejnī cai ar jū ras veltē m, tad pa kreisi uzreiz pā ri ceļ am bū s Tai Tai pā rtikas kafejnī ca. Izcils ē diens, normā las cenas. Ja pie izejas no viesnī cas, neš ķ ē rsojot ceļ u, ejiet pa kreisi, labi, apmē ram 100-150 metrus bū s virtuves kafejnī ca. Arī labi sagatavoti, ļ oti draudzī gi saimnieki. Nekā dā gadī jumā neiesaku ē st (protams, izņ emot brokastis, kas ir iekļ autas cenā , nekur nevar tikt) kafejnī cā , kur tiek ieturē tas brokastis ! ! ! tā joprojā m ir tā pati alva.

Viņ iem ir maz apmeklē tā ju, un var izrā dī ties, ka esat izvē lē jies ē dienu, bet tam nav sastā vdaļ u un š efpavā rs skrien tos pirkt...viņ i var ilgi sē dē t, gaidot ē dienu. Un tas, ko viņ i atnes, nav garš ī gs. Tie paš i padtai ir nacionā lais ē diens, visi gatavo un viss ir kā rtī bā , bet nu, lū k, ar š o ir problē ma. Tas bija š eit, pē c ieraš anā s, aiz neziņ as, . nosē dē juš i vairā k nekā stundu, gaidot ē dienu, izmē ģ inā juš i atvesto pasū tī jumu, viņ i ieguldī ja simts 20 batus par saviem darbiem un devā s uz zaļ o mā ju pā ri ceļ am, jo ​ ​ redzē ja, ka tur ir tikai cilvē ku tumsa un viņ i tur pasū tī ja vakariņ as uz visu uzturē š anā s laiku Tae. No rī ta pamodā mies un apmeklē jā m brokastis, devā mies uz pludmali. Pa ceļ am iegā jā m atvē rtā veikalā , kur nopirka augļ us (mums tika nomizoti un sagriezti mango, papaija, ananā si utt. , ko sirds kā roja), tur veda arī visu pā rē jo. Nav pat tā lu doties uz pludmali, un, apsekojot teritoriju, mē s atradā m interesantu detaļ u.


Gar visu piekrasti pirmajā lī nijā ir milzī ga viesnī ca Club Med. To ieskauj ž ogs, bet tā garums ir aptuveni 90% no visas Kata pludmales. Un, ja jū su viesnī ca atrodas aiz tā s, tad, lai nokļ ū tu pludmalē , jums ir jā apiet š ī viesnī ca pa labi vai pa kreisi. . . Kad es izvē lē jos viesnī cu, kur palikt, nezinot š o brī di, tad ejot garā m š ī m viesnī cā m ( mē s biež i staigā jā m tajos posmos ) Es aprē ķ inā ju pā rgā jiena attā lumu lī dz pludmalei ....Lai gan, ja paskatā s kartē , š ķ iet, ka š eit tā ir pludmale, ļ oti tuvu...viņ i š ķ ē rsoja ceļ u. . bet nē... jums arī vajadzē s apiet š o viesnī cu. Tā tad š eit es uzminē ju ar izvē li, varbū t Melisa ir pludmales sā kumā . Pati pludmale. Secinā ju, ka esmu izvē lē jies pareizo atpū tas laiku. Oktobris vē l ir nedaudz par mā koņ ainu, bet novembrī jau jū ra ir izcila ar komfortabliem viļ ņ iem un saules pietiek. Pā ris reizes lija lietus, bet tas nemaz netraucē ja mū su atpū tai. Bet jo tuvā k decembrim, jo ​ ​ vairā k cilvē ku Katjā un citā s pludmalē s.

No rī ta bijā m pludmalē lī dz 11-12 un devā mies prom, un pa š o laiku pludmale jau bija pā rvē rtusies par skudru pū zni ar ķ ī nieš iem un krieviem (tie tur ir vairā kums), kopumā laikā bū s tumsa. sezonā , kas neveicina komfortablu uzturē š anos. Kopumā atpū tā mies lieliski, ja neskaita Anex un viņ a aviopā rvadā tā ja Azura pā rsteigumu atceļ ā... Tieš i pirms izlidoš anas atklā ju, ka arī atgrieš anā s reiss pā rcelts no 16:00 uz 13:30.... ne pā rā k laimī gs, bet ko darī t. No rī ta paspē jā m aizskriet uz pludmali, nopeldē ties, pabrokastot un 8-40 mū s aizveda no viesnī cas. Ierodoties lidostā , mē s reģ istrē jā mies un gaidī jā m savu lidojumu. Lū k, mū su lidmaš ī na ir aiz loga, tā pē c visam vajadzē tu bū t ok, naivi nolē mā m. Tuvojas 13, bet nebija nosē š anā s, 13-30, bet nebija nosē š anā s. . . Uz jautā jumu, kas notiek, atbilde bija tehniski apsvē rumi, lū k, tā ir (lidmaš ī na) tagad mē s izlemt visu, vē l 15-20 minū tes.....bet ne pē c 20 min, ne pē c stundas nav nosē š anā s...

