The Old Phuket Karon Beach Resort 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.010
№63 viesnīcas reitingā Puketa
9.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.3 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Mājīgā viesnīca atrodas Karonas pludmalē, akmens metiena attālumā no iepirkšanās un izklaides kompleksa Aroona Karon. Ieteicams jauniešiem un ģimenēm. Viesnīca tika uzcelta 2001. gadā (Sino Wing 2003. gadā un Serene Wing 2008. gadā).Pēdējais renovācijas datums 2008. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 22 400 kv.m.Vairāk →
аватар ksandramv
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi Puketā . Mē s izvē lē jā mies The Old Phuket Karonā . Viņ i nekļ ū dī jā s ar izvē li. Mē s rezervē jā m numuru ar skatu uz baseinu, bet viesnī ca mums piedā vā ja augstā ku kategoriju. Jaunas istabas, lielas, gaiš as un ē rtas ar visā m ē rtī bā m. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Puketā . Mē s izvē lē jā mies The Old Phuket Karonā . Viņ i nekļ ū dī jā s ar izvē li. Mē s rezervē jā m numuru ar skatu uz baseinu, bet viesnī ca mums piedā vā ja augstā ku kategoriju. Jaunas istabas, lielas, gaiš as un ē rtas ar visā m ē rtī bā m. Galvenais ir viesnī cas tī rī ba!
Viesnī cā bija maz cilvē ku, un pā rsvarā tie bija eiropieš i, krievu tikpat kā nebija.
Arī brokastis bija pieklā jī gas! Ļ oti iesaku apmeklē t viesnī cu.
Вид с номера
аватар siniavskaja.tatyana
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atgriezā s no atvaļ inā juma ar bē rnu. Dzī vojā m š ajā viesnī cā , nedaudz uzrakstī š u, pē kš ņ i tev noderē s. Š ī viesnī ca atrodas ē rtā vietā , netā lu no jū ras, 5 minū š u attā lumā , un jū s atrodaties Karonas pludmalē . … Tomēr ▾ Atgriezā s no atvaļ inā juma ar bē rnu. Dzī vojā m š ajā viesnī cā , nedaudz uzrakstī š u, pē kš ņ i tev noderē s. Š ī viesnī ca atrodas ē rtā vietā , netā lu no jū ras, 5 minū š u attā lumā , un jū s atrodaties Karonas pludmalē . Netā lu no viesnī cas atrodas neliela iepirkš anā s iela, kurā atrodas restorā ni, kafejnī cas, masā ž as saloni.
Viesnī cā ir neliels baseins, kurā bē rns plunč ā jā s vairā kas reizes, un tā visu laiku Karonas pludmalē : -) Par laimi, tas ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Pā rskatos redzē ju, ka daudzus interesē sauļ oš anā s krē slu jautā jums. Jā , sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir atgriezuš ies, jū s varat ī rē t no 150 batiem.
Brokastis un viesnī cā bija kā rtī gas, izvē le nav ī paš i liela, bet pietiek: olu kultenis / olu kultenis, dā rzeņ i, augļ i (ananā si, arbū zi, banā ni), desiņ as, š ķ iņ ķ is, rī si, siltie gaļ as ē dieni, sviestmaizes, pankū kas, smalkmaizī tes , tē ja, kafija , sulas, kukurū zas pā rslas ar jogurtu.
Ir arī internets, maksas, 1 stunda - 100 bati
Istabas ir plaš as, veļ a tiek mainī ta katru dienu, uzkopta, nomainī ts ū dens un papildinā ti duš as piederumi.
Reģ istratū rā ir seifs, var atstā t naudu un dokumentus.
Blakus baseinam ir neliela trenaž ieru zā le, vairā ki trenaž ieri. Uz tiem neviens no atpū tniekiem nebija manī ts : -))
Viesnī cā nav jaunieš u, daudz pā ru un gados vecā ku cilvē ku. Ja jums patī k "izklaidē ties", tad tas, iespē jams, š eit nav), vai arī dodieties uz Patongas izklaides rajonu. Un tā , ar bē rniem normā li, mierī gi.
Karonas pludmale ir viena no labā kajā m. Varat arī doties uz dienvidiem no Puketas uz Rawaya pludmali, lieliska vieta, neparasts pludmale, skaistums, lī cis! Bet tas nav paredzē ts peldē š anai, bet gan kā promenā dei. Netā lu no turienes, ja braucat, ir lielisks skatu laukums - Promthep rags.
Brī dinā m visus – pirmajā s dienā s lietojiet saules aizsargkrē mu ar aizsardzī bu vismaz 30-50! Mē s esam sā rti un pat tad pirmajā dienā izdeguš i!
Par ekskursijā m, bijā m uz Phi Phi, uz Dž eimsa Bonda salā m, š ī s vietas noteikti jā apmeklē ! Brī niš ķ ī ga jū ra, skaistuma un caurspī dī guma ziņ ā labā ka nekā jebkur citur Puketā , izklaides programmas, snorkelē š ana. Bijā m ar bē rnu uz vietē jo populā ro vē sturisko izrā di. Pat mazam bē rnam bija interese, sē dē ja ar muti vaļ ā : -) - tur viss krā sains, piedalā s ziloņ i. Visu organizē ja vietē jais uzņ ē mums ar krievu darbiniekiem, viņ i strā dā ja ar Aniju, kļ uva par draugiem, sveiks viņ ai! Kaut kā pat nezinā jā m, sā kumā domā jā m par operatoriem, bet atradā m ieteikumus.
Mē s lieliski pavadī jā m laiku! Mē s iesakā m Puketu ikvienam.
аватар aleksiy
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par Old Phuket 3*: noteikti LABS IESPĒ JA. Viesnī cas aizņ emtā teritorija ir milzī ga, bet izmantojama platī ba, ņ emot vē rā , kur var atpū sties - trū cī gi; Ē ka ar baseinu, kurā dzī vojā m, ir forš a, ņ em tajā telpas - manuprā t, vislabā kā ; milzī gas divvietī gas istabas, viss nepiecieš amais, laba kondicioniera atraš anā s vieta, viss darbojā s pareizi; Peldbaseins ir liels pluss; pat duš as pie baseina ar š ķ idrajā m ziepē m, patī kami pā rsteigts; regulā ra baseina tī rī š ana; Ē diens par 5 ballē m (paņ ē ma brokastis), garš ī gi, liela ē dienu izvē le. … Tomēr ▾ Par Old Phuket 3*: noteikti LABS IESPĒ JA.
Viesnī cas aizņ emtā teritorija ir milzī ga, bet izmantojama platī ba, ņ emot vē rā , kur var atpū sties - trū cī gi;
Ē ka ar baseinu, kurā dzī vojā m, ir forš a, ņ em tajā telpas - manuprā t, vislabā kā ; milzī gas divvietī gas istabas, viss nepiecieš amais, laba kondicioniera atraš anā s vieta, viss darbojā s pareizi;
Peldbaseins ir liels pluss; pat duš as pie baseina ar š ķ idrajā m ziepē m, patī kami pā rsteigts; regulā ra baseina tī rī š ana;
Ē diens par 5 ballē m (paņ ē ma brokastis), garš ī gi, liela ē dienu izvē le.

PLUDMA UN JŪ RA: plaš a un gara piekrastes lī nija, pludmale ar č ī kstoš ā m smiltī m, bet nav aprī kota, netī rī ta, vē trā tiek pienagloti daudz atkritumu, kas guļ vairā kas dienas))). Droš i ņ emiet lī dzi savus lietussargus, 200 batus par solā riju par š ā du servisu nemaksā tu, vietas pietiks veselam pulkam tū ristu.
