Jauku laiku kopā ar bērniem!

Rakstīts: 14 aprīlis 2016
Ceļošanas laiks: 26 oktobris — 8 novembris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tā mies ar bē rniem 2015. gada oktobra beigā s - novembra sā kumā . Viesnī ca man ļ oti patika - tī ra, sakopta, viss apstā dī jumos un palmā s, pludmale izcils, lē ts restorā ns. Viesnī ca sastā v no divā m 3 stā vu ē kā m, kas viena pē c otras stā v paralē li jū rai. Starp tiem ir 2 baseini (ne pā rā k dziļ i (bē rni peldē jā s bez rokā m), kuros tiek radī ts ē nojums no ē kā m un paš ā karstumā var peldē ties patī kamā ē nā . Vienā no tiem ir bā rs ar dzē rieniem un saldē jums. Pirmā s ē kas priekš ā ir vē l viens baseins Visi sauļ oš anā s krē sli gandrī z vienmē r ir bez maksas, jo pa dienu visi dodas ekskursijā s, iepē rkas, uz pludmali utt. . Priekš ā bija arī vairā kas atseviš ķ as vienstā vu mā jas. tuvā kā ē ka.
Dzī vojā m 3. stā vā standarta istabiņ ā . Istabā bija neliels ledusskapis (kurā laiku pa laikam glabā jā m augļ us un ū deni), tē jkanna un kafijas un tē jas maisiņ i, televizors ar simtiem kanā lu, no kuriem 1 bija krievu, balkons ar bī dā mā m stikla durvī m, vannas istaba ar fē ns, gaisa kondicionieris (starp citu, tas neizslē dzas automā tiski, kad izejat no istabas). Tī rī ja regulā ri katru dienu pē c brokastī m, kad devā mies uz jū ru vai ekskursijā s, katru dienu ielika pudeli ū dens uz cilvē ku. Dzeramnauda tika atstā ta 20-40 batu apmē rā .
Istabā nebija nevienas skudras, lī dz mē s atnesā m daž us ceptus riekstus))). Bet, kad mē s š os riekstus nolaidā m tualetē , skudras brī numainā kā rtā pē kš ņ i iztvaikoja. Odu nebija vispā r, kas ļ oti priecē ja. Reiz pē c vē las ieraš anā s no ekskursijas viņ i atrada mazu gekonu, bē rni viņ u izlaida uz balkona un viņ š droš i aizbē ga naktī gar sienu (iespē jams, pie kaimiņ iem)).

Personā ls gandrī z neko nesaprot angliski, bet krieviski vispā r neko! )).
Reģ istratū rā ir seifs bez maksas, tur uzreiz nodevā m pases un biļ etes. Mū su ē kas 1. stā vā ir internets - reģ istratū rā nopē rkat karti, lē ti, precī zi neatceros, vī rs nopirka un pieslē dza, kaut kur 100 bati.
Viesnī ca stā v uz ceļ a, ļ oti tuvu jū rai, pā ri ceļ am ir pludmale. Š is fakts to atš ķ ir no daudzā m citā m viesnī cā m. Satiksme nav ī paš i intensī va, tā pē c nekā du problē mu nebija. Pludmale ir tī ra ar kraukš ķ ī gā m baltā m smiltī m, arī jū ra ir tī ra, ū dens zils un dzidrs. Pludmalē ir sarkani karogi, ja jū s nevarat peldē t, viļ ņ i, straumes un dzelteni karogi, ja viss ir mierī gs.
Brokastis sā kā s, š ķ iet, 6:30 un ilga lī dz 10:00. Ē diens bija garš ī gs, bet katru dienu tas pats: kartupeļ i cepti kubiņ os, rī si ar kukurū zu, sī poliem un burkā niem, vermicelli arī ar daž iem dā rzeņ iem, cepts speķ is, š ķ iņ ķ is, olu kultenis, priekš ā tiek pagatavota omlete, vā rī ta. rī si ar garnelē m vai ar krabju gaļ u vai vistu. Jū s varat pagatavot grauzdiņ us un ē st tos ar ievā rī jumu. Bija arī pankū kas, desiņ as, dā rzeņ i, augļ i, jogurts. No dzē rieniem tē ja, kafija, sulas. Ē dā m pusi dienas.
Pirmā s dienas pieklā jī gi sadedzinā ja visa ģ imene. Esiet uzmanī gi, uzkrā jiet aizsardzī bu! Saule š eit ir ļ oti karsta.

Mē s devā mies uz Phi Phi plus the Bounty, vienas dienas ekskursija, lai bē rni nebū tu tik nogurdinoš i, ir krā š ņ as pludmales, jū ra un dabas ainavas. Peldē š ana ar maskā m, tas viss tiek izdalī ts. Bē rniem ļ oti patika un patika! Viņ i arī sarī koja brī niš ķ ī gu ģ imenes fotosesiju. Š ī ir atmiņ a uz mū ž u, mē s esam jū rā , uz kuģ a, un mū su bē rni vē l ir mazi. Viss par saprā tī gā m cenā m, sarunā ts ar vietē jā uzņ ē muma darbinieci Anyu, ja kas, ieteikš u. Paldies!
Kopumā , bez š aubā m, atpū tai izvē lieties Puketu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu