Chanalai Garden Resort 3*– Atsauksmes

17
Novērtējums 7.210
№46 viesnīcas reitingā Puketa
7.6 Numurs
7.9 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.3 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Mājīga viesnīca Kata līcī, pastaigas attālumā no restorāniem, veikaliem un pludmales. Viesnīca un numuri ir iekārtoti taju stilā. Uzcelta 1999. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Sastāv no piecām 4 un 5 stāvu ēkām. Piemērots pāriem un atsevišķiem ceļotājiem, izņemot vecāka gadagājuma cilvēkus (paaugstinātās atrašanās vietas dēļ).Vairāk →
аватар macmurphym
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir š ika, viss atrodas teritorijā , nekur negribas iet. Lielisks restorā ns un bā rs, baseins, sakopta teritorija. Lī dz jū rai 2 minū tes. Biju kopā ar sievu un diviem bē rniem 6 un 12 gadu vecumā , katram bija kaut kas. Starp citu, ē diens bē rniem nav problē ma, nekas pikants, graudaugi un zupas katrai gaumei, tā pat kā mā jā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ika, viss atrodas teritorijā , nekur negribas iet. Lielisks restorā ns un bā rs, baseins, sakopta teritorija. Lī dz jū rai 2 minū tes. Biju kopā ar sievu un diviem bē rniem 6 un 12 gadu vecumā , katram bija kaut kas. Starp citu, ē diens bē rniem nav problē ma, nekas pikants, graudaugi un zupas katrai gaumei, tā pat kā mā jā s. Viesnī cas gids iespaidu nedaudz sabojā ja. Es mē ģ inā ju pā rdot tū ri 4 reizes dā rgā k nekā tas maksā blakus aģ entū rā . Anex, ko tu dari? Vispā r viesnī ca super, jū ra super, laiks super, ē diens super.
аватар Voland24_Sevastopol
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Otro reizi Taizemē pē c pagā juš ā gada atvaļ inā juma Koh Chang nolē mā m apmeklē t Puketu, un nenož ē lojā m. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, galvenokā rt tā s lieliskā s atraš anā s vietas dē ļ starp Kata un Kata-noi pludmalē m; Kata pludmalē ir snorkelē š ana! ! ! (tieš i pie pludmales dienvidu malas, kas ir 3 minū š u gā jiena attā lumā ), pat labā k nekā Phi Phi! un Kata-noy ir lieliska mazapdzī vota pludmale tikai peldē š anai, pastaigas attā lumā (15 min) no viesnī cas. … Tomēr ▾ Otro reizi Taizemē pē c pagā juš ā gada atvaļ inā juma Koh Chang nolē mā m apmeklē t Puketu, un nenož ē lojā m. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, galvenokā rt tā s lieliskā s atraš anā s vietas dē ļ starp Kata un Kata-noi pludmalē m; Kata pludmalē ir snorkelē š ana! ! ! (tieš i pie pludmales dienvidu malas, kas ir 3 minū š u gā jiena attā lumā ), pat labā k nekā Phi Phi! un Kata-noy ir lieliska mazapdzī vota pludmale tikai peldē š anai, pastaigas attā lumā (15 min) no viesnī cas. Viesnī cā ir 6. korpusā.6410. numurs ar skatu uz jū ru tieš i tā , kā Booking sludinā jumā - SUPER! , un tas pilnī bā kompensē uzkā pš anas grū tī bas: uz 4. stā vu. Jā , kā teikts pā rskatos. aiz 4. un 6. korpusa notiek celtniecī ba, un sā kumā pat gribē jā s mainī t pret 2. vai 5. korpusu, bet jau pē c pirmā s nakts pā rliecinā jā mies, ka celtniecī ba ir gandrī z nedzirdama. jo ī paš i tā pē c, ka dienas laikā viņ i praktiski nebija istabā (tikai š ī iemesla dē ļ naktsmī tnes vē rtē jums ir 5-). Apkalpoš ana un apkope viesnī cā ir vienkā rš i lieliska, neliels pā rsteigums bija 100 USD depozī ts reģ istrē joties, par ko ANEX nez kā pē c nebrī dinā ja (un es to nekur apskatos neredzē ju), un mana sieva pamanī ju, ka pā ris reizes nav nomainī ti dvieļ i, tā pē c arī.5-. Sū dzī bu par ē dinā š anu nav, tikai padoms - ja negribi gaidī t, kad galdiņ i tiks atbrī voti un notī rī ti, dodies brokastī s vai nu pirms 9-00 vai pē c 10-30 (restorā ns strā dā no 6-30 lī dz 11 -30). Kopumā visos cenas un kvalitā tes parametros š ī viesnī ca ir stabili 4 * pā rā ka par visā m pā rē jā m Kata, izņ emot, protams, Kata Beach Resort Spa5 *. Ī paš s paldies gidiem Anex-Tour un viesnī cas gidei Olgai. Lieliski iekā rtota viesnī ca Ziemassvē tkiem un Jaunajam gadam, labi darī ts! Mī nus viens - labi, bet nepietiek, uz salu jā nā k uz 3-4 nedē ļ ā m! Ekskursijas tika veiktas uz Anex tikai 1 dienu uz Pi-Pi (nav slikti) un apskates vietas Treasure Island (punkts pā ri ceļ am no viesnī cas) - ļ oti labi. Vakariņ ojā m pa visu Katju, iesakā m Katamama un KataSeafood, caur kurā m tiekam uz pludmali, tikai padoms - noteikti pā rbaudiet visur č ekus, gan kafejnī cā s, gan veikalos (pat 7-11 izdevā s izlauzties cauri treš ajam produktam par 27 batiem reiz 2 zobu pastā m! ). Tač u š ie sī kumi neskar galveno – lieliskas brī vdienas izcilā viesnī cā paradī zes salā !
вид на корпус №6 вид из номера на Ката-бич отель перед Новым годом Биг Будда
аватар o5leh1sc
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Rakstā m pē c vairā k nekā.20 cilvē ku lū guma no mū su tū res, lai brī dinā tu visus tautieš us no Krievijas. Gide Dž ū lija Ljaka strā dā Taizemē - nekā dā gadī jumā neņ emiet no viņ as kuponus. Viņ a bija Chanalai Garden Resort, bet viņ a var strā dā t arī citā s viesnī cā s. … Tomēr ▾ Rakstā m pē c vairā k nekā.20 cilvē ku lū guma no mū su tū res, lai brī dinā tu visus tautieš us no Krievijas. Gide Dž ū lija Ljaka strā dā Taizemē - nekā dā gadī jumā neņ emiet no viņ as kuponus. Viņ a bija Chanalai Garden Resort, bet viņ a var strā dā t arī citā s viesnī cā s. Neskatoties uz to, ka ekskursiju cena ir 2-3 reizes par augstu (iziet no Chanalai viesnī cas, pa labi - salī dziniet cenas teltī ) - saistī bas uz tā m netiek pildī tas, Jū lija, stā stot stā stu, piebilst no sevis. kas nav iekļ auts ekskursijā , un, kad izrā dā s, ka neko tā du nesaņ emsi - nauda netiek atgriezta. Jū lija nosaka patvaļ ī gas cenas, cenrā ž i nav, vienam pā rim biļ eti pā rdeva 4(! ) reizes dā rgā k! Turklā t, kad rodas problē mas (un tā s noteikti bū s - visi, kas dzī voja viesnī cā no 2014. gada 30. decembra lī dz 2015. gada 8. janvā rim, krievu tū risti) vienkā rš i pazū d. Mums paš iem bija jā atrisina visas problē mas, arī tā s ar pā rceltu lidojumu uz Maskavu uz 15 stundā m, reģ istrē š anos pagaidu viesnī cā utt. Ja kā ds ir ievainots, zvaniet uz Anex-Tour uzticī bas tā lruni Taizemē , rakstiet par to sū dzī bas, kā mē s to darī jā m, tā diem kā Y. Lyakh nevajadzē tu strā dā t ar tū ristiem!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vakar, 27. martā , mē s reģ istrē jā mies š ajā viesnī cā . Ne tikai tas, ka ceļ š lī dz atpū tas vietai bija š ausmī gs gandrī z dienu ceļ ā un atpū tas dienu ne par ko, lai gan paka bija 12 dienas. Tā tad arī viesnī ca ir briesmī ga, veca, netī ra, nobruž ā ta. … Tomēr ▾ Vakar, 27. martā , mē s reģ istrē jā mies š ajā viesnī cā . Ne tikai tas, ka ceļ š lī dz atpū tas vietai bija š ausmī gs gandrī z dienu ceļ ā un atpū tas dienu ne par ko, lai gan paka bija 12 dienas. Tā tad arī viesnī ca ir briesmī ga, veca, netī ra, nobruž ā ta. Ļ oti skaļ š gulē t neiespē jami dzirdē t visu no ielas un visiem kaimiņ iem. Vienkā rš i murgs, daudz dungojoš u krievu. Personā ls ir pieklā jī gs un adekvā ts. Mē s š odien pā rbaudī sim brokastis. Jū ra ir 5 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale arī nav pā rā k laba Karonā . Viesnī ca mums ir melnajā sarakstā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Odessa21
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirmajā dienā apkopē ja ar skrū vgriezi atvē ra seifu un nozaga simts dolā rus. blakus istabā sievietei ar mazuli nozagti divi telefoni. ē diens vienmuļ š - desas un kartupeļ i, desiņ as un rī si, desiņ as un nū deles. visur rā po ķ irzakas, kā puri dā rza š ļ ū tenes lielumā un zirnekļ i. … Tomēr ▾ Pirmajā dienā apkopē ja ar skrū vgriezi atvē ra seifu un nozaga simts dolā rus. blakus istabā sievietei ar mazuli nozagti divi telefoni. ē diens vienmuļ š - desas un kartupeļ i, desiņ as un rī si, desiņ as un nū deles. visur rā po ķ irzakas, kā puri dā rza š ļ ū tenes lielumā un zirnekļ i. Pretī gs personā ls.
аватар Stellar
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kur sā kt? Laikam jau no tā , ka uz Puketu lidojā m ne pirmo un pat ne otro reizi. Pirms tam viņ i palika tikai Kata Beach Resort & Spa (viesnī ca ar ziloņ iem pie ieejas). Deklarē tie 4 š ajā viesnī cā mums derē ja, tač u š oreiz ģ imenes budž ets neļ ā va atpū sties un nolē mā m izvē lē ties 3. … Tomēr ▾ Kur sā kt? Laikam jau no tā , ka uz Puketu lidojā m ne pirmo un pat ne otro reizi. Pirms tam viņ i palika tikai Kata Beach Resort & Spa (viesnī ca ar ziloņ iem pie ieejas).
Deklarē tie 4 š ajā viesnī cā mums derē ja, tač u š oreiz ģ imenes budž ets neļ ā va atpū sties un nolē mā m izvē lē ties 3.
No visā m viesnī cā m atraš anā s vietas ziņ ā iekā rtots tikai Tropical Garden.
Nekad neesam to nož ē lojuš i! ! ! ! Un tagad mē s dosimies tikai uz turieni.
Skats no istabas....jā , par to var nogalinā t ! ! ! Skaistums, viss lī cis ir redzams. Numuri ir plaš i un ē rti. Luksusa numurs ar skatu uz jū ru. Paņ em Deluxe, nedaudz pā rmaksā , bet tad sapratī si, ka ir tā vē rts! ! Mē s dzī vojā m ē kā numur 6. Vidē ji augsts, lai bū tu labs skats, un nav pā rā k ilgi, lai uzkā ptu lī dz tai. Telpas fotoattē li ir pievienoti manam apskatam, lai jū s varē tu pā rliecinā ties par to.

Par ē dienu: nož ē lojā m, ka paē dā m brokastis.
Nē , izvē le ir laba, izsalcis pē c daudz ē diena nepaliksi, tač u, aptuveni aprē ķ inot starpī bu starp numuriņ u ar un bez brokastī m, nonā cā m pie secinā juma, ka viesnī cai maksā jā m 250 rubļ us par cilvē ku dienā . Vakarā tuvē jā restorā nā (par to vē lā k) uzzinā jā m no taizemieš iem, ka viņ iem ir brokastis (zviedru galds) + augļ i (un ne tikai arbū zs un papaija, bet arī mango un pomelo un viss pā rē jais) maksā.150 rubļ us. . Bet izvē le joprojā m ir jū su ziņ ā.

Tā lā k ē diens vakarā . Jā , daudzus gadus atpū š oties Puketā (un jo ī paš i Kata pludmalē ), mē s apmeklē jā m visus restorā nus. Visoptimā lā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba ir pludmale. Kata Mama jū ras veltes. Tikai nejauciet viņ us, tur ir divi restorā ni. Š is ir pludmalē , ir arī SKA bā rs. Diviem ē st aptuveni no 450 lī dz 700 rubļ iem. BET! ! Ja vē laties eksotiku un cena jums nav galvenā (vismaz vienu vai divas reizes), dodieties uz Tom Yam Koong restorā nu. Ja atstā jat viesnī cu, pagriezieties pa kreisi. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi un tajā paš ā laikā saimnieki brī vi runā krieviski. Mī ļ ā kie cilvē ki)))

Par pludmalē m.
Pē c iepriekš ē jā m atsauksmē m no vienas meitenes lasī ju, ka sauļ oš anā s krē sli ilgi negulē s. Es jums teikš u to - viņ i vienmē r bū s! ! ! Viņ i ieradā s 14:00 un vakarā pē c ekskursijas puiš i vienmē r atrada mums pā ris. Tā nemaz nav problē ma. Starp citu Ja pastaigā jaties nedaudz gar pludmali, lī dz tā s centram, tad bū siet patī kami pā rsteigti par to, ka pludmales centrā ir Ļ OTI daudz tukš u sauļ oš anā s krē slu. Un apkalpoš anas lī menis ir augstā ks, cenas ir nedaudz zemā kas.

Par ekskursijā m. Cilvē ki! ! ! ! Neņ emiet neko no sava ceļ ojumu rī kotā ja, tā ir tī ra izkrā pš ana. Un jū s neesat Ē ģ iptē , kur jums nav kur doties. Izejiet no viesnī cas un pagriezieties pa labi pa ceļ u. Ir milzī gs skaits paplā š u ar ekskursijā m. Nebaidieties, jū s netiksiet maldinā ts. Samaziniet cenas. Paspē jā m aizbraukt uz Simelā niem pa 2000 katram. Un turklā t mums piedā vā ja piemaksā t par krievu gidu. Mē s atteicā mies, bet kā ds no mū su ceļ ojuma samaksā ja. Tā pē c mē s saņ ē mā m ceļ vedi bez maksas))

Novē lu patī kamu ceļ ojumu!
Ja lidojat pirmo reizi, nebaidieties. Nelasiet nekā dus brī dinā jumus par Tai. Š ī ir pā rsteidzoš a valsts, kurā reti notiek sliktas lietas.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Par izmitinā š anu viesnī cā - tiekamies Puketas lidostā.24. 01.2011. gada darbinieks, pirmkā rt: viņ š nerunā ja ne krieviski, ne angliski, otrkā rt: izsē dinā jis mū s Tropikal Resort 4 * viesnī cā , viņ š nekavē joties devā s prom; krieviski un angliski runā još o “reģ istratū rā ” nebija, un lī dz vietē jā lī dera parā dī š anā s pagā ja apmē ram pusstunda, bet pat ar viņ a parā dī š anos nekļ uva vieglā k - mū su dokumentu, vauč eru pā rbaudes, telefona sarunas taju valodā . … Tomēr ▾ 1. Par izmitinā š anu viesnī cā - tiekamies Puketas lidostā.24. 01.2011. gada darbinieks, pirmkā rt: viņ š nerunā ja ne krieviski, ne angliski, otrkā rt: izsē dinā jis mū s Tropikal Resort 4 * viesnī cā , viņ š nekavē joties devā s prom; krieviski un angliski runā još o “reģ istratū rā ” nebija, un lī dz vietē jā lī dera parā dī š anā s pagā ja apmē ram pusstunda, bet pat ar viņ a parā dī š anos nekļ uva vieglā k - mū su dokumentu, vauč eru pā rbaudes, telefona sarunas taju valodā . sā kā s. Rezultā tā viņ š uzzinā ja, ka š ajā viesnī cā mums nav rezervē ta istabiņ a, neesam datora datu bā zē , visas istabas ir aizņ emtas. Mudinā ju savienot mani ar Southern Cross Travel Tour Operator pā rstā vi, tač u viņ a telefons neatbildē ja.
Laiks ritē ja lē ni, bija ļ oti karsts, pā rcelš anā s no Bangkokas viesnī cas uz lidostu + lidojums + transfē rs no lidostas uz viesnī cu mū s nogurdinā ja, un, kad viesnī cas administrā cijas pā rstā vis piedā vā ja uz laiku reģ istrē ties viesnī cā Tropikal Garden 3 *, nā cā s vienoties, pē c kā atkal, ilgi gaidī jā m maš ī nu, kravā m, braucā m, izkraujā m.
2. Tropikal Garden 3 * viesnī cā , aizpildot dokumentus, meitene "reģ istratū rā " mums teica, ka tagad mē s š eit dzī vosim visu atvaļ inā juma laiku, un uz manu jautā jumu - Kā pē c? - norā dī ja, ka "... viņ i saņ ē ma zvanu no uzņ ē muma" Southern Cross Travel "un sniedza š o informā ciju. " Un atkal ne man, ne otrā s viesnī cas administrā cijai nebija iespē jams sazinā ties ar Tū risma operatora pā rstā vi - tā lrunis neatbildē ja. Es pat negribē ju ienā kt istabā - nolobī tas sienas un vecas mē beles, slikti smarž ojoš i palagi, neticami trokš ņ i no gaisa kondicionē tā ja.
Mē s ar sievu piedzī vojā m spē cī gas negatī vas sajū tas – vilš anos, dusmas, saš utumu, aizvainojumu, apjukumu, savas cieņ as pazemoš anas sajū tu un citas fiziskas (nogurums, drudzis, reibonis) un morā las cieš anas.
3. Nā kamajā rī tā , 25.01. 2011.  gads, relaksē još u brī vdienu vietā es biju spiests cī nī ties par savā m tiesī bā m, lai saņ emtu kvalitatī vu pakalpojumu, par kuru maksā ju Maskavā : es pats devos uz Tropikal Resort 4 * viesnī cu, kas man izmaksā ja laiku un nervus ( i. , garī gā s cieš anas), draudi viesnī cas vadī bai, ka es dzī voš u kopā ar viņ iem "reģ istratū rā ", lai pā rvarē tu viņ u pretestī bu un saņ emtu piekriš anu mū su izmitinā š anai viņ u viesnī cas labā numurā.

4.
Pat tā da vienkā rš a darbī ba kā pā rvā kš anā s no viesnī cas uz viesnī cu (bez Tū risma operatora pā rstā vja personī gas lī dzdalī bas) aizņ ē ma aptuveni Č ETRAS stundas, atnesa mums jaunas fiziskas un morā las cieš anas, neparedzē tus finansiā lus izdevumus: Tū res pā rstā ve Vera Operatore mū s vadī ja ar SMS, kurā piedā vā ja 12-00 pā rcelsimies uz Tropikal Resort 4 * viesnī cu, pē c tam 40 minū tes, stā vot karstumā , gaidī jā m, lai mū s transportē s un tad vē l TRĪ S STUNDAS. gaidī jā m iekļ ū š anu numurā / Izbraukš ana viesnī cā Tropical Garden 12.00, un viesnī cā Tropical Resort - Check in 15.00. Protams, Vera zinā ja, ka pē c pā rcelš anā s mums bū s jā gaida daž as stundas, tač u viņ a mū s par to neinformē ja. Acī mredzot Tū risma operatora vadī ba & quot; Southern Cross Travel & quot; instalā cijas saviem darbiniekiem.
5. Dienvidkrosa ceļ ojumu operatora pā rstā ve Vera pret mums izturē jā s NOTEIKTI un NEĒ TISKI (es nenosaucu viņ as uzvā rdu, es vienkā rš i - Vera runā ja aizkaitinā ti, noraidoš i;
- kategoriski atteicā s noformē t protokolu par maniem komentā riem par tū risma pakalpojumu kvalitā ti (saskaņ ā ar 17.01. 2011. Lī guma par tū risma produkta ievieš anu 8.2. punkta nosacī jumiem);
- pat paraksta mana (vienpusē ja) iesnieguma kopiju, kas adresē ta Jevgeņ ijam Jarkinam, Dienvidkrosa ceļ ojumu operatora pā rstā vniecī bas vadī tā jam par apm. Viņ a arī atteicā s no Puketas. Iesniedzot Jevgeņ ijam Jarkinam adresē to iesniegumu, cerē ju saņ emt atbildi, tač u nesagaidī ju. Galu galā š ī uzņ ē muma darbinieki ir ļ oti aizņ emti un biež i noguruš i. Skatieties Odnoklassniki, kā Jarkina kungs atpū š as. Puketa - pasakaina atpū ta! (no Barnaulas atlidoja jauns vī rietis, viņ am ir tikai 26 gadi, vai tur Barnaulā ir auksti? ).
6.
Beigu akords: tā pat kā izmitinā š ana viesnī cā , arī pienā kums nodroš inā t mums tū risma produktā iekļ auto pakalpojumu - transfē rs izbraucot - tika nepareizi izpildī ts: Vera - Tū risma operatora pā rstā ve - atkal mū s vadī ja caur SMS, kurā viņ a teica, ka izlidoš ana uz lidostu pulksten 4-45, bet lidojums uz Bangkoku pulksten 7-10. Nebija informā cijas par reisa numuru, nebija eskorta lī dz reģ istrā cijas letes - š oferis aizbrauca uz lidostu un aizbrauca. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар melamory80
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca, bijā m apmierinā ti ar visu numuru, brokastī m, viesnī cas atraš anā s vietu un personā lu. Teritorija zaļ a, kopta, blakus ir divas pludmales, priekš roku devā m Kata Noi, ir nedaudz tā lā k, bet ē rtā k. Kata pludmale ir ļ oti tuvu viesnī cai 2 minū tes, arī skaista, bet vairā k cilvē ku. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, bijā m apmierinā ti ar visu numuru, brokastī m, viesnī cas atraš anā s vietu un personā lu. Teritorija zaļ a, kopta, blakus ir divas pludmales, priekš roku devā m Kata Noi, ir nedaudz tā lā k, bet ē rtā k. Kata pludmale ir ļ oti tuvu viesnī cai 2 minū tes, arī skaista, bet vairā k cilvē ku.
Netā lu no viesnī cas ir daudz kafejnī cu un veikalu, vienmē r ir kur aiziet vakarā .
Kopumā Puketa pā rsteidza ar savu skaistumu un viesmī lī bu.
аватар ketrinslims1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms doš anā s uz Taizemi ilgi izvē lē jā mies atpū tas vietu. Mē s apstā jā mies plkst. Puketa, ceļ ojumu aģ entū ra "EstetTour" ieteica viesnī cu Tropical Garden. Tas bija pareizs lē mums, man patika viss viesnī cā : brokastis, personā ls, numuriņ i - var teikt, ka solī ds piecinieks pret cieto č etrinieku. … Tomēr ▾ Pirms doš anā s uz Taizemi ilgi izvē lē jā mies atpū tas vietu. Mē s apstā jā mies plkst. Puketa, ceļ ojumu aģ entū ra "EstetTour" ieteica viesnī cu Tropical Garden. Tas bija pareizs lē mums, man patika viss viesnī cā : brokastis, personā ls, numuriņ i - var teikt, ka solī ds piecinieks pret cieto č etrinieku. Teritorija ir zaļ a, ir daudz eksotisku putnu un smieklī gi mazi dzī vnieki, viesnī ca atrodas kalna nogā zē tropu dž ungļ os - "vā rda tieš ā nozī mē " (uzkā pā m - mē s zinā m). Visi kokteiļ i ir apmaksā ti, jū s varat droš i ē st uz ielas, mobilā s virtuves "Izhak bā zē " ir izsalkuš ā "Khokhlo" glā biņ š . Kebabi un pankū kas par divdesmit batiem (70 ASV centiem) ir diezgan garš ī gs un droš s ē diens. Bangkokā pā rtika ir divreiz lē tā ka, bet cilvē ki ir divreiz netī rā ki. Pieejama ē dnī ca (viņ iem ir RESTORĀ NS) Kata pludmales kreisajā stū rī . Garš ī gi un nav dā rgi. Vakariņ as trim 400-450 bati. 1 bā ts = 1 Krievijas rublis. Labā k atpū sties un peldē ties "Kata Noi Beach", klusā , slē gtā , mierī gā pludmalē bez satraukuma, "medus baklavas" un visā dā m lietā m, atš ķ irī bā no Kata pludmales un Karonas pludmales tuvumā nav ceļ u. AUGSTĀ BŪ MA un bē guma laikā okeā nā labā k neiet tā lā k par "ceļ iem"! Nolauzti akrila nagi, saskrā pē ta seja, izmež ģ ī ti papē ž i - tas ir "viegli nost". Bet vispā r pā rē jais bija fantastisks, nā kamreiz brauksim uz š o viesnī cu un tikai uz Puketu.
аватар Swetlana3071
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti labi 3, netā lu no pludmales. Visiem patika!!! ! ! … Tomēr ▾ Ļ oti labi 3, netā lu no pludmales. Visiem patika!!! ! !
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Уютный отель, расположенный в бухте Ката, в шаговой доступности от ресторанов, магазинов и пляжа. Отель и номера оформлены в тайском стиле. Построен в 1999 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Состоит из пяти 4-х и 5-ти этажных зданий. Подходит для отдыха пар и индивидуальных путешественников, кроме пожилых людей (из-за расположения на возвышенности).

Atrašanās vieta Расположен в 150 м, через дорогу от пляжа Kata, по склону, на возвышенности, в 11 км от зоны ночных развлечений пляжа Патонг (20 мин езды), в 47 км от аэропорта Пхукета (55 мин езды).
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 150 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, камера хранения багажа, room service: (07:00–23:00), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), интеренет-уголок с компьютером (бесплатно), 3 конференц-зала (до 80 чел), сувенирный магазин, 2 ресторана — ресторан Morakot (тайская, международная кухни, 6:30-23:30), ресторан Spice Trail (тайская, международная кухни, 6:30-23:30), 3 бара, 2 открытых бассейна (23 х 41м; 8:00-21:00; 18 х 36м; 8:00-19:00), у бассейна зонтики, шезлонги и полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (8:00-21:00), мини-клуб (08:00-17:00 бесплатно, после 17:00 — платно).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 206 номеров:

92 Superior Garden View (вид на сад, макс. 2+1 чел., 36 м2);

114 Deluxe Sea View (вид на море, макс. 2+1 чел., 36 м2).

Istabās

Кондиционер, ЖК-телевизор, спутниковое и кабельное ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф, мини-бар, мини-холодильник, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая /кофе, ванна (с туалетными принадлежностями), фен, утюг, гладильная доска — по запросу, балкон. Уборка номера: ежедневно, room service: (07:00–23:00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 247 Kata Beach, Koktanode Road, A. Muang, Phuket, 83100,Thailand
Tālruņi: Tel: +66 0 76 285 211
Fax: +66 0 76 285 210
Tīmekļa vietne: Chanalai Garden Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).