Coconut Village Resort 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.910
№15 viesnīcas reitingā Puketa
8.8 Numurs
9.0 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 1989. gadā un atjaunota 2018. gadā. Sastāv no trim 2-3 stāvu ēkām. Reģistrējoties nav jāmaksā depozīts. Mājīga viesnīca visu kategoriju tūristiem, arī ģimenēm.Vairāk →
аватар nikoleee
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cai ir ļ oti laba atraš anā s vieta, tuvumā ir daudz kafejnī cu, augļ u tirdzniecī bas vietas, aptiekas un suvenī ru veikali, Malin plaza pā rtikas tirgus. Lī dz Patongas pludmalei jā dodas apmē ram 3 minū tes. Tā pat no viesnī cas var aiziet lī dz tirdzniecī bas centram Jungleceylon, kurā ir milzī gs lielveikals, daž ā du zī molu tirdzniecī bas vietas ar apģ ē rbu, apaviem un visu, kas jums patī k) Brokastu ē dieni viesnī ca nav ī paš i daudzveidī ga, bet garš ī ga un izsalcis noteikti nepaliksi (musli, pankū kas, kruasā ni/bulciņ as/mafini, salā ti, rī si un nū deles, olu kultenis, jogurti un augļ i). … Tomēr ▾ Viesnī cai ir ļ oti laba atraš anā s vieta, tuvumā ir daudz kafejnī cu, augļ u tirdzniecī bas vietas, aptiekas un suvenī ru veikali, Malin plaza pā rtikas tirgus. Lī dz Patongas pludmalei jā dodas apmē ram 3 minū tes. Tā pat no viesnī cas var aiziet lī dz tirdzniecī bas centram Jungleceylon, kurā ir milzī gs lielveikals, daž ā du zī molu tirdzniecī bas vietas ar apģ ē rbu, apaviem un visu, kas jums patī k) Brokastu ē dieni viesnī ca nav ī paš i daudzveidī ga, bet garš ī ga un izsalcis noteikti nepaliksi (musli, pankū kas, kruasā ni/bulciņ as/mafini, salā ti, rī si un nū deles, olu kultenis, jogurti un augļ i). Neskatoties uz viesnī cas tuvumu daž ā diem punktiem, paš ā viesnī cā jū s atrodaties miera un klusuma salā . Iesaku viesnī cu - cenas un kvalitā tes attiecī ba! Apsveru š o viesnī cu, ja nā kamreiz atgriezī simies atpū sties : )
аватар t.khomina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lielisks budž eta variants, tā pē c mē s izlē mā m, kad izvē lē jā mies š o viesnī cu no mums piedā vā tajā m. Un nauda ir normā la un atrodas ē rti un serviss lī menī . Tuvumā tirgus un iepirkš anā s centrs ir pilns ar masā ž as saloniem, pilniem ar vietā m, kur paē st. … Tomēr ▾ Lielisks budž eta variants, tā pē c mē s izlē mā m, kad izvē lē jā mies š o viesnī cu no mums piedā vā tajā m. Un nauda ir normā la un atrodas ē rti un serviss lī menī . Tuvumā tirgus un iepirkš anā s centrs ir pilns ar masā ž as saloniem, pilniem ar vietā m, kur paē st. Tuvu jū ra un cilvē ki visur ir draudzī gi. Ē diens ir ļ oti lē ts, turklā t viesnī cā ir labas brokastis. Š ķ irnes nav, viss tie paš i rī si, makaroni, olas, bekons, vairā ku veidu augļ i, tē ja, kafija, dzē rieni kā jupi, bet izsalkuš ie nebija garš ī gi pagatavoti. Pusdienas un vakariņ as ir jū su gaumes jautā jums, bet cenas ir lē tas. Tirdziņ ā tika ņ emti augļ i un turpat daž ā du sī kumu suvenī ri. Pludmale atrodas piecu minū š u gā jiena attā lumā . Pludmalē varat iznomā t lietussargu un matraci. Viesnī cā valda klusa mā jī ga atmosfē ra, ir peldbaseins, un tā ir tī ra un nesmarž o pē c ķ imikā lijā m. Ž ē l, ka internets ir vā jš un ķ er ne visur. Ļ oti jauks personā ls vienmē r labprā t palī dz. Saņ ē mā m pilnī gu atpū tu, nav trokš ņ ains, cilvē ki maz un dzī ve rit aiz viesnī cas, ir kur iet, viss iekļ auts. Par nakš ņ oš anu arī nevajag uztraukties, istaba labs, ne par lielu un TV nav plazma, bet viss stradaja korekti, mebeles nesen nenogalinaja, aciimredzot taisī ja kosmē tiku. Tī rī š ana ir savlaicī ga un kvalitatī va. Un mē s nedevā m dzeramnaudu. Un neatgā dinā ja visu paš i un laicī gi. Atvainojiet, nav č ī bas un peldmē teļ i. Vannas istabā tika ievests ū dens un regulā ri tika papildinā ts kafijas komplekts. Pat lietussargs tiek nodroš inā ts no lietus, ja tas iet) Numurs ir kluss, nevis koridors, nevar dzirdē t kaimiņ us aiz sienas, un paš ā viesnī cā nav ī paš as kustī bas. Valū ta tika mainī ta netā lu no viesnī cas. Ja pā rģ ē rbaties pludmalē , tur ir dā rgā k. Mē s izdarī jā m lielisku izvē li un esam apmierinā ti gan ar viesnī cu, gan personā lu un kopumā mū su atvaļ inā jumu!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maza, gleznaina sala iepriecinā ja mani un manu sievu. Viesnī ca ir ļ oti ē rta netā lu no jū ras, nesteidzī gi var pastaigā ties 5 minū š u gā jienā . Iekā rtojā mies ē rtā istabiņ ā , santehnika labā stā voklī , nekas netek, istabā bija viss nepiecieš amais: kondicionieris, a vē sa gulta, ledusskapis, balkons, vannas istaba, skapis, galds, krē sli utt. … Tomēr ▾ Maza, gleznaina sala iepriecinā ja mani un manu sievu. Viesnī ca ir ļ oti ē rta netā lu no jū ras, nesteidzī gi var pastaigā ties 5 minū š u gā jienā . Iekā rtojā mies ē rtā istabiņ ā , santehnika labā stā voklī , nekas netek, istabā bija viss nepiecieš amais: kondicionieris, a vē sa gulta, ledusskapis, balkons, vannas istaba, skapis, galds, krē sli utt. Istaba tika uzkopta katru dienu, viesnī cas personā ls ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs. Teritorijā ir peldbaseins, kurā drī kst peldē ties lī dz 21.00, bet pa nakti gurdē jā m tajā , neviens neteica ne vā rda. Brokastis nav ī paš i daudzveidī gas, bet katru dienu bija garš ī gi ē st. Augļ i, dā rzeņ i, gaļ a, zupas, graudaugi, graudaugi, jogurti utt. Tikai 15 minū tes no viesnī cas lī dz Bangla Road un milzī gajam Jungceylon iepirkš anā s centram labajā pusē . Aiz š ī veikala atrodas vietē jais tirgus. Visi tur pirka - cenas saprā tī gas. Atvaļ inā jums bija lielisks!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s apmetā mies viesnī cā.2012. gada jū nija beigā s. Viesnī ca mums ļ oti patika, devā mies atpū sties ar 5 gadus vecu bē rnu, pā rē jais bija brī niš ķ ī gi! ! ! Teritorijā ir pietiekami daudz apstā dī jumu, ir skaists peldbaseins. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies viesnī cā.2012. gada jū nija beigā s. Viesnī ca mums ļ oti patika, devā mies atpū sties ar 5 gadus vecu bē rnu, pā rē jais bija brī niš ķ ī gi! ! ! Teritorijā ir pietiekami daudz apstā dī jumu, ir skaists peldbaseins. Ē diens mums patika, pat bē rnu var viegli pabarot, brokastis vairā k kā eiropieš u, mū su ģ imene ir ļ oti izvē lī ga ē dinā š anai, bet te viss mums derē ja lieliski! Brokastī s ļ oti forš i! Pati viesnī ca ļ oti mā jī ga, klusa un mierī ga, lai gan ir viss nepiecieš amais izklaidei tuvumā veikali, kafejnī cas, bā ri utt. Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r izpalī dzī gs un labprā t palī dz . Mē s pat aizmirsā m rotaļ lietu istabā , tā pē c viņ i mums to atsū tī ja pa pastu uz mā jā m)))))) Numurs ir plaš s, ē rts, bet tomē r zemniecisks! Viesnī cas restorā nā spē lē dzī vā mū zika, kur var lē ti paē st pusdienas vai vakariņ as. Viesnī ca mums likā s ļ oti mā jī ga. . . mazliet pavadī jā m istabiņ ā un tagad neatceros mī nusus par š o viesnī cu. Domā ju, ka mē s tur vē l atgriezī simies : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Den777
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Pievienoju Twin un DeLuxe foto, uzreiz atvainojos par nelielu jucekli) Skats uz baseinu no DeLuxe. … Tomēr ▾ Pievienoju Twin un DeLuxe foto, uzreiz atvainojos par nelielu jucekli) Skats uz baseinu no DeLuxe.
ДеЛюкс. С заправленной кроватью фото нет (( Мой Твин! Окно не панорамное, это единственный минус ))))
аватар Den777
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Teikš u ī si: 2011.  gada oktobrī es biju atvaļ inā jumā ar draugu. Viesnī ca ir lieliska! Bet es saku uzreiz, kurš ir pieradis pie greznī bas un zelta tualetē m, tad tas š eit nav! Viesnī ca ir Ļ OTI ē rta, gribas tajā dzī vot! Personā ls lielisks, smaidī gs, uz tik pozitī vas nots, ka pē c sarunas ar viņ u smaidi vē l 5 minū tes))) Neesmu redzē jis nevienu maldinā š anu, zā dzī bu starp darbiniekiem! Brokastis ļ oti labas! Man ir kauns, bet es ē du par daudz, man bija garš ī gi)))) Vienī gais auglis varē ja bū t vairā k, ir standarts: bezgarš ī ga papaija, bez arbū za, ananā si un augļ u salā ti (papaija, ū dens krū ms, ananā ss + sarkanais pū ķ is), bet tas ir tā ds sī kums! Runā jot par desertu, es vairs neko negribē ju))) Pē c istabā m: es paņ ē mu standarta divvietī gu numuru vienai personai pirmajā stā vā (303. … Tomēr ▾ Teikš u ī si: 2011.  gada oktobrī es biju atvaļ inā jumā ar draugu. Viesnī ca ir lieliska! Bet es saku uzreiz, kurš ir pieradis pie greznī bas un zelta tualetē m, tad tas š eit nav! Viesnī ca ir Ļ OTI ē rta, gribas tajā dzī vot! Personā ls lielisks, smaidī gs, uz tik pozitī vas nots, ka pē c sarunas ar viņ u smaidi vē l 5 minū tes))) Neesmu redzē jis nevienu maldinā š anu, zā dzī bu starp darbiniekiem! Brokastis ļ oti labas! Man ir kauns, bet es ē du par daudz, man bija garš ī gi)))) Vienī gais auglis varē ja bū t vairā k, ir standarts: bezgarš ī ga papaija, bez arbū za, ananā si un augļ u salā ti (papaija, ū dens krū ms, ananā ss + sarkanais pū ķ is), bet tas ir tā ds sī kums! Runā jot par desertu, es vairs neko negribē ju)))
Pē c istabā m: es paņ ē mu standarta divvietī gu numuru vienai personai pirmajā stā vā (303. numurs). Tā kā visi ievieto Luksu bildes un visi tajā s dzī voja, tad pastā stī š u par savu DVĪ Ņ U. Ieejot iekš ā biju sarū gtinā ts, bet tas ir tikai pirmais iespaids, kas manī radā s no aiz durvī m. DVĪ Ņ U durvis - lī dzī gas tā m, kas bija dzī vokļ os PSRS laikā , vispā r vienkā rš as, krā sotas baltas, visi saprata! Mē beles ne š ī gada, protams, bet bez skrambā m! ! ! Ieslē dzu kondicionieri, atvē ru aizkarus, iegā ju duš ā , izkā pu ā rā - un WOW - AWESOME, KĀ MAN IR FORŠ A ISTABA!! ! ! To dara duš a un vē sais gaiss))) Istaba tī ra, nolaizī ta, mā jī ga, gulta liela, veļ a sniegbalta, durvju sargs kā komplimentu atnesa glā zi sulas (es viņ am iedevu 100 batus par lietā m , nezinā ju, cik viņ iem vajadzē ja), telis strā dā un pat POGAS ir pā rslē gtas! ! ! Baseins atrodas 5 metru attā lumā , to var redzē t pa logu (aiz koka, tieš ā m), katrai istabai ir neliela terase ar 2 krē sliem un pelnu trauku. Vispā r man viss ļ oti patika! Ja jums ir nepiecieš ams budž eta variants un jū s, tā pat kā es, bū siet istabā tikai miega laikā , tad tas ir tas! ! ! Starp citu, man pē dē jā dienā kondensatora slē dzis saplī sa uz 2 daļ ā m, bet tur jau no pirmā s dienas bija saplaisā jis, tā nav mana vaina =) Un š ajā kategorijā nav ne tē jas servī zes, ne matu ž ā vē tā ja.
Š eit ierodas mans draugs: viņ š ir puika no Maskavas, diž oš anā s, š urpu turpu, vā rdu sakot, viņ am bija rezervē ts DeLuxe numurs, visi raksta par š o kategoriju, es neatkā rtoš os, bet teikš u, ka istaba, protams, ir labā ka par TWIN, viņ am tas bija otrajā stā vā (236) ar skatu uz baseinu!
Viesnī cā ir arī Taizemes masā ž a tikai par 300 batiem, uz ielas cena 250-300, vispā r arī , bet š im puikam karā jā s daudz diplomu un sertifikā tu. Diemž ē l viņ š nekad to nedarī ja, jo strā dā neizdevī gā laikā (no 9 lī dz 17). 9os bijā m prom, 17 vē l nebijā m. Viņ i to darī ja uz ielas (pa kreisi no viesnī cas), nekas tamlī dzī gs, bet taizemieš u masā ž u vajag darī t vai nu vī rietim, vai sievietei. Meitenes mums taisī ja - tā tad, glā stī š ana, relaksē još a masā ž a pirms gulē tieš anas.
Vispā r viesnī ca ir SUPER! ! ! Es nedomā ju, ka teikš u to, bet, neskatoties uz tū kstoš iem viesnī cu uz kvadrā tmetru, es atgriezī š os pie š ī s!
Jā , pludmale (Patong) ir 3 minū š u gā jiena attā lumā , bet mē s tur nekad nepeldē jā mies, tikai vienu reizi satikā m saulrietu. Likā s, ka mums blakus vienmē r bū s laiks, izrā dī jā s, ka apceļ ojā m salu, apmeklē jā m Kata pludmali, Karonas pludmali, piedalī jā mies ekskursijā s ar peldi atklā tā jū rā , bet lī dz mū su pludmalei tā arī nenonā cā m))))
Un nevajag ņ emt 4-5 zvaigznes, ja neplā nojat sē dē t istabā visu dienu, tā ir lieka laika izš ķ ieš ana! Es pat peldē ju baseinā tikai 2 reizes, un tikai tā pē c, ka bū tu kauns, ja man bū tu baseins un nepeldē tu. Bet tas bija maksimums 15 minū tes, laika nebija pietiekami))
Ideā li bū tu ī rē t dzī vokli pavisam, bet tā kā tik nepazī stamā valstī tā bija pirmo reizi, tad nolē mā m neriskē t!
Padomi brī vdienā m: neē diet divas vai trī s ē dienreizes dienā – standarta cena viesnī cā pusdienā m vai vakariņ ā m ir 450 bati. Uzreiz saku - pusdienot negribē ju, tā kā starpī ba ar Ukrainu ir 4 stundas, tas ir, ukraiņ u pusdienu laikā tikko vakariņ oju + ņ emot vē rā.30 grā du karstumu, nejutos ē st plkst. visi. Vakariņ as man maksā ja jebkurā kafejnī cā (es neē du dā rgā s un neē du restorā nos), tā s man maksā ja MAKSIMĀ LI 300 batus, bet kopumā.200-250. Bet es neē du daudz, man pietika ar vienu porciju makaronu, es to visu izdzē ru saviem spē kiem! Kad paņ ē mu rī sus ar ananā sos ceptā m jū ras veltē m, vispā r ripinā jos mā jā s - to porcijas ir Ļ OTI lielas, ar š o ananā su man pietiktu 2-3 reizē m. Pasū tī jā m saputotus dā rzeņ us un sī polu gredzenus, tā pē c mums atnesa 2 dziļ us š ķ ī vjus! ! ! un viņ i tur Ļ OTI ā tri taisa ē st, iespaids, ka gaidī ja tikai mū s, ko tas visur nozī mē . Vidē ji 5-6 minū tes.
Katru dienu ē dā m pankū kas no ķ errā m - Ļ OTI garš ī gi! Ja ar banā nu un š okolā di, Ban + nutella, karamele, kaut kā ds krē jums, mež a ogas....neviens no mums nav saindē jies un saindē t ir grū ti - viss tiek pagatavots un sagriezts jū su priekš ā !
Un galvenais - pē rc magnē tus PUKETĀ , pat ja tie ir dā rgā ki, bet Bangkokā NAV magnē tu ar Puketas bildē m ! ! ! Es esmu tik sajukusi!! ! ! Izdomā ju ietaupī t, nopirku 4 lietas, likā s, ka Bangkokā nopirkš u 3x lē tā k nekā pā rē jā s, NIFIGA! Jā , Bangkokā tas ir lē tā k, tač u Puketas nav (((Puketā kaulē jieties par magnē tu ne vairā k kā.50 batus! )
Pē c suvenī riem devā mies uz lielu suvenī ru centru (transfē rs bez maksas), tur patiesī bā ir lē tā k, bet ne daudz, un ir kas tā ds, ko citur neatradī si. Daž as preces Bangkokā ir lē tā kas (ja mā k kaulē ties), bet Bangkokā neliek cerī bas, pā rsvarā tie ir pulksteņ i, š alles, t-krekli. Attiecī bā uz apģ ē rbu - jo tā lā k no jū ras, jo lē tā k (2 reizes minimums). Puketā kaulē š anā s norit nelabprā t.
Reiz pat paņ ē mā m mopē du (300 bati dienā ) un atstā jā m depozī tu 2000 batu, neko citu mums neprasī ja. Vienī gais, ko viņ i jautā ja, bija, kurā viesnī cā mē s apmetā mies. Pa dienu apceļ ojā m pussalu, pludmales, View Point, Lielo Balto Budu utt. Viņ i brauc pa kreiso pusi. Mums teica lai atstā j mopē du kur gribi neviens nezags, tā bija!!! !
Ekskursijas tika vestas uz Phi Phi, Dž eimsu Bondu (man patika Sea Gypsy Village), aizbraucu uz Simon Show, man ļ oti patika, draugs un divi jaunlaulā to pā ri, kurus satiku lidmaš ī nā . Izrā de ir patieš ā m skaista, smieklī ga un vē lreiz skaista visā s citā s nozī mē s. Tas nav transvestistu š ovs vai pā rģ ē rbtu vī rieš u uzstā š anā s, kā tas ir mums Ukrainā vai Krievijā . Mē s visi gribē jā m iet otrreiz, bet mums nebija laika (Mē s arī bijā m uz fantā zijas š ovu, mans draugs kopumā ir sajū smā !! !
Kopumā viss ir lieliski, forš i, pā rē jais bija brī niš ķ ī gi, VISS bija ideā li! ! ! Esmu vsotorge, domā ju, ka tā nenotiek, es mī lu VISUS !! ! ! Lai labas MEGApozitī vas brī vdienas!! ! !
аватар Mosechka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Taizemē.2009. gada novembrī . Es tū lī t rakstī š u par viesnī cu, jo jū s lasā t š o atsauksmi, iespē jams, tikai tā pē c, lai izvē lē tos dzī vesvietu Taizemē. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, maza un mī ļ a. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Taizemē.2009. gada novembrī . Es tū lī t rakstī š u par viesnī cu, jo jū s lasā t š o atsauksmi, iespē jams, tikai tā pē c, lai izvē lē tos dzī vesvietu Taizemē.
Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, maza un mī ļ a. Sastā v no 3 ē kā m daž ā da veida telpā m. Mē s paņ ē mā m luksusa numuru un nenož ē lojā m: istaba ir liela, ē rta ar visā m sastā vdaļ ā m (telefons, seifs, TV, fē ns, ledusskapis). Patī kami gandarī ts par tē jas komplektu un bezmaksas ū deni istabā . Katrai istabai ir savs balkons, mū sē jais tomē r paskatī jā s uz ceļ u, un nevis uz baseinu, bet recepcijā bez pierunā š anas un piemaksā m var mierī gi apmainī t istabu, ja ir citas brī vas istabas.
No ē diena viesnī cā tikai brokastis, pusdienas un vakariņ as var bū t par papildus samaksu, viesnī cā ir neliels bā riņ š , kā arī pie viesnī cas ir restorā ns, kur ē diens ir diezgan labs.
Par cenā m, starp citu, varu teikt, ka sanā k tieš i tā ds pats kā jebkurā Patongas kafejnī cā , tā pē c nav jē gas speciā li iet izvē lē ties vietu pusdienā m vai vakariņ ā m.
Man ļ oti patika brokastis viesnī cā , diezgan daudzveidī gas: grauzdiņ š , un olu kultenis, un dā rzeņ i, un augļ i, un musli, un daž as desiņ as vai š ķ iņ ķ i, un pat rī si vai makaroni, ko varē ja ē st))) Vienmē r bija gan tē ja, gan kafija, sulas un ū dens. Mums katru dienu brokastī s ir kaut kas jauns.
Pludmale atrodas apmē ram 5 minū š u attā lumā no viesnī cas pa ielu taisnā lī nijā . Ierodoties pludmalē , ieteiktu izvē lē ties tā s labo pusi (ja skatā s uz jū ru), tur ir tī rā ka pludmale un ū dens, kā arī ir viļ ņ i, ar kuriem ir patī kami braukt!
Taizemes viesnī cā s nav animā cijas, tā pē c nav jē gas gaidī t, kad kā ds vakarā tevi izklaidē s. Coconut vispā r pē c astoņ ā m stundā m viesnī cā ir diezgan kluss un garlaicī gs, es teiktu, ka Patongā š is ir laiks, kad jā atpū š as pē c pludmales pirms gaidā majā m ballī tē m.
Es nesatiku nevienu vardi, tarakā nu un vē l jo vairā k odu. Un viņ a naktī gulē ja skaisti, neviens netraucē ja)) Kopumā no visiem Patongas "radī jumiem" pludmalē satiku tikai burvī gus krabjus, kas rā po sā nis. Vairā kas reizes lielas medū zas tika izmestas krastā.
Viesnī cas personā ls vienkā rš i lielisks, pieklā jī gs, smaidī gs, mums ļ oti patika!! ! Es ieteiktu visiem doties uz š o viesnī cu, gan pā riem, gan jaunieš iem.

Mazliet par paš u Patongu. Vieta ir vienkā rš i ideā la atpū tai. No vienas puses, tur ir diezgan daudz ballī š u, vienmē r ir kur aiziet un ko darī t, no otras puses, vietu nevar nosaukt par diezgan trokš ņ ainu, un, ja vē laties relaksē još u atpū tu, vienkā rš i izvē lieties viesnī ca, kas atrodas tā lu no Bangla Road.
Visa naktsdzī ve ir vē rsta uz š o Banglu. Pē c pulksten seš iem iela kļ ū st par gā jē ju, atveras bezgalī gi bā ri, kabarē , diskotē kas.
Ja vē laties, katru vakaru varat apmeklē t pilnī gi daž ā das vietas, visur ir jautri! Dzē rieni bā ros maksā vidē ji apmē ram 100-200 batus, tas ir, nemaz nav daudz. No visā m diskotē kā m mē s visvairā k vē lē jā mies Sedaction, ir 2 stā vi, lieliska Eiropas mū zika, vienmē r jautri! Turklā t pē c 22:00 var paņ emt caurlaides pie kluba no izplatī tā jiem un doties uz klubu bez maksas, kā arī iegā dā ties dzē rienus bā rā lī dz pulksten 12 par 20-50 batiem. Tas ir, lī dz 12 naktī š ajā klubā jū s varat dzert un izklaidē ties gandrī z bez maksas, un tad doties uz deju grī du))) Brī vdienā s tur ir jautrā k, darba dienā s otrajā stā vā daž reiz, nez kā pē c, varē tu nestrā dā t.
Banglā ir daudz go-go meiteņ u, puiš i var izvē lē ties jebkuru))))) Turklā t tur vienmē r ir transvestī ti, ar kuriem var nofotografē ties par 100 batiem. Ļ oti smieklī gas meitenes
Par pludmali jau rakstī ju, bet atkā rtoju, ka tā s labā puse ir tī rā ka un labā ka. Kreisajā pusē ir vairā k laivu, tā pē c jū ra ir netī ra.
Ū dens tur ir silts, gandrī z karsts, tā pē c viņ i tikpat kā netika ā rā no jū ras. Ir tieš ā m bī stami gulē t saulē , kā daudzi raksta, ļ oti agresī vā saulē . Bez aizsargkrē ma var izdegt pat pusstundu atrodoties atklā tā vietā . Labā k gulē t ē nā biež ā k, jo ī paš i tā pē c, ka tik un tā iedegsies tikpat labi, bet necietī si no pā rkarš anas. Es pats tur trī s reizes degu un cietu ar apdeguš o ā du, tā pē c zinu, par ko runā ju. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir maksas, bet diviem tikai 100 bati par visu dienu, jū s varat to atļ auties. Dī vaini, bet pludmalē nav pā rģ ē rbš anā s kabī ņ u, arī to ir vē rts paturē t prā tā ))))
Patongā var ē st pilnī gi jebkurā kafejnī cā , garš ī gi gatavo un izvē le ir liela. Nav tā das vienas Taizemes virtuves, vienmē r var atrast kaut ko eiropeisku.
Tom Yam Thai zupa ir ļ oti pikants ē diens, pat ja pasū tā t bez garš vielā m, esiet gatavi))) Viņ iem ir ļ oti garš ī gas augļ u sulas, ī stas, iesaku visiem nogarš ot vismaz mango vai papaiju! ! Netā lu no policijas iecirkņ a viens pē c otra atrodas 2 krievu restorā ni - "Mā ja pie ceļ a" un "Pie Ksenia", kur var ē st vienkā rš us krievu virtuves ē dienus, ja viss pā rē jais apnī k. Restorā nu ī paš nieki ir krievi, tā pē c viss ir vienkā rš i un mā jī gi. Kopumā ē š ana Patongā mums neizmaksā ja daudz: 300-400 bati diviem. Man ļ oti patika picē rija "1112", jauka vieta, kur var arī lē ti un garš ī gi uzkost.
Noteikti dodieties uz Taizemes masā ž u, tā du masā ž u neatradī siet nekur citur! Sā ciet no pirmā s ieraš anā s dienas! Masā ž a maksā apmē ram 200-300 batus par 1 stundu, bet tas ir patiess prieks!!!

Par ekskursijā m.
Obzorku mums iedeva mū su uzņ emoš ā kompā nija, tā pē c pē c 2 dienā m devā mies apskatī t Patongu. Godī gi sakot, ekskursija man nepatika, jo tā vairā k atgā dinā ja dā rgu “iepirkš anā s tū ri” uz č ū sku fabriku, gumijas rū pnī cu un juvelierizstrā dā jumu veikalu. Visur viņ i vienkā rš i piedā vā ja kaut ko nopirkt. Patiesī bā viņ i pā rdod patieš ā m forš as lietas, kuras ir vē rts iegā dā ties Taizemē , bet mē s gribē jā m vairā k redzē t paš u salu. Vienī gais, kas mani iepriecinā ja bija Wat Chalong templis, skaists, satriecoš s!!
Starp citu, es ieteiktu ikvienam kaut ko iegā dā ties juvelierizstrā dā jumu veikalā , jo tur esoš ie akmeņ i ir ī sti (safī ri, rubī ni, topā zes, ametisti), varat ņ emt tos ierā mē tus zeltā vai sudrabā , un tas maksā s diezgan lē ti: no plkst. Apmē ram no 500 batiem lī dz 5000 jū s varat iegā dā ties skaistu gredzenu. Ir ī stas pē rles.
Kopumā jū s varat patstā vī gi ceļ ot pa salu un redzē t visu, ko vē laties, š im nolū kam jums vienkā rš i jā vienojas ar tuk-tuk par 800-1000 batiem dienā.
Ja ceļ ojat ar lielu kompā niju, tad š os ceļ a izdevumus nemaz nejutī siet. Daudziem citiem, izņ emot Chalong, ieteicams doties uz Karonu un Nai Harm lī ci.
No salā m bijā m uz Pi-Pi un apm. Dž eimss Bonds, un tur, un tur mums tik ļ oti patika! Patieš ā m pā rsteidzoš as ainavas! Un ekskursijas pavisam savā dā kas!!
Mē s daudz peldē jā mies uz Pī Pī : vispirms Zilajā lagū nā visdzidrā kajā zilajā ū denī , tad peldē jā mies ar maskā m, skatī jā mies zivis, tad peldē jā m uz Maya Bay pludmali, kur tika filmē ta filma "The Beach" ar Leonardo DiCaprio! Ļ oti skaisti...Vienkā rš i nav iespē jams vā rdos nodot visus iespaidus, kad to visu redzi!! ! Tad pirms pusdienā m atkal peldē jā mies ar maskā m, pabarojā m savvaļ as pē rtiķ us ar banā niem, un ekskursijas beigā s mums bija brī vs laiks atpū tai pē dē jā pludmalē . Tas bija lieliski! Bagā ts, skaists un interesants.
Iesaku visiem paņ emt lī dzi lielo dvieli un sausas drē bes, jo ir daudz peldē š anas, kā arī slapjā ā trā laivā ir nepatī kami un auksti peldē ties.
Dž eimsa Bonda salā s bija pavisam savā dā k. Sā kumā vienkā rš i vē rojā m daž ā das salas, kuģ ojot ar lielu divstā vu kajaku, redzē jā m slaveno pludmali, kur tika filmē ta Dž eimsa Bonda filma. Tur, protams, ļ oti skaisti! ! Bet viņ i tur drī kst atrasties ļ oti ī su laiku, kā das 15 minū tes, diezgan daudz grupu, tū ristu. Pē c tam kuģ ojā m uz jū ras č igā nu ciemu, kur nedaudz pastaigā jā mies. Nav ko ī paš u redzē t, bet vienalga bija interesanti redzē t cilvē kus, kuri visu mū ž u dzī vo uz pā ļ iem celtā ciematā , starp atklā tu okeā nu un salā m. Pē c tam mū s veda uz kanoe laivā m. Kanoe laivā tu sē di kopā ar airē tā ju un vē ro neparastas alas un mangrovju audzes! Ļ oti labi!! ! Ceļ ojuma noslē gumā - atpū ties pludmalē!
Pusdienas tieš i uz kuģ a, braucot uz kanoe, ē diens izcils, bufete. Visu ceļ u tika piedā vā ti bezmaksas dzē rieni.
Papildus š ī m diezgan labi zinā majā m ekskursijā m mē s devā mies izjā dē pa ziloņ iem. Tas ir tas, ko noteikti iesaku visiem! Iespaidi neizsakā mi!!!!!! ! Tas ir diezgan biedē još i, bet interesanti! Mē s paņ ē mā m pusstundu slē poš anas tikai par 500 batiem no ekskursiju pā rdevē ja mū su viesnī cas vestibilā un nemaz nenož ē lojā m !! ! Netā lu no Kalim pludmales ir slē poš anas zona, kas iet tieš i aiz Patongas, ļ oti tuvu, nedaudz kalnos, tā pē c skati no turienes ir vienkā rš i lieliski !!!!
Protams, vē l ir brī niš ķ ī gas ekskursijas uz Krabi vai Similanu, bet mē s tur nebijā m, tā pē c nevaru dalī ties iespaidos)))) Mē s neņ ē mā m nevienu Taureņ u dā rzu vai Fantā zijas š ovu, nolē mā m, ka tas ir bezjē dzī gi. pavisam.

Daž a vispā rī ga informā cija. Ja esat no Sanktpē terburgas, neskopojieties un brauciet ar tieš o lidojumu, tikai ceļ š uz turieni var š ķ ist diezgan interesants caur Maskavu.
Atpakaļ jū s nolā dē sit galvaspilsē tu un sapņ ojat nolaisties tieš i Pulkovo. Lidmaš ī nas no Puketas Domodedovā ierodas ap pulksten 20, tā pē c lī dz Sanktpē terburgai var nokļ ū t tikai ar nakts vilcienu. Mē s atgriezā mies laikā , kad tika uzspridzinā ts Ņ evska ekspresis, tā pē c riskē jā m 9 stundu nakts braucienam pievienot vē l 10 stundas apkā rtceļ a ...
Pē c valū tas kursa Taizemes bā tu visvieglā k ir pielī dzinā t rublim. Mē s samainī jā mies, mē s domā jā m apmē ram š ā di: 100 USD = 3280 bati. Mē s atklā jā m, ka valū tas maiņ as kurss ir labvē lī gā ks eiro. Daž i apmainī tā ji rakstī ja, ka viņ i ņ em Krievijas rubļ us, bet, kad mē s nolē mā m veikt š ā du maiņ u, viņ i atteicā s. Tā pē c labā k neriskē t un ņ emt dolā rus vai eiro.
Taizemes SIM karti mums tieš i lidostā uzdā vinā ja uzņ emoš ā s kompā nijas pā rstā vji. Zvanī t no tā s ir ļ oti lē ti, turklā t kontu var papildinā t, pē rkot karti 7eleven lielveikalos pie kases. Ja nevarat tikt galā ar konta papildinā š anu, reģ istratū ra vienmē r palī dzē s.
Vispā r taizemieš i ir brī niš ķ ī gi draudzī gi cilvē ki! ! Viņ i vienmē r centī sies jums palī dzē t un atbildē t uz jū su jautā jumiem. Visi runā angliski, nekur nebija nekā du problē mu. Starp citu, tiek uzskatī ts, ka taizemieš i ir vieni no godī gā kajiem cilvē kiem, un tā ir taisnī ba, viņ i nekad nekur nav krā puš ies, un reiz viņ i pat atdeva naudu, ko es kļ ū daini iedevu!
Tae satumst agri, seš os vakarā . Tā pē c ķ er sauli, neej prom no pludmales! ! , . )) Vakarā pē c seš iem var vienkā rš i pasē dē t kafejnī cā , pasnausties, pastaigā ties, naktsdzī ve sā ksies 23-23 vakarā . Tur vienmē r ir silti pat naktī s, pat stipra lietus laikā ! Tā pē c jums nav jā ņ em lī dzi nekā di dž insi vai dž emperi ar piedurknē m. Pirmajā nedē ļ ā mums nepaveicā s iekļ ū t lietus sezonā , lai gan bija novembra vidus. Lietus lija katru dienu un nevis 5-10 minū tes, bet 3-4 stundas, bet tomē r paspē jā m nosauļ oties un nopeldē ties. Kamē r lija lietus, mē s ar kā du pastaigā jā mies vai runā jā mies.
Protams, nevar palikt vienaldzī gs pret mango. Ja grasies vest uz Krieviju, tad neņ em zaļ os, jo te tie nenogatavosies un nebū s garš ī gi, un neņ em dzeltenos mī kstos, jo nevarē si paņ emt. Ideā ls variants: dzeltens, bet stingrs. Dzeriet vairā k kokosriekstu, tos pā rdod visur un ir ļ oti garš ī gi!

Novē lu jums visiem jaukas brī vdienas Taizemē!!!!! !
Отель Пляж
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska. Mē s palikā m superion istabā . Mums ļ oti patika. Apkalpoš ana laba. Brokastis ir lieliskas un daudzveidī gas. Pandemonijs nenotiek kā lielajā s viesnī cā s. Atraš anā s vieta ir lieliska. Un potong centrs un nav trokš ņ ains. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Mē s palikā m superion istabā . Mums ļ oti patika. Apkalpoš ana laba. Brokastis ir lieliskas un daudzveidī gas. Pandemonijs nenotiek kā lielajā s viesnī cā s. Atraš anā s vieta ir lieliska. Un potong centrs un nav trokš ņ ains. Vienī gais, kas mani pā rsteidza, bija zobu birstes trū kums. Pē c zvana uz reģ istratū ru mums atbildē ja, ka š ā ds pakalpojums netiek sniegts. Bet tie ir sī kumi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель был открыт в 1989 году, обновлен в 2018 году. Состоит из трех 2-3-этажных корпусов. Депозита при заселении нет. Уютный отель для всех категорий туристов, в том числе семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в южной части пляжа Патонг, в 1,3 км от центра зоны ночных развлечений пляжа Патонг–Бангла роуд и торгового центра Джанглцейлон (15 мин ходьбы), в 40 км от аэропорта Пхукета (50 мин езды).
Pludmales apraksts До пляжа Патонг 350 метров. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), room service (09.00-15.00), ТВ-лаунж, 1 ресторан Coco 's Terece, 1 бар у бассейна, 1 открытый бассейн, терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 водная горка в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно), сноркелинг (платно).
  • džakuzi
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 90 номеров:

18 standard (28 кв.м, 10 dbl/8 twin, макс.2+1 чел, вид на сад/город);

20 superior (25 кв.м, двуспальная кровать, макс.2+1 чел, вид на сад/город);

12 grand superior (25 кв.м, двуспальная кровать, макс.2+1 чел, вид на сад/город);

40 deluxe (32 кв.м, 20 dbl/20 twin, макс.2+1 чел, вид на сад/город).

Есть соединяемые номера - все категории, кроме grand superior.

Istabās

Кондиционер, ЖК-телевизор, кабельное ТВ, телефон, Wi-Fi (беплатно), сейф, мини-бар, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе, ванна в ванной (с туалетными принадлежностями), фен (по запросу), балкон (кроме grand superior). Ежедневная уборка номера, room service (09.00-15.00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 20 Prachanukroh Rd., Patong Beach, Kathu, Phuket, Thailand, 83150.
Tālruņi: +66 (0)76 366 312 - 4
Tīmekļa vietne: Coconut Village Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).