Le Meridien Phuket Beach Resort 5*– Atsauksmes

36
Novērtējums 9.010
№1 viesnīcas reitingā Puketa
8.8 Numurs
9.3 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.9 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Puketas rietumu daļā savā līcī starp Karonas un Patongas līčiem. Viesnīca tika uzcelta 1987. gadā. Pēdējā atjaunošanas datums 2017. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар samat79
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Relaksē još ā m brī vdienā m izvē lē jos viesnī cu ar savu pludmali. Ieliku 10 no 10, patika viesnī cas atraš anā s vieta, ī paš i pludmale, dzidrs ū dens, smiltis. Ī paš i gribē ju teikt par personā lu, Taizemē nav pirmā reize, viņ i ir ļ oti draudzī gi, draudzī gi, ir tik patī kami viņ iem atbildē t. … Tomēr ▾ Relaksē još ā m brī vdienā m izvē lē jos viesnī cu ar savu pludmali. Ieliku 10 no 10, patika viesnī cas atraš anā s vieta, ī paš i pludmale, dzidrs ū dens, smiltis. Ī paš i gribē ju teikt par personā lu, Taizemē nav pirmā reize, viņ i ir ļ oti draudzī gi, draudzī gi, ir tik patī kami viņ iem atbildē t. Laba kā rtī bas organizē š ana viesnī cas teritorijā , lieliskas brokastis, daudzveidī gas un garš ī gas. Istabu un viesnī cas teritorijas tī rī ba laba. Internets un Wi-Fi kopumā ir lieliski, pat pludmalē tas darbojas labi. Lieliska viesnī ca un lielisks personā ls, vā rdu sakot, labi darī ts.
аватар Irinamira77
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca patieš ā m ir pirmajā rindā , kas Taizemei ​ ​ nav biež i. Istabas labas, internets ir pat pludmalē . Istabas tiek iztī rī tas, pieliek ū deni. Trū kumi-ja ņ em tikai brokastis, taisies samaksā t par pusdienā m un vakariņ ā m vismaz 2500 batu divatā ar dzē rieniem. … Tomēr ▾ Viesnī ca patieš ā m ir pirmajā rindā , kas Taizemei ​ ​ nav biež i. Istabas labas, internets ir pat pludmalē . Istabas tiek iztī rī tas, pieliek ū deni. Trū kumi-ja ņ em tikai brokastis, taisies samaksā t par pusdienā m un vakariņ ā m vismaz 2500 batu divatā ar dzē rieniem. Vakariņ as restorā nā , kur tiek pasniegtas brokastis, diviem maksā s 3500 batu. devā s ē st Patongā uz krievu restorā nu Space House . Kopā ar taksi (300 bati vienā virzienā ) iznā k divas reizes lē tā k nekā viesnī cā . Sporta laukumus neizmantojā m. Dā rzu uz jumta neredzē jā m, tur ieeja ciet. noņ em 20000batu , aizejot, pat ja izpildī sit š o summu, no jums tiks iekasē ta visa iztē rē tā summa, un jū s gaidī sit atgrieš anos 2.000 batu apmē rā .
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izpē tī ja to kā daļ u no reklā mas tū res pa Taizemi. Prom no visas infrastruktū ras. Depozī ts ieraš anā s brī dī.3000 par nakti, bet ne vairā k kā.15000-20000 batu. 470 istabas, ē ka stā v ar burtu P. Sā nu istabas ar skatu uz dā rzu. … Tomēr ▾ Izpē tī ja to kā daļ u no reklā mas tū res pa Taizemi.
Prom no visas infrastruktū ras.
Depozī ts ieraš anā s brī dī.3000 par nakti, bet ne vairā k kā.15000-20000 batu.
470 istabas, ē ka stā v ar burtu P. Sā nu istabas ar skatu uz dā rzu.
Luksusa numurs ar skatu uz okeā nu centrā lajā ē kā .
Viesnī ca atrodas pirmajā rindā . Bounty pludmale. Viesnī ca nodroš ina bp dvieļ us, bp matrač us, bp lietussargus.
Ir pieejams transports uz tirdzniecī bas centru 100 bati vienai personai vienā virzienā .
Pusdienas vai vakariņ as var ieturē t jebkurā restorā nā , ja ē diena veidi ir brokastis + vakariņ as, brokastis + pusdienas + vakariņ as.
Bē rniem ir bp klubiņ š no 4 lī dz 12 gadiem.
Saldū dens baseins.
Animā cija viesnī cā ir visu dienu. Ir nirš anas centrs.
Ir sporta zā le, ir futbola laukums.
Wi-Fi vestibilā un apartamentos.
Istabas ir konservatī vas, sā nu korpusos lielā kas gultas, telpu platī ba lielā ka un duš a ar soliņ u.
Visur ļ oti tī rs un ē rts.
Lieliskas pludmales brī vdienas.
аватар agent_borabora
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atraš anā s vieta. Unikā la atraš anā s vieta privā tā lī cī , ko ieskauj dž ungļ u pakalni starp Patongas un Karonas lī č iem. Divas ē kas pē c iespē jas tuvā k pludmalei. Dizains ir vienkā rš s, nevis moderns. Mazliet vecs. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta.
Unikā la atraš anā s vieta privā tā lī cī , ko ieskauj dž ungļ u pakalni starp Patongas un Karonas lī č iem. Divas ē kas pē c iespē jas tuvā k pludmalei. Dizains ir vienkā rš s, nevis moderns. Mazliet vecs. Uz Patongu vai Karonu vismaz 10 USD par taksometru vienā virzienā.

Numurs. Minimā lajā kategorijā ir tikai 2 vienguļ amā s gultas. Papildgulta ir pieejama pē c pieprasī juma. Stikla siena starp vannas istabu un istabu, aizkars ā rpus vannas istabas, neaizvē rā s cieš i. Peldmē teļ i un č ī bas, gludeklis un gludinā mais dē lis, tē jas komplekts. Pē c mazgā š anas ū dens labi neizplū st. Ir Discovery, National Geographic, pā ris krievu kanā lu, mū zikas nav.

Uzturs.
Brokastu bufete (viena no daudzveidī gā kajā m Puketā ): marlī ns un lasis, brī , č edaras, ementā ls, Ā zijas ē dienu izvē le, diē tiskais galds, gaļ as ē dieni, dā rzeņ i, piedevas, ananā si, gvajava, arbū zs, melone, longan, saldumi, dabī gas sulas un dabī gā kafija, tē ja.

Pludmale.
Platas, vieglas smiltis, bez akmeņ iem, pakā penisks iestatī jums, nav redzamu paisumu, nav plū stoš u upju, viļ ņ i nenotriec pieauguš o, peldē ties ir droš i. Ē rts bē rniem. Ū dens krā sa ir tī ri debeszila. Pludmale ar dabisku ē nu no augstiem augiem. Sauļ oš anā s krē sli / saulessargi pludmalē bez maksas. Pludmales bā rs ar galdiņ iem.

Teritorija. Pakalpojumi.
Kompakts, bez tropu apstā dī jumiem. Vairā ki peldbaseini, bē rnu baseins. Peldē ties baseinos ir iespē jams naktī . Ir animā cijas programma: aerobika, sē rfoš anas nodarbī bas. Teritorijā atrodas vairā ki restorā ni un veikali, ā rpus viesnī cas pastaigas attā lumā ir pā ris kafejnī cas un masā ž as pakalpojumi. Trenaž ieru zā le un sauna – bez maksas. Augsts apkalpoš anas lī menis: sē ž restorā nā , tiek pasniegti dzē rieni. Ir viessadarbī ba krievu valodā . WiFi - bezmaksas tikai sabiedriskā s vietā s, istabā s - par maksu.

Viesnī cai ir grū ti atrast alternatī vu pludmales un atraš anā s vietas skaistumam.
в номере вид в противоположную сторону от моря кровать территория
аватар forumrusasia
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
http://arendnaphuketeavto.com/ Pasū tiet caur internetu, paņ emiet Puketas lidostā un nododiet tur. Ietaupiet naudu, braucot ar taksometriem uz un no viesnī cas. Viņ iem ir apdroš inā š ana. Depozī ts kartē ir bloķ ē ts. Mū su tiesī bas iet, bet ir jā bū t starptautiskajā m. … Tomēr ▾ http://arendnaphuketeavto.com/ Pasū tiet caur internetu, paņ emiet Puketas lidostā un nododiet tur. Ietaupiet naudu, braucot ar taksometriem uz un no viesnī cas. Viņ iem ir apdroš inā š ana. Depozī ts kartē ir bloķ ē ts. Mū su tiesī bas iet, bet ir jā bū t starptautiskajā m.
PS: Tikai cena ar apdroš inā š anu nebū s minimā la. , viss pā rē jais ir lī menī
аватар bogomolo
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No mū su istabas bija lielisks skats uz jū ru. Skaisti dekorē ts. Mē beles ir laba liela divguļ amā gulta istabas vidū . Visinteresantā kā ir caurspī dī gā siena vannas istabā , bet ž alū zijas var aizvē rt. Skapī ir gludeklis, gludinā mais dē lis, drē bju pakaramie. … Tomēr ▾ No mū su istabas bija lielisks skats uz jū ru. Skaisti dekorē ts. Mē beles ir laba liela divguļ amā gulta istabas vidū . Visinteresantā kā ir caurspī dī gā siena vannas istabā , bet ž alū zijas var aizvē rt. Skapī ir gludeklis, gludinā mais dē lis, drē bju pakaramie. Tē jas un kafijas komplekts un tē jkanna. Neliels balkons ar pā ris krē sliem un galdu. Tī rī š ana notiek regulā ri, pat mazie dzī vnieki ir savī ti no dvieļ iem. Lielā plazma. Halā ti, dvieļ i, gultas veļ a no kvalitatī va materiā la, nav mazgā ti. Kopumā istaba nav ē rta, bet ē rta. Uz vietas ir divi peldbaseini. Daudz sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem. Vietas atraš ana nav problē ma, kuru gandrī z neviens neaizņ em. Teritorija visa apstā dī jumos, ir neliels rotaļ u laukums. Ir neliels skaists dā rzs. Liela š ī s viesnī cas priekš rocī ba ir tā s pludmale, un tā atrodas tieš i viesnī cas priekš ā . Pludmale ir noslē gta no abā m pusē m, nož ogota ar akmeņ iem. Sveš inieku nav. Iekļ ū š ana ū denī ir gluda. Lieliski piemē rots bē rniem, nebaidieties, ka viņ i tū lī t iekritī s dziļ umā . Pludmale ir tī ra, baltas smiltis. Dabiski, ka pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu, ko vietē jie likumi neatļ auj, tač u ir nodroš inā ti matrač i. Vai istabā ir lietussargs. Mē s ļ oti gribē jā m, lai pludmale un vieta, kur atrodas viesnī ca, ir nomaļ a, plā nojā m atseviš ķ i izkā pt uz ballī tē m un nedzī vot burzmā . Ē diens garš ī gs un pielā gots eiropieš iem, ir arī vietē jie ē dieni. Mums ī paš i patika atrasties pludmalē , jo viņ i gatavoja ē dienu uz atklā tas uguns. Labs restorā ns La Fiamma. Augstas kvalitā tes dzē rieni neko neatš ķ aida. Viesnī cai lieku pieci, viss ļ oti patika un paldies personā lam par viesmī lī bu.
аватар AntonBereg
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ar savu pludmali. Savs lī cis. Nav ceļ u un sveš inieku. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Laba cenu zī me. Un ē rta atraš anā s vieta. Jaukas istabas, lai arī ne jaunas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar savu pludmali. Savs lī cis. Nav ceļ u un sveš inieku. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Laba cenu zī me. Un ē rta atraš anā s vieta. Jaukas istabas, lai arī ne jaunas.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir lieliski! Viesnī ca ir lieliska, pludmale ir sava, un tas ir milzī gs pluss! ! Manuprā t, š ī ir vienī gā viesnī ca Patongā ar savu pludmali! No pludmales izņ emti sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem. sakarā ar izmaiņ ā m Taizemes likumos! Pakalpojums 5, vienī gais negatī vs ir jauns krievu viesnī cas darbinieks vā rdā Dima! Ī sti neko nezina! Esi uzmanī gs ja vē lies ar viņ u kaut ko noskaidrot!! ! Labā k zvani Bogdanam vai Katjai! Pā rē jais izrā dī jā s brī niš ķ ī gs, papildus baseiniem viesnī cas teritorijā ir mini golfs, nirš anas klubs, basketbola laukums, loka š auš anas laukums, milzī gs š ahs, tenisa korti! 300 bati un taksometrs aizvedī s lī dz Patongas centram! Vispā r iesaku! ! !. … Tomēr ▾ Viss ir lieliski! Viesnī ca ir lieliska, pludmale ir sava, un tas ir milzī gs pluss! ! Manuprā t, š ī ir vienī gā viesnī ca Patongā ar savu pludmali! No pludmales izņ emti sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem. sakarā ar izmaiņ ā m Taizemes likumos! Pakalpojums 5, vienī gais negatī vs ir jauns krievu viesnī cas darbinieks vā rdā Dima! Ī sti neko nezina! Esi uzmanī gs ja vē lies ar viņ u kaut ko noskaidrot!! ! Labā k zvani Bogdanam vai Katjai! Pā rē jais izrā dī jā s brī niš ķ ī gs, papildus baseiniem viesnī cas teritorijā ir mini golfs, nirš anas klubs, basketbola laukums, loka š auš anas laukums, milzī gs š ahs, tenisa korti! 300 bati un taksometrs aizvedī s lī dz Patongas centram! Vispā r iesaku! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Stilī gā kā un dā rgā kā viesnī ca Puketā . Iesakā m ģ imenē m ar bē rniem. … Tomēr ▾ Stilī gā kā un dā rgā kā viesnī ca Puketā . Iesakā m ģ imenē m ar bē rniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар n81elena
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
новогоднее угощение Слоненок Валентин, он еще маленький 550кг 3 года и его хозяин
Parādīt vairāk »


