mana Tai paradīze!!!

07 Aprilis 2017 Ceļošanas laiks: no 14 Marta 2017 ieslēgts 25 Marta 2017
Reputācija: +99
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sveicinā ti draugi! Gribu pastā stī t par savu pirmo uzturē š anos smaidu valstī – Taizemē . Emocijas nedaudz norima, bet dvē selē joprojā m bija tik siltas atmiņ as. Š ī valsts mani iekaroja, pirmkā rt, ar atvē rtu sirdi. Jā jā ! Skaistums ir skatī tā ja acī s! Uz turieni lidoju kopā ar vī ru, sagadī jā s, ka dē ls devā s atpū sties pie maniem vecā kiem, bet nolē mā m netē rē t laiku un ļ auties svē tlaimei paradī zes salā . No lidostas mē s braucā m 40 minū tes lī dz savai viesnī cai Karonas pludmalē . No mī nusa uzreiz tikā m lī dz +30, un, protams, aklimatizā cija lika par sevi manī t. Pirmā s trī s dienas mē s atjē gā mies. Ko viņ i darī ja? Brokastojā m, peldē jā mies skaidrā jū rā , mē ģ inā jā m sauļ oties, lai gan sauļ oties pie ekvatora ar manu ā du ir pā rā k riskanti : ))) Pulksten 10 sanā ca tik karsts, ka pā rvā cā mies zem palmā m un gulē jā m uz smiltī m uz otru. stunda, kas interesanti č ī kst. Pusdienā s devā mies uz kafejnī cā m, pabalsts pie viesnī cas abos virzienos, kur nevar aiziet visur kur ir ē diens ! ! ! Ak, laimī gais taju ē diens! Tas ir kaut kas! ! Visā das jū ras veltes mē rcē s, zivis, rī si! Starp citu, man personī gi rī si negarš o, bet taizemieš i tos pagatavo tik garš ī gus, ka es katru dienu ē du uz abiem vaigiem. Par augļ iem labā k klusē t, jo uz klaviatū ras siekalas pil-pil: ))) Lē ti eksotiskie augļ i, kokosrieksti, saldē jums, visā di kokteiļ i un smū tiji sagā dā bē rnu sajū smu! Par taju ē dienu var runā t bezgalī gi. . . Galvenais, ja negarš o pikants ē diens, jautā : Nav pikanta! Lai gan Puketā taizemieš i ir pielā gojuš i ē dienu eiropieš iem un jau zina, ka mē s neē dam asu.

4dien nolē mā m, ka pietiks ar roņ u atpū tu, laiks tī teņ us kratī t! Vakarā meklē jā m slavenā Bangla Road virzienu uz Patongu. Jautā jot sveš iniekam, kur mums jā iet, puiš i jautri atbildē ja: brauc ar mums! tā mē s devā mies) Tae ir ļ oti viegli sadraudzē ties, jo nepiespiestā atmosfē ra, Chang alus ir ļ oti relaksē još s, vai ne? Iekā pā m tuk-tukā (tā s ir mazas vaļ ē jas taksometru maš ī nas) un skaļ i un ar mū ziku metā mies meklē t piedzī vojumus. Puiš i izrā dī jā s vietē jie, vispā r maskavieš i! ) Makš ķ ernieks redz zvejnieku no tā lienes : ))) Bangla ceļ š ir ļ oti lī dzī gs Maskavas Arbatam. Tikai tur piedā vā nedaudz atš ķ irī gus pakalpojumus un izklaidi : )) un pē c kā da laika tieš ā m jā noveco un burtiski ar rokā m jā bā ž taizemieš i, kuri piedā vā kolu, seksu un citas blē ņ as : )) Bet! tur ir jautri, ilgi staigā jā m, meklē jot kā du labu vietu, kas ir ievē rī bas cienī gi, visi bā ri ir vaļ ā un var skatī ties, kas notiek iekš ā . Mē s ieklī du mazā mā jī gā bā rā , skanot Red Hot Chilly Peppers, Give it away. Starp citu, taizemieš i to izpildī ja labi. Un ponelaaaaaaas...Mohito kokteiļ i, un dejas rokā . Sen nebiju tā bijusi ā rā ! Tikai mū zika un dejas. Es jums nestā stī š u par to, kā viņ i mani piemā nī ja, lai mani uzvilka uz skatuves, lai dejotu seksī gas dejas) viņ i iedvesmoja pā ris mohito un vī ru, kurš stā vē ja pie skatuves un kliedz, ej ej : ))) Bet tas bū s kaut kas atceries un kaunies stā stī t bē rniem)


Forš ā kā s atmiņ as par divu dienu ekskursiju. Es jums teikš u, jū s varat un pat vajag to ņ emt lī dzi uz tū res biroju ielā s, tie ir pietiekami labi, jo gidam viesnī cā ir tā da pati ekskursija nedaudz dā rgā ka. Mē s par to iztē rē jā m apmē ram 320 dolā rus, diviem dā rgi, bet tas ir tā vē rts! Un tā , kas man patika: Similā nas dieviš ķ ā s salas! Kur ir debesis? Tai-rai. . . jā , jā ! Es nekļ ū dī jos! Man nekad dzī vē nav bijuš i tik pā rsteidzoš i skati, un es tos atcerē š os mū ž ī gi. Galva griež as no skata no augš as! debeszils ū dens, balto smilš u pludmales, dž ungļ i! ! Krā su sacelš anā s ieved jū s jū su iedomu pasaulē , un š eit jū s esat, un jū s nevarat noticē t savai laimei, sajū smai! vairā k ne! Laikam trū kst vā rdu, lai to visu aprakstī tu, jā redz katram! Zemū dens pasaule, protams, var bū t zemā ka par Sarkano jū ru, tač u tā ir tikpat skaista. Ekskursijas mī nusi: viss rit, laika daiļ avas aplū kot ir ļ oti maz, tā pē c, ja ceļ ojat paš i, tad palieciet uz salā m pā ris dienas.

Otro dienu pavadī jā m Krabi provincē . Mū s gaidī ja dž ungļ i, ķ irzakas, pē rtiķ i, izjā des ar ziloņ iem un krā š ņ i tempļ i. Ikviens, kurš kaut nedaudz nodarbojies ar jogu, tā s garī go daļ u, zina, kas ir budisms, un sapratī s smaidoš o cilvē ku reliģ iju. Man tas ir saprotami un tuvi, tā pē c viņ u tempļ os jutos savā vietā , mierī gi un mazliet svē tlaimē . Ļ oti skaisti tempļ i, sena reliģ ija, ko ļ oti cienu. Tas nav jā saprot, bet jā sajū t ar sirdi (tomē r, tā pat kā pā rē jais), bet mē s neiedziļ inā simies. . .

Š is ir ī ss manu iespaidu apraksts, par apskates ekskursiju nerakstī š u, botā niskais dā rzs, starp citu, ir ļ oti skaists! Ak, un putnu parks. Š ā das ekskursijas ir paredzē tas iepazī š anai.

Es domā ju, ka ir vē rts dzī vot š ā du braucienu dē ļ , vai ne? Izlauzties no pelē kā s ikdienas, bet laikapstā kļ i (Maskavas apgabals) mū s pagaidā m nelutina, gribas vairā k siltuma un saules, ko paņ ē mā m lī dzi pilnī bā ! Iedegumu neņ ē mu lī dzi, bet atvedā m daudz augļ us, kosmē tiku, dā vanas (visā di taizemieš u balzā mi, kokosriekstu eļ ļ a, kur bez! Krē mi, skrubji, maskas, plā ksteri zem acī m, ziepes, vispā r meitenes ' prieki : )) Bū tu paņ ē mis vē l arbū zus, kokosriekstus, č aumalas, bet ak, mē s ievē rojam noteikumus. . .

Fotogrā fija! tū kstoš iem fotogrā fiju!! ! ! Tagad viņ i man atgā dinā s par manu pirmo ceļ ojumu uz Ā ziju. Es atgriezī š os! ! un parā dī š u tevi manam dē lam. Viņ am tevi ir jā redz, mans Tai-rai.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Симиланы
на скале
водопад в джунглях
Храм
храм
komentāri (18) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums