Chanalai Hillside Resort 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.010
№54 viesnīcas reitingā Puketa
7.5 Numurs
7.5 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.7 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Mūsdienīga viesnīca, kas atrodas vienā no populārajām Karonas pludmalēm, 400 metru attālumā no jūras. Uzcelta 2013. gada beigās. Sastāv no trim 7 stāvu ēkām (A, B, C). Ierodoties viesnīcā, ir jāiemaksā depozīts. Piemērots visu kategoriju tūristu atpūtai.Vairāk →
аватар curilovanata88
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika viesnī ca, braucā m ar bē rnu apmē ram 4 gadus un manu mammu. Viņ i mū s atveda no rī ta, gaidī ja 2-2.5 stundas, lai reģ istrē tos. Bē rns nekavē joties tika pacienā ts ar saldē jumu. Mums iedeva istabiņ u 6. stā vā ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, braucā m ar bē rnu apmē ram 4 gadus un manu mammu. Viņ i mū s atveda no rī ta, gaidī ja 2-2.5 stundas, lai reģ istrē tos. Bē rns nekavē joties tika pacienā ts ar saldē jumu. Mums iedeva istabiņ u 6. stā vā ar skatu uz baseinu. Istaba tī ra, liela gulta, ledusskapis, kondicionieris, TV (ir viens Krievijas pirmais kanā ls). Mums pat ielika gultiņ u, tikai bē rns tajā negulē ja, un izmantojā m kā pakaramo). Duš ā ir š ampū ns, balzams, duš as ž eleja, kā arī logs uz istabu, kas ir aizvē rts ar aizkaru) Mē s dabū jā m istabu ar durvī m uz blakus istabu, bet labi, ka viņ i arī iekā rtoja ģ imeni ar bē rni tur un mums nebija nekā du problē mu, jo dzirdamī ba ir ļ oti laba. Brokastis nav ī paš i daudzveidī gas, paņ ē mā m desiņ as, olu kulteni, gurķ i un bulciņ u ar sulu, pietika lī dz vakaram.
Pē c brokastī m devā mies uz jū ru, mierī gā tempā pastaigā jā m 10-15 minū tes, labi, ka viesnī ca neatrodas pie galvenā ceļ a, un maš ī nas netraucē ja, varē ja droš i atvē rt balkonu. Uz jū ru nekavē joties devos uz sauļ oš anā s krē sliem (200 bati divi sauļ oš anā s krē sli). Smiltis vienkā rš i super, č ī kst zem kā jā m, jū ra silta, tī ra. Bija nelieli viļ ņ i, bet tie nekā di netraucē ja, bē rnam pat patika uz tiem š ū poties. Pretī pludmalei ir kafejnī cas, veikali, kur, ejot atpakaļ , ņ ē mā m sulu padzerties un nomazgā jā m kā jas no smiltī m. Vietē jie ļ oti smaidī gi, nemaz neuzbā zī gi. Pludmalē visas pā rdevē jas, kas piedā vā ja savas preces, ar smaidu uz lū pā m vienkā rš i pateica paldies, nevajag, un viss bija kā rtī bā , neviens nepestrē ja. Viesnī cā ir bē rnu baseins un divi pieauguš ie. Ū dens ir tī rs un ne pā rā k dziļ š . Kopumā iesaku!
Вид из номера на бассейн
аватар nadezdaselip
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā š ajā viesnī cā neatradā m sev nevienu mī nusu. Bet palasot atsauksmes sapratu, ka tā s ir, bet mums tas bija tik mazsvarī gi, un savā ziņ ā pat kļ uva par plusu. Sā kš u ar atraš anā s vietu. Jū ra atrodas nedaudz desmit minū š u attā lumā , un viesnī cas tuvumā nav ī paš as infrastruktū ras. … Tomēr ▾ Kopumā š ajā viesnī cā neatradā m sev nevienu mī nusu. Bet palasot atsauksmes sapratu, ka tā s ir, bet mums tas bija tik mazsvarī gi, un savā ziņ ā pat kļ uva par plusu. Sā kš u ar atraš anā s vietu. Jū ra atrodas nedaudz desmit minū š u attā lumā , un viesnī cas tuvumā nav ī paš as infrastruktū ras. Bet tā ir klusa vieta. Nav trokš ņ a. Vispā r gribē jā m ļ aut pastaigā ties piecas minū tes ilgā k, bet mierī gā k. Un infrastruktū ra ir ceļ ā uz pludmali. Tā tad atš ķ irī ba piecā s minū tē s nemaz nav manā ma. Nu, ja vē laties dzī vot tā , lai viss bū tu pie rokas un attiecī gi troksnis un kustī ba, meklē jiet citu iespē ju. Atbilstoš i istabiņ ai mī nus stikla siena no vannasistabas, nu kas tur vainas vai nepatī k viens otram) protams ar bē rniem var bū t neē rti, bet meklē jā m viesnī cu, kur kopā atpū sties, tā pē c š is brī dis mū s nemaz netraucē ja) Citā di istaba ir ļ oti laba. Plaš s numurs ar lielu gultu. Visa elektronika ir moderna. Skapis ietilpī gs. Balkons ar skatu uz baseinu. Arī balkons ir diezgan plaš s. Viesnī ca kopumā ir ļ oti klusa. Bū tī bā visi pabrokastoja un izkaisī ja tā du vietu, kur ē rti nakš ņ ot. Teritorija precī zā k to aizņ em baseins, dzī vojā m ceturtajā stā vā , bet ir telpas ar izeju uz baseinu. Es nedomā ju, ka š ī ir laba vieta, kur palikt. Tie labi tī ra, bet daudzi sū dzas par gultas veļ as maiņ u. Tā ka tā nav problē ma, es nezinu, acī mredzot viņ iem tā ir. Bet lai nomainī tu gultas veļ u atnā c un pasaki un viss tiks izdarī ts pā ris stundu laikā . Personā ls kopumā ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Daudzi saprot krievu valodu, tā pē c saziņ ā nebija nekā du problē mu. Cenas kvalitā tes ziņ ā lielisks variants. Izvē loties viesnī cu, principā mums nebija nekā du prasī bu pē c tī rī bas un klusas vietas. Baseins pie viesnī cas ir diezgan liels un tī rs, nesmarž o pē c ķ imikā lijā m, tač u regulā ri tī rī ja, acī mredzot, ne tikai lē ja balinā tā ju, bet iztī rī ja. Brokastī s tikai tā , ka ē dienu daudzveidī ba nav ī paš i liela, bet kopumā nav garlaicī gi un pagatavojas garš ī gi. Ļ aujiet man apkopot. Jauka, kā rtī ga viesnī ca klusā vietā , naudas vē rta!
аватар kristinabagr
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka neliela viesnī ca pā riem vai ģ imenē m. Pirmkā rt, ļ oti klusa un ē rta vieta. Blakus viesnī cai, laba infrastruktū ra ir viss nepiecieš amais. Ejiet uz pludmali aptuveni septiņ as minū tes ar vieglu pastaigu tempu. Viesnī cā dvieļ i numurā bez maksas. … Tomēr ▾ Jauka neliela viesnī ca pā riem vai ģ imenē m. Pirmkā rt, ļ oti klusa un ē rta vieta. Blakus viesnī cai, laba infrastruktū ra ir viss nepiecieš amais. Ejiet uz pludmali aptuveni septiņ as minū tes ar vieglu pastaigu tempu. Viesnī cā dvieļ i numurā bez maksas. Netā lu atrodas labs masā ž as salons, vairā kas kafejnī cas ar kā rtī gu pā rtiku un pā rtikas veikals par adekvā tā m cenā m. Piecas minū tes lī dz galvenajai ielai. Personā ls, kas runā angliski, nesaprot krievu valodu. Mums tā nebija problē ma, un, pē rkot ekskursiju, mē s par to tikā m brī dinā ti, bet, ja viedtā lruņ a tulks palī dz) Ir vairā ki pā rtikas veidi, tač u ir vē rts ņ emt tikai brokastis. Lē tā k ē st ā rā . Brokastis ir daudzveidī gas un visas svaigas un garš ī gas. Pā rē jā laikā nepalē ja. Reģ istrē joties no mums paņ ē ma depozī tu, var maksā t pat vietē jā valū tā , pat dolā ros vai eiro, kā jums ē rtā k. Kopumā viesnī ca visā s lietā s dodas, lai apmierinā tu viesus. Ja jums ir nepiecieš ams gludeklis un gludinā mais dē lis, viņ iem netika lū gts tos ienest istabā . Divas bezmaksas pudeles ū dens katru dienu. Viesnī cas cena ir pamatota visos aspektos. . Viesnī ca ir ļ oti tī ra un ē rta. Ir peldbaseins. Telpas ir glī tas un labā stā voklī . Plaš s un viegls. Un plaš s balkons ar skatu uz pagalmu. Mē beles labā stā voklī , nekas lieks, gulta ļ oti ē rta. Tī rī š ana notiek labi un laikā . Personā ls ir draudzī gs. Bē rniem neliels baseins, krē sli restorā nā . Ģ imenes ar bē rniem tikpat kā nebija. No mī nusiem tas ir wi-fi, lai gan tas ir bezmaksas, tač u tas nedarbojas. Vairā k mī nusu nav atrasts!
аватар jaglova.olya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas klusā vietā . Lī dz jū rai kā das septiņ as minū tes nesteidzī gā tempā . Viesnī cā ir pieauguš o un bē rnu baseins. Tie ir mazi, bet pietiekami. Ir arī jumta baseins ar gleznainu skatu. Baseina apakš ā vakarā sā k darboties kokteiļ bā rs, ir patī kami pasē dē t un atpū sties. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas klusā vietā . Lī dz jū rai kā das septiņ as minū tes nesteidzī gā tempā . Viesnī cā ir pieauguš o un bē rnu baseins. Tie ir mazi, bet pietiekami. Ir arī jumta baseins ar gleznainu skatu. Baseina apakš ā vakarā sā k darboties kokteiļ bā rs, ir patī kami pasē dē t un atpū sties. Mū su istabā bija labs skats. Mē beles labas, divas gultas lielas pusotra. Ar ē rtiem matrač iem. Atseviš ķ a tualete ar duš u, vā jš fē ns, š ampū ns, duš as ž eleja, zobu birstes. Seifs, tē jkanna, tē ja/kafija, cukurs. Mū sdienī gs televizors pie sienas pretī gultai. Inet vā jš , bet tur. Veļ a tika mainī ta ik pē c divā m dienā m, un tī rī š ana notika katru dienu. Restorā ns netā lu no vestibila, kur mē s brokastojā m. Jū s varat arī ieturē t maltī ti no a la carte ē dienkartes. Brokastu bufete. Diezgan pieklā jī ga izvē le. Daudz dā rzeņ u. Papaijas augļ i, arbū zs, ananā si sagriež mazos gabaliņ os. Viss skaistā prezentā cijā . Dabī gā s sulas, konditorejas izstrā dā jumi. Kopumā viss ir lī menī . Un cena par visā m š ī m ē rtī bā m un servisu ir pieņ emama. Bet es nezinu, kur es jums ieteiktu doties ekskursijā s, jo mē s Taizemē bijā m pirmo reizi un mums bija pietiekami daudz prieka no pludmales un vietē jā s krā sas. Noteikti iesaku viesnī cu!
аватар nevtonova.anna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Var teikt nedaudz vienkā rš i ļ oti laba viesnī ca. Jā , ir daž as nelielas nianses. Piemē ram, lī dz pludmalei jā iet kā jā m, un, lai paē stu, arī jā pastaigā jas kā das desmit minū tes. Bet bez satraukuma un pieklā jī gas istabas. … Tomēr ▾ Var teikt nedaudz vienkā rš i ļ oti laba viesnī ca. Jā , ir daž as nelielas nianses. Piemē ram, lī dz pludmalei jā iet kā jā m, un, lai paē stu, arī jā pastaigā jas kā das desmit minū tes. Bet bez satraukuma un pieklā jī gas istabas. Par istabā m. Tur ir diezgan pieklā jī gas mē beles pagā juš ajā gadā mē s bijā m viesnī cā , kur viss bruka. Gulta ē rta, nav pelē juma. Tī rī š ana ir patiesa pē c nesaprotama grafika, bet tiek tī rī ta ļ oti tī ri. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir ū dens utt. , Viņ i jums nekad neatgā dinā s. Un jā , personā ls ir draudzī gs. Liels skapis. Liela vannas istaba vai drī zā k vanna bez duš as, bet plaš a. Visa santehnika ir jauna. Elektronika darbojā s pareizi. Liels seifs. Viesnī cā ir tī rs un ē rts peldbaseins, kas nav dziļ š pusotra metra. Turklā t dvieļ us var mainī t vairā kas reizes dienā . Un tas nav katrā viesnī cā . Brokastī s vairā kas zupas un ļ oti garš ī gas, bet citā di parastā s brokastis nebija izsalkuš as, bet š ī nav jums Turcija) Kopumā tas ir normā li. Viesnī ca to bū tu pelnī jusi un bū tu lieliski, ja bū tu tuvā k jū rai, citā di otrā lī nija. Par ekskursijā m ī sti neko neteikš u, un tā tad iespaidu bija pietiekami, bijā m uz vairā kā m aptaujā m un viss. Un pludmale kopumā nav slikta, bet nav kur pā rģ ē rbties un tualete ir maksas, bet smiltis ar č ī kstē š anu ir tā vē rtas) Daž i raksta, ka ē dienu izvē le ir maza, es nezinu, kafejnī cas gatavo ļ oti garš ī gi un cena mē rena, bet par milzī gu izvē li, brauciet uz citu vietu, devā mies klusā atpū tā .
аватар patsaeva.evgenya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kš u ar istabu un izmitinā š anu. Nokā rtoja ā tri un bez piemaksu piedā vā juma un tamlī dzī gi. Viesnī cā numuriņ š ar skaistu skatu uz jū ru, cik saprotu, gandrī z no visiem numuriņ iem ir skats uz jū ru. Mē beles labas. … Tomēr ▾ Sā kš u ar istabu un izmitinā š anu. Nokā rtoja ā tri un bez piemaksu piedā vā juma un tamlī dzī gi. Viesnī cā numuriņ š ar skaistu skatu uz jū ru, cik saprotu, gandrī z no visiem numuriņ iem ir skats uz jū ru. Mē beles labas. Viesu rī cī bā ir seifs un ledusskapis ar mini bā ru. Tē jkanna. Fē ns Viņ i saka, ka ne visā s viesnī cā s ir fē ns numurā , bet bija viens. Ū dens tika papildinā ts katru dienu, viss pā rē jais mini bā rā par maksu un norē ķ inā š anā s vietā ņ ē ma depozī tu simts dolā ru apmē rā . Veļ a tika mainī ta ik pē c divā m dienā m un tī rī ta katru dienu. Pludmale nemaz nav tā lu. Vienkā rš i ejiet pā ri ceļ am lī dz krustojumam apmē ram trī s minū tes. Pati pludmale ir ļ oti tī ra un ē rta. Vieglas smalkas smiltis un skaidra jū ra. Sala ir redzama no pludmales. Un, ja jū s pastaigā jat uz sā niem, mē s gā jā m apmē ram desmit minū tes, tur ir velmē ta pludmale. Ir viļ ņ i, bet tas nav piemē rots visiem. Mū su galvenā vē lme, izvē loties viesnī cu, bija laba pludmale, un š eit mē s dabū jā m pilnu. Papildus elegantajai pludmalei viesnī cai ir brī niš ķ ī ga daudzlī meņ u zona. Daudz ziedu un zaļ umu. Protams, tas ir skaisti, bet apstā dī jumos nevarē si sē dē t, kur gribi, viss ir nosē dinā ts stā vā s nogā zē s. Visa viesnī ca ir kā mazs labirints ar daudziem koridoriem, kā pnē m un ejā m. . Viesnī cā ir divi peldbaseini, un viens no tiem ir apgaismots naktī . Bā ri pie baseina ir pieejami bez maksas. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, bet nav animā cijas. Galvenais restorā ns ar lielu terasi. Turklā t brokastis viesnī cā ir ļ oti daudzveidī gas, pirmkā rt, pilns komplekts Eiropas salā tu veidoš anai. Vienmē r ir pieejami vairā ki jogurti, no kuriem izvē lē ties. Omlete, olu kultenis un zupa, kas pagatavota tieš i jū su priekš ā . No gaļ as desas, bekona un š ķ iņ ķ a. Garš ī gi kruasā ni. Daž ā das mē rces. Medus un vairā ku veidu graudaugi. Vairā ki vistas un liellopa gaļ as ē dieni. Dekorē ar rī siem un nū delē m. No dzē rieniem sulas, tē ja un kafija. Ir daž i 3-4 augļ u veidi, vienmē r arbū zi. Kopumā , lai bū tu sā tī gas brokastis un daudz ko izvē lē ties. Ja vē laties ceļ ot ar mazu bē rnu un pat ratiem, tad š ī noteikti nav jū su izvē le. Un tā pē c viesnī ca ir ļ oti labs risinā jums.


iemiesojums kostrova.m82
Labdien!Pasakiet lūdzu, parastā istabā starp dušu un istabu ir rullo slēģi. nevaru atrast nekādu informāciju par to. Es tikko atklāju, ka tas ir komplektā.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Современный отель, расположенный на одном из популярных пляжей Карон, в 400 метрах от моря. Построен в конце 2013 года. Состоит из трех 7-ми этажных зданий (A, B, C). При заезде в отель взимается депозит. Подходит для отдыха всех категорий туристов.

Atrašanās vieta Расположен в 400 м от пляжа Карон, в 6,5 км от центра ночных развлечений– Бангла роуд и торгово-развлекательного центра Джангцейлон пляжа Патонг (15 мин езды), в 46 км от аэропорта Пхукета (1 час езды).
Pludmales apraksts До моря 400 метров. Пляжные полотенца — бесплатно (в номере).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), компьютерный интеренет-уголок (бесплатно), 1 ресторан (тайская, междунароодная кухни; 6:30-22:30), 1 бар у бассейна, 2 конференц-зала (80/ 150 чел; 96/140 кв.м), 2 открытых бассейна — 1 открытый бассейн с пресной водой 800 кв.м., 1 открытый бассейн с пресной водой (на крыше) 147 кв.м., бассейны работают до 21:00, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн 4.35 м.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровая комната, библиотека.
  • džakuzi  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 211 номеров:

130 superior (35 кв.м, 26 dbl/ 104 twin, макс. 2+1 чел, 2-7эт, вид на бассейн/город);

66 deluxe (40 кв.м, 30 dbl/ 36 twin, макс. 2+1 чел, 2-7 эт, вид на бассейн/город);

15 deluxe pool access (40 кв.м, кровать dbl, макс. 2+1 чел, 1 эт, вид на бассейн, прямой доступ в бассейн).

Несоединяемые номера:

6 superior pool view;

6 deluxe pool view;

1 deluxe pool access.

Istabās

Кондиционер, ЖК-телевизор, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), телефон (платно), мини-бар (платно), холодильник (бесплатно), 2 бут.воды ежедневно (бесплатно), набор для приготовления чая/кофе, ванна (superior — душ), с туалетными принадлежностями, фен (бесплатно), утюг, гладильная доска — по запросу, балкон. Уборка в номере: ежедневно, смена белья: два раза в неделю, room service (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis  FREE 
  • balkons/terase
Adrese 10 Patak Road, Soi 24, Karon Beach, Phuket 83100,Thailand
Tālruņi: Tel: +66 0 76 398 357
Fax: +66 0 76 398 363
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.