Kamala Beach Inn 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.210
№78 viesnīcas reitingā Puketa
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Atrodas Kamala pludmalē, 150 m no jūras, 650 m no pludmales (7 min gājiens), 9 km no Patong Beach naktsdzīves centra (15 min braucienā). Netālu no 7 Eleven, Big C tirdzniecības centra, nedēļas nogales tirgus. Pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар __683733
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā mies no rī ta 9. Kā izrā dī jā s reģ istrē š anā s notiek 14.00 Man bija jā atstā j koferis reģ istratū rā un jā dodas izpē tī t teritoriju. Tas, protams, ir neē rti, jo noguris pē c Puketas pasu kontroles un lidojuma, gribas atpū sties, un te reģ istrē š anā s ir 14. … Tomēr ▾ Ieradā mies no rī ta 9. Kā izrā dī jā s reģ istrē š anā s notiek 14.00 Man bija jā atstā j koferis reģ istratū rā un jā dodas izpē tī t teritoriju. Tas, protams, ir neē rti, jo noguris pē c Puketas pasu kontroles un lidojuma, gribas atpū sties, un te reģ istrē š anā s ir 14.00 Bet, tikko ieraudzī jā m jū ru, aizmirsā m visu nogurumu. Jū ra ir tī ra un caurspī dī ga, pludmale ir maza, bet ļ oti tī ra ar daudzā m kafejnī cā m katrai gaumei. Lī dz jū rai, kur laba pludmale ir apmē ram 10 minū š u gā jienā , garā m veikalam 7 eleven, tur var nopirkt visu nepiecieš amo. Pa ceļ am uz jū ru macarons gatavo daž ā dus garš ī gus naš ķ us. Pā rdzī vots daudz, nekad nav saindē jies. Un cenas ļ oti demokrā tiskas nekā kafejnī cā . Arī blakus š im veikalam atrodas 7 vienpadsmit masā ž as salons, tur masā ž u veica par 400 batiem stundā . Ļ oti labi, relaksē još i. Ī sā k sakot, kā sanatorijā . Š o viesnī cu iesaku visiem, ī paš i tiem, kas nav lutinā ti ar turku "viss iekļ auts".
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies 2014. gada novembrī -decembrī , kad mū su Sibī rijā bija -30 sals))) viesnī cai ir neliela platī ba, pilnī bā aizņ em ē ka, baseins, restorā ns un uzņ emš anas zona. Telpas mazas, uzkopš ana notiek katru dienu - uz durvju roktura ir speciā la ž etons: zaļ ā puse - veic tī rī š anu vai sarkanā puse - netraucē . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2014. gada novembrī -decembrī , kad mū su Sibī rijā bija -30 sals))) viesnī cai ir neliela platī ba, pilnī bā aizņ em ē ka, baseins, restorā ns un uzņ emš anas zona. Telpas mazas, uzkopš ana notiek katru dienu - uz durvju roktura ir speciā la ž etons: zaļ ā puse - veic tī rī š anu vai sarkanā puse - netraucē . Seifs reģ istratū rā ir bez maksas. Istabā nav ū dens, tē jas piederumi un matu ž ā vē tā js. Baseins ir tī rs, maza izmē ra, daudz sauļ oš anā s krē slu, matrač u un lietussargu, bez papildu maksas. Pludmales dvieļ i reģ istratū rā.20 bati dienā ar depozī tu 200 bati. Pludmalē , kā arī visā salā nav sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Lī dz pludmalei 15 minū tes parastas pastaigas - pa labi no viesnī cas un atkal pa labi pie septiņ iem un Levenas. Apmainī tā ji kaimiņ u ielā s ik uz soļ a. Iela, kurā atrodas viesnī ca, ir klusa, nav lielas satiksmes. Tuvumā atrodas daudzi veikali un pā rtikas preč u veikali, augļ u tirgus un lielveikals Big C 10 minū š u attā lumā  — pa kreisi no viesnī cas un atkal pa kreisi pirmajā krustojumā . Kopumā laba viesnī ca bez liekiem č okiem. Esam apmierinā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man kopumā viesnī ca patika. Mē s tikai gulē jā m istabā , reti staigā jā m, biež ā k lē cā m uz motorollera un ceļ ojā m. Izlutinā tā m mā sā m, kuras plā no sē dē t uz grī das pā rē jā istabā un braukt ar televizoru, tas neder; ) Istaba ir tī ra, tī ra tik-tā , bet mē s nesaskrū vē jā m, viņ i ne. … Tomēr ▾ Man kopumā viesnī ca patika. Mē s tikai gulē jā m istabā , reti staigā jā m, biež ā k lē cā m uz motorollera un ceļ ojā m. Izlutinā tā m mā sā m, kuras plā no sē dē t uz grī das pā rē jā istabā un braukt ar televizoru, tas neder; ) Istaba ir tī ra, tī ra tik-tā , bet mē s nesaskrū vē jā m, viņ i ne. nemainiet gultas veļ u un dvieļ us katru dienu, un tie ir daž i pelē ki. Vannasistaba laba, duš ā var nomazgā ties sē ž ot uz poda; ) Ar karsto ū deni problē mu nebija, kondicionieris lieliski atvē sina, tv arkli, pā ris krievu kanā li, bet ar ļ oti dī vainu programmu kā di 90. gadi tur ; ) Vismaz apgaismoja par olimpiskajā m spē lē m; ) Mazs staigulis, Nepietiek vietas drē bju glabā š anai, daudz neņ em lī dzi. Nav matu ž ā vē tā ja. Nav seifa. Nekas nav nozagts, vē rtī gas mantas glabā jā s koferī ar piekaramo atslē gu. Nav prusaku un citu kukaiņ u, ja vien, protams, neturat atvē rtu barī bu. Pat izmestā limonā des krū ze miskastē atnesa skudru pē das. Stikls tika izmests un viņ i aizgā ja; ) Mopē ds nevienam netika nozagts no stā vvietas. Blakus ir veikals, ir arī banka, valū tas maiņ as punkts, tirgus, degvielas uzpildes stacija, lielveikals, daudz kafejnī cu, masā ž as saloni. Brokastis viesnī cā ir tik-tā , labā k aizbraukt uz blakus esoš ajā m pludmalē m, tā s bū s tī rā kas. Bez mopē da nav nekur! Viesnī cā ir 2 peldbaseini, pieauguš o un bē rnu, sauļ oš anā s krē sli, Wi-Fi, bezmaksas. Par verdoš u ū deni, bezalkoholiskajiem dzē rieniem un pat galda piederumiem maksā ! ! Ja plā nojat dzert tē ju un griezt tirgū pirktos augļ us, ņ emiet lī dzi visu nepiecieš amo. Lai gan teltī pie viesnī cas tī ra un griež , nesaindē ja, viss kā rtī bā ; ) Nezinu, vai atvaļ inā jumā var ielikt nazi koferī . Varbū t salokā ms? ; )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirmkā rt, Kamala ir musulmaņ u reģ ions. Pludmale nav ī paš i tī ra, nav tī rā ka par citā m Puketā , un tas ir fakts. Ja esi izvē lē jies š o konkrē to jomu, tad gatavojies, ir mirstī ga garlaicī ba. Veikalu praktiski nav, daž i veikaliņ i, kuros viss ir dā rgā ks nekā citviet Puketā . … Tomēr ▾ Pirmkā rt, Kamala ir musulmaņ u reģ ions. Pludmale nav ī paš i tī ra, nav tī rā ka par citā m Puketā , un tas ir fakts. Ja esi izvē lē jies š o konkrē to jomu, tad gatavojies, ir mirstī ga garlaicī ba. Veikalu praktiski nav, daž i veikaliņ i, kuros viss ir dā rgā ks nekā citviet Puketā . Ir divi tirgi, lielais piektdienā s un mazais no treš dienas lī dz sestdienai. Vakarā nav kur iet, vietē jie restorā ni ir mirstī ga garlaicī ba, viss priekš amerikā ņ iem un attiecī gi cenas. Attieksme pret krieviem ir atbilstoš a. Par viesnī cu ir atseviš ķ a saruna, var teikt divos vā rdos: "Kunga sū di". Iztī rī ts tikai vidus, dvieļ i un palagi izmazgā ti, nav ne gludekļ a, ne fē na, ne tē jkannas, pat recepcijā!!!!! ! ! Glā ze verdoš a ū dens ir 10 bati, un pat tad, ja jums tas patī k! Uz Patongu ar taksometru (tuk-tuk) 20 minū tes 400 bati, atpakaļ dā rgā k! Netaupiet uz viesnī cu, labā k pā rmaksā t par 1.000 stū rē m vairā k, bet iegā dā jieties biļ eti citā Puketas rajonā . Brokastis niecī gas, katru dienu viens un tas pats (olas, kā posti, rī si, nū deles, tē ja, kafija), Ķ ī nu atcerē jos kā debesu mannu, ar maksimā lu komfortu, tur vismaz lieliski barojas! Gaļ u, konditorejas izstrā dā jumus, neskaitiet! Un kafejnī cā vidē jā cena pusdienā m ir 400 bati vienai personai. Lai jaukas brī vdienas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
2013.  gada februā rī.10 dienas atpū tā mies č etri no mums. Viesnī ca ir piemē rota, ja to ņ emat tikai, lai pā rnakš ņ otu un dotos ekskursijā s. Citā di viesnī ca ir ļ oti nogurusi un pelē ka, lai gan Kamalas pludmale laba, tī ra. … Tomēr ▾ 2013.  gada februā rī.10 dienas atpū tā mies č etri no mums. Viesnī ca ir piemē rota, ja to ņ emat tikai, lai pā rnakš ņ otu un dotos ekskursijā s. Citā di viesnī ca ir ļ oti nogurusi un pelē ka, lai gan Kamalas pludmale laba, tī ra. . Braucā m 7 dienas no 10 - divi divu dienu braucieni uz salā m, viens uz dž ungļ iem, un braucā m kvadriķ os, tā pē c mums viss patika. ceļ ojumi rezervē tas ekskursijas phuket. rf š eit, atrada š o vietni pē c ieraš anā s viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā no 26.01. Cena un kvalitā te atbilst, ar visu bijā m apmierinā ti, brokastis un laipns personā ls. Lī dz pludmalei 10 minū š u gā jiens, netā lu tirgus, valū tas maiņ as punkts, kafejnī cas, veikali. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā no 26.01. Cena un kvalitā te atbilst, ar visu bijā m apmierinā ti, brokastis un laipns personā ls. Lī dz pludmalei 10 minū š u gā jiens, netā lu tirgus, valū tas maiņ as punkts, kafejnī cas, veikali.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Расположен на пляже Камала, в 150 м от моря, в 650м от пляжа (7 мин ходьбы), в 9 км от центра ночных развлечений пляжа Патонг (15 мин езды). Рядом магазинчик 7 Eleven, торговый центр Big C, рынок по выходным. Последний ремонт производился в 2014 году. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 40 км от аэропорта Пхукета.
Pludmales apraksts Общественный пляж, протяжностью 2 км. Расстояние до него составляет 700 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Регистрация 24/7, хранение багажа. Места для курения, терраса для загара, обслуживание номеров, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, услуги по продаже билетов. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 120 номеров, в двух 3-эт. и 2-эт. зданиях.

Istabās

В номерах: кондиционер, ТВ (1 русскоязычный канал), мини-холодильник, 2 бут воды 1 раз, по прибытии, бесплатно, душ (с туалетными принадлежностями), балкон / терраса.

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 73/115 Naga Rd, Phuket - Kamala Beach, 83120, Thailand
Tālruņi: Tel: (66 76) 385-280, (66 76)385-277
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.