Phuket Golden Sand Inn 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.010
№86 viesnīcas reitingā Puketa
5.0 Numurs
5.2 apkalpošana
5.4 Tīrība
5.8 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca Phuket Golden Sand Inn atrodas netālu no krasta, un populārā Karonas pludmale atrodas tieši pāri ceļam. Pastaigas attālumā atrodas Makashnitsa, kafejnīcas, restorāni, bāri ar karaoke un dzīvo mūziku, augļu tirdziņi, veikali, aptiekas. Netālu atrodas arī parks ar skuju kokiem un ezers. Viesnīca tika atvērta 1981. gadā un katru gadu tiek atjaunota. Piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bijā m iekā rtojuš ies nesagatavotā istabā , istaba nebija iztī rī ta, gulta netī ra ar visiem matiem un traipiem no iepriekš ē jiem viesiem. Pē c mū su lū guma nomainī t veļ u man atteica. bija jau vē ls un veļ as telpa bija slē gta lī dz rī tam, bija desmit vakarā . … Tomēr ▾ Bijā m iekā rtojuš ies nesagatavotā istabā , istaba nebija iztī rī ta, gulta netī ra ar visiem matiem un traipiem no iepriekš ē jiem viesiem. Pē c mū su lū guma nomainī t veļ u man atteica. bija jau vē ls un veļ as telpa bija slē gta lī dz rī tam, bija desmit vakarā . Tad viņ i sā ka prasī t citu istabu, pē c viņ u vā rdiem atklā ja, ka brī vu istabu nav, un bija puse -tukš a viesnī ca. punktus un mums uz vienu nakti iedeva citu istabiņ u ar tī ru gultu. Un š onakt bija spē cī gs pē rkona negaiss, un mū su istabu applū dinā ja kanalizā cijas ū deņ i, un visu nakti š ī s paš as caurules dungoja neticami skaļ i, mē s nevarē jā m aizmigt. No rī ta dosimies meklē t maiņ u, bet domā ju, ka nekas nesanā ks, personā ls nesaprot krievu valodu, viesnī cas gids saka, ka viss ir kā rtī bā , jo jū s ieradā ties viesnī cā ar divā m zvaigznē m, Tā tad viss ir labi, dzī vo tajā , kas tev ir.
аватар V.A.S.
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Biblio Globus ir jauks operators, lidojumi, katrā ziņ ā Novosibirska-Puketa un atpakaļ , ļ oti ē rti, saprā tī gi gidi - paldies no visas sirds! Uzreiz brī dinā jā m gidu no Biblio-Globus, ka esam bijuš i Puketā ne reizi vien, nemaz neapvainojā mies, pierakstī jā m savus numurus un pē c tam nosū tī jā m SMS par izbraukš anu ekskursijā un mā jā s. … Tomēr ▾ Biblio Globus ir jauks operators, lidojumi, katrā ziņ ā Novosibirska-Puketa un atpakaļ , ļ oti ē rti, saprā tī gi gidi - paldies no visas sirds!
Uzreiz brī dinā jā m gidu no Biblio-Globus, ka esam bijuš i Puketā ne reizi vien, nemaz neapvainojā mies, pierakstī jā m savus numurus un pē c tam nosū tī jā m SMS par izbraukš anu ekskursijā un mā jā s. Prasī ja tikai vienu tū ri – Dž eimsu Bondu. Mana ģ imene tur devā s pirms astoņ iem gadiem, un draugi tur vē l nav bijuš i, tā pē c nolē mā m "atsvaidzinā t atmiņ as". Godī gi sakot, burvī gais gids Bogdans iespaidu krietni paspilgtinā ja! Protams, gadu gaitā salā s ir palielinā jies cilvē ku skaits, atmiņ ā paliekoš as vietas “izmī dī tas”, bet draugiem patika, ainavas palikuš as nemainī gas.
Viesnī cai ir divas (! ) zvaigznes, tā pē c bū tu stulbi cerē t uz super komfortu. Tiesa, cerī bu deva pā rliecī ba, ka Taizemē nevar bū t slikti. Un tā arī izrā dī jā s. Jā , bungalo istabiņ as ir mazas, standarts tikai mazs, bet tas viss atrodas botā niskā dā rza vidū , kur piespraustas pat zī mes uz ī paš i interesantiem augiem. Istabas ir nedaudz tumš as, bet kā gan varē tu bū t savā dā k, ja dzī vojat vienstā va ē kā starp mež iem, ņ emiet vē rā , ka? Ir arī ē rtā ka ē ka, trī s stā vi, bet no balkoniem paveras skats uz ceļ u. Bet, sē ž ot rī tausmā pie istabas, bet gandrī z dž ungļ os, var vē rot veselus barus vā veru, putnu, daž reiz pat sikspā rņ us, bet tie ir gabaliņ i : ) Ja bū tu vairā k, redz, un bū tu lai nav odi.
Bungalo ir izbū vē ti lokā ap baseinu, celiņ i radiā li novirzā s no baseina, tā pē c nav nepiecieš ams iet pa visā m istabā m, lai tiktu pie savē jā s.
Baseins labs, mazuļ iem ir iež ogots bradā jamais baseins, un tad dziļ ums pamazā m sasniedz 9 pē das (gandrī z 3m). Ir neliels kalniņ š , kuram teorē tiski caur caurulī ti tiek piegā dā ts ū dens. Katru dienu cī ņ ā pret vā rstu daž ā di puiš i centā s demonstrē t santehniķ a dotī bas, reizē m arī veiksmī gi. Maziem bē rniem pietika vienkā rš i plunč ā ties ar ū deni kalnā , un bū t veseliem! Baseins tiek iztī rī ts ap seš iem no rī ta, un tas ir atvē rts no pulksten 7 lī dz 12 naktī .
Protams, jautrā publika vakaros vā ļ ā jas baseinā , protams, pirmajā vakarā vī rs piedzē rā s: "Atkal tautieš i neļ aus gulē t! " Bet viņ i momentā ni pā rgā ja, un pē c tam aizmiguš i tā pat vien, pa dienu ļ oti noguruš i. Un izrā dī jā s, ka mū sē jie ir tikai klusi eņ ģ eļ i, salī dzinot ar jaunajiem somiem, tos ir grū ti pā rdzī vot...
Istaba pieticī gi aprī kota, lī dzi jā ņ em tē jkanna, bet kondicionieris pavisam jauns, pū ta, kā pienā kas, iestatī tajā temperatū rā . Pa TV bija redzams pirmais Krievijas kanā ls, ja kā dam interesē . Iespē jams, vannas istabā nebija pietiekami daudz vietas, kur var izmest visu veidu atkritumus, duš a bez aizkara. Gultas veļ a laba, neteikš u, cik biež i tā tika mainī ta, iespē jams, reizi divā s vai trī s dienā s, dvieļ i katru dienu, balti duš ai, zili - uz baseinu un pludmali, mainī ti no rī ta. Droš i reģ istratū rā bijā m diezgan apmierinā ti. Drē bes tika ž ā vē tas uz ž ā vē tā ja netā lu no ieejas telpā .
Wi-Fi ir bezmaksas ap baseinu un vestibilā , nesasniedz numurus.
Brokastis. Pirmajā rī tā ieraugot ceptas olas un olu kulteni, nopū tos, bet palasot atsauksmes, nojautu, ka nekas ī paš s nav jā gaida. Mū su onkuļ i ar prieku atzī mē ja, ka ē st speķ i nozī mē , ka brokastis ir normā las! Un tad izrā dī jā s, ka teiciens: "Agrā putna tā rps! " te neder, "tā rps" ceptu rī su veidā , nū deles ir gatavas pusstundu pē c atvē rš anas, tajā paš ā laikā parā dā s mums tik iemī ļ otā s asā s garš vielas, piemē ram, pipari ar sojas mē rci. Brokastī s ir dā rzeņ i, lieliski arbū zi un ananā si, pieejama arī papaija. Pē kš ņ i pankū kas (vai kū ciņ as? ) izrā dī jā s ļ oti garš ī gas, iepriekš nebiju ē dusi, bet te, “no bada”, acī mredzot, sanā ca ļ oti labi! : ) Kas attiecas uz izsalkumu, tas ir joks, protams, jā , nav daudz daž ā dī bas, bet tiem, kas, tā pat kā mē s, labprā tā k no rī tiem paē st ā tri un uzticami, un pē c tam uzspļ aut visā dā m “ekspedī cijā m” (Vinnijs Pū ks), tas ir diezgan piemē rots.
Kā dreiz pusdienojā m mū su restorā nā , ak, ne tas garš ī gā kais variants, ja ej pa tuvē jo ielu tempļ a virzienā , ir pietiekami daudz vietu, kur ir gan garš ī gā k, gan lē tā k.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska: Karonas pludmale - vienkā rš i š ķ ē rsojiet ceļ u, netā lu iet pilsē tas autobusu marš ruts, un tas, ka Karon Park atrodas netā lu no viesnī cas, palī dzē ja sazinā ties ar taksometru vadī tā jiem, viņ i ir labi, bet viņ i ir kaut kā slikti orientē jas savā s kartē s. Bet tā pē c, ka parkā netā lu atrodas ū denskrā tuve, mū suprā t, lielais mī nuss ir odi. Tam vienkā rš i jā bū t gatavam, fumigatori nestrā dā , tikai repelenti (kas tiek uzš ļ akstī ti uz apģ ē rba).
Varbū t tā pē c, ka stundu pirms ieraš anā s Taizemē uz mū su sejā m izplatā s smaidi, mums nekad nav bijuš as nekā das berzes ar personā lu un problē mas istabā . Uzkopa pieklā jī gi, puiš i vestibilā bija ļ oti draudzī gi, palī dzē ja, ja vajadzē ja.
Mani uzjautrinā ja paziņ ojums krievu valodā , brī dinot, ka peldē ties ir aizliegts. Angļ u valodā neko tā du neatradu. Peldē jā s visi, protams, lieli viļ ņ i ripoja porcijā s pa pieciem gabaliem, tad atkal mazs uztraukums.
Iela uz templi ir pilna ar augļ u tirgiem, bā riem ar alu, sliktā m meitenē m un ļ oti labu mū ziku, aptiekā m un citā m lietā m, bet blakus esoš ais veikals "7-11" atrodas uz paralē lā s ielas, kas iet tieš i starp viesnī cu un Karonu. Parks.
Otrdien tempļ a teritorijā ir liels tirgus, draugi devā s uz turieni, bija ļ oti apmierinā ti, un viņ us ī paš i iespaidoja tas, kā mū ki dziedā ja, iespē jams, bija kā di svē tki.
Man ir aizdomas, ka tirgus tur notiek kā dā citā nedē ļ as dienā (ceturtdien? ), bet mē s aizbraucā m uz Phi Phi un atradā m tikai vienu otrdienu.
Суровая тайская белка грызёт кокос!(предрассветные сумерки,  а днём она уже наелась и не позировала) Часть бассейна с горкой Дорожка вдоль бунгало За этой растительностью в двадцати метрах бассейн Смотровая площадка на мысе Промтхеп. Смотровая площадка Карон Вью Пойнт. Добраться можно на такси, экскурсионные автобусы туда не ездят, а зрелище открывается завораживающее. Пляжик на острове рядом с Пхукетом. Китайцы обучаются дайвингу на глубине 1 метр. Ещё один пункт, куда можно самостоятельно сгонять. Рекомендую, фотографировать в музее разрешается.
аватар viktork58
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
viesnī ca ir pretī ga. personā ls ir augstprā tī gi rupjš . viņ iem neko vairā k tū ristus nevajag tā pē c viņ i ir nekaunī gi. reģ istratū rā viņ i parasti runā ar jums ar pagrieztu muguru vai arī viņ i jū s nepamana. … Tomēr ▾ viesnī ca ir pretī ga. personā ls ir augstprā tī gi rupjš . viņ iem neko vairā k tū ristus nevajag tā pē c viņ i ir nekaunī gi. reģ istratū rā viņ i parasti runā ar jums ar pagrieztu muguru vai arī viņ i jū s nepamana. ē damzā lē tū ristiem tiek nozagti jogurti un siers tiek paslē pts ledusskapī un ar daž ā diem ieganstiem atsakā s to dot. gan jau vā cieš i baidā s un uzreiz izdod jogurtu un sieru))) istaba 3 dienas neizņ ē ma ū deni un ar kautiņ u izsita tualetes papī ru. un numuru sā ka tī rī t pē c zvana saņ ē mē jam uzņ ē mumam. tā saucamais deluxe ir stulba parasta istaba ar logu uz CEĻ U, visu diennakti trokš ņ o un putekļ u dā rdoņ a. ē damzā le arī atrodas 3 metru attā lumā no tā paš a MARŠ RUTA. VANNA IR KRĀ SOTA AR KRĀ SU UN PUSI NOMIPOTA! )) MELNI NETĪ RUMI PRASKĀ JUŠ AJĀ S PLAISĀ S. PASTĀ VĀ S TELPAS IZSKATĀ S KĀ KŪ TĪ M. dzirdamī ba 100%. Ī SĀ S SŪ DAS VĒ L NEIET TUR TAS NAV PĀ Rvainojums, VESKO SAPRĀ TU RUNĀ JOT! ) PLUDĀ LĀ ATMAKSĀ JIET 6.5 ATMAKSAS PAR 2 SUNKERI DIENĀ , UN JUMS ATTIKS LOKĀ LAIS PĒ RKOTĀ JS LOKĀ LAIS PĒ RKOTĪ GS NOUUNONENSONSONS NOUUNONENSINJĀ . . ES NEVARĒ JU SAPRAST, KĀ PĒ C VIŅ Š TO DARA, UN TAD SAPROTU, LAI RĀ DĪ TU VIŅ A VAJADZĪ BU UN NOZĪ MĪ BU, ES VIŅ U SAUCINĀ JU PIE SEV! ) TAUTAI IR TUMŠ S KĀ PADOMJU LAIKOS KRIMĀ ! ) UN CITĀ DĒ JĀ DARBĪ BAS IDEĀ LS MARĶ Ī ZES VISS IR LABI VISS IR LABI! ))
аватар Liasik
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet skaista. Neliels baseins ar sauļ oš anā s krē sliem, turpat zem nojumē m (ē nā ) par nelielu naudu var saņ emt masā ž u. Ir dā rzs, kurā atrodas bungalo. Nav ī sti dā rzs, tikai daudz augu, palmas ar kokosriekstiem, puķ es, vakarā tiek iedegtas laternas, lai apgaismotu taciņ u, man patika. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet skaista. Neliels baseins ar sauļ oš anā s krē sliem, turpat zem nojumē m (ē nā ) par nelielu naudu var saņ emt masā ž u. Ir dā rzs, kurā atrodas bungalo. Nav ī sti dā rzs, tikai daudz augu, palmas ar kokosriekstiem, puķ es, vakarā tiek iedegtas laternas, lai apgaismotu taciņ u, man patika.
Ierodoties, tikā m iekā rtoti bungalo (kategoriju neatceros, visparastā kā ), cik saprotu, ir labā kas klases bungalo, bet mē s tos neredzē jā m. Š ausmas! Neliela mā jiņ a, kas sadalī ta divā s daļ ā s (2 atseviš ķ as istabas), istaba ir tik maza, ka nebija iespē jams pā rvietoties, tajā ir gulta, viens naktsgaldiņ š , skapis ar nelielu ledusskapi un TV uz tā , kas, princips, nestrā dā ja, tikai pā ris nesaprotami kanā li un koferis. Š ajā telpā ir starpsiena (proti, starpsiena) ar durvī m, kur atrodas izlietne, tualete un duš as krā ns. Nav paletes, nav aizkaru, viss ir uz grī das, kamē r applū dina visu, kas ir + pā rtraukumi karstā ū denī . Sienas ir tik plā nas, ka š ķ iet, ka cilvē ki, kas iet garā m vai dzī vo tuvumā , ir tieš i blakus. Nolē mā m pā rcelties uz galveno ē ku, ar papildus samaksu diviem cilvē kiem uz 10 dienā m, tikai 1200 bati (tas pats kā rubļ os). Istaba 3. stā vā ir š ika, liela, ar balkonu (skats patiess uz kaimiņ u restorā nu un gabaliņ u no jū ras, bet tas iespaidu neaizē noja). Gulta viena divvietī ga un viena poltorashka (redzē ja tā s paš as istabas ar divā m gultā m). Vannas istaba ir apvienota, bet arī liela istaba ar vannu un karstu ū deni, problē mu nebija. Bija problē ma ar ledusskapi, tas tek, bet tas tika ā tri atrisinā ts (mū su prombū tnes laikā ). Personā ls praktiski nezina angļ u valodu, bet tika galā ar ž estiem, kaut kā saprata viens otru, galvenais, lai ir draudzī gi, valsts ir tā da. Tī rī š ana 1 reizi dienā , tiek mainī ti dvieļ i un gultas veļ a, kamē r mē s neatstā jā m dzeramnaudu. Biļ etē bija iekļ autas tikai brokastis, dzirdē tas ne pā rā k labas atsauksmes, bet biju apmierinā ta. Tē ja, kafija, ē dieni no apmē ram 7 vienī bā m, ievā rī jumi, jogurti, banā ni, ananā si, arbū zi un, š ķ iet, papaija. Par jogurtiem lasī ju, ka tie ir ļ oti garš ī gi - tā ir taisnī ba, bet tos labā k ē st atdzesē tus, tie tieš ā m ir ļ oti garš ī gi. Par paš iem ē dieniem neko nevaru teikt, jo pastā vī gi ņ ē mu pankū kas ar ievā rī jumu. Pludmale nav no viesnī cas, bet nav slikta, tā atrodas tieš i pā ri ceļ am (esiet uzmanī gi, mums ir neparasta labā s puses kustī ba - viņ i nedod ceļ u, jo tur nav satiksmes noteikumu). Sauļ oš anā s krē sli zem saulessargiem maksā.100 batus, maksā bā ros (katram sava teritorija), kas atrodas tieš i pludmalē . Ja jū s pametat pludmali, jums bū s jā maksā vē lreiz, neviens jū s neatcerē sies un nesaglabā s jū su vietu - tas ir bizness. Kafejnī cas, veikali, skaistumkopš anas saloni atrodas netā lu no viesnī cas, jums nav jā iet tā lu - burtiski nā kamā iela. Un galvenais, ka mē s paņ ē mā m lī dzi kaudzi ar zā lē m pret saindē š anos, bet nekad nelietojā m, viss bija kā rtī bā .
Kopē jais iespaids ļ oti pozitī vs, lieliski atpū tā mies!
аватар alex_tanya87
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labdien! Pirms nedē ļ as atgriezā mies no Puketas, dzī vojā m š ajā viesnī cā . Mē s lidojā m ar diviem precē tiem pā riem, 23-28 gadus veci. Kopē jais iespaids ir labs. Skaists liels dā rzs, sakopta teritorija. Istabas....dzī vojā m bungalo, pirmais iespaids nebija ī paš i labs, ļ oti vecas mē beles, daudz odu, tumš as istabas. … Tomēr ▾ Labdien!
Pirms nedē ļ as atgriezā mies no Puketas, dzī vojā m š ajā viesnī cā . Mē s lidojā m ar diviem precē tiem pā riem, 23-28 gadus veci.
Kopē jais iespaids ir labs. Skaists liels dā rzs, sakopta teritorija.
Istabas....dzī vojā m bungalo, pirmais iespaids nebija ī paš i labs, ļ oti vecas mē beles, daudz odu, tumš as istabas. Bet 2 nedē ļ u laikā viņ i pieraduš i dzī vot un nemaz negribē ja braukt prom. Tī rī š ana ir vā ja, gultas veļ a mainī ta katru dienu, dvieļ i arī . Vannas istabu varē ja labā k iztī rī t. Viņ iem ī sti nerū p tī rī ba. Un tas, ko mē s vē lamies, ir 3 zvaigž ņ u viesnī ca! Kas to pilnī bā attaisno! Par pamatī gu trijnieku. Viesnī cas ē kā numuriņ i ir š iki, paskatī jā mies, viņ iem ir kā De-suite.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs, vienmē r smaida un sveicina, lai kur jū s satiktu.
Ē diens ir standarta, mē s paē dā m brokastis. Š is - olu kultenis, olu kultenis, cepts bekons, spageti vai rī si, augļ i, tē ja . kafija un kaut kas lī dzī gs sulai, diezgan ē dams.
Pā ri ceļ am jū ra, 2 minū š u gā jiens, ļ oti jauka Karonas pludmale. Sauļ oš anā s krē sli par 100 batiem 1 gab. nav dvieļ u. izņ ē mā m no istabas. Starp citu, pat ja esat pazaudē jis dvieļ us. neviens viņ us tur neskaita, mē s pastā vī gi atstā jā m uz baseina, un nā kamajā dienā mums atkal atnesa tī rus.
Pludmalē ir maz sauļ oš anā s krē slu, ka uz baseina, ejot brokastī s, vienmē r ir aizņ emti sauļ oš anā s krē sli, jo vē lā k brī vu vairs nav.
Tū risti pā rsvarā ir vā cieš i – 80%. pā rsvarā pensionā ri. Pateicoties tam, apkā rtne ir ļ oti klusa un mierī ga.
Bijā m pusdienā s un vakariņ ā s uz kafejnī cā m, gardā kā kafejnī ca ar izkā rtni ar kaut ko lī dzī gu sī poliem vai ķ iplokiem - tur tieš ā m ir garš ī gā k un lē tā k. Vakaros viņ iem vienmē r ir rinda uz vakariņ ā m. Darba grafiks no 15-23 like. Tas atrodas pa kreisi no apļ veida krustojuma.
Kopumā atpū ta bija ļ oti patī kama! Es iesaku š o viesnī cu budž etam. kurš vē las ietaupī t naudu viesnī cā , jo ir nauda ko tē rē t
Jauku atpū tu!
пляж вечер на Кароне


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель Phuket Golden Sand Inn находится рядом с побережьем, популярный пляж Карон — через дорогу. Макашницы, кафешки, рестораны, бары с караоке и живой музыкой, фруктовые рынки, магазинчики, аптеки — в шаговой доступности. Также поблизости парк с хвойными деревьями и озером. Отель был открыт в 1981 году, ежегодно обновляется. Подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель Golden Sand находится в 10-ти минутах езды от пляжа Патонг и в 30 км от международного аэропорта Пхукета.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж. Пляжные полотенца – бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане отеля Golden Sand сервируется «шведский стол», включающий блюда тайской и интернациональной кухни. На завтрак также предлагаются американские и европейские блюда. Бассейн (9:00-22:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

20 standard ba/bungalow (12,25 кв.м, 13 dbl/7 twin, макс.2 чел, вид на сад);

24 superior ba/ bungalow (16 кв.м, 14 dbl/10 twin, макс.2+1 чел, вид на сад);

32 deluxe /building (25 кв.м, 12 dbl/20 twin, макс.2+1 чел, ванна, фен, балкон, двойная звукоизоляция, вид на дорогу, некоторые номера – частичный вид на море и на дорогу).

Istabās

Телевизор, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 556 Patak Rd., Karon Beach, Phuket Thailand 8310
Tālruņi: Tel: +66 (0) 76 396 493-5 Fax: +66 (0) 76 396 117
Tīmekļa vietne: Phuket Golden Sand Inn
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.