Thavorn Beach Village Resort & Spa 4*– Atsauksmes

39
Novērtējums 7.410
№18 viesnīcas reitingā Puketa
8.1 Numurs
7.1 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.5 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Kūrorts un spa atrodas tropiskā vidē Nacalai līča krastā. Viesiem tiek piedāvātas naktsmītnes taju stila bungalo. No naktsmītnes paveras skats uz Andamanu jūru. Ideāla vieta relaksējošām brīvdienām, romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар ALYONA7845
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar draugu atpū tā mies viesnī cā no 15. lī dz 26. maijam. Man ļ oti patika lidojums turp un atpakaļ , bija transfē rs uz viesnī cu ar privā to auto. Reģ istratū rā viņ i teica, ka istaba ir gatava ievā kties un piedā vā ja vē su sulu. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu atpū tā mies viesnī cā no 15. lī dz 26. maijam. Man ļ oti patika lidojums turp un atpakaļ , bija transfē rs uz viesnī cu ar privā to auto. Reģ istratū rā viņ i teica, ka istaba ir gatava ievā kties un piedā vā ja vē su sulu. Istaba mums bija ar piekļ uvi baseinam, ļ oti skaista, pilnī bā aprī kota ar visu nepiecieš amo. Diezgan daudz tirdzniecī bas vietu. Labs wi-fi. Vannas istaba ar dabī gā koka apdari, dā rga kosmē tika, svaigi dvieļ i. Ir gaisa kondicionieris, TV, mini bā rs, tē jkanna, ledusskapis. Istabas uzkopš ana ir normā la, katru dienu. Mū su komplektā bija iekļ autas brokastis. Brokastis bija bufete. Daudzveidī ba nav liela, bet katru dienu var ē st ko citu. Putras, zupas, piedevas, neapstrā dā ti un vā rī ti dā rzeņ i, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, jogurti u. c. Vakariņ ojā m viesnī cā no ē dienkartes - ļ oti garš ī gi, izcila pasniegš ana, jū ras veltes pagatavotas nepā rspē jami, apkalpoš ana ā tra un kvalitatī va. Viesnī cā nav izklaides. Viesnī cai ir milzī ga un ļ oti sakopta teritorija. Daudz zaļ umu, palmu, tas viss ir ļ oti skaisti, ī paš i vakaros. Vispā r viesnī ca atrodas ļ oti gleznainā vietā , skaties - un priecē aci. Patika trenaž ieru zā le, spa, pē du masā ž a un visa ķ ermeņ a masā ž a, visā di pī lingi un citas procedū ras. Pludmale ir tī ra, plaš a, skaista. Viļ ņ u nav, bet bē guma ir. Paisuma laikā peldē ties ir ļ oti vē ss, dibens tī rs un ū dens dzidrs. Viesnī cas darbinieku pū les ir ļ oti jū tamas, cilvē ki, protams, draudzī gi un pretimnā koš i, palī dzē ja it visā . Es negribē ju atstā t un atstā t viesnī cu, izņ emot to, ka mē s devā mies vakariņ ā s ar shuttle. Kopumā man viss patika, viesnī cai nav acī mredzamu mī nusu, par kuriem rakstī t.
аватар vic.fedoseeff
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c apkalpoš anas lī meņ a un komforta 5 zvaigznes. Reģ istrē š anā s bija ē rta un bez problē mā m. Bungalo atradā s 2. lī nijā no pludmales, istabiņ a ē rta, ē rta, iekā rtota kā rtī gai atpū tai. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c apkalpoš anas lī meņ a un komforta 5 zvaigznes.
Reģ istrē š anā s bija ē rta un bez problē mā m. Bungalo atradā s 2. lī nijā no pludmales, istabiņ a ē rta, ē rta, iekā rtota kā rtī gai atpū tai. Viss nepiecieš amais ir istabā . Pludmale pieder viesnī cai, milzī gs pluss! ! Atpū tas krē sli pietiekamā daudzumā . Viesnī cā valda ļ oti mierī ga atmosfē ra. Uz vietas dzī vo truš i un eksotiski putni. Dienas laikā pa pludmali par prieku atpū tniekiem tiek staigā ts ziloņ a mazulis. Sulī gs veģ etā cija un pā rsteidzoš as skulptū ras ik uz soļ a. Jū ra periodiski atstā j bē guma laikā , bet š ajā laikā ir baseini. Pieejama arī kafejnī ca un restorā ns, iespē jams pasū tī t pusdienas un vakariņ as numurā , brokastis bezmaksas. Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu!
аватар olgaratner69
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Teritorija liela un patī kama. Bruņ urupuč u truš i dzī vo. Kazas nā k forš i.... Ziedu jū ra. Viņ i dzī voja bungalo. Cilvē kus gandrī z neredzē ja. Agrā k peldē ties pludmalē vienatnē . Pludmale ir tava, neviens cits nenā k. … Tomēr ▾ Teritorija liela un patī kama. Bruņ urupuč u truš i dzī vo. Kazas nā k forš i.... Ziedu jū ra.
Viņ i dzī voja bungalo. Cilvē kus gandrī z neredzē ja. Agrā k peldē ties pludmalē vienatnē . Pludmale ir tava, neviens cits nenā k. Sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir bez maksas.
Putni dzied no rī ta lī dz vakaram un arī naktī . Atpū ties no visas sirds.
Vienī gais viesnī cas zaudē jums ir bē gums un bē gums. Jū s nekad nenojauš at, kas notiks. Bet zivis un kalmā rus redzē si, ja peldē si ar masku.
Brokastis ir pā rsteidzoš as visā m gaumē m. Jū s vē laties taju ē dienu, jū s vē laties Eiropas ē dienu. Jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i. Paš u maizes ceptuve.
Personā ls ir draudzī gs, lai gan viņ i nerunā krieviski. angliski saprot.
Cik daudz atvaļ inā jumu ā rzemē s nebiju domā jusi, ka vē lē š os atgriezties viesnī cā , kurā jau biju atpū tusies. Š ī viesnī ca vē lē jā s. . .
Paldies Tatjanai, tū risma operatoram Modakafe. travel LLC, kas konsultē ja š o viesnī cu.
аватар nem.o79
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika teritorija, apkalpoš ana, numuriņ i. Mī nuss: blakus vā ji attī stī ta infrastruktū ra. Mums jā dodas uz Patongu. … Tomēr ▾ Patika teritorija, apkalpoš ana, numuriņ i. Mī nuss: blakus vā ji attī stī ta infrastruktū ra. Mums jā dodas uz Patongu.
аватар lauratishchenko
Viesnī cas teritorija pā rsteidza: skaists parks, tī rs, skaists. Apkā rt mež s, kalni, liela privā tā pludmale, divi peldbaseini, divi restorā ni. Tikā m ā tri sē dinā ti, un darbinieki bija draudzī gi un izpalī dzī gi. Mums nebija problē mu ar peldē š anu, jo pludmalē ir mols, netā lu no tā s ir laiva ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija pā rsteidza: skaists parks, tī rs, skaists. Apkā rt mež s, kalni, liela privā tā pludmale, divi peldbaseini, divi restorā ni. Tikā m ā tri sē dinā ti, un darbinieki bija draudzī gi un izpalī dzī gi. Mums nebija problē mu ar peldē š anu, jo pludmalē ir mols, netā lu no tā s ir laiva ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Atpū tā mies bez bē rniem, tā pē c peldē jā mies jebkurā diennakts laikā neatkarī gi no paisuma, bet tikai no mola.
Viesnī cas teritorijā ir divi restorā ni, mū suprā t, virtuve ir laba.
Bet tagad par nepatī kamo. Lielais pā rsteigums bija ū dens trū kums istabā . Nemeloš u: ne katru dienu, bet 7 dienas no 12, ko tur pavadī jā m. Un pat ne veselu dienu, bet stundas lī dz pulksten 11, kad steidzami vajadzē ja ū deni. Tā pē c mazgā š anā s, ieš ana duš ā un vienkā rš i tualete ir problē ma. Turklā t reģ istratū rā tualetes arī bija slē gtas un.... slī cē ju glā bš ana ir paš u slī cē ju darbs. . . Ko lai saka? Reaģ ē jot uz sū dzī bā m, administrā cija uzmeta pā rsteigtas sejas un pauda neizpratni: kā , tas nevar bū t! Bet š ī problē ma viesnī cā ir patieš ā m nopietna! !
Jaunā gada sagaidī š ana atstā ja nepatī kamas pē das. Pē rkot ekskursiju uz viesnī cu, bijā m spiesti maksā t 270 USD katrs par Jaungada vakariņ ā m. Tika pasniegta laba bufete, bet.... par visiem dzē rieniem, arī ū deni, bija jā piemaksā un, protams, par restorā na cenā m. Lē tā kais š ampanietis maksā ja 8000 batu (1000 batu = 30 USD). Š ī nav pirmā reize, kad Jaungada brī vdienas mums nav mā jā s, bet pirmo reizi mē s satiekam š ā dus sarkanus.
