Kombinētā tūre vienmēr ir lieliska!

02 Marta 2017 Ceļošanas laiks: no 15 Novembris 2016 ieslēgts 24 Novembris 2016
Reputācija: +265
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labdien, dā rgie ceļ otā ji. Kā rtē jo reizi radā s jautā jums, kur atpū sties novembrī . Iepriekš bija Ē ģ ipte, un kopumā viss bija piemē rots. Bet diemž ē l. . . joprojā m ir slē gts un mē s meklē jam, kur doties. Es ļ oti gribē ju doties uz Dominikā nas Republiku, bet sē ž ot ceļ ojumu aģ entū rā...es tomē r atkal izvē lē jos Tai. Jau treš o reizi. Man piedā vā ja Puketa + Krabi. 5 dienas tur un tur. Es lidoju ar savu vī ru. Visas ekskursijas rezervē ju atpakaļ Sanktpē terburgā . Man tā bija svarī ga cena-kvalitā te. Jū tieties brī vi apmeklē t CHIP TOUR. Ekskursijā s prasī ju, kurš cik maksā , iznā cā m lē tā k par visiem. Viss skaidrs. Viss, ko gribē jā t. Un mē s gribē jā m sekojoš o: pirmā diena - ieraš anā s diena, tā tad tikai Bangla Road. Otrā diena: FLIGHT OF THE GIBBON, VIP (t. i. , maksimā lie lidojumi un pusdienas), man ļ oti patika. Bē rni var bū t mierī gi. Viņ i bū s sajū smā . Man paš am ir bail no augstuma, bet tas nemaz nav biedē još i, pat vertikā li nobraucieni. Treš ā diena: Similā nas salas. Ļ oti tā lu priekš ā . Dabū ju uz visu dienu. Noguris. Vienreiz tā vē rts, bet AH nenotika. Ceturtā -piektā diena: Rezervā ts KAO SOK, ezers CHAO LAN, divas dienas. Ir vē rts atzī mē t, ka Puketas ceļ ojumu aģ entū ras piedā vā daudz daž ā du iespē ju, ī paš i izmitinā š anu, sā kot no kapsulā m, mā jā m ar spuldzi un beidzot ar VIP mā jā m. Š eit ir tie, kurus es meklē ju. Kad noskatī jos daudz video par š o ekskursiju, kā arī fotogrā fijas, man ļ oti iepatikā s koka grebtā s mā jas. Ar normā lā m gultā m, ventilatoru, duš u, tualeti mā jā . Bija ļ oti grū ti atrast š o konkrē to variantu, bet es to atradu un nenož ē loju. Jo tā bija vispilnī gā kā un skaistā kā ekskursija. Skaistums ir neparasts. Iesaku iemī lē juš os pā rus) bū tī bā viņ i bija krievu grupa ar krieviski runā još u gidu. Fotogrā fijas ir pasakainas. Avatars un daudz kas cits. Puketā bijā m Karonas pludmalē , ar dziedoš ā m smiltī m. Jū ra ir dziļ a un skaidra. Man ļ oti patika, ž ē l, ka maz peldē jā mies ekskursiju dē ļ . Patika viesnī ca, moderna. Jauns. 6dien bija transfē rs uz Krabi. Arī skaista viesnī ca. Gan tas, gan tas 4 *, tikko paņ ē ma ceļ ojuma paketi. Viesnī cas netika atlasī tas. Chanalai Hillsides kū rorts. Un Krabi, Centara Anda. Krā š ņ s ē diens. Vienkā rš i trū kst vā rdu. Skaistas istabas. Vispā r man patika. Peldē jā mies baseinā , cik gribē jā m.


Mē s devā mies uz Krabi uz Podas salu, kopumā mums patika. Tas ir iespē jams uz dienu. Ū dens ir caurspī dī gs. Un Reilija. Brauciet ar kajaku Relay Beach. Tur ir alas. Ir viens, kas nav ī paš i redzams no ū dens. Drī zā k ieeja tajā . Pirms diviem gadiem uz turieni devos kā jā m, speciā li. kurpes ir obligā tas! Š oreiz kuģ ojā m ar kajaku. Mē ģ iniet viņ u atrast. It kā maza bedre, it kā no ū dens, bet taaaammm....milzī ga aiza ar vī nogulā jiem un palmā m. Neticami skaista. Tu pat negaidi, ieraugot mazo ieeju. Masā ž as tika veiktas tieš i pludmalē . Zem viļ ņ u skaņ as ļ oti daudz. Neesiet slinki Krabi, uzkā piet pa pē rtiķ u taku uz Centara 5 * viesnī cas pludmali, ieeja bez maksas, pludmale ir krā š ņ a un skats uz viesnī cu arī uz klints. It kā viņ š bū tu lī cī . Jū s varat nokļ ū t vai nu caur kalnu un taku, vai pa ū deni ap klinti bē guma laikā . Bet rū pē jies par savā m somā m. Makaki ir izrautas.

Š oreiz tā da atpū ta. Ļ oti dinamiska un pozitī va. Nedaudz grū ti, jo ekskursiju ir daudz, bet nenož ē lojā m nevienu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
По дороге на Као Сок. Храм.
Пляж Пода.
Отель Центара.
Симиланы
Катание на слонах, экскурсия на Као Сок
Краби, пляж Ао-Нанг
Беломордые макаки на Релей
Вот такое море на Кароне
Пляж на Релей
Полёт Гиббона
Экскурсия на Чао Лан
Вид на домики.
Прогулка на каяке по озеру Чао Лан
Вечером играли в УНО на озере.
Экскурсия закончилась обзоркой.
Релакс на озере.
Утро на озере.
После прогулки на каяке.
Утро на озере.
Рано утром чашечка кофе. В течении всего отдыха в отеле на озере бесплатно и чай.
Центара. Вид с балкона
Массаж на море.
По дороге из Пхукета на Краби
Очень забавно. Ванна со стеклом) оно может закрываться) Хилзайз Чанолай. Пхукет.
Симиланы
Симиланы
Дорога на море от отеля. Пхукет.
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums