Karon Cliff Contemporary Boutique Bungalows 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
5.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Karon Cliff Contemporary Boutique Bungalows atrodas dažu soļu attālumā no Karonas pludmales Puketā. Viesnīca atrodas 20 minūšu brauciena attālumā no Patongas pludmales. Viesnīca ir piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар perfileva.olga
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Briesmī ga viesnī ca, jauki cilvē ki netē rē savu naudu š im....pilnī ga vilš anā s! Mē s rakstā m š o apskatu 2017.  gada decembrī tieš saistē ! Anex tū re jums nekā di nepalī dzē s, bet, kā mums teica gids: jū s redzat atsauksmes no trim gadiem, ko jums vē l vajag ! ! ! Bez vannas, bez ziepē m, bez š ampū na. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca, jauki cilvē ki netē rē savu naudu š im....pilnī ga vilš anā s! Mē s rakstā m š o apskatu 2017.  gada decembrī tieš saistē ! Anex tū re jums nekā di nepalī dzē s, bet, kā mums teica gids: jū s redzat atsauksmes no trim gadiem, ko jums vē l vajag ! ! ! Bez vannas, bez ziepē m, bez š ampū na. Nē , tas ir, smaka, ū dens tek tieš i uz grī das, un tualete ir tieš i tur. Mums vispā r nebija kur likt drē bes, skudras vienkā rš i tika pā ri! Ziniet, ir nepatī kami ar viņ iem dzī vot, kad istabā ir vesels skudru pū znis. Lai nokā ptu lī dz jū rai, jā iziet 184 pakā pieni, jā paskatā s uz več iem....brokastis vispā r nekas ī paš s, it ī paš i bufete. Dakš iņ as netī ras no pē dē jā m olu kulteni, nā cā s pirkt vienreizē jā s un ar tā m staigā t. Nav arī baseina!
аватар Oleksii64
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī bija otrā viesnī ca mū su ceļ ojumā uz Puketu. Atlases kritē riji ir pludmales tuvums, nevis pā rpildī ts un vilinoš s piedā vā jums par cenu no Agoda. Tā atrodas kalna nogā zē , kas no ziemeļ iem aizver Karonas pludmali, blakus Centara Grand Beach. … Tomēr ▾ Š ī bija otrā viesnī ca mū su ceļ ojumā uz Puketu. Atlases kritē riji ir pludmales tuvums, nevis pā rpildī ts un vilinoš s piedā vā jums par cenu no Agoda. Tā atrodas kalna nogā zē , kas no ziemeļ iem aizver Karonas pludmali, blakus Centara Grand Beach. No visiem numuriem paveras skats uz jū ru, tač u daž u numuru priekš ā leknā veģ etā cija nedaudz aizsedz š o skatu. Viesnī cas teritorija ir stā va kalna nogā ze, uz kuras atrodas bungalo, kas savienoti ar celiņ iem un kā pnē m. Lī dz pludmalei, tieš ā m gandrī z tukš a, no manas istabas bija tikai 60 pakā pieni un 10 metri takas.
Standartā ir balkons, dalī ts gaisa kondicionieris, neliels seifs un mikroskopisks ledusskapis, kā arī minibā rs, TV-1 krievu kanā ls un 2 vietē jie kanā li krievu valodā , fē ns, lietussargs, tē jkanna, tē ja/kafija, 2 lī dz 0.5 ū dens. . Brokastis a la carte, pieticī gas, vairā ku veidu, bet kopumā pietiekamas. Zemā k, pludmalē , vairā kas kafejnī cas, cenas ir vidē jas.
Nokļ ū š ana uz "civilizā cijas" apli Karonā ir nesteidzī ga pastaiga pa sē rfa č ī kstoš ā m smiltī m - 30-40 minū tes - nav nogurdinoš a, bet tas prasa laiku. Pa ceļ am š ķ ē rsojat pludmali pa divā m upī tē m, dziļ ums cm 20. Ā tri satumst, lukturī tis nenā ks par ļ aunu. Paņ emiet lī dzi pudeli krā na ū dens, lai nomazgā tu kā jas no smiltī m. Lī dzi paņ ē mu masku - maiņ ai var snorkelē t pa akmeņ iem: redzē siet 5-6 veidu zivis.
Reģ istrē joties viņ i paņ ē ma 2000 batu depo. Taksometrs uz lidostu reģ istratū rā dienā.800 bati, vakarā / naktī - 1000. Lai kā viņ š runā tu, cena netika pazeminā ta - iedeva 1000 (pasū tī jums uz 18.30). Puketas lidostā izlidoš anas zonā siltummainis ir atvē rts no 8 lī dz 20, ja jums ir tieš a lidmaš ī na uz mā jā m pē c 20 batiem, vai jū s to vedat mā jā s vai tē rē jat nevajadzī gā m lietā m dež ū ras laikā . Man bija pā rsē š anā s Bangkokā , bet vī za tika slē gta Puketā , kas ir labi - izbraukš ana no VKK bū tu bijusi jau 16. dienā . Docking Bangkokā ir organizē ts, sastapts ar pā rsē š anā s reisu un izlidoš anas vā rtiem, ko nevar teikt par Dubaiju. Pā reja no 3. terminā ļ a uz Flydubai terminā li - gan kā jā m, gan metro un marš ruta autobusu. . . jau domā ju, ka palikš u tur, š ajā lidostā : ))))
Bagā ž a atpakaļ uz Kijevu devā s tieš i, bet tur (UIA) bija jā pā rreģ istrē jas (bez saņ emš anas) uz Dubaiju.
Atgriež amies pie viesnī cas - kopē jais iespaids ir tī ri pludmales viesnī ca, amatierim var apnikt. Kas gan cits. . . ar skaistu dabu un pludmales tuvumu, viesnī ca kaut kā ir nedaudz aizmirsta, vai kā . "Saimnieka acs" nav jū tama. Tī rī š anai, remontam un labiekā rtoš anai plaš a darbī bas joma. Bet, ja jū s tam nepievē rš at uzmanī bu, jū s gū sit prieku no pludmales un sē rfoš anas skaņ as.
вид с террасы на виллы Центара гранд бич терраса ресторана отеля


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель Karon Cliff Contemporary Boutique Bungalows находится в нескольких шагах от пляжа Карон на острове Пхукет. Отель расположен в 20 минутах езды от пляжа Патонг. Отель подойдет как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta До международного аэропорта Пхукета можно доехать на автомобиле за 1 час.
Viesnīcā

К услугам гостей ресторан западной кухни и музыкальные представления по вечерам. В отеле также есть бизнес-центр и библиотека.

  • restorāns
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
Telpu apraksts

В номерах есть кондиционер и балкон с видом на Андаманское море. Во всех номерах имеется кабельное / спутниковое телевидение, мини-бар и сейф. В ванных комнатах есть душ с горячей водой.

FAQ