Atmiņas par Puketu)))

21 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 13 Maija 2016 ieslēgts 26 Maija 2016
Reputācija: +152.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Vē los dalī ties savos iespaidos par Taizemi, par. Puketa, beidzot atradu ukraiņ u vietni, kā parasti rakstī ju krievu vietnē s, un attiecī gi arī no turienes smē los informā ciju, attī stī sim visi, kas mums ir; )

Sā ksim ar to, ka es ilgu laiku sapņ oju tur nokļ ū t, es daudz lasī ju par š o vietu skaistumu. . . un tagad es tur nokļ uvu. Maijā laiks ir labs, sanā ca sezonas beigas, kas raiti pā rvē rtā s par zemu, augļ u pā rpilnī ba par ļ oti zemā m cenā m (izmē ģ inā jā m visu. . . visu par ko dzirdē jā m vai lasī jā m, izvē le ir milzī gs), nav nevienas lietainas dienas un vē ss noskaņ ojums; ) Karonas pludmale (iespē jams, viena no labā kajā m Puketā )


ekskursijas ir š ikas, š is bizness ir labi attī stī ts, Similans, Maya Bay, Fr. Dž eimss Bonds, Bounty, nakš ņ ojā m uz mazā Dona, bijā m vietē jā diskotē kā ar faktu š ovu, un daudzas mazas saliņ as neatstā ja vienaldzī gus, vienkā rš i paradī ze!!! ! ! , man arī patika Siam Niramid (netā var noskatī ties uzstā š anos), bet tā da pompī ba un meistarī ba tieš raidē...visiem iesaku, (krokodili un č ū skas ir tik-tā ), masā ž a super, sienā ž i ļ oti garš ī gi, viņ i neriskē ju ar citā m radī bā m (. Jū ras veltes daudz, bet cenas nav tik zemas kā , piemē ram, Š rilankā , bet tomē r pieņ emamas. No mī nusiem taizemieš i nav ī paš i draudzī gi cilvē ki (pē c personī gajiem novē rojumiem, varbū t es kļ ū dos, gidi no tū roperatoriem ir ļ oti saspringti, tomē r neapvainojos, kad no cilvē ka nenopirka tū ri, , , un cenas ir augstas. . . bē dziet no viņ iem, dodieties uz iela, ir pilna ar piedā vā jumiem, par jaukā m cenā m. Transs ir daudz, pat Kellija bija recepcijā ; ). . valsts - kur ir ko pā rsteigt un izbaudī t; ))) ej)

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums