Honey Resort 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.510
8.3 Numurs
8.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.5 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Jauna, moderna piecstāvu viesnīca, celta taju stilā. Viesnīca tika uzcelta 2009. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 2170 kv.m.Vairāk →
аватар kalashnikova2703
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c atraš anā s vietas, gribē jā s vairā k vai mazā k tī ru pludmali un infrastruktū ru. Viesnī ca atbilda š iem kritē rijiem. Lidojā m trī s uz vienu istabu, telpas plaš as, viens otram netraucē jā m. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c atraš anā s vietas, gribē jā s vairā k vai mazā k tī ru pludmali un infrastruktū ru. Viesnī ca atbilda š iem kritē rijiem. Lidojā m trī s uz vienu istabu, telpas plaš as, viens otram netraucē jā m. Santehnika ir normā la, viss ir tī rs. Vienī gais atraš anā s vietas trū kums ir upe, kurai garā m ir tuvā kais ceļ š uz pludmali. Upe "smarž o", bet tā kā sapratā m, ka š ī ir Ā zija, tad tas mū s netraucē ja. Turklā t mē s noī rē jā m skrejriteni un devā mies uz daž ā dā m pludmalē m. Visvairā k man patika Kata Noi un Karon pludmales. Š ī s pludmales ir viegli pieejamas no š ī s viesnī cas. Viesnī ca ir savas cenas vē rta. Iesakā m budž etam.
аватар vanyc95
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man kopumā viesnī ca patika. Tas ir tuvu visam un tajā paš ā laikā klusā sā nielā . Numuri ir lieli un tiek uzkopti katru dienu. Ī paš i gandarī ts par ķ ī las un bezmaksas seifa trū kumu. No nelieliem trū kumiem š ī ir plastmasas vanna (joprojā m baidī jos, ka tā saplī sī s zem manis) un ļ oti vā jš tualetes poda darbs (nospiež ot pogu, viss, kas bija tualetē , peldē ja, laiski griež as un atkal tajā paš ā vietā . … Tomēr ▾ Man kopumā viesnī ca patika. Tas ir tuvu visam un tajā paš ā laikā klusā sā nielā . Numuri ir lieli un tiek uzkopti katru dienu. Ī paš i gandarī ts par ķ ī las un bezmaksas seifa trū kumu. No nelieliem trū kumiem š ī ir plastmasas vanna (joprojā m baidī jos, ka tā saplī sī s zem manis) un ļ oti vā jš tualetes poda darbs (nospiež ot pogu, viss, kas bija tualetē , peldē ja, laiski griež as un atkal tajā paš ā vietā . Katram 10 mē ģ inā jumiem. Sā kumā tas bija uzjautrinoš i, pē c tam kaitinoš i). Brokastis, kā saka, bū si sā tī gi un labi. Rī si, sojas desas, pā rcepts bekons, olu kultenis un garš ī gi banā ni, ananā si un arbū zs. Wi-Fi ir maksas, bet blakus esoš ajā restorā nā ar krievu virtuvi ir bez maksas. Kopumā tuvumā ir daudz restorā nu un gandrī z visi ir labi. Nepatika restorā ns ar taju un indieš u virtuvi, kas atrodas blakus viesnī cai. Mū s apkalpoja ļ oti lē ni, Dzē rienus neatnesa 20 minū tes, neskatoties uz vairā kkā rtē jiem atgā dinā jumiem, Un alu atnesa tikai 5. mē ģ inā jumā , atnesot man ū deni (laikam ņ irgā joties). Rā du ar pirkstu uz izvē lni, atkā rtojot. krieviski un angliski, desmit minū tē s atnes ū deni, atkā rtoju vē lreiz viesmī lim (kurš runā krieviski) un atkal pē c 10 minū tē m atnes ū deni. Gan jau tū liņ metī sies pie vā cieš iem, atnesī s jaunu alu, rū pī gi nomainī s ledu kokteilī . Pē c tam viņ i apieta restorā na pusi. Es ņ ē mu ekskursijas malā . Viss bija super, Un gidi un personā ls uz laivā m un daudz lē tā k nekā Pegasus, lai gan mū s biedē ja briesmī gas sekas. Starp citu, tiem, kas dodas vienas dienas jū ras ekskursijā s, iesaku ņ emt lī dzi alu. Sakrā ju krā jumus un pē c tam cī nī jos ar uzbrukumiem savam alum laivas saldē tavā , jo Similieš u un citos braucienos tas nav pieejams un netiek pā rdots. Kopumā viss bija interesanti, kā jau pirmo reizi. Viesnī ca nav slikta un naudas vē rta. Lai visiem laba atpū ta
аватар Sheridance
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir naudas vē rta. Kata pludmale atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā . Istaba plaš a, pilnī gi jauna, ir balkons ar ž ā vē tā ju slapjā m drē bē m - ļ oti ē rti! Netā lu no viesnī cas ir infrastruktū ra - kafejnī cas, veikali, divas reizes nedē ļ ā nā k vakara tirgus, kur viss ir lē tā ks. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir naudas vē rta. Kata pludmale atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā . Istaba plaš a, pilnī gi jauna, ir balkons ar ž ā vē tā ju slapjā m drē bē m - ļ oti ē rti!
Netā lu no viesnī cas ir infrastruktū ra - kafejnī cas, veikali, divas reizes nedē ļ ā nā k vakara tirgus, kur viss ir lē tā ks.
Vē los ieteikt pludmales:
Mums ļ oti nepatika tuvā kā Kata pludmale, jo jū rā ir ū densmotocikli, banā ni un citi vizulis.
Pa labi - Karons - man patika vairā k, ir ļ oti garš un bū s platā ks. Smiltis ir tī rā kas un atmosfē ra ir labā ka.
Bet visvairā k mums patika pludmale pa kreisi no viesnī cas - Kata Noi - nav ceļ a starp pludmali un viesnī cā m, tī rs un mierī gs lī cis, viss relaksē još ai atpū tai.
Корпус Номер Пляж Ката Пляж Карон Пляж Ката Ной
аватар yachninoleg
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar sievu nolē mā m nā kamo atvaļ inā jumu pavadī t Puketā . Pirms tam jau bijā m Pataijā un braucā m cauri Bangkokai, ko lai saka, Turcija un Ē ģ ipte atpū š as ! ! ! Mū su draugi, kas viesojā s Puketā , par braucienu stā stī ja ar tā du entuziasmu, ka nolē mā m š oreiz doties uz š ejieni un, kā saka, salī dzinā t, kas ir labā ks. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu nolē mā m nā kamo atvaļ inā jumu pavadī t Puketā . Pirms tam jau bijā m Pataijā un braucā m cauri Bangkokai, ko lai saka, Turcija un Ē ģ ipte atpū š as ! ! ! Mū su draugi, kas viesojā s Puketā , par braucienu stā stī ja ar tā du entuziasmu, ka nolē mā m š oreiz doties uz š ejieni un, kā saka, salī dzinā t, kas ir labā ks. Tū risma aģ entū rā Anex Tour mums piedā vā ja izvē lē ties vairā kas viesnī cas, ī paš i ilgi nelauzā m galvu un izvē lē jā mies HONEY RESORT. Paskatī jos Google kartē - ē rta atraš anā s vieta, attī stī ta infrastruktū ra un jū ra tuvu, ko vē l vajag. Manai sievai patika viesnī cas un istabu fotogrā fijas, principā man bija vienalga, galvenais, lai gulta bū tu. No lidostas mū s atveda uz viesnī cu ap pulksten 12, un mums bija paredzē ts reģ istrē ties tikai pulksten 14:00, bet numuriņ u iedeva burtiski pusstundu vē lā k, iepriekš izdzerot gardu kokteili. Apkalpoš ana laba, istabiņ a izrā dī jā s tā da pati kā bildē , pietiekami liela, ar balkonu un king size gultu. Vienī gais, ka dzī voklis beidzā s, bet uzreiz tika uzpildī ts, sū dzī bu vairs nebija. Brokastis normā las, neesmu gardē de, viss patika. Viesnī ca ir naudas vē rta. Uz brauciena laiku noī rē jā m HONDA civic auto, teikš u uzreiz, pirms tam man nebija pieredzes braukt ar labā s puses auto un pat ar kreisā s puses satiksmi. Bet, kas ir pats pā rsteidzoš ā kais, man nebija nekā du problē mu, es apsē dos un braucu! Bijā m ļ oti apmierinā ti ar maš ī nu, ā tri, ekonomiski uz maš ī nas. Apceļ ojā m visu salu, apskatī jā m Lielo Budu, devā mies uz skatu laukumiem, iepirkā mies, tas bija ļ oti ē rti. Pateicoties sievai, viņ a uzstā ja uz maš ī nu, bet es gribē ju paņ emt velosipē du.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Новый, современный пятиэтажный отель, построен в тайском стиле. Отель построен в 2009 году. Общая площадь территории отеля 2170 кв.м

Atrašanās vieta Отель расположен на пляже Ката в 15 минутах езды от центра ночной жизни бухты Патонг, в 45 минутах езды от международного аэропорта.
Pludmales apraksts Отель находится примерно в 10 минутах ходьбы от пляжа.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

прокат мотоциклов

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

55 номеров расположены в 1 пятиэтажном здании.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 100/69 Kata Rd, Karon, Muang, Phuket 83100 Thailand
Tālruņi: +66 (0) 76 330 938-9
Tīmekļa vietne: Honey Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).