Un nepeldieties pie notekas strautiem (tas atrodas pludmales centrā un pludmales galā , ja skatā ties uz Patongu). Jū ra jau maijā bija vē traina, viļ ņ i lieli, uz Karona tieš ā m jū t jū rā ā das tirpš anu - tie ir mazi, acij neredzami radī jumi, tautai vispā rinā ts nosaukums "plangtons". Daž reiz tas izpauž as pē c kodumiem izsitumu, drudž a veidā.
Pē c š ī s “akupunktū ras” nolē mā m doties uz citā m pludmalē m: mums patika “nai-harn”, skaista, tī ra, sauļ oš anā s krē slu apkalpoš ana super, ir kur un ko ē st. Kata un Kata Noi pludmales ir lī dzī gas Karonai, Kata Noi ir mazā k pā rpildī tas. Vakarā labā k doties uz Riviju (Rawai), lai paē stu kopā ar jums gatavotu svaigu zivi (tā bū tī bā ir vietē jā osta). Karonā pē dē jā dienā novē rojā m jū ras č ū sku, mē ģ inā š u ielikt video.

Tagad par FUNKCIJĀ M (NB!!!
): NEPĒ RCĒ JIET preces (ī paš i lateksa izstrā dā jumus) APSKATES EKSURĒ JĀ , to jums uzliks tū roperatora pā rstā vji. Lateksa spilvena cena ir 3800 bati! ! ! Jū s varat iegā dā ties preces no 100% dabī gā lateksa, pasū tot bezmaksas transfē ru tieš i no viesnī cas pa tā lruni (atrodiet internetā ) EcoLatex veikalā , kas ir milzī gs pē c Puketas standartiem, Chalong rajonā . Lateksa veikals ir Taizemes lielā kā s rū pnī cas Pattani Industry tieš a pā rstā vniecī ba. Mē s paņ ē mā m spilvenus par cenu 1800-2200 bati.
Pē rciet ziedes un citus tradicionā lā s medicī nas produktus tikai aptiekā s (nevis uz ielas).
Man patika Taizemes masā ž a Karmā - to darī ja gados veca taizemiete, kura kā speciā liste varu teikt, ka 90% manipulā ciju ir fizioloģ iskas un vē rstas uz dziedinā š anu, bet 10% (piemē ram, neirovaskulā ro kū lī š u iespī lē š ana ar celi iekš ā . sē ž as nervs ir pilns ar kuriem ir problē mas ar varikozā m vē nā m utt. ). Taizemes masā ž a - cilvē kiem bez asinsvadu patoloģ ijas!! ! !
Ē DINĀ Š ANA Ā RPUS VIESNĪ CAS: Man patika kafejnī cas, kas iet uz Patongas pusi apmē ram 10-15 minū tes, kas atrodas pie ceļ a (no apļ a lī dz templim), tajā s gatavo svaigus ē dienus, nevis silda iepriekš pagatavotus (pirmā trī s kafejnī cas cieš no š ī s tiesī bas pie izejas no viesnī cas virzienā uz jū ru). Ņ emiet vē rā , ka laiks no pasū tī juma lī dz pasniegš anai ir 2.3 minū tes, un ē dienu klā stam atbilst tikai liels krievu restorā ns (apmē ram 100)! ! ! Un kas satrieca triecienu (tika izrā dī ta opera “rygaletto”): pirmajā kafejnī cā no viesnī cas ieejas ar vistas gaļ u saldskā bā mē rcē tika “pasniegtas” tikko vā rī ta tarakā na kā jas! ! !
Man patika tikko grilē ta zivs ar ananā siem un mē rci (labā k ir jū ras asaris).
Ļ oti lē ts pā rtikas veikals - ja izejat no viesnī cas kalnu virzienā , pie izejas pagriezieties pa kreisi un ejiet pa ceļ u apmē ram 3-5 minū tes (nosaukums 7-Eleven)
AUGĻ I. Labā k par mango ir tikai mango!! ! ! kā teiktu klasiķ is.
))) Izmē ģ iniet visu, bet pamazā m, lai izvairī tos no alerģ iskā m reakcijā m. Uz Krieviju var aizvest mango, 5kg vienai personai, paņ emt konteinerus pa 5kg (180bā ti) un bez problē mā m paņ emt lī dzi lidmaš ī nā rokas bagā ž ā . Vai konteiners 8 kg un somā bagā ž ā (20 kg atļ autais svars).
Ekskursijas (maksas) patika viss! ! ! Lai kā du naudu jū s ņ emtu, jū s to nenož ē losit. Par viņ iem nerakstī š u, par viņ iem ir daudz runā ts.
Lai veicas un izbaudi brī vdienas!
Пляж Най-Харн Волны на Кароне Пляж Карон пляж Карон вид из номера на бассейн сливная речушка стоки в море на Кароне номер в отеле пляж Ката ной
аватар tango1968
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s atpū tā mies The Old Phuket no 2012. gada 17. augusta lī dz 29. augustam. Mē s devā mies kopā ar Pegasus. Mē s dzī vojā m jaunajā Serene Wing 4. stā vā . Esam 4 cilvē ku ģ imene, es, mans vī rs, mū su meitenē m ir 13 un 18 gadi. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies The Old Phuket no 2012. gada 17. augusta lī dz 29. augustam. Mē s devā mies kopā ar Pegasus. Mē s dzī vojā m jaunajā Serene Wing 4. stā vā . Esam 4 cilvē ku ģ imene, es, mans vī rs, mū su meitenē m ir 13 un 18 gadi. Pirmajā dienā mū s nebija iespē jams izmitinā t blakus istabā s, mē s ar vī ru bijā m iekā rtojuš ies 4. stā vā , meitenes - 2. stā vā . Bet viņ i atsaucā s uz mū su lū gumu apmesties netā lu un solī ja visu salabot nā kamajā dienā , kas arī tika izdarī ts un mē s visi dzī vojā m 4 stā vā . Pateicoties š im apstā klim, mē s redzē jā m atš ķ irī bu numuros ar tā du paš u nosaukumu Deluxe Pool View. Serene Wing korpuss ir veidots burta "P" formā , kura iekš pusē atrodas baseins. Mums ar vī ru bija numurs ē kas priekš ē jā daļ ā , meitenē m pirmajā dienā - sā nu daļ ā . Telpa sā nu daļ ā ir mazā ka izmē ra, vannas istaba veidota š auras telpas formā , kurā kā “vilciens” ierī kots tualetes pods, izlietne, duš as telpa, vanna.
Mū su istabas bija daudz lielā kas (patiesī bā tur varē ja ievietot č etras divguļ amā s gultas, lai gan rakstī ts, ka maksimā lā noslogojums ir 2 + 1), un vannas istaba (tieš ā m, istaba ar platī bu plkst. vismaz 8 kv. m). Kopumā var teikt, ka ar izmitinā š anu mums paveicā s.
Viesnī cas teritorija ir maza un nav ī paš i aprī kota, nav kur staigā t.
Ē diens mums piestā vē ja lieliski, galvenokā rt bija orientē ts uz ne-aziā tiem (laikam tā pē c, ka viesnī cā tradicionā li bija daudz amerikā ņ u un vā cieš u), no rī ta bija rinda pē c olu kultenes. Tas ir, taizemieš u pā rtikas tur praktiski nebija, ja neskaita to, ka viņ u rī si ar dā rzeņ u piedevā m ir ļ oti garš ī gi un nav pikanti. Tur tieš ā m ir ļ oti maza konditorejas izstrā dā jumu izvē le - nebija bulciņ u, nebija kū ku, tikai virtuļ i un pankū kas. Tosterī varat pagatavot savus grauzdiņ us.
Baseins mums nemaz nepatika.
