Super viesnīca

Rakstīts: 11 janvārī 2010
Ceļošanas laiks: 30 decembris 2009 — 9 janvārī 2010
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Nekad iepriekš neesmu rakstī jis atsauksmes par viesnī cā m, bet tagad esmu izlē mis, jo. Viesnī ca pā rsniedza manas un mana vī ra cerī bas. Tā tad secī bā :
1. Skaitļ i. Mē s paņ ē mā m visparastā ko numuru. Bija milzī ga divguļ amā gulta, vannas istaba, milzī gs dī vā ns, č ī bas, peldmē teļ i, tē jkanna, fē ns. . . kamē r š ī s viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jums ir tikai 3 zvaigznes, un numuriņ š izskatā s kā visas 5. Mē s bijā m uz 2 stā vs, tā tad ar balkonu viss bija OK. Viņ š izgā ja uz tuvē jo viesnī cu, bet es domā ju, ka tur nav nekā slikta.
2. Kā ds rakstī ja par to, ka baseins ir netī rs. Ieč ekojā mies 31. decembrī un 1. janvā ra vakarā ū dens baseinā tieš ā m bija duļ ķ ains, jo. 1. janvā ris ir brī vdiena. Bet tad redzē ju, ka viņ i katru dienu baseinu mazgā ar ū dens putekļ u sū cē ju. Bet cilvē ki, jū s atnā cā t pie jū ras, jū s varat peldē ties baseinā Krievijā . Es nekad nesapratu cilvē kus, kas peld baseinā . Rave!

3. Pludmale. Karonas lī cī man liekas, ka tikai mū su viesnī cai bija normā la pieeja jū rai, iespē jams. uzreiz pē c izieš anas no viesnī cas tur uzcē la koka tiltiņ u, kaķ is. dodas uz pludmali. Citā s viesnī cā s tikai ceļ š smiltī s....
4. Jū ra. Skaists. Piekrastes lī nija ir gara un plata. Visur lasu par to, ka bē guma laikā koraļ ļ i ir atsegti un nav iespē jams peldē t. Es nezinu, kā ir citos lī č os, bet Karonā tā da nav! Patiesī bā zivju nav. Domā ju, ka jā brauc uz Sarkano jū ru pē c ryuks.
5. Rī t viesnī cā s. Atkal teikš u, ka tā nav Turcija un Ē ģ ipte. Galdi noteikti neplī st. . . Bet š ī ir Taizeme. Rī tdiena sastā vē ja no: vairā ku veidu graudaugiem, olu ē dieniem pē c izvē les (pagatavoti jū su priekš ā ), makaroni, desiņ as, siers, desa, augļ i (ananā si, arbū zs, papaija), ievā rī jums, maize un iespē ja pagatavot grauzdiņ us no maizes .
6. Ekskursijas. Bijā m tikai uz 2 - Similan Islands un Phao Song (ja nemaldos). Pirmais (Similā ns) ir fantastisks. Salas ir satriecoš as: tirkī za jū ra, milzī gi laukakmeņ i un veģ etā cija. Maldī vija atpū š as. Starp citu, ceļ vež i saka, ka pā rē jā s salā s ir gandrī z tā das paš as, tikai nedaudz sliktā kas. Tā pē c nolē mā m nebraukt pie citiem. Salas atrodas 90 km attā lumā no Puketas. Brauciet ar laivu pusotru stundu. Bet tas ir tā vē rts.
Otrajā (Phao Song) ietilpa pē rtiķ u pilsē tas apmeklē jums, stunda braukš ana ar kanoe pa upi (ļ oti skaisti) un 2 cilvē ki karotī tē un tevi ņ em. . . Beigā s pat pasnaudu un vizinā jos pa ziloņ iem. cauri dž ungļ iem.

Kopumā , ja jū s dodaties uz Puketu, tad es ieteiktu š o viesnī cu. Tikai neprasiet pirmo stā vu, jo. tur balkoni iet tieš i uz baseinu.... un es jū tos neē rti, kad jū s nevarat iziet uz balkona un mierī gi ē st, piemē ram, augļ us...)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu