Karona Resort & SPA 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.210
№27 viesnīcas reitingā Puketa
7.9 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.2 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Karona Resort & SPA atrodas Karonas pludmales dienvidu daļā, nogāzē, pāri ceļam no jūras (3 min gājienā), 950 metru attālumā no Kata Beach (10 min gājiena attālumā), 8 km attālumā no naktsdzīves zonas. Patongas pludmale (17 minūšu brauciena attālumā). Uzcelta 2001. gadā, pēdējo reizi renovēta 2012. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan pludmales brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар ianabaranne
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ aujiet man sā kt ar to, ka š ai viesnī cai ir daudz ko piedā vā t. Pats galvenais, ka pludmale ir pā ris metrus pā ri ceļ am, jū ra ar pastā vī giem viļ ņ iem, un man tā vienkā rš i patī k. Bē rniem tas nav mierī gi, bet, tā kā mē s atpū tā mies kā pā ris, mums tas likā s vienkā rš i lieliski. … Tomēr ▾ Ļ aujiet man sā kt ar to, ka š ai viesnī cai ir daudz ko piedā vā t. Pats galvenais, ka pludmale ir pā ris metrus pā ri ceļ am, jū ra ar pastā vī giem viļ ņ iem, un man tā vienkā rš i patī k. Bē rniem tas nav mierī gi, bet, tā kā mē s atpū tā mies kā pā ris, mums tas likā s vienkā rš i lieliski. Tagad par paš u viesnī cu. Mē s ieradā mies agri no rī ta un ā tri mū s nokā rtojā m, mums gandrī z nebija jā gaida. Numurs ir lielisks, otrajā stā vā ar skatu uz jū ru un baseinu. Pati telpa ir plaš a, pā rdomā ta, ē rta un mā jī ga. Ir visā di sī kumi pludmalei un istabā m. Jauki, ka istabā ir lietussargi. Bija pieejams arī viss pā rē jais: tē jkanna ar visu nepiecieš amo kafijai un tē jai, labs fē ns, kluss kondicionieris, seifs, lai arī par samaksu. Tī rī š ana ir normā la, nevis kā operā ciju zā lē )), bet istabā gandrī z nebijā m, tā pē c bijā m diezgan apmierinā ti. Katru dienu uz istabu tika atnestas 2 pudeles ū dens, papildinā ti š ampū ni un duš as ž elejas, vairā kas reizes mainī ti dvieļ i un palagi. Trijotnei tas ir vienkā rš i labi. Un vieta ir lieliska. Blakus ir visā das kafejnī cas, daudzi veikali, aptiekas, siltummaiņ i, vispā r viss, ko vē laties. Un cenas patī kamas, pā rceļ oties mazliet tā lā k no viesnī cas, visu var atrast lē tā k, netaupot uz kvalitā ti. Ja runā jam par brokastī m, tad gardas veldzes mums vienmē r pietika. Neteikš u, ka galdi bija pilni ar ē dieniem, bet ierasto olu kulteni vai olu kulteni un pā ris veidu gatavus augļ us varē ja atrast vienmē r. Mē s neesam pieraduš i no rī tiem ļ oti cieš i ē st brokastis, tā pē c ē damā pietika. Nenā ktu par ļ aunu mazliet daž ā dot, bet tas ir diezgan pieklā jī gi. Arī apkalpoš ana bija patī kama. Visu laiku viņ i nesastapa neapmierinā tu seju, visi centā s palī dzē t vai vienkā rš i pasmaidī ja sapulcē . Un, protams, pati teritorija, pakā pieni ir klā t, bet, no otras puses, tas pat pieš ķ ir kā du ī paš u krā su un skaistumu. Ir daudz apstā dī jumu, katrs stū ris ir sakopts, skaists tī rs baseins. Ja bija ī paš i lieli viļ ņ i, tad tā tuvumā mums patika peldē ties un sauļ oties. Teritorijā daž viet tas ķ er internetu, un istabā vienmē r pietika zvanī š anai un tikai sarakstei. Man ļ oti patika SPA viesnī cā , lai gan tas bija dā rgā ks nekā ielu salonos, bet pati masā ž a un tī rī ba kaut kā vairā k savaldzinā ja. Ja relaksē još ai un nedā rgai atpū tai, tad viesnī ca ir ideā la, iesakā m.
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pā rbaudī ts ar pā rbaudi Taizemes reklā mas tū res ietvaros. Visa teritorija ir kā pnē s un figū riņ ā s. 2 ē kas bez lifta. Pludmale atrodas uzreiz no izejas pa kreisi no Karonas. Viesnī cā nav depozī ta. Pludmales dvieļ i bp, var mainī t katru dienu. … Tomēr ▾ Pā rbaudī ts ar pā rbaudi Taizemes reklā mas tū res ietvaros.
Visa teritorija ir kā pnē s un figū riņ ā s. 2 ē kas bez lifta.
Pludmale atrodas uzreiz no izejas pa kreisi no Karonas.
Viesnī cā nav depozī ta. Pludmales dvieļ i bp, var mainī t katru dienu.
Ir 1 peldbaseins.
Wi-fi bp visā teritorijā .
Istabas mazas, vecas, vidē ji tī ras, istabā ir papildus gulta.
Superior villa: tē ja, kafija, ū dens katru dienu.
Seifs 50 bati reģ istratū rā .
Personā ls ir krā sots.
Mans viedoklis, ne tik daudz.
Piemē rots jaunieš iem. Ja staigā š ana pa kā pnē m nav problē ma un nav pieprasī jumu pē c istabā m, tad var iedziļ inā ties.
аватар stereliuhin
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, laba atraš anā s vieta, ē rti numuri, draudzī gs personā ls. Ā tri publicē ts. Istaba ē rta, divguļ amā gulta, duš a, tualete, TV. Ir tikai viena programma krievu valodā . Bezmaksas wi-fi. Brokastis no 6:00 lī dz 10:00. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, laba atraš anā s vieta, ē rti numuri, draudzī gs personā ls.
Ā tri publicē ts. Istaba ē rta, divguļ amā gulta, duš a, tualete, TV. Ir tikai viena programma krievu valodā . Bezmaksas wi-fi. Brokastis no 6:00 lī dz 10:00. Garš ī gi, liela izvē le. Dvieļ i pludmalē bez maksas, atgrieš anā s lī dz 19-00 h. Baseins, kafejnī ca, viss kā rtī bā .
аватар tamarabab
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja jums ir neliels budž ets, š ī viesnī ca ir ideā la! Viss ir sabalansē ts un no tā , ka daudzas viesnī cas ir dā rgā kas, bet pakalpojumu lī menis ir daudz sliktā ks. Teritorija ir zaļ a un tī ra. Viesnī cā ir diezgan daudz kā pņ u, it ī paš i, ja reģ istrē jaties otrajā ē kā , tā pē c, ja jums ir ratiņ i, tas nebū s labā kais izmitinā š anas variants. … Tomēr ▾ Ja jums ir neliels budž ets, š ī viesnī ca ir ideā la! Viss ir sabalansē ts un no tā , ka daudzas viesnī cas ir dā rgā kas, bet pakalpojumu lī menis ir daudz sliktā ks. Teritorija ir zaļ a un tī ra. Viesnī cā ir diezgan daudz kā pņ u, it ī paš i, ja reģ istrē jaties otrajā ē kā , tā pē c, ja jums ir ratiņ i, tas nebū s labā kais izmitinā š anas variants. Viesnī cā ir divu lī meņ u baseins ar miniatū riem ū denskritumiem un akmens laukakmeņ iem, kas ir ē rti ap apstā dī jumiem. Ļ oti eksotiski. Lai gan viesnī ca nav jauna, es neteikš u, ka tā ir veca. Renovā cija, cik man zinā ms, tika veikta 2012. gadā . Nekas nav salauzts, viss ir glī ts un izskatā s normā li. Diemž ē l personā ls vispā r nerunā angliski krieviski, tā pē c pā ris vā rdu) Bet izmantojot Google tulkotā ju un tikai uz pirkstiem visu var izskaidrot pat tad, ja nerunā angliski. Viss personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un efektī vs. Pludmale pirmajā lī nijā Karonas pludmales dienvidu daļ ā lī dz jū rai 3 minū tes pā ri ceļ am. 10-15 min lī dz Kata pludmalei. Uz ceļ a ir satiksme, bet tā ir visur Karonā , un pierod pie tā otrajā dienā ) Pludmales dvieļ i vienmē r ir pieejami un nav jā atdod tajā paš ā dienā . Viesnī ca atrodas klusā vietā , prom no pū ļ a. Apmē ram simts metru attā lumā atrodas kafejnī cas, veikali, aptiekas, masā ž as saloni u. c. . Lai gan telpa ir remontē ta jau labu laiku, viss izskatā s glī ti. Mā jī gs dizains. Mī ksts patī kams apgaismojums. Mē beles labā stā voklī . Gulta liela vai arī ieliek divas gultas, ja atpū š aties ar bē rnu, lī dzi nā ks papildus gulta vai pufa. Mū sdienī gs plakanais televizors. Gultas dvieļ i labā stā voklī , nav mazgā ti. Tī rī ts katru dienu un diezgan labs. Izmetiet tos uz vannas istabas grī das, lai nomainī tu dvieļ us. Istabā ir tē jkanna ar tē jas un kafijas komplektu, kas tiek papildinā ts pē c vajadzī bas. Sociā lajiem tī kliem pietiek ar Wi-Fi. Lī dzi jā ņ em divas pudeles ū dens. Gaisa kondicionieris ir labs plus ventilators. Kopumā dzī vojiet ē rti. No ē dienreizē m varat ņ emt brokastis vai brokastu vakariņ as. Brokastis ir diezgan daudzveidī gas. Garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Trauki, lai arī ne katru dienu, bet maina to paš u par augļ iem. Laba garš ī ga kafija brokastī s. Un viņ i gatavo garš ī gus ē dienus. Viņ i gatavo omleti ar pildī jumu jū su priekš ā ) Brokastī s skan mierī ga patī kama mū zika. Netā lu no tuvā kā s kafejnī cas atrodas Kata Villa, iesaku arī Č ehova kafejnī cu. Viesnī cā ir SPA, bet masā ž a ir dā rgā ka nekā tad, ja to ņ em uz ielas. Iesaku š o viesnī cu kā lē tu, labu iespē ju pā rim vai ar bē rniem.
аватар raisazvanc
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m apmierinā ti ar viesnī cu un apkalpoš anu viesnī cā . Un pludmale. Svē tki pagā ja ļ oti labi. Sā kš u ar ē dienu, tas mū s ļ oti satrauca, jo Taizemē bijā m pirmo reizi. Uzreiz jā saka, ka nav jē gas ņ emt lī dzi ē dienu vairā k par brokastī m viesnī cā . … Tomēr ▾ Bijā m apmierinā ti ar viesnī cu un apkalpoš anu viesnī cā . Un pludmale. Svē tki pagā ja ļ oti labi. Sā kš u ar ē dienu, tas mū s ļ oti satrauca, jo Taizemē bijā m pirmo reizi. Uzreiz jā saka, ka nav jē gas ņ emt lī dzi ē dienu vairā k par brokastī m viesnī cā . Tuvumā ir daudz vietu, kur ē st un dzert. Bet iesaku paē st brokastis. Viesnī cā ir daudz daž ā du brokastu. Jū su priekš ā tiek gatavoti forš i pavasara rullī š i ar pildī jumu pē c jū su gaumes. Augļ i, salā ti, desiņ as utt. Pā rē jā laikā ē dieni mainī jā s, protams, š ī nav Turcija) Bet viss ir garš ī gi un ir diezgan daudz no kā izvē lē ties. Personā ls ļ oti draudzī gs! Liels paldies viņ iem par viesmī lī bu. Tiesa, viņ i runā tikai angliski. Bet tas nekļ uva par problē mu. Vē l viens patī kams bonuss bija tas, ka istaba lieliski uztver internetu. Jū s varē tu iztikt bez tā , bet tas joprojā m ir ē rtā k. Istaba tī ra, mā jī ga, ž ē l, ka tikai seifs ir par maksu, bet reģ istratū rā ir bezmaksas. Bet neviens tev nepiedā vā s, jā jautā paš am) Vispā r istaba nav jauna, bet tī ra, kā rtī ga, mē beles nav nomiruš as. Viņ i labi attī ra. Un, protams, pludmale. Pirmkā rt, tas ir tikai daž u minū š u attā lumā , bet pā ri ielai. No pirmā acu uzmetiena ir spē cī ga kustī ba, bet pē c tam pierod, tas ir labi. Pludmales dvieļ i viesnī cā tiek nodroš inā ti bez maksas. Tie ir labā stā voklī , un, ja jū s nenododat laikā , tas ir labi. Viesnī cas teritorija ir zaļ a, daudzas palmas ir skaistas un koptas. Baseins ir tī rs ar ū denskritumiem. Viss ir ļ oti jauki) Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir pilnī gi pietiekami, lai viesnī cas viesi aizņ emtu vajadzī bas nebija) Baseins ir atvē rts lī dz septiņ iem vakarā . Viesnī cā par papildus samaksu var saņ emt masā ž u nedaudz dā rgā k nekā uz ielas, un visur masā ž as izmaksas ir vienā das. Vispā r vairs nav ko teikt, izņ emot to, kā svē tki izdevā s)!
аватар angelinasaranc
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jū ra un pludmale. Pludmale ir ļ oti ē rta, tuvu piecas minū tes, un jū s jau esat pludmalē . Dvieļ i tiek izsniegti no viesnī cas, tač u tie ir jā atdod lī dz septiņ iem vakarā . Pludmalē nav problē mu ī rē t saulessargus un sauļ oš anā s krē slus. … Tomēr ▾ Jū ra un pludmale. Pludmale ir ļ oti ē rta, tuvu piecas minū tes, un jū s jau esat pludmalē . Dvieļ i tiek izsniegti no viesnī cas, tač u tie ir jā atdod lī dz septiņ iem vakarā . Pludmalē nav problē mu ī rē t saulessargus un sauļ oš anā s krē slus. Un, ja jū s pat aizbraucat pusdienā s, tad, atgriež oties, jū s varat atgriezties ieņ emtajā vietā . Pati pludmale ir plaš a ar vē si baltā m dziedoš ā m smiltī m. Istaba ir pieklā jī ga. Laba gulta un balkons. Remonts ir normā ls, un gaisa kondicionieris ir kluss. Seifs ir apmaksā ts un ir uz atslē gas nevis elektronisks, ņ emt to nevajag, un par zā dzī bu nedzirdē jā m, mierī gi atstā jā m koferī elektroniku un citas vē rtī gas lietas, nekas nepazuda. Internets istabā labi fiksē jas, paroli tiks dota reģ istratū rā . Piekļ uve internetam bez paroles vestibilā . Istabu tī rī ja katru dienu, gultu mainī ja ik pē c divā m trim dienā m. Nianse ar dvieļ iem, lai aizstā tu mest uz grī das. Š ampū ni, ž elejas, nu vispā r viss vannasistabai tika papildinā ts pē c vajadzī bas. Ir tē jkanna tē jas un kafijas pagatavoš anai. Pievieno arī katru dienu. Televizors neuztvē ra krievu kanā lus, bet jū s varat ievietot zibatmiņ u. Katru dienu viņ i ienes istabā pā ris pudeles ū dens. Pati viesnī ca ir diezgan liela un zaļ a, nu, tas ir pē c vietē jiem standartiem. . Baseins ir tī rs, bet bez baseina jū s nevarat sē dē t ar ē dienu vai dzē rieniem. Viesnī cā ir lielisks spa, ļ oti ieteicams. Uz ielas ir nedaudz lē tā k, bet š eit viss ir ē rtā k un patī kamā k. Viesnī cas cenas un kvalitā tes attiecī ba ir lieliska. Un visbeidzot par ē dienu. Izvē le ir diezgan liela, tā pē c var ieturē t sā tī gas brokastis un izvē lē ties, ko ē st. Nu pusdienā s un vakariņ ā s blakus klusē ju, kur paē st ir daudz un cenas visur gandrī z vienā das. Vienī gais negatī vais ir paņ emt lī dzi nazi augļ u grieš anai. Mē s nopirkā m un lū dzā m griezt viesnī cā , bet mums atteica. Tas nav nedaudz patī kami. Citā di ļ oti laba viesnī ca.
аватар nehaewa.t
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums galvenais, izvē loties viesnī cu, bija tas, ka lī dz pludmalei nebija tā lu. Viesnī ca atrodas trī s minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale ir skaista, bet nav aprī kota. Viesnī ca reģ istratū rā izsniedz dvieļ us un paklā jiņ us, tā pē c man nebija jā pē rk. … Tomēr ▾ Mums galvenais, izvē loties viesnī cu, bija tas, ka lī dz pludmalei nebija tā lu. Viesnī ca atrodas trī s minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale ir skaista, bet nav aprī kota. Viesnī ca reģ istratū rā izsniedz dvieļ us un paklā jiņ us, tā pē c man nebija jā pē rk. Viena lieta ir neē rta, ka tā s ir jā nodod vakarā , bet mē s vienu reizi aizmirsā m, un ir labi tos mainī t nā kamajā dienā . Mē s pat neņ ē mā m lī dzi saules aizsargkrē mu, visu pirkā m uz vietas. Lielisks mazs veikals ielas vidū . Neatceros nosaukumu viesnī cas pretē jā pusē uz jū ru, apmē ram treš ā vai ceturtā pē c kā rtas. Ļ oti labi, ka ir krieviski runā još s pā rdevē js. Paš ā pludmalē ar tī rā m baltā m smiltī m ir, kā teikt, cilvē ku plaš a, un nedaudz, jo vietas ir daudz) Viesnī cas teritorija ir pakā pieni un pakā pieni, tā pē c es neiesaku veciem cilvē kiem š eit apmesties. Tagad par izvietojumu. Numurā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. Mē beles ir labas, lai gan nav jaunas. Internets nav tik karsts, bet diezgan vā jš Skype vai Viber. Katru dienu ņ emiet lī dzi ū deni un papildiniet kafiju un tē ju. Ja nepiecieš ams nomainī t dvieļ us, nometiet tos uz grī das. Gultas veļ a mainī ta ik pē c trim dienā m. Tī rī š ana noteikti nav pirmajā pieciniekā , labi, š ī ir tā pati viesnī ca) Pā rē jā laikā nekad nav bijuš i nekā di bojā jumi vai pā rpratumi. Un jā , cena ir diezgan pieņ emama. Mē s pat ietaupī jā m naudu, iegā dā joties ekskursiju ar interneta starpniecī bu. Nav ko teikt par ē dienu š eit viesnī cā sā tī gas brokastis mazliet no visa. Tā pē c izveidot savu ē dienkarti nav problē ma, tač u viesnī cas apkā rtnē ir daudz vietu, kur paē st. Par vē lmē m š eit, lai katrs izvē las, š ur tur izmē ģ inā jā m un izlē mā m, kur mums labā k, tā pē c neko konkrē tu neieteikš u. Š ķ iet, ka cena visur ir gandrī z vienā da. Viesnī cā ir divi peldbaseini. Tā lu dziļ i un bā rs ū denī . Kopumā pē c vietē jiem standartiem to uzskata par lielu platī bu. Bet mē s nepalikā m viesnī cā . Aktī vi atpū ties jū rā vai ekskursijā s) Viesnī cu vē rtē ju kā izcilu!
аватар akonev
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca Karona Resort & SPA 3 * atrodas Karonas pilsē tā , 200 metru attā lumā no krasta, pā ri ceļ am. Tajā atpū tā mies ar sievu no 29. novembra lī dz 12. decembrim. Jau iepriekš esam bijuš i Taizemē , bet pirmo reizi Puketā . Uzreiz jā saka, ka bijā m ļ oti apmierinā ti ar salu, viesnī cu, pludmali un kopumā atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca Karona Resort & SPA 3 * atrodas Karonas pilsē tā , 200 metru attā lumā no krasta, pā ri ceļ am. Tajā atpū tā mies ar sievu no 29. novembra lī dz 12. decembrim. Jau iepriekš esam bijuš i Taizemē , bet pirmo reizi Puketā . Uzreiz jā saka, ka bijā m ļ oti apmierinā ti ar salu, viesnī cu, pludmali un kopumā atvaļ inā jumu.
Ierodoties viesnī cā , viņ i mums atnesa no ledusskapja mitru dvieli un grā dī go dzē rienu. Kā saka - "sī kums, bet jauki. " Viesnī ca sastā v no divā m daž ā da augstuma galvenajā m ē kā m un vairā kiem bungalo. Mū su biļ etē bija norā dī ts - cipars "superior ROH". Nedaudz uztraucā mies par izvietojumu, bet viss izdevā s ļ oti labi. Mū s ievietoja bungalo ar numuru 133. Bungalo iztē lojos savā dā k - kā bū diņ u. Izrā dī jā s - laba pilna istaba, balkons, no kura var redzē t jū ru. Otrais stā vs, pirmais - tehniskais. Istabā ir plata divguļ amā gulta, skapis, galds, krē sli, dī vā ns, uz kura var tikai sē dē t, minibā rs un LCD televizors, iespē jams, 32 collas pa diagonā li. Mē beles nav jaunas, bet pamatī gas. Balkonā vē l 2 krē sli un galds, vakarā var iedzert tē ju. Mū su istabas priekš ā atradā s vienstā va bungalo, tā pē c skatiens vispirms krita uz to jumtiem, un jau aiz tiem - jū ra lī dz apvā rsnim. Istabā ir tē jkanna, katru dienu lī dzi jā ņ em 2 pudeles ū dens, tē jas maisiņ i, kafija, krē jums. Daž ā s bildē s no viesnī cas izlietne atrodas istabā , bet š ī acī mredzot galvenajā ē kā , mū su izlietne atradā s tur, kur tai jā bū t - tualetes telpā . Duš u no tualetes atdala slieksnis, laistī š anas kanna duš ā atstā j daudz vē lamo - to nevar noņ emt, tā ir piestiprinā ta pie sienas, un arī to nevar pagriezt uz sā niem - sā k sifonē t no visā m pusē m. Nu nekas, pieradu. Ir fē ns. Ziepes, š ampū ni, dvieļ i tika atjauninā ti katru dienu, nebija sū dzī bu par telpas uzkopš anu, gulbjiem, lai gan tie nevē rpā s, un Dievs svē tī viņ us. Runā jot par apkalpoš anas kvalitā ti un apkalpoš anu viesnī cā kopumā , esam apmierinā ti. Sū dzī bu, komentā ru personā lam nebija. Neskatoties uz zinā mu valodas barjeru (neviens nerunā krieviski, mana angļ u valoda ir, maigi sakot, nepilnī ga), ar savu problē mu vienmē r varē ji vē rsties pie personā la - viņ i palī dzē s un atrisinā tu. Mū su istabā noplū da tē jkanna - nekavē joties nomainī ja to pret jaunu, un, kad vajadzē ja pā rcelt apmaksā to ekskursiju uz citu dienu, palī dzē ja arī š ajā gadī jumā - piezvanī ja uz tirdzniecī bas biroju, visu mums paskaidroja, un mē s gā ja citu dienu.
Bet turpinā sim par viesnī cu. Viesnī ca neliela, bet mā jī ga, kopta teritorija. Skaists, divlī meņ u peldbaseins, kurā ar prieku atveldzē ties pē c pastaigas no jū ras. Baseins ir sekls, vietā m bija ū dens lā ses, radot dž akuzi efektu. Mū su ieraš anā s brī dī nebija daudz cilvē ku, tā pē c bija iespē ja atpū sties baseinā un vienkā rš i baudī t apkā rtni. Blakus atrodas bā rs, ja ir vē lme, var pasū tī t dzē rienus un uzkodas sev, tač u tas neguva lielus panā kumus. Arī netā lu, ē kā , ir spa, bet par to neko nevaru pateikt, mē s uz to negā jā m, lai gan masā ž as cenas nav daudz augstā kas kā uz ielas.
Ē dienu ziņ ā : brokastojā m - viss mums derē ja. Viss ir svaigs un garš ī gs. No dā rzeņ iem varē ja uztaisī t sev kā dus salā tus, vienmē r bija vairā ki piedevi (rī si, nū deles, kartupeļ i), tie bija vai nu gaļ a vai zivis, vienmē r desiņ as. Š efpavā rs varē tu uzcept omleti ar piedevā m pē c jū su izvē les, vai arī jū s varē tu bū t ceptas olas. Bija musli, jogurts, konditorejas izstrā dā jumi. No augļ iem - arbū zs, melone, banā ni, papaija, pū ķ a acs, ananā si. Laba kafija brokastī s, manuprā t, ir pat nedaudz stipra, bez piena ļ oti uzmundrina. Kā jau minē ju, iemī tnieku nebija ī paš i daudz, un galdiņ u brokastī m pietika visiem, bet brokastī s labā k laicī gi, jo saulī te sā ka cepinā t no pulksten 8 un bija jā meklē galds ē nā .
Un pē c brokastī m - protams, jū ra! Siltā Andamanu jū ra un Karonas pludmale ar dziedoš ā m, skanoš ā m smiltī m. Tagad pludmalē s nav sauļ oš anā s krē slu un saulessargu, tā pē c no viesnī cas paņ emam pludmales dvieļ us un novietojamies, kur vien sirds kā ro. Jū s varat sē dē t saulē , varat uz zā les vai ē nā zem palmā m. Atpū tas laikā apskatī jā m arī Kata un Kata Noi pludmales, bet tomē r Karons mums patika vairā k. Tas ir nedaudz ē rtā k, vai ne? Paš u karstumu, kā vienmē r, gaidī jā m vai nu istabā , vai viesnī cas baseinā , un vakarā pē c saulrieta izstaigā jā m ciematu, pie Kata. Vienmē r pusdienojā m daž ā dā s vietā s, neko nevaru ieteikt, visur labi barojas. Pē dē jā s dienā s viņ i ir pieraduš i doties uz Katjas tirgu, ņ emt lī dzi ceptas zivis un piedevu kaut kur pie makaroniem. Iznā k lē tā k.
Nu par ekskursijā m. Mū su tū roperators TEZ Tour nodroš inā ja divas bezmaksas tū res - apskates ekskursiju pa salu un "Exotic Phuket". Š eit ir iekļ autas galvenā s salas apskates vietas - Lielais Buda, Wat Chalong templis, putnu parks, č ū sku un krokodilu š ovs, botā niskais dā rzs. Nu kā jau ekskursijā s bez lateksa, juvelierizstrā dā jumu fabrikas un dabas produktu fabrikas. Un ekskursijas uz Phi Phi un Similan salā m iegā dā jā mies paš i, uz ielas. Iznā k lē tā k, bet jā saprot, kas bū s iekļ auts š ajā cenā . Uz Phi Phi braucā m ļ oti lē ti, bet visas pludmales un alas redzē jā m no tā lienes, no lielā s laivas, un snorkelē š ana bija tikai vienu reizi.
Mū su divas nedē ļ as Puketā paskrē ja kā divas dienas, atstā jot tikai patī kamus iespaidus un pozitī vas emocijas. Un es nekad neesmu redzē jis tik pā rsteidzoš us saulrietus kā š eit. Iesaku Puketas salu, Karonas pludmali, Karona Resort & SPA.
аватар siriys
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kš u pē c kā rtas. Mē s ar sievu esam no Ukrainas, Zaporož jes. Nopirkā m ekskursiju no Tez-Tour, izlidoš ana no Maskavas, cena 11 dienas ar lidojumu, 3 zvaigž ņ u viesnī ca + brokastis = 1680 USD diviem. Ukraiņ iem nepiecieš ama vī za - ierodoties apm. … Tomēr ▾ Sā kš u pē c kā rtas. Mē s ar sievu esam no Ukrainas, Zaporož jes. Nopirkā m ekskursiju no Tez-Tour, izlidoš ana no Maskavas, cena 11 dienas ar lidojumu, 3 zvaigž ņ u viesnī ca + brokastis = 1680 USD diviem. Ukraiņ iem nepiecieš ama vī za - ierodoties apm. 30$ + jā nokļ ū st Maskavā . Transaero lidoja no Dņ epropetrovskas, 1.5 stundas lidojums uz Maskavu, Domodedovo. Tā kā lidojums uz Taizemi bija tikai uz rī tdienu 22-40 piestā jā m uz 1 nakti Maskavā (agrā k nebijā m), 1700 rubļ i par istabu Serpukhovskaya metro stacijā . Ļ oti pieņ emami. Gā ja, gā ja. Maskava ir pilsē ta, kas nekad neguļ : ) Tā tad, es pievē rš os aprakstam par patieso ceļ ojumu no Taizemes.
1. Lidojums. Lido Transaero. Izlidoš ana no Domodedovas, pulksten 22-40 pē c Maskavas laika, lidmaš ī na ir Boeing 747-400. Baro 2 reizes. Izbraukš ana minū ti pē c minū tes. No rī ta apsē dā mies Puketā . Pirmais iespaids - jā , tā ir ALUSTA ! ! ! Godī gi sakot, es nebiju pā rsteigts uzreiz. No bildē m par Taizemi nevar redzē t paradī zes palmas, tirkī za pludmales un citas lietas. Izkā pā m un devā mies uz pasu kontroli. Maiņ a nav, batu nav kur nopirkt. Piegā ju pie loga "Visa on é rkezé s", jautā ju cik maksā un kur nopirkt batu? Taizemietis rā dī ja zī mi – vī zu cenu daž ā dā s valū tā s. 40 USD Spekulā cijas, bet neko darī t. Puketas lidostā nav kur nopirkt batu, kamē r neesat atstā jis pasu kontroli. Man bija iepriekš aizpildī tas veidlapas ar fotogrā fijā m. Iedevu veidlapas, naudu un uzreiz pasē ielī mē ja vī zas, izgā ja kontroli, muitu. Esam jau Taizemē . Lidostas maiņ as punktā nomainī ja $200. Kurss 29.6bahti par 1 dolā ru. Pasniedzu kursus pareizai cenu kā rtī bas izpratnei Taizemē . Tā tad, 1 UAH - 3.7 bati. Vai 1 krievu rub. = 1 bats.
2. Viesnī ca. Izvē lē jos ne tikai pē c tū ristu atsauksmē m, bet galvenokā rt caur Google Map pā rlū kojot TezTour piedā vā tā s viesnī cas savā cenu kategorijā . Es savā izvē lē nekļ ū dī jos. Viesnī ca visā dā ziņ ā lieliska! Mazs, tī rs, mā jī gs, mā jī gs vai kaut kas cits. Tī rs silts peldbaseins, ļ oti pieklā jī gs personā ls (tikko atnā cu, visi kokteiļ i ar ledu, auksti smarž ī gi dvieļ i u. c. , istabu uzkopš ana, katru dienu ū dens un tē jas-kafijas maisiņ i bez maksas, bez depozī ta par minibā ru istabā , plkst. reģ istratū rā bezmaksas seifi, fē ns, tē jkanna istabā . !!! ! ). Un tas ir 3 zvaigznes. Lī dz jū rai 160 metri. Š ķ ē rsojiet ceļ u, un jū s esat pludmalē . Tropu dā rzs, nevis viesnī ca. Izvē lieties — tas ir labā kais no lē tajiem. Es zinu, ko es saku!
3. Uzturs. Viesnī cā bija brokastis - rī si, kartupeļ i, vermicelli, rī su zupa, augļ i (ananā si, papaijas, arbū zi, greipfrū ti, mazi banā ni), omlete, olu kultenis, bekons, sautē ta liellopa gaļ a, ceptas zivju filejas, salā ti, kruasā ni utt.
Es negribē ju pusdienot - bija ļ oti karsts. Mē s devā mies uz kafejnī cu vakariņ ā s. Uzmanī bu - cenu secī ba! Mī ts viens – Taizeme nemaz nav lē ta valsts! Darbinieka vidē jā alga ir 1.000 batu. Salī dziniet ar Ukrainu. Cenas sakrī t – piemē ram, vakariņ as maksā s š ā di: rī si ar 4 garnelē m – 120 bati, sula vai alus – 80 bati. Tie. diviem jums ir jā iztē rē aptuveni 400-500 bati. Tas ir 108–135 UAH. Tas atrodas ielas kafejnī cā . Es runā ju par jū ras veltē m. Cenas par 100 gramiem: omā rs - 210 bati, karaliskā s un tī ģ ergarneles - 180-190 bati. Krabji - 60 bati, bet nav ko ē st, viena č aula. Tā pē c ē diet savas jū ras veltes mā jā s. Piemē ram, dzī vs omā rs "Metro" maksā.350 UAH par 1 kg ! ! ! Š ķ iet, ka omā rus uz Taizemi ved no Ukainas.
4. Jū ra. Katru dienu es sev stā stī ju, cik lieliski, ka neaizbraucā m uz Pataiju. Puketā esmu vairā kkā rt dzirdē jis, cik netī ra ir jū ra Pataijā . Mū su viesnī ca atradā s Karonas pludmales dienvidos, 10 minū š u gā jiena attā lumā no Kata pludmales. Pirmā s 4-5 dienas bija saulains, izdegu tā , ka no apdegumiem staigā ju ceriņ krā sas, lai gan slē pos ē nā . Saule ir ļ oti aktī va. Tā tad, kamē r jū ra ir mierī ga, š ī ir klase. Tī ras, caurspī dī gas, ejot pa tā m smiltis dzied zem kā jā m. Tad sā kā s neliela vē tra un jū ra sā ka izmest atkritumus - plastmasas glā zes, maisiņ us, kociņ us utt. Ja tas notiek Puketā , kur jū ra bū tī bā ir atklā ts okeā ns, tad es baidos to iedomā ties Pataijā . Nolaiš anā s jū rā ir ļ oti maigas, tī ras smiltis. Paisumi un bē gumi ir iespaidī gi. Ū dens attā linā s lī dz 40-50 metriem. Uz Katju, kā arī uz Karonu. Ī paš as atš ķ irī bas nav. Kata atrodas lī cī , tā pē c ir mazā ki viļ ņ i, bet vairā k atkritumu, jo pa ceļ am uz š o pludmali ir smirdoš a upe, kas, man ir aizdomas, ietek jū rā kaut kur starp Kata un Koronu.
5. Ekskursijas. Viņ i to paņ ē ma uz ielas, bija daudz aģ entū ru. Mē s devā mies uz Similans (2300 bati no cilvē ka) un raftings + ziloņ i + ū denskritums (1300 bati). Tas ir neskatoties uz to, ka Teztour ir cena par similā nu - 4600 ! ! . Galu galā salas ir vienā das. Mū s veda ā trlaivā ar 4 motoriem. Augļ i, pepsi, fanta, sprite uz klā ja - bez maksas. Uz salas - siltas pusdienas. Baltas smiltis, tirkī za jū ra. Bet tomē r mū su izpratnē tā nav Bounty. The Bounty, iespē jams, ir kaut kur citur, varbū t Franč u Polinē zijā...bet es tur vē l neesmu nokļ uvis, tā pē c nevaru droš i pateikt. Veģ etā cija Similans ir tā da pati kā Puketā . Palmas pirms ū dens neredzē ju. Atceļ ā iekļ uvā m lietū , samirkā m kā suņ i . Nu, jū s nevarat apvainoties uz dabu. Te nav ko darī t. Ziloņ i arī ir interesanti, neparasti. + Mums ar sievu ļ oti patika braukt ar plostu. Bet ū denskritums ir diezgan vā jš - kā Dzhur-Dzhur Krimā , kas bija.
Kopumā Puketa ir Krimas veģ etā cija + Izraē las pludmale. 11 dienas mani personī gi nogurdinā ja. Man bū tu tikai 7. Tā nav debesu vieta kā bildē s, bet arī nesū c. Man kaut kas š ķ iet, ka apmē ram tā ir Turcijā , lai gan es personī gi tur vē l neesmu bijis. Tad kā pē c lidot tik tā lu, ja viss ir pie rokas? Vienreiz redzē t? Varbū t tas tā ir. Redzē ju, ka neko nenož ē loju. Bet man pietiek ar vienu reizi. Pasaule ir liela un dzī ve tik ī sa.


iemiesojums siriys
Taizemē, kā jūs pirmo reizi sapratāt. lidojums rīt. kā ar viesnīcu? lasīt ārzemju atsauksmes, piemēram, uzslavas. kā ar pārtiku? Kāpēc, piemēram, garneles, augļi? cik maksā paēst nevis superrestorānā, bet pēc vakariņām neatmest slidas ? ko ir vērts skatīties? utt. Gaidu, laiks skrien
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель Karona Resort & SPA расположен в южной части пляжа Карон, по склону, через дорогу от моря (3 мин ходьбы), в 950 м от пляжа Ката (10 мин ходьбы), в 8 км от зоны ночных развлечений пляжа Патонг (17 мин езды). Построен в 2001 году, последняя реновация проводилась в 2012 году. Этот отель подойдёт как для пляжного отдыха, так и для проведения бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Отель расположен в 47 км от аэропорта Пхукета (50 мин езды).
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн с постепенным увеличением глубины (работает круглый год), терраса для загара, бар у бассейна, ресторан Chiles (международная кухня, шведский стол), круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, охраняемая парковка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Тайский массаж (платно).
  • Spa vai labsajūtas centrs  FREE 
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Superior Double/Twin Room, Deluxe Double Room with Sea View, Deluxe Double Room with Pool View, Deluxe Sea View Twin Bed Room.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese 6 Karon Beach Soi 2, 83100 Карон-Бич, Таиланд.
Tālruņi: +6676530336
Tīmekļa vietne: Karona Resort & SPA
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).