Ū dens vienmē r bija auksts (varbū t tā pē c, ka nepā rtraukti lija lietus, visu mū su atvaļ inā juma laiku gandrī z nebija saules). Bet pats galvenais, tas ir mazs. Visam baseinam ir vienā ds dziļ ums 1.20. Un arī darba laiks - no 10.00 lī dz 19.00 - ir neē rts, acī mredzot paredzē ts tam, ka tū risti pā rsvarā peldas jū rā . Tā kā jū ra bija ļ oti nemierī ga, tad tajā nevarē jā m peldē ties, gā jā m tikai gar krastu. Tā nu š ajā braucienā debeszilā jū rā varē jā m peldē ties tikai jū ras ekskursiju laikā.
Plā nojot braucienu, jau zinā jā m, ka augustā mū su Karonas pludmalē jū ra bija nemierī ga, tač u cerē jā m, ka brauksim peldē ties uz citā m pludmalē m (Kata, piemē ram). Bet vajadzī ba pē c tā pazuda pati no sevis, jo gandrī z vienmē r lija lietus - vai lietusgā ze, vai smidzinoš s lietus, un š ā dos laikapstā kļ os nebija vē lē š anā s skraidī ties uz citu pludmali. Vienī gā saulainā diena (pus dienas) bija apskates ekskursijas dienā.
Manuprā t, viesnī cas atraš anā s vieta ir labā kā no visā m blakus esoš ajā m Karonā . Viesnī ca atrodas dziļ umā , 100 metrus no ceļ a, tā pē c mums vienmē r bija kluss un nebija putekļ ains (daž ā s viesnī cā s brokastis tika turē tas gandrī z pie ceļ a). No ceļ a lī dz viesnī cai ir iela, uz kuras atrodas masā ž as saloni (nu, pieci noteikti), restorā ni, veikali. Vienmē r pusdienojā m restorā nā Three Crowns, kur tikā m gaidī ti kā ilgi gaidī tie viesi. Mums tur bija arī bezmaksas Wi-Fi. Intereses pē c apmeklē jā m vairā kus masā ž as salonus un izvē lē jā mies sev salonu Karma - tur ir ē rtā k, un, š ķ iet, kvalificē tā ks un nopietnā ks personā ls.
Starp citu, par ekskursijā m ar Pegazu. No viņ iem paņ ē mā m trī s ekskursijas - Phi Phi salas, Dž eimsa Bonda salu un Khao Lak dabas rezervā tu, neskaitot bezmaksas apskates tū ri. Visas ekskursijas bija labi organizē tas ar lieliskiem gidiem.
Uz salā m mums bija iespē ja salī dzinā t citu firmu laivas un tā s, uz kurā m mū s piegā dā ja Pegasus. Mū sē jais ir jaunā ks un ā trā ks. Mums ļ oti patika. Uz salā m mums nez kā pē c vienmē r spī dē ja saule (no Puketas gan atstā jā m lietus laikā ), un izdevā s iedegties. Uz laivas tika izsniegtas spuras un maskas snorkelē š anai. Kopā ar mums zem ū dens peldē jā s operators un filmē ja filmu. Ir disks ar plē vi 1600 batu.
Mū su viesnī cas gide Olesja ir meitene ar humora izjū tu un vienmē r sazinā jā s. Kopumā no Pegasus gaidī jā m sliktā ko un bijā m patī kami pā rsteigti.
Lidostā mū su reiss aizkavē jā s par 2.5 stundā m. Tiklī dz tika paziņ ots par kavē š anos, viņ i nekavē joties organizē ja sviestmaiž u un dzē rienu izsniegš anu. Tas arī bija pā rsteidzoš s.
каждое утро вас встречают лотосы у ресторанчика для завтраков волны на Кароне довольно опасные бассейн отеля первое утро на Кароне. Мы еще надеялись, что выглянет солнышко! волны на Кароне. Кое-кто все же барахтается в волнах у берега, но нам не хотелось носить песок в трусах :)) вот так все 12 дней и проходила - с зонтиком
аватар maria130685
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem! Mē s atgriezā mies no Tai pagā juš ajā sestdienā , 11. jū nijā . Mē s dzī vojā m The Old Phuket no 30.05 lī dz 11.06. 2011. Nupat paskatī jos iepriekš ē jo tū ristu bildes, kuri š eit atstā ja savas atsauksmes, un manā dvē selē jutā s tik labi, tu redzi pazī stamas vietas un saproti, ka bildes pilnī bā atbilst tam, ko tu pats redzē ji katru dienu nepilnu nedē ļ u pirms. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!
Mē s atgriezā mies no Tai pagā juš ajā sestdienā , 11. jū nijā . Mē s dzī vojā m The Old Phuket no 30.05 lī dz 11.06. 2011. Nupat paskatī jos iepriekš ē jo tū ristu bildes, kuri š eit atstā ja savas atsauksmes, un manā dvē selē jutā s tik labi, tu redzi pazī stamas vietas un saproti, ka bildes pilnī bā atbilst tam, ko tu pats redzē ji katru dienu nepilnu nedē ļ u pirms. Tas viss, protams, ir lirika, bet jau manā noskaņ ojumā var saprast, kā dus iespaidus par sevi atstā jusi š ī viesnī ca un valsts kopumā . Bet, es nolikš u malā emocijas un mē ģ inā š u uzrakstī t saturī gu un objektī vu apskatu, kas, cerams, palī dzē s jums, ja izlemsiet izvē lē ties The Old Phuket.

Viesnī ca.
Teikš u, ka man viesnī cā patika gandrī z viss: teritorija ar nepā rtraukti izplatā mu pā rsteidzoš u daž u augu aromā tu, jaukā kais personā ls, kvalitatī va numura uzkopš ana un brokastu apkalpoš ana, nepā rtraukti skanoš a neuzbā zī ga mū zika (fantastiski pasaules hitu kaverversijas), bibliotē kas ar literatū ru par daž ā dā m valodā m klā tbū tne, galda teniss, fitnesa aprī kojums, golfa laukumi, divi peldbaseini utt. No mī nusiem varu atzī mē t sekojoš o: ļ oti slikta skaņ as izolā cija un sē nī š u klā tbū tne uz sienas vannas istabā . Lai gan š ī s sē nī tes klā tbū tne ir diezgan saprotama: Taizemē ir tik š ausmī gs mitrums, ka tas ir neaptverams prā tam! Š eit ir divi piemē ri jums. Pirmkā rt, vienu reizi saslapinā jis vienu no saviem T-krekliem, es to ž ā vē ju trī s dienas, neskatoties uz neticamo karstumu. Otrkā rt, mū su soma, kuru ierodoties pielikā m pie sienas un nekustē jā s visu atvaļ inā juma laiku, 2 nedē ļ u laikā pā rklā jā s ar pelē jumu, tā pē c nā cā s to mazgā t)). Tieš i tā.
Kopumā mums ī paš i netraucē ja ne pelē juma klā tbū tne, ne labas skaņ as izolā cijas trū kums. Tici man, pie visa pierodi jau nā kamajā dienā pē c iedzī voš anā s. Turklā t telpas tieš ā m ir ļ oti ē rtas, ar labu TV, seifu, pat lietussargu pā ri skapī (kas kļ ū s par taviem uzticī gajiem pavadoņ iem, ja izlemsi doties vasarā ) Jā , un vē l. Spilveni istabā s ir neē rti un rada muguras sā pes. Tā tad mē s vispā r gulē jā m bez spilveniem)). Varbū t vienkā rš i mums tā nepaveicā s – es nezinu.

Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas tī rā un patī kamā Karonas pludmalē . Ja salī dzina to ar bē dī gi slaveno Patongas pludmali, tad tā ir tikai paradī ze. Kā du dienu intereses pē c ieraduš ies ar vī ru uz Patongu, viņ i š ausminā jā s par tur valdoš o gultni (visur atkritumi un nekā rtī ba, daudz aprī kojuma un benzī na smaka). Man vienkā rš i bija ž ē l to cilvē ku, kuriem bija jā pavada laiks š ajā ellē . Tā pē c padoms: neņ emiet viesnī cu Patongā.
Kas attiecas uz Karonas pludmali, tā s vienī gais trū kums zemajā sezonā (no maija lī dz rudenim) ir nemierī gā jū ra ar pastā vī giem viļ ņ iem (daž reiz spē cī gi, daž reiz ne ļ oti). Tomē r mī nuss ir relatī vs, jo arī viļ ņ os ir ļ oti forš i peldē ties (pat ar sarkanajiem karogiem, ko taizemieš i izliek brī dinā jumu par briesmā m), galvenais ir bū t uzmanī giem un nepā rvē rtē t savus spē kus, peldot tā lu. Jū ra ir ļ oti tī ra un silta. Sauļ oš anā s krē sli patieš ā m ir maksas, tač u mē s, tā pat kā daudzi citi, uz tiem pat neguļ am. Viņ i atnā ca, nomazgā jā s, ja vajadzē ja - apgū lā s uz dvieļ iem. Vispā r sauļ oš anā s krē sls ir bezjē dzī gs, jo ī paš i tā pē c, ka lietus sezonā to joprojā m nevarē s izmantot efektī vi - te tu guļ savā solā rijā , un pē c minū tes sā ka lī t un kaut kā nevar apgulties. . Un 100 bati/gab jau samaksā ti. Vispā r š o naudu labā k atstā t augļ iem vai alum)). Pludmale, starp citu, atrodas pā ri š auram ceļ am no viesnī cas, lī dz tai jā iet 2 minū tes.

Uzturs.
Brokastis viesnī cā : kartupeļ i (cepti, cepti, kartupeļ u kastrolis, kartupeļ u bumbiņ as - katru dienu daž ā das), rī si, nū deles ar putnu gaļ u, cepts speķ is, desiņ as, vā rī tas olas, ceptas olas / olu kultenis (cepts jū su priekš ā ), dā rzeņ i (gurķ i, negatavi tomā ti, saldie paprika, sī polu gredzeni, salā ti, burkā ni), dā rzeņ u salā ti (katru dienu daž ā di), š ķ iņ ķ is/desa, sviests, augļ i (ananā si, arbū zs, papaija, nenobriedusi melone), dā rzeņ u salā ti ar jogurtu (jū s pieliek pats jogurtu), smalkmaizī tes (satriecoš i kruasā ni (kā Parī zē ), kū ciņ as, smalkmaizī tes, vafeles un vē l daž as tī teņ us), maizi, var pagatavot grauzdiņ us. Dzē rieni: daž as sulas (es nedzē ru, par to kvalitā ti neko nevaru pateikt), tē ja un dabī ga kafija. Tas ir tas, ko es dzē ru katru rī tu ar pā ris kruasā niem)). Ieteikt.
Ē diens ā rpus viesnī cas: garš ī gs un lē ts. Kā jau daudzi rakstī juš i, pie viesnī cas ir daudz kafejnī cu (visā di Č ili, Ging utt. ), bet tajā s ē dā m tikai pirmajā dienā.
Tad atradā m "savu" kafejnī cu, kur mums ļ oti patika un pusdienojā m katru dienu. Porcijas vienkā rš i milzī gas, lē tā kas nekā viesnī cā un saimnieki ļ oti draudzī gi. Kā atrast kafejnī cu: izejiet no viesnī cas (nevis virzienā uz jū ru, bet no reģ istratū ras) un pagriezieties pa kreisi. Ejiet pa ceļ u, nepā rkā pjot uz pretē jo pusi 3-5 minū tes. Kafejnī cā uz galdiem ir oranž i galdauti, un vistas tiek ceptas uz iesma, kuru griež lupatu lelle - garā m nepaiesi. Kas ir pā rbaudī ts un ļ oti garš ī gs: š ikā Tom Yam zupa ar garnelē m un kokosriekstu pienu - 120 bati (salī dzinā jumam kafejnī cā s pie viesnī cas - 200 bati un porcija 2 reizes mazā ka); Taizemes nū deles pā rlej ar laima sulu, Pad Thai - 85 bati, rī si ar vistas gaļ u ananā sos - 155 bati, vistas gaļ a saldskā bā mē rcē , pavasara rullī tis ar pā rsteidzoš i gardu mē rci un daudz kas cits. pl. cits. Visas porcijas milzī gas, var paņ emt vienu uz diviem.
Desertā viņ i vienmē r atnesī s nelielu š ķ ī vī ti ar ananā su vai arbū za š ķ ē lī tē m - iestā des bonuss)). Ja jums garš o alus - ņ emiet Chang, tas ir labā kais no visa, kas ir. Var dzert arī daž ā dus augļ u kokteiļ us, ledus piena tē ju utt. Viss tiek vests ar ledu.

Par transportu jau ir daudz rakstī ts - neatkā rtoš os. Vienī gais, ko es ieteiktu, ir izmantot bezmaksas transfē rus no viesnī cas. Tas ietaupī s daudz naudas. Visa informā cija par transfē riem – reģ istratū rā . Starp citu, viss tieš ā m ir angļ u valodā , tā pē c paturiet prā tā.

Uz masā ž u tieš ā m ir jā dodas pie Karmas – viņ i ir ļ oti pamatī gi savā pieejā . Un tē ja ar citronzā li, ar ko cienā sies pē c seansa, vispā r ir vienkā rš i super! Starp citu, man visvairā k patika pē du masā ž a, un to darot tiek masē tas ne tikai kā jas, bet arī rokas, pleci un galva - tā da pē du masā ž a ar bonusiem  .
Runā jot par ekskursijā m, par to jau daudz kas ir rakstī ts daž ā dos forumos. Vienī gais, ko es vē los ieteikt: labi, jū s nebraucat uz Fantasea, it ī paš i, ja vienreiz esat bijis Disnejlendā . Vilš anā s garantē ta. Personī gi es biju ļ oti vī lies un nož ē loju iztē rē to naudu. Nu, vai ja tomē r nolemjat doties - neņ emiet vakariņ as. Viņ u slavinā tā bufete ir tikai milzī gs cilvē ku pū lis, ī sta konveijera un viss ē diens nav garš ī gs. (Tomē r - mē ģ iniet pareizi pagatavot ē dienu š ā dos apjomos! ). Un lai kā viņ i slavē ja vietē jo “zooloģ isko dā rzu” - NETICI, tas nemaz nav zoodā rzs, bet tikai daž as dzī vnieku sugas aiz stikla, no kurā m puse parasti atrodas tumsā .


iemiesojums Karamel74
Pastāsti vai tagad jūra ir vētraina,mēs tomēr nolēmām lidot 05.05 ceram,ka paspēs tikt līdz Similaniem,jo lasīju,ka ir slēgti no 15.05 Braucam uz Karonu.Ja kāds var padalīties Es priecāšos dzirdēt viņu viedokli par šo viesnīcu.Paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Уютный отель находится на пляже Карон, в двух шагах от торгового и развлекательного комплекса Aroona Karon. Рекомендуется для молодежи и семейного отдыха. Отель построен в 2001 году (Sino Wing в 2003 и Serene Wing в 2008 г.) Дата последней реставрации 2008 год. Общая площадь территории отеля 22 400 кв.м

Atrašanās vieta 45 км от аэропорта г. Пхукет, в 9 км от Патонг бич (Patong beach – центр развлечений), на западном побережье о. Пхукет, в бухте Карон
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 100 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога. Протяженность пляжа – 100 м
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 оборудованных конференц-зала (110 и 235 кв.м.), 2 открытых бассейна

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports бадминтон
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

один 2-этажный корпус (ресепшн), Sino Wing – 4-этажный корпус, Serene Wing – 4-этажный корпус. Всего 184 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese 192/36 Karon Rd.,Karon Beach, Muang, Phuket 83100, Thailand
Tālruņi: (66) 076-396353-56
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.