iemiesojums onica
ejam janvārī-februārī ar bērnu, gribas siltu jūru un labu laiku. lūdzu, pastāstiet man, kas tajā laikā bija, kā gāja?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
iemiesojums war-wolf
Lūdzu, pastāstiet man, ko redzēt Puketā. Salīdzinot ar ekskursijām no Patajas, un šur tur fermas, zoodārzi, ciemati. Kāda atšķirība? Es negribētu divas reizes skatīties gandrīz uz vienu un to pašu. Kur ir labākais zoodārzs? Kur atrodas visinteresantākā krokodilu audzētava? Kopumā apgaismojiet vai iedodiet saiti uz vietu, kur varat skaidri izlemt, ko skatīties.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums mara.dvur
Un cik vecas ir telpas!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Inna333
Gribu ņemt zīdu gultas veļas šūšanai, ja iespējams, šuju tur, apaļa gulta. Kas zina, pastāstiet man, lūdzu.
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums katdash
Interesē, cik daudz laika un kā nokļūt no šīs viesnīcas uz jebkuru centru, veikaliem utt.? Vai tur var peldēt ar bērnu (viļņu ziņā). Mēs brauksim septembrī
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель расположен в западной части острова Пхукет в собственном заливе между бухтами Карон и Патонг. Отель построен в 1987 году. Дата последней реставрации 2017 год. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 45 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж-бухта, первая береговая линия. Длина пляжной полосы 550 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 больших бассейна (60 на 90 м и 26 на 11 м ) с джакузи возле пляжа. 6 конференц-залов, транспорт по территории отеля, магазины. Круглосуточная стойка регистрации. Хранение багажа. Услуги консьержа. Экскурсионное бюро.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини клуб с разнообразными курсами и спортплощадкой для детей 4-12 лет. Детские книги, музыка или фильмы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Кулинарные курсы, мини-гольф, мини-футбол, 4 теннисных корта, стрельба из лука, петанк, гигантские шахматы, водное поло, каноэ, скалодром.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Четыре 6-ти этажных корпуса,всего 470 номеров.

Istabās

Во всех просторных современных номерах, оформленных в тайском стиле, установлен телевизор с 37-дюймовым плоским экраном и кондиционер. Номера с деревянным полом располагают отдельным балконом. Также предоставляются принадлежности для чая/кофе, бесплатный Wi-Fi и халаты.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese 29 Soi Karon Nui, Tambon Karon,Amphur MuangPhuket,83100 Thailand
Tālruņi: (66)(76) 370 100
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, сквош, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.