Viesnī ca atrodas ā rpus ciemata, tuvumā nav alternatī vu kafejnī cu un restorā nu, nav tirgus. Lī dz ar to cenas viesnī cu restorā nos joprojā m ir tā das paš as. Katru dienu pā rtikai tiks iztē rē ti 100 dolā ri, un tas ir vismaz diviem.
Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Laiks bija labs, jū ra silta, interesantas ekskursijas, daudz iespaidu. Viesnī ca tieš ā m unikā la, ļ oti skaista, klusa, mierī ga. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs.
Lai jaukas brī vdienas, kungi!
аватар opossum-an
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem! Es paliku š ajā viesnī cā.2012. gada aprī lī . teritorija skaista, daba ir brī nums, skats uz jū ru vienkā rš i super! bet, visa jū ras krasta lī nija ir š ausmī gajos koraļ ļ os, ​ ​ bē gumi un bē gumi ir ļ oti izteikti, tā pē c problē ma ir ar iekļ ū š anu jū rā , un aiziet lī dz jū rai pa koraļ ļ iem ir ļ oti tā lu un var ciest. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Es paliku š ajā viesnī cā.2012. gada aprī lī . teritorija skaista, daba ir brī nums, skats uz jū ru vienkā rš i super! bet, visa jū ras krasta lī nija ir š ausmī gajos koraļ ļ os, ​ ​ bē gumi un bē gumi ir ļ oti izteikti, tā pē c problē ma ir ar iekļ ū š anu jū rā , un aiziet lī dz jū rai pa koraļ ļ iem ir ļ oti tā lu un var ciest. Kas attiecas uz apkalpoš anu: katru dienu tika uzkoptas telpas, mainī ti dvieļ i utt. viņ i atstā ja naudu istabā , viņ i nekad neko nav zaguš i, pat ja nauda bija uz naktsskapī š a. kas attiecas uz viesmī ļ iem viesnī cas restorā nos, TAS IR VIENKĀ RŠ I BRIESMĪ GI! var paiet 30 minū tes, lai gaidī tu ē dienkarti, rē ķ inu vai to, ko pasū tī jā t. š ķ iet, ka viņ iem š ajā dzī vē neko nevajag un viņ i visus ienī st.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
tikko atgriezā s. rezervē ja bungalo. Ierodoties mani iespaidoja viesnī cas ieejas grupa. ļ oti reprezentabls un stabils. Nu, protams, tas ir skaisti. lī dz reģ istrē š anā s bija jā gaida 2 stundas, viss likā s sapakots un tikā m pā rcelti uz augstā ku lī meni, uz villu. … Tomēr ▾ tikko atgriezā s. rezervē ja bungalo. Ierodoties mani iespaidoja viesnī cas ieejas grupa. ļ oti reprezentabls un stabils. Nu, protams, tas ir skaisti. lī dz reģ istrē š anā s bija jā gaida 2 stundas, viss likā s sapakots un tikā m pā rcelti uz augstā ku lī meni, uz villu. Sā kumā mē s, iespē jams, atturē jā mies. bungalo iet tieš i uz jū ru, un villa atrodas kalnā , uz ī su brī di vajag kā pt vai nu travilatora liftā , vai kā jā m. bet villas lī menis izrā dī jā s daudz augstā ks, kā mums stā stī ja. lielisks numurs. vanna + duš a un arī ļ oti patī kams papildinā jums - dž akuzi uz balkona. attiecī gi atvē rts skats uz jū ru, un aizvē rts no citā m acī m, lai tajā varē tu pavadī t daudz laika. balkons ir brī niš ķ ī gs, ar istabas platī bu, sauļ oš anā s krē sliem, galdu. teritorija liela un nedaudz mulsinoš a, kas atstā j labu iespaidu, ļ oti labi aprī kots. viens baseins ir sadalī ts 2 daļ ā s. baseina bā rs. otrs baseins atrodas teritorijas galā tuvā k molam. serviss ļ oti pieklā jī gs. tu ļ oti smaidi. ne visi saprot angliski, bet var paskaidrot uz pirkstiem, ja vē lies. 4 restorā ni uz vietas. katrs ar saviem ē dieniem, bet ļ oti lī dzī gi. un Ļ OTI garš ī gi. par cenā m, kā jau pienā kas, augstā kas par pilsē tu, bet ir tā vē rts. Brokastis ir vienā das un nav ļ oti daudzveidī gas. Man nebija garlaicī gi nedē ļ as laikā , bet es domā ju, ka varbū t pē c 2. kaķ i staigā pa teritoriju un ļ oti ž ē lī gi vaimanā , prasot barī bu. nav kaitinoš as, bet arī nav pievilcī gas. citi savvaļ as dzī vnieki vienkā rš i ir pilni! ! visur tauriņ i. lemuri rā po pa kokiem, iguā na, kas ielī da caur koku putnu ligzdā , tieš i pie baseina, piesaistī ja visu uzmanī bu. pludmale ir milzī ga, un, ja viesnī ca nav pilnī bā noslogota, tad nav nekā du problē mu izgulē ties sauļ oš anā s krē slā . jo ī paš i tā pē c, ka atraš anā s vieta ļ auj neizmantot nojumes, bet vienkā rš i gulē t zem kokosriekstu palmā m un citā m daž ā da izmē ra, kas dod ē nu. vienī gais mī nuss ir tas, ka tagad plū dmaiņ as ir ļ oti spē cī gas, un jū ra reizi dienā pā rvē rš as par akmeņ u pludmali, un jū s varat iekā pt ū denī vai nu krokos, vai vienkā rš i aiziet lī dz molam un nokā pt pa kā pnē m taisni dziļ umā . un bez viļ ņ iem. lai gan otrā pusē uz š iem akmeņ iem var ķ ert vakariņ ā m krabjus, tač u to ir daudz. ainava ir lieliska. kaut kur tā lumā var redzē t pilsē tu, kaimiņ u villas un kuģ us. ļ oti kluss un mierī gs lī cis. un bija sajū ta, ka esam vieni Visumā . apkalpoš ana arī pieklā jī ga. nekā das problē mas neradā s. (ne ar minibā ru, ne ar dvieļ iem, ne ar samaksu par pusdienā m un vakariņ ā m) nebija izklaides, kā animā cijas no viesnī cas. jā , tas nav nepiecieš ams. galu galā.10 minū tes ar tuk-tuk vai taksi un esi pilsē tas centrā , kur ir tik daudz š o izklaidi, ka grū ti iedomā ties, kas tad ir bankogs. . . ))))))))) tač u ir daudz iespē ju izklaidē ties un izklaidē ties. bumbieris, bumbas, futbola vā rti, grozs, baseins, trenaž ieru zā le, pirts, masā ž a, protams, super! ejiet cilvē ki tur! ! Tur visi ir ļ oti laipni un ļ oti labi izturas pret apmeklē tā jiem! ! ! un daba paliks atmiņ ā no pirmā soļ a no lidmaš ī nas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nafania
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā jū lija beigā s. Mums patika viesnī ca, zaļ umu dumpis, milzī gs daudzums ziedu, tauriņ u, vā veru un citu dzī vnieku. Istabas ir tī ras, katru dienu uzkopš ana un veļ as maiņ a. Par istabenē m atstā jā m 50 batus (50 rubļ i par mū su naudu. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā jū lija beigā s. Mums patika viesnī ca, zaļ umu dumpis, milzī gs daudzums ziedu, tauriņ u, vā veru un citu dzī vnieku. Istabas ir tī ras, katru dienu uzkopš ana un veļ as maiņ a. Par istabenē m atstā jā m 50 batus (50 rubļ i par mū su naudu. Personā ls draudzī gs, izpalī dzī gs.
Mums bija iekļ autas tikai brokastis, kuras apē dā m lī dz sā tai. Kopumā es brokastoju tikai ar augļ iem, un pusi dienas man pietika) Vī rieš iem, protams, ar to nepietiek, viņ i sasmalcinā ja visu gaļ u, bekonu, š ķ iņ ķ i, desas)
Paisumi tieš ā m ir izteikti! Kuram tas interesē , bet tas mū s pā rā k netraucē ja. Ja nevarē jā m aiziet lī dz jū rai, tad peldē jā mies baseinā . Viens no tiem ir milzī gs, ar ū denskritumiem, tiltiem, statujā m, bet tas ir pietiekami mazs, lai jū s nevarē tu ienirt. Otrais baseins ir mazs, bet dziļ š , var nirt (parasti peldē jā mies naktī , cilvē ku nav! )
Kā du dienu mums nebija elektrī bas un ū dens. Par to mū s brī dinā ja jau iepriekš . Tas mums nesagā dā ja lielu diskomfortu. Mē s devā mies pastaigā uz visu dienu uz Patongas pilsē tiņ u, kas atrodas 15 minū š u brauciena attā lumā no mums. Par Patongu jā saka atseviš ķ i! Š ī ir maza pilsē tiņ a ar trakulī gu ritmu un daž ā du reibuma pakā pju tū ristu baru))) To galvenokā rt veido daž ā das teltis ar lietā m, pulksteņ iem, makiem utt. Vietē jie Taizemes pā rdevē ji uzreiz izdomā , kas tu esi pē c tautī bas, un kliedz: "Ei, krievs! ", "Nā c, lejam" un iecienī tā ko frā zi "Nav tirgus! " Vakarā Patongā ielas ir bloķ ē tas, un sā kas izvirtī ba ar transseksuā ļ iem, gejiem un prostitū tā m.
Vakariņ ojā m arī Patongā . Mums ļ oti patika Savoey restorā ns. Ir tikai tū risti, tī rs, ē rts un izcils ē diens! Es iesaku!
Дикий пляж
аватар Lica1959
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
22. jū lijā viesnī cā nebija gaismas, aukstais un karstais ū dens, kanalizā cija nedarbojā s!! ! ! Visu dienu bijā m spiesti elpot sū dus! Nevarē ja pē c jū ras elementā ri nomazgā ties, nomazgā t rokas, uzkā pt istabā . Š ā da lī meņ a viesnī cai tas ir nepieņ emami. … Tomēr ▾ 22. jū lijā viesnī cā nebija gaismas, aukstais un karstais ū dens, kanalizā cija nedarbojā s!! ! ! Visu dienu bijā m spiesti elpot sū dus! Nevarē ja pē c jū ras elementā ri nomazgā ties, nomazgā t rokas, uzkā pt istabā . Š ā da lī meņ a viesnī cai tas ir nepieņ emami. Ja tā nebū tu bijusi š ī diena, es bū tu viesnī cai pieš ķ ī ris izcilu novē rtē jumu. Ļ oti jauki, jauki numuri, labs serviss.
аватар Lica1959
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viss bija lieliski lī dz 22. jū lijam. Lieliska viesnī ca, lieliska atraš anā s vieta, jauki numuri, labas brokastis. Un 22 no rī ta izslē dza gaismu, karsto un auksto ū deni, kanalizā ciju. Kuru nepā rstā v, uz to apskauž u! ! ! Ekskrementu smaka kolosā la, rokas nav kur nomazgā t! Kā solī ts, plkst. … Tomēr ▾ Viss bija lieliski lī dz 22. jū lijam. Lieliska viesnī ca, lieliska atraš anā s vieta, jauki numuri, labas brokastis.
Un 22 no rī ta izslē dza gaismu, karsto un auksto ū deni, kanalizā ciju.
Kuru nepā rstā v, uz to apskauž u! ! ! Ekskrementu smaka kolosā la, rokas nav kur nomazgā t! Kā solī ts, plkst. 18 nebija pieslē gta elektrī ba. No 18-30 viesnī cas teritorijā piķ a tumsa. Rezultā tā iztē rē ti nervi, garastā voklis, veselī ba un plus nauda apmaksā tai vakara tū rei. neejiet augš ā uz villu. Pienā ca transfē rs un es biju peldkostī mā un pareo.
Ceram, ka saņ emsim kompensā ciju.
Neskatoties uz visu, es vē los atzī mē t uzņ emš anas darbiniekus krievu Olgu un Taechka Oh. Meitenes vienmē r nā ca palī gā . Kauns par Olju, tik daudz netī rī bas par viņ u rakstī ja, bet manuprā t viņ a nevar nodarboties ar izspieš anu, nepareizais cilvē ks.
Jums jā saprot, ka viņ a ir viesnī cas darbiniece ! ! ! nevis ceļ ojumu aģ entū ras, tā pē c visus jautā jumus vajadzē tu izlemt gidam, nevis Oljai.
Viņ a izpilda arī saimnieka pasū tī jumus, kurš maksā algu par labu darbu, un viņ a cenš as ā tri atrisinā t visas sadzī ves problē mas. Paldies Olechka!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Chupik
Labdien! Plānojam braukt oktobrī. Cikos oktobrī ir paisums un bēgums?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums sergei60
gribu iet
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums Lica1959
Mēs ceļojam ar manu vīru. 10. jūlijs
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums Lica1959
Atbildiet visiem, kas nesen ir bijuši šajā viesnīcā.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Курортный спа-отель расположен среди тропических угодий, на берегу залива Накалай. Гостям предлагается размещение в бунгало, оформленных в тайском стиле. С территории открывается вид на Андаманское море. Идеальное место для спокойного отдыха, романтического отпуска.

Atrašanās vieta Отель расположен в 10 минутах езды от города Патонг и пляжа Камала. Поездка на автомобиле до международного аэропорта Пхукет занимает 40 минут.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей большой бассейн в виде лагуны, терраса для загара, обеденная зона на улице, сад. В ресторане у бассейна Marisa Terrace подают блюда интернациональной кухни. В ресторане Old Siam с видом на пляж готовят блюда тайской кухни. Гости также могут посетить ресторан Crocodile Bar & Grill и воспользоваться принадлежностями для барбекю. Для гостей организуют бесплатный трансфер по расписанию на автобусе до Патонга. Для гостей в отеле услуги консьержа, хранение багажа, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Для гостей доступны: кулинарный мастер-класс, счастливые часы, тематический ужин, ныряние с маской и трубкой, каноэ — платно.
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Tropical Garden View

Beachside Cottage

Beachfront Cottage

Lagoon Pool Access with Bathtub

Lagoon Poolside with Bathtub

Hillside with Terrace Bathtub

Seaview Hillside with Terrace Bathtub

1BR Hillside with Terrace Bathtub

Seaview 2BR Hillside with Terrace Bathtub

Triple Beds Room

Istabās

В числе удобств бунгало — кондиционер и балкон с видом на море, бесплатный wi-fi, бассейн или сад. В распоряжении гостей телевизор и спутниковое телевидение, холодильник. В некоторых бунгало установлена ванна.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 6/2 Moo 6 Kamala, Kathu, Phuket 83150 Thailand
Tālruņi: +66 (0)76 618217-23 +66 (0)93 579 1913
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).