TAI - PARADĪZE

Rakstīts: 26 augusts 2011
Ceļošanas laiks: 24 aprīlis — 9 maijā 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Tā bija pirmā reize Tai. Viņ i gribē ja tieš i apmē ram. Puketu peldē ties Andamanu jū rā un mans mē rķ is bija nokļ ū t Semilā nas salā s.
Tagad par viesnī cu:
Viesnī ca patika visā dā ziņ ā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Karonas pludmale ir plaš a un ar kraukš ķ ī gā m smiltī m. Daudzi to uzskata par skaistā ko Puketas pludmali. Man tas nemaz netraucē ja š ķ ē rsot ceļ u. Š ī nav š oseja, bet gan divu joslu ceļ š un satiksme tur ir vidē ja intensitā te. Devos uz Kata pludmali. Sauļ oš anā s krē sli ir maksas. Bet tā ir visur. Tā kā visas pludmales ir publiskas. Alus pludmalē ir divreiz dā rgā ks nekā veikalā . Un mē s skrē jā m viņ am pakaļ uz veikalu pā ri ielai. Š ī s ir divas minū tes. Nauda tika glabā ta reģ istratū rā seifā , jo mū su gids brī dinā ja, ka istabā ir bijuš i starpgadī jumi ar naudas nozaudē š anu. Bet mū su uzturē š anā s laikā neviens neko nezaudē ja.

No mī nusiem var tikai izcelt:
1) vecas mē beles istabā . Bet tas mū s netraucē ja.
2.2) liels skaits krievvalodī go tū ristu, (un tas bija ļ oti kaitinoš i. Kauns viņ iem. Bet mē s to izlaidī sim)

Vakarā ieradā mies viesnī cā , reģ istratū rā aizpildī jā m anketu. Viesnī cā neviens nerunā krieviski. Tač u manas vā jā s angļ u valodas pietika, lai ar viņ iem sazinā tos. Atstā j depozī tu 100 USD apmē rā . e. . ko paņ ē mā m, kad izvā cā mies. Man patika brokastis, vienmē r augļ i, zupa, auzu pā rslas, ceptas un vā rī tas olas. Pankū kas, grauzdiņ i un daudz kas cits Tuvumā ir daudz kafejnī cu, kur var paē st gardas pusdienas un vakariņ as. Kreisajā pusē (ja esat ar skatu uz jū ru) ir vairā ki masā ž as saloni (iespē jams, 8 gab. ), mē s veicā m masā ž as 1 un 3. Man vairā k patika 3. kur Taiki ir dzeltenos T-kreklos. un 4-5 kafejnī cas ar gardu ē dienu un lē tā m vē rtī gā m mantā m. Mē s ē dā m lielu omā ru, kas mums maksā ja lī dz 20 USD. e. un, ja jū s atvedī sit savas jū ras veltes, tas bū s vē l lē tā k. Viesnī cas labajā pusē ir arī kafejnī cas un bā ri. Veikali, augļ us var nopirkt, bet to cenas mums ir vienā das. Daudzkā rt dā rgā ks.

Viņ i arī saka, ka Tae ir daudz lē tā k ē st no macaroons, bet ne uz Karon. Piemē ram, bā rā rī su nū deles ē diens ar jū ras veltē m, milzī ga porcija maksā no 80-100 batiem. (3-4 cu) un virsū mazam š aš liku kebabam par š o naudu var paņ emt. Manam vī ram ir viens zobs. Gardas pankū kas ar banā niem un citiem augļ iem. Kopumā par pā rtiku var runā t daudz.
Ir veikalu tī kls 7/11 - strā dā visu diennakti, tur vienmē r var nopirkt ko ē damu. Dzer, papildini kontu pa tel. Tā lr. komunikā cija tur ir ļ oti lē ta. Zvans uz Ukrainu maksā ja mazā k par dolā ru minū tē . Manuprā t, 3 plkst. e. - min. 10. Precī zi neatceros. Gids mums iedeva karti, jo Tai nav pieņ emts, kā Turcijā , pā rraidī t informā ciju caur reģ istratū ru. Tā pē c informā ciju par izbraukš anu vai izmaiņ ā m ekskursijā s mums pa tā lr.
Kur var staigā t tuvā kajā apkā rtnē : baidī jā mies ī rē t velosipē du.
Pareizā k sakot, jau tad viņ i nolē ma, bet Taizemes izplatī tā js mums to neiedeva, uzzinā jis, ka mē s ar to iepriekš neesam braukuš i. Tā pē c netā lu no viesnī cas paņ ē mā m taksi (izrā dī jā s lē tā k nekā tuk-tuk) un devā mies uz Patongu (puketas izklaides centrs), nopirkā m turpat lielveikalā , pastaigā jā mies. Iesaku apmeklē t japā ņ u restorā nu Fuji. Tur ir ļ oti garš ī gi. Atrodas iepirkš anā s centrā JungCeylon.
Mē s devā mies uz View Point - skatu laukumu, kur atveras visa sala, tad š oferis piedā vā ja mū s aizvest uz ziloņ u audzē tavu, lai varam vizinā ties ar ziloņ iem (viņ š no š ī saņ em otkatu) mums vispirms paziņ oja par vienu cenu (es nedaru). neatceros kurš ), bet mē s ilgi kaulē jā mies, jo man lī dzi bija tikai 900 bati. (27-30 USD) galu galā kaulē jā s par š o naudu. Bijā m š ovā "Fantā zija", es nevaru teikt, ka viņ i bija sajū smā.

Es gribē tu pateikt daudz vairā k. Bet š is vairs nebū s apskats, bet gan stā sts par Tai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu