Ramada Phuket South Sea 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.010
№68 viesnīcas reitingā Puketa
7.7 Numurs
8.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas slavenajā Karonas pludmalē, 30 minūšu brauciena attālumā no Puketas lidostas. Uzcelta 1992. gadā. Pēdējās atjaunošanas datums 2008.Vairāk →
аватар b.viktoriya-orsk
Viesnī cā ieradā mies no rī ta pulksten 10 (reģ istrē š anā s laiks: 14.00), bet pē c pusstundas bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā pē c vauč era. Taizemieš i ir draudzī gi un pacieš ami komunicē angliski un nedaudz arī krieviski. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies no rī ta pulksten 10 (reģ istrē š anā s laiks: 14.00), bet pē c pusstundas bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā pē c vauč era. Taizemieš i ir draudzī gi un pacieš ami komunicē angliski un nedaudz arī krieviski. Reģ istrē joties tiek iemaksā ts depozī ts 100 dolā ru apmē rā (par bā ru jū su ledusskapī ). Istabā ir: TV, ledusskapis, seifs, milzī ga gulta (ļ oti ē rta, pā rē jā s mē beles jau nolietotas), fē ns, š ī feris, peldmē teļ i, dvieļ i un soma pludmalei, vannas dvieļ i ( mainī ja katru dienu kopā ar telpas uzkopš anu, regulā ri tika papildinā tas ziepes, ž eleja un š ampū ns), tē jkanna un divas dzeramā ū dens pudeles pa 0.5 litriem katra, tē jas maisiņ i, kafija, krē jums, cukurs. Telpā nav krē slu, bet ir pufa, galds un divi krē sli uz balkona, veļ as ž ā vē tā js. Viens krievu kanā ls raida pa TV. Istabā WIFI ar parolē m, kuras var dabū t reģ istratū rā , bet mē s 7/vienpadsmit tirgū nopirkā m paku uz 8 dienā m uz 200 V, darbojā s panesami, pat ar Krieviju sazinā jā mies caur video. Brokastis ar daž ā dī bu nespī d, tač u ir zupas un piedevas, pē c pasū tī juma tiks gatavots olu kultenis, jogurti, augļ i, salā ti, konditorejas izstrā dā jumi, kafija, tē ja, dzē rieni (ne sulas). Brokastu laiks no 6.30 lī dz 11.30. Recepcijā tika pasū tī tas pusdienu kastī tes (izbraucā m uz ekskursiju 6.00) - ļ oti trū cī gi, pielieciet paš i, ja esat pieraduš i ieturē t sā tī gas brokastis. Viesnī ca atrodas pā ri ceļ am no pludmales, pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem 200 V. Jū ra un pludmale ir tī ra, vietas pietiek visiem.
Likme apmainī tā jos: 0.47-0.48 rubļ i. par 1 V. Paņ ē mā m gan dolā rus, gan rubļ us, mainī jā m rubļ us, dolā rus atstā jā m beznodokļ u rež ī mā . Iesaku izmē ģ inā t taju virtuvi daž ā dā s kafejnī cā s, izlasot jū s sapratī siet, kur pret jums izturē sies garš ī gā k un sirsnī gā k. Mē s ņ ē mā m ē st gan makaronos, gan tirgū gadatirgu dienā s (otrdien un piektdien) tempļ a teritorijā , ir plusi, viss tiek pagatavots jū su acu priekš ā un var izmē ģ inā t neparastus ē dienus.
Mū su jaunie tū risti nebaidā s ņ emt motociklus bez Taizemes tiesī bā m, mē s ar to neriskē jā m. Mē s ņ ē mā m ekskursijas no sava tū roperatora, tač u bija daudz vietē jo piedā vā jumu ar labā m atsauksmē m. Man ļ oti patika Taizemes masā ž a (cenas zī me visiem saloniem vienā da), gā jā m pē c intuī cijas un nenož ē lojā m, ļ oti labi izstaipa. Pā rē jais bija veiksmī gs, viņ i centā s mazā k uzturē ties viesnī cā , baudī ja jū ru, sauli, dabu un eksotisku virtuvi.
аватар lenayurova2013
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Gribu uzrakstī t atsauksmi par š o viesnī cu, uzreiz rezervē š u, ka nekad neesmu rakstī jusi atsauksmes, lai kur atpū tos, bet š oreiz nevaru nerakstī t, manam saš utumam nav sā nu kaplič as, jo mū s aplaupī ja š odien! ! ! Tagad jau 5 dienas sī kā k atpū š amies, kleita, protams, nesasniedz 4, bet uz 3 ļ oti labi. … Tomēr ▾ Gribu uzrakstī t atsauksmi par š o viesnī cu, uzreiz rezervē š u, ka nekad neesmu rakstī jusi atsauksmes, lai kur atpū tos, bet š oreiz nevaru nerakstī t, manam saš utumam nav sā nu kaplič as, jo mū s aplaupī ja š odien! ! ! Tagad jau 5 dienas sī kā k atpū š amies, kleita, protams, nesasniedz 4, bet uz 3 ļ oti labi. Lī dz š odienai viss bija kā rtī bā , maziem defektiem nepievē rsā m uzmanī bu, bet atbraucā m atpū sties. Bet š odien ar vietē jo transfē ru no viesnī cas uz plū diem devā mies uz hipermā rketu, pē c dā vanas manam dē lam, viņ am rī t ir ievā rī juma diena. Ierodoties konstatē jā m, ka no seifa pazuduš i 250$ un varbū t summa nav liela, bet kā sū da dvē selei, jo. . K. Vienmē r aizbraucā m uz tē ju, un vietē jā bā rā , veicot pasū tī jumus, vienmē r neaizmirstam aizbraukt uz tē ju, lai krievi aiziet. atceries mū s labi, mans vī rs mū s tā mā cī ja. Un š odien tā ir tikai situā cija kopumā , tā ir vienkā rš i briesmī ga. Rī t vietē jā gide solī ja to izdomā t, lai gan es nezinu, kā viņ ai tas izdodas. A un P. S. Š odien mē ģ inā ju uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu izcilu cilvē ku programmā s, bet atsauksmes tiek dzē stas vai cenzū ra neiztur vispā r
аватар andreykaeremenko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska. Mē s izvē lē jā mies bū t tuvu jū rai un infrastruktū rai. Man ļ oti patika reģ istratū ras darbinieki un viss personā ls kopumā . Tuvumā ir pilns ar restorā niem, kafejnī cā m, smilš u pludmalē m utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Mē s izvē lē jā mies bū t tuvu jū rai un infrastruktū rai. Man ļ oti patika reģ istratū ras darbinieki un viss personā ls kopumā . Tuvumā ir pilns ar restorā niem, kafejnī cā m, smilš u pludmalē m utt. Telpas rū pī gi iztī rī tas, plaš as, gaiš as, iekš ā viss jauns.
аватар trs_shebesta
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi atpū tā mies ar sievu Taizemē apmē ram. Puketa! Viesnī ca South Sea Karon Resort 4 *. Tū risma operators Paks. Mē s lidojā m ar Transaero Airlines no Domodedovas lidostas. Uzreiz jā saka, ka mē s ar sievu vienmē r cienā m citu darbu, nekad nenoskaņ ojamies uz slikto un cenš amies pē c iespē jas vairā k atslā binā ties un nepiedalī ties daž ā dā s izrē ķ inā š anā s. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies ar sievu Taizemē apmē ram. Puketa! Viesnī ca South Sea Karon Resort 4 *. Tū risma operators Paks. Mē s lidojā m ar Transaero Airlines no Domodedovas lidostas. Uzreiz jā saka, ka mē s ar sievu vienmē r cienā m citu darbu, nekad nenoskaņ ojamies uz slikto un cenš amies pē c iespē jas vairā k atslā binā ties un nepiedalī ties daž ā dā s izrē ķ inā š anā s. Ar to es domā ju, ka kopumā man viss ļ oti patika, tač u bija daž i mī nusi, kas neaizē noja mū su atvaļ inā jumu.
Tā tad, viss ir kā rtī bā !
1. o. Puketa, Karonas pludmale - viņ i izvē lē jā s atpū tu uz salas, jo bija lasī juš i, ka pludmales brī vdienas uz salas ir daudz labā kas - pludmales un jū ra ir tī rā ka. Uz labi zinā mo Patongas pludmali netiecā mies, jo neesam naktsdzī ves un trokš ņ ainas izklaides cienī tā ji, izvē lē jā mies viesnī cu, kas atrodas Karonas pludmalē . Iespaidi no jū ras un Karonas pludmales smiltī m ir vislabā kie. Karonas pludmales kreisajā pusē ir klintis, kurā s varat baudī t snorkelē š anu. Š ajā vietā zemū dens pasaule ir skaista: daudz daž ā du zivju, krabji, medū zas, daž ā du krā su jū ras zvaigznes, reiz redzē ts murē ns. Starp citu, tajā paš ā daļ ā atrodas ļ oti skaista viesnī ca, pa tā s teritoriju var staigā t no pludmales - no pludmales uz dž ungļ iem ved divas koka kā pnes lī dz pat tā s teritorijai.
2. Hotel South Sea Karon Resort 4 * - viesnī ca, bez pā rspī lē jumiem, ir laba. Pirms ieraš anā s ir jā iemaksā depozī ts 100 USD apmē rā . Tai ir ē rta atraš anā s vieta attiecī bā pret jū ru. Lī dz labam nobraucienam uz pludmali no viesnī cas aptuveni 10 metrus pā ri ceļ am. Viesnī cai nav savas teritorijas, ir tikai iekš ē jā teritorija viesnī cas ē ku iekš ienē (ja iedomā jaties burtu “O”, tad viesnī cas teritorija atrodas burta “O” iekš pusē ). Iekš telpu teritorija ir labi iekā rtota, ir peldbaseins, ir atpū tas zona. Ieeja viesnī cā , pā reja uz baseinu un tā lā k uz ē kā m - viss atvē rts, bez durvī m. Atzī mē ju arī omulī go zonu viesnī cas priekš ā pie brauktuves - tur nav tuk-tuki, tirgotā ji un outlets, tie sā kas nedaudz pa kreisi un pa labi, viesnī cas priekš ā ir neliels mež s un labs nobrauciens. uz jū ru. Par viesnī cas personā lu sū dzī bu nav, viss tika izdarī ts laicī gi un labi. Mums bija tikai brokastis - ē dienu izvē le ir paredzama, nav liela, bet laba sā tī gai maltī tei. Atzī mē š u tikai to, ko mē s ē dā m: zupa, olu kultenis, olu kultenis, cepts bekons, rī si (ļ oti garš ī gi), makaroni, desiņ as, franč u grauzdiņ i (parastā cilvē kā grauzdiņ i), jogurts, cepti kartupeļ i, vairā ku veidu sulas, graudaugi, piens, maizes izstrā dā jumi, augļ i - vienmē r bija: arbū zi, ananā si, banā ni. Netā lu no viesnī cas ir daudz veikalu un kafejnī cu katrai gaumei. Pusdienas kafejnī cā bez dzē rieniem un gardumiem izmaksā vidē ji 250-300 batus vienai personai. Jū s varat nedaudz ietaupī t uz vakariņ u izmaksā m, jo ​ ​ daudzas kafejnī cas vakariņ ā s piedā vā bezmaksas salā tus (sagriezti tomā ti, gurķ i, burkā ni, kā posti, sī poli). Atzī mē š u daž us mī nusus par viesnī cu, ko atceramies: - dabū jā m kaut kā du defektī vu istabiņ u 251a, it kā bū tu pluss uz 251. Tā s mazvē rtī ba bija tā da, ka nebija normā las garderobes, bija tikai niš a drē bē m vannas istabā . Iedomā jieties, ka glabā jat lietas augstā mitrumā , kur mitras lietas praktiski neizž ū st, un pat vannas istabā , kur vairā kas reizes dienā ejat mazgā ties. Tā pat istabā nebija ne krē slu, ne galda, tikai uz balkona. Kopumā viņ i pielā gojā s, kā varē ja. Istaba atradā s otrajā stā vā , ar skatu uz baseinu. Starp citu, es vairs nepamanī ju, ka daž iem citiem krievu tū ristiem ierā dī ja istabu ar skatu uz baseinu, tikai ā rzemniekiem. Mū su draugiem bija labas istabas, tač u tā s atradā s viesnī cas aizmugurē un ar skatu uz kaimiņ u viesnī cā m; - odi mū s mocī ja naktī s, nav skaidrs, no kurienes viņ i pie mums nā ca, jo neatstā jā m vaļ ā balkona durvis, bet viņ i ielidoja, un mums tos nā cā s noķ ert katru dienu pirms gulē tieš anas.
3. Paksas viesnī cas gida darbs, ekskursijas - nepatika tikš anā s ar Paksas tū roperatora viesnī cas gidu vā rdā Etibar! Par ekskursijā m mums sniedza ļ oti maz informā ciju, cenas tika paziņ otas mutiski, it kā tikko izdomā tas, attieksme pret mums bija kā tirgū - lai jau pirmajā dienā no mums izsist vairā k naudas par ekskursijā m. Pierakstī jā mies tikai iepazī š anā s tū rei, jo tā bija bezmaksas, un ekskursijai uz Semilā nas salā m, jo ​ ​ sā kotnē ji ļ oti gribē jā m uz tā m doties. Tajā paš ā dienā intereses pē c uzrunā jā m Pegast tū roperatora viesnī cas gidi Natā liju un parunā jā m ar viņ u par ekskursijā m un par Taizemi kopumā . Un te tika pamanī ta atš ķ irī ba starp mū su "dzimto" viesnī cas gidu un cita tū roperatora gidu, ar kuru, starp citu, ne reizi vien lidojā m uz citā m valstī m. Pegast tū roperatora gide Natā lija mū s ar prieku pieteica savai bezmaksas apskates ekskursijai, no viņ as nopirkā m arī ekskursiju - braucienu uz nacionā lo parku, neatceros precī zi tā nosaukumu, kaut kas lī dzī gs “Khao Salk”. Ekskursijas uz Semilā nas salā m no Pegastas vienai personai maksā ja 3900 batus, un, ja mē s nebū tu pirkuš i š o ekskursiju no Paksas, mē s bū tu pirkuš i, kaut arī nedaudz dā rgā ka, š o ekskursiju no Pegast, jo atvaļ inā jumā mums ir svarī ga kvalitā te. par to, kā viņ i sniedz informā ciju un attieksmi pret jums kā pret tū ristiem - mums daudz vairā k patika tū roperatora Pegast viesnī cas gides Natā lijas attieksme nekā mū su "dzimtā " tū roperatora Paks gides Etibar.
Rezultā tā kopā ar tū roperatoriem Pegast un Paks devā mies divā s apskates tū rē s. Mums interesantā ka bija ekskursija ar Pegast tū roperatoru. Mū su gidi sauca Antoņ ina, viņ a skaisti runā ja, mū s interesē ja, mē s viņ u ļ oti uzmanī gi skatī jā mies un klausī jā mies. Bet ekskursijā ar Paksas tū roperatoru kopā ar mums brauca Etibars un š eit viņ š apstiprinā ja mū su viedokli par viņ u, uz krā na bija maz informā cijas, viss tika izsū kts no “pirksts piesū kts”, nesaistī ts sms, turklā t viņ š biež i bija izklaidī gs - kā reizes, lai atrisinā tu savas problē mas un apgalvojumus, ka tū risti viņ am izteica pa tā lruni. Atzī mē ju arī sekojoš o: ekskursijas laikā ar tū roperatoru Pegast mū s atveda uz lateksa izstrā dā jumu veikalu, kur spilveni maksā ja 2500 batus gabalā , bet ekskursijas laikā ar Paksas tū roperatoru mū s ieveda citā veikalā . pā rdodot lateksa izstrā dā jumus, kur spilveni jau maksā.3900 batus gabalā . Spilvenus pirkā m pirmajā reizē un bijā m ļ oti apmierinā ti!
Ekskursija uz Nacionā lo parku ar Pegast tū roperatoru bija brī niš ķ ī ga. Ī paš i atceros vizinā š anos pa ziloņ iem pa kalnu takā m dž ungļ os un braukš anu ar plostiem pa dž ungļ iem krā š ņ ā kalnu grē dā .
Ļ oti patika arī ekskursija uz Semilā nas salā m. Par laimi, Etibar nebija ar mums. Bet sapratā m, ka viņ š nevar bū t kopā ar mums, jo kā da vietē jā aģ entū ra organizē braucienu uz š o ekskursiju, tū roperators piegā dā tikai lī dz molam, un tad jau vietē jai aģ entū rai paveicas. Neliela nianse: nopirkā m ekskursijas par maksimā lu cenu, varē ja bū t nedaudz lē tā k, atš ķ irī ba ir: dā vanā uz kuģ a - bezmaksas augļ os un dzē rienos un laikā , kurā tiek nogā dā ts uz salā m. Lē tā kā variantā tiek braukts ar divu dzinē ju laivā m, bet dā rgā kā – ar trī sdzinē ju laivā m, tas ir, palielinā s uzturē š anā s laiks uz salā m. Zemū dens pasaule un Semilā nas salu baltā s smiltis ir vienkā rš i pā rsteidzoš a!
Un visbeidzot, pē dē jais, ko vē los atzī mē t mū su ceļ ojumā , ir tas, ka dienu pirms izlidoš anas Paksas tū roperators mums atsū tī ja vē stuli par laiku, kad mū s sagaidī s no viesnī cas un izlidoš anas laiku no lidostas, vē stulē bija arī frā ze, ko viņ i saka, pā rbaudiet mū s ar jū su rī cī bā esoš ajiem datiem. Nu kā ir: tu lido atpū sties un vē l par sevi jā uztraucas, un tieš ā m, izlidoš anas laiks bija norā dī ts nevis mū sē jais, bija jā zvana tū roperatoram, jā paskaidro viņ am atieš anas laiks un reisa numurs, jā gaida. par viņ a atbildi un pā rliecinā ties, ka tū roperators kļ ū dā s, norā dī jis nepareizu gan izbraukš anas laiku, gan laiku, kad mū s sagaidī s no viesnī cas!
Pā rē jā daļ a Taizemē ir aptuveni. Mums ļ oti patika Puketa, ceram kā dreiz š eit atgriezties!
аватар niklen_07
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies 2010. gada decembrī . Viesnī ca pā rcē lā s no 3 * uz 4 *. Š ī ir brī niš ķ ī ga, ļ oti ē rta, klusa viesnī ca! Kopā ar vī ru atpū tā mies un bijā m apmierinā ti : ) Viesnī ca atrodas blakus jū rai. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2010. gada decembrī . Viesnī ca pā rcē lā s no 3 * uz 4 *. Š ī ir brī niš ķ ī ga, ļ oti ē rta, klusa viesnī ca! Kopā ar vī ru atpū tā mies un bijā m apmierinā ti : ) Viesnī ca atrodas blakus jū rai. Pludmale ir paš valdī bas un bezmaksas, bet tī ra un sakopta. Viesnī cā pā rsvarā ir eiropieš i. No krieviem bijā m mē s un kaimiņ u pā ris. Blakus atrodas tirgi, veikali, kafejnī cas, restorā ni, bankomā ti. 23.00 visa Karonas piekraste nomierinā s (visi guļ ) : ) Ar tuk-tuk jebkurā laikā var doties uz jebkuru vietu uz salas un atgriezties viesnī cā . Personā ls ir draudzī gs (satiek reģ istratū rā , tiekamies, novē l labu dienu utt. ), lai gan krieviski pat ne vā rda nesaprot : ) Arī angliski nerunā jam, bet mierī gi sazinā jā s ar ž estiem : ) Istaba skaista, ir skats uz dā rzu un baseinu. Mums bija istaba otrajā stā vā ar skatu uz dā rzu, tur auga palmas un puķ es (lai gan dā rzs ir ļ oti mazs, kas papildina mā jī gumu un komfortu). Istaba gaiš a, santehnika strā dā ja pareizi. Istabā par brī vu: elektroniskā slē dzene, fē ns, č ī bas, peldmē teļ i, pludmales dvieļ i, seifs, ledusskapis, tē jkanna, tē jas piederumi, pludmales soma. . . katru dienu nesa tē jas maisiņ us, ū deni, kafiju 3 in 1 par brī vu. Tī rī ja katru dienu, veļ as maiņ a, pie ieejas spiež ot pogu "Istabas uzkopš ana". Mums bija iekļ autas brokastis: tā s ir vienmuļ as, bet jū s varat izvē lē ties pē c saviem ieskatiem: speķ is, olas, olu kultenis, siers, sviests, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, sulas, tē ja, kafija, ievā rī jums, taju ē dieni...
Nā kamreiz, kad dosimies uz Puketu, izvē lē simies š o viesnī cu! Jauku atpū tu : )
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Puiš i, no South Sea Karon Resort 4 *, labi, atzī stiet, ka viesnī ca nekā dā gadī jumā nedzī vo lī dz 4 * !!!! ! Izvē lē jos ilgi....pā rskatī ju kaudzi fotogrā fiju internetā , Tez-tour bukletā.....Iemī lē jos š ajā viesnī cā. … Tomēr ▾ Puiš i, no South Sea Karon Resort 4 *, labi, atzī stiet, ka viesnī ca nekā dā gadī jumā nedzī vo lī dz 4 * !!!! !

Izvē lē jos ilgi....pā rskatī ju kaudzi fotogrā fiju internetā , Tez-tour bukletā.....Iemī lē jos š ajā viesnī cā.... Atbraucu ar vī ru un bijā m š ausmā s: pilnī ga neatbilstī ba starp fotogrā fijā m un realitā ti !! ! ! Oficiā lā s bildes vienkā rš i saldas, bet ī stenī bā netī rs, remonts nekur nav pabeigts, ē st trū cī gi, katru dienu vienā di, nekā das izklaides!! ! ! Viesnī cā bija skudras, matrač i pie baseina pā rplī sa ar dubļ iem (pirms mū su izbraukš anas mē ģ inā ja tos izmazgā t, (japā ņ i ieradā s nā kamajā dienā ), bet tas viņ iem nepalī dzē ja, tika rā dī ta ķ ī miskā tī rī š ana!!! ! ) , brokastī s atradu prusaku graudaugos !! ! ! Nekad nebiju domā jusi, ka uzrakstī š u tik negatī vu atsauksmi, bet tā da blē dī ba ir nepiedodama !!! ! ! Vai vē laties ar prieku atpū sties?? ? ? NETĒ RĒ T NAUDU South Sea Karon Resort 4*!!!! ! ! Karonas pludmalē ir daudz labā kas viesnī cas, ticiet man....nesteidzieties izvē lē ties, lasiet atsauksmes....un labi atpū tieties!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nekad iepriekš neesmu rakstī jis atsauksmes par viesnī cā m, bet tagad esmu izlē mis, jo. Viesnī ca pā rsniedza manas un mana vī ra cerī bas. Tā tad secī bā : 1. Skaitļ i. Mē s paņ ē mā m visparastā ko numuru. Bija milzī ga divguļ amā gulta, vannas istaba, milzī gs dī vā ns, č ī bas, peldmē teļ i, tē jkanna, fē ns. … Tomēr ▾ Nekad iepriekš neesmu rakstī jis atsauksmes par viesnī cā m, bet tagad esmu izlē mis, jo. Viesnī ca pā rsniedza manas un mana vī ra cerī bas. Tā tad secī bā :
1. Skaitļ i. Mē s paņ ē mā m visparastā ko numuru. Bija milzī ga divguļ amā gulta, vannas istaba, milzī gs dī vā ns, č ī bas, peldmē teļ i, tē jkanna, fē ns. . . kamē r š ī s viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jums ir tikai 3 zvaigznes, un numuriņ š izskatā s kā visas 5. Mē s bijā m uz 2 stā vs, tā tad ar balkonu viss bija OK. Viņ š izgā ja uz tuvē jo viesnī cu, bet es domā ju, ka tur nav nekā slikta.
2. Kā ds rakstī ja par to, ka baseins ir netī rs. Ieč ekojā mies 31. decembrī un 1. janvā ra vakarā ū dens baseinā tieš ā m bija duļ ķ ains, jo. 1. janvā ris ir brī vdiena. Bet tad redzē ju, ka viņ i katru dienu baseinu mazgā ar ū dens putekļ u sū cē ju. Bet cilvē ki, jū s atnā cā t pie jū ras, jū s varat peldē ties baseinā Krievijā . Es nekad nesapratu cilvē kus, kas peld baseinā . Rave!
3. Pludmale. Karonas lī cī man liekas, ka tikai mū su viesnī cai bija normā la pieeja jū rai, iespē jams. uzreiz pē c izieš anas no viesnī cas tur uzcē la koka tiltiņ u, kaķ is. dodas uz pludmali. Citā s viesnī cā s tikai ceļ š smiltī s....
4. Jū ra. Skaists. Piekrastes lī nija ir gara un plata. Visur lasu par to, ka bē guma laikā koraļ ļ i ir atsegti un nav iespē jams peldē t. Es nezinu, kā ir citos lī č os, bet Karonā tā da nav! Patiesī bā zivju nav. Domā ju, ka jā brauc uz Sarkano jū ru pē c ryuks.
5. Rī t viesnī cā s. Atkal teikš u, ka tā nav Turcija un Ē ģ ipte. Galdi noteikti neplī st. . . Bet š ī ir Taizeme. Rī tdiena sastā vē ja no: vairā ku veidu graudaugiem, olu ē dieniem pē c izvē les (pagatavoti jū su priekš ā ), makaroni, desiņ as, siers, desa, augļ i (ananā si, arbū zs, papaija), ievā rī jums, maize un iespē ja pagatavot grauzdiņ us no maizes .
6. Ekskursijas. Bijā m tikai uz 2 - Similan Islands un Phao Song (ja nemaldos). Pirmais (Similā ns) ir fantastisks. Salas ir satriecoš as: tirkī za jū ra, milzī gi laukakmeņ i un veģ etā cija. Maldī vija atpū š as. Starp citu, ceļ vež i saka, ka pā rē jā s salā s ir gandrī z tā das paš as, tikai nedaudz sliktā kas. Tā pē c nolē mā m nebraukt pie citiem. Salas atrodas 90 km attā lumā no Puketas. Brauciet ar laivu pusotru stundu. Bet tas ir tā vē rts.
Otrajā (Phao Song) ietilpa pē rtiķ u pilsē tas apmeklē jums, stunda braukš ana ar kanoe pa upi (ļ oti skaisti) un 2 cilvē ki karotī tē un tevi ņ em. . . Beigā s pat pasnaudu un vizinā jos pa ziloņ iem. cauri dž ungļ iem.
Kopumā , ja jū s dodaties uz Puketu, tad es ieteiktu š o viesnī cu. Tikai neprasiet pirmo stā vu, jo. tur balkoni iet tieš i uz baseinu.... un es jū tos neē rti, kad jū s nevarat iziet uz balkona un mierī gi ē st, piemē ram, augļ us...)))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka mā jī ga viesnī ca. Krievu tū ristu tikpat kā nav. … Tomēr ▾ Jauka mā jī ga viesnī ca. Krievu tū ristu tikpat kā nav.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lady2527
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Veca nesakopta viesnī ca, ar pilnī gu teritorijas un servisa trū kumu. Vienmē r netī rs baseins, salū zuš i veci sauļ oš anā s krē sli, pa teritoriju izmē tā tas lietas. Viesi izmet pludmales dvieļ us uz grī das (kā ierasts). Gultas veļ u pā rsvarā maina pē c ļ oti interesanta principa, ko neesam spē juš i saprast, tiek mainī ta pa daļ ā m, t. … Tomēr ▾ Veca nesakopta viesnī ca, ar pilnī gu teritorijas un servisa trū kumu. Vienmē r netī rs baseins, salū zuš i veci sauļ oš anā s krē sli, pa teritoriju izmē tā tas lietas.
Viesi izmet pludmales dvieļ us uz grī das (kā ierasts). Gultas veļ u pā rsvarā maina pē c ļ oti interesanta principa, ko neesam spē juš i saprast, tiek mainī ta pa daļ ā m, t. i. kā du dienu spilvendrā nas mainā s vē l pē c daž ā m dienā m, palags, tad segas pā rvalks, un pē c pē dē jā s manipulā cijas pirmā sastā vdaļ a paliek nemainī ga.
Viesnī cas priekš rocī bas ir: atraš anā s vieta labā lī cī un pietiekami pagatavotas brokastis.
Nobeigumā gribu teikt, ka Taizemē esam ne pirmo reizi, un attieksme pret tū ristiem š ogad ir daudz sliktā ka, kas liek domā t par nā kamo ceļ ojumu uz Taizemes karalisti. Pā rsā tinā tī ba ar tū ristiem ietekmē visu, viesnī cā s un restorā nos, brauciens ar vietē jiem tuk-tukiem jau prasa daudz vairā k naudas, veikalnieki sauc par satriecoš ā m cenā m, pē c kurā m paš i izsit ā rā . viņ i nekaulē jas, un cena, ko viņ i prasa par precē m, ir vienkā rš i š okē još a.
Tā tad viņ i uzvedas ne tikai kū rorta zonā , bet arī Bangkokā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель расположен на известном пляже Карон, в 30 минутах езды от аэропорта острова Пхукет. Построен в 1992 году. Дата последней реставрации 2008 год.

Atrašanās vieta 65 км от аэропорта г. Пхукет, на западном побережье о. Пхукет, в бухте Карон.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 100 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

аптека, магазины, почта

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

три 4-этажных корпуса - всего 152 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 204 Karon Road, Muang, Phuket, Thailand, 83100
Tālruņi: 6676 370 888 Fax: 6676 370 899
Tīmekļa vietne: Ramada Phuket South Sea
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.