uz jautā jumu, kas notiek, pirmā skaidrā atbilde bija, ka lidmaš ī na netiek uzpildī ta. Paskatoties tuvā k, redzē jā m, ka zem lidmaš ī nas atradā s mū su lietas un konteineri ar visu pā rē jo, un tas viss netika iekrauts lidmaš ī nā . Cē lonis? Vē lā k noskaidrojā s, ka par degvielu un apkopi nav jā maksā un attiecī gi arī neviens neko nedara.... ik pē c divā m stundā m tika izsludinā ts pā rsē š anā s uz 2h... iedeva ū deni, tad pabaroja.....laiks pagā ja vakarā , un kur tad gulē t? Mū su tū risti ir karsti cilvē ki, nā cā s saukt policiju, jo Azura pā rstā vis negribē ja pie mums nā kt ā rā un visu triecienu uzņ ē ma lidostas darbinieces, glī tas taizemnieces. Viņ i palī dzē ja, cik varē ja - izplatī ja internetu virs limita (parasti jū s ievadā t pases numuru un jums ir internets 2 stundas, varbū t standarta apstā kļ os jums vairā k nevajag, bet galu galā mē s sē dē jā m daudz vairā k. . . ) Vispā r 21 stundā.15 minū tē s mū s visus sagrā bī ja, iesē dinā ja lidmaš ī nā un aizsū tī ja.....Caur degvielas uzpildī š anu Tbilisi....

kā . Vispā r lidoja kā das 14-15 stundas - stā vē ja Tbilisi uz degvielas uzpildī š anu nedaudz vairā k kā stundu, protams nevienu nelaida ā rā no lidmaš ī nas....visiem priesteri bija noguruš i, bet ko lai darī t. Mē s ieradā mies Borispilī.6:00 pē c vietē jā laika. . . Bet atbraucā m un tas priecē . Kas un kā notiks tā lā k š ajā virzienā ....Es jau esmu dziļ i ....mans secinā jums ir tā ds, ka mē s lidojam regulā ri, tā pat kā iepriekš (Dubai Fly, Qatari Airways). Pielikš u vē l punktus par paš u lidmaš ī nu - tik š auras sē dvietas vē l nekur nebiju redzē jis. Nu labi, es esmu tieva + mans vī rs ir tā ds pats, mums blakus sē dē ja divi puiš i, lū k, kur centrā ir 4 krē sli kopā ....tā tad mē s sē dē jā m priesteris pie priesteris, kā ja pie kā jas...un bija tā di, kas bija procesā lidojums devā s pasē dē t uz avā rijas ejā m, ietinuš ies segā un jakā s, tā kā tā dā izkā rtojumā nav viegli nosē dē t tik stundu skaitu. Vī rietis no aizmugures izstiepa kā jas zem mana krē sla, iepriekš izģ ē rbies . . Es uzreiz nesapratu, no kurienes nā k "patī kamā " zeķ u smarž a, kas ilgu laiku nebija mainī ta ...


Kad viņ i dalī ja ē dienu, vī rs pacē la sē dekli, jo vī rietis aizmugurē , bū dams maza vē deriņ a ī paš nieks (tā ds tieš ā m ir mū su rajona vī rieš a standarts, vairs ne, lidmaš ī nā bija lielā kā daļ a š o vī rieš u ), viņ š nevarē ja izklā t galdu.....lidmaš ī nā ar tā dā m ir tikai 4 tualetes cilvē ku daudzumā ....un lai tur nokļ ū tu, jums ir jā stā v...tā pareizi aprē ķ inā t laiks, jā , ir laiks, lai saglabā tu savu vajadzī bu ienā kumu procesā pirms jū su kā rtas...Nē , puiš i, es vairs neparakstī š os uz š o ekstrē mu, pat ja tas bū s ļ oti izdevī gi un ē rti.

PS Mē s lieliski atpū tā mies, lidojā m mā jā s sveiki un veseli, bē rni ir sajū smā par dā vanā m. Vē l viena ķ eksī te personī gajā sarakstā : )

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Ужин!!
Вот он,наш завтрак:)
komentāri (44) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums